עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by moshe_ha,

שווה קניה?

2. יש לי כמה דיסקים קשיחים של WD בנפח 1T ( הסידרה הירוקה , שמיועדת לאחסון ) לגיבוי שאני מחבר אותום בהתאם לצורך לתחנת עגינה כדי להפעילם. אתמול כשהייתי מחובר דרך SATA כיביתי את התחנה והחלפתי דיסקים . הדיסק שהכנסתי משום מה התעקש להראות לי את הנתונים של הדיסק הקודם . היום בבוקר חיברתי את הדיסק בממשק USB ומשהו מוזר . אני רואה שהתפוסה הכולל שלו היא מעל 800GB למרות שבפועל אני מוצא כ 180G בלבד . הפעלתי את תוכנות תיקון השגיאות של מיקרוסופט והצלחתי למצוא חלק מהקבצים ( אלו חלק מה 164G ) . הבעיה עכשיו שאני לא יודע איך לגשת לשאר המידע , מצד אחד הוא כאילו שם , מצד שלי לא רואים אותו ( והאופציה של SHOW HIDDEN FILES מופעלת ) . תודה מראש לכל העוזרים .

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. של סילור ליין - רשום שהם ורבטים 02RG20 MMC מה אפשר להבין מזה?........ והאם לקנות עוד כאלה..... קניתי קופסא של 25 וכולם נצרו ולא נהרס שום דיסק ! TSSTcorpCD_DVDW_TS-H552U_US06 זה הצורב שלי ולא יודע למה אומרים שהוא דפוק מתוך 100 צריבות של DVDR 2 דיסיקם נהרסו והנה תמונה של בדיקה שעשיתי שאני לא יודע ואמור להבין מה יש שם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  4. הכונן הקשיח החדש של ADATA מבטיח להיות הצעקה האחרונה בכל הנוגע לכוננים ניידים שעמידים לזעזועים, ומבדיקה שלנו עולה בהחלט לא מדובר בהצהרות ריקות מתוכן הכונן הקשיח הוא ללא ספק החוליה החלשה של המערכת, והפעם איני מדבר על ביצועים כי אם הלכה למעשה: כוננים מכאניים הינם החלקים הרגישים ביותר במערכת, ובמידה והמחשב האישי שלכם סופג הלם רציני כלשהו – מתוך כל חלקי החומרה סביר להניח מבחינה סטטיסטית שהם יהיו הראשונים אשר ייפגעו. הכונן קשיח הוא החלק היחיד בתוך המחשב המכיל חלקים נעים אשר עשויים להפגע בקלות על ידי תזוזה, מהלומה ולפעמים ללא סיבה – ולרוע המזל הם כוללים את הקבצים האישיים שלנו עליהם. נכון, הכונן הקשיח הוא ללא ספק טכנולוגיה רגישה בעלת משימה רגישה לא פחות. כפי שנצפה …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  6. Started by deannahum,

אהלן יש לי צורב של Nec (צורב די וי די) ולאחרונה יש לי בעיה קטנה. הצורב מצליח לצרוב דברים בסדר... זתמארת מבצע צריבות מכל סוג בלי בעיה אבל משום מה הצורב לא קורא 80 אחוז מהדברים שאני מכניס אליו... נגיד צרבתי משחק עכשיו, הצריבה הצליחה (ועובדת במחשבים אחרים) אבל כשאני מכניס את הדיסק אחר כך, הוא לא קורא אותו ! עיזרו לי בבקשה ! תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. שלום רב לכולם התעוררתי בבקור לגלות שהמערכת הפעלה נדפקה סבבה...התקנתי מחדש התעסקתי קצת עם מחיצות אבל הכל עלה בחזרה הווינדווס הותקן על דיסק אחד והדסיק השני של ה 500 ג'יגה לא נגעתי בו היה לי שם יותר מ 400 ג'יגה של חומר ותמונות של ה 7 שנים האחרונות עכשיו הבעיה בכונן של ה 500 דרך כל תוכנת צד שלישי אפשרית אני רואה את הכונן אבל הוא מראה לי שפשוט על אותו דיסק יש 130 ג'יגה של unpratitioned space אני לא רוצה ליצור מחיצה על אותם 130 ג'יגה האלה בשביל שמה שהיה על הדיסק לא ימחק הנה תמונה להמחשב זה קצת קשה להבנה בבקשה למומחים פה אני אובד עצות...נראה לי שבסוף אני אקח אותו לשיחזור החיים שלי שם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by edoson,

מישהו יודע להעריך? שווה לקנות את כונני ה8 M של היום או לחכות לS.ATA? חוץ מזה מישהו יודע כמה מהירים הם הולכים להיות?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by dannygnh,

קניתי דיסק קשיח wd 80 gb ויש לי מעבד סלרון 800 מדוע הוא מזהה רק 10 gb

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  10. הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. לא ידעתי כ"כ איפה לשים את הת'רד, בכל מקרה חבר שלי מעוניין ב DVD טוב קורא צרובים ואת כל האיזורים, אין לי ממש ידע בתחום, אז אם אפשר להביא לי שמות של דגמים טובים והסברים... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by Dimka,

יצרתי מערך RAID - 0 משני קשיחים WD 500GB. השתמשתי בבקר שנמצא על הלוח שלי, Jmicron 36X בגלל המגבלות של הבקר הזה, נאלצתי להשתמש ב-SATA וב-eSATA כדי ליצור מערך. נראה שמהירות הכתיבה ירדה ואילו מהירות הקריאה עלתה מאוד, זה נורמלי? כי תיארתי לעצמי שלא יהיו הפסדים פה. (תוצאות למטה) קשיח יחיד: מערך 0:

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  13. שלום , אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח שבין 500 ג'יגהבייט - 1 טרהבייט. אשר יחובר לכניסת USB2 של ראוטר DLINK 2760u וישמש ככונן "רשת" למחשבים בבית . הדרישה היא לכונן שעובד ללא צורך בחיבור חשמל חיצוני (למעט הUSB) , שקט ואמין. בנוסף בעל אפשרות לגיבוי המחשבים בבית . לגודל אין חשיבות. ומשום שהכונן ישמש בעיקר לגישה לסרטים \ מוזיקה \ תמונות יש חשיבות יותר למהירות קריאה מאשר כתיבה. מחפש המלצה לכונן שתואם את כל הדרישות השפורטו .

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום, אני מתעניין לגבי קניית מחשב נייד, ויש לי אופציה בתוספת של 100 ש"ח להוסיף כונן SSD בנפח 32G. השאלה, האם זה כדאי? האם 32G מספיק למערכת הפעלה ותוכנות כבדות (בעיקר OFFICE, אין שימוש בתוכנות תכנות כמו מטלב או עריכת תמונות למינהן). ובאופן כללי, איך עובד השילוב בין 2 הכוננים? האם אני אראה 2 מחיצות? תודה !

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. שלום, האם המתח החשמלי שבחיבור הכונן החיצוני (2.5) דרך הUSB ל-LCD מספיק לו בשביל להריץ סרטי 1080p ובלו ריי

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש למחשב, כי הקודם נדפק (הקודם היה של Maxtor, אם זה חשוב).. אני מתלבט בין שני אלה: WD6400AAKS 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6819 מחיר: 340 ש"ח HD753LJ Spinpoint F1 750GB 32MB 7200RPM SATA II http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151_973&products_id=19412 מחיר: 400 ש"ח לשניהם יש אחריות של שלוש שנים. האם שווה לשלם עוד 60 ש"ח בשביל עוד 110GB שלא נחוצים לי בכלל, ובשביל באפר של 32MB במקום 16MB. אם יש הבדל מורגש במהירות בין 16MB לבין 32MB, אני אקח את היקר יותר. תודה! אייל

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by approx,

קניתי את ההרדיסק הזה ב400 שקל מה אומרים דיסק קשיח חיצוני Maxtor Basic Desktop 500GB USB2.0 | STM305003EHD301-RK למישהו יש ביקורת עליו להביא לי ?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  18. תראו כיצד עובד הדיסק הקשיח מתחת למכסה בשידור חי! http://www.metacafe.com/watch/318610/inside_a_hard_drive_see_what_goes_on_inside/

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by adam99,

שלום! יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל3 מחיצות. 1. NTFS בגודל 12GB בערך שעליה מותקן הווינדוס. 2. FAT32 בגודל 30GB בערך. 3. FAT32 בגודל 30GB בערך. הכונן 1 התמלא עד הסוף ואין כבר מקום, אני רוצה להעביר מהכוננים האחרים קצת מקום לכונן הראשי. האם זה אפשרי? נ.ב בלי פרמוט או משהו שיפגע בקבצים. תודה!

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by elada92,

יש לי צורב של LG מדגם GSA-4163b ודיסקים של silverline dvd+r dl. כשאני בא לצרוב עליהם (לא משנה אם בעזרת nero או ImgBurn) הצורב עושה בעיות, נתחיל מזה שאם אני רוצה להיכנס למחשב שלי הוא נמצא בסטטוס לא מגיב עד שאני מוציא את הדיסק ואם אני בא לצרוב אז הוא יעשה לי fail ישר על ההתחלה אבל יעשה גם finalize לדיסק ככה שדיסק לא זול הלך לפח... יש למישהו פתרון לבעיה? אני כמעט בטוח שזה עניין של firmware אבל אני לא ככ מתמצא ולכן פניתי אליכם

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  21. יש לי סרטים רגילים (AVI) במחשב, ויש לי צורב DVD. יש אפשרות לצרוב אותם כך שאני אוכל לראות אותם בDVD רגיל? ואם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by RASTA^MAN,

שאני מנזה להכין דיסקט אתחול בוינדוס הוא נותן לי תהודעת שגיאה : AN UNEXPECTED1\0 EROR ACCORD ולא מכין לי את הדיסקט מישהו יודע מה לעשות ?? ושניסיתי לעשות לו פורמט הוא אומר שהדיסקט מוגן מפני כתיבה אז הזזתי תצ'ופצ'יק וזה לא עזר יש לי וינדוס אקס פי ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  23. אני מחכה כרגע להוזלת מחירי הכוננים הקשיחים על מנת להעביר את כל החומר שאגרתי במשך השנים מהדיסקים למחשב. לאחרונה אני במחסור חמור של מקום פיזי וחשבתי לאחסן את כל נרתיקי הדיסקים זה על זה. במקרה כזה יופעל על הדיסקים שבתחתית הערימה משקל של 10-15 ק"ג. האם ישנו סיכוי כלשהו שהדיסקים יאבדו מידע? (אינני מאמין שהם יישברו)

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by ozkatz,

מעוניין ליצור מערך raid 5 המורכב ממספר דיסקים קשיחים בגודל 1.5 טרה. (יש לי מס' דיסקים בבית ורוצה לנצל אותם לטובת העניין) כרגע אני בשלב הראשוני של חיפוש Raid Controller . שתומך לפחות 8 דיסקים. אשמח לקבל עזרה בקישור לכרטיס מומלץ במחיר נוח באיביי חיפוש ראשוני הביא אותי לזה: https://www.ebay.com/itm/IBM-M5015-LSI-Megaraid-SAS-9260-8i-SATA-SAS-Controller-RAID-5-6G-PCIe-x8/122432455243?epid=25010930809&hash=item1c818b024b:g:OH4AAOSwuLZY5M-l לאחר מכן אולי אצטרך קצת עזרה מבעלי ניסיון גם בהגדרות במידה ואתקשה בהבנת חברנו גוגל. תודה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  25. איך לצרוב נכון סרט DVD ואח"כ לראות אותו בDVD הרגיל שלי כי צרבתי והוא לא מזהה עכשיו אני זוכר שהייתה איזו שיטה משהו... בבקשה חייב את העזרה שלכם

• 6 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים