עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש אולי איזה בדיקות שאפשר לעשות להם?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by semuel_t,

אם למישהו או למישהי יש צורב של LiteOn, ספרו האם אתם מרוצים ממנו, האם הוא עושה בעיות ? וכד' מה אתם אומרים על צורבים של LG ? ואיזה צורבים תומכים בצריבה של דיסקים של 90 או 99 דקות ? לפי מה ששמעתי (אני לא בטוח) הצורבים שתומכים בזה הם של : LG, LiteOn, Plextor, TEAC האם יש עוד ? מצפה לתגובות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

5. יש לי לוח אם Acer WG43M עם כרטיס חיצוני USB3 ומשתמש HD usb3,תיהיה לי תמיכה מלאה? Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי לוח אם של SATA2 האם אוכל לחבר ארדיסק לא SATA2??

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. יש לי מארז Arctic cooling t2 ואני לא מצליח להוציא את הצורב החוצה מהמארז. יש לי שיטת הרכבה של סיכות, לא של ברגים. אז מישהו יודע איך לעזור לי להוציא את הצורב מהמחשב? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by i-kramba,

יש סיכוי שאפשר לחבר אליו דיסק קשיח סאטה 500 ג'יגה? .יש לי לוח אם שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל:MS-7071 .מתאם ide to sata יעזור ?

9. יש לי גירסאות שונות בפורמטים שונים dvdrip = מצומצם dvdfull = מלא יש לי חבילה של 50 דיסקים של mb700 אני יכול ליצרוב את המישחקים בצורב רגיל? ובאיזה תוכנה אפשר ליצרוב משיחקים ל playstion 2 !?? יש לי playstion2 קורא צרובים ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  10. Started by Silent Assassin,

מדובר בהעלאת מהירויות הצריבה. אז נכון שבאמת הגענו למהיריות גבוהות,שבהן המדיות לא מחזיקות מעמד אבל יש עוד דרך להגביר את מהירות הצריבה! פשוט , להוסיף עוד עין צורבת. וככה לא מסתכנים בפיצוץ המדיה ולא מורידים את איכות הצריבה! ) מה אתה אומרים?

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. יש לי צורב ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8? מה זה אומר DVD+-R? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. העיניין הוא שאני לא צריך את הCD ושמתי לב שלא עשיתי בו שימוש כבר חודשים רבים. השאלה אם להשאיר אותו למקרה שיקרה משהו לצורב(חס וחלילה) ואז אוכל להשתמש עדיין בCD או למכור ב25 שח או מה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. יש לי צורב DVD של LG ואני לא מצליח לצרוב יותר מ4.5 ג'יגה על דיסק של 4.7של ממורקס

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. Started by SaXtoR,

שלום, יש לי צורב LG DVD+R DL חיפשתי עליו מידע באינטרנט,ומצאתי וכתוב שהוא תומך בDVD-RAM עכשיו,מה הכוונה של זה? למחוק את המידע שאני שם על דיסק רגיל?(CD-ROM שאני צורב למשל.) ואם כן,איך אני מוחק בידיוק? זה לא מחיקה ישירה ,כמו דיסק און קיי וכאלה.. נכון? שנכנסים פשוט לכונן,מסמנים ומחוקים כי זה לא ממש נראה לי בטח יכתוב מוגן שמוגן כל אחד מוזמן לענות בשמחה,מחכה לתגובות שלכם. נ.ב אם זה לא קשור לפה,תעבירו ותייעדו אותי. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by i-kramba,

ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, יש לי צורב חדש מבית SAMSUNG 203D. כידוע לכם מהירות צריבה מקסימלית שלו ל-DVD-R היא X20. ( המדיה עצמה רשום X16) צרבתי DATA בגודל בערך 2.5GB בנרו (גירסה 6.6) הוא כותב X16 אבל בפועל לקח לו 21 דקות לצרוב. כך שזה לא מהירות 16 אלא הרבה יותר איטי. ניסיתי גם באשמפו 7 ושם הוא מראה שהמהירות המקסימלית שצרב הוא X4...... למה ? הצורב החדש שלי לא תקין ? עבדו עליי בחנות? מה לא בסדר? אנא עיזרו לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קניתי מדיה אחת והיא באה בתוך קופסאת פלסטיק קטנה וסגורה שנראית כמו דיסקט וזה די מעצבן לפתוח את זה כול פעם אז קודם כל האם יש אריזה שונה שמתאימה מלכתחילה רק למחשב או שזה מה יש? שנית הבנתי שאפשר להשתמש בו פשוט כמו הרדדיסק בלי שום תוכנה אז - פירמטתי אותו וכתבתי עליו קצת דרך הEXPLORER ועכשיו אני לא יכול להוסיף כלום בלי לכתוב הכול מההתחלה ???

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  18. הדיסק הוא של 80 דקות וסרט הוא 79 הוא לא צורב הוא אמר שאין מקום מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. Started by AsD[eyal],

כמה הוא שווה ומה זה firewire? http://img235.imageshack.us/my.php?image=hd6gz.jpg

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by -sHUz-,

בזמן האחרון התחילו רעשים מרגיזים מדי פעם. גם לפעמים אני סתם לוחץ על תיקייה ומתחיל צפצוף מעצבן... יש למישהוא דרך לבדוק מה הבעיה ? יש לי דיסק קשיח של W.D 80 GB 7200RPM

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  21. Started by mazam,

יש לי דיסק קשיח 160 GB עכישו הוא מחולק למחיצה אחת בלבד C עליו מותקן ווינדוס והכול איך אני פותח מחיצה נוספת

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by ElEmEnt,

ככה הבעיה היא שהוא מצליח אני חושב לצרוב עד מהירות 16!! 1) נגיד אני מכניס דיסק שאפשר לכתוב בו עד מהירות 16 אז תההיה לי באפשרות על 32 24 וכו'??? אני צורב בנרו ! אני צורב את זה כקיבצי מדיה (iso,cue) אולי קבצים כאלה הוא יכול לצרוב עד מהירות 16? ניסיתי שני סוגים של דיסקים!! בשניהם איתה בעיה... התמונה בקישור הזה: http://planet.nana.co.il/f_50_up/%E1%F2%E9%E4%2EJPG

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by solet,

שלום, אני הייתי מעוניין לדעת כמה שיותר מהר אם אפשר - האם לוח אם ASUS A7V333 תומך בדיסק קשיח מסוג MAXTOR 120GB DIAMONDMAX PLUS9 ULTRA ATA133 IDE7200RPM MODEL:6Y120LO תודה לכל מי שיכול לענות לי מהר - פשוט אני חייב דחוף להחליף את ההארד דיסק שלי - הוא נסתם לגמרי.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  24. שמעתי שאין הבדל בביצועים בין דיסק קשיח עם Sata 2 לבין דיסק קשיח עם Sata 3, האם זה נכון? דרך אגב, אני שואל סתם מתוך התעניינות ולא מתוך כוונה לקנות דיסק קשיח חדש אז בבקשה אל תמליצו לי על כוננים.

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  25. טוב אז ככה יש לי שרת (זה משרדי זה מחבר בין 8 מחשבים אז אנחנו מגדילים את הנפח הקטע שיש המון חומר לגבות אז החלטנו לדאוג לRAID הפעם אז ההחלטה נעה בין לקחת את ה2TB MIRROR של WDC שבעל חיבור USB 2.0 או ליצור מערך בין 1TB X2 עם E-SATA שגם יוצא לנו יותר זול מהMIRROR....השאלה פה אם RAID יצור עומס מסוים על שרת גם ככה עמוס אז פשוט עדיף לתת לMIRROR לעשות את שלו לבד או שעדיף את הE-SATA בRAID?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים