עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי , אני כבר המון זמן נמצא בהתלבטות בין שני כוננים חיצוניים שלדעתי עם קצת יותר פרטים עליהם ועל חומרה מהסוג הזה בכלל , אוכל לפתור את ההתלבטות בהצלחה . אני מתלבט בין כונן חיצוני של LACIE עם קיבולת של 2TB וכמובן ספק כוח לחשמל וחיבור USB3 , לבין 2.5" של WD עם קיבולת של 1TB וחיבור USB3 . ההתלבטות היא בעצם גם בנוחות וגם בקיבולת , העניין הוא שאם יהיו לי יותר יתרונות שכרגע אני לא יודע לגבי אחד מהשניים אולי זה מה שיעזור לי לבחור כבר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם... ברצוני להוסיף למחשב של אחי את הצורב H22N של LG וכרגע מותקן במחשבו רק כונן דיסקים רציתי לשאול האם לצורב שאני מתכוון להוסיף לכונן הדיסקים אני צריך לחבר חוץ מהכבל מתח וה IDE עוד איזה כבל ? תודה רבה לעונים...

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  3. פשוט הגדרתי לפני כמה ימים הכל DMA ושאני עושה עכשיו COPY בנירו זה עושה לי X אדום שהוא לא יכול (יש לי צורב TEAC x40). לכן רציתי לדעת איפה לעשות PIO ואיפה DMA. הארד דיסק של מחובר לבד על קבל משלו. והצורב והסידי על קבל ביחד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  4. נחמד לאללה. HP פיתחו צורבים שיכולים בשיתוף של דיו ומדיות מתאימות להדפיס עם קרן הלייזק של הצורב על הדיסק. מה דעתכם? צורב מולטי\מולטי גם צורב וגם מדפסת לייזר... http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10799

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by dezmond5,

מה זה למעשה? האם יש חשיבות כלפי המערכת הפעלה או זה רק בתוך החברה עצמה שמות דגמים? ומה מהם יותר טוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by Gil28,

יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  7. כל חנות מחשבים אומרת מששהו אחר , לכל אחת דעה שונה ... אני שואל פה כי אני מעוניין לקנות חבילה של 100-200 וזה לא זול בכלל מהי חברת הדיסקים לצריבה הטובה ביותר היום , שהדיסקים שלה עמידים לאורך זמן רב (בלי קשר למחיר) ? יש לי נסיון בעמידות של זמן לא טוב עם סילבר ליין (איתם ורק איתם צרבתי עד היום) אחרי שנה שבאתי להעתיק קרוב ל25 דיסקים 20 אחוז מהם כלל לא עבדו ועוד דבר קטן - חברת MEMOREX או משהו כזה ...היא טובה ? עדיפה על TDK ? תודה אני אשמח לתגובה מהירה (צריך לגבות קרוב ל55 דיסקים עוד השבוע)

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by hichkock,

מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  9. שנת 2016 מסתמנת כשנה שבה זכרונות ה-NAND התלת מימדיים יהפכו סוף סוף לסטנדרט החדש בשוק האחסון, וכזה שיסייע למחירים של כונני ה-SSD לרדת לרמות נמוכות עוד יותר מכל מה שראינו עד עכשיו, תודות ליכולת להגיע לאותם הנפחים בשימוש במספר קטן יותר של שבבי סיליקון. אחת מהחברות שינסו להוביל את המהפכה הזו היא Silicon Motion, עם בקר ה-SM2258 החדש שלה, שמבטיח לתמוך בשבבי 3D TLC NAND מכל היצרניות הגדולות בתחום, תומך בעבודה ללא זכרון מטמון DRAM, תומך בהצפנות AES-256 ו-TCG Opal ומבטיח מהירויות העברה של עד 560 מגה-בייט בשנייה וביצועים אקראיים של עד 90,000IOPS. נקווה שהדגם הזה ידע לספק את הסחורה גם בעולם האמיתי, ולא יאכזב כמו ה-SM2256 שהשיקה החברה בשנה שעברה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by bagetrek,

1 . איפה אני יכול להשיג מדיה כזאת במחיר זוללל 2 . אם לא זול אז מתי יוזילו אותם 3 . ועוד משו יש לי צורב דנדש NEC 16X ND3520A ואני רוצה לצרוב איתו משו באלכוהול על מהירות 1X אז למה ל**** הוא צורב לי על 4X אני לא מבין ת'זה למרות שהוא מסיים דיסק של 4X תוך 10 דק' וזה ממש טוב ! תודות לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by nafroman,

לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by wta,

זה הסמסונג HD501LJ זה הווסטרון דיגיטל WD5000AAKS

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by tavor21,

אני מכניס סרט דיוידי שנקנה בחנות והוא לא קורה אותו וכארש אני מנסה לפתוח את הדיוידי ולראות את הקבצים הוא תוקע לי את המחשב בבקשה תעזרו לי זה די דחוף נ.ב. הדיסק חדש ללא שריטות וב PAL נדמה לי שזה גם DL כי זה SINGLE SIDE ובדקתי בדיוידי אחר הדיסק שוקל 6.5 גיגה maybe i need to download some firmware to this dvd writter so he could read dl disks

• 14 תגובות
    • 954 צפיות
  14. למה ה WD2500KS מגיע במארז כסוף כשבאתר של היצרן הוא שחור? מדובר באותו הדגם בדיוק וזאת לא פעם ראשונה שני נתקל בדיסקים קשיחים שחלקם כסופים וחלקם שחורים.. שניהם לא מחבילות RETAIL...

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by STi,

אז ככה הבעיה הזאת ממש מוזרה, ישבתי על המחשב (נייד-DELL inspiron 8600) סתם במהלך שימוש רגיל-גלישה . פתאו המחשב הציג לי מסך כחול של תקלת חומרה וזהו, עשיתי ריסטרט והוא רשם שהקובץ HAL.DLL לא נמצא או לא תקין, ניסיתי להעתיק את הקובץ מחדש לכונן אבל ללא הצלחה, הוא רושם שאין לו גישה או שהוא לא מוצא את הכונן, הקטע המוזר זה שבביוס הHD מזוהה כ-40 G וזה מה שצריך להיות אבל אחרי זה הוא אומר שהוא לא מוצא את הPRIMARY HD כשאני מעלה את המחשב דרך הדיסק של XP הוא מזהה את הכונן, אני יכול למחוק את המחיצות וליצור וכ"ו אבל ברגע אני מנסה לפרמט מחיצה הוא פשוט נתקן באחוז או שניים וגם בפרמוט מהיר ב-20 אחוז, ממש מוזר, עכשיו אני חושב שהארד דיסק תקין אבל אולי ישנה איזו תקלה ב-MBR או משהו כזה, אני לא ממש…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by OrBen91,

ברשותי כונן קשיח חיצוני של Maxtor דגם M3 Portable 1TB המכשיר שכב זמן מה עם נתונים עליו, התחדשתי השבוע במחשב נייד חדש, ורציתי להעביר את כל הדברים מהמחשב הישן לחדש, חיברתי את הכונן למחשב הישן והתחלתי להעביר קבצים, לקראת הסוף ראיתי שהעברה נתקעה, עשיתי ביטול וניתקתי את הכונן מהמחשב (כמדומני לפני שחלון העברות נסגר), לאחר מכן חיברתי שוב את הכונן, המחשב רשם שעל מנת להשתמש בכונן עליי לאתחל אותו, מכיוון שהיה עליו קודם חומר כבר לא רציתי לאתחל, הוצאתי והכנסתי שוב ומאז הכונן אפילו לא עולה, נדלקת נורה ואני שומע את המכשיר פועל אך הוא לא עולה, אם הוא מחובר 2 דקות, הכונן מופיע במחשב אך כשאני רוצה לפתוח אותו הוא נתקע ולא עולה, נכון לעכשיו אין לי בעיה לאתחל אותו, ר…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  17. Started by ebrami,

שלום לכולם לחבר שלי היתה איזה בעיה עם הווינדוס, כשהווינדוס היה בשלבי טעינה, הוא היה מקפיץ איזה מסך כחול ומיד עושה ריסטרט. החבר לקח את המחשב לתיקון, אמרו לו שנדפק ההארד דיסק והוא קנה הארד דיסק חדש. לקחתי ממנו את ההארד דיסק, חיברתי למחשב כSLAVE אחרי ההארד דיסק הראשי שלי, וכשהווינדוס כמעט עלה הוא עשה רעשים מוזרים מההארד דיסק של החבר ולא עלה. ניסיתי ואריציות שונות כדי להעלות את ההארד דיסק של החבר עם ההארד דיסק שלי וכלום לא הצליח, אבל הצלחתי להיכנס אליו דרך הדוס, לראות את הקבצים וכו', אבל כשניסיתי לפרמט אותו, ב99 אחוז הוא כתב שיש שגיאה וגם כשעשיתי לו SCANDISK, הוא נתקע בשלב מסוים ואח"כ כתב שיש להארד דיסק בעיה ושאי אפשר להמשיך את הSCANDISK. השאלה שלי היא אם אפשר עוד איכשהו לה…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  18. שלום, קיבלתי מחשב נייח מסוג Hp compaq 8200 elite ultra slim desktop מחברה שמסרה מחשבים ישנים שלה. לפני המסירה, הם הסירו את ההארד דיסק בגלל סודיות של הזיכרון שהיה שם. ז"א המחשב כרגע ללא הארד דיסק. השאלה שלי האם אני חייב להתקין הארד דיסק פנימי, או שניתן להשתמש בחיצוני שאחבר באופן קבוע באמצעות כבל. תודה רבה

19. Started by דובי770,

שלום וברכה. אני בונה מחשב, השימוש שלו יהיה בעיקר כרטיס הPRI שישב עליו. אני צריך כונן קטן של כ60 GB רק בשביל מערכת ההפעלה (Ubuntu). איזה כונן הכי אמין בשוק הביתי והוא לא יקר במיוחד ואיזה כונן יש לשוק היותר מקצועי וכמה הוא יעלה? המחשב הולך לעבוד 24/6 וכנ"ל הכונן.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by Torian,

שלום, לאחר הקנת הגרסא החדשה של ssd tool box הוא מציג לי את נתוני הSMART בצורה לא טובה כמו בתמונה המצורפת, אשמח לדעת אם מדובר בבאג או שככה זה צריך להיות, ואם זה תקין אז איך קוראים את הנתונים האלו?, האם עוד מישהוא נתפל בתופעה עם הגרסא החדשה?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  21. Started by roz123,

שלום ברצוני לקנות דיסק קשי חיצוני נוסף יש לי דיסק קשיח לפני כמה שנים של החברה Wd בגרסאת הפספורט והוא 250 גיגה וברצוני לקנות עוד אחדראיתי באינטרנט וכל זה ויש הרבה ביקורות רעות על החברה הזאת ולא יודע מה לבחור אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 500-1000 גיגה וכמובן בלי חיבור לחשמלאשמח אם תציעו לי משהו טוב אמיתי ואמין תודה רבה

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד (לנובו X230) עם דיסק SSD בנפח 160GB וזה לא ממש מספיק לי. אני צריך מקום למכונות ווירטואליות, ומעוניין גם שהמסמכים שלי יאוכסנו על דיסק נוסף, כדי להקטין את הסיכוי לאובדן מידע במקרה של כשל בדיסק הראשי. למטרות האלה אני צריך לפחות עוד 128GB. האפשרויות שלי הן לקנות כרטיס SD בנפח 128GB (‏900 ש"ח) או לחפש דיסק מבוסס ExpressCard, אם יש כזה. אני לא מצאתי. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by shedox,

על מה אתם ממליצים יותר על Samsung G2 או Fujicom שכולל חיבור USB ו ESATA ? (שניהם בגודל של 500GB ). תודה.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי שני כוננים חיצוניים. האם גם אותם צריך לאחות מדי פעם, ואם כן, אז האם ניתן להשתמש בתוכנת מאחה הדיסק של ויסטה, או שיש צורך בתוכנה אחרת? הערה: מקווה שהפניתי את השאלה לפורום המתאים, כי אולי זה גם שייך לפורום של מערכת ההפעלה או תוכנות ??? תודה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים