עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ההארד דיסק שלי (אני במחשב אחר) התחיל להשמיע טיקים ולתקוע די הרבה את המחשב, אז כיביתי אותו, ועכשיו אני מעוניין להספיק לגבות כמה שיותר (לא הצלחתי להעתיק כלום כשהוא היה דלוק, הוא כל שנייה נתקע). מה הדרך הכי בטוחה לגבות? אני מתכוון, שהוא ישרוד כמה שיותר תוך כדי שאני מעתיק... לחבר אותו למחשב אחר בתור הארד-דיסק משני? אה, ומשהו קצת פחות קשור לפורום הזה: אם יש לי מחיצת לינוקס, רק שאני לא יכול להכנס אליה כי הבוט סקטור קצת דפוק, יש לי דרך להעתיק הכל לווינדווז? המערכת קבצים שם היא reiserfs, ואני לא חושב שיש תוכנה שקוראת את זה מווינדווז :\

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אתמול כיביתי תמחשב כשהיה כונן,בבוקר קמתי הדלקתי ופתאום חסר כונן "D" מה זה לעזעזל??!?!? תודה רבה רבה!!!!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהצורב שלי מציג תקליטורי DVD מסויים כריקים- למרות שהם לא. אותם תקליטורים נבדקו במחשב אחר ועבדו בסדר. כמו כן- ניסיתי לבצע פלאש לקושחה וניתקלתי בהודעה checksum error או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש, עידו

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Cyron,

שלום רציתי לצרוב דיסק והמהירות היחידה שמופיעה לי ב-Nero זה x4 ??? מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\... עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80. חשוב שיהייה לו: 7200 rpm 8 mb cache 133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...) IDE והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות! אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)! אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת... רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן... תודה, אייל(שונא seagate!)

6. Started by easyuri,

מאז ומתמיד אני יודע שעדיף לא לאחות את הדיסק יותר מדי פעמים. התקנתי את DISKEEPER וראיתי שהברירת מחדל שלה היא אחות את המחשב בערך פעם ביום. האם התוכנה יודעת משהו שאני לא יודע? מהי התדירות הכי טובה לאיחוי?

7. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  8. תראו אני חושב על מה שמשתלם יותר דהיינו עזבו כסף עכשיו יש הבדל גדול בין ה 16 mb buffer לבין ה 8 mb buffer ???

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  9. יש אפשרות להתקין מערכת הפעלה על כונן קשיח חיצוני? או שכונן קשיח חיצוני טוב רק לגיבוי קבצים וזהו?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית: דיסק קשיח - 500GB של WD חדש נקנה לפני כמה ימים. לוח אם P6TD Deluxe של Asus. עכשיו בגלל שקניתי דיסק קשיח חדש פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 והכל עבד מעולה. אחרי כמה זמן החלפתי את האנטי וירוס מ- Avast ל- NOD32 ומאז אחרי הריסטרט של המחשב, המערכת הפעלה לא עולה. מה שכתוב לי זה: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key עכשיו ניסיתי להיכנס לביוס ולהגדיר שהדיסק קשיח יעלה ראשון אבל הוא לא הופיע שם בכלל. אז נכנסתי לדף הראשי של הביוס בשביל לראות אם הדיסק בכלל מחובר, אבל הביוס לא מזהה את הדיסק. אז ניסיתי לחבר את הדיסק למחשב אחר וגם שם הביוס לא מצליח לזהות את הדיסק. מה אפשר לע…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by ilstockman,

קניתי לפני כ 3 שבועות מחשב חדש עם צורב של LG GSA-H10N בדיסקים רגילים של DVD זה צורב מצוין... אבל קניתי 10 דיסקים של TDK DVD-RW 1-2X ואני לא יכול לצרוב עליהם.??????!!!!!! ניסיתי את תוכנות ROXIO, NERO (וגם את התוכונת הפנימיות שלהם לכתיבת דיסקים INCD) וכלום פשוט לא נותן לי לצרוב... ניסיתי להוריד FIREWIRE חדש אבל אין כלום... צריך עזרה :jump:

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by yair1911,

האם ההארד דיסק של SATA 2 יעבוד בSATA 1 ?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by steelmanx,

לפי מה שראיתי הביצועים שלי ב4K הם חצי ממה שאמור להיות. מפרט:asus g51vx-x1a ציפסט אינטל pm45 עם ich9. הלוח תומך בsata 2.(חשבתי שרק הקריאה הרצופה מושפעת מזה). התקנתי rst ו inf לציפסט הכי חדש. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by tomikos,

דרישות: 2.5" ללא חיבור לחשמל USB 3.0 500GB מחפש המלצה לדגם אמין ויציב שלא יעשה בעיות אחרי שנה תודה!

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by Omry,

היי אנשים. רציתי לדעת האם קיים דיסק שכזה, רק שניתן לצרוב עליו תוכן מסוים, למחוק את אותו תוכן ולצרוב עליו שוב, בלי לפגוע בדיסק. מכיוון שמחירי דיסקי ה-Blu-Ray בשמיים, מדובר במוצר שיכול לחסוך לי ולהורי כמות מפלצתית של כסף. במידה וקיים, אשמח מאוד לקבל המלצה לכזה, ללא הגבלת תקציב. תודה רבה לעוזרים.

16. Started by ZacNaboot,

יש לי שרת בעבודה שיש בו שני הרדיסקים בחיבור של SCSI ושניהם פועלים בmirror, הקיבולת של כל דיסק הקשיח היא 34.1 GB, נכון לעכשיו נשאר רק רק ג'יגה וחצי פנוי אני חושב על אפשרות של הוספת שני דיסקים קשיחים בשני אפשרויות: האפשרות הראשונה היא: בגלל שבלוח אם של השרת יש רק חיבור אחד של IDE והכונן סידירום משתמש בו אז אני לא יכול להתקין סתם ככה שני דיסקים קשיחים אז מקסימום אני יתקין כרטיס PCI שיתן לי שני ערוצים של IDE (כמו זה לדוגמה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1545 ) ואל הכרטיס הזה אני יתקין את שני הדיסקים הקשיחים על כבל IDE אחד האפשרות השניה היא: פשוט לקנות עוד שני דיסקים קשיחים עם חיבור של SCSI וזהו הבעיה פה זה העלות של כל המוצרים, לדוגמה: דיסק קשיח 80 ג'יגה עם ח…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  17. שלום, HD Seagate 500GB Barracuda 7200.12 יש עליו חומר חשוב שלא גובה... ללא מערכת הפעלה, היה מחובר כדיסק נוסף המחשב לא היה פעיל הרבה זמן כי רכשתי חדש אך מתישהו כשחיברתי - פתאום לא עלו הכוננים מהדיסק הזה ניסיתי לבדוק חיבורים ולחבר דרך מתאם USB למחשב אחר ברגע שהדיסק מקבל מתח, ישנם 10 תקתוקים ואני מרגיש כשהוא ביד שמנסה לקרוא, אך משתתק - לאחר כחצי דקה שוב 10 תקתוקים ושקט בcomputer management/disk management DISK 1 Unknown Not Initialized ומקבל הודעה Initialize Disk you must Initialize disk before Logical Disk Manager can access it/ select disk - Disk 1 use the following partition style for the selected disks: MBR (Master Boot Recore) GPT (GUID Partition Table) האם נדרש לבצע אח…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  18. יש לי סידירום מחובר למחשב,עכשיו כשאני מחבר את הצורב עם הסידרום המחשב נתקע ולא עולה או שאת אחד מהם הוא לא מזהה או בכלל כאשר מחברים את אחד מהם לבד הוא פועל אך כאשר מחברים את שניהם אז הם לא פועלים יחד. מדוע??? וזה לא הג'ימפורים כבר נסיתי את כל האופציות! תודה לכל העוזרים,יום טוב! 8)

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  19. במחשב החדש שלי הוא מזהה במשחב הישן עד עכשי והוא זיהה פתאום הוא הפסיק לזהות אותו ורושם שההתן לא מוכר כשאני מנסה לעשות עידכון מנהל התקן הוא רושם לי שלא היה אפשר להמשיך כי הוא לא מצא משהו שמתאים יותר מהתוכנה על המחשב או משהו כזה.. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ושהוא יזהה את הכונן..? ובמשחב אחד זה עובד רק בשני לא.. ועשיתי את כל האיתחול והדברי םהאלה.. הוא רושם לי אבל במנהל ההתקנים שזה בכלל התקן לא מזוהה..

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  20. Started by mosheva,

שלום! הלך לי הכונן קשיח ואני רוצה לקנות חדש במקומו ראיתי שיש כונני SATA 2 שהם יותר זולים מה SATA 1 אני מאמין שיש לי SATA 1 מפני שהמחשב הוא 2006... האם כונן SATA 2 יתאים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by shlomi_x,

היי, יש לכם המלצות כלשהן למארז חיצוני ל HD בחיבור USB? (למטרת גיבויים + Image של דיסק). כמה זה צריך לעלות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה, שלומי

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by kobi3211,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הצורבים עם הפלוס R ואלה עם המינוס R וגם בקשר לדיסקים שנמכרים גם כתוב עליהם R+ ו R- תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by צבי,

איזה גמפור מומלץ לדיסק חיצוני IDE

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by Posford,

HD של WD. עושה רעש פעם בכמה דקות או שעות לפעמים כזה, טיק אחד. מה זה אומר? לממש את האחריות? איך עובדת פרוצדורת האחריות? אני פשוט אומר שההארדיסק לא תקין ומקבל חדש במקום? והאם יכולים לשחזר מה שהיה עליו? לאחר פירמוט?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by UncleRico,

עריכה: טעות שלי. מספר השעות נורמאלי, מה לגבי הנתונים האחרים? HD Tune Pro: ST2000DM001-9YN164 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 111 100 6 36578936 ok (03) Spin Up Time 95 95 0 0 ok (04) Start/Stop Count 100 100 20 9 ok (05) Reallocated Sector Count 100 100 36 0 ok (07) Seek Error Rate 100 253 30 172393 ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 26 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 100 100 20 7 ok (B7) (unknown attribu…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים