אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק להמלצה על צורב לא יקר איכותי ואמין! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט משחקים ועריכת וידאו. אז השאלה היא מה לקנות: WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM ATA100 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 576.83 ] 1 או Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD [ ¤ 549.99 ] 1 המחיר לא מפריע גם אם אני אקח את היקר מבניהם אבל תגידו לי מה עדיף ןמה יותר משתלם מבין שלושתם...
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם במחשב שקניתי הביאו לי סטה 2 ולא דפקו אותי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס raid לשרת windows home server ברייד 5 על 8 hdd לפחות, מצאתי באיביי כרטיסים של lsi במחיר טוב, רציתי לשמוע חוות דעת שלכם אם יש למישהו כרטיס רייד כלשהו בבקשה ציינו איזה והאם אתם מרוצים ממנו... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 800 Mhz לוח אם - ASUS CUV4X. (אם צריך עוד פרטים LET ME KNOW). האם אני יכול להתקין את הארד דיסק DiamondMax Plus 9 - 80G של MAXTOR על מחשבי ?? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מצב קצת מסובך בשבילי אשמח אם תעזרו יש לי הארד דיסק כרגע של 120 ג'יגה שמספק אותי בהחלט,אני הולך לקנות מחשב חדש ואינני רוצה לקנות הארד דיסק(חיסכון של מינימום 200 שקל זה תמיד טוב) הקטע הוא שהדיסק הקשיח הזה (120) הוא בחיבור ide ואני מנסה להבין איך לחבר על הלוח שלי החדש גם אותו וגם את הצורב הישן שלי (גם הוא ide) יש איזה דרך לחבר את ההארד דיסק אולי לusb דרך איזה מתאם או משהו?,חשוב לציין שאני רוצה שהוא יהיה ראשי והשהווינדוס יותקן עליו האם זה יוריד מהמהירות שלו? יפגום בביצועים או משהו? אשמח ללינקים והסברים מה לקנות תודה רבה לכם. זה המפרט שאני הולך לקנות: 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 I820 מעבד Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB - ¤5…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
תמיד כשצרבתי עם NERO לא הופיעה לי ההודעה הזאת. לאחרונה שדרתי את הגרסה של NERO ל-2014, ניסיתי לצרוב דיסק ומופיעה ההודעה: buffer underrun was avoided 3 times זה משהו שצריך להדאיג אותי?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קניתי HD של WD 80G עם ה-8MB. למה שאני בודק במחשב אז יש פחות מ-80G,יש משהו כמו 75G. איפה השאר?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני של SEGATE מדגם XTREME עם אפשרות לחיבור ESTATA. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב בחיבור USB רגיל הוא מזהה את הדיסק והכל פועל באופן תקין. חיברתי את הדיסק בחיבור ESATA, כאשר המחשב עולה אני רואה שה-BIOS מזהה את הדיסק במדויק וגם הדיסק "מתעורר" לאחר הדלקת המחשב. אבל משום מה הדיסק בחיבור הנ"ל לא מזוהה על ידי ה-VISTA. נכנסתי ל-DISK MANAGMENT וגם שם לא ראיתי את הדיסק. מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. אשמח לעצה.
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הקשיח של הלפטופ נפחת את נשמתו (ת.נ.צ.ב.ה) אני צריך חדש בגודל 2.5 כמובן. ראיתי את המבצע ב-KSP של החיצוני ב-362 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=13880 (זה המחיר לפני המבצע) האם כדאי לרכוש קשיח כזה? או שיש משהו יותר זול? אני מחפש בעיקרון 500GB אבל עקב המחירים אני מוכן להסתפק גם ב-320GB.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הי, בדביק מומלץ דיסק של SAMSUNG מדגם HD502HJ. אני לא מצליח למצוא אותו ובמקומו יש דגמים דומים עם סיומת שונה - HI, LJ, IJ . איזה דגם שקיים היום מומלץ? מה בכלל ההבדלים? תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני כונני sata שפועלים מצויין. ניסיתי לחבר עוד כונן pata לצורך גיבוי מידע שנמצא עליו, ובעוד הוא מזוהה בביוס, הוא לא מופיע בווינדוס האם צריך להגדיר אותו בצורה כלשהי? עוד כמה פרטים מזהים שעולים לי בראש - * ההארדיסק כאמור אינו ריק * ההארדיסק הנוסף והצורב מחוברים בנפרד לשתי כניסת ה-ide, ושניהם מוגדרים על מאסטר * ברגע שווינדווס עולה הוא מדווח על התקן ide שזוהה ולא מותקן, אבל בקשה להתקינו לא עולה בהצלחה, ונטען שהדרייברים לא נמצאים * כניסה ל- control panel > administrative tools > computer managment > storage > disk managment לא מראה שום דיסק חדש, אלא רק את ה- sata הישנים שלי
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
טוב אז זאת הבעיה: אתמול ניסיתי לצרוב את הדיסק CoD WaW (אני לא יודע איך צורבים, פחות או יותר שיחקתי עם התוכנה). היום התעוררתי, ניסיתי לשחק CoD וזה כותב לי שאין לי את הדיסק הנכון (בדיסק המקורי)! אז חשבתי שאולי בטעות העברתי מידע מהדיסק המקורי לדיסק הריק, אבל לא! המידע פשוט נמחק! (כשאני מכניס את הדיסק שהיה ריק ואיתו ניסיתי לצרוב, הוא מעלה לי את הShortcut של CoD, ואני לא יכול להכנס). בשני המקרים היתה הודעה כזאת: Please insert the correct DVD-ROM, select enter and restart application טוב אני צריך עזרה דחופה לאן נעלם הדיסק.. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי צורב HP 32X12X8 די ישן משהו כמו שנתיים אני תמיד השתמשתי בדיסק רב פעמי של סילבר ליין... לא מזמן קניתי דיסק חדש של סילברליין גם רב פעמי...שניסיתי לצרוב עליו לא הצלחתי היה מין אירור כזה.... אז הלכתי לחבר שלי גם לו יש צורב של HP (אגב לשנינו יש את תוכנת נרו אותה גירסה)הוא הצליח למחוק ולצרוב עכשיו שאני מנסה למחוק את הדיסק הזה הנרו מתחיל למחוק ואז מסיים ... כשאני מנסה לצרוב עליו הוא שואל אם למחוק אני אומר לו כן ואז הוא מוחק ואומר הדיסק מלא האם למחוק אני שוב אומר כן וכו...... הורדתי את הגירסה הכי חדשה מהאתר של נרו גם לא עזר... ואפילו השתמשתי בתוכנה אחרת ..... יש לי XP .......אם זה משנה עכשיו הדיסק רב פעמי הישן של סילברליין עובד לי! הם שניהם של סילברלין אבל הישן הוא משנת 200…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, לפי פרסומים כאן היו עם הכוננים בדגם של 120GB המון בעיות... האם הדגם הזה בעייתי גם כן? פשוט גודלו ומחירו קורצים לי מאוד. התקציב שלי זה עד 700 תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
הסדרה הזאת של כונני SSD מומלצת? אני מדבר על 120GB. מומלץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. עד שארכוש Blue-Rey תומך תלת (המלצות בבקשה): מה האופציות שלי לראות במקלט שקניתי 3D? 2. האם ניתן לצרוב ולהקרין לטלויזיה 3D ב-DVD רגיל? 3. מה רזולוצית הצפיה הגבוהה ביותר שמכשיר DVD סטנדרטי יצליח להריץ?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מניח שאתה מכירים את זה שכל ה CD לצריבה שלכם נגמרים ואתה נשארים רק עם DVD לצריבה .... : סליחה על הבורות אבל האם ניתן לצרוב DVD שיהיה כמו CD ממש ? כלומר שכל נגן CD מעפאן ינגן אותו ?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי דיסקים שאני די חייב לצרוב בX4 והצורב נותן לי לצרוב מינימום בX8 האם יש תוכנה או דרך אחרת להגביל את הצורב?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ובפעם הראשונה שוקל להוסיף כונן SSD לטובת מערכת ההפעלה. אני מחפש כונן בטווח ה 500ש"ח ומשיטוט בפורום נתקלתי במס' אפשרויות אך גם בבעיות כאלו ואחרות. כרגע ניראה לי שהכוננים של CROSAIR יכולים לעשות את העבודה (אלא אם תמליצו אחרת בפה מלא) בדקתי ונתקלתי ב 3 מועמדים (אנא ראו תמונה מצורפת) אודה לכם אם תמליצו מי מבניהם עשוי להיות הטוב. המשתלם ביותר. כ"כ אם יש לכם המלצות אחרות וסיבות למה כדאי -אם בכלל להתרחק מהכוננים האלו אשמח להמלצותיכם. ד"א אני מתכוון להתקין משחקים "כבדים" וחדשים על המחשב, האם כדאי \ לא מומלץ כלל להתקין אותם כל ה SSD? אשמח לדעת אילו דברים למעט מע' ההפעלה ואופיס אפשר ורצוי להתקין על הכונן או שהוא מומלץ…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/3-5-2-5-SATA-HDD-Dock-Docking-Station-SD-CF-HUB-eSATA_W0QQitemZ280448505739QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item414c08978b כניסות ה USB והכרטיס SD מופעים בעת חיבור למחשב ומאפשרים לראות את תוכנם הכונן קשיח (תקין ומפורמט)אינו מאפשר כניסה אני חושב שהוא מקבל אות במחשב שלי אבל אינו מאפשר לראות אותו-המוכר טוען שאם הוא מופיע כאות היחידה תקינה אבל אני טוען שלא משום שהכונן לא מתחמם ולא מסתובב אגב ב COMPUTER MANAGMENT אני רואה התקן שנקרא SPIF301 USB2SATA BRIDGE האם זה ההתקן של הכונן הקשיח? שאלתי 1)מה ניתן לעשות 2) מי צודק תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-