אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו הצעות לצורבים טובים ? תגידו מחירים גם... תודה !!!
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי כונן משולב של טושיבה דיויד וצורב (הצורב הוא לא צורב דיוידי הוא רגיל) דגם SD-R1002 דגם ישן ממחשב ישן עכישו שמתי אותו במחשב החדש ועוד שהוא היה בישן הוא עשה בעיות הוא לא צורב דיסקים רגילים של מוסיקה או כול דבר אחר או שהוא צורב ובסוף הוא נתקע ונרו אומרת שהצריבה נכשלה הוא בקושי קורא סתם דיסקים רגילים שאני מכניס אילו הוא כאילו קורא ומפסיק קורא ומפסיק ככה עכשיו דרייברים לא מצאתי כי הוא יש אולי מה לעשות? אני רוצה לשלוח אותו לתיקון לא יודע איפה אבל? תיקון שלא עולה על 100 שקל מישהו רעיון מה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכם. נתחיל בזה שהלכו לי הכוננים לצערי ועכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש ולמזלי יש לי יחסית את רוב הגיבויים החשובים. מהירות חשובה לי. עד עכשיו עבדתי עם raid 5 עם 3 כוננים של 250GB כל אחד. כשאחד התקלקל פשוט החלפתי באחר והכל היה בסדר. העניין הוא שעכשיו 2 התקלקלו וזה אומר להתחיל הכל מחדש. השאלה היא כזאת: האם כדאי לי לעשות שוב raid 5 עם 3 כוננים של 2000GB (אחד מהם כבר יש לי) ולהרוויח מהירות ונפח או לקנות כונן פלאש שהוא הרבה יותר מהיר ולהפסיד בנפח? מפה, אני צריך גם כמה עיצות לגבי שני המובנים. כונן רגיל: האם Seagate 3.5" 2TB SATA3 Cache 64MB ST2000DL003 יכול להספיק כשמדובר על raid 5? כונן פלאש: האם הכונן הבא הוא טוב? http://comp24seven.co.il/items/98312 האם זה טוב? http://wel…
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להתקין כונן ssd כתחליף למחיצת הos שלי אבל עדיין להשאיר אותה במחשב, שאלתי היא איך זה מתבצע והאם המידע (שמירות משחקים לצורך העניין) ישמרו למרות החלפת הכונן הראשי
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
האם זה מסובך להוסיף דיסק SATA למחשב? האם זה מצריך אתחול מסוים בboot?
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש בכוננים קשיחים תכונה שנקראת TLER, מישהו יכול לפרט ולהרחיב על התכונה הזאת, מהי? מתי היא בדיוק באה לידי ביטוי, ואיך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
כתוב פה שזה כונן SSD: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HDP725032GLA360 נראה מאוד זול לעומת הכמות שיש בו, אז דבר ראשון, האם זה הגיוני. דבר שני בלי קשר, עד כמה שינוי לכונן SSD שתהיה עליו מערכת ההפעלה, תתרום למהירות המחשב.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, העניין הוא כזה אנחנו מחפשים פיתרון כדי לראות סרטי HD בכיף בטלוויזיה החכמה שלנו מבלי יותר מדי התעסקויות. ניסינו את הרעיון של ה-WIFI אבל זה קצת סיפור (להגדיל מהירות אינטרנט ולהביא נקודה חמה ליד הטלוויזיה וגם אז לא בטוח שזה ירוץ חלק) אבל מצד שני יש את רעיון ה-USB שזה חיבור ישיר לטלוויזיה. לא ניסינו לחבר סרט HD עם USB2 כי אין לנו USB גדול אבל השאלה היא כזו, אם נקנה USB3 (שהרעיון בקנייה זה המהירות העברה שלו נוסף לקריאה) הסרטים ירוצו חלק (גם סרטי 1080P) מבלי קירטועים למינהם בזכות מהירות הקריאה ? או שגם עם USB2 אותו רעיון יקרה ? ואם אפשר המלצה ל-USB3 בגודל של 32GB (עד 350 400 שקל).
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
התקנתי מחדש WIN XP לפני ההתקנה מחדש לא הייתה לי שום בעיה אחרי ההתקנה מה שקורה הוא שכאשר אני צורב דיסק ב NERO הוא צורב אותו ואומר שהצריבה הצליחה אך לאחר מכן הצורב מראה שהדיסק ריק, ניסיון לכתוב עליו שוב לא מצליח התוכנה אומרת שהוא מלא, ב DVD ROM שיש לי הוא בכלל לא נקרא. ב EASY CD CRESTOR הוא פשוט לא נותן לצרוב דיסק הוא פשוט מראה הודעת שגיאה ויוצא מהתוכנה. ניסיתי לשנות גרסאות של התוכנות לא עזר, אותה גרסה של חלונות מותקנת לחברים שלי ואין שום בעיה בצריבה, הצורב מוגדר ומזוהה כמו שצריך ב DEVICE MENEGER. במה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות חבילת דיסקים dual layer . אמרו לי שהחברה הטובה ביותר היא וורבטים אבל הם יקרים מאוד (יוצא 14 ש"ח לדיסק בודד). אני צריך משהו יותר זול. מה הטוב ביותר מבין השאר: ? Teac, Silver line תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
אהלן, התחדשתי בכונן הזה לפני מספר ימים הוא מחובר ללוח ASUS A7N8X-E (צ'יפסט nForce2) הבקר SATA על הלוח תומך SATA1 בלבד והוא מדגם 3112 מתוצרת SIL כאשר מעלים הבקר מזהה את ההרד דיסק ונתקע, מבלי אפשרות להמשיך. חיפשתי קצת ברשת על הבעיה והציעו לי לחבר את ה HD למחשב תומך SATA2 ולהוריד את המהירות ל SATA1 (אין ג'מפרים על הארד דיסק עבור זה) זה מה שעשיתי היום, ובכל זאת עדיין כשעושים בוט הבקר מזהה את הארד דיסק ונתקע. אני עם גירסת ה BIOS האחרונה של הלוח. מצאתי כל מיני גירסאות BIOS HOME MADE שהכינו וטוענים שהם עזרו, אבל אני רוצה לקחת את זה כמוצא האחרון מכיון שבמקרה והפלאשינג לא יצליח לא יהיה לי שימוש בלוח הזה יותר. כל עצה תועיל לי, תודה.
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קניתי חדש חדש Western Digital My Book Essential 500GB External HD והוא עובד לאט הוא מתחבר בחיבור USB2 אבל יש לי הרבה שמשהו לא בסדר ושהוא קורא יחסית לאט. אני אומר את זה כי יש לי עוד דיסק חיצוני (הרבה פחות טוב, 80GB של סמסונג - שום דבר מיוחד...ממש פשוט..) אבל הוא רץ הרבה יותר מהר. אני לא ממש יודע איך להוכיח את זה, אבל האם יש דרך להראות שהדיסק הזה באמת רץ לאט ? אני לא מדבר על מקרים מיוחדים..פשוט בזמני קריאה/כתיבה סטנדרטים הדיסק עובד לאט יותר ממה שהייתי רוצה. האם זה יכול להיות קשור לגודל שלו ? 500GB זה די גדול (בטח שלעומת 80GB), יכול להיות שלוקח לו בגלל זה הרבה זמן לקרוא/לכתוב ? אגב אמרו לי שזה עם 8MB BUFFER.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה הוא נותן אזהרה שאני צריך להחליף הארד דיסק דחוף ולגבות נתונים. וכדי להמשיך אני צריך ללחוץ F1 נכנסתי לאברסט והנה מה שהוא מביא על ההארד דיסק: בבקשה עזרה!
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ערב טוב, התחדשתי הרגע בהארדיסק חדש, אני מעוניין לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני דרך היציאה ESATA בחיבור למחשב נייד. חיברתי הכל כמו שצריך בתוך המארז, כרגע אני מחבר אותו למחשב הנייד גם דרך ה-ESATA וגם דרך ה-USB רק שהם לא מופיעים לי "במחשב שלי". אבל אני שומע את הצליל שמשהו מתחבר לי למחשב ואני רואה את הכונן ב" הוצאת חומרה ושליפת מידע באופן בטוח". מה הצעדים הראשונים שאני אמור לבצע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבועיים בערך הלך לי הדיסק הראשי והיחיד במחשב. דיסק של 2TB של סיגייט שהיה מחולק לשתי מחיצות - אחת עם מערכת ההפעלה והתוכנות והשניה עם כל ה-DATA. בעקבות האסון החלטתי שאני רוצה ליצור mirror במחשב בעזרת הכלי של windows 7 ששמעתי שהוא טוב ואמין. לצערי אין לי כ"כ כסף להשקיע ואני מחפש לראות איזה קונפיגורציה תהיה הכי כדאית מבחינה כלכלית ומבחינת ביצועים וגיבוי. אני יכול פשוט לקנות דיסק נוסף של 2TB, שיהיה מחולק באותה צורה ולעשות לו MIRROR לדיסק 2TB הקיים. אני יכול לקנות דיסק קטן רק בשביל המערכת הפעלה והתוכנות, ובנוסף עוד דיסק רק עבור ה-DATA שאיתו אני אעשה MIRROR לדיסק הקיים של ה-2TB. אשמח לקבל המלצות לתצורות מומלצות שיעלו לי כמה שפחות כסף (גם המלצות לדגמים ספציפים של…
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע HD של 120 גיגה המאופיין בSATA רגיל, אני מעוניין לקנות 250 ג'יגה וכתוב עליו SATA2, האם הוא יתאים לי? יש לי לוח ABIT AS8-V. וכמו כן, האם ההתקנה שלו דורשת תהליך מיוחד? או כמו זכרון, רק לחבר וזהו... תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בקשר לאחריות של דיסקים קשיחים של סיגייט. חיפשתי בפורום ועברתי כבר על די הרבה הודעות. ראיתי שרשום שהאחריות של Seagate זה שלוש שנים + שנתיים. 3 שנים ראשונות - אחריות מלאה - החלפת הרדיסק. שנתיים אחרונות - בחלק מההודעות נכתב שהשנתיים האחרונות זה די בלוף, מקבלים 10% זיכוי משווי ההרדיסק בזמן מימוש האחריות זאת אומרת בזמן התקלה... אז אם התקלקל לי הרדיסק של 120GB בן 3.5 שנים, שאז עלה 500-600 ש"ח, והיום עולה 200-300 ש"ח, אז מביאים לי 20-30 ש"ח זיכוי על קניית הרדיסק חדש של סיגייט!!! זה הגיוני?? אם כן זאת ממש בלוף/רמאות. בהודעות אחרות רשום שמקבלים זיכוי כספי של שווי ההרדסיק לקניית הרדיסק חדש. משהו בסגנון הזה. אז מה נכון? חיפשתי גם מי היבואן של סיגייט בארץ ולא מצאתי..
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי מחשב פנטיום 4 לוח אם ASUS 45533-MX הארד דיסק WD (ישן) מערכת הפעלה XP. פתאום הדיק הקשיח החליט שהוא מלא. ניסיתי לפרמט, לא הלך(לא הצליח לקרוא מכונן הדיסקים). לשם ניסיון החלפתי הארד דיק, לא לפני שבדקתי שאינו מלא. אולם שוב גם כאן החליט המחשב שההארד דיק מלא, מוזר. מה עליי לעשות ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתקין ווינדוס על כרטיס זיכרון CF אך מכיוון שהוא מוצג כמדיה (removable) אי אפשר. לינוקס וכו' אפשר. מה אפשר לעשות?איך אפשר לבטל את ה: removable?יש לי עוד כרטיס CF שהוא 2GB ושם ה removable מבוטל . איך אפשר לבטל גם בכרטיס השני? ניסיתי דרך gparted אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מקווה שאני פותח את זה במקום הנכון אם לא תעבירו כי הלכתי לפי האיגיון. אני מחפש מארז של כוננים קשיחים שאני יוכל לשים שם 2 או 4 כוננים לחבר אותו לרשת שלי בבית ולעשות מין Netapp קטן כדי לגבות שם את הנתונים שלי. אני ראיתי שיש דברים כאלה אבל בצורה מצומצמת שאין לי מושג איך לחפש את זה ברשת... אם יש של WD אני מעדיף את שלהם. תודה כל העזרה מראש...
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין לדעת האם אפשר לצרוב שני חלקים של סרט\משחק (שאמורים להיות שני דיסקים) על דיסק DVD אחד. השאלה היא בעצם האם העניין יעבוד? (כי הצריבה כמובן היא לא הבעיה)
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן לכולם. העברתי היום את ה-MAXTOR 40GB שלי ממחשב אחד לאחר. בשלב כלשהו התעקם אחד הפינים המעבירים מידע. ניסיתי ליישר אותו והוא נשבר ונפל. כשחיברתי את ה-ATA לכונן, המחשב זיהה אותו כ-Maxtmr וכשחלונות (Windows XP X64) עלו הם אומנם זיהו כונן והסמל של התקנת חומרה חדשה רץ לו, אבל כשהתהליך נגמר, ניגשתי ל'מחשב שלי' ושם לא הופיע שום כונן חדש. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב כמה פעמים וגם לחבר את הכונן שוב, אבל הוא עדיין לא הופיע ב'מחשב שלי'. הפין שנפל הוא השלישי מימין לשמאל, בשורה התחתונה. יש לכם מושג מה החשיבות שלו ואם יש איזושהי דרך לסדר את זה? אין צורך להזכיר שהמידע שם חשוב לי מאוד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מישהו במיקרה יודע? שם? כתובת? מספר טלפון? תודה מראש לכל העוזרים. :-)
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר שני כוננים שונים? (אחד של IDE רגיל ואחד של SATA? הלוח תומך ב-SATA כמובן...) ואם כן אז איך? צריך לשנות משהו בג'מפרים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-