עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by michaelr,

יש לי 3 הארדיסקים במחשב אחד 320\200\250 בכל מקרה בזמן האחרון הארדיסקים התחילו להעלם לי מהוינדוס 7 כאשר שאני נכנס לנחשב שלי אני רואה רק את ההארדיסק של מערכת ההפעלה ואת שאר אני לא רואה עשיתי ריסטרט למחשב זה עזר פםע אחת אחרי חצי שעה אני רואה שזה שוב קרה עשיתי עוד פעם ופתאום הביוס מזהה רק הארד דיסק 1 של ה320 ושם מותקן הוינודס 7 הבעיה אפילו שהוא מזהה אותו המחשב לא עולה לי ישנה הודעת שגיאה |{הכנס דיסק מערכת בוט": גם שזה מזהה את ההארד דיסק . ניסיתי לנקות אבק ,חיבורים,כל מה שאפשר לעשות וזה לא עזר ניסיתי גם לעשות ריסט לביוס גם לא עזר יש לי המון מידע חשוב שם תמונות \עבודות\ומה לא בבקשה מי שמבין אותי ויכול לעזור לי אני אשמח!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. ב ksp הם עולים פרוטות. http://ksp.co.il/rmain.php?uin=3005 גם אלו היקרים יותר שמה http://ksp.co.il/rmain.php?uin=865 Fortis DVD-R 4.7Gb x8 עולים מעט יחסית מישהו השתמש בהם?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by Ferrari599,

קניתי Disk On Key של 8 ג'יגה ויש לי מספר שאלות: 1. אני לא יכול להעביר קובץ של 6 ג'יגה. למה? 2. כיצד ניתן להגן על המידע ? 3. יש תוכנות\קבצים מומלצים שכדאי שיהיו על ה disk on key?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  4. שלום, יש לי בלפטופ SSD Gskill pheonix pro 60GB הלפטופ הוא HP530: http://dl.dropbox.com/u/3371322/HP530.PDF לאחרונה עדכנתי את הקושחה של הכונן ל-3.2 והעברתי את הכונן ל- AHCI חוויתי מספר בעיות שונות הנוגעות להתעוררות המחשב ממצב שינה, החמורה ביותר היא שהמחשב לא זיהה בכלל את ה- SSD, הייתי צריך לנתק אותו ולשחזר מ- IMAGE. לאחר השחזור אני חווה בעיות בעת התעוררות משינה, בדרך כלל שינה ארוכה יחסית, בקצרות זה פחות קורה. הבעיות הם שהמחשב בעצם לא מתעורר לחלונות אלה עולה מחדש כאילו הוא נכבה אחרי מסך כחול, אני מקבל WINDOWS ERROR RECOVERY ואומר לו להפעיל חלונות כרגיל ואז הוא אומר WINDOWS HAS RECOVERED FROM A SERIOUS ERROR אבל אין פרטים.. איזה הגדרות אני צריך לבדוק? אני מניח שזה דברים שקשו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי במחשב כונן 120 SATA ואני רוצה לחבר כונן נוסף שלא בשימוש על מנת לגבות דברים חשובים והכונן הוא 10 GB אבל ATA מה אני עושה? לאיפה אני אמור לחבר אותו? ואיך אני מגדיר אותו בביוס ועוד בעיה.. יש עליו מערכת הפעלה 98 מותקנת אם אני יצליח לחבר תדיסק המערכת לא תעלה נכון?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by YinnoN,

היי (-: יש לי צורב DVD חיצוני די ישן, נראה לי של LG. אם אני קונה דיסק DVD D/L של verbatim אני יכול לצרוב עליו עם האפשרות לדואל לייר או שאני צריך צורב מיוחד בשביל זה ? תודה (-:

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  7. ב מ.י RITEK DL חמישים ושתיים שקל.....עדיין יקר תחת אבל יותר זול מה 120 שקל

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by dj_poo,

אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק לצורך עבודה עכשיו מקום מספיק לי 200 GB אפילו העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה לקנות אני צריך את הרד דיסק בשביל לעשות גוסטים לאנשים בבבית אני פשוט לא יודע עם לקנות הרד דיסק 2.5 או 3.5 העניין אני צריך שיעביר לי נתונים מהר יחסית כי אני לא רוצה להתעכב על גוסט המון זמן אבל היבנתי שלא משנה מה נעשה USB מעביר על 480קילובייט עכשיו השאלה עם אני יקנה קופסה חיצונית עם יציאת FIREWIRE זה יהיה יותר יעיל לא תודה מראש עידן

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שלום לכולם, הדיסק קשיח המדובר הוא LACIE 750GB שנקנה לפני כ 7 שנים בחנות BUG ועד היום בצהריים עבד בצורה טובה מאוד. להלן שלבי התקרית הלא נעימה היום: תוך כדי העברת תוכן מהדיסק החיצוני לדיסק און קי, כבל ה USB נמשך בטעות והדיסק קשיח מצא את עצמו צונח מגובה של חצי מטר על הרצפה. כבל ה USB התנתק מתוך הדיסק הקשיח (הדיסק עצמו נשאר דלוק כי הוא מוזן מהחשמל). הוצגה שגיאה על המסך שהודיעה שההעברה לא יכולה להמשיך. חיברתי בחזרה את כבל ה USB אל תוך הדיסק קשיח. לא הופיע האייקון של הדיסק קשיח ב"מחשב שלי" אך כן הופיע בתפריט "הסר חומרה באופו בטוח". ניסיתי להסיר אותו באופן בטוח אך הוצגה ההודעה שאומרת שלא ניתן לנתק עדיין (המכשיר בשימוש). הדיסק קשיח התחיל להשמיע רעשי חריקה אז פשוט כיביתי או…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by מר מקלדת,

http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=81&catId=48 מה דעתכם על זה. האם זה יכול להזיק לכונן? בזמן האחרון הצורב לא תמיד מזהה לי את המהירות המקסימלית..

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by Jesper,

איך המדיות DVD-R של silver line? בטח לא שיא האיכות אבל בגדול אלה מדיות סבירות או שעדיף לוותר? מדוע כשאני צורב ב-NERO אני יכול לצרוב על מדיית DVD רק 4.5 ג'יגה ולא 4.7? זו הקיבולת האמיתית של המדיה או שאפשר לצרוב 4.7 וצריך לשנות את ההגדרות בתוכנה? אני רוצה לקנות כמה מדיות DVD-RW, שיהיו איכותיות. של איזה חברה מומלץ שאני אקנה? VERBATIM? ומה ההבדלים בין DVD-R -ו DVD+R? בטח הנושא נטחן, אבל לא מצאתי אף הודעה בנושא, אז אם למישהו יש קישור...

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by davidpo,

1.האם שניהם יספקו אותה מהירות גם בקריאה וגם בכתיבה?? 2.איזה יתרונות יש ל-zfs?? 3.והאם יש אפשרות להמיר את מערך הרייד5 שלי למערך zfs בלי לפגוע במידע ששמור על הכוננים קשיחים?? 4.האם יש אפשרות להוסיף כוננן קשיח למערך רייד5 ולמערך zfs בלי לפגוע במידע ואחרי שכבר חצי ממנו מלא?? והאם זה פעולה שדורשת הרבה זמן בהנחה שיש 4tb מתוך 8 מלאים כבר??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DJZamix,

שלום קניתי צורב DV חדש מסוג LG עכשיו הוא מרעיש נורא חזק ולא רק שאני צורב גם כשאני קורא דיסקים וגם סתם ככה בלי סיבה הוא חוטף קריזה בדקתי תברגים והכל וזה ממשיך הקלטתי לכם אותו http://www.mytempdir.com/1007161 אולי לפי הרעש תוכלו להגיד אם הוא דפוק? תודה...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by tavor21,

http://www.oversearch.net/products/dvdroffer.html אפשר אפילו לעשות הזמנה קבוצתית

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  15. על איזה מדיות ועם איזה צורב?

16. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by G-FoRcE,

האם זה אפשרי\מישהו ניסה לעשות השתלת PCB לשתי הראדיסקים מאותה סדרה ובעלי נפח שונה? המידע נמצא על הפלטות או על FLASH?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  18. לא ברור למה, אולי עידכון של חלונות, או התקנת תוכנה כלשהי...גם לא משנה כבר... אבל המערכת שלי הפסיקה לזהות חיבור של כל הDOK ....ניסיתי לפחות 3 מכל מני סוגים. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Elad128,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח 2TB. הדיסק אמור לשמש לאיחסון כך שהביצועים לא כל-כך חשובים. איזה דיסק כדאי לקנות (ושיהיה זול עד כמה שניתן..)? תודה!

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעצה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. וגם לא נרו 6 ו CD CLONE בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  21. מה ההבדלים בין שניי סוגיי הפורמטים ? מה עדיף? צריך לפרמט כונן חדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eXquiZz,

מה אתם אומרים על הצורב הזה:? צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מי יותר טוב הוא ^ או השניים האלה: Pioneer 215D Black ו- LG GH20L ? כאילו שווה לקחת את ה-Samsung הוא יותר טוב מה- LG וה-Pionner ? (כאילו לא שהם ביחד,בנפרד) תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. יש לנו בבית כונן כזה של 500GB. לפני כמה שבועות הוא שבק חיים. המעבדה שאבא שלי הלך אליה רצתה 5000 ש"ח בשביל לשחזר את המידע שהיה על הכונן הזה. זה מחיר סביר או שמדובר פה בהגזמה פרועה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש בגודל של 250 ג'יגה בראשותי לוח אם של אסוס P4P800 התומך ב SATS 1 ואני מתלבט האם לקנות הר דיסק ATA או SATA 1 או SATA 2 עם ראיה לעתיד. ישנם מספר שיקולים הראשון אם היום אני קונה ATA יתכן שבעתיד הדבר יגביל אותי בעוד שנה או שנתיים בבחירת לוח אם כיוון שאני אצטרך לקנות אחד שיתמוך בשתי השיטות, השיקול השני הוא שלספק שלי אין יציאות חשמל של SATA, מה עושים במקרה כזה? האם יש מתאם שמתלבש על חיבור חשמל רגיל? כמה מתאם כזה עולה אם בכלל? השיקול השלישי אם אני מוצא עסקה שאין הבדל במחיר בעצם בין כונן SATA 1 עם 8 MB קאש וכונן SATA 2 עם 16 MB קאש האם לקחת את החדיש יותר ובעתיד כאשר יהיה לי לוח אם חדש זה אולי ישתלם, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים