אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
האם ההבדלים בין שני ההארדיסקים קריטיים? ואם כן לטובת מי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר. א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל. שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים אחד של WD ואחד של סיגייט,משום מה שניהם מופיעים לי באברסט כ: Max. UDMA Transfer Mode UDMA 6 ATA-133 Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 ATA-100 האם הם לא אמורים להיות ATA-150? אני משתמש בXP x64 והתקנתי את קובץ הINF שאפשר להוריד מהאתר של אינטל ללוח אם שלי: Intel Glen Ridge D915PGN ניסיתי לחפש פה,באתר של אינטל,באתר של סיגייט...נאדה.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אחרי ניסיון ממש טוב עם עוגה של 50 דיסקים כאלה במהירות 48X אני מחפש להשיג עוד. מצאתי במקום אחד עוגה של 50 דיסקים ב-70-80 שקל ובמקום שני עוגה של 100 דיסקים במחיר מופרז של 200 שקל. השאלה שלי אם יש דרך לזהות את החברה שייצרה את הדיסקים בלי לפתוח את העוגה? יש אולי איזה כיתוב מיוחד על העטיפה? או אם מישהו מכיר מקום בחיפה שמוכר דיסקים של כאלה (ולא שום דבר אחר) במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק 1.8"מהסדרה של טושיבה :http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=810000000007000000010000659800000001/810000000B0C000000010000659C000026BD ואני לא מצליח למצוא איפה מוכרים אותם בבקשה תעזרו לי למצוא איפה אפשר השיג הארד דיסקים מהסידרה הזאת
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אחי משתמש במחשב נייד compaq presario v4000 לאחרונה המחשב עושה המון בעיות. לפעמים עולה לאט מאוד, לפעמים לא עולה בכלל.. כשהוא כן מחליט לעלות לוקח משהו כמו 10 דק' עד שהוא עולה, ובזמן הזה "אם מקשיבים טוב טוב, אפשר לשמוע דרדסים", טוב, לא דרדסים, אבל ההארד דיסק בקולות חשיבה לא טבעיים ומאוד תבניתיים, חוזרים על עצמם. עשיתי איחוי, עשיתי סריקה, עשיתי סריקה מהrecovery console בדיסק של ווינדוס, כל המאמצים עלו בתוהו. גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין חדש... חייב להגיד שרק הפירמוט לקח משהו כמו שעתיים (עם אותם קולות תבניתיים)... דבר שלא סביר בעליל! תודה לעוזרים! נ.ב. אחרי שהמחשב כן מחליט לעלות הוא עובד בסדר גמור, לפחות ע"פ טענותיו של אחי.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
האם אפשר לשחזר נתונים מדיסק און קי?ואם כן אז איך? זה ממש דחוף לי אבד לי שמה חומר ממש חשוב... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש של OCZ דגם Rally2 בנפח של 8GB לקנייה בארץ. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותו? ניסיתי בכמה חנויות, כולל ב-Ivory שהם יבואנים של OCZ, ולאף אחד אין אותו. OCZUSBR2DC-8GB http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive תודה מראש, EDT
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ראיתי את הנושא הזה בדי הרבה מקומות- רוב סדרת ה-Spinpoint F3 סובלת מבעיה זו, מעין "הדהוד" בתדר נמוך מאוד (~20-30HZ) שמרעיד את כל המארז, ושומעים אותו חזק מאוד בלילה, ההדהוד מגיע בערך כל 2 שניות שה-HD עובד. במהלך היום, עם מוזיקה פועלת כמעט ולא שומעים אותו, אך בלילה זה הופך לבלתי נסבל. ניסיתי את ה-ACOUSTIC MANAGEMENT או איך שלא קוראים לזה שהציעו באחד הדיונים והפעלתי את ה-HD למצב QUIET, אומנם זה עזר קצת אבל יש עדיין רעש בלתי נסבל. ניסיתי גם לעטוף אותו בכבל גומי עבה בכדי לבודד את הרעידות, למרות שזה עזר והפחית מהרעש - זה בטוח לא בריא לחיים שלו ולא בטיחותי. רוב הדיונים שאני קורא הם ישנים ואין להם פתרון סופי. האם ל-HWZONE יש את הפתרון? http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=HD…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 2 הארד-דיסקים במחשב. אחד של טרה ואחד של חצי טרה. בקצרה, המקום בהארד-דיסק של הטרה עליו אני מאחסן רק תוכן (לא מותקן עליו כלום) עומד להיגמר... אני יודע שלפחות בנוגע להארד-דיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לא רצוי להגיע למצב שהמקום נגמר. האם זה נכון גם לגבי הארד-דיסק שלא מותקן עליו כלום? אני שואל מבחינת איטיות של המחשב, "ביצועים". מדובר על שני הארד-דיסקים מכניים, ולא SSD. אשמח לתשובה בנושא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הלדים ישנם, איך אני יכול לחבר שכל הארדיסק כשהוא מעביר מידע יפעיל לד אחר ?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבועיים נמסר המחשב למעבדת ksp . בעייה בדיסק הקשיח. הבנתי שהדיסק (היטאצ'י) מקולקל ויש להחליפו. שאלתי : הטכנאי לא הצליח לתקן. יש לי עליו עדיין אחריות. האם אקבל חדש או מחודש. ואם כן לכמה זמן האחריות ? הדיסק שהתקלקל 3 שנים אחריות ועברו רק שנתיים.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צורב: NEC ND-2500A האם אפשר לשדרג את הצורב הזה,כך שיצרוב 9 גיגה במקום 4.7?
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב בשלבי רכישת מחשב למטרת מישחקים. האם יש הבדל משמעותי בין דיסק קשיח עם 32mb לדיסק עם 64mb על ביצועי המחשב בכלל ובמישחקים בפרט? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות היום צורב CD רגיל. על מה אתם ממליצים? (בבקשה מהמבחר בKSP ירושלים - כי לשם אנחנו הולכים). ודרך אגב - צורב הDVD המומלץ נשאר ה NEC 3540A??
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כולי שמח הפעלתי את המחשב והתחלתי להתקין ווינדווס,בחלק של בחירת ההארדיסק שעליו יותקן הווינדווס בחרתי בהארדיסק הקטן של ה-320GB. הוא לא נתן לי וטען שישנם כבר קבצי ווינדווס על ההארדיסק הגדול של ה 640GB. אז הבלגתי. הלכתי להארדיסק הגדול,לחצתי C ליצירת מחיצה והגדרתי מחיצה חדשה בגודל 100 ג'יגה לווינדווס. טוב התקנתי והכל יפה. עכשיו אני הולך למחשב שלי ורק ההארדיסק של המאה ג'יגה קיים. לא 500 של ה 640 הנותרים ולא ה-320 נמצאים. בדקתי ב DEVICE MANAGER ושניהם נמצאים. ניסיתי לעשות דיסאייבל ואינייבל,אנאינסטול להארדיסקים אבל כלום. מה לעשות? לאן נעלמו ההארדיסקים שלי? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=me0tomywnei3.jpg המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ | Arctic Cooling FREEZER 7 PRO |…
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני חודשיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458254 הקניה לא התממשה ואני רוצה לקנות עכשיו. מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). ממשק USB2. תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים הראשון IDE והשני SATA 2 ה IDE הטמפרטורה שלו היא 35 מעלות לעומת ה SATA 2 שהוא 60 מעלות!!! התוכנה Everset רושמת תחת SMART את הדבר הבא: ID Attribute Description Threshold Value Worst Data Status BE <vendor-specific> 45 39 20 61 Advisory: Usage or age limit exceeded למישהו יש מושג מזה אומר?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה להרחיב את תת המותג שלה עם כונן ה-TL100, שמציע את הבסיס המינימלי בשוק המודרני, במחיר שנמוך בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי לכונן אחד של 60 ג'יגה כונן אחד של 140 ג'יגה וכונן אחד של 100 ג'יגה ופשוט העברתי מהכונן היש סאמסונג של ה80 ג'יגה את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס אז פירמטתי את הסאמסונג ורציתי להתקין מחדש את הווינדוס בכונן של ה 60 ג'יגה של הווסטרן שהכנתי לצורך ווינדוס. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתקנה של הווינודס המחשב נת…
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רואה רק את הכונן הראשי ולא את השני עם כל הגיבוים בדריברים הוא קים בלי דיווח על בעיות אבל לא ב"מחשב שלי" אני בWINXP SP3 כרגע
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי חברים, היום רכשתי כרטיס PCIX בקר SATA 3 כדי לחבר את כונן הסמסונג SSD 840 שלי מכיוון שעל הלוח יש רק SATA 2.התקנתי דרייברים מעודכנים מהאתר של הכרטיס ביצעתי בדיקה בAS SSD BENCHMARK וקיבלתי תוצאות נמוכות מאשר הכונן היה מחובר על SATA 2.מה פיספסתי? :s05:
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-