אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ראיתי במפרטים המומלצים, שכאשר הציעו 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 500 ג'יגה, המיועדים ל RAID 0, היה כתוב לידם : "For Raid". אני לא מתכוון לדיסקים היקרים (RAPTORS), אלא לדיסקים רגילים, האם יש צורך בדגם מסויים, או ש FOR RAID צויין במפרט המומלץ רק לצורך הבהרה ? וע"מ להיות יותר ספציפי : 2 דיסקים קשיחים כאלה : http://www.skypc.co.il/sg_product~5000AAKS~7~0.htm יכולים להיות מחוברים ב RAID 0 על הלוח הזה : http://tms.co.il/product/3769 ? Thanks
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה אני הבנתי שהציוד הזה הוא הרבה יותר טוב מ IDE/SATA במה הוא יותר טוב אם בכלל? למה יש גם צורך בבקר מיוחד בשבילו? במה בדיוק יש צורך ביידע מעמיק מאוד בשביל לתפעל את זה? אם אפשר פירוט נרחב בנושא בכלל האם כיום השוק העסקי משתמש בזה??
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Pentium 4 @ 2.8Ghz 1.5 GB RAM Asus P4P800 Deluxe יש לי כונן קשיח של 120GB .. מחובר בSATA.. [ לא יודע אם זה SATA 2 ].. אני רוצה להוסיף עוד כונן של 250 [ פנימי ] גם מחובר ב SATA.. השאלה שלי היא אם המחשב ירוץ כרגיל ולא יתקע או יהיו איתו בעיות כשאני אוסיף את הכונן השני? תודה לעוזרים.. אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב תגידו ואני אתן.. דרך אגב.. לא לדאוג.. יש לי יציאת SATA פנויה מהלוח.. תודה רבה, אור.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בעקרון ברגע שאתה מוחק קובץ מסל מחזור אתה לא יכול לגשת אליו יותר כלומר הוא נמחק FOREVER אבל אז הבנתי ממקום כלשהו שהמידע לא באמת נמחק FOREVER אלא הוא נשאר ב SECTIONS של הכונן ונמחק באמת רק כאשר עושים OVERWRITE ב SECTION של הכונן שבו הקובץ היה קיים כלומר עד שאני לא משתמש כביכול במקום הקובץ עדיין קיים וניתן לשחזור האם הדבר נכון? ואם כן הוא בר ביצוע? איך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן שלא צרבתי משהו ואני שכחתי איך צורבים קובץ אחד (נגיד 6GB על 2 דיסקים DVD) על שני דיסקים.. שאני מנסה לצרוב הוא לא נותן לי בגלל שבדיסק אד אין מספיק מקום..(אני משתמש בנרו6) אני לא רוצה לפצל את הקבצים.. אני רוצה להתחיל לצרוב ושהתוכנה תבקש ממני להכניס דיסק אחר להמשיך את הצריבה.. האם עושים אותה פעולה אם אני רוצה לצרוב 2 קבצים על שני דיסקים? ועוד משהו.. למה יש לי אפשרות למחוק מה שיש בדיסק בנרו? עד כמה שידוע לי אי אפשר למחוק קבצים מדיסק... לא? נ.ב.. אם אין אפשרות כזאת..(למרות שאני זוכר שאפשר משהו..) אז אפשר בבקשה שם של תוכנה שמפצלת קבצים? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק שהיה שייך למחשב ישן, יש עליו הרבה קבצים שברצוני להעביר למחשב אחר. אפשר פשוט לחבר אותו למחשב הראשי, והוא יפתח לי כונן חדש במחשב שלי? יש לציין שהיה על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה וגם מחיצות... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה צורב DVD לקנות... בגדול במחשב הוכחי יש לי צורב DVD LG gsa-4163B (הישן יחיסית, הפיסקו לייצר אותו) שאני מרוצה ממנו עד הגג, אף פעם לא עושה בעיות ופשוט איכותי... עכשיו, איך הצורב LG GSA-H62 י?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1147&products_id=18463 ביקורת טובות? איכותי? המחיר בסדר בפנדה? (שם אני קונה את המחשב)
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארדיסק של WD משנת 2002 בנפח 120 ג'יגה (כן, זה הרבה יחסית לשנתון) ששבק חיים לפני כחודש, ורציתי לקבל קצת מידע לגבי עלויות שחזור בהתאם לנפח, ההארדיסק שמקבלים לאחר השחזור ובאופן כללי איפה כדאי לבצע את השחזור. תודה מראש לעונים ! עריכה:קראתי את הסטיקים במטרה למצוא קצת מידע על זה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב חדש ASUS מדגם : DRW-2014L1T משום מה , כאשר אני מנסה לצרוב כרגע DATA DVD בעזרת NERO 7.59 הצריבה נתקעת... אני רואה את המסך של הצריבה של נרו , הטיימרים זזים , אני שומע את הצורב עולה ויורד במהירות הסיבוב שלו כל בצורה שווה , אי אפשר להפעיל שום תוכנה חדשה , התוכנות שכבר רצו כאשר התחלתי את תהליך הצריבה פועלות כרגיל , כאשר אני עושה ABORT לצריבה , הנרו לא נסגר ואני שומע את הצורב ממשיך לסובב את הדיסק במהירות עולה ויורדת בקצב קבוע. אם אני עושה SHUTDOWN למחשב כל התוכנות נסגרות חוץ מנרו והמחשב לא נכבה (הצורב ממשיך להסתובב). תופעה מוזרה ביותר. עד עכשיו צרבתי עם הצורב 2 דיסקים של DVD אבל באמצעות norton ghost וזה צרב לי כמו שצריך , צרבתי דיסק רגיל רב פעמי (כולל מ…
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק לצורך עבודה עכשיו מקום מספיק לי 200 GB אפילו העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה לקנות אני צריך את הרד דיסק בשביל לעשות גוסטים לאנשים בבבית אני פשוט לא יודע עם לקנות הרד דיסק 2.5 או 3.5 העניין אני צריך שיעביר לי נתונים מהר יחסית כי אני לא רוצה להתעכב על גוסט המון זמן אבל היבנתי שלא משנה מה נעשה USB מעביר על 480קילובייט עכשיו השאלה עם אני יקנה קופסה חיצונית עם יציאת FIREWIRE זה יהיה יותר יעיל לא תודה מראש עידן
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי בגודל של 250 ג'יגה יש מלא חברות ומלא דגמים אני רוצה משהו טוב ושקט תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז הצורב הישן שלי החליט שנמאס לו והפסיק לעבוד, אני מעוניין לקנות צורב DVD חדש. הבעיה היא שהלוח שלי הוא מאוד מאוד ישן ואין לי מושג איזה חיבורים יש לי עליו. הלוח הוא Asus P4S533-X. אני צריך לדעת איזה סוג של צורב DVD אני אוכל להרכיב עליו. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם חדש ובעקבות זה אני צריך לקנות כונן קשיח חדש וצורב DVD. החיבורים האפשריים היחידים ללוח אם הם SATA II. לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI (AM2) http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=443& צורב DVD: DVDRW LG H44N X18 DUAL LAYER BLACK http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=218&category_id=9a6218d4eb28b1064471ba588e90ddb7& האם יש התאמה? כי אני מחפש צורב DVD זול של SATA II
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם ההבדל ביניהם משמעותי והאם צריך להתעקש שיחליפו לי אותו אני צריך להחליט דחוף אז תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:20:20 חברה אני צריך תשובה עוד הלילה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך דיסק למחשב ישן (פנטיום 3) שכמובן לא תומך ב-SATA (תומך ATA-100), בנפח 160 ג"ב. מכיוון שאני מעריך שהדיסק יחיה יותר מהמחשב, הייתי שמח אם יש דיסק שגם תומך ב-SATA (אני יודע שבמחשבים החדשים יש קם ATA, אבל בכל זאת). האם ידוע למישהו על דיסק כזה ומה הביקורות עליו? [br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:02:15 בשיטוט בזאפ מצאתי את הדיסק הבאhttp://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=415575 לפי זאפ יש לו את שני הממשקים והוא 300 ג"ב. לפי אתר היצרן הוא SATA ולפי חנויות שונות הוא EIDE. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
השתמשתי בpartition magic 8 כדי לחלק את אחד ההארדיסקים שלי לשני חלקים. לקחתי את כל החלק הריק בדיסק, ועשיתי ממנו partition. לא ראיתי שום errors בזמן ביצוע הפעולה, אבל משום מה העליה של ווינדוס הייתה תקועה למשך דקה לפחות. עשיתי ריסט, כיביתי את המחשב- שום דבר לא עזר. ממשיך להיתקע. החזרתי את המצב לקדמותו(חיברתי את הפרטישנים), ועדיין הווינדוס עולה נורא לאט. אני מתכוון לעשות פורמט להארדיסק ולהתקין ווינדוס מחדש. הבעיה היא שאני חושש שגם אז הבעיה תהיה קיימת. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להחזיר בוודאות את ההארדיסק למצב הטבעי שלו? שמתי לב למשהו מוזר: לפני כל הפעולות האלה, הופיע בpratition magic דבר בשם "unpartitioned space" באותו דיסק, ועכשיו אין את זה... יש לי ווינדוס xp sp3
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבות הוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנו שלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארך והם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי? בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח האם יש הבדל בין היצרנים השונים? הגודל שאני צריך הוא 250 גיגה תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי תוכן ממש חשוב בהארד דיסק הגיבוי שלי ואין באפשרותי להכנס אליו. הקונן מחולק ל:C ול כך שיש לי בעיית גישה - . כשאני מנסה להכנס אליו המחשב חושב 10 שניות ואז שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן - כמובן שאני לא מאשר... ועכשיו לתאכלס... האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור לי להגיע לקבצים ולהעביר אותם למקום בטוח? אם כן אשמח להסבר... ואם לא איזו אלטרנטיבה יש לי?! מדובר ב60GB קריטיים... אני ממש אודה למי שיכול לשפוך אור בנידון... אופיר[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 06:38:28 תיקון קטן להודעה שלי: הסמיילי אמור להיות- כונן די.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סיגייט בנפח 320 ג' שהתחיל לעבוד לאט . דוגמא: לוקח להעתיק 1ג'יגה כ6-8 דקות מ ו לדיסק הזה מעבר לזה , כל המחשב נהיה איטי הרבה יותר כאשר אני עובד עם ההאריסק הבעייתי - עד רמה שהעכבר מקרטע עשיתי דפרג ולא עזר עשיתי סקאןדיסק פרמטטי ולא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
עד כמה השיפור בביצועים משמעותי ? האם כדאי ? אני מתנגד ל RAID 0 בעיקר בשל הסרבול : צריך לחבר פיזית את הדיסקים בהתאם צריך לקנפג ב BIOS צריך לקנפג במערכת ההפעלה אם אצטרך להעלות את המערכת מדוס (למשל כשיש בעיה בחלונות), אז הדוס לא יכיר ב RAID אם תהיה תקלה באחד הדיסקים, זה משפיע על כל המערך הסיכוי לתקלה כפול אם רוצים לבטל את המערך, צריך להריץ איחוד של הקבצים וכו' אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כשנה לאחר הצריבה כמה דיסקים CD של TEAC הלכו לי... יש בהם לכלוך כזה שהוא בתוך הפלסטיק, כלמר אי-אפשר לנגב אותו - מה שגורם לכך שאי אפשר לקורא חלק מהקבצים. אציין שאני נוהג לשמור טוב על הדיסקים שלי. זה ככה עם כל הדיסקים או רק עם אלו? יכול להיות שזה בגלל ששמתי אותם בנרתיק דיסקים שלא סגור הרמטי ולא בתוך מגירה (ולכן חשוף לאבק). לשם השוואה לפני כשבוע העתקתי כ-20 דיסקים DVD-R של BenQ שנצרבו לפני כמה חודשים ולא הייתה שום בעייה! אפילו בדקתי חלק מהקבצים ב-MD5 Sum. עריכה: זה קורה גם בדיסקים של TEAC שאין עליהם "סימנים מיוחדים". בדיסקים אחרים לא נתקלתי בתופעה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלוהים ישמור רק עכשיו שמתי לב אחרי שכיביתי הכל הWD5000AAKS שלי רועשים בטירוף, שלישיה חדשה מהחנות בת פחות מחודש אבל איזה רעש... אלוהים, אני שומע כמעט כל SEEK מה לעשות!?!!??!
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי בתצורת USB. אני מחפש את התוכנה המתאימה ביותר להשתמש כדי לבצע גיבויים של חומר מהמחשב. אני מחפש תוכנת גיבוי שתהייה מסוגל לבצע גיבוי בצורה אוטומטית בכל פעם שאני מחבר את הכונן אל המחשב (בסגנון AutoSync של ה IPOD...) מישהו מכיר תוכנה מומלצת שמוסגלת לבצע את זה ? תודה, נועם
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי LG H62N והוא אחלה בכל מה שקשור ל DVD, אבל ברגע שצריך להתעסק עם CD הוא נוראי, העתקות נתקעות באמצע, לוקח לו 10 דקות (שבהן המחשב תקוע) לזהות דיסק, לפעמים בזמן השימוש הוא פשוט מפסיק לקרוא את הדיסק וכו.. יש פתרון לבעיה??
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-