עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Cereal Killer,

שאלה... אני חושב על לפנק את הנייד שלי ב SSD למערכת ההפעלה + תוכנות (נראה לי ש 40GB יספיקו שכן נכון להיום זה גודל מחיצת C אצלי ויש לי עוד 7.5 פנוי) אבל מצד שני, אני לא רוצה לוותר על נפח האכסון של הדיסק המכני. יש לי 2 אפשרויות: 1. לנתק את הכונן האופטי, להכניס את הדיסק המכני לתוך מנשא שיכנס במקום האופטי ולקנות SSD 2.5 רגיל שיכנס במקום הדיסק המכני (אופציה פחות רצויה מבחינתי היות ואני כן משתמש בכונן האופטי אחת לכמה ימים) 2. להכניס SSD לסלוט MINI PCIE פנוי שיש לי (בעקרון יש שם מודם סלולרי, אני לא משתמש בו, הוא מנותק בביוס כדי לחסוך בחשמל ואין לי שום בעיה להעיף אותו החוצה - הכונן האופטי יותר שימושי לי פי כמה וכמה), השאלה שלי, האם יש SSDים בממשק זה ובנפח הרצוי במחירים משתלמי…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by omrit,

האם כדאי לפרמט אותו על FAT/FAT32/NTFS? האם זה יתן שיפור בביצועים? (בדיפולט הוא מגיע על- FAT).

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by GREATTHUNDER,

אני מחפש חיבור שמשנה את היציאה של HD רגיל(IDE) ליציאה של USB אני יודע שדיברו על זה בפורום והרצתי חיפוש אבל מצאתי כל מיני דברים שדומים אבל הם לא מה שאני מחפש. אני צריך רק כבל שישנה חיבור IDE לחיבור USB (ושיתמוך בUSB 2 ) אני גם צריך מקום שבו אני יוכל לקנות את זה (אם זה לא נגד חוקי הפורום להגיד) אני חושב שיש באינטרנט אבל בכללי אני קצת פארנואיד בלתת את מספר כרטיס האשראי שלי באינטרנט...(אתם חושבים שיש לזה הצדקה?)

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  4. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

אני צריך עזרה בצריבה של 900 מגה יש לי תוכנת נרו 6 ויש לי דיסקים של 900 מגה אבל אני לא יודע איך לצרוב זה אומר שאפשר רק עד 700 ..ואמרו לי שאני צריך לעשות over burn ואין לי מושג איך מי שיודע איך בבקשה שיעזור לי זה חשוב לי מאוד

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by maXopka,

מצב קיים :יש זוג דיסקים של 1TB בRAID1 המשתשמים בבקר של GRAID (יעודי של GIGABYTE). אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר ללא בקר של GIGABYE אלא הסטנדרטי של אינטל המובנה בלוח אם P5N-T DELUXE. הדיסקים יקראו רגיל או שצפוי לי סקס ארוך מול המחשב? תודה.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by tomer_et,

??? אם כן, איפה ניתן למצוא אחד כזה?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by integral,

http://www.cdfreaks.com/news/12828

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by shlompis,

היי, קראתי מעט על התקן והיכולות שלו, מצאתי את החלק הבא: "50% more power is provided for unconfigured or suspended devices (150 mA up from 100 mA), and 80% more power is available for configured devices (900 mA up from 500 mA). This means that more power-hungry devices could be bus powered, and battery powered devices that previously charged using bus power could potentially charge more quickly." האם השיפור באספקת החשמל יאפשר חיבור של כונן 3.5 ללא מקור חשמל נוסף ?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  9. Started by Dj BeN Co-N,

שלום לכולם אני רוצה לשמוע ממכם הצעותת לגבי דיסקים ריקים ... ואיזה חברה איכותית ששווה לקנות אותםם מחכה לשמוע תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני 3.5 אינץ' 2 TB זכרון ו חיבור USB3 . ולחברת SAMSUNG יש שני מוצרים שמתאימים לדרישות שלי אחד g3 ststion הקצת יקר יותר והM3 station החדש והזול יותר. השאלה שלי מה בדיוק ההבדלים הטכניים ,אם יש בכלל,בין שני הדגמים ולמה אחד יותר יקר מהשני? תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by udi,

האם הצורב הזה GL דגם B0238 04X01X23 שווה 400 שקל ואם כן האם הוא תומך ב OVER BURN

12. Started by hj4ever,

שלום לכם. לאחרונה הגעתי למסקנה שהמקום על הדיסק הקשיח שלי לא מספק אותי, ולכן אני רוצה "להחיות מהמתים" את הHD הישן שלי יחסית. ההארד דיסק הוא 250GB, מסוג IDE. הייתי רוצה המלצה למארז חיצוני, מחיר אני לא כלכך יודע את הטווחים, אבל שלא יהיה יקר בצורה מוגזמת, בסה"כ זה רק מארז חיצוני. יש לציין שיש לי בקר firewire, וכמובן שיש עדיפות גדולה למארז שיתחבר בצורה כזאת, שכן היא הרבה יותר מהירה מUSB (לא?). תודה מראש, מתן

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  13. אני אישית כבר לא מבין מה הולך פה... מדובר כבר בכונן קשיח רביעי שהולך לי בשלוש שנים ! לדעתי מדובר במשהו די מוזר, לא ? חשבתי אולי הספק אשם, החלפתי אותו, החלפתי מארז, החלפתי לוח אם/מעבד/זכרון הכל... הכוננים אומנם מאז ומעולם היו ברמת פעילות גבוהה, ביטורנט והכל, אבל אני לא היחיד, אבל משום מה רק אני צריך להחליף 4 כוננים בשלוש שנים.... יש למישהו רעיון אולי מה יכול לגרום לתופעה הזו ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  14. השאלה נמצאת בכותרת. 8)

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  15. Started by alexsm,

אני רוצה לקנות דיסק חיצוני לגיבוי, של פעם בחודש, אולי אפילו לעתים יותר רחוקות. המליצו לי לקחת דיסק קשיח העובד משקע חשמל. ובחנות ממליצים לקחת SSD קטן. שני הדיסקים של סמסונג, רק שה-SSD הוא על טרה אחת, והקשיח על שתי טרה. המחיר אותו מחיר שווה על שנהם. מה עדיף לקחת ?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by ShaY-MoR,

אני רוצה לקנות מתאם כזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDUSBTOIDEPRO כדי להעביר מידע מה80 ג'יגה הישן שלי למחשב החדש. אבל הבנתי מהאתרים של המכירות האלה שזה לא תומך בווינדוס ויסטה, או משהו כזה... האם יש לזה פתרון אחר?

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בבית שני כוננים.. אחד שאיתו אני משתמש בפעולה שותפת.. ואחד שיושב לי ממש בתוך הארון בבית. האם זה יהיה יעיל, להכניס את הכונן הזה למחשב, ולגבות בו את החומרים היקרים לי מכל? האם זה 100 אחוז יעיל או שזה מיותר כי זה על אותו מחשב?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  18. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by House M.D.,

היי. האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לכבות HDD פנימי שמחובר למחשב (או יותר נכון להכניס למצב idle, מצב שבו הדיסק לא מסתובב אבל יכול לקבל פקודה שתפעיל אותו)? יש לי דיסק פנימי שמשמש כדיסק לגיבוי, ואני ניגש אליו לעיתים רחוקות מאוד כך שאם קיימת אפשרות כזו, היא תאפשר לי להאריך את חייו בצורה ניכרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  20. קניתי כונן השבוע מבאג, של iomega עם נפח 1 טרה בייט. חיברתי אותו, והמחשב זיהה אותו, אבל לא נתן לי להתקין שום דבר. חיכיתי שזה יעלה כונן חדש במחשב שלי, אבל זה לא העלה כלום. עם המחשב אין לי בעיה ודיסק און קי וכאלה הוא ישר מזהה. ניסיתי גם במחשב אחר היתה אותה בעיה. אם אני הולך לניהול דיסקים, בתוך האופצייה של ניהול כשלוחצים מקש ימיני על המחשב שלי, זה מופיע שמה אבל בלי אות. ואם אני לוחץ עליו מקש ימיני, למעט כל שאר הכוננים, כל האופציות אפורות וחסומות חוץ מעזרה. עוד יומיים נגמרת לי הרגילה, ואז לא הייה לי זמן לפתור את זה אני חייב עזרה! תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  21. Started by bomalik,

רכשתי לפני חודשיים crucial ssd m4 128GB. רציתי לשאול האם יש בכלל צורך לעדכן ל firmware הנוכחי והאם זה יביא לשיפור הביצועים של כונן ה SSD? באתר שלהם מופיעה גרסת 000F ששוחררה בתאריך 11/4.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  22. Started by ziv_r,

אני מעוניין לרכוש מארז NAS היום רוב המארזים הם SATA יש לי 2 כונני IDE שאני מעוניין להשתמש בהם. האם קיימת אפשרות לחבר איזה שהוא מתאם עבור הכוננים שיתאימו למארז NAS?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by elioz.edri,

קודם כל כותרת ודבר שני מה זה בעצם SATA..אני מצטער אם השאלה מפגרת אבל מה אני יעשה אני לא מבין.. וסתם שאלה שאולי לא קשורה יש שמועות או הנפצות לגביי DDR4 לראמ בעתיד?שוב אני לא אומר שיש אני שואל אם יש!. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  24. שלום לכולם. חבר שלי רוצה להפוך את ה- DVD שלו מדגם Aopen 16/48 למולטיזון. עכשיו הוא צריך תוכנה כל שהיא כדי להפוך את זה עם מישהו כאן יכול לעזור להביא לי לינק למדריך או לתוכנה שיש כדי להפוך דיוידי של מחשב למולטיזון זה יעזור לי מאוד. תודה מראש לכל העוזרים ...

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by G-FoRcE,

האם זה אפשרי\מישהו ניסה לעשות השתלת PCB לשתי הראדיסקים מאותה סדרה ובעלי נפח שונה? המידע נמצא על הפלטות או על FLASH?

• 3 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים