עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by naorai1,

אהלן כולם, נחמד לראות שהפורום התחדש, רק חבל שכל הפוסטים שלי מפעם נמחקו (-: יש לי OCZ VERTEX 3 256GB כבר בן שנה וחצי במחשב הנוכחי, אני קונה מחשב חדש ובהתחלה חשבתי לקנות SSD של 512 וHDD לאחסון השוטף, ואז אמרתי לעצמי, למה לא לקנות 256GB ולהריץ בRAID1+0 עם ה SSD הישן? אם אני אלך על ה256GB והרייד אז כנראה הסמסונג 840P יהיה הכיוון, השאלה שלי היא האם נראה לכם ששני הכוננים האלו יעבדו סביר בRAID0 והאם הOCZ לא יתקע את הסמסונג ויאט את הביצועים של המערכת? אולי עדיף לקנות עוד SSD של OCZ כדי למנוע אי תאימויות? תודה על העזרה, נאור

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by gueta_o,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. אז ככה: קניתי צורב דיוידי sony dwd22a וצרבתי איתו דיסקים של דיוידי והוא הצליח. כשרציתי לצרוב סידי רגיל עם הצורב דיוידי ראיתי שהצורב דיוידי אינו מזהה דיסקים רגילים. לא ריקים בשביל לצרוב עליהם ולא דיסקים עם תוכן. רק דיסקים של דיוידי ריקים או עם תוכן. אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה? אבל הכי חשוב זו הבעיה הראשונה שכתבתי.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  4. בין כל הצרות שלה, החברה היפנית מוצאת זמן לערוך הופעת בכורה משמחת לטכונלוגיית ה-BiCS הטרייה שלה עם 64 שכבות של אחסון דחוס ומתקדם לכתבה

5. אני מקווה שאני לא שואל שאלה מפגרת אבל אני צריך עזרה בדחיפות בנוגע לזה. ניתקעתי עם חיבור חלקים............. נא לשלוח גם קישורים .תודה !!!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by galai198777,

שלום איזה כונן ssd פנימי מומלץ למחשב נייח ? משהו טוב שיחזיק כמה שנים טובות GB‏ 500

7. Started by Anas-Nanas,

שלום, חיפשתי בהמון בפורום ולא מצאתי תשובה לגביי מה ההבדל בין התוכנות הבאות: DVDShrink* DVDtoSVCD* DVD Decrypter* CloneDVD* אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר בכמה מילים למה מיועדת כל תוכנה ומה השוני בין התוכנות. בנוסף הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה ההבדל בין +R ל -R במדיות בתודה ניר

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by shayw,

האם ערכה כזו תעקוף את הספק השרוף ותספק חשמל ע"מ שאוכל לגבות את המידע ולממש את האחריות?-

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by alsal,

http://www.lira.co.il/index.html?target=dept_146.html〈=he סתם שוטטתי לי פתאום קפצה פרסומת מה אתם אומרים לגבי השלושה הראשונים<?

10. Started by tigerex,

hi anyone! i have a very big problem! i reinstall the windows but i didnt save my files, now i cant reach them! when i try to get enter to my old desktop it says: "accses denided", all the files are gone now????

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  11. Started by Idan-h,

איזה דיסק יותר איכותי? אני יודע ששניהם מעולים...

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  12. אני מזמן חוסך כסף לNAS, סתם חיפשתי לי דרך זאפ, ועליתי על הדגם הזה, על נייר נראה טוב, מעבד 2 ליבות, לא יודע איך ה OS אבל.. http://www.expertreviews.co.uk/network-storage/1298089/iomega-storcenter-ix4-300d והוא זול יחסית ל4BAY, יש USB3 קידמי, 2XGB LAN..

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by beauty_hk,

LITE-ON CDRW -does it works with Mac too?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לרכוש הרדיסק של סיגייט 500 גיגבייט,העניין שהוא חיבור סאטה 2 ואצלי במחשב יש חיבור סאטה רגיל,לוח אם asus-p4p 800se האם זה ייצור בעיות? והאם הסיגייט ברמה של סמסונג? כי יש לי סמסונג 80 גיגה בייט סאטה,ממש שקט ואני מאוד מרוצה ממנו,גם הסיגייט שקט ואיכותי? תודה לעוזרים":)

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  15. יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?

16. Started by demonshlomo,

שלום! לפני כמה שנים השקעתי הרבה הרבה מאוד כסף במערכת קולנוע ביתי HIGH-END.מערכת סוף הדרך! אני משקיע הרבה כסף בהרחבת אוסף סרטי הDVD שלי והאוסף שלי הוא ממש גדול כרגע, אבל יש לי בעיה. אין לי כבר כסף להשקיע בDVD אבל יש לי מנוי לספרייה. אז חבר של אחותי הציע לי את הרעיון הבא: 1.הוא יביא לי צורב DVD (בארצות הברית בצורב הכי טוב שיש עולה 320$). 2.אני יקנה 50 מדיות DVDR. 3.כל סרט שאני משכיר אני יצרוב. אבל אז חשבתי על משהו שזה מה שאני רוצה לשאול בעצם: 1.מה אני צריך בשביל לעשות CDCOPY מכונן DVD במחשב לDVDR?איזה תוכנה? האם זה אפשרי בכלל? 2.אם זה אפשרי, זה יצרוב את זה עם התוספות המיוחדות?יראו את התפריטים באותה צורה? 3.מה עם איכות התמונה?איך היא תהייה? 4.והכי חשוב, הסאונד! האם עדיין יהי…

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by haviv1,

שלום, יש ברשותי מחשב Lenovo Y40 האם יש אפשרות להתקין עליו בנוסף לכונן הקיים גם כונן SSD? איך ניתן לבדוק את הנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. יותר משנה אחרי שנחשפנו אליה לראשונה, הטכנולוגיה מבית אינטל ומיקרון שמבטיחה לספק לנו מהירויות שאינן מהעולם הזה מתקרבת אל החנויות לכתבה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by DeaglinG,

שלום, מישהוא יודע אם הכבלים העגולים Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 מתאימים גם ל- Sata? ואם לא אז איפה אפשר לקנות כאלה שכן מתאימים?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  20. הי, בדביק מומלץ דיסק של SAMSUNG מדגם HD502HJ. אני לא מצליח למצוא אותו ובמקומו יש דגמים דומים עם סיומת שונה - HI, LJ, IJ . איזה דגם שקיים היום מומלץ? מה בכלל ההבדלים? תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. בניתי מפרט חדש וכעת גיליתי שהארד דיסק שבחרתי הוא במהירות נמוכה ממה שיש לי במחשב בן 5 שנים. כשחיפשתי כונן 3 TB במהירות 7200 המחיר היה בשמיים. 2 TB ע7200 ולה מאה שקל יותר מה 3 TB במהירות 5400. למי שיציץ במפרט יכול לראות שיהיה לי כונן SSD , יחד עם זאת הייתי מעוניין לדעת האם כדאי לי להשקיע בכונן עם 7200 RPM. האם יש המלצה לכונן במהירות 7200 ב TMS במחיר סביר? תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by ZacNaboot,

יש לי שרת בעבודה שיש בו שני הרדיסקים בחיבור של SCSI ושניהם פועלים בmirror, הקיבולת של כל דיסק הקשיח היא 34.1 GB, נכון לעכשיו נשאר רק רק ג'יגה וחצי פנוי אני חושב על אפשרות של הוספת שני דיסקים קשיחים בשני אפשרויות: האפשרות הראשונה היא: בגלל שבלוח אם של השרת יש רק חיבור אחד של IDE והכונן סידירום משתמש בו אז אני לא יכול להתקין סתם ככה שני דיסקים קשיחים אז מקסימום אני יתקין כרטיס PCI שיתן לי שני ערוצים של IDE (כמו זה לדוגמה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1545 ) ואל הכרטיס הזה אני יתקין את שני הדיסקים הקשיחים על כבל IDE אחד האפשרות השניה היא: פשוט לקנות עוד שני דיסקים קשיחים עם חיבור של SCSI וזהו הבעיה פה זה העלות של כל המוצרים, לדוגמה: דיסק קשיח 80 ג'יגה עם ח…

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  23. Started by kipi25,

שלום! יש לי HD (של Fujitsu) נייד שחיברתי דרך מארז IDE-USB. אני מנסה לפרמט אותו פורמט רגיל, אך הוא נתקע בחלק מסויים ליותר משש שעות ולא מצליח לסיים את הפרמוט. אבל כאשר אני מצבע פרמוט מהיר, הוא מסיים בהצלחה אחרי שתי שניות. כשאני מריץ CHKDSK על הכונן, אין שום BAD SECTORS. מה נראה לכם הבעיה?? בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  24. יש לי מחשב AMD K-6 450 192RM אני חושב לקנות את הצורב Lite-on 52 x 24 x 52 עם 2מגה באפר אבל משהו אמר לי שעם מחשב כזה חלש כדאי לקנות אחד עם 8מגה הוא צודק? ואם כן יש לכם המלצות לצורב חלופי? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  25. אהלן הצורב שיש לי (טיאק, X12) החליט שהוא צורב רק על דיסקים רב-פעמיים, כשאני צורב על דיסק רגיל הוא לא צורב, ניסיתי 3 תוכנות כבר.. ל KSP יש מחירים נחמדים וגם סניף קרוב לבית שלי השאלה שלי היא כזאת: על מה כדאי ללכת? Lite-on 52 x 32 x 52 שעולה 220 או COMBO (משלב צורב X48 + קורא DVD X16 אבל) אבל הוא של MSI, ולא שמעתי על הביצועים שלה בתחום הצורבים/DVD וזה עולה 270. (הפרש של 50 מהרגיל לקומבו) מה אתם אומרים? Lite-on 52 x 32 x 52 (box) או MSI 48 x 24 x 48 + DVDx16

• 5 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים