עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BONO,

אני רוצה לקנות עכשיו כונן סידירום שיקרא לי את הדיסקים טוב שיקרא אותם חלק (הצורב שלי בקושי קורא כבר) ושיעשה את הכל מהר בלי תקיעות עכשיו רציתי לדעת אם DVD גם טוב ויקרא בלי בעיה ומהר או שעדיף לקנות CD? אם כן של איזה חברה?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by DimRah,

איזה DOK עדיף? SanDisk 16GB Cruzer Micro USB Flash Drive U3 Black או Transcend 16GB JetFlash V33 USB 2.0 המליצו לי על ה-Transcend.

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by omri_ro,

בתקציב של עד 1000 ש"ח משהו אמין ואיכותי ולאו דווקא הכי מהיר... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  4. היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של PROMISE וממש אהבתי אותו, כרגע אני מעוניין לקנות בקר SATA, שמתי לב לבקרי STLabs, ממש זולים (100 ומשהו שקל לעומת PROMISE שהטוב ביניהם מתחיל מאיזה 400).... מישהו התנסה עם בקרי STLabs ויכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by Ovid,

התקנתי את וינדוס 8.1 (אגב אני מתחיל מהר מאוד להתחרט וכנראה חוזר בקרוב ל7) על הSSD הותקנה המערכת הפעלה, והHDD של חצי טרה רציתי לשמור לכל שימושי מדיה למיניהן. הבעיה : הכונן של הHDD (השמאלי) לא שימושי/לא מוגדר... אני צריך לפרמט אותו ? אם כן, פורמט NTFS יהיה בסדר? תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by chook_rl,

היי, אני בדילמה קלה, לפני זמן קצר כתבתי פה על הרצון שלי בכונן חיצוני. לאחר לבטים נוספים, חשבתי שארשום פה את המצב, ואבקש את עצתכם.. אז ככה, כיום יש לי שני כוננים במחשב, אחד של 160 ג'יגה ואחד של 320 ג'יגה. ה 320 הוא בן שנתיים, וה 160 בן יותר (אני מניח שבאיזור ה 4 שנים) ה 160 הינו במחיצה אחת, והיא אינה מחיצה של מערכת ההפעלה. ה 320 מחולק ל 3, מחיצה אחת VISTA, מחיצה אחרת WIN7BETA ומחיצה שלישית של 160 ג'יגה לאחסון. נגמר המקום. בממוצע, בכל מחיצה (מתוך ה 4) יש כ 6 ג'יגה של מקום פנוי - וזה גם לאחר שהתחלתי למחוק דברים. עכשיו אני מנסה לחשוב על העתיד, כיום כשאני רוצה לצפות בסרטים בטלויזיה, אני מחבר DOK לDVD של פיוניר שלי. אבל יום אחד אני ארצה להעביר גם HD, ואני לא בטוח ש DOK ישרת אות…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by Impreza,

יש לי 2 כוננים אחד של WD 640GB Black שנקנה לפני 3 שנים, ועוד אחד ישן מאוד של 80GB משנת 2003. אין לי חומר כל כך חשוב על ה 80GB. על השני יש קצת חומר חשוב. ב HD Tune הוא נותן לי את התוצאות הבאות, מצ"ב תמונה. יש לי עוד 2 הארדיסקים של טרה ו SSD שהם בסדר ואין שום הודעת שגיאה. על מה הבעיות האלה מעידות?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  8. שלומות , ב-15 השנים האחרונות השתמשתי בכוננים המכניים ה-"ירוקים" של WD לצורך כונני גיבוי / משנה . הגיע הזמן לרענן את מערך הכוננים (אולי בתפיסת מבצע טוב ב-BLACK FRIDAY ) , ואני מחפש מה לקנות. מסקירה ראשונית אני מבין שמה שמשתלם היום מבחינת כסף-מול-תועלת זה כונני 6-8 טרה . מה שאני לא מבין זה מה בדיוק הולך בשוק ? חברת WD הוציא כוננים במגוון "צבעים" , כשחלק מהם מיועדים לשרתים ומצלמות אבטחה . לצערי, חוץ מאיזה כונן מסכן של 3 טרה , אני בקושי רואה כוננים ירוקים באמזון ... -- אמזון אשר מפוצץ בכוננים מכניים בכל הגדלים של חברת "סיגייט" (שאני לא ממש חסיד שלה) . אז מה קורה בשוק הכוננים המכניים ? האם הירוק של WD נמחק או שיש פשוט מחסור ? יש חלופה טובה לירוק מבחינת עמידות…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  9. מצטער על הבורות אבל אני כל הזמן שומע רק raid raid raid ... מה זה אומר ? אני יכול לעשות את זה עם הארד דיסק אחד או שחייבים שניים ? אני לגמרי מבולבל ... כל הסבר יתקבל בברכה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מועיל... תודה, דור

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by t d,

לשלום קניתי לפני חצי שעה הארד דיסק: western digital 80G 7500 RPM 8MB Buffer עכשיו אני רוצה לחבר אותו כ slave ולעשות בו מחיצות ולהתקין את הווינדוס xp ואז להפוך אותו למאסטר... אבל הרגע חיברתי אותן, את שני הכבלים שצריך, ושמתי את הג'מפר על slave וזה כאילו לא קולט שחיברתי אותו! אני נכנס למשל לmy computer ורואים רק את הארד דסיק c מה אני יכול לעשות? אני מת כבר להתקין אותו!

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  12. Started by Roylimor,

שלום אני מחפש לקנות כונן גיבוי חיצוני ורציתי לדעת מה החברות והדגמים המומלצים הנפח הרצוי הוא לפחות 500 גיגה תודה מראש רועי

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  13. Started by airko,

אני מעוניין לקנות SSD אך המחשב שלי בעל SATA 2,חשבתי על 120-128 גיגה. איזה דגם אתם ממליצים עד 600 ש''ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  14. Started by marlboro,

http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=343&cat=374 נראים שונה מאלו שקניתי באופיס דיפו ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_85_DL_VERB&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by full_clip,

היי יש לי מדיה שהיא בתקן -R ואני רוצה ליצור עותק על דיסק שהוא R+ כשאני מנסה לצרוב עם נרו הוא מבקש ממני להכניס דיסק שהוא R- ולא מוכן לצרוב על ה+ (nero9) יש הצעות כיצד ניתן לבצע זאת ?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  16. אז ככה לפני כשנה קניתי HD נייד של WD גודל 2.5" 5400 RPM הם מאוד מוקרים הנפח הוא 160 GB האר דיסק נפל לי ונהרס פניתי לחנות ואמרתי שהוא הפסיק לעבוד פתאום לאחר שבוע הביאו לי HD חדש של חברה אחרת כבר אין 160 GB אז הביאו לי 250 GB אותו גודל כונן אותו מהירות 5400 רק דבר אחד במקום חברת WD קיבלתי חברה בשם Seagate להתעקש על WD?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by y.t,

שלום לכולם, ברשותי דיסק קשיח של מקסטור של 60 גיגה והוא מחולק לשולשה כוננים C,D ו-E. מערכת הפעלה ווינדוס XP PRO. אני מעוניין בתוכנית פשוטה שפועלת בסביבת ווינדוס ויכולה לשנות את גודל הכוננים מבלי לפגוע במה שיש עליהם, למשל לשנות את C מ-30 ל10 גיגה ואת ההפרש להעביר לכונן D( כלומר שD ישתנה מ15 ל35). (דרך אגב אני מקווה שאני בפורום הנכון). תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  18. שלום,ביצעתי חיפוש ומצאתי רק כמה תרדים על ההבדלים בין סיגייט לווסטרן ושהסיגייט משמיע תיקתוקים ושב קי אס פי אמרו שהדיסק הנל עושה בעיות. עקב קריאת השירושורים אני כבר ממש מתלבט אם לקנות את ההרדיסק תיכננתי כבר השבוע ללכת לקנות. אז מה דעתכם....?והאם החיבור של הסאטה 2 יתאים לסטה 1. ולא יפגע במהירות הדיסק?והאם מומלץ לקנות אותו באייבוריר סניף ראשלצ?תודה בבקשה לא לנעול ערכתי חיפוש לא מצאתי תשובות חד משמעיות תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  19. שלום לכל חבריי הפורום .... היום רציתי להתקין את הווינדווס על הכונן קשיח החדש שלי ... וראיתי שהוא מזהה רק 131GB במקום 160GB ... אני יודע שזו בעיה שכבר העלו בפורום וראיתי מה כתבו עליה ... ואחרי שמתקינים את הווינדווס אפשר להוסיף את החסר אבל שמעתי שיש אפשרות להכנס לאתר החברה של הארד דיסק שלי {במקרה שלי MAXTOR} ויש אפשרות להוריד תוכנה שעוד לפני ההתקנה היא מסדרת את הבעיה הזו . מי שהוא יודע על אותו דיסקט תוכנה ? {בדקתי באתר של MAXTOR ולא מצאתי . }. יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by avihalima,

שלום לכל התותחים. יש לי לוח ASUS P4P800DELUX ורכשתי HD 120G SATA של MAXTOR . הדיסק תומך ב UDMA 133 אבל אבל המערכת מזהה את הדיסק ב UDMA100. כל מה שניסיתי לעשות שום דבר לא עזר. אשמח לקבל עזרה . תודה מראש ביי.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  21. Started by Jeka90,

שלום! כיצד אתם ממליצים לי חלק HD של 160 ג'יגה? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by RunX,

ברצוני להודות להנהלת האתר HWzone על המלצתם לצורב DVD המשתלם ביותר. כמו שנכתב בכתבת סיכום שנת 2004 : http://www.hwzone.co.il/articles.php?file=elected20045.php קניתי אותו מ KSP לפני כמספר חודשים ועד עכשיו הספקתי לצרוב איתו כ 40 דיסקים והצריבה איכותית ביותר, מהירה ביותר, ואפילו לא פיקשוש אחד ולו בדיסק אחד. תודה רבה רבה על המלצתכם לצורב זה, אף על פי שהייתי סקפטי בהתחלה. תודה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by Ancient1,

יש לי רק ספריה Video_TS ו NERO - אני בוחר DVD-VIDEO השאלה היא האם מספיק שאני גורר לספריה בשם זה בצד שמאל בNERO ? ומה עם AUDIO_TS ?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by ORrrr,

אהלן.. עד היום בבוקר היה לי WD320AAKS אחד שנקנה לפני הרבה זמן, אבל לא רלוונטי.. היום מפאת והמקום התחיל להגמר קניתי עוד אחד את אותו הדגם וגיליתי כמה דברים: 1) החדש מיוצר במלזיה ולא בתאילנד כמו שכתוב על הישן. 2) הצורה שלו טיפה שונה 3)הוא טיפה יותר קריר(מעלה אחת לא קריטי) 4)והחשוב מכולם: לפי hdtune - ישן: min_59.9 max_81.1, חדש: min_74.9 max_115.6 עכשיו רציתי לשאול אם זה בגלל שעל הישן יש לי שתי מחיצות ועל החדש אין לי מחיצות או שפשוט שיפרו אותו עם הזמן? דרך אגב, המהירויות של הישן הן בדיוק כמו ביום שקניתי אותו(לפי בדיקה שערכתי אז) ואם כבר פתחתי אשכול אז, איך אתם ממליצים לסדר מחיצות וכמה, והאם בגלל שהוא מהיר יותר, לשים את החדש ככונן של המערכת?? תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  25. שמתי לב שעל רוב דגמי המדיות לדיוידי היום מופיע בקטן סימן ה RW, למרות שהדגם עצמו לא תומך בזה. למישהו יש מושג למה הם רושמים את זה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים