עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לאמצעי גיבוי פשוט ואמין למחשב. מכיוון שמדובר בחומר חשוב מאוד יש צורך בהתקן חיצוני שניתן לשליפה מיידית לאחר הגיבוי ע"מ שלא יימצא ביחד עם המחשב. עוד פרט חשוב - יש צורך בגיבוי אוטומטי אחת ליום להתקן הזה, כך שבסוף יום נתון ניתן לקחת את ההתקן כאשר כבר ברור שכל החומר גובה מבלי התערבות בעלי המחשב. גודל החומר המגובה כ-חצי ג'יגה. אני אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, ובנוסף אם אפשר- הערכת מחיר לגבי התקן כזה. תודה רבה.

2. Started by Posford,

HD של WD. עושה רעש פעם בכמה דקות או שעות לפעמים כזה, טיק אחד. מה זה אומר? לממש את האחריות? איך עובדת פרוצדורת האחריות? אני פשוט אומר שההארדיסק לא תקין ומקבל חדש במקום? והאם יכולים לשחזר מה שהיה עליו? לאחר פירמוט?

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי ד.קשיח 200GB בתצורת SATA וכרגע קיבחתי דיסק קשיח נוסף בתצורת IDE אם אני יחבר אותו האם זה לא יאט לי את המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. Started by cms,

שלום רב, יש לי כונן USB של 1 ג'יגה, השאלתי אותו לידידה שלי והיא הצליחה להכניס אליו וירוס שלא משנה מה אני עושה אני לא מצליח למחוק אותו וכל פעם שאני מחבר את הכונן למחשב שלי הוא שותל את עצמו. ביצעתי מחיקה דרך CMD ע"י הפקודה FORMAT F: /fs:FAT32 אבל עדיין כאשר אני מחבר את הכונן למחשב עולה לי הוירוס, הניחוש היחיד שלי הוא למחוק את ה MBR ולכתוב אותו מחדש... האם למישהו יש מושג כיצד אני מבצע את זה דרך Windows xp pro sp3?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by omerz90,

איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hugo123,

זהו צורב 48X24X48 ובאפר 8 מגה שאני יכול להשיג ואני מתלבט אם להתקין אותו בנוסף ל-3540 שיש לי. אם למישהו יש/היה נסיון איתו ויכתוב חוות דעת, אני מאוד אודה .

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  7. אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית במחשב והחלטתי לעשות פרמוט. יש לי בערך 200GB של סרטים שאני רוצה לשמור ולא מתכוון להוריד (כולם ב-HD ולקח לי זמן). איך אני יכול להעביר (אפילו את כל הכונן, 324GB) למחשב אחר? חשבתי לקנות דיסק און קי של 500 אבל זה המון כסף, וגם מערכת הפעלה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by zglazer,

שלום חברים!!! אבקש את עזרתכם בבעיה הבאה. קניתי דיסק חדש 7200 WD 80JBהגדרתי אותו כMaster . עם 2 מחיצות של C,Dוהתקנתי את מערכת ההפעלה Win XP PRO/ הדיסק המקורי הישו בן 20GB WD 7200 הגדרתי כ slave כאשר הוא היה בעל 3 מחיצות C,D,E. על הדיסק המקורי (20)ביצעתי פירמוט על מנת לקבל כונן אחד E בלי מחיצות. בפועל קיבלתי כונן של E עם 6.8Gפעילים (מוקצים)ו12GB הוגדרו כלא מוקצים כך שאינם פעילים , מה צריך לעשות על מנת לאחד את כונן ה E ל20GBמלא. כך שהאזור הלא מוקצה יהפוך למוקצה ופעיל. אני כמעט בטוח שזהו משהו שטותי של הגדרות. תודה צביקה :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. כרגע יש לי במחשב כונן של 120 ג'יגה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכונן של 80 ג'יגה. בקרוב אני עומד לקבל דרך קומבינה כונן של 250 ג'יגה ויש לי רק 2 חיבורי SATA במחשב. זה בסדר, כי בנוסף אני מקבל CASE חיצוני ל-HD, כך שאני אשים HD אחד בקייס ושניים בתוך המארז. עכשיו, אילו כוננים כדאי לי לדעתכם לשים בתוך המארז? על איזה כונן כדאי לי לשים את מערכת ההפעלה? אני מתכוון לפרמט את המחשב בכל מקרה, אז תתחשבו בזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. או שכדאי ללכת על ATA-100? ובכלל האם ההבדל כל כך משמעותי?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tora26,

בס"ד שלום שאלה כללית בנוג לכונני NVME\SSD\SSD חיצוני אם אני יוצר מספר מחיצות זה יכול לגרום לאטיות מסויימת או בעיות אחרות? בין אם זה כונן שמותקנת באחת המחיצות מערכת הפעלה ובין אם זה כונן ללא מערכת הפעלה תודה

