אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי הארדיסק של 400 GB שמחולק לשתי מחיצות. מחיצה אחת של 100 והאחרת של 300. כאמור במאפיינים של המחיצה השנייה, אני רואה שיש רק 50 גיגה פנויים, וכאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים(על מנת למחוק חלק מהם ולפנות מקום), אני מזהה שבכונן עצמו יש רק 80 גיגה שתפוסים. לא היו מערכות קודמות שהותקנו על ההארדיסק או מחיצות נוספות, למישהו יש מושג מה התקלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
לא משנה תקציב..אני רוצה sata או IDE העיקר ד.קשיח הכי טוב וחזק. גם 3 או יותר שנים אחריות גם הוסיף מה דגם?
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
או קי אז יש ברשותי את הכונן פחות משנה.. במהלך העבודה במחשב פיתאום אני מקבל הודעה כזו Delayed Write Failed בכונן המדובר. ואז קיבלתי עוד הודעה ארוכה כזו " An error was detected on device \Device\Harddisk3\D during a paging operation" עכשיו אם הכונן מחובר למחשב זה נתקע במהלך הפעלת המחשב ויש מסך שחור ואם הכונן לא מחובר המחשב עולה רגיל
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן ! חבר שלי קנה דיסק WD הנה קישור: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=133 הדיסק עובד מצויין אבל האברסט מראה טמפ' פשוט מאוד קיצונית בלי עומס 50 מעלות ותחת עומס מגיע אפילו ל-70 מעלות (אני רציני). אני חשבתי שיש מצב שהאברסט מזייף, אם יש למישהו תוכנה אחרת שתראה טמפ' אני אשמח. ואם מישהו חושב שהבעייה היא לווא דווקא בתוכנה אני אשמח לקבל עצות תודה !
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
hi anyone! i have a very big problem! i reinstall the windows but i didnt save my files, now i cant reach them! when i try to get enter to my old desktop it says: "accses denided", all the files are gone now????
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
הנה קישור בפנדה עם ביקורות טובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045&PHPSESSID=c5535510 אם יש אותו למישהוא והוא יכול לומר כמה מילים זה יהיה נחמד תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האחד: Western Digital WDBAAA3200ABK השני: IOMEGA Ego 320GB אני יכול להשיג אותם באותו מחיר(הבדל של 10 שקלים). מי מבינהם עדיף? תודה!
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לכונן ssd ובקר sata 3 ללוח אם asus m2n-e לשימושי תכנות אופיס גלישה באינטרנט והרצת מכונות וירטואליות. תקציב פחות מ 1000 שקל תודה.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מה דעתכם על Intel 510 120GB SSD?? שווה 1000 ש"ח עם 3 שנים אחריות?? או שיש יותר טובים באותו מחיר? (אני קונה מחו"ל)
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, ה nec 3540a שלי משגע אותי, הוא עושה בעיות בהמון דיסקים וכמעט בלתי אפשר כבר להשתמש איתו בדיסקים rw. אני משתמש בפיירמוור 1.04 וחשבתי לנסות לנסות את זה של Liggy's and Dee's http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/NEC-ND-3540A מישהו יודע איזה מהגרסאות כדאי להוריד, ומה ההבדל בין Orig -Slow- Fast -RPC1 . תודה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נוכן חיצוני נייד מסוג Samsung G2 Portable 500GB HXMU050DC סמסונג מלפני שבוע המחשב שלי לא מזהה אותו, הנורית על הכונן מהבהבת ולא נשארת יציב, וגם אין שום פעולה במחשב עקב החיבור.. אני לא מצליח להבין מה קורה לא וגם לא לגשת אליו בכלל... מה עושים, אשמח לעזרה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן של המדיותPRINCO בארץ? שאלה PRINCO זה לא רק חברה של מדיות אלה גם חברה שעושה מדיות עבוד הרבה חברות אחרות כגון RITEK נכון?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הלו אנשים אני צריך לצערי להחליף את ה- HDD שלי אחרי שזה קרס ואומנם עובד עכשיו, אחרי שיחזור, אבל עם כל מיני בעיות מוזרות יש לי לוח אם Abit ic7-max3 והוא תומך ב- SATA 1.5 רציתי לדעת אם אני מחבר אליו SATA II למה לצפות בדיוק? כלומר חוץ מהעובדה שהוא יעבוד ב-1.5 ולא ב-3.0 האם הלוח יזהה אותו והאם אני צפוי לבעיות מסוימות או לעבודה ירודה של הכונן, הרעיון הוא שברגע שאני ישדרג את הלוח אז אני לא אצטרך לשדרג את הכונן ובנוסף אם אני אמצא כונן מתאים מבחינת ביצועים והועבודה שקטה והוא SATA II האם זו אופציה שאפשר לחשוב עליה בכלל? בקשר לכונן הישן שלי אני הרצתי בדיקה עם powermax 4.21 הבעיה שתוכנה אומרת לך עובר או לא עובר איזה תוכנה אני צריך בכדי לדעת מה הבעיה בדיוק, כלומר למה הוא לא עבר את ה…
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו שיש להם עכשיו מבצע על ה-HD הזה : http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00007DGXQqSwWHhxgc67-o-azZu:12bbi68k5?id=4282174&pr=QJ5&N=2%2031572%2030288&sgID=10 השאלה איך הוא ? לא ראיתי עליו תגובות באינטרנט, וגם לא מוכרים אותו בהרבה חנויות בארץ ? האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל מהירות בין שני החיבורים האלה חוץ מהמבנה הפיזי שלהם? למה אין כמעט צורבים בצבע לבן אני פשוט חייב לבן ואני לא מוצא?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן.. עד היום בבוקר היה לי WD320AAKS אחד שנקנה לפני הרבה זמן, אבל לא רלוונטי.. היום מפאת והמקום התחיל להגמר קניתי עוד אחד את אותו הדגם וגיליתי כמה דברים: 1) החדש מיוצר במלזיה ולא בתאילנד כמו שכתוב על הישן. 2) הצורה שלו טיפה שונה 3)הוא טיפה יותר קריר(מעלה אחת לא קריטי) 4)והחשוב מכולם: לפי hdtune - ישן: min_59.9 max_81.1, חדש: min_74.9 max_115.6 עכשיו רציתי לשאול אם זה בגלל שעל הישן יש לי שתי מחיצות ועל החדש אין לי מחיצות או שפשוט שיפרו אותו עם הזמן? דרך אגב, המהירויות של הישן הן בדיוק כמו ביום שקניתי אותו(לפי בדיקה שערכתי אז) ואם כבר פתחתי אשכול אז, איך אתם ממליצים לסדר מחיצות וכמה, והאם בגלל שהוא מהיר יותר, לשים את החדש ככונן של המערכת?? תודה מראש, אור.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש למחשב חדש שאני קונה SDD בשביל להתקין עליו מערכת הפעלה כך שלא צריך יותר מ 80GB. תקציב: 700 ש"ח עדיף בפחות. עדיפות: חשוב לי רק דבר אחד שיהיה לו מספיק GB למערכת הפעלה וכמובן שהיה מהיר יחסית לתקציב.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עברתי על הפורום ומצאתי שרוב האנשים תומכים בWD על MAXTOR כשמדובר בהשוואות בין שני כוננים עם נתונים דומים, אבל לא ממש הבנתי למה. הזמנתי הארדיסק מקסטור 120GB ואני מתלבט אם להחליף את זה לWD אבל לא ברור לי מה באמת ההבדל ואם יש הוכחות לזה שמקסטור פחות טוב מהWD...
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מחפש דיסק קשיח במחיר 300-450 שקל יש כמה חברות והאם עדיף 32MB זיכרון נדיף או מספיק 16BM תודה
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה אתר אמין לגיבוי בענן שנותן שטח גדול יחסית(10GBׂ+ׂ) ובחינם. מעדיף לא לשפוך על זה כסף. אם אתם מכירים, אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
תמיד כשצרבתי עם NERO לא הופיעה לי ההודעה הזאת. לאחרונה שדרתי את הגרסה של NERO ל-2014, ניסיתי לצרוב דיסק ומופיעה ההודעה: buffer underrun was avoided 3 times זה משהו שצריך להדאיג אותי?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מ-PCH אבל יש להם בעיה כרגע להביא כונני קשיח של WD אז רציתי לשאול האם כדאי לי להזמין במקום זה: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD לזה : Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות network attached storage ראיתי כמה מוכנים אבל יש בהם כמה חסרונות לעומת nas שבונים אותו לפי מה שרוצים כמו כאן http://www.hometheater.co.il/p-1.article02962 אני מחפש מארז מחשב שיש בו לפחות 4 מקומות לדיסקים קשיחים נשלפים {עדיף 6} כמו זה החיסרון של המארז הזה הוא הספק כח אם יש תקלה צריך להחליף את כל הספק אני מחפש מארז עם אותן תכונות אבל עם ספק כח רגיל פירסמתי את ההודעה גם בפורום ספקים ומארזים כל המלצה ומידע יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-