עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by CraXeD,

שלום , יש לי פרק של סדרה שאורכו כ-50 מתוך 13 שעד עכשיו יצאו . גודל 1980x1080 X264 1080p ושוקל 2.4 GB הורדתי אותו וסיים להוריד , חילצתי מהרארים וזה פורמט MKV כלומר פורמט HD. ובכן אני רואה אותו במחשב באיכת יחסית גרועה ל-1080p ניסיתי לצרוב בנרו ב-Burn DVD Video Disc אבלל הוא לא נותן לי הוא רק אומר שזה לא יכול להוסיף ל-Video_TS כלומר אין אפשרות. עכשיו אני מנסה לקודד אותו ל-WMV באותו גודל ואותו קצב פריימים אבל זה בטח ישקול 7 ומשהו GB. איך אני יכול לצרוב אותו בMKV ושיקרא לי אותו ב-DVD. דרך אגב DVD של סוני שקורא כאלה סוגים וטלויזיה גם של סוני 1080P שמחוברת HDMI ניסיתי לצרוב אותו DATA אבל שם הוא לא קורא לי אותו ב-DVD.. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by Ashand,

מחפש 120GB SSD למחשבי מק (MAC MINI) שיתמוך בחיבור PLUG AND PLAY זאת אומרת בלי הגדרות מיוחדות ואחד כזה שלא יעשה לי ריסטרט למחשב כל כמה שעות בתקציב נורמאלי עד 800 שקל

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  3. ניסיתי לצרוב משחק ששוקל 8GB על דיסק דיוידי דו שכבתי הצורב שלי קרא והכל..אבל המשחק לא פעל לי בפלייסטישן הוא התחיל לעשות קולות וכל מיני ולא העלה את המשחק.אז שמתי את הדיסק במחשב כדי לראות מה לא בסדר והיה רשום לי שהדיסק תופס רק GB3.97 וכשחשבתי על זה בצריבה בנרו היה רשום שהוא מתחיל לצרוב את השכבה השנייה אחרי שצרב את הראשונה אבל זה כבר הגיע ל100 אחוז והוציא לי את הדיסק לא הסתכלתי אם הוא רשם לי הערה או משהו כי מיהרתי לשחק ,ההשערה שלי שהוא לא צרב לי את השכבה השנייה ולכן המשחק לא פועל. השאלה שלי היא האם צריבה על דיסק דו שכבתי שונה מצריבה על דיסק דיוידי רגיל?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  4. טוב, מכיוון ש320GB בהחלט לא מספיק למחשב HTPC הגיע הזמן לקנות עוד כונן. עכשיו אני מתלבט בין 320GB לבין 500GB. אם אפשר לקבל המלצה להארד דיסק מומלץ גם אחד של 320 וגם אחד של 500. חשוב שיהיה דגש על אמינות ועל שקט... בקיצור צריך סוס עבודה מבחינת התקציב אני לא יודע ממש.. מכיוון של500 יש מחיר שונה מ320... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  5. לא הבנתי מה עדיף SATA או ATA ומה יש SATA שאין ב ATA והאם עדיף לקנות אותו בכלל ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by shahar07,

יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, הוספתי 2 מצבים של ביצועיי ה HD שלי שהם ב raid0 נראה נמוך קצת לא ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by MoSQuiTo,

אנשים שלום... (זה Psycho 17 מהמחשב של BooG'iNda) קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח S-ATA 120GB של WD והוא אינו מוגדר. אני יודע שעם דיסק קשיח S-ATA מגיע דיסקט שאיתו מגדירים את הדיסק הקשיח. איני יודע לבצע זאת אשמח אם תכלו להסביר לי את השלבים כדי להגדיר את הדיסק הקשיח ??? בתודה מראש אלדד כהן (Psycho17) ;D

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by SABONIS,

שלום לכולם! ראשית כל הנה הצורב שיש ברשותי http://www.cdr.cz/rekordery/msi/images/8332b.gif מאז הפירמוט האחרון והתקנת WIN XP יש לי בעיות צריבה. אני צורב דאטא דיסק בנרו, הוא צורב הכל בסדר (רק בדיסקים יקרים), מסיים אותו ולאחר מכן כשאני רוצה להפעיל את הדיסק הוא פשוט ריק מתוכן, ואין בו כלום. ברגע שאני משתמש במדיה איכותית כגון VERBATIM הצורב צורב והכל בסדר, אולם לאחר מכן אני לא יכול להפעיל את הדיסק והוא כאילו ריק, כשאני משתמש במדיות זולות ולא מוכרות הצורב בכלל לא מסיים את הצריבה וכותב Could not perform fixation או משהו כזה. יש לציין שבשני המקרים אני צורב במהירות נמוכה יחסית (X12 או אפילו 8X, כשהצורב מסוגל 32X). עוד דבר הוא שאם אני מכניס דיסק REWRITABLE של TDK ומבצע צריבה, הנרו …

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום חברים יש לי בבית מתאם IDE-SATA שמצג אחד מתחבר ללוח בחיבור של ה IDE ובצד השני יש לו חיבור של SATA, השאלה האם המחשב יקלוט שאני מחבר כונן SATA או שאני צריך להגיד איזה משהו במחשב , דרייברים. לוח אם של אינטל זה פנטיום 4 1.5 MHZ בן איזה 5-6 שנים לפחות. תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by The-Q,

הסיפור מעט ארוך אבל בקצרה: היה לי Seagate Barracuda 500GB ששווק חיים, במסגרת האחריות הוא הוחלף ל-1TB. חצי שנה אחרי ההחלפה גם הכונן החלופי 1TB החזיר נשמתו לבוראיו ואני כרגע חודש לפני תום האחריות על הכונן המקורי. הבעיה היא מחלה ידועה של הסדרה הנ"ל של סיגייט שהייתי יכול למנוע אם הייתי מעדכן את ה-firmware בזמן. מיותר לציין שהכשלים האלו הסבו לי עוגמת נפש בעקבות מידע שאבד ולעולם לא יוחזר הי"ד. יש דרך לשחזר את המידע אך היא כרוכה בפתיחת הכונן ובסיום האחריות. לפני שאני מממש את האחריות ומחזיר את הכונן, אני רוצה למחוק את כל המידע שנמצא עליו והדרך היחידה לעשות זאת מבלי לפגוע באחריות היא degaussing. האם יש מקום בארץ שמבצע degaussing? מה טווח המחירים עבור כונן בודד והאם בכלל נותנים שיר…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by BeNDeR,

אממממ אוקי ! אני רוצה לנקות את הכוננים שלי !! גם את ה CD וגם את ה DVD ! בשביל שהפעילות שלהם תהיה טובה יותר !!! איזה אפשרויות יש ? ? תודה רבה : )

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by wons,

סיגייט באמת עד כדי כך גרועים שהמחיר של ווסטרן דיגיטאל כפול משל סיגייט?!

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  13. איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  14. Started by LRa,

בוקר טוב, לפני שבוע הזמנתי כונן סמסונג 500G hd502hi וקיבלתי במקומו hd503hi . האם הוא טוב באותה מידה או שמא כדאי לי להחזיר אותו?

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by kapyuval,

שלום. יש לי שרת אחסון עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-D525TUD. כרגע יש לי שני כוננים של 2TB שיושבים על בקר הרייד (SATA) וכונן של מערכת ההפעלה שיושב על SATA שלישי. יש לי חיבור SATA נוסף, חיבור IDE ו-PCI אחד. קניתי עכשיו עוד שני כוננים של 2TB ואני רוצה לחבר אותם על שני חיבורי ה-SATA הנותרים ולחבר את הקשיח של מערכת הפעלה בצורה אחרת. רציתי לדעת האם חיבור של הכונן של מערכת ההפעלה על מתאם SATA ל-IDE למשל כזה: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=5269&txt_search=IDE&buy=&minprice=0&maxprice=0 יפגע בביצועי הקשיח או שעדיף מתאם של SATA ל-PCI? (למרות שלפי מה שהבנתי לשניהם רוחב פס של 133MBps) תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  16. Started by ggg123,

קניתי מחשב חדש וברצוני לחבר לו את הדיסק הקשיח מהמחשב הישן שלי. מדובר בדיסק קשיח די חדש מדגם SAMSUNG HD103SJ שעובד מצויין. חיברתי את הדיסק למתח וכן ללוח האם לחיבור SATA 3 עם כבל SERIAL ATA ורוד. בביוס הדיסק לא מזוהה. בנוסף הדיסק גורם ל POST איטי מאוד וכן לטעינה איטית למדי של הווינדוס במהלך ה BOOT. מה עושים? יש לי עליו מידע מאוד חשוב ולא יתכן שהדיסק הלך.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

אף פעם לא יצא לי להיתעסק עם 2 כוננים או יותר השאלה שלי איך אני בוחר בכונן אחד שיהיה C והשני יהיה D והכונן השלישי יהיה F, האם בפירמוט זה נותן את האפשריות הללו? נכון לרגע זה אין לי צורך במספר כוננים.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by SendaRider,

אני מתכנן לקנות הארד דיסק בתקציב של עד 360 ש''ח. תמליצו לי על הארד דיסק טוב. חשבתי על ה- http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=WD250KS&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=71&aff=Zap〈=he . ואני לא יודע מה לקנות בלי המלצה . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by maphisto324,

שלום לכולם. ברשותי הכונן המדובר לעיל. כשאני מנסה לחברו למכשיר DVD נייד, הכונן אינו נקרא, ומתקבלת הודעה שהכרטיס ריק. הכונן מקבל מתח מה-DVD והנורה שמראה שהוא מופעל דולקת. עדכנתי קושחה ותוכנה לחדשות מהאתר שהכונן שולח אליו, והבעיה לא נפתרה. יש לציין שכונן My Passport אחר, בדגם מעט ישן יותר ועם 160GB נקרא ופועל בDVD המדובר. האם יכול להיות שקיימת הגבלת נפח בנגני DVD מסויימים שמעליו הם לא מזהים את הכונן? האם עלי לשנות הגדרות מסויימות בכונן על מנת לפתור בעיה זו?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by ShayGTi,

טוב אז בזמן האחרון הצורב כבר לא קורא לי דיסקים...זאת אומרת שאני נכנס לדיסק אני לא רואה שום קבצים שאמורים להיום שם... האם הוא הלך לעולמו??? למרות שהוא צורב (כביכול) בסדר אבל כשאני מנסה לראות את הקבצים...שום דבר... :2girls:

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למארז עבור דיסק קשיח בגודל 3.5" בעל חיבור SATA ואני צריך שלמארז יהיה חיבור USB3.0 אני רוצה לקנות מוצר איכותי מחברה מוכרת ולא איזה משהו גנרי שיפסיק לעבוד אחרי חודש. תודה !!!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500 ואני רוצה לדעת מה עדכון FIRMWARE יאפשר לי(חוקי או פרוץ). בעקרון הדבר הכי חשוב לי זה שאני אוכל לצרוב את הVERBATIM DVD+RW 4X שלי מהר יותר, זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by zilbermm,

מישהו צרב פעם דיסק dual-layer? מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.

24. Started by TripMan,

המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  25. Started by evy,

יש לי צורב די וי די אחד,וסידירום אחד.. ואני רוצה לעשות קופי לדיסקים dvd שיש לי בבית,איך אני עושה את זה? יש אפשרות להעתיק את התוכן של הדיסק די וי די למחשב ואז לצרוב אותו וכך יהיה קופי של הדיסק או שיש דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים