אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
הארד דיסק שהביוס מזהה אבל בWINDOWS הוא לא נראה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אנשים!!!! מה לפי דעתכם מהירות הצריבה המומלצת ביותר למידע ולמוסיקה??? האם זה נכון שברוב הצורבים שמסוגלים לכתוב עד 40 (כמו שלי למשל) לא מומלץ לעבור את ה24 בגלל שנאבדים קבצים בדרך פשוט ניסיתי איזה דיסק ב מהירות 32 ונראה לי שחסרים קבצים!!!! אשמח לכמה שיותר תגובות נ.ב.:למי שיש במקרה צורב TEAC X40 (כמו שלי) על איזה מדיה מומלץ להשתמש שאיכות הצריבה תהיה הכי טובה!!! בתודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי ארד דיסק עם קופסא חיצונית. השאלה היא איך אפשר לנתק אותו בביטחה בחיבור ESATA? בחיבור של USB יש איקון למטה לניתוק בטוח של ה USB (כמו דיסק און קי)... אבל איך עושים את זה לESATA? הרי זה לא טוב סתם לסגור לו את החשמל... אפילו אם אני לא קורא/כותב מהדיסק...
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים עתידה לבצע קפיצת ראש אל עולם שבבי ההבזק עם רכישתה של יצרנית ומפתחת השבבים ואמצעי האחסון האמריקאית לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-עסקה-ענקית-western-digital-תרכוש-את-סאנדיסק-ב-19-מ/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי DOK U3. אני רוצה לעשות שתהיה לו מערכת הפעלה ואוכל לעשות boot ישר ממנו עם אתחול המחשב איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני אני רוצה לחבר HDD 80GB בIDE יש צורך לבר אותו גם לספק כוח ?,או שחיבור הIDE מספק גם חשמל וגם חיבור למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
במקור הזמנתי 20A1S אבל לא היה להם במלאי אז הציעו לי 20A1P או צורב סאטה מסוג PIONEER 212 צריך את הדעה שלכם. אלה שתי האופציות היחידות, מה כדאי מבינהן? SATA עדיף בצורה משמעותית מ-PATA? פיוניר מזהה DVD-R פשוטים של סילבר-ליין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
דגמי ה-NX500 החדשים יתחברו אל לוח האם שלכם במחבר PCI-Express 3.0, ומבטיחים ביצועים שיתחרו בטוב ביותר שיש לשוק האחסון להציע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
רק רציתי לבשר לכם שקניתי היום 50 DVD-R של וורבטים 8X מטיוואן מחנות GOLDTOP שממוקמת ליד קניון הזהב בראשל"צ, הפרטים של המדיה בתוכנה DVD IDENTIFIER : ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:CMC MAG. AE1] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [CMC Magnetics Corp.] Manufacturer ID : [CMC MAG. AE1] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Identifier.CDfreaks.c…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה זה ה Buffer בצורב? מופיע בתוכנת נרו.. עכשיו הוא התחיל לרדת לי מ 100 ל 97,91,94 משחק.. אבל לא יורד מ 91... מה זה?? איך מסדרים? לפני שזה הופיע עשיתי 2 צריבות של אוברבורן.. והצורב הוא סמסונג DVD חדש..חודשיים ככה..... יש אפשרות לסדר את זה?או שזה יסתדר לבד... אפשר קצת הסבר??? חח הרבה שאלות אה.. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה בכונן חיצוני של WD MY PASSPORT 0740 הוא עובד טוב,אבל המחשב של אח שלי לא מזהה . מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
PS2 יכל לקרא CD רגיל? נגיד אני מכניס משחק של 600 מגה על דיסק CD רגיל, האם הPS2 יקרא אותו? אם זה לא הפורום, מצטער, RK תעביר.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ותקופה ארוכה לא עודכנו הצורבים המומלצים, אשמח לקבל המלצה לצורב DVD בין אם פנימי או חיצוני. חובה חיבור SATA (אם מדובר בכונן פנימי) - לצערי הלוחות החדשים, הH61 לא תומכים בIDE, ולא שמתי לב לפני שקניתי
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הגודל הנדרש הוא 500 SATA 2 MB 32 GB ? אתם מכירים דיסק אמין לפי חוות דעת? גם אם זה 16MB זה בסדר או קצת פחות מ- 500GB תודה
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d האם מישהו יכול לתת לי קישור ,או להפנות אותי לאתר שבו אוכל לייצר דיסקט דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אלה לגבי כונן slot load.השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את הכונן אנכית? למי שלא יודע זה כונן ללא מגירה.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אתרים שמסבירים איזה הגדרות יש לבטל/להפעיל או דרכי שימוש וכדומה כדי להשפיע על הביצועים ואורך חיים של כונן SSD פנימי אך לא מצאתי מידע בנוגע לכונן חיצוני אשמח לקבל מידע או קישורים מתאימים SanDisk 250GB Extreme
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב מצטער שאני פותח עוד אשכול בנושא של צורבי DVD אבל אני רוצה המלצה לצורבי DVD טובים בלי הגבלת מחיר שיגיעו לאמריקה עוד חודש-חודש וחצי אפילו.... תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן כולם. זוכרים את ההודעה הקודמת על הפין שנהרס ומאז המקסטור שלי הוא בעצם Maxtmr? בכל-אופן, אחרי נסיונות הלחמה שלא הניבו הרבה, הגעתי למסקנה שכדאי פשוט לקנות LogicBoard חדש ולהחליף את הלוח עם הפינים שנהרסו. כמה שאלות בעניין - יש בכלל מקומות בארץ שמוכרים רק LogicBoards? יש באמת סיכוי שאני אמצא אחד שמתאים בדיוק לדגם שלי? אולי כדאי כבר לפנות לחברה עצמה או ליבואן שלה בארץ? ואחרונה - יש לביטוי LogicBoard שם בעברית? 'לוג'יק בורד' או 'לוח לוגי' לא מצלצל כל-כך טוב.. אני יודע שחוקי הפורום אוסרים אזכור של חנויות, ולכן אני מעוניין לדעת אם פתרונות כאלה קיימים, ואם כן באיזה סוג של חנות אפשר למצוא אותם, לדעתכם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-