עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by manenbu,

RAID 1 מספיק מהיר בשביל עריכת וידאו? ביתי, לא משהו מקצועי HD וכאלה..

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME 4 win 7 מה צריך להיות הSCORE של AS SSD ? לי יש כרגע 460 וזה נראה לי נמוך מדי עדיין זה כיף בלתי רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omnius,

הארדיסקים ודיסקטים עובדים בצורה מגנטית. דיסקים בצורה אופטית. איז איך עובד הזיכרון פלאש? ???

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. יש לי שני HD 1.HUA721050KLA330 HITACHI 2.WD3200AAKS על איזה מבינהם כדי לי להתקין את מערכת ההפעלה מבחינת מהירות ? אם אפשר הסבר כדי להבין למה זה יהיה נחמד תודה לעונים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by eizik26,

שלום אנשים יש לי CD-ROM של לפטופ שלשבתי לחבר אותו ללוח אם ATX. האם זה אפשרי? יש איזשהו מתאם לזה? ואיך נקרא החיבור של כזה CD-ROM? תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by asinnn,

קניתי אחרי המלצות את הצורב DVD של ASUS 1814BL אמרו לי שמקבלים 3 דיסקים אחד של NERO ושתים של דיסיקים של צריבה אחד דיסק של הLIGHTSCRBE ואחד רגיל ניראה לי ואמרו שמקבלים תקייה קטנה כזאותי שאפשר לעשים שם דסקים והגיעה לי הצורב הזה היום ואני רואההה שאים שם כלום חוץ מי דיסק NERO והצורב עצמו וברגים לא הגיע כלום זה ניראה כמו הריזה חדשה אז איך זה יוכל להיות דבר כזה? *ולא קבלתי קבל של SATA צריך לקבל גם לא ??? ושם קבל לא קבלתי.. או שרצריך לקנות ? או שיש במחשב? ואני מסתקל על הקופסא אני איפה רשום SATA לא רשום בשום מקום SATA רשום רק ATAPI ניראה לי שיש 2 סוגים של צורבים 1814BL ואחד בסוף עם 1814BLT זה אותו דגם רק קיצור לא ??

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by פיסי,

לא ידעתי איפה לשאול, אז סליחה אם זה לא הפורום המתאים. היו לי וירוסים ובעיות ברגיסטרי שלא הצלחתי לטפל בהם כראוי. בקיצור, פירמטתי את ההארד-דיסק והתקנתי מחדש את הווינדוז וכל שאר הדברים. השאלה: האם מחיקת הארד-דיסק מסלקת לחלוטין את הבעיות הללו ???

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by Dj BeN Co-N,

שלום חבר'הה אז ככה רציתי לדעת כמה חוטים מתחברים לצורב ( יש את החשמל ויש את הקבל האפור שמתחבר מהלוח אל הצורב ) אז השאלה פה האם יש עוד איזשהו חוט שמתחבר כי הצורב פשוט עושה לי בעיות..כל צריבה שלי הצורב נתקעע ב 5 % וכבר אני לא יודע מה לעשות אני מבולבל תעזרו לי בבקשה חברים :s05:

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by nirfun,

היי, אני רוצה להעביר כמה ג'יגה מכונן D לכונן C, קראתי מה שכתוב למעלה ועדיין יש לי שאלות: 1. איפה אני משיג בחינם את התוכנה הזאת שמחלקת? 2. אני יכול להעביר קבצים מ-D ל-C כש-D הוא FAT32 ו-C הוא NTFS? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Boxster,

יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי, בדביק מומלץ דיסק של SAMSUNG מדגם HD502HJ. אני לא מצליח למצוא אותו ובמקומו יש דגמים דומים עם סיומת שונה - HI, LJ, IJ . איזה דגם שקיים היום מומלץ? מה בכלל ההבדלים? תודה

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי HD עם חיבור SATA2, אני רוצה לחבר את ה-HD הישן שלי שהוא IDE, אך כאשר אני מחבר אותו במקום הצורב, בעת הפעלת המחשב אני מקבל צפצופים או שהמחשב נתקע על המסך הראשון של המחשב. נסיתי לגמפר אותו בכל דרך אפשרית / לבחור ב-BIOS שלא יזהה את הכונן... שאני מנתק את SATA ומחבר רק את IDE - עובד כמו גדול. אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק שלי בגלל שהוינדווס מתחיל לשגע אותי ולהראות אי יציבות בלי שיש תוכנות ריגול או וירוסים (למיטב ידיעתי כמובן). אני רוצה לגבות 80 גיגה של מידע מההרד דיסק שכוללים בעיקר קטעי וידאו גדולים. לכן אני גם לא רוצה לצרוב 20 דיסקים של dvd. בקיצור רציתי לדעת אם אני יכול לפצל בעזרת partition magic את הכונן (אני יכול ליצור מחיצה חדשה כי התקנתי winxp בלי sp 1 ולכן יש לי עוד 30 גיגה שצריכים להיות מזוהים), האם ניתן לקבוע שתקייה מסוימת תהיה חלק מהמחיצה החדשה (אין לי אפשרות ליצור מחיצה מספיק גדולה ורק אחר כך להעביר את הקבצים). והשאלה היותר חשובה נגיד יצרתיע כונן d: שהוא מחיצה נוספת של ההרד דיסק אני יכול לפרמט מדוס רק את מחיצה c: בלי לפגוע במחיצה d. או שזה יצור יותר ב…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. שאלה: האם אפשר לחבר צורב לכבל IDE 80גידים שיעבוד בUDMA 5 ? P4 1800 512 RDRAM 800 לוח ASUS P4T ערוץ IDE 1 מחובר לשני הHHD בUDMA5 כבל 80 גידים ערוץ 2 IDE מחובר לDVDROM ולצורב. DVDROM - UDMA2 PlexWriter 48/24/48A - PIO אני לא מצליח להעביר אותו לUDMA את הכבל IDE שמחובר לצורב קיבלתי ביחד עם הצורב.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by L1ron,

יש לי שאלה, לפי המדריך בנעוץ הבנתי שלא נותן להוסיף את הזיכרון שבדיסק קשיח הפנוי בגלל שצריך להיות שם איזה רצף פיזי או משהו... עם כך אז אין דרך להגדיל את C? כי עברתי על המדריך ולא מצאתי פיתרון אגב _Nike_ רשום אצלך בפרופיל שאתה מ2002 פה ואתה בן 22 אז אתה פה מגיל 14 אשכרה 8 שנים ? =D

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  16. אהלן אנשים אני מחפש לקנות צורב ברמה גבוהה ואני לא כל כך מבין בזה... מצאתי שני צורבים שלי נראו טובים, אבל שוב, אני לא מבין בזה ויכול להיות שאני טועה.. מה דעתכם על שני הדגמים האלה? והאם הייתם ממליצים לי על צורב אחר? (שיצרוב לי גם DVD וגם דיסקים רגילים באיכות גבוהה, אפילו גבוהה מאוד) נ.ב לגבי המחיר, אני נמצא בארה"ב והצורבים פה זולים מאוד יחסית לארץ.. אני בעקרון רוצה לקנות צורב בסביבות ה60-70 דולר אבל גם אם יש צורב חזק שעולה יחסית הרבה בארץ, והוא עדיף על שני אלה, תגידו לי יכול להיות שאני ימצא אותו פה בזול BenQ DW1655 Lightscribe DVD-RW Drive ATA, EIDE/ATAPI - CD Read: 48 X , Write: 48 X , ReWrite: 32 X - DVD Read: 16 X , Write: 16 X , ReWrite: 8 X - Sku: DW1655 …

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by yankib6,

???המחשב שלי חדש ב BIOS הוא מזהה את הצורב אבל בווינדוס לא יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט ניסיתי לשנות את האותיות של הכוננים אבל שום דבר לא עזר, ולא כל כך בא לי לפרמט את המחשב (הרבה עבודה יש שם 400GB חומר) תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  18. השאלה נמצאת בכותרת, אני שואל כי הייתי אצל דוד שלי, והוא הראה לי כרטיס שמיועד לחריץ הרחבה וכונן קשיח רגיל, עם חיבור מיוחד, הוא אמר שקוראים לזה סקזי ושזה מהיר יותר מSSD, האם זה נכון? [סליחה על הבורות]

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Noybee,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני אשר יוכל "לצלם" את ההארד דיסק הפנימי שלי כל פרק זמן (ביוזמתי או שלא), כך שבתרחיש שקורה לי משהו רע למחשב אני אוכל: 1. להעלות את מערכת ההפעלה מההארד דיסק החיצוני 2. לפרמט את ההארד דיסק המקורי ("הפגוע") 3. לשפוך לתוכו את הצילום העדכני ביותר שמצוי בהארד דיסק החיצוני. 4. המחשב עולה מהפנימי המשוחזר כאילו כלום לא קרה. אשמח להמלצות לגבי מפרט ההארד דיסק החיצוני ותוכנת הגיבוי מתאימה סכום להשקעה ~500 שקלים. אגב הבנתי שיש תוכנות חינמיות טובות. שנה טובה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  20. אני מחפש צורב זול וטוב . KSP לידי ככה שאני מעדיף לקנות מהם . יש לי שלוש אפשריות . 1. Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black http://ksp.co.il/?uin=20709 2.Samsung SH-224BB/DB http://ksp.co.il/?uin=17016 3. LG DVD±RW GH24NS http://ksp.co.il/?uin=8908 מי מהם עדיף ? מ LG אני מעדיף להימנע בשנים האחרונות שתיים מהם נהרסו לי . אני לא מחפש פיצרים רק שיהיה אמין תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום קניתי לפני כמה חודשים דיסק און קי של קינסגטון 16GB והוא עושה לי בעיות אם אחריות מכסה בעיות מכניות של הדיסק און קיי? בנוסף הוא עושה בעיות עם העתקת קבצים לפעמים שלא נקראים וצריך לפרמט אותו יש לי דיסק און קיי נוסף של קינסגטון אותו דגם רק 2 גיגיה שלא עושה את כל הבעיות אלה באותם מחשבים. תודה רבה הדגם הוא Kingston DataTraveler G2 16GB

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by barzanger,

אני עובד עם תוכנות כמו SketchUp ו CAD למינהם האם רפטור יתן לי ביצועים טובים יותר כי המחשב שלי מתקשה בדברים מורכבים ולא נראה לי שזה הזיכרון או המעבד

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by ofer40,

היי ראיתי ב EBAY את הכונן הזה ורציתי לשאול אם יש דרך לחבר אותו למחשב כדי שישמש כנגן HD. http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-XBOX-360-HD-DVD-ROM-DRIVE-TOSHIBA-SD-S802A_W0QQitemZ250105339532QQihZ015QQcategoryZ122517QQrdZ1QQcmdZViewItem אני מבין שהוא בא בלי פאנל ואני לא רואה איזה חיבור יש לו. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by The_Wolf,

Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX לבין Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EARS והאם ההבדל שווה הפרש של 100 ש"ח במחיר? האם ההארדיסקים הנ"ל נחשבים לאמינים ושקטים? תודה

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  25. שלום לכולם, ניתנה לי האפשרות להניח ידיי על כונן חדש. בתחילה, הייתי אמור לקבל 3.5" של סיגייט, בנפח טרה- ST31000525SV, לא לגמרי אהבתי את הרעיון של סיגייט מאחר ופה ושם האמינות שלהם מוטלת בספק. מה שכן, הבנתי שהוא סוג של סוס עבודה שיש בו שימוש בעיקר במערכות אבטחה\הקלטה (ה-V). בכל מקרה, כעת ניתנה לי האפשרות לקחת במקומו Iomega ego 320gb usb3.0, הוא 2.5" ומאפשר ניידות טובה, שזה נחמד, בעיקר מאחר וכעת יש לי כונן אחד של טרה שבערך ב-60% שימוש (סמסונג 103SJ). ההתלבטות שלי מעט משונה, אני יודע, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לי בכלל USB3 במחשב (דל 3300). הכי טוב שיש לי זה eSATA. הסמסונג שלי מחובר ב eSATA. האם ניתן לחבר את ה-2.5" דרך איזה מתאם כדי לפחות לקבל את הנתוני העברה המקסימליים בeSAT…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים