עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם. התקנתי על המחשב החדש windows 7 64bit ultimatum. כשניסיתי לחבר את ההארד דיסק חיצוני שלי- seagate FreeAgent XTreme דרך חיבור e-SATA, עלו נסיונותי בתוהו. ההארד דיסק מצליח להתחבר דרך החיבור הזה למחשב השני, ולזה הוא מצליח רק דרך usb. בנוסף, כשאני מחבר אותו דרך חיבור הe-SATA, האור בו נדלק, אבל הווינדוז לא מגיב לכך. כתבתי הודעה דומה לפני שבועיים בערך בפורום הזה, והפנו אותי לסטיקי על ahci, אבל גם אין לי מושג איך להגיע אליו, וגם אין לי מושג מה אני אמור לעשות אחרי שאני אמצא אותו. כל הפותר יבוא על תודתו וברכבת חג שמח לכולם!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. היי, רציתי לדעת מהי ההמלצה לגבי חלוקה למחיצות למחשב בעל כונן יחיד בגודל 1TB. עיקרי ההתלבטות שלי הם: 1. כמה מחיצות? 2. באיזה גודל כל מחיצה? 3. מה לאחסן על כל מחיצה? (מערכת הפעלה, משחקים ומדיה) אם פיספסתי סטיקי בנושא אשמח אם תפנו אותי.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by kovar,

שלום לכולם אתמול הגיע אלי מחשב חדש עם כונן SSD CRUCIAL M4 התקנתי עליו את מערכת ההפעלה והכל פועל כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו איפה אני מתקין את כל התוכנות שאני מוריד? לדוגמה סקייפ וינראר MWPHC, וכו' ברירת המחדל שלהן זה הכונן של מערכת ההפעלה, כלומר כונן ה SSD. האם להתקין את זה על ה SSD או הכונן המכאני? כי הבנתי שכתיבה ומחיקה של קבצים יכולה לקצר את חייו. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום וברכה, קניתי כונן נייד של WD והגיעה איתו בתוך המכשיר עצמו תוכנות. צריך להתקין אותם? מה הם עושות? קראתי פעם שכדאי שבפעם הראשונה כדאי לפרמט את הכונן הנייד, זה נכון? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Dubek,

שלום. בזמן האחרון התעוררה בעייה בכונן הדיסקים שבמחשב נייד מסוג HP Compaq nx9030 (כונן קומבו צורב CD ונגן DVD). הבעיה היא שהכונן עצמו מזוהה, אולם כאשר מכניסים דיסק, המחשב לא קורא אותו. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה, נמרוד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by semuel_t,

היי אנשים... אני מעוניין לפצל את מחיצת כונן C במחשב שלי.. יש לי PartitionMagic 8 אבל אני לא כל כך מבין איך לפצל איתו.. האם מישהו פה מוכן להסביר בפירוט איך לעשות זאת? המטרה שלי היא להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WinXP כי היא כבר שנתיים מותקנת ובקושי סוחבת מרוב כל הזבל.. הבעיה היא שבזמנו שמתי אותה על C עם כל שאר התוכנות ועכשיו אני רוצה לשים אותה על מחיצה נפרדת ואת התוכנות במחיצה נפרדת לכן אני רוצה לפצל את כונן C ל-2 מחיצות. וגם- לשנות את נתיב ה- Program Files לכונן היעד החדש של התוכנות.. איך? כרגע הדיסק הקשיח שלי מפוצל ככה: C - מערכת הפעלה + תוכנות 10GB D - משחקים 10GB E - קבצים למיניהם / גיבויים 20GB F - כונן CDROM G - צורב ואני מעוניין שזה יהיה כך: C - מערכת הפעלה 5GB D - תו…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. בזמן האחרון אני חשבתי על לקנות דיסק חיצוני לגיבוי של מידע. עכשיו... יש כמה דברים מבחינת תמכור שאני לא מצליח להבין. הנה דוגמא: דיסק 3.5, 7200, 16MB, USB 2 של 500GB עולה 369 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 ודיסק דומה אך עם 8MB ורק 250GB עולה 425 ש"ח. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 כמובן שזה לא רק בחנויות האלה ולא רק הדגמים האלה. זה רק דוגמא. למה זה?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by RayZ,

ערכתי בדיקה להארדיסק ב HD-Tach, את הדגם, הנפח וכל זה אפשר לראות בצד (במפרט מחשב). הנה תמונה עם התוצאות, אני לא יודע ממש מה הן אומרות - [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. יש ברשותי קופסא של ANTEC MX-1 לוח האם שלי ישן ABIT IS7E ותומך רק בSATA 1. התקנתי חיבור חיצוני של ESATA, שמתחבר אל כניסת הSATA בלוח האם. אני מעוניין לחבר את הATNEC לכניסת הESATA אני מעוניין לעשות SWITCHING של HD מדי פעם, ולכן HOT SWAPPING הוא חיוני. 1) איך אני מאפשר חיבור/ניתוק HOT SWAP ? האם צריך להתקין דרייברים בשביל זה? הגדרות בביוס? (מערכת ההפעלה יושבת על כונן IDE ולכן מעולם לא נזקקתי להתקין דרייברים של SATA) 2) האם בקר SATA יתן לי מהירות גבוהה יותר? ינצל טוב יותר את העובדה שבקופסא החיצונית יושב HD SATA2 ? 3) האם בקר יאפשר לי HOT SWAP ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פירמטתי את המחשב אתמול וכמובן מחקתי את כונן C ולאחר שמחקתי אותו הפעלתי את הדיסק בוט של הווינדוס ושהוא שואל אותי באיזה כונן אני רוצה להתקין את הווינדוס אז ראיתי ש ב- D כתוב 10000MB FREE מתוך 10000MB והבנתי שכל השירים והסרטים והתוכנות הלכו האם אתם יכולים לעזור האם אפשר לשחזר את ההארדיסק או את כונן D בלבד בבקשה עזרה :-X

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחיר(כולל המשלוח) נראים טוב בעיניי, מה דעתכם על הכונן עצמו? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 הוא מתאים לי הן מבחינת חיבור הUSB2 והן מבחינת הגודל והצורך במתח חיצוני, השאלה היחידה היא האם הכונן, אמין ואיכותי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yosh co.,

שלום, מדי פעם יש באתרים טבלאות של מחיר לגיגה. לדוגמא, כונן 250 גיג שעולה מינימום 405~ המחיר לגיגה: > 407/250 ans = 1.62 בקיצור, מישו ראה טבלה כזאת? לפעמים מופיע תחת best bang for buck ושאר וריאציות אמרקאיות. מחפש בעיקר של כוננים קשיחים פחות של שאר מדיות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הזמנתי את הצורב lg h10n בשחור כמו שמומלץ כאן חיכיתי המון זמן עד שיגיע, לקחתי את הצורב ובבית שמתי לב שזה דגם lg gsa-4167b התקשרתי אליו לבדוק אם הוא התבלבל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להשיג את דגם הנ"ל זה מה שהוא יכול להשיג... 1. הצורב אצלי בבית האם להחזיר אותו ולהשיג ממקום אחר את ה-lg h10n שווה את הטירחה 2. אני משתמש ממוצע לטווח הרחוק הוא יחזיק לי? 3. אני יכול להביא את רוב דגמי הנק.. כאילו במקומו.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  14. כמובן שמערכת ההפעלה נמצאת על דיסק רגיל-בודד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by deannahum,

אהלן יש לי צורב של Nec (צורב די וי די) ולאחרונה יש לי בעיה קטנה. הצורב מצליח לצרוב דברים בסדר... זתמארת מבצע צריבות מכל סוג בלי בעיה אבל משום מה הצורב לא קורא 80 אחוז מהדברים שאני מכניס אליו... נגיד צרבתי משחק עכשיו, הצריבה הצליחה (ועובדת במחשבים אחרים) אבל כשאני מכניס את הדיסק אחר כך, הוא לא קורא אותו ! עיזרו לי בבקשה ! תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by OgANDi_BoY,

יש לי הארד דיסק של מקסטור 40 ג'יגה היא יחסית חדש מלפני איזה חצי שנה מינוס בזמן האחרון מה שקרה לי הוא מתחמם לי מאוד עד כדי שאני לא יכול לנגוע בו והמחשב מתחיל לזוז ממש לאט לוקח לו רבע שעה לעשות ריסט לעומת 5 דקות אפילו פחות הגיוני שזה בגלל שהארד דיסק? למה הוא מתחמם ?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  17. שלום יש לי שלושה דיסקים קשיחים אחד מהם שלפתי מה WD MYBOOK. 640GB , 250 GB ,150GB רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושתם ? ולהתייעץ האם יש סכנה שהם יתחממו יתר על המידה בגלל הקרבה בינהם. במקום המיועד לדיסקים קיים מאוורר שמכניס אויר מבחוץ לבפנים. http://img693.imageshack.us/img693/7505/img0141b.jpg

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  18. יש לי צורב מיצומי וניסתי להתקין את ה Easy CD Creator 5 אבל הוא פשוט לא מזהה את הצורב ,כשקניתי את הצורב זה עבד אבל פשוט עכשיו הוא לא מזהה ואני לא יודע איך לגרום לו לזהות אותו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by RayZ,

שמעתי שישנה דרך להחזיר קבצים שנמחקו לאחר פרמוט, מישהו יודע על זה? יכול לספר לי קצת איך זה עובד והכי חשוב- איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. ואיך הכי טוב לחבר כונן חיצוני- ב- Firewire ב- USB או ב SATA? ואיזה כונן חיצוני 1 טרה הכי טוב בשוק? הלוח שלי הוא: intel DQ965GF תודה

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  21. שלום ראיתי הרבה באתר שאנשים מציעים צורבים של DVD במחיר של 300 שקל פלוס.... נכנסתי לאתר של KSP וכתוב שם COMBO שלפי מה שהבנתי זה גם צורב DVD וגם צורב רגיל... למה לא מציעים אותו אם הוא גם זול יותר וגם צורב רגיל וגם DVD? תודה מראש 2יי 2ייי

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. מצטער על הבורות אבל אני כל הזמן שומע רק raid raid raid ... מה זה אומר ? אני יכול לעשות את זה עם הארד דיסק אחד או שחייבים שניים ? אני לגמרי מבולבל ... כל הסבר יתקבל בברכה, עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מועיל... תודה, דור

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by davidavera,

קניתי מקרביץ דיסק חיצוני של IOMGA .. הכול היה טוב ויפה עד שנהרס לי הכבל של הדיסק חיצוני ומאז אני לא יכול לחבר אותו. מדובר פה בכבל USB לא רגיל, מיוחד שמקבלים עם הקנייה. עם כל כבל USB אחר שניסתי לא הצלחתי שום דבר. הדיסק חיצוני בנפח של 500 ג'יגה מי שיכול לעזור בכל דרך שהיא יבורך..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by baraksaar,

מה יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by Yehudaa,

אני מניח שאתה מכירים את זה שכל ה CD לצריבה שלכם נגמרים ואתה נשארים רק עם DVD לצריבה .... : סליחה על הבורות אבל האם ניתן לצרוב DVD שיהיה כמו CD ממש ? כלומר שכל נגן CD מעפאן ינגן אותו ?

דיונים חדשים בפורומים