עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by scorpions,

שלום יש לי בעיה עם HD של WD דגם 120GBJB המחשב לא מוכן לקרוא ממנו הוא מגדיר אותו כ-DYNAMIC HD שאין לי מושג מה זה בכלל ניסיתי לפרמט אותו עם PartitionMagic 8.0 גם הוא לא מוכן "לדבר" איתו יש לי עליו מידע די חשוב שאני רוצה לשחזר אם זה אפשרי אם לא אז אני ינסה להשיג אותו מחדש בדקתי את ה-HD עם תוכנה של WD מהאתר שאמור לבדוק את החומרה כדי לדעת אם היא תקינה וכל הבדיקות עברו בהצלחה אז ה-HD תקין אבל אין לי גישה אליו יש למישהו פיתרון מה אני יכול לעשות במיקרה כזה איך אני משחזר את המידע או מפרמט אותו

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by boris86,

קניתי את הNAS והמהירות שלו נמוכה ממה שכתוב בכל הביקורות באינטרנט או אצל היצרן. אם יש למישהו ומוכן לעזור לי להבין למה זה קורה. אשמח מאוד תודה מראש בוריס

3. נחמד לאללה. HP פיתחו צורבים שיכולים בשיתוף של דיו ומדיות מתאימות להדפיס עם קרן הלייזק של הצורב על הדיסק. מה דעתכם? צורב מולטי\מולטי גם צורב וגם מדפסת לייזר... http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10799

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  4. Started by BHXHO2,

1. איך הוא נחשב להארדיסק טוב 2. איך אני מפרמט אותו זה ארדיסק שני על אותו מחשב אני רוצה להוסיף אותו אני צריך לפרמט אותו בnfts איך אני עושה את זה דרך הווינדוס או בדרך אחרת תודה ניסים

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by hichkock,

מקווה שפניתי לפורום הנכון... זיכרון פלאש מסוג memory stick duo מה ההבדל בינו לבין שאר זיכרונות הממורי סטיק? אני קונה סלולרי שתומך ב"דואו", זה אומר שהוא לא תומך באחרים? או שאין ממש הבדל...? אפשר להשיג את "דואו" בחצי ג'יגה או ג'יגה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  6. Started by b3ta0,

אני לא מכיר מה עדיף ואיזו חברה או דגם כדאי לקנות. מה מבחינת מהירויות? אני צריך שיצרוב ויקרא Blu Ray, DVD. תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת איך לעשות את זה כי ניסיתי להגדיר בביאוס שהכרטיס יעשה בוטינג ראשון [על הכרטיס כשאני מעלה אותו על מחשב אחר מופיע לי סמל של xp] וזה פשוט לא הולך בבקשה זה דחווווווף תודה מראש.

8. אשמח להמלצה לכרטיס הרחבה pci לעד לפחות 4 יציאות sata 3 רלוונטי גם מהארץ וגם מחול מאתרים כמו amazon מחפש כרטיס שיהיה אמין כי רב הסיכויים יחוברו אליו 4 קשיחים של 3tb במערך של raid 1 תודה לעוזרים מראש בוקר טוב.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  9. Started by Raped,

שלום, יש לי דיסק קשיח WD 350GB ו2 כוננים בווינדאוס C\D והם מחולקים 175 GB לכל אחד עכשיו בD יש לי 30 GB בשימוש ואני מנסה להעביר לשם דברים מC והוא לא נותן לי הוא אומר לי שאין מקום פנוי בדיסק ולעשות ניקוי כזה אני תמיד עושה את הניקוי והוא עדיין עושה לי ככה, מה לעשות ? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  10. היי, היום לקראת חג פסח והסדר מצאתי בארון HDD ישן של כ 30GB, Seagate כנראה מהתקופה ללא הבאגים שהיו בה בכל מקרה, אני רציתי לדעת האם אני יוכל לחבר ולנתק אותו למחשב בצורה ישירה, כלומר INSTANT כמו הארד דיסק נייד כדי שאוכל להכניס אליו כמה דברים ולהעביר לחברים.. אפשרי? או שמא עלי להזהר עם הנושא.. מדובר על 5400rpm.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  11. שלום, רציתי לשמוע את דעתכם המקצועית בוגע ל- HD נייד. מה היתרונות ? מה החסרונות ? מה השימוש שלכם ב- HD נייד ? כמה אמור לעלות HD נייד של 160GB של WESTON DIGITAL ? ומה המהירות ? מה אומר 8MB מהירות ? לא מדובר ב- RPM או משהו כזה ? ובנוסף שאלה נוספת, HD נייד שמתחבר למחשב ב- USB. איך מהירות העברת קבצים מהמחשב ל- HD הנייד ? תודה.

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. שלום לכולם. חבר שלי רוצה להפוך את ה- DVD שלו מדגם Aopen 16/48 למולטיזון. עכשיו הוא צריך תוכנה כל שהיא כדי להפוך את זה עם מישהו כאן יכול לעזור להביא לי לינק למדריך או לתוכנה שיש כדי להפוך דיוידי של מחשב למולטיזון זה יעזור לי מאוד. תודה מראש לכל העוזרים ...

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by G-FoRcE,

האם זה אפשרי\מישהו ניסה לעשות השתלת PCB לשתי הראדיסקים מאותה סדרה ובעלי נפח שונה? המידע נמצא על הפלטות או על FLASH?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by Lirans,

שלום שמתי לב שכאשר אני מפעיל קובץ מסוים (קובץ וידאו גדול) לאחר שההארד דיסק עליו הוא נמצא היה במנוחה, לוקח למחשב כ5-10 שניות להפעיל את הקובץ ובינתיים המחשב נמצא בפריז, מחכה שהקובץ יטען. לאחר שההארד דיסק כבר "חם" זה לא קורה. הבעיה מתרחשת רק עם הקובץ הנ"ל (בעבר לא). עם קבצי וידאו אחרים באותו גודל אין את הבעיה. יכול להיות שאותו חלק בהארד דיסק שחוק וכדאי להחליף? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  15. שלום אנשים ,ראתי האתר של אופיס דיפו את החמוד הזה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000KpR8Scb_ah1RqYi2p1q2GMM:12bbi68k5?id=4213708&pr=QJ5&N=2 31572 30849&sgID=10 המחיר מפתע מעוד , אבל השאלה איזה סיכון אני לוכך פה ? אני לא יודע מה יש בפנים ,יענו של איזה חברה הכשיח עצמו ,תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  17. שלום, רכשתי את הכונן שבכותרת וכאשר הוא ריק מתוכן כתוב במאפיינים שתפוס 3.66 GB, אם יש פה אנשים שיש להם את הכונן הנ"ל אשמח לשמוע מה מופיע אצלם. תודה ! אלכס.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by Dana_s,

שלום וחג שמח לכולם היום הדלקתי את המחשב והוא סרב להידלק (גם לאחר מספר נסיונות של כיבוי והדלקה) קיבלתי בזמן טעינת החלונות הודעה "דוסית" can not read sector..(לא זוכרת את הנוסח המדוייק) והמחשב נתקע! מייד חשדתי שאולי נדפק הדיסק. ניסיתי להדליק את המחשב במצב בטוח ושוב קיבלתי את אותה ההודעה. לשמחתי היה ברשותי GHOST די מעודכן. פירמטתי את הדיסק ובמהלך הפירמוט נשמעו (פעמיים בזמנים שונים) קולות מוזרים מהדיסק כמו כן במהלך הפורמט קיבלתי הודעות מוזרות מסוג זה tring to recovery allocating... (לא זוכרת את הנוסח המדויייק) בגמר הפורמט קיבלתי הודעה חגיגית שהפורמט הושלם וברשותי 60 גיגה של זכרון ו- 1 מגה של bad sector מאחר שאני צריכה את המחשב (גם לצורך כתיבת מכתב זה) שיחזרתי את תו…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  19. לי יש צורב סמסונג כבר שנה....52*32*52 והוא צורב על 48-52....בלי בעיות צרבתי כבר מעל 225 דיסקים והוא קורא אפילו את השרוטים ביותר...ויש כמה דיסקים שהוא לא קרא כי הדיסקים היו מחברה של 2 שקל וממש גרועים... ועוד שאלה חשובה ביותר כל מי שעונה לסקר שיגיד לי בבקשה מהי מהירות הצריבה האמיתית של הצורב סמסונג שלו... למשל בתוכנה ROXIO 8 כשאני צורב על 40X אז בתהליך הצריבה זה מגיע באמת ל 39.4X פחות או יותר...שזה מצוין כי רוב הצורבים לא עוברים אפילו את ה 34X אפילו אים אתה צורב על 48-52 וכשאני צורב על 52 הכי גבוה שזה מגיע לפי התוכנה(דיי אמינה) היא 48.6X וזה מצוין

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by RomaDev,

שלום! לפני כמה ימים התקנתי למחשב עוד 2 דיסקים קשיחים אחרי שהוםפתי הכונן הדיסקטים הפסיק להגיב , כשאני מדלית את המחשב הנורה של כונן הדיסקטים דולקת וכשאני מנסה להחניס דיסקט אני לא יכול לא לקרטא מהדיסקט ולא לכתוב בו! מה לעשות???????????? ???

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by Gil28,

יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by CMuf,

בווינדוס 7, כונן קשיח סאטא, הנמצא בתוך מגירה עם מפתח און אוף בתוך המארז, בטעות המפתח סובב, דבר שבטח גרם לחשמל ונתונים של הכונן להפסיק. אני לא רואה שום בעיה בהפעלות מחדש של המחשב. נראה בסדר גמור. האם אני צריך לחשוש מאיבוד נתונים או בעיה בחלונות בהמשך הדרך? - אם לא אז מדוע - האם ה- אן טי אפ אס שומר על הנתונים תקינים גם באיבוד כזה של חשמל ונתונים לכונן? - אם כן - יש תוכנה שכדאי לי להריץ לבדוק תקינות?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by ShoX,

מי יותר מהיר? מי יותר שקט? מי יותר אמין? (גרסאות 250GB ו 160) ומה לגבי Maxtor 250GB SATA2 MaXLine III RoHS 7200RPM 16MB או Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by ברבר,

אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  25. שלום משהו שממש מרגיז אותי .... קניתי מחשב עבודה בהרבה כסף, הלכתי עם המלצות לחנות וקניתי את הדיסק הנ"ל אני עובד עם וינדוס 7 64 ביט ו6 גיגה של זיכרון הדיסק כל הזמן קורא (בהפסקות של כמה שניות) כשאני רק גולש באינטרנט.... וזה עוד לפני שאני עובד או משחק . האם זה נורמאלי, מה אני יכול לעשות כדי לבדוק שהדיסק תקין תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים