אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום במחשב לוח 865 GME גי'גה בייט הרדיסק 80 SATA לאחר שעובד זמן מסויים יכול להיות 5 דקות וגם 20 דקות ואז המחשב ניתקע חייב במצב זה ללחוץ על כפתור restart כדי לנסות להפעילו ואז בזיהוי אוטומטי שהביוס עולה הוא פתאום לא מזהה את ההרדיסק אז אני נכנס לביוס ,ואז בזיהוי כוננים אני עובר אחד אחד ולוחץ לזהוי הוא לא מזהה את ההרדיסק ,עד שאני מעביר את הכבל מ SATA-0 ל SATA-1 אז הוא מזהה ועובד בסדר ואז שוב קורה התקלה ולפעמים הוא רושם בעליית הביוס DEASK ERORR ,פירמטתי אותו כבר 3 פעמים וזה לא עוזר, האם יכול להיות התקלה בהרדיסק או בזיהוי בלוח אם יש לציין שתקלת הזיהוי קורת רק אחרי שהוא ניתקע וזה אחרי שהמחשב עובד בין 5 דקות ל20 דקות ואז ההדלקה וכו' בדקתי את הכבלים שלו הם תקינים בה…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
עבור X-DUDE - חבל שנעלת את הנושא שלי כל כך מהר יכולת לתת מידע לקרוא ואכן קראתי אותו והבנתי הכול דבר אחרון שנשאר לי זה איזה צורב לקנות על פי המודעה הקודמת אני מחפש צורב אמין ואיכותי עם מינימום שגיאות זה הכול !!! לא צריך להתעצבן וישר לנעול יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש צורב דיוידי אמין וטוב לא חשובה לי מהירות אלא רק אמינות הצריבה ומינימום תקלות בצריבה על פי האתר שלכם "צורבי DVD מומלצים, מעודכן לחודש ינואר 2008" ראיתי שמתאים לי LiteON LH-20A1S וגם Samsung SH-S203B ציטוט מתוך לייטון : "לייטאון ידועים כסורקי שגיאות האמינים ביותר." כמו כן אני ממש אבל ממש לא מבין מה ההבדל בין DVD-R ו DVD+R מה זה bitsetting ודבר אחרון מחירי דיסקים מה נחשב לזול ומה נחשב ליקר בימינו נ.ב. אני לא מעוניין לחכות לבלוריי וHD-DVD
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
חבר שלי קנה DOK של PQI http://noacomp.co.il/product.asp?productid=9492 וכשניסינו להעביר קובץ גדול (ניסינו של 4 ושל 6) הוא לא נתן, והופיעה שגיאה של חוסר מקום (למרות שהDOK היה ריק ומפורמט) ובגלל זה היינו צריכים להעביר את הקובץ בחלקים. מה הבעיה פה? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה קטנה ואשמח אם תענו לי: מה ההבדל בין הדגם WD5000AAKS 500GB לדגם WD5000KS 500GB ?? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי פה בפורום על הודעות אחרונות שהתפרסמו אבל לא קיבלתי תשובה לשאלה שלי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח 320 GB SATA 2 אמין ואיכותי היה לי דיסק קשיח של WD 160 GB עבד במשך שנה וחצי החליט שהוא עושה רעשים במסגרת האחריות הוחלף והשאלה שלי היא: איזו חברה מייצרת דיסקים איכותיים עם מעט תקלות האם המקרה שלי עם דיסק קשיח שהתקלקל אחרי שנה וחצי זה מקרה חד פעמי והחברה עצמה מייצרת דיסקים אמינים או שכדאי להחליף לחברה אחרת ולא חזרות חברות שמייצרות דיסקים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קנתי היום קשיח של WD 3200YS חברתי את הקשיח למחשב אבל משום מה אני לא רואה אותו בחלון של המחשב שלי האם אני צריך למחוק אותו קודם ?? בביוס אני רואת את את הHD וגם במנהל של חלונות זה מופיע אני משתמש בויסטה 32BIT
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברים, קודם כל אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה הזאת - אם לא, אנא להעביר אז ככה, חזרתי מטיול ואיכשהו נכנס לי בכרטיס זיכרון של המצלמה כמה וירוסים שפשוט מעלימים את התמונות כשאני מחבר אותו למחשב, בחיבור למצלמה עצמה הכל בסדר. בסריקה עם אנטיוירוס הם מתגלים אבל אי אפשר לנטרל אותם כי הם מוגנים איכשהו. ניסיתי להפוך אותם מקריאה בלבד אבל שוב יש איזושהי הגנה (הכרטיס לא במצב LOCK). מקווה שתעזרו, תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש ברשותי את הSandisk Cruzer Micro 4GB U3.הדגם הנ"ל: http://www.sandisk.com/Products/Item(1925)-SDCZ6-4096-A10-SanDisk_Cruzer_Micro_4GB_Black.aspx לאחר מתקפת וירוסים ברצוני לפרמט אותו ולהחזיר אותו למצב ההתחלתי.השאלה שלי איזה פרמוט לעשות לו(FAT32 או NTFS)ומה אני צריך להתקין כדי שיחזור למצב ההתחלתי של הU3 עם הספריות וכדו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני אמור לקנות BLU RAY אבל אני לא יודע אם הבלו ראי יפעיל לי את הדיסקים של HD כאילו הם באיכות יותר טוב הסרטים
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ברשותי מחשב בעל דיסק קשיח בחיבור SATA II. עם הזמן הולך ואוזל נפח האיחסון בתוכו ,ולכן אני נאלץ לקנות דיסק קשיח נוסף. אחרי שהסתכלתי בכמה אתרים חשבתי ללכת על משהו "כבד" - 500GB,אך אני מתלבט בין שני דגמים: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5006 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4526 אשמח אם תיעצו לי במה לבחור.. דבר נוסף וחשוב יותר נעוץ בחיבור הדיסק הקשיח - אני יודע שאין ב SATA II את המושגים MASTER ו SLAVE ,ולכן רציתי רק לשאול איך צריך לחבר את שני הכוננים ביחד(האם צריכים הגדרות מסוימות או דגם מיוחד או שפשוט מחברים וזהו...) בתודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב אז כתבתי פה.. אם לא מתאים תעבירו .. איך הASUS DRW-2014L1T X20 לעומת הLG H62/66 ? אם הוא לא משו מה לקחת במקרה ואי אפשר לקחת את הLG ? תודה מראש וסליחה אם זה לא אמור להיות פה .. ???
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקליט מסכים. אני מחפש קופסא חיצונית אשר תתמשק בדרך כל שהיא (לא משנה דרך מה) למחשב ותקליט(כמו וידאו) ותאגור (רצוי בהרדיסק חיצוני, פנימי פחות אפשר) את כל המופיע על המסך בזמן שהמחשב פועל. אמשח לקבל כל עזרה או המלצה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם יש דרך לעשות זאת ללא התקנה מחדש או פירמוט וכו'..... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני לא מבין למה שמבקשים פה בפורום מפרטי מחשב אז נותנים מפרטים שיש בהם שני הארדיקים של 250...לא לא אחד של 500?? אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב וחשבתי על Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כדאי לקנות אותו?? או שכדאי כמו כולם לעשות שילוב בין שניים של 250? ומה היתרונות בזה...?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=11118
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משלוח מישהו מכיר דיסקים טובים ביותר זול? או אפילו אותם דיסקים ביותר זול? אגב , אני מדבר על DVD+R כמובן.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
קניתי כונן WD 320GBAAKS. הנפח שמראה לי xp הוא 298GB. למה זה??
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש הארד דיסק IDE לרכישה. אמין, מהיר ושקט - אלו הפרמטרים העיקריים שחשובים לי. כיום יש לי WD40 GB, שני מ"ב BUFFER, שקורס מעת לעת (הוא בן 5 שנים...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פרסמתי הודעה על כונן קשיח שאני מעוניין לקנות wd 320 aaks שאלתי כאן בפורום אם אני אוכל לחבר אותו במחשב קיבלתי תשובה חיובית ורצתי לקנות היום קיבלתי אותו ואני לא מצליח לחבר אותו בשום דרך למחשב מחובר אצלי כונן דיוידי בחיבור סאטא ועוד כונן קשח בחיבור סאטט ועוד כונן קשיח בחיבור ide , כשאני מנסה לחבר את הכונן החדש הוא לא מזהה לי אותו כשהמחשב עולה (כשהוא נותן תרשימה הזאת שמראה איזה כוננים מחוברים) והכל עובד ממש לאט ,כאשר כשמגיע שלב הטעינה של הווינדוס הוא עובד לאט מאוד לאיזה 10 שניות ואז המחשב נותן מסך כחול וקורס יש למישהו אולי הסבר מפורט + תמונות איך צריך לחבר את הכונן החדש? (בתור slave כמובן) אולי אני עושה משהו לא נכון. בבקשה עזרה.
-
- 31 תגובות
- 3.3k צפיות
-