אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בהארדיסק בין 80 ל160 ג'יגה, עדיפות ל120. 8 מגה באפר, 7200 RPM. איזו חברה מומלצת? ***לא SATA***
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
עד לפני שעות מספר היה לי כונן קשיח של MAXTOR 5400 RPM בגודל של 20GB שפשוט עבד מצויין (כמו גם בשלוש השנים האחרונות). ופתאום, לא מגיב!!! הביוס מזהה אבל... אי אפשר לפרמט או כל בדיקה שהרצתי לו דרך WIN XP או דרך התכנה PARTITION MAGIC. אם מישהו יודע מה ניתן לעשות במצב כזה אשמח לקבל חוו"ד, תודה
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
השתמשתי בPD8 על ויסטה, הוא התריע על שגיאה בפרטישן טייבל. לאחר התיקון וריסטרט מחשב עושה BSOD, בירור קצר מעלה פגיעה בפרטישן טייבל, נסיונות תיקון בעזרת הדיסק של ויסטה והאשף המובנה ב-repair עולים בתוהו למרות שהוא מזהה תקנה בפרטישן טייבל. כונן D בלבד מזוהה ולא C, ולכן אין לי בוט... הצעות?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני צריך המצלצה ל SSD בנפח של 120GB, מחיר סביב ה 100$-150$ מאתר אמריקאי. תודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
החלפתי את כונני ה BR ביו שני המחשבים (אחד מהם לא הצליח לצרוב, רק לקרוא) וכשניסיתי לחבר את הכונן היותר טוב (צורב וקורא) גיליתי כי פס הפלסטיק בשקע נתונים של ה SATA נשבר... אני מחפש עדיין כונן איכותי כדי להחליף את השניים האלה, אבל האם ניתן בנתיים לאלתר איזהשהו חיבור?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
- 3 followers
-
-
אני שואל כי יש לי קובץ של 7.5GB ובשביל ידע כללי. במידה ויש, צריך משהו מיוחד בשביל צרוב/קרוא אותם או שמספיק כונן DVD רגיל?
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למה לדעתכם גוגל (או דרופבוקס או מייקרוסופט) לא מיישמות אלגוריתם שמזהה קבצים גדולים שמשתמשים מעלים ואם הם דומים שפשוט יחלקו את אותו עותק.... אפשר להריץ בדיקת "האש" על קבצים גדולים ובמידה ואותו קובץ בדיוק כבר הועלה ע"י מישהו אחר אז אין צורך להעלות אותו שוב. זה גם יחסוך זמן העלאה למשתמשים (במקום להעלות קובץ של כמה מאות MB או GBים במה שעות הזמן מתקצר לכמה שניות או דקות בודדות). זה גם יחסוך לגוגל המון מקום (למרות שאני לא כל כך בטוח שזה מפריע להם כי הם מוכרים את הנפח הזה אז לא מפריע להם להוסיף עוד). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח חיצוני 120 גיגה ואני רוצה לדעת אם יהיה אפשר להתקין עליו ווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ה-Windows Experience Index נתן לי הודעה שצריך להריץ אותו שוב, הרצתי וזה נתן לי ציון של 7.8 ל-SSD. קודם היה ציון של 7.9. מה זה אומר? להתייחס לזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ערב טוב, התחדשתי הרגע בהארדיסק חדש, אני מעוניין לחבר אותו באמצעות מארז חיצוני דרך היציאה ESATA בחיבור למחשב נייד. חיברתי הכל כמו שצריך בתוך המארז, כרגע אני מחבר אותו למחשב הנייד גם דרך ה-ESATA וגם דרך ה-USB רק שהם לא מופיעים לי "במחשב שלי". אבל אני שומע את הצליל שמשהו מתחבר לי למחשב ואני רואה את הכונן ב" הוצאת חומרה ושליפת מידע באופן בטוח". מה הצעדים הראשונים שאני אמור לבצע? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לזהות מדיה קוד של CD? רכשתי 50 דיסקים של VERBATIM מאופיס דיפו (לא את הפסטל, אבל ארץ יצור יפן) ורציתי לדעת אם הם טובים....
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הקרוב מחשב חדש, ויצא לי לעקוב די הרבה אחרי המפרטים המוצעים כאן. ההמלצה כמעט ללא יוצאים מהכלל הייתה על ה-WD2500KS ורציתי לדעת מדוע? http://www23.tomshardware.com/storage.html?modelx=33&model1=136&model2=682&chart=31 בצ'רטים של Tomshardware המופיעים למעלה כמעט כל הדיסקים בסדרה הזו מקבלים ניקוד נמוך מאשר הברקודה של סיגייט היקרים רק במעט ונופלים גם מהדסקסטאר של היטאצ'י. קישורים למחירים: WD: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=522 סיגייט: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=578 היטאצ'י: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=629 אם כן, מדוע ההמלצה הגורפת על WD (אמינות? רעש?)? בנוסף רציתי לדעת מה ההבדלים בין הסדרה הנ"ל (KS)…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איך אני עושה ריסטור אני ממש לא רוצה לפרמט בבבקשה תעזרו לי !!! עוד כמה פרטים : זה HD 40 giga של WD ... יש לי XP וכשאני עושה מאפיינים לHD הוא מראה לי RAW (!??!)
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלומות חברי פורום איחסון, כבר זמן רב שהצורב המיושן שלי(צורב CD רגיל של MSI, משהו די מזעזע) עושה המון בעיות... החלטתי, יאללה, הזדמנות טובה סוף סוף להיפטר ממנו ולקנות לעצמי צורב DVD חדיש ונוצץ על מנת שסוף סוף אוכל לצרוב DVD במחשבי שלי. קראתי את הסטיקי של המומלצים, אבל אני, כבור באמצעי איחסון, לא הבנתי מספר דברים. 1. מה זה "תיקון שגיאות"? 2. איך צורב במהירות 16x יכול לצרוב מהר יותר מצורב במהירות 16x אחר?! 3. Lightscribe נראה כמו משהו ממש מגניב, אבל צריך בשביל זה מדיות מיוחדות, וזה נראה לי סתם ברוך. 4. בקשר לLightscribe - מה עם Labelflash או DiscT@2? הבנתי ששלושת הטכנולוגיות האלו עושות דברים דומים, אך האם השתיים האחרונות גם כן דורשות מדיות מיוחדות? 5. האם כל הצורבים ב"…
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם כדאי לי לקנות אותו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1865&PHPSESSID=74cf9c73430b1c7e134563eaed5211ac
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
האם יש דרך לצרוב DVD-video בלי שהקובץ VOB יהיה בגודל 2 ג'יגה...? כי אני מוריד פרקים מסדרה בבערך 350 מגה, וכשאני הופך אותם ל-VOB אז זה נהיה ענקי... אי אפשר להשאיר אותם פחות או יותר באותו גודל...? לא בא לי לבזבז 12 דיסקים של DVD בשביל עונה אחת של סדרה =\
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הכוונה היא שלדיסק הצרוב יהיה מראה של דיסק מקורי. אני יודע שיש מכשיר מיוחד (+תוכנה כמובן) שיודע לעשות את זה. איך נקרא המכשיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
80 ג'יגה / 8 מגה cache מקסטור לעומת Western Digital האם יש קונצנזוס לגבי איזה דיסק עדיף מבחינת אמינות ופעולה שקטה
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היום צרבתי כמה דיסקים ואחד הידסקים האחרונים שצרבתי לא עובד... צרבתי ISO ושאני מכניס אותו לכונן כל המחשב נתקע ואז הוא חושב המון זמן ופשוט לא זז!!! בנוסף גם ניסתי להכניס את הדיסקים הראשונים שצרבתי וכמה מהם עבדו בנוסף לדיסקים מקוריים אחרים... וגם ניסיתי לצרוב עוד דיסק אחרון וזה אמר שהכל צרב והכל טוב אבל שאני מכניס את הדיסק זה נראה כמו שהוא דיסק ריק.... וגם הסתכלתי על הדיסקים ואין עליהם את הסימן צריבה.... עכשיו אני חייב משהו ממש דחוף!!! האם זה אפשרי לנתק את הHD שלי ולחבר אותו למחשב נייד ?! ולצרוב מהנייד או שפשוט שווה לי לקנות צרוב חדש?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם ישלי דיסק קשיח פגום ברמה קלה, האם אפשרי באמצעות תוכנה לתקן אותו?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן נייד. הנפח צריך להיות לפחות 500GB, והתקציב הוא עד 400 ש"ח. זה דגם אחד שמצאתי בסקייפסי שמשך לי את העין, מה דעתכם? http://www.skypc.co.il/pl_product~HD642JJ~7~0.htm תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הלוח האם הוא: ASUS P7P55D-E יש לו חיבור ESATA לפאנל האחורי, אבל זה לא נוח, ובמארז יש חיבור ESATA קדמי ( HAF 932 ׂ) איך אני יכול לנצל את החיבור הקדמי במארז, או שזה לא אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
הייי אני שמעתי שכאשר משתמשים במחשב בשני הרד דיסקים אחד חדש יחסית עם חיבור סאטה והשני עם סוג החיבור הישן יותר ( הרד דיסק כניראה מלפני איזה 5 שנים) זה גורם להאטה בביצועי המחשב . רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן עד כמה זה מאט? יש לי את שני ההרד דיסקים האלו : שניהם של WD 1600AAJS 8MB 160GB בעל חיבור סאטה והשני הישן בהרבה הוא : wdc wd 1600jb 00gva0 והוא בעל סוג החיבור הישן בהרבה ששומש בלוחי אם ישנים ניראה לי שהוא ניקרא ATA לוח האם על מחשב זה הוא GB-M61PMS2 של גיגה בייט . אני שוקל לקנות הרד דיסק חדש ולהחליף אותם אם אכן הם משפיעים בצורה משמעותית על הביצועים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למה יש מקומות ש הsata יותר זול מה IDE?? האם יותר כדי להשקיע בsata??? או IDE מי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-