עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by creative,

יש לי מחשב נייד COMPAQ presario 2100 והלך לי ההארד דיסק שלו אני לא יודע איזה הארד דיסק חדש לקנות..הכוונה איזה סוג? יש בכלל סוגים שונים במחשבים ניידים?? צריך הארד דיסק שמתאים רק למחשבים של COMPAQ ?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  2. Started by User,

זה משחק ל XBOX 360 בשם CALL OF DUTY 3 וב LOADING של ההתחלה הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק וכותב DISK IS UNREADABLE או משהו כזה . זה עם דיסק של LG וניסיתי כבר עם דיסק של TEAC ובשנייהם יש את אותה הבעיה . אז יש מצב שה IMAGE של המשחק דפוק ?... לפי הבדיקה זה נראה לי בסדר, אבל אולי אני טועה... מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. הדיווחים העדכניים מצביעים על כך שחברת הענק היא שוב מלכת עולם שבבי ההבזק, וגם מלכת שבבי הזכרון הנדיפים לכתבה

4. אחרי שהתקנתי את התוכנה סמרט ריספונט לSSD שלי הוא רושם לי בלוח בקרה לאחר שלחצתי על האץ - בחר כונן להאצה =מכאני וכונן למטמון= SSD ואז הוא מראה לי את חלון האזהרה הזה שאומר שכל הנתונים יימחקו בכונן מטמון ולבחור כונן מטמון והאצה . : http://www.*צונזר*/my/490329164080.png מה לעשות עכשיו ? ומה הקשר למחוק נתונים ? הגדרתי מראש מערך RAID בביוס כמו שהדרכתם כאן , וזה לוח אם שלי - GA Z77 D3H חייב עזרה חברים , תודה מראש ושבת שלום !

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  5. אוקיי, המחשב שלי מת מוות קליני, דוד שלי הביא לי מחשב חלופי. אני רוצה לקחת את הHD שלי ולשים אותו בתור HD ראשי במקום מה שיש במחשב החלופי. אפשרי? אני יצטרף לעשות משהו מסוים כדי שיעבוד(דרייברים, התקנה)? ד.א המחשב החלופי יחסית ישן (לפי המשקל העצום שלו והמראה שלו )

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by elad the master,

.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by Farjeman,

שלום לכולם. שאלתי היא (ותודה למי שיסביר לי) היא מה היתרונות/חסרונות על קצה המזלג בין סוגי הגדרות כונן. אני יודע שה- NTFS טוב ויעיל לקבצי מערכת, מוסיף הגנה ובקרה אבל לא מנצל מקסימום מהירות החומרה (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מה ההבדל בין FAT ל FAT32? מה מהם עדיף ל DOK למשל והאם כדאי לעשות PARTITION מסויים (שלא ל-WINDOWS) בתור FAT כלשהו ... תודה רבה ואחלה שבת [=

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by roi.vahab,

היי , מבקש המלצה לכונן גיבויים חיצוני בעל נפח 4Tb מינימום עם אפשרות לענן בייתי . מה דעתכם על זה ? כונן קשיח חיצוני Western Digital My Cloud WDBCTL0040HWT 4TB USB 3.0

9. Started by integral,

קראו את זה: http://www.digitimes.com/news/a20040924A1002.html

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  10. היי לכולם! אני צריך דיסק קשיח למחשב עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 (זה עם הסוקט 939). איזה יתאים לי מ-KSP? (סניף באר שבע) משהו בסביבות ה-200 שקל. עד עכשיו היה לי 120G ולא הייתי מתקרב ללנצל אותו. תודה רבה!

11. Started by tagada0071,

בעניין יישור לSSD עם תוכנת Paragon.Alignment.Tool.3.0 כדי לשפר ולייעל ביצועים ירודים או לא מנוצלים עד תום , איך בדיוק עושים את זה ? חפרתי בכל האינטרנט ולא מצאתי מדריך או הוראות , אשמח אם אחד ה''כבדים'' כאן ירים את הכפפה ויעשה מעט סדר בנקודה הכל כך חשובה הזאת ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  12. Started by Jaman,

אני רוצה לצרוב משחק שקניתי ב steam, אני יכול לבחור לצרוב בשני DVD רגילים, אבל אני מעדיף לצרוב אותו על מדייה אחת. הבעיה היא שאני מקבל הודעה שחסרים לי בסך הכל 14MB ! האם ואיך ניתן לעשות overburn ל DVD Dual layer ? ניסיתי לאפשר את זה בגרסה של נירו שיש לי, אבל הוא מאפשר לי לשנות את הגודל המקסימלי של DVD ל 4600MB, לכן אני חושד שלא ניתן לבצע overburn על DVD DL. חוץ מזה, עד כמה משמעותי הסיכון לנזק לצורב בחריגה קטנה כזו של 14MB?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. הי יש לי בעיה שמשגעת אותי ולא מצאתי עדיין מישהו שיודע מה הבעיה ..(ושאלתי הרבה!!!) אז ככה יש לי צורב טושיבה 5112 DVD-R אכשיו קניתי סרט DVD (לב אמיץ גירסה לאספנים) עשיתי גיבוי עם תוכנה DVDSRINK3.5 אז זה צרב את 2 הדיסקים פחות או יותר די טוב (זה נתקע רק פעם אחת באמצע הדרך וצריך ללחוץ קדימה בשלט) אבל מה לעשות שיש אחים קטנים ששוברים הכול!! הלך המקורי .... אכשיו ניסיתי לעשות גיבוי לגיבוי (לשכפל את העתק ) דרך NERO6 וגם דרך שתי תוכנות אחרות... אבל אחרי 2% זה מתקע ועשה ERROR שלא נותן לי לצרוב!!( הייתי בהלם!!) אמרתי לא יכול להיות וניסיתי לגבות DVD אחר אותו דבר דרך דוידי שרינק ונרו ואותו סיפור לא נותן לשכפל את השיכפול!! ניסיתי אם XDVD וכול פעם אותו סיפור ... ניסיתי להעתיק מ…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. ההודאה הרשמית בכך שמכשירי iPhone וותיקים "זוכים" לטעום ממנגנון בטיחותי אשר מגביל את הביצועים שלהם הביאה איתה מגוון כאבי ראש חדשים עבור היצרנית האמריקאית לכתבה

15. Started by SHAY951,

האם חיבור שני דיסקים קשיחים למחשב אחד יכולה לגרום נזק, או לעשות בעיות מסוימות במחשב?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין כבל חשמל רגיל (MOLEX) לכבל חשמל SATA במה צריך להשתמש לדיסקים קשיחים SATA ? מה קורה אם מחברים את שתיהם בו זמנית? תודה

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

אני רוצה להשתמש ב ESATA שבלוח אם שלי כדי לחבר דיסק קשיח רגיל איזה כבל אני צריך ? ESATA TO SATA ? האם יש צורך גם בחיבור מתח ? תודה

18. Started by nesber,

בזמן התקנת ווינדוס, בטעות מחקתי את הpartition של אחד משני הדיסקים שהיו מותקנים אצלי במחשב.עכשיו המידע מופיע כRAW בווינדוס xp . לא פירמטתי מחדש אבל אין שום partition. הדיסק מכיל המון מידע חשוב. מחפירה באינטרט ראיתי שיש הרבה תוכנות שעושות את השחזור הזה, אבל כולן מצריכות תשלום. המידע מאד חשוב ואין לי בעיה לשלם, אבל לפני שאני עושה את זה, אני רוצה המלצה לתוכנה ספציפית, כי אין לי מושג מה ההבדל ביניהן. כמו כן, מין הסתם אעדיף תוכנה חינמית אם היא עושה בדיוק את אותה עבודה, אבל אם התוכנות הרציניות היחידות הן לא חופשיות- אשלם. חוץ מזה יש לי עוד שאלה: האם התוכנות האלה מזהות את הקבצים בדיוק באותה צורה כפי שהם היו על הדיסק לפני הבעיה, או שהמידע יימצא ללא השמות המקוריים, ולא בהכרח בתוך …

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  19. קניתי 200JB ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק את המעלות שלו? או שצריך להשתמש ב"מדחום" חיצוני?

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  20. שלום יש לי 2 כוננים קשיחים SATA2 במחשב.. עכשיו שמתי לב שבתוכנה סנדרה המהירות היא על 150, משמע SATA1 אני הרכבתי את המערכת לבד.. עכשיו יכול להיות שהג'אמפר בברירת מחדל הוא על 150 במקום 300 ואני צריך לשנות את שניהם הג'אמפרים של שני הכוננים?

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by uk7,

שלום ;D ה windows גילה לי bad sector בהרדיסק באחד הסריקות יש לי הרדיסק מסוג seagate הורדתי את ה seatools שמצא את השגיאה ותיקן אותה, אך ה flag עדיין נשאר האם מישהו יודע איך אני יכול לעשות לו reset ?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by -sHUz-,

בזמן האחרון התחילו רעשים מרגיזים מדי פעם. גם לפעמים אני סתם לוחץ על תיקייה ומתחיל צפצוף מעצבן... יש למישהוא דרך לבדוק מה הבעיה ? יש לי דיסק קשיח של W.D 80 GB 7200RPM

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by R007,

שלום, יש לי כונן של 1TB של WD במחשב כרגע, אני רוצה לרכוש כונן נוסף (HD154UI) על מנת לשפר את נפח האחסון. אני מתכנן לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא כזאת: אם אני מחבר את הכונן הקשיח (HD154UI) לפני הפרמוט ומעביר אליו את הקבצים שאני רוצה לשמור, האם לאחר הפרמוט (אני מתקין את המערכת על ה -WD) כשאני אחבר את הכונן השני (HD154UI) הקבצים יישמרו ואני אוכל להשתמש בהם על המחשב המפורמט?

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  24. Started by guy_intel,

מה היתרונות והחסרונות של חלוקת דיסק למספר פרטישנים ? האם להשאירו כפרטישן יחיד של 500 או לחלק אותו ל-2 יחידות של 250 ? או אולי יותר ?

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  25. נשאר לי קצת עודף מקנייה של כרטיס מסך(כ200 ש"ח), חשבתי אולי לקנות SSD קטן (60 ג'יגה) אבל בKSP/אייבורי המינימום לאחד כזה הוא 400 ש"ח אז..נראה לכם שהמחירים יירדו , או ששווה להתאמץ ולגרד עוד 200? מבחינתי אם בטווח של השלושה חודשים הקרובים תהיה ירידה, אז שווה לחכות. יש משהו כזה באופק?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים