אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
אשמח לשמוע ביקורות על מארזים לדיסק קשיח IDE 3.5 חיצוני - שנותנים לי חיבור USB (עבור כל דיסק שיש לי, בכל נפח) האם יש מודלים מומלצים? האם עדיף בכלל דיסק USB חיצוני? תודה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ברשותי HD 1TB של סיגיט שמחובר למחשב דרך מארז חיצוני של חברת OWC (לינק למוצר http://eshop.macsales.com/shop/firewire/1394/USB/EliteAL/400+USB2 השאלה שלי היא האם 46 מעלות טמפרטורה בעת צפיה בסרט זה נורמלי הוא שיהרס את הדיסק (הדיסק מחובר ב E-SATA ) תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני 150 גיגה של WD. יש עליו סה"כ 36 גיגה בשימוש. אני רוצה להעתיק אליו וידאו בגודל של 11 גיגה אך הוא לא מאפשר לי בתואנה שאין מספיק שטח על הדיסק. ממה עשויה לנבוע הבעיה וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו. חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה). מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ? תודה לעוזרים. אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא : MSI 945G…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557678.0 מצאתי כונן יד שניה של 80 גיגה ב- 50 שקלים. כרגע, לאדם שאני חושב לתת את הכונן הזה, יש כונן של 80 גיגה(מחשב עתיק, כפי שמוסבר באשכול שקישרתי אליו). העניין הוא שהכונן שמצאתי ביד שניה, הוא 5400 RPM ולא 7200. הכונן הזה אמור להחליף את הכונן הקיים בתור הכונן הראשי, כלומר עליו תותקן מערכת ההפעלה. האם יש הבדל גדול בין 5400 לבין 7200? אני לא יודע אם הכונן שיש לאותו אדם כיום, הוא 7200 או רק 5400... ראוי לציין שהמחשב נועד למשחקים קלים בלבד, כמו סוליטייר וכאלה . זה לא מחשב לגיימר. וכמובן לבדוק אימיילים, מצגות ומסמכים. זה הכל.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כונן D, לא הכונן הראשי של מערכת ההפעלה, 500GB של WD דגם WD5000AAKS, בן 3.5 שנים (האחריות פגה לפני חצי שנה), החל לעשות בעיות, לעיתים מזוהה ע"י מערכת ההפעלה ועובד, לעיתים לא מזוהה כלל, ולעיתים מזוהה ופתאום לא. ניסיתי chkdsk ו chkdsk /f - לא עבד, הוצגה שגיאה לא ברורה, החלטתי לפרמט ניסיתי פורמט דרך ה GUI של Windows, וגם ב Safe Mode, בכל פעם הפירמוט החל, אך בשלב כלשהו, בערך לאחר 70%, הוא נכשל עם הודעה כללית לא ברורה, גם פירמוט מהיר לא עזר. ניסיתי format רגיל דרך Command Prompt, הפירמוט הסתיים כביכול, אבל הודיע שיש Bad Sectors (לא הרבה להבנתי) , שיתכן ולא הצליח לנקות (?) אותן (להבנתי אמורים להיות מסומנים), ולאחר מכן מודיע שה NTFS boot sector is unwriteable (הראשון והשני) ושהפיר…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי תקשיבו קניתי לפני כמה ימים בערך DOK 8GB של סאנדיקס... עכשיו ככה עשיתי לו אתחול ב WUN 7 כי רציתי להתקין WIN7 בנטבוק שלי לא חשוב בקיצור מה שקרה זה שעשיתי לו אתחול שוב... גם כי היה בו דברים וגם כי הוא היה על פורמט NTFS ולא על FAT32 אז באתחול עשיתי פורמט FAT32 בחזרה... ועכשיו אני בא להעביר משהו בגודל 4.8 GB וזה לא נותן[שהוא על פורמט FAT32].... מה קרה? תודה לעוזרים...! נ.ב זה קשור לREADY BOOST? כי ראיתי שהוא קובע את ה"גודל" של הDOK שלי אבל ביטלתי אותו וזה עדיין לא עובד...... תמונה:
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב פשוט עם מעבד I3 לא לשימוש יותר מידי רק לאינטרנט ואופיס אני מעונין להוסיף לו זיכרון כרגע יש בו 250GB אני מעונין להוסיף לו לפחות 1TB איזה זיכרון מומלץ?והאם ההתקנה של זה היא פשוטה?פשוט לחבר וזהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול רכשתי כונן SSD KINGSTON V300 בנפח של 120GB לאחר שהרצתי בדיקה בHDDSCAN הראה לי את השגיאה הזאת? מה זה השגיאה הזו?האם זה באמת שגיאה או שזה סתם חושב שזה שגיאה?והאם ללכת לאייבורי ולבקש להחליף לחדש? http://www.siz.co.il/my.php?i=0gjdem3yz4ni.jpg
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הWD 40GB 8MB CACHE והמוכר של החנות אמר לי שאין לו בעיה לקחת לי את ה40GB ולשים לי WD 80GB 8MB CACHE בעוד 150 שקל.... לא עדיף??? למרות שתאכלס גם את ה40 האלה אני לא אמלא. ועוד יש לי את הJUKEBOX שהוא 20GB....
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עכשיו יש לי שניי שאלות הראשונה כמה יעלה לי cd חדש למחשב נייד כמו כן כמה יעלה לי ומאיפה אני יכול לקנות מתאם מ-usb ל- pci הכוונה היא לחבר כרטיס טלויזיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קיבלתי כונן קשיח פגום לחלוטין - לא חומרתית, אמנם, אבל עדיין המצב קשה: טבלת המחיצות שלו (Partition table) על הפנים, משהו שם לא בסדר, פגום, לא מזוהה על ידי אפאחת מהתוכנות כמעט - Partition Magic אומרת שטבלת המחיצות פגומה (שגיאה מספר 116) וכשאני מנסה לעשות פרמוט לכונן הקשיח גם לא עובד - הודעת שגיאה של Bad Argument או משהו כזה... Disk Doctor הדוסית טוענת שהיא מתקנת את הטבלה של הכונן הקשיח לאחר 10 שעות בערך, ואחרי שהיא כביכול סיימה - לא התבצע בעצם שום שינוי. עוד משהו אחד שחשבתי שיכול לעזור לי - Partition Table Editor של PQ שהיא גם דוסית, אבל אני לא יכול לעשות שם שום שינויים, משומה... FDISK הדוסית בStandart Mode לא רוצה למחוק לי מחיצות מהכונן הקשיח בגלל שאי אפשר לעשות את זה מSt…
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עשיתי מעבר מXtreamer Pro ל Xtreamer Prodigy Black, ומאז הhdd מתנהג מוזר. כשאני מעביר קבצים, הוא מעביר אותם, וכשאני מכבה אותו ופותח בחזרה, הקבצים לא נראים לעין( אם כי ניסיתי להעביר את אותו קובץ מהמחשב רשם לי שיש כבר קובץ בעל אותו שם, והוא לא נראה לעין). כשאני מוחק תיקיות, הם לפעמים נמחקות ולפעמים מבקשות הרשאות Unix, וגם כשהן נמחקות, לאחר כיבוי והדלקה הן חוזרות. מה הפתרון? כרגע הדבר היחיד שעולה לי לראש זה לפרמט את הארדיסק דרך הסטרימר. מה הפתרון? כמובן שהכול עבד חלק ויפה באקסטרימר פרו
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חברים , אני אמור לקבל מזרים מדיה HDX 1000 בעוד שבועיים אני מחפש לו HARD DISK מתאים מומלץ הדגם הזה http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=388 אני לא מוצא אותו בארץ !!!! מישהו יודע איפה הוא נמכר או אם יש דגמים של חברות אחרות המתאימות למזרים מדיה בו האיוורור לא מי יודע מה...
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי NAS מדגם QNAP TS-253A הוא רוצה שבכל פעם שהוא נכנס הביתה המכשיר יגובה אוטומטית לNAS שלו. הוא הבין מחבר שלו שזה אפשרי. האם אפשרי לעשות כזה דבר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חודש בערך רכשתי HP SimpleSave Portable 320GB, עבד מעולה. בהתחלה בוודאות שהוא עבד לי דרך ה USB בפאנל הקידמי ( מפרט בצד ), אבל עכשיו משום מה הוא לא עובד. נדלקת מנורה, אבל הוא לא עובד. ברגע שמחברים לחיבור האחורי זה פותר את הבעיה. אם מההתחלה זה לא היה ככה, בסדר. אבל בוודאות שבהתחלה זה עבד דרך הפאנל הקידמי, לא מצליח להבין מה השתבש |: תודה!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, במסגרת שיטוטי ב AMAZON, נתקלתי במוצר הבא: https://www.amazon.com/gp/product/B08DKL514G Timetec Liteon OEM 960GB SSD 3D NAND TLC NVMe PCIe Gen3x4 M.2 22110 110mm יש לשים לב לכך שהפורמט שלו הוא אורך מהרגיל, ולכן לא מתאים לכל לוח (לשלי כן). בנוסף, כמובן שהביצועים שלו לא גבוהים במיוחד. עם זאת, המחיר משתלם באופן קיצוני, והייתי רוכש אותו בלי להניד עפעף. שלחתי מייל ל TIMETEC ושאלתי למה לא נשלח לישראל, אך לא קיבלתי תשובה. אם יש הצעות, אשמח לשמוע. עריכה: ישנו משלוח, למי שמעניין אותי. אני הזמנתי.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום. שניהם SATA. שמעתי שניתן לעשות זאת. השאלה - איזה מתאם עלי לחפש? תודה!
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, לפני שעתיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (ראו מפרט). התקנתי על כונן ה SSDאת מערכת ההפעלה Windows 7, ובגלל זה הוא מזהה רק אותו. אני פשוט צריך להגדיר אות לכונן (D) אבל אני לא יודע איך עושים את זה, אשמח לקבל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הארד דיסק (Western Digita WD1600JSl 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ) יכול להתחבר ללוח אם עם חיבור ATA רגיל?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איך אני עושה דבר כזה? (הקובץ הוא סרט) ואם אני צורב דיסק נתונים של מוזיקה אני יכול לשמוע אותם גם במערכת סטריאו רגילה? זתומרת כמו דיסק אודיו? תודה על העזרה ואיך אני יכול לחתוך את הסרט? (את ההתחלה ואת הסוף)
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-