אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם ברצוני לעשות RAID 0 בלוח אם gigabyte GA-EP35C-DS3R אני חדש בזה, ואת הRAID 0 אני רוצה לעשות למערכת הפעלה WINDOWS 7 בת 64 BIT לפי מה שהבנתי מחוברת של הלוח אם, שיש שתי אפשרויות לעשות זאת: א. דרך INTEL ICH9R, ב. דרך GIGABYTE SATA2 אז נולדו לי שאלות הבאות: למה בכלל לעשות לוח אם עם שני בקרי RAID? באיזה בקר עדיף להשתמש ולמה? תודה
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בחו"ל ואני עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי את מה שחיפשתי
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
פעם היה לי 2 דיסקים מסוג IDE , חיברתי אותם עם כבל IDE אחד מפוצל , אחד היה SLAVE ואחד MASTER עכשיו הזמנתי עוד דיסק מסוג SATA2 אני רוצה שהוא יהיה MASTER ומחובר לאחד הדיסקים הישנים. בדרך כלל מחברים 2 דיסקים עם כבל אחד עם רוצים שאחד יהיה מאסטר, או שלא חייבים וזה עניין רק של נוחות? האם אני יצטרך לחבר את הדיסקים בצורה שונה? או שהכל נעשה ללא שינוי, מעבירים את הג'מפר למצב נכון וזהו?
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי במחשב שולחני דיסק SSD בנפח 120GB שמתי לב שבEVENT VIEWER של WIN7 יש המון שגיאות מהסוג שמודבק בהמשך. בעבודה השוטפת אין איזכור לבעייה כלשהיא. מה המשמעות של שגיאות כאלה ? [table][tr][td]System[/td][/tr][/table] [table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-Provider[/t][/t] [table][tr][td][ Name][/t][/t]Disk[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-EventID[/t][/t]51 [table][tr][td][ Qualifiers][/t][/t]32772[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Level[/t][/t]3[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Task[/t][/t]0[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]Keywords[/t][/t]0x80000000000000[table][tr][td][/t][/t][table][tr][td]-TimeCreated[/t][/t] [table][tr][td][ SystemTime][/t][/t…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תמליצו לי על צורב DVD טוב ובעל שם טוב מחיר עד 500 ש"ח (גג) . אני מתכוון לקנות בקרוב . תודה !
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 2.4 לוח אם Gigabyte 8PE667P (צ'יפסט INEL 845) , עם חיבורי IDE בלבד. היום קניתי כונן קשיח WD בגודל 250GB ואני לא מצליח בשום אופן לפרמט אותו. אמרו לי שזה יכול להיות כי המחשב לא חדש וההארד דיסק גדול עליו. האם זה נכון ? האם יש דרך להתחכם ובכל זאת להצליח ? למשל לפרמט אותו אצל מישהו עם מחשב חדיש יותר ואז לשים אותו אצלי. תודה !
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הדיסק חייב להיות שקט מאוד, קר ועדיף חסכוני בחשמל. יש למישהו המלצות בנושא? תודה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
פתחתי את המארז והוספתי שני מאווררים. הכל עבד טוב, טמפ' לוח האם ירדה ב-2 מעלות אבל שמתי לב למשהו מוזר: בתוכנה everest home edition אפשר לראות את הטמפ' של לוח האם והמעבד, אבל אחרי שהוספתי את שני המאווררים נוספה לי טמפ' נוספת והיא של כונן הקשיח. אז רציתי לדעת למה דווקא עכשיו נוספה הקטגוריה הזאת? בגלל שהתקנתי את המאווררים? ואם טמפ' של 33 לכונן הקשיח טובה?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי HD של 120 GB והוא של SATA עכשיו אני יודע שיש לו חיבור לחשמל בצד ימין אבל לייד הכבל SATA בצד שמאל יש עוד כבל שגם הוא מתחבר לספק כוח..(יש לציין שיש לי ספק כוח חדיש מאוד). הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לשחרר אחד מהם ואם כן איזה מהם כדאי, האם בגלל שיש בו שני חיבורים שונים מאותו ספק גורמת לו להתחממות ייתר? עריכה: למה אין לי שום דבר מחובר בששת הפינים ב"מרכז" שבין הסאטה לבין החשמל??? האם זה תקין, מה אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות HD SATA חדש - 250GB עד 450 שקל. חשבתי ללכת על Maxtor Diamondback21, אבל יש לו רק 8MB והבנתי ש16MB עדיף. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים הראשון IDE והשני SATA 2 ה IDE הטמפרטורה שלו היא 35 מעלות לעומת ה SATA 2 שהוא 60 מעלות!!! התוכנה Everset רושמת תחת SMART את הדבר הבא: ID Attribute Description Threshold Value Worst Data Status BE <vendor-specific> 45 39 20 61 Advisory: Usage or age limit exceeded למישהו יש מושג מזה אומר?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
החברה היפנית ממשיכה להרחיב את תת המותג שלה עם כונן ה-TL100, שמציע את הבסיס המינימלי בשוק המודרני, במחיר שנמוך בהתאם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי בעיקרון 2 דיסקים קשיחים על המחשב אבל הם מחולקים ל4 כוננים עכשיו אני רוצה למזג אותם איך אני עושה את זה????
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
של מערכת הפעלה או יצירת דיסק שיחזור של מערכת הפעלה הקיימת במחשב: R- או R+ ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באחד הדיסקים הקשיחים במחשב [יש לי 3 ] הבעיה היא כך : אחד הדיסקים פשוט נעלם כלומר שפותחים את המחשב שלי הוא לא נמצא וגם לא באשף ניהול הדיסקים של ווינדוס עד לפני יום אחרי רסטרט למחשב היינו רואים אותו , והיום הגיע למצב שבכלל המחשב אף פעם לא מזהה אותו ובנוסף כשהוא מחובר ללוח אם המחשב לא עולה עד שניתקתי אותו מלוח האם אז המחשב עלה , ניסיתי להחליף כבל SATA נתונים חדש , שיניתי את חיבורי ה-SATA לדיסק ביציאות אחרות בלוח האם , החלפתי כבל חשמל שנכנס לדיסק בכבל אחר מהספק ולא עזר כלום . כעבור יום חיברתי שוב את הדיסק הבעייתי למחשב ,הוא זוהה בביוס , המחשב עלה , שפותחים את המחשב שלי רואים אותו אבל שניסיתי להעתיק אליו קבצים הוא נתן הודעת שגיאה צילמתי אותה אבל חבל שאי אפשר לה…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכונן הקשיח מדגם זה כבר שנה, ולא בפעם הראשונה, המחשב לא מתקשה בזיהויו. כשאני מחבר את הכונן למחשב, הוא מזהה אותו בתור iomega select HDD רק ב DEVICES AND PRINTERS. לעומת זאת, במחשב שלי הוא מופיע בתור local disk (i). כשאני מנסה לפתוח את הכונן, נשלחת הודעה זו: you need to format the disk in drive I : before you can use it. כשאני אני מנסה להוציא אותו בסייפ רימוב, הוא שולח הודעה בנוסח זה: windows cant stop your ¨generic volume¨device because a program is still using it. Close any program that might be using the device, and then try again later. אין צורך לפרט שעל הכונן קיים מידע רב וחשוב. שמעתי על אפשרות של חברות לשיחזור והצלת מידע, אך אני מעדיף לא לפנות אל מקו…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי חברים. אני מעוניין להפוך את המערכת קבצים שלי מFAT32 ל-NTSF. אני משתמש בתוכנת פרטישיין מג'יק 7. האם תיתכן בעיה לעשות זאת בלי שיעלם לי מידע. לפני פעולת ההעברה התוכנה כתבה לי הודעה בקשר לשמות הקבצים. האם יתכן שתהיה לי בעיה עם העברית? ממה להיזהר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במקרה הארדיסק חדש מהשקית מדגם Hitachi GST Deskstar HDP725025GLAT80. כשפתחתי אותו גיליתי שאין בו חיבור SATA אלא יש בו חיבור ATA ישן כלשהו (לפי מה שהבנתי זה ATA133, אבל זה לא בטוח). תמונה: http://pasteboard.co/1CaKl3yw.jpg אשמח אם תוכלו להציע דרך לחבר אותו למחשב באמצעות כבל SATA עם מתאם כלשהו (שיוזמן כנראה מאייבי). אם תוכלו לצרף קישור למתאם מתאים באייבי זה יהיה נחמד. תודה מראש! עריכה: בטעות פתחתי את הנושא בפורום כרטיסי מסך במקום באמצעי אחסון, אשמח אם תעבירו את הנושא לאמצעי אחסון.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב.ומחקתי קבצים חשובים,בטעות.הצלחתי לשחזר 90% מהקבצים אבל את התקייה שהייתה נעולה לא הצלחתי לשחזר. אני צריך עצות כאן.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
איך אני עושה ריסטור אני ממש לא רוצה לפרמט בבבקשה תעזרו לי !!! עוד כמה פרטים : זה HD 40 giga של WD ... יש לי XP וכשאני עושה מאפיינים לHD הוא מראה לי RAW (!??!)
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מצטער על הבורות אבל אני כל הזמן שומע רק raid raid raid ... מה זה אומר ? אני יכול לעשות את זה עם הארד דיסק אחד או שחייבים שניים ? אני לגמרי מבולבל ... כל הסבר יתקבל בברכה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מועיל... תודה, דור
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כונן גיבוי חיצוני ורציתי לדעת מה החברות והדגמים המומלצים הנפח הרצוי הוא לפחות 500 גיגה תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחבר צורב dvd חיצוני אבל אני רוצה לדעת איך לעבוד איתו לפני אני רואה במדריכים כל מיני תיקיות אני צריך לקחת את הסרט להשים בתוכנה צריבה ואז יש שם תיקיות אני לא יודע מה הם אני צריך להשים באחת התיקיות את התרגום? ואז שאני רואה בdvd אני בוחר בתרגום וזה שם אותו בסרט?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות SSD אך המחשב שלי בעל SATA 2,חשבתי על 120-128 גיגה. איזה דגם אתם ממליצים עד 600 ש''ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-