עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בס"ד לאיודע איך קוראים לקבל הזה אז מקווה שתבינו זה הקבל האפור הרחב הזה קבל גדול שמחבר בין הארדיסק ללוח אם. זה שיש לו 3 יציאות- system שמתחבר ללוח אחד slave master קיצר זה הכבל שמחבר בין הארדיסקים (כונני גיגה)לבין הלוח אם. בטעות היום פירקתי את המחשב והפעלתי קצת כוח ושברתי את הראש של ה slave ושניסתי לחבר לבד את המסטר להארדיסק שבו יש את הxp המחשב לא עלה היה רק מסך שחור. יכול להיות שזה בגלל שהראש של הslave נשבר? ותגידו רגע יש חשיבות אם זה מחובר לp5 או לp6? לא חושב שיש לזה חשיבות. ויש לי עוד שאלה במחשב החדש שלי החיבורים של הההראדיסק שונים מהחיבורים של הישן בלי הכבל הגדול הזה איך אני יוכל לחבר בין שני ההרדיסק ולהעביר מידע מאחד לשני? ההרדיסק במחשב החדש מחובר דרך כבל אדום כזה של…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. מעוניין בהמלצה לכונן ssd ובקר sata 3 ללוח אם asus m2n-e לשימושי תכנות אופיס גלישה באינטרנט והרצת מכונות וירטואליות. תקציב פחות מ 1000 שקל תודה.

3. Started by o_O,

אהלן ממה שהבנתי אפשר לקנות את ה 401 של לייטון ולהפוך אותו ל 411.. למישהו יש לינקים לכתבות בנושא או משהו כזה? או שכדאי פשוט לקחת את ה Nec 1300A? תודה !

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  4. שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בכוונים קשיחים אבל אני יודע שחלק מהנתונים החשובים זה מהירות הסיבוב וגודל החוצץ של כונן. שאני מסתכל על כוננים קשיחים תמיד הנתונים האלה מופיעים אבל לאחרונה התחלתי לחפש כונן קשיח חיצוני ונתון הBUFFER לא מופיע. אני זוכר שכדאי 7200RPM ו16MB BUFFER רציתי לדעת מה חשיבות נתונים אלו והאם יש איזה סיבה שיצרניות לא יפרסמו את נתון הBUFFER בכוננים קשיחים חיצוניים. לדוגמא: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=356 http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=null&vgnextoid=b4de26bbdae90110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=03d5368407f70110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model תודה!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. יש למישהו הצעות לצורבים טובים ? תגידו מחירים גם... תודה !!!

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by alex15,

קניתי היום צורב חדש ואני רוצה להביא גמפר כדי שיעבוד מאיפה אוכל להשיג אותו ?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  7. האם כונן 10k rpm ייתן יותר fps במשחקים מאשר ה7200rpm? והאם raid כלשהו מסוגל לתת תוספת fps?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by smoke_man,

מתלבט בין 64 ג'יגה לבין 128 ג'יגה שנמצאים במכירה הקבוצתית בפורום צרכנות האם יש שוני בהם חוץ מהנפח? (מהירות קריאה וכתיבה) אודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  9. Started by yoav1000,

אחרי קצת שיעמום, וHD עם הרבה בעיות החלטתי לפרק את הHD: תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  10. Started by zolder,

קניתי HD של WD 80G עם ה-8MB. למה שאני בודק במחשב אז יש פחות מ-80G,יש משהו כמו 75G. איפה השאר?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by sedjonns,

שלום... בכל פעם שאני מחבר DOK או הארד דיסק ניידורוצה לנתק אותו כמו שצריך (בעזרת וינדוס - הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח), זה מחזיר לי הודעה שגיאה שאני לא יכול לנתק, מכיוון שיש תוכנית שמשתמשת בו. חיפשתי, ולא מצאתי שום תוכנה שרצה ומשתמשת בו. יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  13. בניתי מפרט חדש וכעת גיליתי שהארד דיסק שבחרתי הוא במהירות נמוכה ממה שיש לי במחשב בן 5 שנים. כשחיפשתי כונן 3 TB במהירות 7200 המחיר היה בשמיים. 2 TB ע7200 ולה מאה שקל יותר מה 3 TB במהירות 5400. למי שיציץ במפרט יכול לראות שיהיה לי כונן SSD , יחד עם זאת הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע בכונן עם 7200 RPM. האם יש המלצה לכונן במהירות 7200 ב TMS במחיר סביר? תודה

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by ArZi17,

אחרי שהבנתי את ההבדל בין דיסק 2.5" ל3.5" אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני שלא דורש חיבור לספק כוח חיצוני, הדיסק צריך להיות בנפח 320Giga, ובמחיר זול יחסית, אך עם זאת הוא צריך להיות מחברה מוכרת בשוק ולא איזה חברה לא ידועה. אהבתי את ה Western Digital My Passport Essential ושמעתי עליו תגובות יפות, אך הוא נראה לי קצת יקר יחסית, מה אתם אומרים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  15. מעוניינים לשדרג את החומרה במחשב או להצטרף אל טרנד המחשוב הלביש בסטייל? הכתבה הזו היא בשבילכם לכתבה

16. שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. המתחרה הגדולה שלה Seagate הבטיחה לספק לנו כונני 16 טרה-בייט לפני סוף השנה הנוכחית - ובינתיים אנחנו מקבלים שיא חדש בדמות כוננים מכאניים בנפח 15 טרה-בייט, או שבעה אחוזים יותר ממה שהיה זמין עד היום לכתבה

18. שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  19. קודם כל יש לי שאלה: *כבר קראתי ביותר ממקום אחד שאורך החיים של זיכרון פלאש הוא לא ארוך. האם זה נכון, ובמשך כמה זמן בערך הוא נשמר, וכמה זמן המידע יישאר על הזיכרון באמינות בלי שייפגם ? עכשיו יש סבירות שכונן הפלאש יחליף את הדיסק הקשיח בעתיד יתרונות: יותר קטן, אין תזוזה של חלקים פיזית- צריכת חשמל נמוכה בהרבה. חסרונות: יקר משמעותית בינתיים, נפח קטן יותר בינתיים, קצב העברת נתונים איטי יותר(?) - מצורף קישור לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296315,00.html מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה עם כונן במחשב מצורף תמונה E ו F זה אותו הכונן אשר מפוצל ברגעים הלו אני מגבה את החומר לפני שמחר אני הולך למעבדת תיקון רציתי להציעת לאיזה כונן כדאי לי להחליף ? ( איזה חברה ? ) ואם יש משהו נוסף שכדאי לי לבקש מהמעבדה ? בנוסף אני גר בראשון לציון ואני אשמח לקבל המלצה איכן ללכת לתקן ? תודה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  21. Started by liad88,

אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  22. התקנתי צורב אסוס בחיבור sata בנוסף לצורב dvd שקיים במחשב בחיבור ide מה צריך לעשות על מנת שהאסוס יזוהה ע"י המחשב

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  23. ראיתי פה שמזכירים את הצורב הזה לא מעט, וכנראה שהוא בחירת רוב האנשים פה (כמו הלייטאון במקרה של CD-RW?), אבל אחרי הכל אני עדיין לא בטוח... אני חושב שהשימוש העיקרי שלי בו כצורב DVD יהיה לצריבת חומר שיש לי (לא גיבוי "חם", אין לי צורך ב-DVD-RAM), אולי לגיבוי סרטי DVD וכו'. לפי מיטב הבנתי, ה-3500 עושה את זה מצויין (עוד חמש שניות או חצי דקה בזמן הצריבה זה לא מה שיהרוג אותי). העניין הוא שאני גם צורב דיסקים רגילים (CD-R), וזה אולי יהיה השימוש העיקרי שלי בכונן הזה. האם אני יכול להיות שקט עם זה שה-NEC יצרוב כמו שצריך (מינימום שגיאות) דיסקים רגילים? מישהו יכול להפנות אותי לביקורת שבודקת את זה כמו שצריך או שאפילו מנסיונכם - למישהו יצא להריץ CD-Speed וכו' על דיסקים רגילים שהוא צורב ע…

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  24. 1. עד שארכוש Blue-Rey תומך תלת (המלצות בבקשה): מה האופציות שלי לראות במקלט שקניתי 3D? 2. האם ניתן לצרוב ולהקרין לטלויזיה 3D ב-DVD רגיל? 3. מה רזולוצית הצפיה הגבוהה ביותר שמכשיר DVD סטנדרטי יצליח להריץ?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  25. ואיך הכי טוב לחבר כונן חיצוני- ב- Firewire ב- USB או ב SATA? ואיזה כונן חיצוני 1 טרה הכי טוב בשוק? הלוח שלי הוא: intel DQ965GF תודה

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.