אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי כונן קשיח נוסף למחשב. הכונן SATA עם חיבור קטן. :s05: יש לי כרגע במחשב שני כוננים מחוברים לIDE. ראיתי שיש בלוח אם שני חיבורים SATA1 וSATA2. חיברתי לראשון את הדיסק החדש ונתתי לו חשמל. הדלקתי וכלום. הוא לא קיים. אפילו בBIOS לא רואים אותו. מה עושים? תודה : לוח אם: A8V-E deluxe ASUS הארד דיסק: 320WD
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
סיפור נורא ארוך,בקיצור מלא סקטורים בנוכחי שלי הלכו ובתמיכה טכנית לא עוזרים כל כך:\... עד עכשיו היה לי 60 GB וזה לא הגביל אותי במקום אבל אני חושב שאם כבר אני קונה(תכננתי בקודם להשתמש כסלייב)אני אקנה נפח גדול שווה ל80. חשוב שיהייה לו: 7200 rpm 8 mb cache 133 ultra dma(חשבתי שתוכלו גם להגיד לי אם זה ממש חושב,ומשפר ביצועים...) IDE והכי חשוב שיחזיק לאורך זמן לא כמו הseagate המזד**ן שלי כרגע,וחשוב מאוד שתיהייה לו אחראיות! אני מעדיף מאוד חנות במרכז(ראשון)! אני לא רוצה שיהייה מצב כמו שהיה לי עם הנוכחי שיום בהיר אחד ניכנסים למעגל של פירמוט והתקנה-יומיים עוברים-איבוד סוג קבצי מערכת... רעש לא מעניין אותי בגרוש,אבל כסף כן... תודה, אייל(שונא seagate!)
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח לכל חברי הפורום יש לי כרגע HD של 250 ג'יגה 16MB קאש שלמעשה לא כתוב בשם שלו RAID, ורציתי לדעת אם אני אקנה עוד אחד דומה האם אני אוכל לעשות ביניהם מערך רייד או שמא שניהם חייבים לתמוך בכך מראש? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום, האם המתח החשמלי שבחיבור הכונן החיצוני (2.5) דרך הUSB ל-LCD מספיק לו בשביל להריץ סרטי 1080p ובלו ריי
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה! אם אני מרכיב במחשב 2 דיסקים במערך RAID1 האם מהירות הכתיבה/קריאה תהיה אותה מהירות כאילו עבד דיסק אחד, או שתהיה שונה? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי רציתי להתייעץ בקשר לצורב DVD. אני קונה אחד בקרוב, ואני לא יודע אם עדיף SATA או IDE... SATA עושה יותר מקום, אבל יש אנשים שאומרים שהוא יוצא מהמקום... למישהו יש נסיון בנושא? יש הבדל במהירות ההעברה? חוץ מזה, אני צריך המלצה לדגם, כי אני לא מכיר שום דבר לא אכפת לי לשלם עוד 10 שקלים שיהיה יותר טוב, רק תגידו לי איזה דגם הכי טוב \ נותן מחיר\ביצוע הכי טוב. תודה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב צירפתי לו צורב BENQ וכיום הוא כבר יצא מכלל שימוש!! משמע הוא על הפנים .. יש לי תקציב של 200 שקל וראיתי אחלה צורבים במחירים האלה למשל SONY וסמסונג לאיזה חברה ללכת שיובטח לי את מירב תוכלת החיים ? תודה רבה CAPS
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אממממ אוקי ! אני רוצה לנקות את הכוננים שלי !! גם את ה CD וגם את ה DVD ! בשביל שהפעילות שלהם תהיה טובה יותר !!! איזה אפשרויות יש ? ? תודה רבה : )
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, הזמנתי דיסק קשיח, 250GB של Maxtor, ויצא לי במקרה לצלם אותו ולהראות אותו למישהו. הוא העיף עליו מבט ואמר שהוא איטי ("הבאפר שלו רק 8, וזמן גישה רק MS9"). האם זה קריטי, והאם כדאי לי להחזיר ולבקש דגם יותר מהיר? ואם כן, כמה באפר וזמן גישה צריך? והנה תמונה: http://img243.imageshack.us/img243/5745/hardisk2ih4.jpg תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להגדיל את נפח האיחסון שיש לי במחשב,כרגע יש לי 160GB של Hitachi שנוצל עד סופו. השאלה שלי היא אם עדיף לקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III או האם לקנות שתי הארדיסקים Segate Barracuda 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ולהכניס אותם למערך של RAID (שיש לי בקר בלוח אם Intel Matrix Raid) מה יותר עדיף ומה היתרונות חסרונות של כל אחד? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום. באיזה שלב יתחיל ווינדוס 7 לרשום להארדיסק במקום ל RAM? למיטב הבנתי, כאשר הזכרון הנדיף (RAM) אוזל, תתחיל המערכת לשמור את הנתונים בהארדיסק. השאלה שלי באיזה שלב דבר זה יתרחש, או במילים אחרות - איזה כמות של RAM איננה מומלצת, וכן הלאה. תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD ואני לא יודע איזה דגם ואיזה חברה כדי לי? אני רוצה את הצורב שצורב בשיכבה כפולה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אף פעם לא יצא לי להיתעסק עם 2 כוננים או יותר השאלה שלי איך אני בוחר בכונן אחד שיהיה C והשני יהיה D והכונן השלישי יהיה F, האם בפירמוט זה נותן את האפשריות הללו? נכון לרגע זה אין לי צורך במספר כוננים.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי צורב NEC 3540 ותכנת NERO 6.3.1.12. משתמש בדיסקים של VANGUARD. לאחר צריבת דיסקים (סרטים או מה שזה לא יהיה) הצורב לא מזהה את הדיסקים ונותן הודעת שגיאה. הצורב עבד בעבר ולאחר הפירמוט האחרון הוא לא עובד....התקנתי הכל מחדש (את ה-NERO) ועדיין זה לא עובד. גם עשיתי DATA VERIFICATION והוא לא נתן הודעת שגיאה בתום הצריבה אך הדיסק לא עבד לאחר הצריבה ושוב קיבתי הודעת שגיאה. יש למישהו מושג מה התקלה?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מן הסתם זו שאלה שחוזרת על עצמה, אך מכיוון וזה שייך להיסטוריה החלטתי לשאול שוב כי התשובה נשכחה מזכרוני. השאלה היא כזאת: שני חיבורי IDE Primary Secondary כרגע מחוברים שני דיסקים קשיחים על הראשי צורב (ראשי) + DVD על המשני (כשהדיוידי הוא SLAVE) מצד אחד אני רוצה שהעתקת קבצים (גדולים) תרוץ במהירות בין שני הדיסקים הקשיחים ומצד שני שזרימת הנתונים לצורב בזמן הצריבה יהיו מהירים וללא בעיות. האם להשאיר כך או לשנות ל: דיסק קשיח ראשי (מערכת הפעלה) וה-DVD משני צורב ראשי ודיסק קשיח (הנוסף) משני. או צירוף אחר? אבקש תשובה ברורה ומוחלטת (עובדתית) שדעת מומחי כל אינם חלוקים עליה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני יכול להקליט המכונן למחשב והמחשב לכונן אני לא יכול! למה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון הצורב כבר לא קורא לי דיסקים...זאת אומרת שאני נכנס לדיסק אני לא רואה שום קבצים שאמורים להיום שם... האם הוא הלך לעולמו??? למרות שהוא צורב (כביכול) בסדר אבל כשאני מנסה לראות את הקבצים...שום דבר... :2girls:
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
האם הצורב הזה GL דגם B0238 04X01X23 שווה 400 שקל ואם כן האם הוא תומך ב OVER BURN
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כונן USB של 1 ג'יגה, השאלתי אותו לידידה שלי והיא הצליחה להכניס אליו וירוס שלא משנה מה אני עושה אני לא מצליח למחוק אותו וכל פעם שאני מחבר את הכונן למחשב שלי הוא שותל את עצמו. ביצעתי מחיקה דרך CMD ע"י הפקודה FORMAT F: /fs:FAT32 אבל עדיין כאשר אני מחבר את הכונן למחשב עולה לי הוירוס, הניחוש היחיד שלי הוא למחוק את ה MBR ולכתוב אותו מחדש... האם למישהו יש מושג כיצד אני מבצע את זה דרך Windows xp pro sp3?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הכונן חיצוני הבא של ווסטרן דיגיטל 1 טרה עולה 300 ש"ח באופיס דיפו ... סתם ככה שתדעו מה אני רוצה - 1 טרה עדיפות לחברה מוכרת ואמינה עד 350 ש"ח בחנות כמו ביג בוקס אופיס דיפו חנויות שיש במרכזי קניות ולא חנויות אחרות... הכונן הוא - מועתק מאתר אופיס דיפו.[table] [tr] [td] [table] [tr] [td][/td][td]מידע אודות המוצר [/td][/tr][/table][/td][/tr][tr][td] [table][tr][td][/t][/t][/t] [/l][/l][/td][td]דיסק קשיח חיצוני מבית WD סדרת MY BOOK Essential Apollo Edition 2.0, עם חיבור USB2.0 מהיר [/td][/tr][tr][td][/t][/t][/t] [/l][table][tr][td]עיצוב חדש הכולל נורת חיווי הממחישה את כמות הנפח בזמן אמת! [/td][/tr][tr][td][/t][/t] [/l][table][tr][td]גבו את כל המסמכים, התמונות, השירים והוידאו של…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
זהו הכונן שאני מעוניין לרכוש - Samsung 960 EVO M.2 MZ-V6E1T0BW 1TB SSD המחשב שלי זה : ASUS AII X99 I7 6850K 32 GB 3000KHZ GIGABYTE GEFORCE GTX 1080 WC זוהי שאלה למבינים בלבד- ידוע לי שהכוננים האלו יכולים להגיע לתפוקה מרבית על פי ערוצי תקשורת נגישים של הלוח בתאימות עם המעבד- האם זה יתבצע אצלי? ככל שהבנתי הוא אמור לנצל 16 ערוצים, אבל אם השתמשתי במספר חריצי זיכרון ו/או מעבד מסויים ו/או כרטיס מסך על הלוח הספציפי הזה זה מוריד לו את מירב יכולתו?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-