אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הנפח שאני יכול להשיג בDOK מבחינת המחיר הוא כ-16 גי'גה לעומת 120-160 גי'גה בהארד דיסק נייד. הבעייה היא שלDOK יש אחריות לכל החיים ואילו לשני לא. מה אתם ממליצים (ללא תגובות כמו DOK יותר קטן וכו' וכו') מישהו שמע על חברת FREECOM הבנתי שיש להם הארדדיסק נייד עם בולם זעזועים ??? כמו כן אני רוצה להתקין מערכת כגון CEEDO על הDOK במידה ואקנה אותו, הבנתי שיש מערכת אחרת שניתן להתקין על הארדדיסק ולא, לא מדובר במערכת הפעלה תקנית אלה בוריאציה כלשהי המאפשרת להעלות שולחן עבודה ולהריץ תוכנות וכו' מההארד דיסק הנייד, מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בהתקנה של הWINXP הוא לא מזהה, לא בביוס, לא בדרייברים בסביבת הווידוס. דברים שעשיתי(ולא עזרו) התקנתי דרייברים של RAID לדיסקט, והוא העתיק אותם(עם הF6 וכולי), אבל שוב מערכת ההפעלה לא מזהה אותם. שיחקתי עם הביוס, ש-יעבוד ב IDE וגם NON RAID, או RAID עם SATA, או NON RAID עם SATA. הורדתי מהאינטרנט דרייברים "מעודכנים"..קראתי שיש איתו בעיה ובד"כ מתקינים על SATA 1 ולא על SATA II, אז העברתי את החיבור לSATA1, גם לא עזר. מה עוד? התקע כוח מחובר... לא מבין איפה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. יש לי ויסטה אולטימייט עם כונן של 80GB סאטא2 וכונן נוסף של 250GB גם כן סאטא2. אני תמיד שומע מן צלצולים כאלה של ניתוקים מהכונן של ה-250. ב-XP זה לא היה לי בחיים למה ככה בויסטה? המערכת הפעלה מותקנת על ה-80
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אנשים, ישלי דיסק קשיח חיצוני 2.5 INC (ללא ספק) מתחבר למחשב באמצעות חיבור USB ללא כל בעיות. מפורמט FAT32 (כמו הדיסק און קי) אך לא עובד בחיבור DVD בניגוד לדיסק און קי. ניסיתי לחבר אותו למספר מכשירי DVD בעלי כניסת USB אך בכולם לא עבד למעט כשלא העמסתי עליו חומר, כולמר שמרתי עליו כמה תמונות וסרט ואז אכן קיבלתי זיהוי בדומה לשימוש בדיסק און קי. יש דרך לפתור את הענין הזה על מנת שיהיה יותר שימושי? מישהו מכיר DVD שתומך בדיסק קשיח כמו בדיסק און קי. הדיסק בנספח 160GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. לקחתי את הצורב הזה מחבר שלי שקנה אותו בזמנו אך לא השתמש בו בכלל, אז הוא כמו חדש. הבעיה שלי איתו היא שהוא לא ממש מצליח לצרוב על מדיות מסוג DVD-RW התוכנה כותבת שהוא מבצע פירמוט מהיר לדיסק אך הפרמוט המהיר מתארך לזמן של פרמוט איטי ואז שהוא כביכול מתחיל לצרוב הוא לא מסיים. צריך לכבות את המחשב כדי לגרום לצורב להפסיק את עבודתו וכדי שאפשר יהיה להוציא את הדיסק. ניסיתי את הצורב על 3 מחשבים ובכולם אותה תוצאה - בכולם עם כבל UDMA 100. יש לציין שדיסקים מסוג DVD+RW הוא צורב בלי בעיה וגם כל שאר הדיסקים, רק הבעיה עם DVD-RW וגם כשהוא מנסה לפרמט אותו הוא עושה רעשים מוזרים כאילו הדיסק לא מסתובב טוב. לא מותקנות שום תוכנות וירטואליזציה כמו אלכוהול 120 או דאמון טולס שעלולות להפריע ל…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי HD חיצוני 250GB אבל יש בו קבצים אפשר למחוק אותם? (תמונה שלהם בפנים)
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
נכון מאחורה יש מאסטר סלייב פריימרי ידוע לי שצריך לג'אמפר לפי מה מתחבר למה אפשר לקבל הסבר בבקשה על הדברים האלה
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מסקרן אותי לדעת נכון שקונים נגיד 160 ג'יגה אז בפועל אני רואה רק 149 ג'יגה אני רואה את זה המון הכל מיני סוגים גם שהיה לי 80 ראיתי רק 73 אפשר הסבר בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג קצת את המחשב..... אז חשבתי על לקנות הארד דיסק נוסף של 320 ג'יגה [יש לי כרגע 160].... וכרטיס קול נורמאלי שיתמוך טוב ברמקולים החדשים... [ALTEC LANSING MX5021] מישהו יכול לתת המלצות כלשהן? יש לי 750 ש"ח.... עם חריגה קטנה של עד 50.... בקיצור ששניהם ביחד לא יעברו את ה800.... מומלץ שיהיה מKSP או אייבורי... אין לי ממש חנויות חומרה אחרות קרובות לבית... ואני לא מתכוון להזמין מאתרים.... בנוסף לזה, יש לי עוד כמה שאלות: אם אני מתקין את הווינדוס על מחיצה אחת של נגיד 30 ג'יגה.... ומאחסן את כל שאר הדברים שאני מוריד על מחיצה נוספת והארד דיסק נוסף, האם זה ישפיע על המהירות של המחשב? אם כן ואם לא, מה אתם מציעים לעשות? תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה זמן מחשב מ- TMS (זמן טוב לתת להם מילה טובה על הכל - מחיר, אספקה, שירות לפני ואחרי הקניה) עם WD 320 AAKS מכיוון שלדעתי הוא הכונן הכי משתלם היום בשוק (מבחינת גיגה למחיר) אני שוקל לקנות עוד אחד ולשים אותם ב RAID 0 שאלות: 1. למישהו יש קונפיגורציה כזו שעובדת? זה תורם במשהו? 2. יש ל WD כונן 320 "raid edition". יש משמעות לדבר הזה? 3. רובכם בטח מכירים את זה: http://hwzone.co.il/news/1201463093/90590/ על ה 320 עם הפלטה היחידה. יודעים מתי זה מגיע? כמה זה יעלה? האם יהיה אפשר לעשות RAID איתו ועם הגרסא הנוכחית? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חברה מה שלומכם אני מעוניין להוסיף HARDDISK נוסף למחשב שלי יש לי HP PAVILION dv9000T, למחשב נייד זה יש מקומות לשני HARD-DISKS, אחרי שיחה קצרה עם שרות התמיכה של HP העולמית הם אמרו לי כי אני חייב לקנות HARD DISK זהה לשלי. כלומר HARD DISK מסוג SEGATE 4200RPM 80GB, ואני לא יכול אחר. שאלה ראשונה שלי, האם אתם חושבים שזה נכון??? שאלה שנייה שלי, כיום אני יכול לקנות רק מיהרות של 5400RPM, אתם חושבים שזה יעבוד?? תודה רבה חברה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים, אחד של 40 ג'יגה שיש עליו את הוינדוס ואחד של 80 ג'יגה שהוא כונן נוסף איך אני מחבר אותם למחשב?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף בקרוב את המחשב למשהו חדש. אבל אני לא רוצה לאבד את מה שיש לי בכוננים היום , יש לי : WDC WD400EB WDC WD800JB אני יוכל לחבר אותם לכל לוח אם והקבצים ישארו ?
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל מהירות בין שני החיבורים האלה חוץ מהמבנה הפיזי שלהם? למה אין כמעט צורבים בצבע לבן אני פשוט חייב לבן ואני לא מוצא?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב dvd בחיבור sata ושיתמוך בכל הפורמטים ודבר חשוב שהיה אפשר להשיג אותו בלבן
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב... הכונן הוא Western Digital 160GB הדגם שלו הוא: WD1600AAJB האם הוא יתאים ללוח של Intel D845 תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם בכלל יש כזה דבר, איזה דגמים יש? אין לי כבר מקום לאחסן דברים במחשב ואני גם לא רוצה להעמיס על הספק שלי. תודה רבה לעוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח אם זו אכן בעיה של כרטיס. יש לי HD בנפח 80GB שלא מזוהה על Pentium 2 כניראה עקב נפח גדול מידי, הציעו לי לרכוש בקר כלשהו שיאפשר ל-HD הגדול לעבוד במחשב הישן, השאלה שלי היא איזה בקר אני אמור לקנות והאם קניית הבקר זה מה שבאמת יפתור את אי הזיהוי?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-