עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן אני מעוניין לרכוש HD חיצוני לצורכי גיבוי, ואני רק רוצה להבין איך זה עובד. ה HD החיצוני בעל מקור מתח נפרד וניתן לכבותו ולהדליקו בכל עת בזמן ששמור עליו מידע? או שהוא דלוק יחד עם המחשב כל הזמן? אחרת איך הוא מגבה תאכלס את המידע? ועוד שאלה, האם כונני 2.5 יותר אמינים מ 3.5? איך הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://skypc.co.il/pl_product~39112-500-01~141~0.htm תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  2. Started by stas12,

עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  3. זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  4. האם משהו יודע עם יש הבדל ממשי בין ביצועי דיסקים במערך RAID 0 2 דיסקים של 300 גיג 15 אלף סל"ד SAS עם בקר PROMISE PCI EXPRESS X1 מול 2 דיסקים 300 גיג 10 אלף סל"ד SATA2 בבוקר שעל לוח האם השימוש העיקרי הוא מערכת הפעלה + הרצת משחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by Tal Haco,

היי, אני רוצה לקנות מZIGZAG כונן חיצוני של 2tr. אני מעדיף שיהיה זול ככל האפשר, אבל שלא יפגע לו באיכות. אני רוצה שיהיה גם USB2 וגם E-SATA. הוא ישמש לגיבוי למחשב ולאחסון של סרטים. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by חובב,

ההרד דיסק שלי הפך מ40 ג' ל15 ג' לאחר חיברו מחדש למחשב בתור SLAVE הכונן השני הוא גם 15(שככה זה אמור להיות) ........ אחר כך ניתקתי את ה 15 מאסטר השארתי את ה 40 אבל הוא מראה עדין 15 ........זה מראה את זה בביוס .....ויש לי קצת מושג...... מישהו מכיר בעיה כזאת??.......ואיך לפתור אותה?

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by fenix5545,

איך ההרד דיסק SSD הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7654&CatCode=644 ? ואיזה SSD של 120 גיגה בסביבות אותו מחיר יהיה יותר טוב עם יש אחד כזה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by ניר_,

היי, יש לי לפטופ של alienware m15x חשבתי להאיץ אותו קצת עם SSD, ובתקופה הקרובה יש לי אנשים שנוסעים לארה"ב. אשמח להמלצה על כונן במחיר וגודל סבירים.. סדר גודל תקציב 100-150$ אולי עם מעט אפשרות לחריגה, תלוי במאפיינים. בנוסף ראיתי ש deal extreme התחילו למכור SSD של SANDISK נראה לכם שווה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. אני צריךשמות של חברות מוכרות בתחום הכוננים הקשיחים. והאם 200GB יספיקו אם המחשב נועד למשחקים? או שכדאי 320GB?

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by gshhar,

חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ישן אבל אני רואה שהוא מחולק לשניים. איך אני מפרמט אותו ומבטל את שני המחיצות שתהיה רק אחת?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by רוני1,

יש ברשותי קבצים בפורמט NRG שאותם אני רוצה לצרוב (גיבוי).... יש לי צורב דיוידי חדש אם זה קשור... איך צורבים קובץ כזה בפורמט NRG .. יש לי נרו הגרסא האחרונה לדעתי.... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by DARK-SPIRIT,

היי יש לי כרטיס PCI של asus שיש בו SATA 6Gb/s ורציתי המלצה לכונן קשיח של 640-1TB של samsung או WD מחיר עד 700₪ תודה.

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  13. טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. שלום וחג שמח! אני מעוניינת לקנות דיסק קשיח של טרה, במחיר של עד 415 ש"ח לכל היותר דברים שחשובים לי מאד: 1. שיהיה שקט כמה שיותר. 2. אמינות. עמידות לאורך זמן. שידוע שלא נוטה לההרס. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Samsung HD103SJ לWD10EARS קראתי שהסמסונג ממש טובים ושקטים, אבל בגלל נסיון מאד רע שיש לי עם הארדיסקים (של WD אגב..) אני פוחדת לקנות מחברה כמו סמסונג שמוצרים אחרים שלה שווים לזבל. כאמור, אני לא יודעת איך הם מבחינת הדיסקים הקשיחים. WD ידועים באמינותם וכו וכו.. אפילו שיש לי נסיון רע איתם. ולכן מהבחינה הזו העדיפות דווקא שם. אם אדע שהסמסונג באמת לא עושה שטויות ומצטיין בדגם הזה, אהיה רגועה מאד וארוץ לקנות, כי זה כרגע מה שמדאיג אותי. אשמח להמלצות נוספות מצידכם (ואגב, לא …

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  15. אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

הי, בדקתי כמה מהדגמים הנפוצים והתחלתי להתבלבל. ההתלבטות כרגע בין שני דגמים של Seagate, ה-Backup Plus, שקראתי עליו ביקורת מצוינת ומופיע פה - https://www.tms.co.il/product/11962 והשני מדגם STAY2000202, שאם אני לא טועה מופיע גם תחת השם Seagate Expansion. לא מצאתי עליו ביקורת ממש טובה כמו זו שמצאתי על ה-Backup Plus, אבל הוא נמצא כרגע במבצע די אטרקטיבי לפי מה שאני מבין, רק ב-400 שקל, פה - http://bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=9286 רציתי להתייעץ לפני הרכישה. כמובן שאשמח לשמוע המלצה על כוננים אחרים בנפח 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיה אמין (בעיקר) ונוח לשימוש. תודה. גל

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  17. היי, יש לי כרגע במחשב 2 כוננים קשיחים הראשון מחולק לשני פרטישנים (C, H) השני מחולק לשני פרטישנים (F, G) D, E הם כוננים אופטיים המאסטר (שנעשה ממנו BOOT) הוא הHD הראשון © מערכת ההפעלה על הHD השני (F) אני רוצה להחליף את הHD הראשון באחד חדש (יותר גדול) איך אני מעתיק את כל המידע כולל BOOT SECTOR לדיסק החדש? איך אני דואג שכל האותיות של הכוננים ישארו אותו הדבר (יכולה להווצר אות נוספת I אם צריך, אבל C ו-H חייבים להשאר עם אותה DATA עליהם (שכל התוכנות שמותקנות ימשיכו לעבוד ללא שישתנה המיקום שלהם (לינק)) [יש לי מארז לכונן חיצוני - USB שיכול לעזור בהעתקה] תודה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  18. שלום אם מישהו בבקשה יכול לומר לי שם של אתר או משהו שיתן לעלות סירטונים (בסה"כ 25MB ) לאינטרנט.. אני ניסיתי בוואלה תמונות אבל לא יודע משהו שם כל הזמן נתקע כשאני מנסה לעלות סירטון ולא תמונה חשבתי שזה הפורום המתאים משום שזה אמצעי איחסון.. אבל באינטרנט ואם זה מתאים תגידו לי ואני ישנה לכותרת יותר אינפורמטיבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  19. Started by jj516,

אני חושב שהכותרת אומרת הכל יש לי MAXTOR 40 GB 7200 + WD 60 GB 7200 אחד אצלי כשנה, השני כחצי שנה. ויש לי עסקה להחליף את שניהם תמורת אחד גדול של 120 GB עם אני אוסיף 250 ש"ח שווה או לא?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  20. שלום התקנתי הארד דיסק (SATA) בנוסף ל-ATA הקיים. יש זיהוי ב-Device Manager - ההתקן מזוהה ועובד טוב אך משום מה אינני רואה את ההארד דיסק ב-My Computer? (רק את הישן) מישהו יודע את הסיבה? תודה

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  21. יש לי סרטים רגילים (AVI) במחשב, ויש לי צורב DVD. יש אפשרות לצרוב אותם כך שאני אוכל לראות אותם בDVD רגיל? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  22. נגמר לי הזיכרון בכונן D ואני רוצה להרחיב אותו בעוד 40 גי'גה, אז אפשר בבקשה להגיד לי מה מומלץ וכמה זה עולה? ועוד משו, יש לי פנטיום 4 עם 256 RAM, ורציתי להגדיל גם את הRAM, כמה זה עולה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

מתחיל ללמוד אז חשבתי להתחדש בדיסק און קי נחמד 4 גיגה נראה לי אידיאלי,יעבוד על מערכת הפעלה ויסטה ו XP ראיתי שני דגמים שנראו לי נחמדים לא ממש יודע מה ההבדלים 1.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=490689 SanDisk Cruzer Titanium 2.http://zap.co.il/model.aspx?modelid=590579 Cruzer Contour המחיר לא ממש קריטי כי ההבדלים די קטנים,הבנתי שהטיטניום עמיד יותר והקונטור יכול לשמש להגדל הזיכרון של הויסטה אז אשמח לשמוע את דעתכם

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  24. בתוך קופסאת דיסקים רגילה?? או נגיד בתוך מארז דיסקים כזה: http://www.ashtar-gifts.com/upload/3104.jpg ???? תודה

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by quicks2k,

שלום , יש לי 2 קלטות של טייפ גיבוי בנפח 20 ג'יגה מסוג Travan וכונן של חברת Seagate STT20000A השאלה שלי היא איך אני קורא גיבוי שנמצא על הקלטות האלה, ומשחזר את המידע , אני לא יודע באאזו תוכנה נעשה הגיבוי. תודה לכל העוזרים עריכה: הגיבוי נעשה בוינדוס 98 עם תוכנה שקוראים לה HP backup או משהו בסגנון, אני לא מוצא בשום מקום מידע על התוכנה הזאת

• 6 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.