עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by agishron,

לפני חודש רכשתי בארה״ב כונן ssd התקנתי עליו מערכת הפעלה ותוכנות, וכל האחסון על כוננים מכניים. בחודש האחרון, שלוש פעמים לאחר אתחול קרה שהמחשב לא עלה. פעמיים הייתי צריך לנתק את כל שאר הכוננים על מנת להעלות את המערכת. פעם אחת היה צריך לבצע פרמוט... ועודכנה גירסת קשוחה עדכנית. ביום האחרון הכוננן פשוט לא עולה, ואחרי הלוגו של ווינדוס, מופיע מסך כחול!!! האם יש תוכנת בדיקה לssd ? האם זה שאין לי בקר Sata 3 היא בעיה? האם למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  2. שלום רב , שוב. צרבתי סרט, לצורך העניין נקרא לו "טרויה". השתמשתי ב dvd decrypter כדי להוריד את ההגנה וב-dvdshrink כדי לקבץ וליצור את ה- iso. השתמשתי ב alchohol120% כדי לצרוב על דיסק (של טושיבה או משהו כזה). הסרט הצרוב נקרא ונקלט כהלכה כאשר אני משתמש בכונן הצורב כדי לראות את הסרט, אך נתקע מייד כאשר אני מכניס אותו למכשיר ה DVD. כמובן שהמכשיר שלי קורא צרובים, הרי כבר צרבתי וראיתי איתו. האם ישנה הגנה אחרת שאני לא מודע לה או שתהליך הצריבה שלי לא נכון? תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by G-FoRcE,

עד עכשיו עבדתי עם הארדיסק 10GB של WD והכל היה בסדר (יש להארדיסק בערך 16,000 שעות עבודה) לפני שבוע בערך חיברתי על אותו כבל slave הארדיסק של IBM 2.9GB. בכל הזמן הזה שההארדיסק עבד לבד נוצרו בו רק שני סקטורים פגומים אחרי שחיברתי את הIBM נוצרו עוד 10 סקטורים פגומים בשבוע זה יכול להיות שהIBM דופק לי את ה WD?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by Zupapa,

מישהו במיקרה יודע? שם? כתובת? מספר טלפון? תודה מראש לכל העוזרים. :-)

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by berner,

חברים שלום התקנתי HD חדש הוא הכונן ה3 במחשב שלי לאחר טיפול ופירמוט ומתן שם לכונן החדש אנ י רוצה לשנות ולחלקו ל3 מחיצות פשוט שחכתי איך עושים את זה דרך המערכת החלונות וניהול המחשב אשמח לקבל תזכורת והדרכה שלב אחר שלב בברכה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  6. שבוע טוב לכולם. לא מזמן רכשתי את הכונן הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=4 שמתי לב לבעיה דיי מציקה. אני מתחיל להעביר קובץ, בווינדוס 7 הוא רושם בהתחלה שהוא מעביר על 100 מגה לשניה, ואחרי 10 שניות בערך הוא צונח ל 20-30 מגה לשניה. חוץ מהעברה אני לא מבצע כלום במחשב ( חוץ מהתוכנות שרצות ברקע, כולל תוכנת שיתוף ), אבל עדיין זה לא מובן איך הוא מתחיל במהירות מסויימת ופתאום צונח. אני מחבר את הכונן לחיבור USB אחורי ( הקידמי לא מפעיל את הכונן ). יש סיבה שבגללה זה קורה והאם אפשר לפתור בעיה כזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by telzur,

שלום לכולם[glow=red,2,300][/glow] אני קונה מחשב חדס ורציתי לדעת איזה דיסק קשיח לקנות אין לי ממש הגבלה בתקציב אבל אני רוצה 250g בבקששששששה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  9. הי יש לי מצלמה (של KODAK אם זה משנה) והמחשב מזהה אותה באמת כמצלמה, במצב כזה אני חייב לעבוד עם התוכנה של KODAK על מנת להעביר תמונות למחשב , למחוק וכו'... עכשיו - התוכנה כ"כ מסורבלת ומעיקה כך שאני רוצה לסדר את התמונות בצורה הכי פשוטה שיש - דרך תיקיה רגילה - ממש כמו DOK בעבר כל המצלמות שלי היו כך בגלל שהם הוגדרו בווינודס ככונן חיצוני נשלף , איך אני מגדיר גם את המצלמה הזאת? תודה

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  10. שלום רב בשלבי רכישת מחשב למטרת מישחקים. האם יש הבדל משמעותי בין דיסק קשיח עם 32mb לדיסק עם 64mb על ביצועי המחשב בכלל ובמישחקים בפרט? תודה

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by DarkX,

שלום חבר'ה... יש לי הארד דיסק 80גיג'ה. מתוכם - 17 - Primary Partition ו-60 - Extended Partitions שמכיל: 3 - 20gb per volume כלומר: כונן C - 17 גיג'ה כונן D,E,F - כל אחד 20 גיג'ה. יוצא יש לי 3 גיג'ה לא מנוצלים בכלל ! איך אני יכול להוסיף אותם ל-Extended Partition כדי שאני יוכל להוסיף אותם לVolume E כלומר שיהיה בו 23 גיג'ה בלי לפרמט! תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by Roylimor,

שלום אני מחפש לקנות כונן גיבוי חיצוני ורציתי לדעת מה החברות והדגמים המומלצים הנפח הרצוי הוא לפחות 500 גיגה תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  13. Started by amirx19,

אני רוצה לבנות מערך RAID STRIPE ואני מחפש את הדיסק הקשיח הכי שקט שניתן למצוא בגודל של 250 GB (כפול 2 כמובן). מהו הדיסק הכי שקט? כמה שיפור ביצועים אני אקבל ממערך כזה לעומת RAPTOR שהוא רועש מאוד(להזכירכם מהירות הסיבוב שלו היא 10,000 RPM) ? תודה מראש אמיר.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  14. הי, תוכלו להמליץ לי על כונן 2TB חיצוני? לפי אתר זאפ, יש ביקורות ממש גרועות על האמינות של הדגמים הזולים ורציתי לדעת מה דעתכם בנושא. התקציב שלי הוא בערך 700 ש"ח, אבל אם צריך להוסיף לא הרבה בשביל לקבל מוצר אמין יותר, אשמח לשמוע. תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by adis50,

איזה עדיף ומה הבדל המחירים בניהם?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  16. יש לי מחשב קצת ישן, אומנם עובד מעולה עדיין וסוחב כל דבר שאני זורק עליו. הלוח אם שלי לא תומך בSATA 3 לכן כל SSD מודרני בעצם לא יעבוד על המקסימום שלו, השאלה שלי אם כדאי להשקיע בבקר יעודי שפשוט הופך יציאת PCI-E ל-2 או 4 יציאות SATA 3 או פשוט לא לדאוג לעוניין הזה, לא מעניין אותי כרגע RAID אלה כונן אחד של 120 או 250 ג'יגה (עוד לא החלטתי) לכן השאלה היא אם אני צריך לרכוש בקר יעודי או לא. תודה.

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  17. יש לי בעיה אני רואה רק את הכונן הראשי ולא את השני עם כל הגיבוים בדריברים הוא קים בלי דיווח על בעיות אבל לא ב"מחשב שלי" אני בWINXP SP3 כרגע

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  18. הכותרת אולי לא ברורה,אני מתכוון שאני רוצה לדעת איך מקליטים דברים על דיסקים רגילים ואיך על DVD.למה לDVD יש יותר זיכרון?ולמה יש דיסקים שהם יותר איכותיים ולמה פחות,מה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  19. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  20. הייתי די משוכנע שאני מחפש DIAMONDMAX 10 16MB 300G . קראתי באיזה מגזין שהם הכי טובים. אחרי שקראתי פה ושם הבנתי שעדיף לקחת את ה MAXLINEIII התואם. אותם SPECS אבל יותר אחריות (נכון? לא נכון?). עכשיו אחרי שקראתי את הביקרת הקבוצתית + ביקורת SAMSUNG בTOMS מהסטיקי ועוד ביקורת קבוצתית ב STORAGEREVIEW - אני ממש כבר לא יודע. ה 3200JB של WD נראה ממש טוב - וגם הT7K250 SATAII של היטאצ'י. כמו כן לא הבנתי את תוצאות הביקורת של ה SPINPOINT ב TOMS. הכותרת "SAMSUNG LEADS THE PACK" אבל זה לא לגמרי נראה ככה מהתוצאות. בקיצור אני צריך תרגום ולא בגלל אנגלית (שפת אם). סדר החשיבות שלי מציב את ביצועי היחידה והיציבות שלה לאורך זמן לפני נגיד...כמות הרעש או החום. לא תהיה על הדיסק מערכת הפעלה…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  21. תוכנה שהוכל להוכיח לחנות שהדיסק מקולקל ווינדוס הודיעה לי שהדיסק דפוק מעביר בקושי 10 MB PS

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by sharon500,

אהלן, לפני שנה קניתי את הצורב הזה: http://www.pioneer.es/eur/products/archive/DVR-111DBK/index.html שהוא סבבה בסך הכל. אני צורב איתו סרטים, משחקים לאקס בוקס 360, שירים וכל מיני. עכשיו בכלל העובדה שהוא עובד עם מחבר PATA חשבתי על להחליף אותו לצורב הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DRW-2014L1T בגלל המחיר המצחיק שאני יכול להשיג אותו (144 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כזאתי, האם זה כדאי? או שעדיף לחכות עוד קצת זמן וכבר להחליף לצורב HD-DVD/Blu-Ray? האם הצורב הזה יותר טוב ממה שיש לי כרגע? האם מבחינת צריבה של דיסקים DL הוא יהיה יותר יעיל? (משחקי xbox 360) מבחינת שיגאות וכל מיני כאלה איך הוא? תודה מראש, שרון.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  23. שלום! אני מחפש של OCZ דגם Rally2 בנפח של 8GB לקנייה בארץ. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותו? ניסיתי בכמה חנויות, כולל ב-Ivory שהם יבואנים של OCZ, ולאף אחד אין אותו. OCZUSBR2DC-8GB http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive תודה מראש, EDT

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by johnwoo,

יש לי צורב DUAL-LAYER, ואני מעוניין לצרוב משחק שיש לי ששוקל 6 ג'יגה (על מנת לא להרוס את הדיסק המקורי שקניתי). 1) ניתן לעשות זאת? 2) איפה קונים דיסקים בנפחים כאלה, ומה מחירם? 3) באיזו תוכנה עליי להשתמש על מנת לצרוב אותם (בעזרת הנרו אני יכול לצרוב רק גודל של דיסק רגיל=4.7 GIGA)?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.