אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני מתלבט בין שלושה דיסקים חיצוניים למחשב הנייד שלי. כשהדרישות שלי מהם הם הניידות-שלא יצרכו חיבור חשמל חיצוני, שיהיו קלי משקל ונוחים לשימוש כמו דיסק און קי. נפח הדיסק קשיח - 500GB טווח המחירים לא עקרוני מידיי, אבל משהו בסביבות 500-600 ש"ח. אם יש דיסקים קשיחים נוספים מומלצים על שלי אז נא להעלות את זה. הדיסקים הקשיחים: Seagate Replica http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/replica/ Seagate FreeAgent Go http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/freeagent/freeagent_go/ WD Elements http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=675 תודה רבה על העזרה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, האם דיסק חיצוני שמיועד למקינטוש במקור ופירמוטו ל-PC יכול להזיק או שזו פעולה סטנדרטית ותקינה? אני פשוט מעוניינת לרכוש דיסק חיצוני ויש מבצע של אחד המיועד למקינטוש אבל הבנתי שניתן לפרמט ל-PC והוא יתנהג כרגיל. לא בטוחה האם כדי לרכוש כזה (בדיל מצויין) או לרכוש חדש יותר ומתאים ל-PC במקור... (במחיר גבוה יותר)..? תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו יכול להמליץ מניסיון על כונן SSD בנפח של 120 GB . הבנתי שיש בעיות בדגמים של OCZ ושל CORSAIR . לינק לכתבה בנושא http://www.anandtech.com/show/4604/the-sandforce-roundup-corsair-patriot-ocz-owc-memoright-ssds-compared/2 אשמח לקבל המלצות . תודה.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ואני לא מדבר על UDMA 0-7 או PIO 1-4 או כל דבר אחר. מה אכפת לי מהמהירות של העברת נתונים מהקשיח ישירות לזכרון. יופי שזה לא מכביד על המעבד. קניתי קשיח quantum fireball 15 gb בשנת 2000 המוכר אמר לי זה UDMA 66 . ולא חשבתי על זה אפילו מאז מה זה אומר. הקשיח העביר לי קבצים מקשיח לקשיח אחר בערוצים נפרדים של IDE בקצב של 25מב. קניתי עוד קשיחים בסוף 2002, הם כבר היו ATA 100 . ורק לפני שבוע פתאום הכה אותי. מה זה ?! הקשיח מסוגל להעביר מידע ב 100 מב. ושאלתי תצמי למה אני לא מאפשר תאפשרות הזאת. התחלתי לקרוא לחפש, הבנתי שאני צריך קודם כל כבל 40 פינים 80 חוטים כדי שיעבוד במצב מעל UDAM 1, והיה לי כבל כזה משנת 21.7.2002 כשקניתי לוח אם, אבל לא נתתי לזה חשיבות. הסתכלתי עליו חפיף ראיתי יותר מדי …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי דיסק קשיח מסוג seagate expansion והמחבר שלו נשבר והתנתק מהמכשיר. הבנתי שככל הנראה לא אצליח לממש אחריות, יש איך לתקן את זה או שהדיסק קשיח מת וכל המידע שהיה בפנים אבוד (מאות ג'יגות)? מישהו מכיר מקום שיכול לתקן את המחבר באזור חיפה והקריות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה על דיסק חיצוני בסכום הנ"ל. הדיסק צריך להיות שקט, אמין ובעל נפח גדול ככל הניתן בסכום זה. קראתי על בעיות אמינות בדיסקים חיצוניים ואני חושש מקריסה של הHD או מבעיה במארז. תודה אור
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים SSD של אינטל, 180 GB מסדרת 330. מצב הHEALTH שלו בHD TUNE מופיע כ"אוקי", אבל עושה רושם שכמעט\כל כיבוי של המחשב מוסיף ערך אחד ל Unsafe shutdown Count. אחרי בערך שבוע של שימוש, זה כבר עומד על 7. אני משתמש בווינדוס 7 ומכבה את המחשב בצורה "הרגילה". מדוע זה מופיע והאם יש להתייחס לזה בכלל? דבר נוסף: כאשר אני עושה properties של הכונן בווינדוס, אין שום איזכור לכך שמדובר בSSD, אלא הוא מופיע פשוט כDISK DRIVE. האם ווינדוס 7 מזהה בכל זאת שמדובר בSSD, ונוהג בהתאם? אני שואל זאת כדי לוודא שפקודת הTRIM אכן פועלת כראוי(היא נמצאת אמנם במצב ENABLED כאשר מריצים את פקודת fsutil behavior query disabledeletenotify) ושאלה אחרונה לגבי שימור הביצועים: האם לדעתכם הCACHE של הדפדפ…
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, למה אני לא מצליח לצרוב בכל תוכנת צריבה אפשרית במהירות של פחות מ-8X? אני רוצה לצרוב משחקים ל-PSX ולכן נדרשת מהירות צריבה של לפחות 4X... ואין לי אפשרות כזאת ב-NERO, POWERISO, ULTRAISO ועוד תוכנות צריבה נוספות...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בעלות של עד 450 ש"ח האם הצורב הזה כדאי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGSA_E40L האם אפשר לקנות צורב רגיל עם כבל מתאם לUSB? האם כדאי? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. יש לי בדיקה של הארדיסק SEAGATE בגודל 1 TB מהסידרה החדשה 7200.12 (שתי פלטות של 500 ג'יגה ו 32 קאש). משום מה יש שני דברים שנראים שהם לא על 100 אחוז (חוץ מטמפרטורה אבל הוא כרגע בחוץ ללא מאורר ישיר), למעשה אפילו יש אזהרות וצריך לציין שמדובר בכונן חדש שאפילו לא נוצרו עליו מחיצות והוא סה"כ עבר איזה בדיקה וחצי של MHDD ו שליש בדיקה של סיגייט TOOLS. מישהו יכול לעזור לי לפענח מה בדיוק אומרות תוצאות הבדיקה ובעיקר שני הסעיפים שנמוכים יותר ? מדובר בבדיקה שיש בSPEEDFAN (אשמח לשמוע על תוכנות יותר מומלצות). הסיגייט זה התמונה הראשונה, התמונה השנייה היא של כונן ישן יותר בערך בן 2 של WD שגם שם אני לא מבין מה המשמעות והאם יש משהו לא תקין. תודה לכולם . [attachment deleted by adm…
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 250 G ועכשיו שאני התקנתי את הWIN הוא זהה לי רק 127G ונסיתי להגדיל את זה גם עם תוכנה בשם PartitionMagic8.05 שחבר שלי אמר לי שזה צריך לעזור וגם היא לא מצא יותר. יש אולי עוד תוכנה או דרך אחרת שאפשר להגדיל את זה לגודל המקורי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגיע אלי הכונן החיצוני של Seagate , הבעייה היא שכבל ה USB שמגיע איתו קצר מידי, אני לא יכול להניח את הכונן על השולחן. ברשותי כבל USB באורך של מטר (מהמצלמה הדיגיטלית). האם זה הייה בטוח להשתמש בו עם הכונן הקשיח? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש 100 מדיות בזול 80 ש"ל ומטה (יש כאלה מקומות אני בטוח) של סילבר ליין או חברה מוכרת! תודה ובבקשה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני בונה NAS ממחשב ישן וכרטיס SAS.SATA שיש ברשותי (6GB/S) אני כנראה הולך על המארז Lian-Li PC-A04B Black Midi חשבתי על 4X2TB הרדיסקים , אלו הרדיסקים יהיו הכי מתאימים מבחינת שקט, פליטת חום, ביצועים נורמאליים...אני מתכן RAID 0 על ההרדיסקים ה NAS ישמש כמאגר מדיה זמינה , וגם כגיבוי DATA איחסון שוטף מבחינת 2 הכוננים למטה מה עדיף לי: Seagate Barracuda Green 2TBsamsung 2TB דגם HD204UI
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם תומך SATA אבל לא SATA II אם אני רוכש כונן קשיח חדש,שהוא SATA II,זה יעבוד אצלי?? (כמובן שאם הוא יעבוד אז בSATA ולא SATA II מן הסתם...)
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
SR יצאו בסקירה מקיפה של כונני 250 http://www.storagereview.com/articles/200601/250_9.html נראה שההיטאצי לוקח את המקום הראשון ולמי שלא משחק אז ה-P120 כנראה בחירה טובה יותר. בין שני אילו ההבדלים הם בעיקר במשחקים - פער של כ-90 I/O לטובת ה-T7K250 אך למשל בבאנצ' ל-אופיס פער של כ- 45 I/O לטובת הסמסונג מישהו יכול להסביר איך זה בא לביטוי בפועל, עד כמה נרגיש בההבדל ביניהם בשני המקרים האלו?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני בודק אופציות לקניית נייד.אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות ssd טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני חייב עזרה בקשר לדיסק צריבה רגיל DVD-R שצרבתי עליו משהו, אבל השארתי אותו פתוח בנרו (multi session) אחר כך כ כשנשאר מלא מקום על הדיסק ורציתי לצרוב עוד משהו ועוד משהו שמתי לב שהווינדוס מראה לי רק את מה שצרבתי אחרון - כלומר המידע הקודם אבד, המקום שלו נשמר על הדיסק והוא נמצא אך אי אפשר להשתמש בו כי רואים רק מה שנצרב אחרון .. יש איזו דרך לסדר את זה? או להוציא את המידע שצרבתי בהתחלה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. ובכן, צירפתי למחשב כונן חדש של WD 40GB, ג'ימפרתי אותו כסלייב. לפני זה היה כונן אחד של 160gb, והיו לו שני מחיצות, אחת של המערכת ואחת של גיבויים. עכשיו - לאחר שצירפתי את הכונן החדש, שהוא כונן הגיבויים, ברצוני למחוק את המחיצה שהייתה לי ולהוסיף אותה למחיצה של המערכת. אפשרי? עוד 2 שאלות: - נגיד ויש לי צורב DVD והארדיסק על אותו ערוץ IDE אחד, מה כדאי שיהיה סלייב ומה כדאי מאסטר? ואיך מאסטר וסלייב באים לידי ביטוי? - ההארדיסק הזה שהוספתי הוא WD Caviar 40GB.. בן 4 שנים, ועובד כמו בובה (הפרמוט.. הקבצים), אבל עדיין - הוא משמיע מן רעש חרישי כזה, ממש חלש, כמו של מסור... האם הוא תקין \ בטוח? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-