עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי מדיה אחת והיא באה בתוך קופסאת פלסטיק קטנה וסגורה שנראית כמו דיסקט וזה די מעצבן לפתוח את זה כול פעם אז קודם כל האם יש אריזה שונה שמתאימה מלכתחילה רק למחשב או שזה מה יש? שנית הבנתי שאפשר להשתמש בו פשוט כמו הרדדיסק בלי שום תוכנה אז - פירמטתי אותו וכתבתי עליו קצת דרך הEXPLORER ועכשיו אני לא יכול להוסיף כלום בלי לכתוב הכול מההתחלה ???

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  2. שלום, התקנתי HHD 2.5 320GB בלפטופ, שמעתי שההרדיסק עובד, אבל הוא לא מזוהה. ACER ASPIRE ONE. הרדיסק חדש שקניתי , עכשיו הוצאתי אותו מהניילון, חיברתי אותו למחשב, נכנסתי ל-BIOS וראיתי שההרדיסק לא מזוהה, ניסיתי לנתק ולחבר את החיבור היחידי שיש (SATA) וז העדיין לא עובד, כבר 10 פעמים חזרתי על הפעולה הזו וזה לא פועל. אם הכבל לא היה בסדר, ההרדיסק לא היה פועל. אז מה זה יכול להיות? תודה!

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by redead,

התקנתי עוד הרדיסק ( שלישי במספר) לפי זה 2 ההרדיסקים היו מחולקים לC,D,E ועכשיו ההרדיסק השלישי ( משומש לא חדש) היה מחולק ל2 לכן נוספו עוד שתי אותיות רק שהבעיה שאחד מהם לקח את האות D ובעצם הD הישן הפך לI... אני רוצה להחזיר אותו להיות D אז נכנסתי לכלי ניהול ההרידסקים של ויסטה ושיניתי את הD החדש לאות אחרת כדי שD יהיה שוב פנוי ואז אני יחזיר את הישן לD אבל למרות שכרגע אין שום כונן עם האות D הוא לא מאפשר לי לבחור באות הזאת.. מישהו יודע אולי מה פשר העיניין?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב פשוט עם מעבד I3 לא לשימוש יותר מידי רק לאינטרנט ואופיס אני מעונין להוסיף לו זיכרון כרגע יש בו 250GB אני מעונין להוסיף לו לפחות 1TB איזה זיכרון מומלץ?והאם ההתקנה של זה היא פשוטה?פשוט לחבר וזהו? תודה

5. Started by kozimus,

שלום. יש לי M4 64GB של CRUCIAL הפעלתי FILE COMPRESSION על כל הדיסק . עכשיו זה התוצאה שאני מקבל האם זה הגיוני בכלל ??!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום יש לי כנון קשיח חיצוני WD MY PASSPORT ESSENTIAL 750GB והוא כרגע FAT32 ,יש אפשרות לעשות את חלקו בNTFS? אני רוצה להשתמש בו לגיבוי של המחשב אבל גם להשתמש בו בטאבלט והטאבלט יודע לקרוא רק את הFAT32 אז יש דברים שאני לא צריך בעצם בטאבלט ואותם אני יכול להשאיר בNTFS בעצם השאלה אם זה אפשרי? תודה

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by eran66,

שלום לאחר החלפת דיסק ישן בדיסק חדש גדול לא ניכר שיפור בביצועי המחשב/דיסק בבדיקת הוינדוס 5.9 האם ניתן לשנות אזשהם פרמטרים בביוס על מנת לשפר את ביצועי הדיסק או ביצוע פעולות נוספות על דיפראג על מנת לשפר את הביצועים כמו כן האם חיבור מס' דיסקים ברייד 0 1 או 5 ישפר את ביצועי המערכת בתודה ערן

8. Started by nahch,

שלום, לפני כ3-4 שנים קניתי בבלק פריידיי, במבצע של כ70$- SSD של SANDISK PLUS. חשבתי שזו קניה טובה (בזמנו המחיר היה טוב) אבל אחרי כשנתיים ומשהו כשהתחילו בעיות, רק אז גיליתי שיש פרמטר שנקרא SLC,TLC ו MLC וכנראה הSANDISK היה TLC (או הגרוע מביניהם, לא זוכר) שלא מחזיק טוב. היום שוב הגיע הפריידיי, והפעם לא הייתי רוצה לחזור על אותה טעות. אני עדיין מחפש משהו שיהיה מתחת לרף ה75$ אבל הפעם אם אין כוננים שמתאימים לכל הפרמטרים, אני אחכה. אז השאלה שלי היא בעצם על מה בדיוק להסתכל? כי אני רואה למשל שאמזון מוכרת SSD של SILICON POWER בגודל 1TB, אז האם כדאי לקנות את זה אם יצטרף למבצעים ויהיה זול מ75$? או ה QVO של סמסונג? מבחינת מהירות גם הSANDISK הספיק לי, אבל אני …

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. ראיתי את ה128GB M4 SATA3 ב890 שקל, וזה עשה לי חשק להשלים את המפרט ולהרוג את צוואר הבקבוק של האיחסון השאלה שלי כזאת: הלוח שיש לי כרגע הוא מבוסס P67 B3, ואני מתכוון לשים את כל מע' הפעלה בSSD. יהיה איזשהו יתרון למערכת עם לוח Z68 כשהWIN מותקן כולו על הSSD? אחרי עידכוני ביוס לSSD הנ"ל, ושימוש שוטף ממושך(חודש, חודשיים) מישהו בעלי הSSD פה יכול להעיד על האטה כלשהי באופן כזה שהיה שוקל לקנות את הSSD פעמיים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

DOK מפורמט אפשר לשחזר ממנו מידע? יש דרך גם אם היא תעלה המון?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  11. תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

יש לי חבר שעובד בחנות מחשבים והוא יכול לארגן לי צורב של NEC שחור ב150 שקל, שזה אחלה מחיר. ברמת העיקרון אני חושב שגם אפשר להשגי LG, אני לא יודע עד כמה כדאי ? אני אשמח לקבל המלצות, אגב, לא תמיד דעת הרוב היא הצודקת... כמה שהמליצו לי על LITE-ON הצורב הרגיל שיש לי... והוא צרב כל החיים שלו כ10 דיסקים מקסימום ונדפק לחלוטין, בכל אופן עכשיו כבר לאור המחירים החלטתי לרכוש לי צורב DVD נחמד. מה הכי כדאי ?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  13. שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  14. לפני כשנתיים קניתי את ה MegaRAID SAS9260-8i כדי לבנות שני מערכי RAID0 עם הקשיחים הישנים שלי (2*3 ו 2*4). ניסיתי להתקין אותו על המערכת החדשה שלי (ROG-STRIX-Z390) והוא אף פעם לא עבד כמו שצריך, התוכנת שליטה שלו היא דף HTML מחורבן שחצי מהזמן לא זיהה את הדיסקים. המערכת החדשה שלי לא הייתה ממש בשימוש כך שהוצאתי את הכרטיס והחלפתי אותו בכרטיס RAID 4 ערוצים פשוט אחר. השבוע ניסיתי להרכיב אותו שוב ושוב התחילו הבעיות, בהתחלה ה WIN10 לא זיהה אותו (בעיה שנתקלתי בעבר שנפתרה ע"י החלפת הסלוט) ואחרי מספר ניסיונות הכרטיס התחיל סתם לצפצף עד שפשוט העפתי אותו. -יש משהו שניתן לעשות איתו או פשוט להשליך אותו? -ישנו כרטיס מומלץ במחיר של 100-150 ש"ח? מה שחשוב לי הוא אמינות/יציבות ומהי…

15. שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל חשמל רגיל (MOLEX) לכבל חשמל SATA במה צריך להשתמש לדיסקים קשיחים SATA ? מה קורה אם מחברים את שתיהם בו זמנית? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by F430,

קניתי מאיביי זיכרון מיני SD 32 ג'יגה מקווה שלא נפלתי http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/250855704058?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1359628902864227488

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by burekas,

שלום, קניתי היום כונן קשיח שתומך בחיבור SATA. חיברתי את החיבור ללוח אם, וסיפקתי לו מתח. אך שהדקתי את המחשב, ב-BIOS הכונן לא הופיע בכלל ולא זיהה אותו. ניסיתי להתקין את כל העדכונים של הלוח אם שמתאימים אבל זה לא עזר. הלוח אם שלי הוא של MSI: PM8M-V הכונן שקניתי הוא של Western Digital WD800JD ואמרו לי שהייתי אמור לקבל מהחנות דיסקטים כדי לפתוח את החיבור של ה-SATA זה קשור לזה? ואם כן איך אמורים להשתמש? דבר שני מה לגבי עניין הג'אמפרים אולי זה קשור לזה כי לא הבנתי בדיוק. תודה מראש, עדי

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Dror Arasheven,

אני מחפש הארד דיסק חדש במקום 3 ישנים עקב מחסור במקום . נפח כולל של 4 טרה לפחות .... מחפש גם SSD לשימוש משחקים ווינדוס . 250 גיגה .... יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  19. יש לי 2 הרדיסקים - 640 + 500 ה640 חדש ואליו מתבצע הGHOST בכדי שהמערכת הפעלה תפעל ממנו וכל שאר קבצי המדיה יחזרו ל500 כרגע חיברתי את ה640 רק כדי שאני יוכל להעביר אליו את תיקיית הסרטים(כ300GB) כי אין לי מקום ב500 והוא אמר לי שבמידה ונבצע GHOST מה500 ל640 אז יכול להיות שהתיקיית סרטים שהעברתי ל640 תימחק בגלל זה. אז השאלה היא אם הGHOST פשוט מוסיף להרדיסק את המידע או שהוא מעביר על חשבון מה שכבר קיים? אגב, הGHOST זאת העתקה או שהמידע יהיה ב2 הדיסקים ואז זה מצריך פירמוט של ה500? שיניתי מיקום לתיקיית המוסיקה שנמצאת בתיקיית המשתמש שלי(ווינדוס ויסטה) ולאחר שזה סיים להעביר, הופיע לי האייקון של ההרד דיסק והפרטים שלו(מסמן אותו בכחול ומופיע לי הנתונים של ההרדיסק) וכשאני נכנס אליו אז מופיע…

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by meish,

מה DOK 32GB הכי טוב ויעיל בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by NadavAfuta,

איך הדגם הזה? אני חושב לקנות אותו. האם החברה Hitachi טובה? מה לגבי הרעש?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום,יש לי 2 שאלות לשאול כאן בפורום: -האם כדאי בעידן שלנו לקנות כרטיס זיכרון SDHC בנפח של מתחת ל10GB? -האם צריבת קבצי ZIP גדולים בדיסק אחד עלולים לפגוע בקבצים שנמצאים בתוך ZIP? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by shlomi_x,

היי, אני מחזיק צורב לייט-און 52-24-52 ותוכנת צריבה נרו 5, ובכל זאת לא מצליח לצרוב דיסק בנפח 800. יש למשהו הצעה? שלומי

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  24. נעלם לי מקום ב SSD של PATRIOT TRAQX למישהו יש רעיונות

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  25. האם כל SSD יעבוד מצוין בRAID או שיש דברים מסוימים שצריך לקחת בחשבון?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.