עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום כולם! אני כבר תקופה ארוכה מחפש הארד דיסק חיצוני שגם יהיה ריאלי לשים בתיק של הלפטופ הTranscend שמופיע באתר של פיסי לוג'יק נראה דיי טוב, נראה עמיד והכל אבל אין לי שמץ על החברה למישהו יש ניסיון איתם!? ומעבר לזה יש למישהו המלצות להארד דיסק חיצוני בגודל של חצי טרה-טרה שיהיה אמין חשוב לי שיהיה נייד וזהו... לקצת יותר פרטים יבשים על המוצר http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=16046 תודה מראש, לירן

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם איך אני יכול לדעת איזה סוג חיבור מתאים למחשב שלי? IDE OR SATA? יש לי לוח אם G31 של גיגהבייט תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by bck,

בחדשות כתוב שהם 18 סמטימטר מקסימום למה? למה אי אפשר לעשות אחד באורך מטר וחצי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by neovo,

היה לי תקלה בוינדוס שלא היה עולה ( היה לי C ו D על המחשב ) הכנסתי את הדיסק SPOTMAU SUPER SUITE 2010 בנסיון לתקן את הוינדוס עשיתי שחזור קבציח מערכת ון תיקון MBR ו BOOT.INI פתאום אחרי זה כשאני מנסה לפרמט אחרי שלאעזר הכל ההארדיסקמופי כאילו אין בו אף מחיצה כאילו הוא חדש דנדש מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר את ה D לפחות כל החומר שלי עליו ??

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by frodo,

כשאני צורב (יש לי נרו 5) אז יש אופציה שנקראת VERIFY ואם אני בוחר אותה אז אחרי הצריבה הצורב נפתח,שוב נסגר ואז מתחיל לספור שוב (הוא אומר שהוא עושה את ה-VERIFY הזה) מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by moshon,

מקבל מחר את ההארד דיסק והולך להתקין עליו windows 7 השאלה היא לכמה אם בכלל לפצל אותו, כרגע יש ברשותי כונן 250 גיגה ישן- האם כדאי לשקול להתקין עליו את מערכת ההפעלה (הוא כבר בו 3-4 ומתחיל לעשות רעשים של גסיסה- כל מיני תקלות כאלה של אי זיהוי ולפעמים מחייב לעשות scandisk- למרות ששום בדיקה שעשיתי לא העלתה שיש בו משהו תקול כולל בדיקות S.M.A.R.T והבדיקות של כל התוכנות של WD). המחשב הינו רב תכליתי (אינטרנטף משחקים, צפייה בסרטי hd- הכל חוץ ממדיה סנטר). מודה מראש משה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by kub,

שלום לכולם רציתי לשאול מה ההבדל בין הצורבים הנ"ל? הומלץ לי בחנות ה3550A בגלל שהביצועים שלו מעולים למחיר, אבל בכל מקרה רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים, ההבדל במחיר הו א 70 שקל.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  9. יש לי שני דיסקים קשיחים אחד של הווינדוס והשני יש איתו פתאום בעיה. הכונן של הווינדוס נקרא אצלי I: שזה הדיסק קשיח הראשון , והדיסק קשיח השני הוא D עד לא מזמן.. המחשב פתאום שינה את D לC! עכשיו כשיניתי בחזרה את C לD פתאום נהייה לי שני כוננים של הדיסק קשיח (לא שפיצלתי) כלומר יש לי C וD שזה אותו דיסק קשיח (גם כן אותו נפח כך ועם אותם הקבצים) עכשיו שאלתי היא איך אני משאיר את הכונן בשם D בתודה manor

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by asafgolan,

שלום, הלפטופ שלי הלך ואני רוצה לשחזר מידע מהכונן הקשיח שאותו פירקתי. יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לחבר את ההארדיסק בusb למחשב אחר (צירפתי תמונה של הכונן)?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. נניח שיש לי דיסק של 160 ודיסק של 320. האם ניתן להוסיף דיסק של 500 ולהגדיר מערך של 500 מול 120+360?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by CoolOne,

בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by J.Dog-Christ,

שלום! אני מרכיב מערך RAID 0 של שני טרה לכונן (סהכ שני כוננים) + 256GB CACHE של SSD ועוד כונן אחד של 4TB HDD שכל הזמן מגבה הכל, בכל זאת, RAID 0..... המערך שונה במקצת ממה שstoremi או intel rapid store מציעים, כיוון שהם אינם תומכים בRAID כלל, לצורך העניין אני משתמש בתוכנה שנקראת PRIMOCACHE והיא מומלצת בחום למי שמעוניין לפני שיקפצו להזכיר לי שSSHD כבר קיימים, לדעתי SSHD נכשלו בגלל שהם הגיעו עם קאש של מקס 8GB וזה פשוט לא מספיק לכלום, משחק רגיל היום מגיע ל50 ג"ב בקלות, 8GB לא יעזרו בכלום. בכל אופן, למי שמעוניין (בעיקר לגיימינג) יש את הבנצ'מארק המצויין הזה ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=HxeP7FqT-1A אני אשמח לעשות בנצ'מארקים במער…

16. בכל חנות אומרים שאין במלאי וגם ליבואן אין דיסקים. אפילו נתקלתי בחנויות שאמרו שאין כרגע ליבואן שום דיסק... קצת תמוה, אבל זאת התשובה. מישהו יודע משהו ?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by ido135,

מחר אני מזמין מחשב חדש ולקחתי את הכונן הזה כחלק מהמפרט אני אמור לחשוש מהבאג של המהירות קריאה/כתיבה או שהחנות קיבלה מלאי מהשבוע שבועיים האחרונים עם הקושחה האחרונה ואם לא איך אני מעדכן קושחה לכונן והאם זה כרוך בסיכונים וכאלה? לבנתיים ראיתי את זה http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.html

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום ובוקר טוב-ברשותי wd80 gb/jb שנקנה לפני 30 חודש ונותרו 6 חודשי אחריות. בחנות נאמר לי כי האחריות מכסה רק אם יש נזק\קלקול בפועל בדיסק. מקריאה בפורום זה ומעצות שקיבלתי אני מבין שאולי זה מסמן את תחילת סופו. האמת שהדיסק מתפקד בצורה מעולה ומהיר ביותר-ב hdtune הגעתי ל 53avg אין לי מושג מה המדיניות של היבואן ואני אובד עצות. אבקש מאוד עזרתכם לאפשרויות\זכויות שעומדות לפניי.ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by rino,

בדיוק כמו הכותרת ???

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by gal663,

מעוניין לרכוש כונן חיצוני של seagate מישהו יודע היכן רוכשים ובזול???

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by assafmag,

יש לי לוח אם S3-965 . חיברתי את ההארד דיסק לחיבור SATA של GIGABYTE שתומך ב - RAID ועשיתי לו שENABLE דרך הביוס. עכשיו פועלת לי ברקע תוכנת ה- RAID של ג'יגה -בייט והיא מזהה את ההארד דיסק שלי. מה עושים עכשיו? [ואם אפשר הסבר קצר על הפונקציה הזו ככלל אני אשמח]

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by ShahafH,

חבר שלי רוצה לקנות צורב מפה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=470&scat=271&tcat האם יש דרישות מיוחדות שהמחשב צריך? והאם זה משתלם? תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. כונני M.2 יכולים לזכות בביצועים איכותיים ויציבים יותר בסביבה קרירה עם סילוק חום ראוי, וב-ADATA לוקחים את העניין הזה ברצינות רבה מאוד כך מסתבר לכתבה

24. Started by orlupo,

ב-CDFREAKS כתוב ב-REVIEW ככה: Can't overburn to 99/100 minutes זה אומר שה-4163B לא יכול לצרוב על מדיות 90 או 100 דקות? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות

• 3 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים