עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב, החלטתי שאני קונה HD חדש, ה80 ג'יגה הזה פשוט לא מספיק לי... טוב נו, אבא שלי החליט, היום היינו בפ"ת (נסענו לסבתא שלי) והוא עשה לי הפתעה ונסע לKSP ואמר לי שהוא קונה לי HD חדש של 250 ג'יגה. רק חבל שאיחרנו ב15 דקות והסניף נסגר זה מה שהוא רצה לקנות לי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478 ורציתי לדעת אם מישהו פה מכיר אחד יותר משתלם, ואם יש משהו שהHD צריך לתמוך בו וזה לא תומך. לדעתי יש לו הכל, SATA 2, NCQ, ו16 מגה באפר... קיצר תביאו המלצות ויש לי גם בעיה. יש לי צורב DVD שקנו לי לפני שנה בערך, לא כתוב עליו חברה או משהו, רק דברים כמו DVD RW וכאלה, אבל כל התוכנות מזהות אותו כ HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B A206, ובחודש האחרון הוא הפסיק לזהות דיסקים ריקים לצריבה, ניסיתי של כל מיני חב…

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  2. אני רוצה לקנות כונן חדש ויש לי כמה שאלות. שאלה ראשונה - איזה כונן אתם ממליצים לקנות (בנפח של 80 ג'יגה) עם מהירות סבירה ומחיר סביר? והאם כונן של 80 ג'יגה נותן תמורה לכסף יחסית לגודל (כלומר, יכול להיות שיהיה כונן של 120 ג'יגה שיעלה רק כמה עשרות שקלים יותר...) שאלה שניה - במחשב שלי יש שני כוננים, אבל אני לא יודע אם זה כונן אחד שמחולק לשתיים או 2 כוננים נפרדים. השאלה היא איך אני יכול לבדוק את זה (בלי לפתוח את המארז), ואיך אני יכול לבדוק (בלי לפתוח את המארז) אם בכלל יש לי מקום לשים עוד כונן. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  3. האם הוספת כונן בלוריי למחשב מצריך רכיב כלשהו או חיבור כלשהו במחשב? כמו למשל לוח אם עם חיבור מסויים? אני משדרג את המחשב שלי כעת שרובו יהיה בתור HTPC ואני מאמין שעוד כמה זמן אני אוסיף לו כונן בלוריי. המפרט שלו יהיה: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX 1,047.00 Gigabyte GA-P55-US3L P55 CHIPSET 621.00 G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 465.00 SeaSonic SS-500ET 500Watt 332.00 כרטיס מסך בהתלבטות עדיין אבל זה או 5770 או 4870

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by integral,

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  5. טוב אז אחרי הרבה דם יזע ודמעות עם החנות skypc והיחס הנוראי והטיפול הגועלי שלהם בלקוחות (אני ממש לא ממליץ לאף אחד לקנות מהחנות הזו יותר) סוף סוף קיבלתי את ההארד דיסק אחרי שהראשון שהם שלחו לי היה תקול.... אז הוא הגיע חיברתי הכל טוב ויפה המחשב עולה מצויין מזהה אותו בביוס והווינדוס מזהה אותו ואומר שהותקן בהצלחה אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" אני זוכר שהייתה לי בעיה כזאת עם כוננים אופטיים אבל אני לא זוכר איך מסדרים את זה... יש למישהו רעיון? עשיתי uninstall וזיהוי מחדש של הרכיב ועדין לא מופיע במחשב שלי מערכת הפעלה xp pro דיסק קשיח 320aaks לוח אם 965p s 3 תודה על העזרה... יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי כבר 2 הארדיסקים שמחולקים ל 5 כוננים? אני רוצה שה 320 יהיה בכונן אחד...

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  7. החברה האמריקאית הצליחה לדחוס נפח חסר תקדים של 400 ג'יגה-בייט בתוך כרטיס ההרחבה הזעיר שיכנס לסמארטפון, לטאבלט ולמחשב שלכם לכתבה

8. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?PHPSESSID=c284bf167254862eadadf056a0ae6ecc&id=1177&cid=29&pg=9

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  9. במחשב שלי יש כונן של WD בנפח 1 TB, וכונן בנפח 320 של סמסונג. שניהם 7200RPM 3.5 מה יכולות להיות ההשלכות של RAID 0 בין שני כוננים כאלה ? (אם בכלל זה עובד) ואם כבר פתחתי אשכול אז עוד כמה שאלות לגבי כוננים - RAID 0 - ראיתי באנצ'ים שונים, והתוצאות של הRAID לא נראות כאלה מדהימות, אבל כל זה תוצאות של כלים שאני לא מכיר. מה שמעניין אותי זה- האם יש שיפור משמעותי בזמני הטעינה והעבודה של מערכת ההפעלה ? יש טעם לקנות למטרה הנ"ל SSD קטן ? משהו כזה לדוגמה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2273 להתקנת מערכת ההפעלה בלבד וכמה תוכנות שלא יתפסו יותר מידי מקום, ואם זה לא מספיק אז רק מערכת הפעלה. מהירויות כתיבה וקריאה לא חשובות, העיקר שעבודת מערכת ההפעלה תשתפר. אני מנסה לשפר מחשב מת…

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by itaysk,

יש לי כמה שאלות: יש את הדיסקים האלה של 800,900MB זה עובד באמת? צריך משהו מיוחד? מה זה הדיסק השחור הזה שמתלהבים ממנו? ויש לי עוד שאלה...ניסיתי לצרוב 643 מגה על RW של 650 ונרו אמר שאין לו מספיק מקום בשביל FNALINZE או משהו כזה...מה זה אומר? יש לי צורב SONY 48*24*48 WINXP

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  11. הבקר החדש של היצרנית האמריקאית מתיימר להביא את זכרונות ה-NVMe אל המיינסטרים - יחד עם הביצועים המשודרגים מהם כולנו נוכל להנות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%95%d7%95%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%a7%d7%a8-ssd-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%92%d7%91%d7%95%d7%94%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%91/

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by dd7,

יש לי מחשב נייד של lg בטעות מחקתי קבצי מערכת הונדווס לא עולה איך אני יכול לגבות את הכונן קשיח יש לי כונן אחד של c: וכמעט שלא נשאר מקום להתקין עוד ווינדוס מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by ניר_,

היי, יש לי לפטופ של alienware m15x חשבתי להאיץ אותו קצת עם SSD, ובתקופה הקרובה יש לי אנשים שנוסעים לארה"ב. אשמח להמלצה על כונן במחיר וגודל סבירים.. סדר גודל תקציב 100-150$ אולי עם מעט אפשרות לחריגה, תלוי במאפיינים. בנוסף ראיתי ש deal extreme התחילו למכור SSD של SANDISK נראה לכם שווה? תודה ניר

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by kobekoo,

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by Holy,

האם ה-Nec 2510A קושחה 2.15 תומך bitsetting? אם לא האם קיים עידכון firmware רשמי המוסיף את האופציה הזאת? בכל מקרה חיפשתי בכלל עידכונים רשמיים ולא כל כך מצאתי, איפה הם נמצאים? ואם אנחנו כבר בשוונג איך מפעילים את זה?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  16. אני רוצה להוסיף מקום למחיצת מערכת ההפעלה והיות שהיא יושבת על RAID אף תוכנה לא מצליחה לזהות את המערך ע"מ להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה. האם יש תוכנה המאפשרת הרחבת מחיצה שעליה יושבת מערכת ההפעלה בזמן עבודה (ולא בזמן בוט) לחילופין תוכנה שנטענת בזמן הבוט ומאפשרת לקרוא דרייברים (כמו נורטון GHOST לדוגמא), או כל פתרון אחר?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. Started by ptyahoo,

ובכן, צורב ה-CD שלי הלך לעולמו אחרי שנה וחודש מקנייתו וחרישה אינסופית עליו. כמובן שאני לא אקנה שוב צורב CD כי זה יהיה בזבוז טוטאלי ולכן החלטתי לקנות צורב DVD אמין וטוב. עכשיו יש לי כמה דרישות מהצורב: 1. שיהיה אמין. (לא יתקלקל אחרי איזה חודשיים אלא לתקופה ממושכת, חברה ידועה עדיף). 2. צריבה איכותית. (שהדיסקים יצאו ויקלטו בצורה טובה מאוד ללא בעיות). 3. קל לשימוש ולשדרוג FIRMWARE. 4. קנייה מ-KSP בלבד. האם ה-NEC 3540 מספיק עונה על דרישותי או שעליי לקנות משהו איכותי יותר? האם ההבדל הכספי בין ה-NEC לצורב כמו הפיוניר שוים את ההשקעה? ושאלה נוספת: מה דורש התקנת צורב חדש? האם זה רק לחבר ולהנות או שמדובר בעוד התקנות ועיניינים...

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  18. שלום, רכשתי את הכונן שבכותרת וכאשר הוא ריק מתוכן כתוב במאפיינים שתפוס 3.66 GB, אם יש פה אנשים שיש להם את הכונן הנ"ל אשמח לשמוע מה מופיע אצלם. תודה ! אלכס.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  19. כלומר אם אני מתקין עוד הארד דיסק ונגיד מגדיר אותו SLAVE אם הקודם הוא Master ז"א שהחלונות XP שיש לי מזהה אוטומתית או שצריך להגיד משהו ב-BIOS??

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  20. NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspx הוא עולה בפנדה 500 שקל. כדאי לקנות אותו או שאתם מכירים משהו יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  21. LG מה ההבדל בין זה GH22NP20 לזה GH22NS הסבדל של 5 שקל

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by Stanly,

במחשבי יש usb1 ואני רוצה לקנות mp3 שחיבורו הוא usb2. האם יהיו לי בעיות בהעברת שירים לנגן?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by ofirr,

איזה צורב איכותי יותר,עמיד יותר ומשתלם יותר? Asus 1814BLT SATA Lightscribe או LG HN-62 או שיש אחד אחר שמספק את הסחורה טוב מהם?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by x-dude,

רייטק ו CMC כבר נערכים להוצאת המדיות של הדור הבא ממש עוד מעט ;D http://www.digitimes.com/systems/a20050412A7035.html בלו-ריי - שנה הבאה.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  25. שלום לכולם, שאלתי היא כזאת: אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0). אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.