עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אמרו לי שעידכון הקשוחה יתן לי אפשרות צריבה דו צדדי ונתנו לי את האתר הזה http://tdb.rpc1.org/#ND2500A לא רשום שם שום דבר על דו צדדי רק על RPC1 and Rip Lock שאין לא מושג מה זה אומר. מישהו כאן כבר התנסה בעידכון קשוחה ? גירסה 1.7 או 1.6. תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by Jack_g,

יש לי מדיות של VERBATIN X16 MADI IN INDIA והפיונייר יכול לצרוב עליהם ב 18 האם זה יפגע באיכות הצריבה? עוד שאלה אני צרבתי כמה דיסקים ב X16 בפיונייר וה DVDROM TOSHIBA שלי לא מזהה אותם, כשצרבתי על אותן מדיות עם ה LG אז ה DVDROM קרא אותם בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

DVD-R LG 10 Pack Cakebox Speed x8 ב25 ש"ח אני קונה שתי חבילות,רציתי לדעת עם הדיסקים האלה טובים.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by thegame998,

מה אתם אומרים זה שווה או שלא? כי אני לא רוצה שידפקו אתי אין לי כוח לבלגנים . ואם כבר אז איזה חנות אמינה ושווה קנות ממנה?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by miim17,

אפשר להגיד גם ל100? 1000 ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by RAMI-ZION,

בוקר טוב, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב, בנפח של לפחות 1 טרה. אני לא סגור על-כך שכדאי לי לקנות חיצוני, מה לדעתכם עדיף? אני מחפש כונן בראש-ובראשונה אמין ומלבד-זאת שגם אוכל לשתף אותו ברשת הביתית. הסיבה שאני רוצה כונן-חיצוני היא כי אין לי כוח להתעסק עם כל החיבורים הפנימיים ועם הג'ימפורים וכיו"ב. חוץ-מזה כבר יש לי שני כוננים פנימיים במחשב וכבר די לחוץ שם בפנים. כך גם אוכל לשאת הכונן ממקום למקום (כמובן לעיתים נדירות ביותר). האם אלו סיבות מספיקות טובות לרכוש חיצוני וולא פנימי? ואם אנחנו מדברים על חיצוני, איזה חיצוני ממולץ? איזה ממשק מהיר יותר? אני שקלתי לקנות עם ממשק רשת ולחבר אותו אל הראוטר, כדאי? נוח? האם הכוננים אלה נועדו בעיקר לגיבוי? או שאני יכול גם לשמור עלי…

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by zombics,

אני מעונין לקנות קונן חיצוני, אני לא צריך משהו מפךצתי... משהו קטן, עשריים שלושים גיגה בערך, אני מעונין לשמוע מחרים בארץ ואיפה אני יכול לקנות כזה דבר. תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. Started by ליאת,

שלום לכולם, מעתיקה את השאלה ששאלתי בפורום אחר: חיברתי את הכונן באמצעות USB והכל הלך תקין והתחלתי להוריד מכונן C וזה התחיל לעבור לכונן. בשלב כלשהו נזכרתי שיש לי מלא תיקיות ישנות שאני לא רוצה שהוא יגבה אותם..עצרתי את ההורדה (היתה אופציה כזאת) וחיפשתי דרך למחוק את מה שירד כי רציתי להוריד מחדש.. בהגדרות מצאתי פעולה של ERASE ואישרתי אותה. לאחר מכן ללא סיבה ברורה מצדי הוצאת את ה USB מבלי להוציא בצורה בטוחה................. ועכשיו לבעיה: כשחיברתי מחדש את הכונן למחשב חלק מהפעולות לא ניתנות לשימוש הם כאילו בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליהן.. הפעולות: BACKUP RETRIEVE והכי חשוב- SET UP DRIVE אם מישהו יכול לעזור אשמח...בטלפון של התמיכה לא עונים ככה שאין לי את מי לשאול..... תוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

אפשר המלצה על כונן 500 האידיאלי [חשוב מאוד השקט] בתקציב של עד 1400 ש"ח [sATA II, 16MB, 7200RPM] כמובן אם יש משו יותר זול ומשתלם מבחינת עלות/יעילות אז יהייה עדיף ......

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  10. Started by psycho killer,

שלום יש לי בעיה יש לי כונן DVD של LG המחשב שלי אחרי פורמט כשאני מכניס דיסק רגיל הוא קורא אותו וכשאני שם דיסק של DVD הוא קורא אותו בתור דיסק ריק תעזרו לי תודה .

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by matan_18,

שלום לכם, ברשותי כונן DVD של טושיבה אשר נקנה לפניי כ 4 שנים לערך.. החלפתי בכונן את האיזורים הוא ננעל לי על איזור 1 כלומר סרטים ללא תרגום. האם יש אפשרות לשחרר את הנעילה המעצבנת הזאת כי אם אני לא יצליח לשחרר את הנעילה הזאת אני יעלץ לקנות כונן חדש. בשביל מה נועדה הנעילה הזאת בכלל?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by Nahum2,

הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by קומנט,

אני לוחץ על הכפתור, נדלקת הנורית, שומעים רעש קל כאילו הוא מנסה להפתח ומשהו חוסם אותו, אבל הכונן לא נפתח. אחת להרבה ניסיונות הוא כן נפתח (האם זה לא שולל בעיית חסימה פיזית של הפתיחה ?) רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by nitsanroz,

מה הבדלים בין הדגמים הבאים של 160GB של WESTERN DIGITAL????? BEVS - באפר של 8מב למחשבים נייידים AAJS - באפר של 8 מב JS - באפר של 8 מב. לא הבנתי מה ההבדל בינו ל AAJS YS - באפר של 16מב תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. Started by Njord,

היי, אני מחפש כונן 1TB שקט ובעל ביצועים טובים. לפי הסטיקי הבחירה הברורה בשבילי היא ה-Seagate ST31000528AS, אך בהנחה שהקנייה לא דחופה האם כדאי לחכות לסמסונג Spinpoint F3 HD103SJ? יש ביקורות שמשוות את שני הכוננים הללו מבחינת ביצועים ורמת רעש? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by popcop,

מהו הכונן הכי טוב מבחינת ביצועים שגודלו הוא 1Tb? הערות: *שיהיה SATA2 ולא ESATA *שיהיה לשימוש נרחב מאוד ובמשך זמן *שקט

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by diablo4u,

אני לא בטוח אם קראתי במקום כלשהו או שזה סתם שקר אבל האם יש דרך לחלק את הכונן בצורה מסוימת כך שינוצלו באמת 2 טרה? הרי הגודל של הכונן בתאכלס יהיה איזה 1.8 טרה נכון? אשמח לתשובה ולדרך ביצוע..

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  19. בין 400 ל500 שקל, נפח - כמה שנכנס בתקציב רק שלא יהיה כונן סיני לגמרי שימות תוך חודש. יש לי esata ויואסבי 2 בנייד יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום לכולם רציתי לדעת אם הכונן 2.5 של הלפטופ שלי יכול לעבוד במחשב השולחני ואם כן איך עושים את זה? משיתות בפרומים השונים הבנתי שיש לשני הכוננים מתח שונה (5V ו12V) אבל יש אפשרות להמיר את המתח רק שלא הבנתי איך עושים את זה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , אני מחפש כונן 2.5" בין 500 ל-1000 G במחיר של כ-500 ש"ח מה דעתכם על הכונן הבא: http://www.skypc.co.il/sg_product~905M3640~141~0.htm אני לא מכיר את החברה אבל זה USB3 , או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEB0DF699&cfm=1575B269 במחיר של 669 ש"ח (צריך להחזיר תשובה עד מחר) אשמח לקבל חוות דעת . תודה מראש לעונים

22. Started by Radeon38,

אני מתלבט בין כמה דגמי סמסונג למארז של 2.5". אבל בהנחה שזה דיסק איחסון חיצוני ולא למערכת הפעלה שעובד כמו זיכרון נייד [דיסק און קי] האם כדאי לקנות אותו עם קאש 256 מגה או שזה לא ממש משנה. ראיתי אותו בגרסת 160 + 256 פלאש או 160 רגיל או 250 רגיל. השימוש שלו הוא נטו לאיחסון חיצוני וניידות.מערכת הפעלה לא תיהיה עליו אלה רק תוכנות עזר.מה כדאי לקחת? תודה מראש. http://tms.co.il/product/3173 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1021 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1020

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  23. שלום. אני בהתלבטות לקראת קניית מחשב נייד: האם ארגיש הבדלים והאם יש שוני בין 24 SSD + הרדיסק 750 , לבין כונן שהוא SSD לבד (דוגמת 128 GB) אני מודע לכך שההבדלים בהרדיסק עצמו יראו לעין. לא זו השאלה. השאלה היא: האם בפועל, מבחינת ביצועי מערכת, המהירות תהיה אותה המהירות? האם ישנם הבדלים עצומים? האם SSD בודד הוא הכי מהיר, אח"כ SSD+HD ורק אח"ג HD בודד (מהמהיר לאיטי)? אשמח לתשובות ממי שמבין, תודה ושבוע טוב =)

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by Ido.G,

היי, כאמור ברשותי כונן Maxtor Diamondmax 10 250GB EIDE. האם עדיף לפצל אותו לשנים או כמחיצה בודדת? (משיקולי ביצועים) תודה

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אהלן חברים, יש לי כרגע שני כוננים של מאקסטור, אחד 80 השני 200 והם רועשים מדיי בשבילי. אני מחליף אותם בכונן יחיד של 250ג'יגה (שנכון להיות מספק אותי לגמרי). מה שחשוב לי יותר מהכל זה השקט של הכונן. 5אחוז פחות או יותר מהביצועים ממש לא מעניין אותי, רק שקט. איזה כונן יהיה הכי טוב בשבילי? כמו כן, יש לי רק חיבור SATA, כל הכונני SATA II תומכים בחיבור SATA רגיל, נכון? ודבר אחרון, ראיתי שב-KSP לדוגמא המחיר של הכוננים הקשיחים נמוך משמעותית מאשר במקומות אחרים, יש משהו בעייתי עם זה או שמדובר באותו הכונן בדיוק? תודה, Anatoli.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים