עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, מהי הדרך הפשוטה והמהירה לכך?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by ice2k,

שלום קניתי מדית DVD-RW 4X של פיליפס במחיר של 8 שקל ליחידה (בקופסה) , רציתי לקבל דעות עליה עם מישהו מכיר , היצרן הוא CMC והקוד הוא CMCW03. כבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הנושא ובעבר אני זוכר את CMC כאחת החברות הגרועות. משום מה נראה לי שראיתי שבתחום מדיות הDVD יש לCMC הרבה יותר כבוד , אך אני זוכר במעורפל ויכול להיות מאוד שאני טועה. המחיר די מפחיד למרות שאפשר להשיג רייטק בכזה מחיר. באותה החנות היו גם ורבטים + כפול 4 אך במחיר 15 ליחידה זה פי 2 אולי אקנה אחת לגיבויים חשובים אך עדיין רציתי לדעת איך הפיליפס המדוברים (או יותר נכון המדיה קוד) כי המחיר זול והקנייה זמינה לי.

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  3. אני מעוניין לאכסן את כל הסדרות והסרטים שלי על כוננים קשיחים. אני לא מוריד כבד וגם לא הכל אני משאיר. האופציה הראשונה שלי זה לשמור הכל על כונן פנימי כאשר המינוס הוא צריכת חשמל ושחיקת הדיסק (במידה ואני מבטל את החיסכון החשמלי של הווינדוס) וגם סיכוי גבוה יותר שהארדיסק יידפק כתוצאה משחיקה או ממכת ברק חלילה וחס. יש לציין שאני לא מעוניין בגיבוי לחומר הזה. מנגד יש את האופציה של כונן חיצוני אותו אני מחבר ברגע שאני רוצה לראות את אחד מהסרטים שנמצא בו ורוב הזמן הוא שמור בקופסא בארון נקי מאבק. הבעיה שלי במקרה הנ"ל היא שאני בעצם משחק רולטה עם הכונן שכן יכול להיות שהכונן דפוק והוא ידפק לי אחרי חודש בעבודה שוטפת אך כך הוא ידפק בדיוק יומיים לאחר סזוף האחריות שגם כך קצרה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  4. אני חושד שהצורב DVD [סמסונג super write master] הרס לי דיסק [של GTA 4 מקורי ] לא צרבתי ולא עשיתי כלום חוץ מלהריץ כרגיל ולשמור עליו כמו הבייבי שלי עכשיו הדיסק במצב שיש עליו כמה שריטות מוזרות בקצוות וליד החור וכמובן כשאני מכניס אותו המחשב לא מזהה שיש בכלל דיסק ואי אפשר לשחק מדובר בכונן חדש יחסית [סביבות חצי שנה- שנה] והדיסק הפעלתי אותו לא יותר מדי פעמים. עכשיו איך אני יודע אם זה באמת הכונן הרס אותו, ואם כן איך אני יכול למנוע ממנו להרוס עוד דברים??

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  5. שלום רב, אודה לכולם על העזרה, עשיתי טעות וקניתי צורב DVD חדש: ASUS DVDRW DRW-2014L1T X20 הוא מתחבר עם כבל SATA אבל לי יש רק חיבור IDE (המחשב מאוד ישן) האם יש איזשהוא מפצל שאפשר לקנות? הבנתי שיש משהו כמו כרטיס של SATA שנותן לי אפשרות פיצול. או שאולי אני טועה? ואם יש, אז קיים אחד מומלץ (זול ככל האפשר...)? תודה, ניר

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by RonCohen,

DoK של Sandisk לפעמים עובד ולפעמים לא כשאני מכניס אותו והוא עובד אז הכל טוב המחשב מתריע שנכנס התקן חדש וכשהוא לא עובד מופיע USB Device Not Recognize מה הבעיה אני ממש צריך אותו לא את החומר שעליו יש דרך לתקן אותו

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  7. ורציתי לדעת למה לא רשום פיוניר בצד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=5718 כאן רשום הדגם שלי זה Pioneer DVR 107D זה דגם אחר מיזה שיש בפנדה רציתי לדעת אם הדגם שיש לי הוא יותר טוב?? תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  8. כבר הרבה זמן שזה קורה לי ואני פשוט "סוחב" את זה אז הנה הבעיה לפני חודשיים בערך התעסקתי עם החוטים במחשב ונראה לי שגרמתי לבעיה מסויימת בהארד דיסק הסרתי וחיברתי את החיבורים של החוטים במחשב וגם של ההארד דיסק ומאז לפעמים אני שומע מן צליל מוזר בהארד דיסק [כאילו הוא מסתובב הרבה יותר מהר ממה שהוא צריך להיות] ואז הווינדוס נתקע ! יכול להיות שהבעיה זה מתחים לא טובים ? או שההארד דיסק גוסס לי ? תעזרו לייייי :'(

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by integral,

http://www.abtron.de/shop/catalog/product_info.php?products_id=11301 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. Started by drbrain,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 1 TB מה שחשוב לי זה אמינות שקט מהירות וכל השאר 1) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 2) כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1001FALS הראשון 455 שח והשני 515 שח - הבדל זניח ולא חשוב אני מבקש לא להפנות אותי לסטיקי כי יש שם סייגייט שלא מעניין אותי תודה שרון

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by HazardManiac,

אם מישהו יודע משהו על התוכנה הזאת(תוכנה להעברת נתונים) ויודע איך להשתמש בה זה מאוד יעזור לי כי אני מתכנן לקנות ssd ושמעתי שלadata יש את התוכנה הזאת ושהיא ממש טובה.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  12. הבנתי מקריאה בפורום ובמקומות אחרים של- HDD הנ"ל היו בעיות קושחה, ולא ברור לי אם זה עדין אקטואלי. מאחר שה HDD הנ"ל מתומחר כרגע באופן מאוד אגרסיבי ביחס למתחרים, אשמח לקבל חו"ד עדכנית לגביו הן מבחינת אמינות והן מבחינת רמת רעש בפעולה ובסרק. נ.ב. לצורך העניין יש לי כרגע WD5000AAKS שמבחינתי מאוד שקט בכל מצב, כך שאשמח לשמוע כיצד הסיגייט משתווה אליו מבחינת רמת רעש.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעצה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. וגם לא נרו 6 ו CD CLONE בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. קניתי סוף סוף בשעה טובה כונן dvd, כיצד אני יכול לראות בו סרטים בלי שינעל על איזור ?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by griper,

קניתי צורב שהיה אמור להיות של sony אבל הוא של lg איזו חברה טובה יותר (אני עדיין יכול להחזיר אותו) ? כמה עולה צורב של LG ושל SONY במהירות 52X24X52 ? ואיפה לקנות כזה בזול? וכמה עולה צורב של שתי החברות במהירות 52X32X52 (32 או שלושים ומשהו...אני לא בטוח) ואם אתם מכירים חברה טובה יותר אז תגידו (חברה שיותר טובה מ LG ומ SONY (מאוד חשוב לי לדעת כמה הם עולים ואיפה לקנות אותם בזול) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  16. עלה לי קצת פחות מ 400 שקלים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589656 אני הירווחתי עליו קצת ... השאלה עם זה בזבוז של כסף ...כי אני באמת לא צריך כזה .. והאם הוא בכלל טוב .. לא חשבתי שאני יזכה ... בטח האורך חיים שלו זה אולי חצי שנה ...כי כבר אז היה גודלים הרבה יותר ...

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  17. המתחרה הגדולה שלה Seagate הבטיחה לספק לנו כונני 16 טרה-בייט לפני סוף השנה הנוכחית - ובינתיים אנחנו מקבלים שיא חדש בדמות כוננים מכאניים בנפח 15 טרה-בייט, או שבעה אחוזים יותר ממה שהיה זמין עד היום לכתבה

18. Started by kanety,

שלום. [צונזר] תודה.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  19. יש לי כונן חיצוני של סמסונג G3 STATION בנפח 932gb (אם לדייק) יש לי שטח דיסק פנוי של 13% בערך 129gb האם זה בסדר ? הדיסק משמש בעיקר לצפיה דרך הסטרימר תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by sprinter,

שלום,המטרה שלי היא להרחיב את כונן C על כל הדיסק אבל מכיוון שיש 2 Partition שהם לצורך שחזור אז אני לא מצליח להרחיב את C.גם אי אפשר למחוק את 2 המחיצות האלה(ניסיתי בכל דרך אפשרית) . בקיצור מישהו יודע איך בכל זאת ניתן להרחיב את C על כל הדיסק? מצורפת תמונה: http://img842.imageshack.us/img842/1552/i4f2.png

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. הוא היחיד במחשב .... אם אני עוצר את הפעולה שלו איך הוינדוס ימשיך לעבוד משהו מוזר פה תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by Crash5,

שלום חברים, יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג SD שעליו מאוכסנות תמונות מהמצלמה הדיגיטלית. לאחרונה גיליתי כי מספר תמונות שצולמו בחו"ל נמחקו\נעלמו. מאוד חשוב לי לשחזר את התמונות הללו. אשמח לקבל את עזרתכם בנושא, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. הלדים ישנם, איך אני יכול לחבר שכל הארדיסק כשהוא מעביר מידע יפעיל לד אחר ?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  24. Started by Dmoney,

מישהו יכול להסביר לי סוף סוף מזה הזכרון cache ?... והאם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין ה2 ל-8..?? 10X

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  25. שלום לכולם, לאחרונה הכונן החיצוני שלי לא עובד באופן תקין. הוא לא נפל או משהו כזה בכלל... רציתי להדליק אותו ואז זה השמיע רעש של סיבובים ו"תיקים" כאלה שחוזרים על עצמם. נקנה לפני 5 שנים כך שאין אחריות כבר לדעתי. מישהו מזהה את הבעיה? המלצה למקום טוב לתיקון? נ.ב. יש לי שם חומר חשוב אז לקנות כונן חיצוני אחר לא בא בחשבון. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים