אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, התחדשתי הרגע בהארדיסק חדש, אני מעוניין לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני דרך היציאה ESATA בחיבור למחשב נייד. חיברתי הכל כמו שצריך בתוך המארז, כרגע אני מחבר אותו למחשב הנייד גם דרך ה-ESATA וגם דרך ה-USB רק שהם לא מופיעים לי "במחשב שלי". אבל אני שומע את הצליל שמשהו מתחבר לי למחשב ואני רואה את הכונן ב" הוצאת חומרה ושליפת מידע באופן בטוח". מה הצעדים הראשונים שאני אמור לבצע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מתלבט בין ה3 האלו: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black הבנתי שה111 הוא מאוד טוב אבל הדגם הספציפי הזה DBK שונה ממנו וקצת יותר גרוע או בין שני NECים שאני לא יודע מה ההבדל בינהם NEC AD-5170A DVD±RW x18, DL x8 Black NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black מה תמליצו לי לקחת? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש צורב DVD שיהיה לו מעל 2 מגה באפר , לא אכפת לי סוג או מחיר , רק תגידו לי איזה יש? תודה רבה לכול העונים. עידן.
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק קשיח של Western Digital מס' דגם WD250YS עם המאפיינים הללו: מאפייני מפתח: מיקום: פנימי נפח: 250GB מהירות: 7200 ממשק: SATA (או SATAII) זיכרון נדיף: 16MB לאחרונה קניתי את הד.קשיח הזה וכשעשיתי בפעם הראשונה פורמט והתקנה של ה-Windows הוצג לי 131GB מתוך 250GB. (ידוע לי שאמור להיות 230GB) אחרי שראיתי שיש רק 131GB נבהלתי, אבל בכל זאת המשכתי בהתקנה. אחרי שהתקנתי Windows, נכנסתי ל-Manage דרך My Computer וראיתי שעדין אין לי עוד 105GB. אחרי שעשיתי Windows Update ל-SP2, נכנסתי עוד פעם ל-Manage ופתאום אני רואה עוד 105GB! אני יודע שאם אני יעשה עוד פעם פורמט, אני יאבד את כל המידע שנמצא אצלי על כל הדיסק הקשיח... שאלה: מה אני יכול לעשות כדי לא לאפשר איבוד מידע …
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב מחר אני כבר צריך להזמין צורב וקראתי פה הרבה ושאלתי גם כמה פעמים בתרדים כללים יותר ולא ענו לי אז ככה, לפי מה שהבתי מהתרד של המומלצים, הצורב הוא אותו צורב כמו הפיוניר על כל יתרונותיו, רק בנוסף לכך הוא גם יותר זול וגם בא עם שנתיים אחריות (יתרון רציני) ככה שיש לו רק יתרונות על פני הפיוניר, תקנו אותי אם אני טועה או אם יש בכל זאת איזה הבדל בניהם..? בנוסף רציתי לדעת ממי שכבר יש לו את הצורב הספציפי הזה של אסוס האם הוא מרעיש או יחסית שקט? האם באמת יש בעיות בקריאה של דיסקים שקצת נשרטו או שזה נסבל? האם לסמסונג 182D יש עדיפות עליו אפילו ללא שנתיים אחריות? תודה
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קודם כל יש לי שאלה: *כבר קראתי ביותר ממקום אחד שאורך החיים של זיכרון פלאש הוא לא ארוך. האם זה נכון, ובמשך כמה זמן בערך הוא נשמר, וכמה זמן המידע יישאר על הזיכרון באמינות בלי שייפגם ? עכשיו יש סבירות שכונן הפלאש יחליף את הדיסק הקשיח בעתיד יתרונות: יותר קטן, אין תזוזה של חלקים פיזית- צריכת חשמל נמוכה בהרבה. חסרונות: יקר משמעותית בינתיים, נפח קטן יותר בינתיים, קצב העברת נתונים איטי יותר(?) - מצורף קישור לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296315,00.html מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מקווה שאני פותח את זה במקום הנכון אם לא תעבירו כי הלכתי לפי האיגיון. אני מחפש מארז של כוננים קשיחים שאני יוכל לשים שם 2 או 4 כוננים לחבר אותו לרשת שלי בבית ולעשות מין Netapp קטן כדי לגבות שם את הנתונים שלי. אני ראיתי שיש דברים כאלה אבל בצורה מצומצמת שאין לי מושג איך לחפש את זה ברשת... אם יש של WD אני מעדיף את שלהם. תודה כל העזרה מראש...
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש כולכך הרבה צורבים מומלצים שם ואני לא יודע כולכך במה לבחור, לכן בפתחתי את האשכול. נצמם קודם את האפשרויות, אני צריך צורב שחור ושהיה SATA. שאיכות הצריבה שלא תהיה איכותית מאד, מהירות הצריבה פחות חשובה. שתהיה תמיכה בסריקת טעיויות. מה זה בידיוק ביטסטינג? קריאה מהירה של CD/DVD. תמיכה בכל הפורמטים שלהדיסקים DVD +/-, RAW,RAM וכו'... שהריבה סה"כ תהיה איכותית ועמידה, שאני לא יגלה אחרי צריבה שאין קבצים בדיסק, והדיסק עצמו מלאה ^^ דבר שני, אם אני מזמין אותו מחנות והוא מגיע בדואר, יש לו סכנה לההרס/להפגע בדרך?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מאוד ישן SEAGATE 40 GB ATA IV כתוב עליו ULTRA ATA דגם ST340016A זה הקישור ל חוברת שלו http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/100129212b.pdf היו לי עליו כמה מסמכים חשובים שאני רוצה לגבות איזה מארז זול עם יציאת USB 2.0 מתאים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שוב שלום האם כדאי להשקיע ב-WD Raptor WD740ADFD 74GB 10000 rpm 16MB S-ATA HDD ? בסביבות ה-800ש"ח אני יודע שבסכום כזה אני יכול לקנות חצי TB...אבל אני לא צריך שטח,חשוב לי רק ביצועים(אני הולך להריץ אמולציות בערמות....) לאלו מביניכם שהם בעלים (מאושרים?) של Raptor, האם ההשקעה כדאית ? האם הRaptor רועש ?(יש לי נסיון רע עם רעש שריקה קבועה של סקאזי...רק השריקה המונוטונית מציקה לי....הטקטוקים בקריאה/כתיבה לא מפריעים לי בכלל) השאלה היא, כמה כבר ההבדל במהירות בינו לבין סיגייט250GB ? כל זאת הולך לרוץ על לוח חדיש עם 4G זיכרון בתודה מראש ! troG
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום קניתי בימים האחרונים הארד דיסק Western Digital WD1600JB בהתחלה ניסיתי לחבר אותו בנוסף להארד דיסק שיש לי, ויצאו מתוך ההארד דיסק 3 צפצופים (הראשון טיפה יותר ארוך מהשאר) ניסיתי לשחק קצת עם הכבלים, עם הג'אמפר, שום דבר לא עזר ניסיתי לחבר רק את ההארד דיסק הזה למחשב (במקום ההארד דיסק הישן שיש לי), לא היו צפצופים, אבל המחשב בכלל לא זיהה את ההארד דיסק (שכשמפעילים את המחשב כתוב את כל הכוננים שמחוברים, והוא לא הופיע שם) יש פה איזה כפתור בלתי נראה שאני מפספס?(: אשמח לקבל תשובה תודה.
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קצר ולעניין - איזה דגם עדיף 1. WDBBEP0010BBK 2. STBX1000201
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אם כן אילו ומה מחירם? אם לא מה המחיר הכי נמוך ל SSD 128GB בגודל של 1.8 אינטש?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב חדש והגעתי לסוגיית הדיסקים. החלטתי ללכת על SATA וההתלבטות שלי היא: אופציה א: שני כונני 80GB ב RAID 1. נפח אחסון של 160MB, מהיר יחסית אבל מצד שני מחיר בשמיים (שני דיסקים+כרטיס בקר). אופציה ב: לוותר על ה RAID ולקנות כונן אחד של 160GB. פחות מהיר, פחות סקסי ואקזוטי אבל עולה ב 30% פחות מאופציה א. עכשיו השאלה היא עד כמה RAID ישפר לי את הביצועים ? עד כמה שווה לי להתאמץ ולשלם בשביל זה ?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני ממש מתעניין במחשבים ניידים, ובקרוב מאוד אני גם קונה אחד שלא יבייש מחשב שולחני חזק... אך הבעיה ברוב הניידים היא כמובן בעיית הזיכרון שלהם, שמגיעה לרוב עם כ 40GB וכאלו עם כ-100GB. כמות זיכרון זו איננה מספקת מכיוון שנכון לכרגע יש לי כונן קשיח בעל כ 120GB מלא כמעט עד סופו במוזיקה שנאספה על גבי שנים. הבעיה היא שכאשר אני אחליף למחשב נייד אני לא אוכל לשמור על האוסף ומה גם שעוד כארבעה מחשבים אשר נמצאים ברשת משתמשים במאגר ואני כבר כמה זמן חושב על פיתרון של לחבר רק את הארד דיסק לראוטר עצמו בלי שישפיע על רשת היוצאת ונכנסת של המחשב האישי שלי שדיי מאיטה הכל ומורגשת. בקיצור אני מחפש דרך אשר בה אני אוכל לשתף את המאגר ולעשות מן זיכרון חיצוני כמו שרת רק ללא כל הפרוצדורה של …
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
כשאני אומר "שקט" אני מתכוון לרמה נמוכה של וויברציות. לא מפריע לי הרעש שנוצר בזמן קריאה/כתיבה. מהניסיון שלי יש הבדל גדול מאד בוויברציות שמייצרים הארדיסקים מסוימים לעומת אחרים. קניתי בעבר הארדיסק 500 ג'יגה של WD מסדרת BLUE, והוא נורא. אני יודע שלחברות הבכירות יש סדרת GREEN שהיא שקטה אבל איטית יותר, ואני מעדיף הארדיסק "סטנדרטי" שמאזן בין ביצועים יחסית טובים, לבין רעש מתון. בסטיקי יש מעט מאד דגמים, וגם לא ברור לאיזה סוג של "רעש" מתייחסים שם, לכן אני פותח את הדיון הזה. אציין גם שמאד רצוי שההארדיסק המומלץ יהיה מתוך האתר הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=26&newitem=true&osCsid=cgnvaslutep9h1ss739kibo9t4 שם אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מזה עידכון קשוחה ? והאם אני צריך ? אם כן תוכלו להביא לי לינק ? תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ההארד דיסק מזוהה בביוס (כסלייב) מזוהה באברסט ובמנהל ההתקנים (תמונות מצורפות) רק חבל שאני לא ממש יכול להשתמש בו מה לעזאזל הבעייה ? ויש איזה תוכנה שיכולה לפתור את זה או להגיד לי מה הבעייה? אברסט - http://planet.nana.co.il/avivas/everest.JPG מנהל ההתקנים - http://planet.nana.co.il/avivas/device.JPG המחשב שלי - http://planet.nana.co.il/avivas/comp.JPG כמו שאתם רואים אין זכר להארד דיסק החדש ( ה2 הקיימים זה הישן שפיצלתי ל2 יותר קטנים)
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות איזה דיסק בנפח של בין 320 ל 500 גיגה שיהיה אמין (רגיל+, אחרי הכל לא נעים לאבד כלכך הרבה מידע). חיבור SATA2 עם עדיפות לשקט יחסי ואם אפשר גם יחסית מהיר (תעדוף הוא שקט, אמינות ולבסוף מהירות). המחיר שיהיה סביר ולא יקר מדי (לא איזה raptor ב3000 שקל), משהו באזור ה 600 שקל. תודה מראש. נ.ב. אני יודע שהרבה יגידו אין הבדל מהותי בין הדגמים, אבל בכל מקרה, אשמח לשמוע על המצלות (מידע אישי או התעניינות) שיעמדו בדרישות שרמשתי.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/13142 :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שמעתי שצריך דיסק או דיסקט בשביל זה, זה נכון? מישהו מוכן להסביר לי איך אני מתקין את הכונן?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי 900 ש"ח...........אני רוצה לקנות צורב ומצלמה דיגיטלית תעזרו לי לבחור בבקשה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלה קטנה , איפה אני יכול למצוא מדיות לצריבת DVD דיול לאייר....? (אם יש אותם בארץ בכלל).
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-