עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ras81,

שלום לפני כמה זמן התחלתי לשמוע רעש של כמו מאורר קטן שמסתובב מלא - מן שריקה קלה. בדקתי את כל הרכיבים וראיתי שהרעש נוצר מהארד דיסק שלי WD 120GB מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  2. קניתי צורב 52X24X52 LG, ויש לו רק כפתור אחד עליו (פתיחה וסגירה) ונורית אחת, ואין לו בכלל יציאה לאוזניות. ראיתי באתר של LG שלצורבים שלהם יש 2 כפתורים,2 נוריות וגם יציאה לאוזניות. האם רימו אותי ? אגב על הצורב יש לוגו של LG. גם אח שלי קנה אותו צורב מאותה חנות וגם אצלו זה ככה, רק שאצלו שהלוגו של LG הוא בצד ולא באמצע. מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by yanhak,

א. למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג את המדיות (DVD/CD) הנ"ל? ב. איזו תוכנה טובה לשיטת צריבה זו? ג. האם ניתן להשתמש במדיה רגילה (גב הדיסק) על מנת להשתמש בשיטת צריבה זו? ד. מישהו צרב כבר בשיטה זו? ה. למישהו יש חוות דעת על צורב nec nd4571? אשמח לכל מידע בנוגע הרלוונטי לצריבה הנוגע לשיטה זו. תודה רבה, יניב

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by kaywolfson,

שלום. הייתי רותה לדעת בבקשה מהו ההבדל בין SATA 3 לSATA 2 (אני יודע על זה שSATA 3 = SATA 6.0GB/S אך אני פשוט לא מבין למה הוא לא מעביר בכזאת מהירות כפי שמצויין). האם התקנה של הWINDOWS על SATA 3 ב-RAID0 תגביר את מהירות הפעולה של הWINDOWS? זה יעשה אותו מהיר יותר? האם משתלם לעשות את כל העבודה הזאת והכסף המושקע בכדי שתיהיה מהירות גבוהה יותר? ניסיתי לקרוא על כך באינטרנט, אבל כל פעם שאני מתחיל לקרוא משהו אני נתקע במושג אחר שמחזיר אותי כמה צעדים אחורה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. גם אם יש חברות יותר טובות אני אשמח לשמוע אבל אני חייב לדעת קודם אם היא נחשבת למצויינת בלי קשר לחברות אחרות

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. שלום, יש לי כרגע HD של 120 גיגה המאופיין בSATA רגיל, אני מעוניין לקנות 250 ג'יגה וכתוב עליו SATA2, האם הוא יתאים לי? יש לי לוח ABIT AS8-V. וכמו כן, האם ההתקנה שלו דורשת תהליך מיוחד? או כמו זכרון, רק לחבר וזהו... תודה, דניאל

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  8. שיצרוב CD וDVD שיקרא אותם טוב. לא כמו הNEC שיש לי עכשיו צורב משהו ואח"כ לא רואים אם צרב. כתוב 0 מקום פנוי 0 מקום בשימוש. תקציב 215 גג.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by gueta_o,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות DOK בנפח של 8GB או 16GB. רציתי לדעת איזה חברה מומלצת? דגם מדוייק? מחירים? האם כדאי לקנות כעת או שהמחירים עתידים לרדת? תודה.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by potassium,

שלום חברים. אפשר לקבל הסבר מה משמעות הסימן בעיגול האדום שבתמונה המצורפת? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  12. מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  13. Started by Home Boy,

שלום, אני זקוק להמלצה על צורב לא יקר איכותי ואמין! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by Vr21,

80 ג'יגה, כבר מותקן וינדואז, כמה כדאי להקצות לכונן c:?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by Imtheman,

ההארד דיסק שלי הולך למות (s.m.a.r.t) מצאתי את הכונןהחיצוני הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63429/ אם אני אפרק את המארז בפנים יתחבא לו הארד דיסק שיכול להתאים לנייד שלי ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by shikaka33,

שלום לכולם ותודה מראש על כל עזרה נתקלתי בבעיה כזו: יש לי צורב DVD חדש מלפני כחודש וחצי של סמסונג מדגם - SH-S182F כל דיסק שאני מכניס אליו הוא לא קורא ומתקבלת הודעה הכנס דיסק לכונן.מאידך הוא צורב ללא כל בעיה וזה נבדק כבר מספר פעמים.צרבתי סרטים ושירים למשל ולאחר מכן בדקתי אז בצורב עצמו שוב אחרי הצריבה ניתנה ההודעה שהכנס דיסק כלומר הוא לא מסוגל לקרוא את שצרב זה עתה אבל בכל כונן אחר הדיסק נקרא ללא כל בעיה איפה הבעיה פה?איך הוא צורב ומצד שני לא מסוגל לקרוא שום דיסק? אשמח לעזרתכם תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by Idan-h,

איזה דיסק יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים...

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by jfgjh54,

אני מעוניין לחבר RAID 2 דיסקים אך הלוח GA-EX58-UD5 לא מוכן לזהות 2 ארדיסקים ב-RAID רק מוכן לזהות ארד דיסק 1 כפי שמצויין בחוברת מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  20. חבר'ה מאיפה אתם ממליצים להוריד firmware לצורב DVD של LG? אני מוריד מ-lge.com אבל אין בו את כל הגירסאות תודה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by o_O,

אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. שלום, אני מחפש כרטיס raid לשרת windows home server ברייד 5 על 8 hdd לפחות, מצאתי באיביי כרטיסים של lsi במחיר טוב, רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש למישהו כרטיס רייד כלשהו בבקשה ציינו איזה והאם אתם מרוצים ממנו... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בכוונים קשיחים אבל אני יודע שחלק מהנתונים החשובים זה מהירות הסיבוב וגודל החוצץ של כונן. שאני מסתכל על כוננים קשיחים תמיד הנתונים האלה מופיעים אבל לאחרונה התחלתי לחפש כונן קשיח חיצוני ונתון הBUFFER לא מופיע. אני זוכר שכדאי 7200RPM ו16MB BUFFER רציתי לדעת מה חשיבות נתונים אלו והאם יש איזה סיבה שיצרניות לא יפרסמו את נתון הBUFFER בכוננים קשיחים חיצוניים. לדוגמא: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=356 http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=null&vgnextoid=b4de26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=03d5368407f70110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model תודה!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  24. יש למישהו הצעות לצורבים טובים ? תגידו מחירים גם... תודה !!!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  25. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 4 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.