אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
פתחתי את PM8 ואני רואה את הבעיה הבאה (תמונה מצורפת) האם יש דרך לתקן אותה מבלי לפרמט את הכונן ? (שזה דורש תהליך גיבוי מייגע) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של GIGABIT וישנם 2 סוגי חיבור האחד של SATAII 6 כניסות ועוד 2 כניסות עבור GSATAII למה משמש החיבור הנ"ל שאלה נוספת האם קיים כבל מפצל למתח של הSATAII ע"מ שאוכל לחבר עוד דיסק קשיח כמו שישנם בכבלים הסטנדרטים ? לתשובה אודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, ובמחשב הקודם יש לי הארדיסק חדש יחסית, שאני מעוניין להוסיף למחשב החדש. האם אני יכול לחבר אותו למחשב ולפרמט, ללא פירמוט ההארדיסק הקיים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
לא ברור לי אם יש תשובה מדעית, ולכן אשמח לשמוע דעות מנומקות כשמחברים דיסק חיצוני בחיבור USB למחשב, איזו דרך חיבור עדיפה (ולמה) 1. חבר קודם את הUSB למחשב, הפעל את הדיסק אחר כך 2. הפעל את הדיסק ראשון, חבר את הUSB למחשב שני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מה לדעתכם המלומדת מומלץ למחשב החדש שאני רוכש. 1. HD - מבחינת כמות איחסון די לי ב 160, השאלה היא אם קיים פער איכות בן שני סוגי הקשיחים והאם ה 16MG מהווה יתרון משמעותי לטובת ה SEAGATE או שאולי עדיף HD בנפח 160-250 אחר, טוב יותר 2. צורב - מה נחשב לאיכותי ביותר בסכום של עד 200ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤262 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 מודה לכם מקרב לב על תרומתכם בקבלת ההחלטה דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
האם מקבלים כבל SATA כשקונים או צריך לקנות בנוסף? תודה מHEAD
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מה דעתכם על Asus DRW1814BLT ? רציתי בהתחלה DVD DVRW SAMSUNG X20 203B SATA אבל אמרו לי שכבר לא מייצריים אותו. אני מעדיף SATA תודה מ- HEAD
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום,יש לי הארדדיסק חדש 250GB SATA 2 חיברתי אותו ללוח פלוס חשמל הביוס מזהה אותו וגם הווינדוס בהפעלה הראשונה אבל אני לא מצליח לראות אותו במחשב שלי . הווינדוס עצמו מזהה אותו כחומרה שמחוברת במנהל התקנים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש עוד HD של 250 בנוסף ל2 ה160 הנוכחים שיש לי על מנת לחברם בRAID 0. חיבור 2 HD בעלי אותו נפח אבל מיצרנים שונים יעבוד? ביצועי המערכת ישתפרו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעסוק בעריכת סרטים, לשם כך דרוש הרבה מקום במחשב (כרגע יש לי רק 40 ג'יגה וזה כמובן לא מספיק אפילו לשימוש רגיל במחשב). כמו שאמרתי התקציב נע בסביבות ה250 ש"ח, חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (למשל הכונן הקשיח שיש לי עכשיו מרעיש מאוד). נפח אני מאמין שאני צריך בסביבות ה80G אולי יותר אבל שלא יחרוג מעל 300ש"ח (עדיף שיהיה פחות נפח ואיכות טובה מאשר נפח גדול איכות גרועה). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, יש לי HITACHI תקול שעדיין באחריות, מי היבואן הרישמי של HITACHI ? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זוכרים שפעם היו כוננים קשיחים מצקצקים כאלה? ששומעים אותם עושים רעשים כשכותבים אליהם? אז לפני כשנתיים רכשתי דיסק שלא עושה רעש, מכאן הבנתי שהסיפור הזה של הצקצוקים נגמר... עכשיו קניתי מחשב חדש עם דיסק של 320GB, והוא מצקצק! לא רק שהוא מצקצק הוא לפעמים גם עושה רעש של חריקה... הרצתי סריקה ל BAD SECTORS ולא מצא כלום.... אבל הוא רק נקנה ויש עליו 5 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?...
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 25.11.2007 בשעה 22:28:22 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל? איזה צורב יותר טוב מבינהם (ללא התיחסות ליחס עלות-תועלת)? ומה הצורב הכי משתלם מבין הצורבים באתר הבא בתקציב של כ-200 ש"ח (עם חריגות קטנות)? http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=10&ParentID=0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי בחדר רמקולים ואני כל הזמן מפחד להניח עליהם את המחשב הנייד, או את אחד הזכרונות שלי מחשש שהמגנט ימחק נתונים או יעשה נזקים. אין לי שום בסיס להניח את זה, זה סתם פרנויה. האם באמת יכול לקרות משהו ל-HDD, זיכרונות DDR, זיכרון פלאש או כל זיכרון אחר? תודה, אור.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי דיסק של SilverLine DVD+R DL רשום שהוא צורב ב8x ניסתי לצרוב עליו משהוא, הNero הגיע ל100% ואז רשם שהוא לא הצליח לצרוב. למה זה? צריך לצרוב במהירות יותר איטית? ואם כן איזה מהירות? או שבכלל הבעיה בתוכנה?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם ניתן להשוות בין מהירות של CD לעומת DVD. כלומר האם CD במהירות x4 שווה ערך במהירותו לDVD x4 . אני מניח שלא , לכן אשמח לדעת מהו יחס ההמרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
3 פלטות בלבד ל1TB להלן הרוויו http://www.tomshardware.com/2007/11/21/samsung_overtakes_with_a_bang/index.html
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD וכונן CD רגיל ושניהם לא מגיבים כשמנסים לפתוח אותם. אני חושב שזה בעיה בדריבר אבל אני לא יודע איזה צורב יש לי. איך אני מוצא מה הדגם והאם זו בכלל בעיה של הדריבר???
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ממנו 2 עותקים. עלייה לתורה בכותל של אחי הקטן. מה שנקרא PRICELESS. לא יודע מי מהמשפחה טיפל בדיסקים, אבל הם במצב נורא. המזדיין ששילמנו לו לצלם את הכל גם כן לא יצא בסדר- אחרי הורדת ההדפס המודבק של אחד הדיסקים, עליתי על היצרן- אני עוד התכוננתי להרים לו טלפון ולצעוק עליו למה שמצלם אירועים ישתמש רק בוורבטים במקום בTY, אבל התבדתי, הדיסק בכלל של HP. 2 דיסקים. כל אחד רמה שונה של דפיקות. איפה משחזרים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.plonter.com/products_Results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&eqdescriptiondatarq=Seagate&eqdivisiondatarq=%E3%E9%F1%F7%E9%ED%20%F7%F9%E9%E7%E9%ED&eqshelfdatarq=SATA%20800-2TB&cart=11952236308786071&TITLEsort=1&show=1&max=50
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי עדיף - HD501LJ של סמסונג או aaks של wd? חשוב לי שיהיה מהיר ושקט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי HD של 250GB שאין לי מקום במארז בשבילו... רציתי להשתמש בו לשים את כל הקבצים שאני מוריד ופחות משתמש כמו קבצי התקנה של משחקים וכאלה, סדרות סרטים וכו' על איזה מארז חיצוני אתם יכולים להמליץ לי בשבי שהוא יעבוד בצורה הטובה ביותר? התקציב.. בואו נגיד לא מוגבל, כי אין לי מושג מה הטווח מחירים.. בואו נגיד עד 250 שקל תודה מראש חבר'ה :]
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-