אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בהתחלה שקניתי את המחשב היה לי כונן אחד של 20 גי'גה ואחרי שהתקנתי ווינודס חילקתי אותו לשני כוננים C וD והיום סתם ניכנסתי לניהול דיסקים בווינדוס אקס פי רשום לי שכונן D הוא כונן לוגי מה הכוונה? ועוד משהו הוספתי לפניי הרבה זמן הרדיסק 40 גי'גה של חברת seagate ושהתקנתי אותו הוא היה בתצורת NTFS והמחשב עבד לי איטי אז הורדתי מהאתר של החברה תוכנה והיא הפכה לי אותו לFAT32 אבל במקום 40 גי'גה הוא הראה לי רק 32 גיג'ה בערך ועכשיו שניכנסתי לניהול דיסקים רשום לי ש5.32 גי'גה לא הוקצה האם אני יכול פתוח עוד כונן בלי שיהיו בעיות תודה לעוזרים? מישהו יכול להגיד לי לפי התמונה למטה מה זה כונן לוגי והאם איפה שרשום לא הוקצה אני יכול ליצור עוד כונן בלי ליצור בעיות? [attachment deleted by …
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן 1TB למטרות גיבוי. החיצוני הכי נוח והכי קל לגבות, לנתק, ולשים בארון עד לגיבוי הבא. הפנימי הוא לפי מה ש"שמעתי" יותר אמין.. האם אמורה להיות לי בעיה לאורך השנים עם כונן חיצוני כמו הסיגייט DESK ? או שעדיף ללכת על בטוח ולקנות כונן פנימי רגיל ? האם זה ידוע שכוננים חיצוניים תמיד ימותו לפני הפנימיים ?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב , רציתי להוסיף למחשב שלי כניסת usb 3 קראתי את השרשור כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510226.msg4362349#msg4362349 ולא הבנתי אם מה שהבחור קנה יפעל לו טוב בכל מקרה הלוח אם שלי הוא asus p5qd turbo האם הכרטיסים שקיימים בebay (חברות לא מוכרות ) יעשו את העבודה ? חשבתי על משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-NEC-720200F1-chipset-/230659716672?pt=AU_Components&hash=item35b463f640 או משהו כזה : http://www.ebay.com/itm/PCI-e-PCI-Express-USB3-0-Card-ASMEDIA-1042-chipset-/330579002296?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf80b43b8 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. התקציב הוא בין 300 ל 500 שקל תודה!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע במחשב 2 כוננים קשיחים הראשון מחולק לשני פרטישנים (C, H) השני מחולק לשני פרטישנים (F, G) D, E הם כוננים אופטיים המאסטר (שנעשה ממנו BOOT) הוא הHD הראשון © מערכת ההפעלה על הHD השני (F) אני רוצה להחליף את הHD הראשון באחד חדש (יותר גדול) איך אני מעתיק את כל המידע כולל BOOT SECTOR לדיסק החדש? איך אני דואג שכל האותיות של הכוננים ישארו אותו הדבר (יכולה להווצר אות נוספת I אם צריך, אבל C ו-H חייבים להשאר עם אותה DATA עליהם (שכל התוכנות שמותקנות ימשיכו לעבוד ללא שישתנה המיקום שלהם (לינק)) [יש לי מארז לכונן חיצוני - USB שיכול לעזור בהעתקה] תודה
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
יש לי סרטים רגילים (AVI) במחשב, ויש לי צורב DVD. יש אפשרות לצרוב אותם כך שאני אוכל לראות אותם בDVD רגיל? ואם כן, איך?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איך פתרון דיסק קשיח 100אחוז? נסיתי תוכנה UltimateDefrag לא עוזר בבקשה עזזה לי. לא רוצה להתאבד דברים מידע חשוב! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק ריק בכוונה לצרוב עליו וכאשר אני מנסה לפתוח את הדיסק הריק אז קופצת ההודעה: H:\ is no accesible incorrect function מערכת הפעלה XP PRO וכאשר אני מנסה לצרוב עם נרו אז פשוט הוא לא מזהה דיסק.. ווינדוס מזהה שיש דיסק.. הוא מחליף את הסמל לסמל של CDR אבל כאשר אני מנסה לפתוח אז מופיעה ההודעה הנ"ל כשאני מכניס דיסק מוזיקה או כל דיסק מקורי אחר אז הצורב מתפקד מצויין!
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני עכשיו מוכר בעבודה חדר שלם של סרברים ואני לא כל כך מבין בזה. בבקשה כל מי שבאמת מבין שיעזור: 1) מה המטרה של סרבר? (אני מבין שאחסון והעברת נתונים האם מדויק?) 2) מה שונה בין סרבר למחשב רגיל? (אני שם לב שהמעבד מסוג Xeon ושיש לו הרבה זיכרון קשיח) 3) מה זה בדיוק מעבד Xeon ומה מיוחד בו? מה היתרון שלו להתאמה לסרבר? 4) מה במקביל של המעבד הזה במעבדים של מחשבים רגילים? pentium4/dual core/ C2D/ C2Q ? 5) אולי אני אוכל לקחת סרבר אחד : אני יכול לבחור בין שני סוגים מה עדיף ולמה? CPU Intel Xeon 64 bit 3.0 Ghz - Mother Board Intel SE7520BD23D - Memory DDR2 PC3200 4GB ECC - H.D SCSI 10k Maxtor 200GB x6 או CPU Intel Pentium 2D 2.8 Ghz - Mother Board Intel D…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן אכסון נייד כדי להעביר אליו מידע ממצלמה דיגיטלית בלי מחשב (בטיול) לא משהו גדול... יש המלצות??
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז חזרתי מ KSP *צונזר* אם 2 מאקסטורים של 200 יאמי +כמה מדיות לצריבה. בכל אופן... הנה הם וזה המחשב.שלי שעליו כבר יש שלוש דיסקים קשיחים וצורב נק ND-2500A . עכשיו לשאלות במחשב שלי יש ככה 10 GB שהוא כונן C והוא סוס עבודה מדהים סיגייט בהחלט יודעים לייצר דיסקים קשחים שילמדו המתחרים. 30 GB שהוא E סאמסונג. הוא NTFS משמש בעיקר לצריבות DVDR D שהוא 25 ג'גה לסרטים ו F שהוא למשחקים + מוזיקה. שניהם על 80 WD שהוא די חדש יחסית עם שלוש שנות אחריות. הבעיה היא שאין לי כוח להתקין אבל המון תוכנות מותקנות גם על E...ואני רוצה להוציא את C ואת E כי הם הגרעין החלש במערכת RPM נמוך יחסית... איך אני יעשה זאת איך אני יכול לעשות טרנספר עם הכל כולל הכל ? עריכת המודר - הבעת ד…
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש כונן חיצוני בגודל 500גב USB3 , אני מתלבט בין ה IOMEGA (עם הרצועת הגנה) לבין הסמסונג וה TRANSCEND , מה הייתם ממליצים מבחינת אמינות וביצועים ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של שני טרה בעלות של 600 ש"ח מקסימום. נתקלתי ברשת בינתיים בשלושה שנשמעים אחלה, אבל אשמח לדעות נוספות: Seagate STBV2000200 Seagate STCA2000200 Western Digital WDBACW0020HBK חשוב לי שהכונן יתמוך בUSB 3, יהיה במהירות של 7200 RPM ואם יש תמיכה בחיבור ESATA זה יהיה נחמד אך לא חובה. בנוסף אין לי העדפה למידות הגודל או לדרך בה הכונן יקבל חשמל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע קיים הארד דיסק כזה מסוג סאטה 2 שאפשר לג'מפר אותו לסאטה 1 ולעבוד כסאטה 1 ! מישהו מכיר את הדגם ? ואיפה ניתן להשיגו ?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לרדת ממערך raid ולקנות את הדברים הבאים: 1. SSD 120GB של אינטל מסדרת אקסטרים - 600 ש"ח 2. שני כוננים חיצוניים 3TB של סיגייט דגם STAC3000202 , אחד יפורק ויהיה בתוך המארז והשני ישמש לגיבויים בעזרת התוכנה המצורפת -- 800 ש"ח ליח' ההפרש במחיר מ- 2 TB ל- 3TB לא גבוה , וכונן חיצוני יותר זול מפנימי.... הארות/ הערות יתקבלו בברכה...........
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום , אבל בכול זאת. היום בבוקר לאחר שהמחשב לא התעורר לי ממצב שינה , הפעלתי אותו מחדש ולאחר מספר דקות קיבלתי הודעה כי SYSTEM 32 NOT FOUND ! ומסרב כמובן להמשיך להעלות את המחשב. מקווה מאוד שהדיסק הקשיח לא הלך (WD בן חודשיים). האים יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח (במצב התחלתי כדיסק BOOT) . ? מן הסתם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (חלונות) האים גם כאן יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח ? האים ל WD יש תוכנה ייעודית לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח ? תודה מראש לעונים נכונה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברה של צורב רגיל יותר טובה LG 52x32x52 SONY 52x32x52 Samsung 52x32x52? Teac 52x32x52 Lite-on 52x32x52 ASUS 52x32x52 או שזה לא משנה ולקחת את מה שיותר זול תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני עומד להזמין מאייבורי מחשבים 890.00- דיסק Corsair FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD יש SSD שהייתם ממליצים לי להחליף באותו התקציב בערך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מZIGZAG כונן חיצוני של 2tr. אני מעדיף שיהיה זול ככל האפשר, אבל שלא יפגע לו באיכות. אני רוצה שיהיה גם USB2 וגם E-SATA. הוא ישמש לגיבוי למחשב ולאחסון של סרטים. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי הפך מ40 ג' ל15 ג' לאחר חיברו מחדש למחשב בתור SLAVE הכונן השני הוא גם 15(שככה זה אמור להיות) ........ אחר כך ניתקתי את ה 15 מאסטר השארתי את ה 40 אבל הוא מראה עדין 15 ........זה מראה את זה בביוס .....ויש לי קצת מושג...... מישהו מכיר בעיה כזאת??.......ואיך לפתור אותה?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני גיביתי את כל הדברים החשובים מהוכנן הקשיח שיש לי (רשום בחתימה). ואני רוצה לגמרי לאחות את כולו. זאת אומרת להחזיר אותו למצב כשקניתי אותו כשהוא היה חדש: בלי שום חילוק למחיצות או משהו כזה... רציתי לדעת איך אני עושה את זה? (השיטה שאני אעשה את זה בעת התקנת ווינדאוס לא טובה... היא משאירה את הכונן מחולק....)...
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי דיסק קשיח לא מזוהה יותר ולא ניתן להעלות את המחשב הוצאתי אותו מהמחשב והכנסתי לתוך מארז של דיסק נייד, בחיבור למחשב אחר הוא עובד( כדיסק חיצוני) לפעמים, תלוי איך מניחים אותו ברור שהוא נדפק עליו יש אין ספור התקנות כולל ווינדוס מקורי שהדיסק נעלם לי האם יש דרך להעתיק את כל התוכן של הפגום כולל הכל( ווינדוס תוכנות- הכל) כולל מחיצות לדיסק חדש שיתפקד כראשי עם כל החומר עליו??? פשוט להכניס את החדש אחרי ההעתקה ולעבוד רגיל??? אודה לכם על תשובה מהירה זה דחוף מאוד!
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-