אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קניתי VERBATIM DVD-R X8 והקוד שלהם Manufacturer ID: CMC MAG. AE1 עכשיו שאני הם MADE IN TAIWAN איך הדיסקים האלו מזוייפים? טובים לא טובים?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קניתי WD 80GB 8MB Buffer. כרגע יש לי IBM 30GB. מחולק ל-3 פרטישנים. אני רוצה להעביר את כל פרטישן C כמו שהוא (שכרגע אני עובד איתו), לכונן החדש, כדי להמשיך עם העבודה כרגיל ולהמנע מפרמוט והתקנה מחדש. ברור לי שקודם אני צריך להריץ על הכונן החדש Fdisk וליצור מחיצות. עם זה אני מניח שאסתדר... אני שואל איך אפשר להעביר (ליצור IMAGE) של כונן C שלי, ב-HD החדש? יש תוכנה שעושה זאת תחת ממשק WINDOWS? (נראה לי תמוהה) האם Partition Magic 8 יכולה לעשות את העבודה? ואם כן, איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שלום, לצורב הנ"ל אין יציאות אודיו(דיגיטאלית ואנלוגית) כמו לצורבי ה-IDE. הייתי רוצה לדעת האם האודיו מגיע דרך חיבור הDATA והאם הוא דיגיטאלי או שבכלל אין אפשרות לאודיו תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
קניתי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה, התקנתי את הווינדוס לבד ומשום מה המחשב מראה לי שיש ר 15 גיגה. מה צריך לעשות? תודה רינגוסטאר
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עברתי על הFAQ הכנסתי את הפקודות בCMD, אבל בפקודה הראשונה אני צריך להכניס אזשהו ערך והשנייה פשוט לא מפרמטת את הכונן. תמונה מה עושים? , תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כנראה שסוני וטושיבה הפסיקו את המאבק הטיפשי הזה, ובמה שנראה כמו הרעיון הכי הגיוני בהיסטוריה, משתפות פעולה ביצירת פורמט חדש שמשלב רעיונות משני הפורמטים המתחרים. שום דבר עוד לא סגור, אבל לפחות שני הצדדים מבינים שזה רעיון טוב. סוף המאבק? הפורמט המשותף תודה לחדשה בעין הדג שהפנתה אותי לזה.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ראשית-כונן קשיח חיצוני ודיסק נייד זה אותו הדבר,לא? אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לשימוש תדיר(כי נגמר לי המקום במחשב...),נפח בסביבות ה200-500 GB,שיהיה במחיר לא יקר ממש (נגיד 200-300 ש"ח). קיים כונן כזה שהוא טוב אבל לא יקר כפי שציינתי? זו לא בעיה להתקין אותו,נכון? זה ע"י חיבור USB? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני חדש ואני לא כל כך יודע אם זה המקום אבל אני אשאל בכל מקרה, מקסימום תעבירו. ממ אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. עכשיו יש לי 3 שאלות. 1. זה צורך תוכנה מיוחדת או שאפשר גם לצרוב דיוידי דרך הNero 6 2. אם הCDROM שלי הוא מאסטר וה CD-R שלי הוא סלייב אז מה אמור להיות כונן הדיוידי 3. גם הכונן קשיח משתלב פה עם המאסטר והסלייב שלו או שכוננים קשיחים הם סלייב ומאסטר בפני עצמם.! ?! מקווה שהבנתם ושוב תודה רבה.!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני מכניס דיסקים של DVD לצורב הDVD זה מראה כאילו שהם ריקים אבל הם לא אני צרבתי עליהם משחקים או סרטים... ואם אני מכניס דיסקים רגילים שהם לא דיסקים של DVD זה קורא אותם. איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מדיות איכותיות או יותר נכון שמות של חברות שמייצרות מדיות טובות של DUAL LAYER ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עדיפות ל2.5 אינצ׳ כי השימוש לראיית סרטים וסדרות עד 720p ולכן המהירות שלו תספיק. נפח 500 ג׳יגה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מראש אומר לא הרצתי חיפוש ולא כלום כי אני כרגע בקולומביה ואין לי ממש זמן לשבת ולחפש אז אני אודה לכם אם לא תעשו לי יותר מידי בעיות בכל אופן תקציר הבעיה אני מטייל בדרום אמריקה ומעלה תמונות פה ושם ומן הסתם קרה שהכרטיס זיכרון שלי נדבק בוירוס כזה ואחר עכשיו לאחר סריקה של NOD32 הוא הסיר את כל הוירוסים אבל הבעיה זה שעכשיו לא רואים תיקיות הנפח שנתפס נשאר אותו נפח את התמונות ניתן לראות במצלמה אבל לא במחשב ניסיתי לחבר את המצלמה למחשב זה לא עוזר ניסיתי ישירות עם קורא כרטיסים זה לא עוזר את התמונות אני מצליח לראות רק דרך המצלמה ואני בכלל מצליח לראות תיקיות דרך המחשב אני אודה לכם מאוד מאוד על העזרה זה מאוד חשוב זה כל הזכרונות שלי מהטיול! בתודה מראש לירן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש התקן /מוצר שאפשר לחבר אותו ב-SATA ולשים בתוכו זיכרונות FLASH וככה לעשות כונן SSD "זול" - מאולתר ? אם גם יש גם מוצר כזה שמתחבר על ה-PCI זה גם טוב. פשוט פעם שמעתי על מוצר של ג'יגהביט שנקרא iRAM או משהו כזה , ואציתי לדעת האם יש דבר כזה זול שאפשר לחבר אותו ולהתקין עליו WINDOWS .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי צורב של LITE-ON מדגם LH-20A1P. הצורב בן כשנתיים ולאחרונה מתחיל לזייף בכל מה שקשור לצריבת CD-R. אשמח להמלצה על צורב חדש (חיבור IDE) שידוע כצורב איכותי ואמין, עם אפשרות לסריקת שגיאות. ממש לא איכפת לי גם אם יעלה 300 ש"ח אם צריך... (יש לי הרגשה שעם הירידה הדרסטית במחיר, ירדו גם איכות החומרים והייצור).
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אשמח אם תוכלו להמליץ על איזה דיסקים כדאי לקנות בנפח 700MB תודה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קראתי במדריך זה http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ויש לי כמה שאלות שאולי תוכלו לעזור לי לפני שאתקין את מערכת ההפעלה קניתי SDD samsung 830 ssd 128gb הוא צריך להגיע אלי ביומים האילה השאלות איך אני יודע אם אני צריך לעדכן את הקושחה של הSDD ? כתוב במדריך שצריך לעשות את העדכון לפני ששמים עליו משהו, האם הפירמוט לא מוחק את העידכונים? פעולת ה-TRIM מתאפשרת "ופועלת אוטמטית" אך ורק כאשר הלוח במצב AHCI?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו לאחותי כי הוא ממש משך לי את העין, אבל אני פוחדת שהוא איטי או משהו...
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט כונן חיצוני (500GB) שיתאים לאחסון קבצי מולטימדיה (כגון: סרטים, מוזיקה וכדומה) במחיר סביר ומצאתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 יש לי כמה שאלות: 1. האם ישנם כוננים טובים יותר במחיר דומה? 2. האם כונן חיצוני כזה יכול לשמש לצפיה ישירה או שהדיסק איטי מדי ולא מומלץ לנגן דרכו קבצי מולטימדיה? 3. האם הכונן הזה נייד? (כלומר יש ברשותי 2 מחשבים אחד נייד ואחד נייח אני רוצה להעביר את כל קבצי המולטימדיה אל הכונן ולחבר את הכונן למחשב הנייד ודרכו לשדר לטלויזיה) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1 ) אני מעוניין לקנות SSD למחשב שלי , יש לי לוח אם מדגם GA-H67A-UD3H-B3 (rev. 1.1) קישור לעמוד המוצר מאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3772#sp השאלה שלי היא כזאת , עם הלוח אם שברשותי יתמוך בצורה מלאה בSSD ועם כן איזה SSD כדאי לקחת? שמתי עין על Corsair Force Series LS 120GB CSSD-F120GBLS מחיר טיפה מצחיק והנתונים שלו נראים טוב , משתלם לקנות אותו? כעיקרון הSSD יהיה לאחסן תווינדוס ועוד כמה משחקים .. נראלי ש120GB מספיק.. במידה ויש למישהו הצעה לSSD אחר מוזמן לשתף פה 2 ) יש לי HDD מדגם WD Caviar Black 500GB 7200RPM 32MB SATA 3 כדאי לשדרג לדגם יותר מתקדם? הבדלי הביצועים שווים שדרוג? למשל לדגם הזה? : WD Caviar Black 500GB 7200RPM 64MB…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב של LITEONמדגם LTR-48246S ושאני פותח אותו אז הוא מתחיל להיפתח במהירות רגילה אבל בשלוש'ת רבעי האחרונים הוא מאט וניפתח במהירות איטית. האם זה ככה נורמלי בדגם הזה או שיש לי בעיה?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-