עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Athlon-WINGS,

היי. יש ברשותי את הצורב הנ"ל כבר תקופה של שנה וחצי. צורב מצויין, לא עשה לי שום בעיות, קרא דיסקים סרוטים רצח כמו מלך. אני משתמש בדיסקים של SILVER LINE קבוע, והם מצויינים ואיכותיים! לאחרונה התחילה בעייה, כל פעם שאני צורב מדיה, מעל ל24X הBUFFER יורד לאפס, ואז עולה חזרה (כל זה ב2 שניות). ככה מעל ל100 פעמים בצריבת מדיה (הוא מודיע לי בסיום כמה פעמים הוא תיקן את הנפילת כוח). אני מצויין שאם אני צורב מתחת ל24X כולל, זה לא עושה לי את הבעייות האלה.. ניסיתי לפרמט - לא עזר. ניסיתי להחליף סוג דיסקים- לא עזר. אני משתמש קבוע ב Nero 6.6 הגרסא האחרונה ביותר. שהיא לא עשתה לי בעיות בכלל עד עכשיו. עריכה: 1. מצב DMA מופעל. 2. לאחר חיפוש בפורום מצאתי שהצורבים של MSI הם צורבים חרא שנדפק…

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה יש לי כונן קשיח sata2 של wd והוא נמצא על slave איך אני מעביר אותו לmaster?

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

זה נורא פשוט... האם יש מאריכי כבל USB1 ומאריכי כבל USB2 בנפרד או שזה אותו כבל והדבר נקבע לפי הבקר USB והמכשיר שמחובר ועוד שאלה... אם זה אותו כבל גם ל 1 וגם ל 2... עד איזה מרחק אני יכול להאריך כרטיס רשת אלחוטי USB... האם אפשר לחבר 3 מאריכי USB של 9 מטר סה"כ... האם זה "יהפוך" את זה ל USB1... שאלה קצת מוזרה... חחח תודה יניב

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  4. Started by zilbermm,

מישהו צרב פעם דיסק dual-layer? מעולם לא ניסיתי כי שמעתי שהם לא הכי מוצלחים (לא זוכר אפילו למה) ואני רוצה לדעת אם שווה לנסות, עכשיו שהמחירים סבירים למדי.

5. Started by ofer40,

היי אני מחפש דיסק קשיח 250 או 320 שיהיה שקט,האם יש כזה דיסק? תודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. אני אישית כבר לא מבין מה הולך פה... מדובר כבר בכונן קשיח רביעי שהולך לי בשלוש שנים ! לדעתי מדובר במשהו די מוזר, לא ? חשבתי אולי הספק אשם, החלפתי אותו, החלפתי מארז, החלפתי לוח אם/מעבד/זכרון הכל... הכוננים אומנם מאז ומעולם היו ברמת פעילות גבוהה, ביטורנט והכל, אבל אני לא היחיד, אבל משום מה רק אני צריך להחליף 4 כוננים בשלוש שנים.... יש למישהו רעיון אולי מה יכול לגרום לתופעה הזו ?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  7. אוקיי, אז יש לי צורב DVDRW של LG מלפני שנה. הדגם שלו: HL-DT-ST DVDRRW WGA-4161B ואני משתמש בNERO 7.2.0.3 או בALCOHOL 120% 1.9.5 בNERO אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4 למרות שאני משתמש בDVD של X8 והצורב אמור לתמוך בX16. הבעייה זהה ב +/- זאת בעיה מוכרת? יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  8. שלום לכולם, אני רוצה לשפר את הכונן של מערכת ההפעלה . ברשותכם מספר שאלות שאלות הן לויסטה ול XP 1.הייתי רוצה לדעת האם יש תמורה טובה (ביצועים-יציבות) כאשר מערכת ההפעלה נמצאת בכונן תחת RAID ?במקרה וכן איזה מומלץ? 2.בהינתן מערכת הפעלה על שני כוננים ב RAID 0/1 האם ניתן לבצע GHOST ואם כן איך? 3.מדובר בשני דיסקים של 160 WD AAJS - האם הגודל הפיזי לא מהווה שחיקה/ירידה בביצועים,האם עדיף כוננים קטנים יותר או חלוקה לפרטישן קטנה יותר.

