אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט איזה SSD לקנות. אני רוצה את הSSD הכי טוב, איכותי, ומהיר לתמורת המחיר, מבין הSSDים האלה[ובבקשה גם תסבירו למה אתם ממליצים דווקא עליו]: Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail SSD Transcend SSD720 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series 3 180GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail OCZ Vertex 4 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel 120GB SSD 320 Series Sata II 2.5'' SSDSA2CW120G3K5 Retail להלן המפרט שאני כנראה אקנה: מעבד - Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray כמות 1 קירור למעבד - S…
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך המלצה ממכם על קניית צורב חדש התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח פלוס מינוס בתודה מראש לכולם...
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב אז היום התפוצץ לו הספק של המחשב הישן שלי בלי סיבה נראית לעין ולקח איתו כל חלק וחלק במחשב. דרך אגב זה ספק 250W שזהה לספק 300W שנשרף לי בעבר (פתחתי את שניהם, בדיוק אותם ריכבים ובדיוק אותו מקום נשרף). זה רק מוכיח כמה המדבקה המפורסמת שווה. קיצור בין הקורבנות ישנו ההרדיסק, מין הסתם הבקר שלו נשרף אבל הדיסקים שלמים להערכתי. השאלה שלי איפה אפשר לשחזר (עדיף באזור חיפה) וכמה בערך זה צריך לעלות (בהנחה שרק הבקר נשרף) כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים שאני מעוניין למכור ביד2. שניהם אצלי כבר כמה שנים, כך שנצבר עליהם המון מידע (כולל תמונות אישיות, כל מיני שיחות עם חברים במסנג'ר וכו'). כבר עשיתי כמה שיחזורים בעצמי אחרי פירמוט, וראיתי שלשחזר דברים שחשבתי שנמחקו זאת לא בעיה בכלל. כדי למנוע מקרה כזה אחרי שאמכור את שניהם, יש איזה שהיא דרך למחוק לגמרי את כל המידע מבלי אפשרות לשחזור? דרך אגב, מה המחיר ההוגן לשניהם ביחד? הם מופיעים בפרופיל. שניהם אצלי כבר כמה שנים טובות, אבל אין איתם שום בעיות טכניות.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מהי ההמלצה לגבי חלוקה למחיצות למחשב בעל כונן יחיד בגודל 1TB. עיקרי ההתלבטות שלי הם: 1. כמה מחיצות? 2. באיזה גודל כל מחיצה? 3. מה לאחסן על כל מחיצה? (מערכת הפעלה, משחקים ומדיה) אם פיספסתי סטיקי בנושא אשמח אם תפנו אותי.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התקנתי את WIN XP ובמסך הכחול ביקשתי לפצל את הדיסק ל-2 partitions. עכשיו כשהמחשב עולה אני רואה רק דיסק אחד של 100 GB. מישהו יכול להסביר לי את אני "מוצא" את השאר?
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
יש ברשותי צורב דיוידי שעושה לי בעיות(בעיקר בקריאת דיסקים והעתקה מדיסקים), האם יש איזו תוכנה שבודקת כונני,צורבי דיוידי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים pioneer 111dbk ואני רוצה לצרוב סרטי DVD-R עשיתי חיפוס בגוגל וראיתי שהדי-וי-די קורא DVD, DVD-R, DVD-RW, DivX, VCD, SVCD CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA JPEG אבל לא מופיע כלום על DVD+R אז השאלה שלי אם זה משנה אם אני צורב עם דיסקים של DVD+R [אין לי עדיין דיסקים אבל קראתי בפורום שהם יותר טובים מDVD-R] ? ועוד משהו , בנוע מחשבים ראיתי שמוכרים דיסקים של Verbatim מישהו יודע אם זה מהסוג הטוב ? ::עריכה אחרי 10 שניות:: מה זה עדכון "קשוחה" ? ואיך אני עושה את זה [בשביל ה DVD-RAM, לא שאני יודע מה זה בכלל ]
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום.. אני מתחבט בין 3 דיסקים קשיחים לקראת בניית מחשב חדש. Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 WD 1TB Sata 3 Caviar Blue Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB[table][tr][td] [/td][/tr][/table]אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הדיסק השקט,האמין והמהיר ביותר מבין אלו..דגש על מהיר.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
למרות שאת הסרטים/קבצים וכו' הוא מציג בלי בעיה. האם אפשר לבדוק האם כונן ה DVD תקין, מבלי לשלוח אותו למעבדה ? (אולי ע"י תוכנה שבודקת אותו ?)
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי NAS מדגם QNAP TS-253A הוא רוצה שבכל פעם שהוא נכנס הביתה המכשיר יגובה אוטומטית לNAS שלו. הוא הבין מחבר שלו שזה אפשרי. האם אפשרי לעשות כזה דבר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי במשרד מערך גיבוי פשוט שאני מפעיל עם Cobain Backup. אחד התהליכים הוא גיבוי כל "הגיבויים" לדיסק קשיח חיצוני(USB 3, אך מחובר לשקע USB 2). הגיבוי הסתיים. לקח לו 19(!!!) שעות. עבור 341GB. זה זמן סביר באיזושהי מידה? כי לי זה נשמע כמו הרבה יותר מדי, אבל אולי אני טועה...
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה: המארז שלי שחור. הצורב הנ"ל נמכר בלבן, עם שנתיים אחריות היבואן, ב450 שקלים. מצד שני, ראיתי אותו בשחור בזיגזג, שם הוא עולה כ550 שקלים ורק שנה אחריות, כנראה לא של היבואן הרשמי (שטוען שהוא לא מביא לארץ את הדגם הזה בשחור). עכשיו, אני יודע שזיגזג טובים ונותנים שירות טוב, אין לי בעיה לרכוש מוצר שלא מהיבואן הרשמי (מה עוד שאינני מכיר את השירות של ח.י ואני לא בטוח שהוא טוב יותר מהשירות שזיגזג יתנו לי). גם המחיר הוא לא בדיוק פקטור: אני מוכן לשלם עוד 100 שקלים כדי שהצורב יבוא בשחור ולא בלבן. ההתלבטות היא לגבי אורך האחריות: אני גם משלם יותר, וגם משך האחריות קצרה יותר. מה אתם הייתם עושים? אשמח להמלצות כיצד לדעתכם לנהוג. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אני בונה HTPC, וכרגע בוחן כוננים קשיחים. כמובן שהדרישות הן שקט וקרירות. עבור אחסון הסרטים אני צריך כונן של 2TB. לפי הסטיקי שלכם ראיתי שמומלץ הכונן של סמסונג. עם זאת, אני מעוניין גם בכונן קטן יותר (בנפח) עבור מערכת ההפעלה. מבחינתי שיהיה 120 GB או אפילו פחות אבל האם זה משתלם? יש המלצות לדגמים ספציפיים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות הארדיסק חדש. אני מתלבט מאוד מה כדאי לי ככה זה בערך אני אקנה מKSP. מה עדיף? 2*500 של סיגייט= 280*2=560 או 1tb=535? האם ה1TB נותן ביצועים פחות טובים או משהו? האם עדיף בכלל 2 של 500 של WD? ב580? אשמח לתגובות. תודה
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחצי בחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדש ולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישות כמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקות ולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל) זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשיים חברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קניתי מאיביי זיכרון מיני SD 32 ג'יגה מקווה שלא נפלתי http://cgi.ebay.com/NEW-32GB-MicroSD-SDHC-card-32-GB-Class-10-SD-adap-/250855704058?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D1359628902864227488
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר הביא לי היום את ה-HD החיצוני שלו שהפסיק לעבוד. מדובר ב WD mybook premium 320GB- חיבור USB. המחשב שלו הפסיק פתאום לזהות את הHD. המכשיר עדיין באחריות וגם בחנות ממנה הוא נקנה הסכימו להחליף אותו. העניין הוא שיש לו שם כמה קבצים שהוא צריך. אצלי במחשב הHD מזוהה נכון אבל לא ניתן לגשת אליו באמצעים רגילים(ב Disk management הוא מזוהה ללא FAT/NTFS). ניסיתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה שנקראת MediaRescue Pro. התוכנה זיהתה את הקבצים ואף ביצעה שיחזור לHD המקומי שלי. העניין הוא ש95% מהקבצים לא נפתחים- קובץ תמונה למשל-השם נכון, הגודל נכון אבל בהקלקה אני מקבל No preview available. כנ"ל עם קבצי וורד וכו. שחזרתי משהו כמו 10000 קבצים ולא נראה לי הגיוני שחלק כל כך גדול בHD נהר…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
מה המהירות הממוצעת של סוגי HDD למשל SATA 2? IDE? SATA 2 3GB? 10000RPM? 2 HDD של SATA 2 בRAID 0? אולי בRAID 5? אני מעוניין לדעת מהירות של העברת מידע (למשל הקרנת סרט) כמה מהר אוכל להוציא מידע מהם? 150MB בשנייה זה אפשרי ?
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להוסיף כונן רשת, כך שאפשר יהיה לגשת לתכנים שלו (כולל HD) מכל מקום ברשת הביתית. על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שמתי לב שיש שני דגמים בעלי אותם נפח ורצתי לדעת מה ההבדל בינהם? Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BEVT http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BPVT http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12438
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה: אם אני צריך לקנות דיסק קשיח בנפח של 1TB, האם מבחינת ביצועים/מהירות עדיף לי כבר לקנות שני דיסקים קשיחים של 500GB ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מה דעתכם ? SanDisk SDP-128G-G25 חבר הזמין עבורי את הכונן הזה .... האם הוא שווה SanDisk SDP-128G-G25
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-