אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן, פנטיום 3 1000 סלרון 256 RAM ג'נרי לוח אם VIA 2 HD של 40G כ"א - WD אני חושש שהחומרה הנ"ל חלשה מידי עבור הצורב הבא LG GSA-4163B DVDRW http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=GSA-4082B&modelPrefix=400000&globalSuffix=000000¤tPage=&categoryId=&parentId=&modelCategoryId=CTG1000658&page=# באתר החברה לא ראיתי דרישות חומרה מינימליות. אודה לתגובות ענייניות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אלא כמו רדיו-דיסק שמכניסים את הדיסק חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הי מחשב חדש, צורב תומך ב- LightScribe (LG) התקנתי את הדיסק המצורף. עכשיו מה עושים? איך מגיעים להגדרות של תמונה לצריבה ואיך צורבים אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתקין ווינדוס על כרטיס זיכרון CF אך מכיוון שהוא מוצג כמדיה (removable) אי אפשר. לינוקס וכו' אפשר. מה אפשר לעשות?איך אפשר לבטל את ה: removable?יש לי עוד כרטיס CF שהוא 2GB ושם ה removable מבוטל . איך אפשר לבטל גם בכרטיס השני? ניסיתי דרך gparted אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום HD חדש של WD , אני מעוניין לחברו למחשב שבו כבר מחובר HD קיים בחיבור Sata. חיברתי את החוטים (חשמל ו sata) של הקשיח החדש ושמתי אותו במקום. עכשיו יש לי בעיה, המחשב לא מזהה את ההרד דיסק החדש. חשבתי על הקטע עם ה jumper , ואז קלטתי שב HD הקיים שלי אין בכלל גאמפר. האם צריך לגמפר את כונני sata? האם אני צריך לגמפר את הישן לצסטר ואת החדש לסלייב ואז זה יעבוד? האם גאמפרים של cd roms מתאימים גם לכוננים קשיחים? האם מלבד אלה אני צריך לערוך הגדרות מסויימות בביוס? אשמח לעזרה, תודה , עומר
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה דחופה - אם מישהו מכיר חברה כלשהיא שיכולה לשחזר מידע(חשוב מאוד) שנעלם מהכונן הקשיח אני אשמח לקבל מס' טלפון שלה/אתר אינטרנט. אני מודע לכך שהמחיר יהיה גבוה, אבל זה לא משנה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם! ממש בא לי לנסות, אבל לא יודע אם זה שווה: כרגע, יש לי הרדיסק Maxtor 6B200P0, ATA133. בצד, ישנם 5 הרדיסקים Seagate ST318275LW, שהם סקאזי אולטרא2 (עד 80מגה/שניה), אותם אני רוצה לחבר ב-RAID 0, ולשים על הכונן המתקבל (90גיגה בערך) את מערכת הפעלה וכל הבלגן של עריכת וידאו שאני עושה. מצד אחד, אני יורד ברוחב פס (מ-133 ל-80), אבל מצד שני אני אמור להרוויח בזמני גישה קריאה/כתיבה בגלל RAID 0. בקר סקאזי רייד מתאים (לא מהחדשים שעולים הון) עולה לי בסביבות 350שח, השאלה אם שווה להתלכלך בכלל? תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ישלי דיסק און קי של סאן דיסק, המיני קרוזר שלהם ומשום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קבצים, להעתיק ממנו קבצים או לפרמט אותו אני מקבל הודעת שגיאה שהתקן הקלט/פלט (או משהו כזה) לא תקין... יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה או ממה נובעת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים בעת התקנת משחק עלתה לי הודעה "האם ברצונך לאתחל את הדיסק בכונן D ?"(שהוא בכלל כונן קשיח) מאז נעלם לי הכונן הקשיח הזה שהכיל 40GB. למזלי הכונן הראשי שמחולק לשתי מחיצות עדיין קיים ועובד, אבל מאז רק מנהלהתקנים מזהה את הכונן האבוד, ואילו ב-disk management הוא לא קיים. יש שם רק דיסק 0 (כונן C, כונן E) וכונן תקליטורים 0 איך זה יכול להיות שהכונן מזוהה ב-BIOS וב-DEVICE MANAGER ולא בניהול הדיסקים. ב- BIOS מופיע אגב: DISK 0 MASTER ריק DISK 0 SLAVE SEAGATE 250 GB DISK 1 MASTER ASUS DVDRW DISK 1 SLAVE MAXTOR 40GB (הכונן האבוד) אודה מאד מאד על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
80 ג'יגה / 8 מגה cache מקסטור לעומת Western Digital האם יש קונצנזוס לגבי איזה דיסק עדיף מבחינת אמינות ופעולה שקטה
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק חצי טרה שאני רוצה שיהיה לו גיבוי ברשת. כמה שאלות: * יש מישהו שנותן כזאת כמות של שטח גיבוי בחינם? או שאפשר לפתוח בו כמה חשבונות חינאמיים כדי להגיע לזה? * זה בכלל ריאלי עם UPLOAD כ"כ נמוך כמו בישראל?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היום צרבתי כמה דיסקים ואחד הידסקים האחרונים שצרבתי לא עובד... צרבתי ISO ושאני מכניס אותו לכונן כל המחשב נתקע ואז הוא חושב המון זמן ופשוט לא זז!!! בנוסף גם ניסתי להכניס את הדיסקים הראשונים שצרבתי וכמה מהם עבדו בנוסף לדיסקים מקוריים אחרים... וגם ניסיתי לצרוב עוד דיסק אחרון וזה אמר שהכל צרב והכל טוב אבל שאני מכניס את הדיסק זה נראה כמו שהוא דיסק ריק.... וגם הסתכלתי על הדיסקים ואין עליהם את הסימן צריבה.... עכשיו אני חייב משהו ממש דחוף!!! האם זה אפשרי לנתק את הHD שלי ולחבר אותו למחשב נייד ?! ולצרוב מהנייד או שפשוט שווה לי לקנות צרוב חדש?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעיה דחופה! אז ככה כשאני מנסה לצרוב משהו בצורב (Samsung 52x24x52) הוא רושם שהצריבה הסתיימה בהצלחה, ואז כשאני מכניס את הדיסק אז הדיסק ריק לגמרי, וזה למרות שאני הופך את הדיסק ורואה את הפס של הצריבה(במקרה הזה 500 מגה) אבל זה לא מראה כלום כשאני מכניס את זה לכונן. ניסיתי לשים את הדיסק בכונן אחר וזה עדיין אומר שאין כלום בדיסק. הקבצים שניסיתי זה כל מיני קבצי bin ו - cue. אהה וגם ניסיתי לצרוב על אותו דיסק שוב וזה לא הולך. בבקשה תעזרו לי!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי יש לי צורב 3550A של NEC, ושאני מכניס דיסק לכונן הוא מזהה אותו, ומראה לי שיש דיסק בכונן, אבל שאני מנסה לראות את התוכן של הדיסק אז כאילו יש דיסק ריק בכונן ואין בפנים כלום. מישהו מכיר את התופעה ואיך מסדרים?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כדלעיל {לא הבנתי מה לשנות איך לכתוב יותר ברור?}
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא בדיוק הפורום המתאים אבל מכייון שרובככם עם צורב דיוידי אתם ודאי יודעים איך לעשות את זה.. איך צורבים divx או xvid למדיה של דיוידי כדי שאוכל לצפות בה במכשיר הדיוידי שדרך אגב אינו קורא divx אודה לעזרה. תודה מראש צחי
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ שבעבר הועתק מדיסקט 1.4 והנפח שלו הוא 1.6 מ"ב. ואני צריך להעתיקו לדיסקט אחר בשביל מחשב ישן שאין בו כונן תקליטור. כיצד אני עושה זאת בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה: המידע על הדיסק קשיח נשמר עליו, ואיתו נוצר מעין אינדקס שמכיל קיצורי דרך (שבילי גישה) למידע שנשמר עליו. ברגע שהמשתמש מבקש למחוק מידע אז למעשה נמחקים רק הקיצורי דרך ולא המידע עצמו. בפועל למחשב אין דרך להשתמש במידע השמור עליו ללא הקיצורי דרך. הסבר זה גם מסביר מדוע ניתן לשחזר מידע לאחר שעושים פורמט לדיסק הקשיח, כי כאמור המידע עצמו לא נמחק לעולם. שאלותי: האם מה שכתבתי נכון? אם נכון, האם יום אחד יכול להיות שהדיסק הקשיח יתמלא לגמרי כי בפועל אף פעם לא נמחק ממינו המידע? (אף פעם לא ראית דיסק שאי אפשר למחוק ממנו ולכתוב עליו שוב)
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
הזמנתי את הסמסונג החביב, SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ, וכעת צריך לחבר אותו למק. האם יש למישהו כאן נסיון עם מארז חיצוני ודיסק שכזה? אשמח גם לקישור מכירה של כזה- לא מצאתי וגם בפניה לחנות לא הצליחו לאתר לי מארז. כמובן שאין לי כוונה לרכוש רק מארז ב 1000 שח... תודה רבה אורי
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
השתמשתי בPD8 על ויסטה, הוא התריע על שגיאה בפרטישן טייבל. לאחר התיקון וריסטרט מחשב עושה BSOD, בירור קצר מעלה פגיעה בפרטישן טייבל, נסיונות תיקון בעזרת הדיסק של ויסטה והאשף המובנה ב-repair עולים בתוהו למרות שהוא מזהה תקנה בפרטישן טייבל. כונן D בלבד מזוהה ולא C, ולכן אין לי בוט... הצעות?
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כתוב פה שזה כונן SSD: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDP725032GLA360 נראה מאוד זול לעומת הכמות שיש בו, אז דבר ראשון, האם זה הגיוני. דבר שני בלי קשר, עד כמה שינוי לכונן SSD שתהיה עליו מערכת ההפעלה, תתרום למהירות המחשב.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחפש המלצה לצורב DVD חיצוני, עד 500 שקל. בשתי חנויות בעיקר הופתעו מהבקשה המוזרה, או לפחות כך פירשתי את זה כשהמוכרים לא זכרו אף דגם בעל-פה, משהו בסגנון של "בגדול LG, בוא נראה... (2 דקות המתנה) ... בד"כ אנחנו ממליצים על ה..." למישהו כאן יצא לעבוד עם העוף המוזר הזה שנקרא צורב חיצוני? מיועד לצרוב משהו כמו 5-10 דיסקים בשבוע, לעיתים רחוקות אצטרך לשכפל גם כמה עשרות דיסקים ברצף. חשבתי על ה-LG e10L, אבל רק בגלל ה-LightScribe, בלי הרבה ידע בנושא. תודה
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב מ-PCH אבל יש להם בעיה כרגע להביא כונני קשיח של WD אז רציתי לשאול האם כדאי לי להזמין במקום זה: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD לזה : Maxtor 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני שואל כי יש לי קובץ של 7.5GB ובשביל ידע כללי. במידה ויש, צריך משהו מיוחד בשביל צרוב/קרוא אותם או שמספיק כונן DVD רגיל?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-