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by dimashk,

אתמול בערב שמתי לב שהצריבה של מדיה DVD מתבצעת שונה מהרגיל, עם הפסקות קצרות בתהליך הצריבה. אחרי הצריבה, סריקת שגיאות הראתה שיש כמות שגיאות עצומה. מאז ניסיתי לצרוב עוד 5 מדיות DVD, סריקות היו יותר גרועות מדיסק לדיסק. מדיות CD הוא צורב כרגיל. שינוי גרסאות firmware לא שינה שום דבר. האם הצורב פשוט גוסס לאט לאט?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by rk666,

Xbit labs יצאו עם סקירת דיסקים גדולה לפני יומיים, התוצאות מוזרות, אבל תשפטו בעצמכם. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by erezb84,

שלום, אני מתעניין לגבי קניית מחשב נייד, ויש לי אופציה בתוספת של 100 ש"ח להוסיף כונן SSD בנפח 32G. השאלה, האם זה כדאי? האם 32G מספיק למערכת הפעלה ותוכנות כבדות (בעיקר OFFICE, אין שימוש בתוכנות תכנות כמו מטלב או עריכת תמונות למינהן). ובאופן כללי, איך עובד השילוב בין 2 הכוננים? האם אני אראה 2 מחיצות? תודה !

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by sheff2k2,

בעבר קניתי מארז חיצוני לדיסק פנימי, של חברת silverstone. זה היה עובד כמה דקות, עד שזה היה נעלם לחלוטין(כנראה בעקבות מצב IDLE), ולא רק שלא ניתן היה לגשת לדיסק, אלא שגם היה צורך לכבות את המחשב ידנית. על USB2 זה פעל בסדר, אז הסקתי שיש לקופסא הזאת בעיה עם USB3(אמרו לי גם משהו כזה בפורום הזה). עכשיו קניתי דיסק חיצוני seagate backup plus slim 2tb- אותו סיפור. על usb3 הוא נעלם מהר מאד(בכלל לא רואים שהוא קיים בmy computer) , אך על USB2 פועל. המסקנה היא כמובן שהבעיה נובעת מהUSB3 שלי...מחפירה בגוגל לא מצאתי יותר מדי, חוץ ממאמר אחד של WD(שלא אמור להיות רלוונטי לגבי סיגייט או סילברסטון..) שטוען שעם הUSB3 קונטרולר של אינטל יש לכבות advanced power managment. http://wdc.custhelp.com/app…

14. Started by dezmond5,

מה זה למעשה? האם יש חשיבות כלפי המערכת הפעלה או זה רק בתוך החברה עצמה שמות דגמים? ומה מהם יותר טוב? תודה...

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. הי, דיסק WD JD 80GB שהותקן לפני כמה דקות, מזוהה ב-Boot ע"י הבקר Raid, אבל לא מופיע ב-XP ככונן... למה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by hezi508,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד שאני רוצה להוסיף לו נפח איחסון. החלטתי לא להחליף את הדיסק הקשיח הפנימי אלא לקנות דיסק קשיח חיצוני נוסף. השאלות שלי הן איזה חיבור עדיף USB FIREWIRE ESATA כמובן שאני אעדיף כונן עם BUFFER גדול לפחות 16MB ונפח הכי גדול שמאפשר התקציב תודה חזי

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by shelley duncan,

יש לי מערכת קצת מיושן עם sata 2 כך שאין טעם לקנות ssd, הדגמים שאני שוקל הם Caviar Black של ווסטרן דיג'יטל wd1002faex, ו ה Baracuda של סיגייט st1000dm003, אמנם ה Baracuda זול יותר במאה ש"ח, (וניתן להשיג את ה 2TB שלהם במחיר של ה 1TB של WD, אך קראתי שיש כמה גרסאות של ה 2TB עם ביצועים שונים) וגם לפי הנתונים מהיר יותר מה Caviar Black, אך יש שמתלוננים לגבי האמינות של Seagate, מה גם שה Caviar Black מגיע עם 5 שנים אחריות לעומת ה Baracuda שיש רק שנתיים אחריות אז על איזה מהם ללכת?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by ORBIT,

1. מה ההבדל בין SATA / SATA2 / SATA3? 2. איך אפשר לבדוק במה הלוח אם שלי תומך מבלי להשתמש בתוכנה צד ג' כמו סנדרה? 3. במידה ונניח והלוח אם שלי תומך ב-SATA2, האם אפשר לשדרג או שזו בעית חומרה שצריכה להשתדרג, כלומר להחליף לוח אם? 4. כמו שאלה 3 רק בהתייחס לתמיכה ב-USB. אודה לתשובה לכל שאלה בנפרד. תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by gmppaz,

שלום לכולם, אינני יודע אם זהו הפורום המתאים לנושא זה, במידה ולא- אשמח שיעבירו אותו לפורום המתאים. אני מעוניין בדיסק און קי ודודים שלי באים לביקור מארה"ב בחנוכה, אז חשבתי לנצל את ההזדמנות חשבתי על אחד בעל נפח של 4GB ויהיה נחמד גם U3 איתו, אשמח למהירות סבירה ומעלה. בדר"כ אני מבקש מדודים שלי דברים מ Newegg, ככה שאולי תמצאו שם משהו טוב, אם יש לכם חנות אחרת להביא לי-בשמחה! (רק שתהיה חנות יחסית גדולה, ולא איזו חנות שכונתית שיש לה אתר באינטרנט) מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227145 הוא נראה נחמד, נשמע מהיר, אבל אין לו U3... בנוסף גם כתבו שם בביקורות הצרכנים שהמכסה שלו נופל בקלות יתרה :-\ תודה רבה לעונים

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אז ככה יש כמה אופציות, אני צריך 500 GB, השאלה מה מומלץ ומה עדיף ולמה ? Western Digital ELEMENTS WDE1U5000E Maxtor Basic Desktop Storage 500GB STM305003EHD301-RK תודה : )

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by FuzzyNapkin,

I would like to view some of your comments on *HDD HITACHI HDT725032VLA360 320GB SATA-300 7200rpm 16MB im really not sure if its a good model or if another company should be better...im looking for a silent 320gb drive and my options are pretty much limited...its either Hitachi or seagate, whereas the seagate model is *HDD Seagate ST3320620A, 320 GB 16MB, ATA100, 7200. please give me suggestions on waht you think is better. thanks alot

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by Shaykobs,

שלום. רכשתי לא מזמן סלולרי עם כרטיס microSD בגודל 8 ג'יגה. בכל פעם שאני מנסה להעתיק אליו קובץ גדול (מעל 200 מגה) או מספר רב של קבצים עולה לי שגיאה בנוסח the path is too deep. ניסיתי לפרמט את הכרטיס אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? :s05:

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by tomer_et,

??? אם כן, איפה ניתן למצוא אחד כזה?

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  24. האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע? בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג. אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן. ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות... ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי…

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  25. יש לי אפשרות להזמין אותו מחו"ל ב590 ש"ח. אם יקחו לי עליו מע"מ ייצא לי 685 ש"ח. אני שואל כיוון שראיתי בארץ הורדת מחירים מסיבית לכונני SSD אך לא של OCZ. למשל ב KSP אני רואה שניתן לרכוש את הכוננים: Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ב590 ש"ח Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 ב610 ש"ח מביקורות ברשת הכונן של OCZ נמצא תמיד בראש הבאנצ'מאקים מה שאי אפשר להגיד על אלה, למרות שהכונן של Crucial מצויין. מה הייתם עושים ?? המחיר הכי זול בארץ לכונן של OCZ הוא 880 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.