אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
השאלה שבכותרת. לינקים: 1) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11963 2) http://www.gcomputer.co.il/pl_product~HD501LJ~152~655.htm
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה כדי להעתיק את המערכת מכונן ה-SSD הישן (קורסייר 240GB) לחדש של סאנסונג (EVO850, 500GB) והתוכנה הזהירה שקבצים פתוחים לא יועתקו. סגרתי את כל האפליקציות הפתוחות ואת כל המסמכים, ולאחר ההעתקה נראה שהכל עובד בסדר. המערכת מאתחלת כמו שצריך ונראה שהתוכנות שבדקתי עובדות ללא בעיה. האם אפשר לסמוך על זה, או שעדיף להעתיק שוב עם תוכנה שעולה מדיסק נפרד (כמו Clonezilla)?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם יש לי dvd-rom וcd-rw כיצד אני מתקין אותם במארז, מי למעלה ומי למטה, האם לחבר את שניהם כslave או אחד slave השני secondary master (יש לי דיסק קשיח אחד בלבד). האם כל השינויים האלה משנים בכלל משהו או שאין שום הבדל.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך בדקתי באיידה את ההגדרה של הHD שלי, בעיקבות האטה משמעותית בזמן הטעינה של משחקים והווינדוס וזה מה שגיליתי: MAX. UDMA- UDMA 5 (ATA100( CURENT UDMA- UDMA 0 אני לא זוכר איך זה הייה כתוב בדיוק, אבל זה ה"ערכים" של הUDMA (מה שזה לא אומר...) שהיו כתובים באיידה. מה אני צריך לעשות כדי לשנות בחזרה את המהירות של ההרד דיסק שלי למקסימום- ATA100? נתתי את המחשב לבדיקה במעבדה והתכנאי לא מצא שום בעייה (ביקשתי ממנו לא לחפש את הסיבה לתוצאה באיידה, בגלל שזה 100 ש"ח לשעת עבודה, ואני יודע שלהתחיל לחפש סיבות לתעיות כאלה, זה הרבה זמן...)
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, סוף סוף התחדשתי בכונן חדש של סייגט 500GB, קניתי בKSP ב340ש''ח... הגעתי הביתה הרכבתי, המחשב מזהה בביוס את הכונן אבל במחשב הוא לא, יש משהו שאני צריך לעשות? איזה התקנה, יכול להיות ששכחתי לעשות משהו? [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 19:42:11 הסתדרתי... ;D
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
-
ככה, הצורב שלי הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג טיפה. הצורב שנדפק הוא LITE-ON 52*24*52. מה הצורב שאתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש, יונתן
-
- 14 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת למה בסטיקי יש לינק המראה כיצד להגביל את רוחב הפס של הSATAT ל1.5 במקום 3???? למה זה טוב להגביל את רוחב הפס ל1.5 במקום 3? האם זה מומלץ לעבוד רק על 1.5 במקום 3??????
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה חודשים דיסק און קי של קינסגטון 16GB והוא עושה לי בעיות אם אחריות מכסה בעיות מכניות של הדיסק און קיי? בנוסף הוא עושה בעיות עם העתקת קבצים לפעמים שלא נקראים וצריך לפרמט אותו יש לי דיסק און קיי נוסף של קינסגטון אותו דגם רק 2 גיגיה שלא עושה את כל הבעיות אלה באותם מחשבים. תודה רבה הדגם הוא Kingston DataTraveler G2 16GB
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום. יש לאחותי כמה דיסקים של מוזיקה(רגיל- Audio CD לא MP3) בוא נגיד שאין לי מושג מה עבר עליהם, עכשיו היא רוצה שאני יעשה עוד עותק של הדיסק ואין לי שיטה אחרת להעתיק את הקבצים למחשב חוץ מ-WMP שזה תהליך שלוקח כ-7-9 דקות פחות או יותר.. עכשיו הצורב קומבו חדש וחבל לי עליו...השאלה שלי היא אם דיסקים שרוטים(האמנם היא טוענת שהם פועלים טוב ברכב בלי קפיצות וכו') יכולים לגרום לכונן לא לפעול או "לדפוק" אותו בצורה מסוימת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני מדבר על הדיסק הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=499 לא ראיתי באינטרנט שום תשובה אמינה לגבי זה, אבל ברוב המקומות רשום שפלטה אחת. מישהו ראה אותו פעם פתוח, או יודע אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מבין שלושת הצורבים הבאים מה הכי טוב?: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אנא דרגו אותם אם אפשר (הכי טוב ראשון...) והסבר קצרצר למה, יהיה מעולה! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בקשר לאחריות של דיסקים קשיחים של סיגייט. חיפשתי בפורום ועברתי כבר על די הרבה הודעות. ראיתי שרשום שהאחריות של Seagate זה שלוש שנים + שנתיים. 3 שנים ראשונות - אחריות מלאה - החלפת הרדיסק. שנתיים אחרונות - בחלק מההודעות נכתב שהשנתיים האחרונות זה די בלוף, מקבלים 10% זיכוי משווי ההרדיסק בזמן מימוש האחריות זאת אומרת בזמן התקלה... אז אם התקלקל לי הרדיסק של 120GB בן 3.5 שנים, שאז עלה 500-600 ש"ח, והיום עולה 200-300 ש"ח, אז מביאים לי 20-30 ש"ח זיכוי על קניית הרדיסק חדש של סיגייט!!! זה הגיוני?? אם כן זאת ממש בלוף/רמאות. בהודעות אחרות רשום שמקבלים זיכוי כספי של שווי ההרדסיק לקניית הרדיסק חדש. משהו בסגנון הזה. אז מה נכון? חיפשתי גם מי היבואן של סיגייט בארץ ולא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו Sony TRV-340E ואני רוצה לצרוב את הסרטים שלה לדיסקים של DVD אז אני צריך לקנות צורב DVD, איזה כדאי ? ואני צריך גם איזשהו כרטיס וידאו/טלויזיה כדי ללכוד את הסרט למחשב.... אז מה אני צריך לקנות? כרטיס וידאו ב 2000 שקל או מספיק כרטיס טלויזיה ב 300 שקל עם כניסה אנאלוגית??? תודה
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי 3 דיסק און קי 64 גיגה באתר סיני הוא מפורמט במערכת קבצים EXFAT אם אני מכניס לתוכו קבצים ללא תיקיות אני רואה הכל, אבל אם אני מחלק לתיקיות(אני חייב את זה לעבודה) כשאני מכניס שוב את הדיסק און קי למחשב למחרת או אחר שעתיים בתוך התיקיות לא רואים את הקבצים ניסיתי לפרמט ל NTFS ולא הצלחתי . אין שום וירוס מפני שזה קורה ב 3 דיסקים שקניתי בכולם אותה הבעיה אולי הבעיה היא במערכת הקבצים אני לא יודע משהוא מבין בזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
המכשיר נראה אחלה.. אמנם נראה קצת עדין אבל אחלה.. אבל בכל מה שנוגע למערכת - אני לא ממש מוצא את עצמי... מה גם שכל ההסברים עליה באנגלית שם ואגלית זה ממש לא הצד החזק שלי. אשמח לקבל פה קצת הסברים איך בדיוק פועלת המערכת הזאת ולא איך היא פועלת בחלק התיאורתי והיכן ניתן למצוא עוד תוכנות המתאימות למערכת הU3? תודה רבה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום קניתי בימים האחרונים הארד דיסק Western Digital WD1600JB בהתחלה ניסיתי לחבר אותו בנוסף להארד דיסק שיש לי, ויצאו מתוך ההארד דיסק 3 צפצופים (הראשון טיפה יותר ארוך מהשאר) ניסיתי לשחק קצת עם הכבלים, עם הג'אמפר, שום דבר לא עזר ניסיתי לחבר רק את ההארד דיסק הזה למחשב (במקום ההארד דיסק הישן שיש לי), לא היו צפצופים, אבל המחשב בכלל לא זיהה את ההארד דיסק (שכשמפעילים את המחשב כתוב את כל הכוננים שמחוברים, והוא לא הופיע שם) יש פה איזה כפתור בלתי נראה שאני מפספס?(: אשמח לקבל תשובה תודה.
-
- 12 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני חושש שההארד דיסק עושה לי בעיות, פתחתי דיון על זה בתמיכה, מי שרוצה יכול לעזור לי שם. רציתי לדעת, יש עוד דרכים לבדוק אם ההארד דיסק תקין? הורדתי את התוכנה HDDLife והוא אומר לי שהדיסק קשיח במצב Critical... אני רוצה להיות בטוח לפני שאני חושב על להחליף את ההארד דיסק, יש עצות? ולגבי הדיסק קשיח, איזה מומלץ במחיר של 300 ש"ח?, חיבור IDE.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המליצו לי כאן על ההארד דיסק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 קיבלתי את הכונן ושניסיתי לחבר אותו ראיתי שהחיבורים לא מתאימים בכלל! אני לא מבין גדול אבל על הכונן החדש כתוב SATA ועל שלי כתוב UATA זה ההארד דיסק הנוכחי שלי: יש לי בקשה ושאלה: 1.אפשר המלצה להארד דיסק אחר שיתאים בבקשה 2.פנדה יקבלו את ההארד דיסק בחזרה נכון?
-
- 14 תגובות
- 849 צפיות
-
-
במקרה בו יש לי 3 כוננים ברייד 0 על מחשב אחד, האם אני יכול לקחת את אותם הדיסקים למחשב אחר ולהמשיך את הרייד שיש לי עליהם? או שזה דורש הכנת מערך חדש?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי כונן SATA2 וחשבתי להוסיף כונן שברשותי מסוג IDE האם זה יאיט את פעולת המחשב? 2)ומה באשר לחיבור כונן אופטי נוסף האם הוא יאיט? תודה
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
תמיד אני רואה את זה בתוכנה של NERO ולא בוחר את זה אף פעם... מה זה בעצם? מה ההבדל בין דיסק MP3 לדיסק CD רגיל... תודה יניב
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קניתי לפני איזה שנתיים שנתיים וחצי דיסק קשיח של WD... ומאז הוא נהרס שלוש פעמים... כל פעם הייתי צריך להביא לחנות את המחשב עם הדיסק הקשיח לאיזה שבועיים בלי מחשב... עכשיו קראתי מדריך באינטרנט איך להרכיב מחשב (היה לי משעמם... אני לא ירכיב מחשב...) אז היה שם קטע על הדיסקים קשיחים על איך לעשות שהוא יהיה master... אז לקחתי את הדיסק קשיח שיושב כבר חודשיים ליד המחשב ומשמש למשקולת נייר והסתכלתי עליו... מה אני רואה? במקום שזה יהיה על master או השני זה חצי על זה וחצי על זה... זאת אומרת צד אחד של החיבור הזה שצריך לחבר שם לדיסק או על הmaster והצד השני הוא על הלא master... יכול להיות שזה מה שהרס לי את הדיסק כל פעם מחדש? נ.ב. אם כבר אנחנו כאן... יש משהו שאני יכול לעשות עם הארד דיסק ה…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מי אמין יותר? מי מהיר יותר? מבחינת מחיר seagate יק יותר בכ- 60 ש"ח שזה לא נורא...
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-