אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי 2 הארד-דיסקים במחשב. אחד של טרה ואחד של חצי טרה. בקצרה, המקום בהארד-דיסק של הטרה עליו אני מאחסן רק תוכן (לא מותקן עליו כלום) עומד להיגמר... אני יודע שלפחות בנוגע להארד-דיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה לא רצוי להגיע למצב שהמקום נגמר. האם זה נכון גם לגבי הארד-דיסק שלא מותקן עליו כלום? אני שואל מבחינת איטיות של המחשב, "ביצועים". מדובר על שני הארד-דיסקים מכניים, ולא SSD. אשמח לתשובה בנושא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר בסקירה של מוצר, שמטרתו הוא להכיל מס' של HDD לפי בחירה, לפי הקרבת מפרצי 5.25" הוא תמך בHOT SWAP, הוא הגיע כבודד, 2 מפרצי 5.25 = 3 HDD, 3 מפרצי 5.25 = 4HDD מישהו יודע על מה אני מדבר? והאם ניתן להשיג את המוצר בארץ?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ראיתי שיש את מקסטור 1TB בפחות מ-500 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1963 לעומתו יש את WD ב-500 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6745&perur=4 מה עדיף? מקסטור פחות אמינים לכן הם זולים? ראיתי שאייבורי נותנים על מקסטור 3 שנים אחריות בעוד על WD נותנים שנתיים אחריות. אני צריך תשובה די דחוף, כי אני רוצה לקנות כבר בבוקר (חייב לפרמט את המחשב) בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי DOK של 16GB והוא מפורמט על FAT32 ואין אפשרות לפרמט למשהו אחר הבעיה שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB וזה ממש מפריע.. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה רלוונתית תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה דיסקים קשיחים אחד מהם שלפתי מה WD MYBOOK. 640GB , 250 GB ,150GB רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושתם ? ולהתייעץ האם יש סכנה שהם יתחממו יתר על המידה בגלל הקרבה בינהם. במקום המיועד לדיסקים קיים מאוורר שמכניס אויר מבחוץ לבפנים. http://img693.imageshack.us/img693/7505/img0141b.jpg
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחבר צורב dvd חיצוני אבל אני רוצה לדעת איך לעבוד איתו לפני אני רואה במדריכים כל מיני תיקיות אני צריך לקחת את הסרט להשים בתוכנה צריבה ואז יש שם תיקיות אני לא יודע מה הם אני צריך להשים באחת התיקיות את התרגום? ואז שאני רואה בdvd אני בוחר בתרגום וזה שם אותו בסרט?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
yesh evdel be beziom ben Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS le Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS ??? ma e evdel? ve im kvar ani poteh dion - az eize HD tov le biziom ve le games ? execpt raptors wd the best?
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD וחיברו לי אותו בחברה(אייבורי). עכשיו, שהפעלתי את המחשב(ויסטה) הוא פשוט לא מופיע. שמתי לב שהוא מופיע בBIOS ובמנהל ההתקנים ורשום שהוא עובד טוב. מה אני יכול לעשות? מפרט: ASUS P5KPL-CM HD502ij 500gb תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני חודשיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458254 הקניה לא התממשה ואני רוצה לקנות עכשיו. מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). ממשק USB2. תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רונה לקנות הארד דיסק של LaCie...... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6770&perur=2&t=14&c=213 אם מישו יוכל להביא לי חוות דעת עליו...אם יש אולי עדיפים ממנו...??? וגם כמה זה מהירות העברה 480mbit/s ב MB???
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלי יש לי לוח אם P5N-D chipset nvidia nforce 750i sli win 7 32bit ultimait המחשב נקנה בשנת 2008 לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשב המחשב מזהה את הדיסק אבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB) הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h] אשמח לכל עזרה בנושא תודה מראש ski_farm
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן SATA במחשב .חיברתי כונן SATA נוסף . ששאלתי בחנות איך אני מגדיר אותו שיקרא כSLAVE ולא כMASTER המוכר אמר לי שבכונני SATA אין ג'אמפר וההגדרה נעשית דרך הביוס. ניסיתי דרך הביוס ולא כ"כ הסתדרתי . הלוח אם הוא IP35-E.ניסיתי גם באתר של אביט מישהו יוכל בבקשה לעזור ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי יש לי כאמור 1 טרה קויאר בלק עכשיו כשאני מעביר מ c ל d הוא מתחיל גבוהה ואז מתחיל לרדת הוא מתחיל לפעמים מ-130 ואז יורד עכשיו העברתי קובץ של 6100 מגה ראיתי שבאיזשהוא שלב..כבר אחרי שהעברתי 4 גיגה הוא ירד לי מתחת ל28 ואפילו מגיע לפעמים ל- 20 זה בעיה או שמה זה הקצב הרגיל???? שוב ניסיתי חיפשתי ולא מצאתי בפורןם אשמח לתגובה מהירה..כי בחנות אמרו לי שאיןשום בעיה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש צורב חיצוני, אולם ההחלטה תלויה בעצם בשאלה שהצגתי בכותרת ההודעה. כלומר, עד כמה שידוע לי, כאשר צורב פנימי נמצא בפעולה, רצוי לסגור את כל היישומים האחרים, ובעצם לא לגעת בכלל במחשב (כולל גלישה), וזאת בכדי לא לפגוע באיכות הסרט שצורבים. אולם, אם הכלל הזה נכון גם לגבי צורב חיצוני, הרי שאמצעי זה יהיה חסר תועלת עבורי. האם ישנם בכלל יתרונות כלשהם לצורב חיצוני, בהשוואה לפנימי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התקלקל לי הF3, והוא היה באחריות. החנות החליפה לי בסיגייט. רציתי לוודא שההרדיסק של סיגייט באותה רמה כמו הסמסונג ושאינו סובל מבעיות כמו בעבר?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ראיתי בהארד דיסקים המומלצים בסטוק אבל אני לא יודע מ מהם יתאים ללוח אם שלי!!! GIGABYTE GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 תודה לעונים!!!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כונן DVD רגיל למחשב (לא צורב). יש בחנות KSP (משם אני מעדיף לקנות בשל קרבה גיאוגרפית) כונן של Toshiba ויש כונן של Lite-On. שניהם במהירות 16x48. איזה מהם טוב יותר (אם בכלל)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מי שיעדכן את הנירו ל 6.3.1.20 יגלה שיש מעכשיו תמיכה רשמית בביסטינג.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי תוכנת נורטון גוסט 9 גרסה הכי מעודכנת התוכנה היא בוט מהתקליטור אך יש לה בעיה היא לא מזהה את הדיוידי שלי ולכן כל הגיבויים לא עולים בתוכנה אין פונקציה לעשות בוט מתקליטור שיכיל את המידע החשוב כדי לעשות בוט . האם יש למשהו פיתרון איך אני גורם להכין לי דיסקט העלה וזיהוי כונן הדיוידי ושגם יהיהקובץ הגוסט האחרון שתואם לשלי. תודה לכל המיקצוענים
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
חברים שלום, היה לי דיסק נייד מסדרת פספורט של WD עם 500 ג'יגה שסבל מבעיות קשות הדיסק היה באחריות ונקנה בפברואר 2010 שמתי אותו במעבדה ואמרו לי שצריך להחליפו בחדש. הדגש שהיה ברשותי היה מהחדשים שמפורסמים בחנויות ובאתר של WD: WDBAAA5000ABK קיבלתי דיסק חלופי של WD (שכרגע גם לא עובד בכלל...) והוא מדגם: WDME5000TN האם הדגמים שקולים? האם הדגם הזה מיושן יותר? האם להתעקש ולבקש את הדגם שלי או שאין הבדל? ואם יש - מה ההבדלים בכלל??? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח על SATA עכשיו אני רוצה לקנןת צורב די וי די SATA צרעך לגמפר את זה או לא צריך כי אני חושב שלא צריך תקנו אותי אם אני טועה ...
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי, ב Windows 7 בזמנו כשהייתי ניגש לתקייה שמכילה המון קבצים מעל 50GB נגיד, הכונן היה מתעורר והיו לוקחות 2-3 שניות לפני שהתיקייה הייתה מוצגת, מה שאומר המערכת ההפעלה הייתה מכבה את הכונן ומעירה אותו כשמתבקשת גישה לדיסק. למרות זאת -8 למרות ששיניתי את הגדרת Turn off hard disk after ל-1 דקות, לא נראה שהכונן ממש נכנס למצב השעייה וניתן לגשת אליו במהירות. חבר שלי עם אותו כונן עשה ניסוי, השאיר את המחשב דלוק כל הלילה ובבוקר ניגש לכונן ואמר שהוא בבירור שמע אותו נכנס לפעולה ומתחיל להסתובב שוב. השאלה שלי היא האם לכוננים האלה יש מערכת השעייה פנימית שמחליטה מתי להפסיק לסובב את הדיסק? או שבכלל הדיסק תמיד אמור להסתובב ו-8 פשוט הרבה יותר יעיל מ-7 ומצליח להעיר אותו מהר יותר.…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני כנראה בודק לגבי ה-980 PRO בנפח 2TB. בארץ זה כ 300-400 ש"ח יקר יותר מבחו"ל אבל האחריות כנראה היא הבעייתית.. למרות שזה רכיב שאמור להיות אמין.. מה דעתכם? כאן בארץ יש מחיר טוב רק על נפח 1TB של הכונן הזה, או שבמחיר הזה כבר אלך על 2TB Gen3.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של PROMISE וממש אהבתי אותו, כרגע אני מעוניין לקנות בקר SATA, שמתי לב לבקרי STLabs, ממש זולים (100 ומשהו שקל לעומת PROMISE שהטוב ביניהם מתחיל מאיזה 400).... מישהו התנסה עם בקרי STLabs ויכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 2TB. הדיסק אמור לשמש לאיחסון כך שהביצועים לא כל-כך חשובים. איזה דיסק כדאי לקנות (ושיהיה זול עד כמה שניתן..)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-