עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by vk,

קניתי Samsung 1TB HD103SJ היום, חיברתי למחשב, הBIOS זיהה אותו ולקח למחשב הרבה זמן להידלק (לפני הטעינה של הוינדוס). קיבלתי הודעה שהדרייבר של הHD הותקן בהצלחה, עשיתי הפעלה מחדש (שוב לקח הרבה זמן להידלק). בdisk manager אפשר לראות אותו ולעשות מחיצות אבל הפירמוט נכשל כל הזמן, אחרי התהליך המחשב מפסיק לקלוט את הHD ודרושה הפעלה מחדש של המחשב. ניתקתי את הHD הישן (גם SATA), וניסיתי להתקין את הוינדוס מחדש על החדש וגם שם זה לא מצליח לפרמט. ניסיתי לנתק ולחבר אותו לסלוט של הHD הישן וזה לא עזר. לוח אם 965P DS3. . :s05: עריכה: הצלחתי לפרמט עם הדוס, הבעיה שזה נותן רק מחיצה אחת ועדין אי אפשר לפרמט רגיל

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  2. Started by fenix5545,

איך ההרד דיסק SSD הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7654&CatCode=644 ? ואיזה SSD של 120 גיגה בסביבות אותו מחיר יהיה יותר טוב עם יש אחד כזה תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  3. אני צריךשמות של חברות מוכרות בתחום הכוננים הקשיחים. והאם 200GB יספיקו אם המחשב נועד למשחקים? או שכדאי 320GB?

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by gshhar,

חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ישן אבל אני רואה שהוא מחולק לשניים. איך אני מפרמט אותו ומבטל את שני המחיצות שתהיה רק אחת?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. אוקיי אז קניתי צורב DVD של NEC. מדגם ND-3500 A ואני משתמש בתוכנת NERO 6 אני לא הכי מבין בזה אז הנה לינק למקרה שלא תיארתי את הצורב שלי כמו שצריך: http://www.necsam.com/optical/products/ND3500A/ והבעיה שלי היא כזאת, קניתי דיסקים שכתוב עליהם שאפשר לצרוב עליהם 4.7 ג'יגה. והכנתי תיקיה שהיא בדיוק 4.68 ג'יגה של DATA, אבל בNERO הוא לא נתן לי לצרוב, הוא כתב לי הודעה שאני צריך להכניס דיסק אחר כי בדיסק הזה אין מספיק מקום. אז ניסיתי לצרוב 4.5 ג'יגה, זה גם לא שינה כלום, ורק ב4.3 ג'יגה הוא מוכן לצרוב לי. (שעד לשם מגיע הקו הירוק, אחרי זה זה נהיה צהוב דרך אגב) אני מניח שזה לא בעיה בצורב מן הסתם אלא בהגדרות של התוכנה, אז אם תוכלו לעזור לי בעניין, או פשוט להמליץ לי על תוכנות אחרות שלא עוש…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  6. אז ככה יש לי שלושה הארדיסקים במחשב שלושתם מחוברים בsata 2 .שלושתם של ווסטון דיגיטל. אחד של 160 גיגה אחד של 500 ואחד של 320 גיגה. ההארד דיסק של ה- 320 גגיגה הוא הראשי ועליו מותקן הווינדוס. מאז שקניתי את המחשב שזה לפני שנתיים בערך, החלפתי את ההארד דיסק הזה בערך 4 פעמים ע"י האחריות וכל פעם מחדש הוא מתקלקל שוב. אז אחרי הפעם השלישית חשבתי שזה לא הגיוני שכל הזמן ההראד דיסק החדש וזה שמותקן עליו ווינדוס מתקלקל ואילו ה- 2 האחרים שבמחשב עובדים טוב. יתכן אולי שזה החיבור שלו ללוח אם ? או הקבל עצמו של ה sata? שגורם שלתקלות.. אז בכל זאת, החלפתי קבל והחלפתי כניסה בלוח אם שאליו חיברתי את ההארד דיסק וחשבתי שנפתרה הבעיה. אך לא, כעבור חודשיים בערך עד היום גם הוא נהרס ושווק חיים. עכשיו אני מ…

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  7. יש לי HTPC בסלון עם שני כונני 1TB של סמסונג, אני מעוניין להוסיף עוד 2TB (כנראה להחליף אחד מהם כי אין לי מקום ל3 כוננים קשיחים שם) השאלה האם מהירות הכונן בין 5400RPM ל7200RPM משפיע על צפיית סרטים באיכות 1080p ? המטרה של הכונן זה נטו איחסון סרטים ולהפעיל אותם בעזרת XBMC.. בגדול הכונן ששמתי עליו את העין הוא HD204UI של סמסונג שהביקורות עליו שהוא שקט וכונן 2TB במחיר שפוי...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by Yotam.B,

היי, יש לי מחשב Dell שאינו בשימוש וחשבתי אולי להוציא ממנו את הצורב ולהפוך אותו לחיצוני במידה וזה ניתן. חיפשתי קצת מידע איך נקרא החיבור של הצורב למחשב ולא הצלחתי למצוא לכך תשובה צירפתי תמונה ורציתי לדעת האם יש מתאם או דרך להפוך את הצורב הזה לחיצוני. Dell DVD RW Drive Module תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by Co[3]LHo,

: ???

10. אוף... אני לא יודע מה יש להארד דיסק שלי אבל במשחקים שמתשמים בקבצי bik בתור סרטים הסרטים קופצנייים ועובדים נורא לאט (למרות שמתי שפותחים אותם בתוכנה rad tools הם עובדים חלק). איך אוכל למצות את מלוא פוטצנציאל ההארד דיסק שלי? (הוא עבר איחוי וסריקת דיסק) איך אוכל לבדוק אם התמיכה ב ATA 66 עובדת ואפשרות ה S.M.A.R.T בגלל שאצל חברים שלי שאצלהם המחשב יותר חלש הסרטונים עובדים חלק ההארד דיסק הוא של WD בנפח של 20ג'יגה הלוח אם הוא של VIAtech

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  11. Started by maormark,

אני מתבלט בין 2 דיסקים קשיחים חיצוניים של 500 ג'יגה 1. דיסק קשיח חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 390 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687383 2. דיסק קשיח חיצוני Western Digital My Book Essential 2 500GB 430 שקל לינק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 לראשון יש שנתיים אחריות לשני חמש שנים אחריות זה לא הכי מעניין אותי כי בעוד שנתיים הם יעלו גרושים..גם ההבדל במחירים עוד 40 שח לא מעניין אותי השאלה שלי מבחינת ביצועים מה עדיף??? מה הייתם לוקחים? לינקים http://www.maxtor.com/gb/hard-drive-backup/external-drives/maxtor-onetouch-4.html http://ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 5 שנים אחריות http://www.wdc.com/en/products/products.a…

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by x-dude,

רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  13. Started by M-a-T-a-N,

קניתי לי לא מזמן דיסק קשיח WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4812 עכשיו זה המחשב שלי AMD Athlon XP, 1243 MHz NVIDIA GeForce FX 5700 256 MB זיכרון 256 Creative SB Live! Player 1024 Sound Card F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB המחשב הזה עם חיבורי IDE ועליו מורכבים 3 דיסקים דיסקים קשיחים F: - 250GB - E: - 80GB - C: - 40GB וצורב די וי די אחד עכשיו אני יודע שאפשר לחבר רק 4 רכיבים אז ככה אני מוכן לוותר על הצורב די וי די לא נחוץ לי כל כך איך אני מחבר את הארד דיסק הזה WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII ??? הסתבכתי עם זה יותר מדי זמן ואמרתי רק פה אני יקבל תשובה תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  14. סוף סוף קניתי במחיר מעולה 250 ג'יגה ווסטרן דיג'יטל עם 8 מגה באפר!! דגם הקאוויר wd250jb-98gvao 7200rpm האאאאא איזו הקלה!!! מעכשיו אני יוכל להוריד בשקט מבלי כול יומיים לצרוב דיוידי רציתי לשאול המן שאלות לאור בעיות ותהיות רבות שלי-אך ורק למבינים!!! *לכמה מחיצות כדי לחלק אותו? *האם אפשר לבדוק שהוא אכן מקורי מהחברה ולא איזה refubrish או משהו ממוחזר? יעני תוכנה שבודקת-יש דבר כזה? *האם אפשר לחבר את הארד דיסק נוסף במקום הסידירום שלי וזה יעבוד טוב? + יש לי בעיה רצינית ההארד דיסק שלי הוא 250 ג'יגה בייט שמצריך: mode lba 48 שזה אומר הרחבה של הגבלת ה137 גיגה בייט שיש בכול מחשב בווינדוס אקס פי סרבר פאק 1 הlba 48 כבר מותקן אבל זה מצריך עדכון ביוס של הלוח אם והזיין הוא שאני לא מוצא באף…

15. Started by Gilbk,

אהלן חבר'ה, יש לי כרגע My Passport של WD(כנראה מהדגמים היותר ישנים טיפה כי אני לא רואה אותו באתר שלהם) והנפח שלו לא מספיק לי, אני רוצה לקנות עוד אחד באיזור ה4TB ועד איזור ה600 שקל. חשבתי ללכת עלהMy Passport החדש פשוט בגלל שהנוכחי שיש לי מספק אותי, אבל ראיתי כמה ביקורות שאומרות שהוא איטי עם קבצים גדולים וזה רוב השימוש שלי אליו. יש סיבה לא לקחת אותו אם בתכל'ס אני משתמש בדגם יותר ישן של אותו סוג והוא בסדר גמור מבחינתי? יש אלטרנטיבה אחרת וטובה יותר לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  16. wd ‪MYBOOKWORLD‬ כשהוא מחובר לרשת,כל המחשבים מזהים אותו.כשאני מנסה לחבר למחשב ספציפי,עם כבלusbהוא לא מזוהה.יש שיטה מסויימת או שזה אינו בנוי לחיבור מסוג זה?אגב,בנפח הוא 1 טרה-תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. הזה או מזרימדיה? אשמח בהפנייה למדריך. תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  18. משהו מוזר.. דיסק SATA חדש ומפורמט, הדיסק היחיד המותקן במחשב, מנסה להתקין עליו WIN XP, הפעלתי את ההתקנה מה CD, היא העתיקה את כל הקבצים שצריך לדיסק הקשיח, יצאה ההודעה הרגילה של להוציא דיסק עם נמצא בכונן, ולעשות ריסטרט למחשב, כדי שההתקנה תמשיך. אך הבעיה היא שההתקנה לא ממשיכה. עליתי עם דיסקט, ראיתי שהועתקו קבצים ותיקיות לדיסק הקשיח, אבל לא עולה. הדיסק הקשיח מוגדר ראשון ב BOOT, לא עוזר. החלפתי את ה SATA ברגיל (חדש ומפורמט), עובד בונבוניירה. היתכן של SATA יש יד ורגל בנושא ?

19. Started by DC 1.3,

שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by HORADRiM,

האם במקרה יש למישהו נסיון עם החיה הזאת בעבודה/צבא/אוניברסיטה? אם כן זה יהיה נחמד להתייעץ... תודה!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by kobekoo,

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום על איזה מערך רייד אתם ממליצים לי ללכת , יש לי 4 הרדיסקים של 300gb 15rpm ובקר של lsi , בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה על ה vd שיווצר הוא מידע (גיבוי) שממנו אני יקרא (חייב להיות קריאה וכתיבה מהירה של קבצים), האם raid 5 הוא המתאים? שמעתי שהביצועים של המערך הזה לא משהו....

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by ptyahoo,

ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו. כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב. עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב: 1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף). 2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות). 3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE. 4. קנייה מ-KSP בלבד. האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר? האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה? ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by liloli,

אהלן אנשים. יש לי כונן חיצוני של WD 1T עם חיבורי ESATA .זה הדגם: WDH1CS10000 וWestern Digital לוח אם GIGABYTE X58 UD5 כאשר עם הלוח קיבלתי חיבורי ESATA אשר מתחברים לכניסות SATA/RAID אשר על הלוח ( ממש כמו כונן פנימי רגיל). כמובן חיברתי את הכונן ללוח ב-ESATA הדלקתי את המחשב, והוא זיהה אותו ככונן רגיל לכל דבר במחשב. ןגם כן הווינדוס. במשך יומיים כבר אני שם לב שלאחר לילה שלם ויום עבודה שהמחשב נח אני חוזר ורואה שווינדוס איבד את הקשר עם הכונן למרות שהוא עדיין דולק. ווידאתי זאת גם תוכנת EVERST ע"מ להיות משוכנע שהוא לא מזהה יותר את הכונן עד להדלקה הבאה של הכונן והמחשב. ורק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המכונן החיצוני והמחשב הווינדוס מזהה אותו . מדוע זה? למה המחשב מאבד את הקשר עם הכ…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  25. LG מה ההבדל בין זה GH22NP20 לזה GH22NS הסבדל של 5 שקל

• 5 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים