עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה צורב הדיוידי הטוב ביותר שאני יכול לקנות בארה''ב, עד 1000-1500 ש''ח? אני אשתמש בו להכל, ואני צריך כונן אחד כי מקום חשוב לי. אני רוצה שיקרא ויכתוב CD-Rom ו- DVD, שיהיה מהיר ושיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (DualLayer וכו'). והוא צריך להיות בצבע שחור, וגם אם הוא יהיה שקט (ואם לא שקט אז לא רועש כמו ה- Liteon's) זה יהיה נחמד מאוד. אה, ומה זה Blueray, ואפשר למצוא כבר כוננים שתומכים בזה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  2. אני צריך לקנות מתאם כזה למחשב, כי אני צריך עוד חיבור של SATA במחשב שלי ואין לי מספיק. למי שלא יודע זה מתאם שמאפשר לחבר SATA גם ללוח אם שאין בו חיבורי SATA. רציתי לשאול שתי שאלות: 1. מצאתי שני אתרים די אמינים שמוכרים את זה. http://www.getit.co.il/Prod/33136/ http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22332 רציתי לדעת מאיפה לדעתכם כדאי שאני אזמין את זה מבין השניים. כי חשוב לי שהאתר יהיה מספיק אמין. 2. מישהו כבר התנסה בדבר הזה? מישהו כבר קנה את זה ובדק את על הארדיסק SATA? אני אשמח אם מישהו שכבר קנה את זה יוכל לספר לי איך זה. תודה מראש לכל מי שיעזור!

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by udi,

האם הצורב הזה GL דגם B0238 04X01X23 שווה 400 שקל ואם כן האם הוא תומך ב OVER BURN

4. Started by roz123,

שלום ברצוני לקנות דיסק קשי חיצוני נוסף יש לי דיסק קשיח לפני כמה שנים של החברה Wd בגרסאת הפספורט והוא 250 גיגה וברצוני לקנות עוד אחדראיתי באינטרנט וכל זה ויש הרבה ביקורות רעות על החברה הזאת ולא יודע מה לבחור אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 500-1000 גיגה וכמובן בלי חיבור לחשמלאשמח אם תציעו לי משהו טוב אמיתי ואמין תודה רבה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  5. שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by danik,

קודם כל אני לא ממש בטוח שזה הפורום הנכון לשאול, אם לא אני אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפורום המתאים. חזרתי מתאילנד ויש ברשותי דיסק DVD של קפיצת באנג'י שלי... אני רוצה לעשות העתק ממנו אבל שאני בוחר בCOPY CD בNERO הוא רושם כיאלו הדיסק ריק או שיש בעיה איתו... איך אני יכול ליצור עותק ממנו?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שלום, צריך כונן אכסון חדש ואני מעוניין לקנות את ה-WD 6 TB Green ועל פי אייבורי הוא תומך ב"בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" לינק למוצר עצמו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13704 ובכן אינני יודע מה זה אומר. הלוח אם שלי הוא: Motherboard Name Gigabyte GA-X48-DS5 האם זה יתאים למערכת שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by shimon23,

היי אני בונה מחשב חדש והכונן הקשיח הראשי יהיה NVME בנפח 256/512 GB. בכל המפרטים שראיתי, הדיסק המשני הוא דיסק קשיח מכני רגיל ולא SSD, ככל הנראה כי זה עולה עוד 500 ש"ח לנפח של גי'גה (אל תתפסו אותי על השקל). האם יש סיבה שלא להעדיף דיסק SSD על דיסק קשיח רגיל מלבד הכסף? כיוון שכל פעם שאני נאלץ היום לעבוד על הדיסק המשני, אני משתגע מהאיטיות.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  9. Started by tioamo,

שלום לכולם, יש לי הרד דיסק אשר מפוצל לשני חלקים C,D. רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את גודל הפיצולים? כלומר שהייה לי יותר מקום באחד מאשר השני. 2 הפיצולים כמעט מלאים לגמרי.. אולי יש 4-5 גיגה פנוי... האם יש פתרון פשוט? ממתין לתשובה

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  11. אני מנסה לעשות פירמוט להאר דיסק שלי. אני עושה את זה דרך דיסק bootable של ווינדוס. בכל שאני עושה פורמט הוא אומר לי שאי אפשר לפרמט את הדיסק ושהסיבה לכך היא שיש בעיה בחיבור או שיש תקלה עם ההרד דיסק. האם לדעתם נדפק לי ההרד דיסק?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום אנשים יש לי unraid nas שרץ על מחשב ישן פנטיום 4 והלוח אם הוא msi ms-7173. כרגע מחוברים אליו שני קשיחים של wd green 1tb. בשניהם שמתי את הג׳אמפר מאחורה שמכניס אותם למצב תאימות לsata 150 MB/s. השאלה שלי היא האם גם בקשיחים החדשים בסדרת הgreen או אפילו red קיים הג׳אמפר הזה צריך לדעת לפני שאני מוסיף כונן... האם הלוח הזה ייתמוך בsata 2/3 בלי הג׳אמפר? מודה לכם..

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by approx,

קניתי את ההרדיסק הזה ב400 שקל מה אומרים דיסק קשיח חיצוני Maxtor Basic Desktop 500GB USB2.0 | STM305003EHD301-RK למישהו יש ביקורת עליו להביא לי ?

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  14. שלום. אני מנסה להבין אם תוכנה מסוימת מעמיסה על הכונן הקשיח (ופחות על המעבד).... בויינדוס 8, ה task manager מראה את פעילות הכונן הקשיח בזמן אמת. יש תוכנה כזאת לווינדוס 7? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Capsula,

שלום, כשקניתי את המחשב צירפתי לו צורב BENQ וכיום הוא כבר יצא מכלל שימוש!! משמע הוא על הפנים .. יש לי תקציב של 200 שקל וראיתי אחלה צורבים במחירים האלה למשל SONY וסמסונג לאיזה חברה ללכת שיובטח לי את מירב תוכלת החיים ? תודה רבה CAPS

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by bomalik,

רכשתי לפני חודשיים crucial ssd m4 128GB. רציתי לשאול האם יש בכלל צורך לעדכן ל firmware הנוכחי והאם זה יביא לשיפור הביצועים של כונן ה SSD? באתר שלהם מופיעה גרסת 000F ששוחררה בתאריך 11/4.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  17. http://www.ebay.com/itm/Seagate-1TB-32MB-7200RPM-SATA2-Hard-Drive-FREE-SHIPPING-/320880421800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f6aba8#ht_1484wt_1139 הוא מוכר 1TB של סיגייט ב 35$. למוכר יש 30 פידבקים חיוביים. הפידבקים הם על מוצרים בעלי ערך, לא על דברים בדולר. האם לדעתכם המחיר הזה הגיוני, ושווה להסתכן ולקנות?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by ofer,

באקסלנט מציעים Spindle-ב BenQ Gold x52/80min/700MB 100 ב-89 ש"ח הם טובים ? למי יש נסיון איתם ברגילים אני יודע מנסיון אין בעיות

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by BeNDeR,

אממממ אוקי ! אני רוצה לנקות את הכוננים שלי !! גם את ה CD וגם את ה DVD ! בשביל שהפעילות שלהם תהיה טובה יותר !!! איזה אפשרויות יש ? ? תודה רבה : )

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש עם צורב דיוידי ;D אני רוצה לצרוב סרטים, וגיבויים. לגיבויים זה לא משנה אם זה DVR-R או DVD+R. אבל לסרטים אני חושב שזה כן משנה נכון? יש לי דיוידי שקניתי לפני שנה בערך בסקאל. DVD + video זה היה בעצם לפני חצי שנה אולי. זה לא הדגם שיש כיום. תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by gkman,

מישהו מכיר שירות לאחסון קבצים בחינם אני רוצה גם שלשרות הזה לא יהיה את התהליך הזה של הורדות כמו בRAPIDSHARE וFILEFLYER זה נועד לשימוש עצמי ואם אני רוצה לשתף חבר או שתיים אז יהיה אפשר חשוב לי שהשרות גם לא ימחוק את הקבצים אחרי זמן מסוים לא חשוב לי כלכך גודל האחסון...רק שיהיה יותר מ10MB מישהו מכיר שירות כזה?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by g15,

שלום אני מעוניין להגדיל את נפח האיחסון שיש לי במחשב,כרגע יש לי 160GB של Hitachi שנוצל עד סופו. השאלה שלי היא אם עדיף לקנות את Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III או האם לקנות שתי הארדיסקים Segate Barracuda 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ולהכניס אותם למערך של RAID (שיש לי בקר בלוח אם Intel Matrix Raid) מה יותר עדיף ומה היתרונות חסרונות של כל אחד? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by nimrodim,

עיינתי לי בלשונית ה INFO של HDTUNE ושמתי לב שאין התאמה באף דיסק אצלי בין ה SUPPORTED UDMA MODE ל ACTIVE UDMA MODE. מאחר ומדובר בדיסק SATA אין לי מושג כיצד לשנות את רמת ה UDMA MODE מ4 או 5 ל 6. האם בכלל יש לזה חשיבות? האם יכול להיות שזה תלוי בעידכון דריברים לציפסט? בנוסף מספר שאלות שלא מצאתי להם תשובה לגבי HD TUNE: א. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת התפוסה של ההרד דיסק? ב. האם המדידות של HD TUNE מושפעות ממידת הדפרגמנטציה של ההרד דיסק?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  24. Started by mosheva,

שלום! הלך לי הכונן קשיח ואני רוצה לקנות חדש במקומו ראיתי שיש כונני SATA 2 שהם יותר זולים מה SATA 1 אני מאמין שיש לי SATA 1 מפני שהמחשב הוא 2006... האם כונן SATA 2 יתאים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  25. קניתי את הDOK הנ"ל לפני שבוע, בימים הראשונים של השימוש העתקת קובץ וידיאו של 350MB לקח 23 שניות (מדדתי). כעת ההעתקה לוקחת 65! שניות, כמעט פי שלוש מהזמן - זה קצב של 6MB/s שזה קצב של DOK סטנדרטי. איך זה יכול להיות? כמובן שאני תמיד מוציא באופן בטוח. הDOK משמש לצפייה דרך הDVD - יכול להיות שזה גורם להאטה שכזו / שוחק אותו? יש לDOK אחריות של 10 שנים, בכל מקרה לא נראה לי הגיוני ירידה כזו דרסטית בביצועים אחרי שבוע. מה דעתכם? תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, עדכון למטה.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.