13. Started by michal33,

שלום, לקחתי את ההארד דיסק שלי לבדיקה במעבדה. החזירו לי אותו ואמרו שהוא תקין. לאחר שחיברתי למחשב, אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי ל"ניהול הדיסקים" ואני רואה אותו עם סימן אדום והודעה שהדיסק לא INITIALIZED. אמור להיות חומר על הדיסק, כך שאני לא רוצה לפרמט אותו. איך אני יכולה לדעת אם במעבדה לא מחקו לי את החומר מהדיסק? ואם אכן החומר קיים על הדיסק - איך אני יכולה להגיע אליו? תודה מראש לעוזרים, מיכל

14. Started by .:YoGy:.,

ל KSP יש כוננים ניידים של טרנסקנד... בסך הכל דיי מרוצה מהם אבל כבל אחד נהרס לי ונשארו לי עוד 2. מישהו יכול להגיד לי אם הכניסה לכונן זה micro usb B ? או שזה רק נראה דומה אבל לא אותה כניסה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. משום מה ישנו מנהג מגונה בעולם החומרה להוציא משימוש מוצרים שעובדים מצוין. יש לי צורב DVD של NEC מלפני שנתיים בערך. הבעיה היא שהצורה הנ"ל צורב עד מהירות X8, ועושה רושם שהדיסקים שנמכרים היום הותאמו לעבודה עם צורבים שצורבים לפחות X16. אני הנחתי שכשכתוב על מדיה לצריבה X16 הכוונה היא שניתן לצרוב עד מהירות מקסימלית של X16, אבל בפועל הצורב שלי לא מצליח לצרוב על המדיות האלה, ואני מניח שזו הסיבה (ניסיתי כבר 2 סוגי מדיות מוכרות). למה הם עושים לי את זה? :'( איפה אני משיג DVD +-R X8?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  16. יש מחשב מנטרלים דרך הביוס את הדיסק קשיח שלו, האינטרנט האלחוטי והרגיל מחברים דיסק קשיח חדש עם ווינדוס רושמים כמה מסמכים על אותו דיסק קשיח מוציאים את הדיסק ומשמידים אותו (פיזית, שורפים עד שהופך לאבק) יש אפשרות כל שהיא (גם אם משקיעים הרבה כסף) לגלות מה היה באותו דיסק קשיח? ששרפנו?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by ovego,

אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by manga05,

רק רציתי לבשר לכם שקניתי היום 50 DVD-R של וורבטים 8X מטיוואן מחנות GOLDTOP שממוקמת ליד קניון הזהב בראשל"צ, הפרטים של המדיה בתוכנה DVD IDENTIFIER : ---------------------------------------------------------------------------- Unique Disc Identifier : [DVD-R:CMC MAG. AE1] ---------------------------------------------------------------------------- Disc & Book Type : [DVD-R] - [DVD-R] Manufacturer Name : [CMC Magnetics Corp.] Manufacturer ID : [CMC MAG. AE1] Blank Disc Capacity : [2,298,496 Sectors = 4.71 GB (4.38 GiB)] ---------------------------------------------------------------------------- [ DVD Identifier V5.0.1 - http://DVD.Identifier.CDfreaks.c…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by dnco,

שלום אני חדש כאן ולא מתמצא גדול במחשבים.שאלתי היא האם ניתן לשחזר הארדדיסק פגום {פועל כדקה ולאחר מכן הכל נתקע ולא זז}האם יש דרך להעתיק אותו להארדדיסק אחר?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  20. מה זה ה Buffer בצורב? מופיע בתוכנת נרו.. עכשיו הוא התחיל לרדת לי מ 100 ל 97,91,94 משחק.. אבל לא יורד מ 91... מה זה?? איך מסדרים? לפני שזה הופיע עשיתי 2 צריבות של אוברבורן.. והצורב הוא סמסונג DVD חדש..חודשיים ככה..... יש אפשרות לסדר את זה?או שזה יסתדר לבד... אפשר קצת הסבר??? חח הרבה שאלות אה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by integral,

http://www.akihabaranews.com/en/news-11258-SH-B022A,%20Samsungs%20DVD%20of%20the%20future%20(News%20by%20Nikko).html [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by zabal12,

שלום ! יש לי בעיה בכונן חיצוני של WD MY PASSPORT 0740 הוא עובד טוב,אבל המחשב של אח שלי לא מזהה . מישהו יודע מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by overload,

PS2 יכל לקרא CD רגיל? נגיד אני מכניס משחק של 600 מגה על דיסק CD רגיל, האם הPS2 יקרא אותו? אם זה לא הפורום, מצטער, RK תעביר.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by shlomi_x,

היי, התקנתי את הלייט-און ואת תוכנת הצריבה Nero. כאשר אני מנסה לצרוב, אני מקבל רק אופציה ליצירת IMAGE. למה? האם אני צריך להגדיר ל Nero את הלייט-און כצורב? שלומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.