אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סי.די.רום חדש למחשב היחסית ישן שלי (פנטיום 2 350 עם 128 מגה זיכרון) כי הסידי רום הישן שלי מת. רוב השימוש במחשב שלי הוא לצריבות של מוסיקה לכן מה שחשוב לי הוא שהסידי רום יוכל להעביר בצורה טובה מ- cd של מוסיקה ל- wav בהרד דיסק. האם יש הבדלים בין הסידי רומים השונים או שכולם אותו דבר? בכל מקרה, אשמח להמלצות על כונן תקליטורים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי דיסק און קי עם נגן אמ פי 3 512 מגה השחור הגנרי. היה לי בתוכו תיקיות עם קבצים בתוכם וגם קבצים בראשי, חיברתי את הנגן למחשב העברתי שיר לתיקיה מסוימת, ניתקתי מהמחשב ואז הוצאתי ידנית, פתחתי את הנגן נכנסתי לניגון של השירים ושלחצתי על אפשרות לפתוח קבצים הוא רשם no files מהסיבה שהתיקיות נעלמו ונשארו רק תמונות בתיקיה הראשית. עכשיו לא רואים את התיקיות וגם עבודה ב access וב Csharp נעלמה מהראשי, אך נשארו רק תמונות, עם זאת הוא מראה כאילו המקום בשימוש 480 מגה בשימוש למרות שהתמונות שוקלות רק 3 מגה. הקבצים לא מוסתרים, מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמעט כל דיסק שאני צורב בסוף נופל לי. זאת ההודעה שאני מקבל: הייתי בקייאספי שבוע שעבר, הם ביצעו בדיקה ועבד כמו שעון שוויצרי. אמרו לי להחליף כבל, החלפתי אבל עדיין אותה הבעיה. מישהו יכול לפתור לי אותה? תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מנסה כבר למעלה מ12 שעות לאט לאט עם התוכנה של HP לפרמט זיכרון נייד של WD 750GB והוא לא מסיים את העבודה זה התחיל מכך שפירמטתי בWIN7 הרגיל וקיבלתי את ההודעה הבאה לwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול וגם שמתי לב שכשאני מעתיק תיקיה בגודל של 313 GB פשוט באמצע העתקה ,העתקה נעצרת לכן הדעתי למסקנה שמשהו שם לא טוב ולכן עשיתי פירמוט ואז קיבלתי את ההודעה שכתובה למעלה מהWINDOWS וקצת חקרתי בגוגל את הענין ואז נכון להרגע אני משתמש בכלי של HP והוא לא מסיים את העבודה... מה עושים הלאה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשפתחתי את המחשב שלי ראיתי שיש מן כבל דק כזה שיוצא מכרטיס הקול (דגם די מיושן.. משהו של Aureal) ומחובר ישירות אל הצורב.. לעומת זאת לכונן הדיסקים לא היה מובר כבל כזה. השאלה היא מה התפקיד של הכבל הזה? למה רק הצורב מחובר אליו? האם יכול לקרות משהו אם אני אנתק אותו? ולמה כונן הדיסקים הרגיל לא מחובר לכרטיס הקול בכבל כזה (גם לו יש חיבור מתאים לכבל כזה מאחור)? יום טוב
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.sandisk.com/products/wireless/flash-drive/ נתקלתי בזה ממש עכשיו והתלהבתי מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחותי שידרגה תכונן הקשיח של מחשב שלה, ויש לי כונן של 20GB 2.5INCH. איך אני הופך אותו לDOK?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף כונן קשיח למחשב שלי, אז דבר ראשון איזה (קראתי את הדיון של המומלצים אבל בכל זאת אני לא יודע איזה..) של 500G לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, אני רוצה לשים עלו וינדוס 7 והעיקר שיעבוד מהר... זה מה שיש לי עכשו לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI דיסק כשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB WD (הדיסק שיש לי עכשו טוב בערך?) כמו שאמרתי לא אכפת לי מרעש וכאלו דברים, מעדיף לחסוך כסף, זה משהו כמו 200+ יוצא לא? אם אפשר גם המלצה איפה לקנות בחיפה ותגידו זה בעיה להוסיף אותו לבד או שעדיף שהחנות תעשה את זה? אין לי בעיה לחבר את ה SATA וכזה, אבל צריך להתקין את הכונן או משהו? או שהמערכת קולטת הכל ישר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום את השאלה הזאת אני שואל בכל הפורמומים האפשריים כי אני כבר נואש קניתי השבוע צורב LG 40X12X40 יש לי CDROM X52 ASUS ב MASTER והצורב LG ב SLAVE בזמן הצריבה לאחר 4% צריבה הבפר יורד ל 50% והצריבה או שהיא נתקעת או שהיא מאד איטית לקחתי את הצורב של אחי ASUS 40X10X32 איתו לא היה שום בעיה למחרת החלפתי את הצורב LG בצורב חדש LG מאותו סוג והבעיה שוב חזרה על עצמה אני כבר נואש :'(
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות כונן קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB http://www.emaxasp.com/leescomputer/details.asp?item=MX076L160P0 השאלה שלי היא איך אני יודע האם הוא יתאים לי למחשב כי אמרו לי שלא כל הכוננים החדשים מתאימים עכשיו למחשבים ישנים. נ.ב. אני לא זוכר איזה לוח אם יש לי אבל זה הכונן שכבר יש לי: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=128967 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן, יצרתי מחיצה בכונן דינמי כדי לנסות את Windows 7. בעת ההתקנה אני מקבל את ההודעה שאין לי אפשרות להתקין במחיצה כיוון שהיא דינמית. מה הכוונה? מדוע אין אפשרות להתקין? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את שני אלה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3121&CatCode=399 מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (8 שנים) שיש בו כונן 30GB של Seagate וכונן בן שנתיים בערך של WD 200GB. שני הכוננים מחוברים דרך IDE כמובן. הזמנתי מחשב חדש, עם כונן 500GB SATA II, והייתי רוצה לשים בו גם את הכונן של ה-200 מהמחשב הישן שיש לי בו המון דברים. איך אני יכול לבדוק אם הכונן יכול להתחבר ב-SATA מבלי לפתוח את המחשב ולהסתכל? הדגם של הכונן הוא WD2000JB, ניסיתי לחפש בגוגל וגם בדקתי ב-EVEREST אבל אני לא מצליח למצוא את זה בנוסף, האם הכונן הזה יאיט את העבודה המחשב החדש או בכונן הקשיח החדש? האם מומלץ לא לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני HD של 80G. הייתי רוצה לעשות ששניהם יהיו ביחד 160G ואז כבר לחלק כמו שבא לי. האם זה אפשרי ובכלל מה ההבדל בין מאסטר לסלייב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש samsung HD103SJ חיברתי אותו למחשב ולאחר מכן דרך הDisk Managment פרמטתי אותו לאחר מכן הוא הופיע במחשב שלי לאחר מכן ביצעתי Error checking דרך לשונית Tools בPropertes לאחר שהסתיימה הבדיקה ההרדיסק הפסיק להופיע במחשב ניכנסתי לBIOS אבל שם ההרדיסק בכלל לא מופיע מה יכול לגרום לזה ומה אני יכול לעשות בנידון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סידירום וצורב של LG וכשאני רואה סרטים אז בצורב (קריאה מירבית X40 ) הסרט עובד חלק לגמרי, וכשאני רואה בסידירום הרגיל (קריאה מירבית X52 ) אז הסרט די מקרטע (בדרך כלל בסרטים באיכות גבוה- שני דיסקים ב XVID עובדים ממש גרוע). יכול להיות שזה קשור להבדלי המהירות? ???
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למחשב שלי מכיוון שה250 כבר לא מספיק. רציתי לדעת מה עדיף WD 640AAKS אוSEGATE 750 שמעתי שלSEGATE יש בעיות אמינות והם נופלים הרבה. והWD יותר מהיר. זה נכון? מה אתם ממליצים? תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הכרטיס הוא http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=PE-102R5&affiliate=zap 1. האם הכרטיס מוסיף דרך PCI 1 עוד כניסות של SATA ? ללוח ? 2. בכמה RAID 0 איכותי יותר מאותו RAID שעל הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
WD Raptor 74GB או WD 200GB 8MB ? קראתי איפהשהו שכוננים יותר גדולים הם גם יותר מהירים... וזה גם הגיוני כי הפלטה הרי באותו גודל פיזי אך דחוס עליה יותר מידע, ולכן כל סיבוב יקרא יותר כמות מידע. מעניין אותי רק המהירות... לא הכדאיות. (והאם Raid 0 של 120GB יהיה יותר מהיר משניהם? ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td]שלום. יש לי במחשב מין מתאם כזה שהוא מתחבר ל 2 חיבורים SATA וחשמל ויש לו ביציאה חשמל ו 2 חיבורי ESATA (תמונה) עכשיו אני צריך לחבר לזה דיסק קשיח ואין לי כבל ESATA וגם נראה לי שהוא לא יתאים לחיבור בדיסק. השאלה שלי כזאת: אם אני אקנה כבל ESATA לSATA ויחבר דיסק למחשב דרך מתאם הנ"ל האם תהיה לי מהירות העברת נתונים ירודה כמו SATA1? או שעדיף יותר לקנות כבל SATA לSATA ארוך ולחבר דיסק ישירות ללוח אם ולא להשתמש במתאם הנ"ל? [/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי בתצורת USB. אני מחפש את התוכנה המתאימה ביותר להשתמש כדי לבצע גיבויים של חומר מהמחשב. אני מחפש תוכנת גיבוי שתהייה מסוגל לבצע גיבוי בצורה אוטומטית בכל פעם שאני מחבר את הכונן אל המחשב (בסגנון AutoSync של ה IPOD...) מישהו מכיר תוכנה מומלצת שמוסגלת לבצע את זה ? תודה, נועם
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי אותו לאחרונה. יש לי 3 שאלות: 1. איך ניתן להפוך אותו ל- Region Free? 2. מה זה Mount Rainier? 3. מה זה Book Type Settings? תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי כונן קשיח של סמסונג בנפח 250GB (נכון שזה כבר נחשב מעט היום, אבל זה הספיק לי). שמתי לב שלאחר פירמוט נשאר בו כ 235GB שמיש בפועל, כלומר ירדו כ-15 גיגה. לאחרונה קניתי כונן חדש של 1TB מתוצרת סיגייט וכשפירמטתי אותו הופתעתי לגלות שנשארו בו רק 930GB שמישים בפועל. זה פאקינג 70GB שהולכים לאיבוד !!! עד לפני חמש שנים 80GB היה הנפח המקובל לכונן הראשי של המחשב !!! השאלה שלי היא למה יש כאלו הבדלים בין הכוננים ? למה צריך לשמור 70 גיגה ? האם זה רק בגלל שהכונן גדול יותר וטבלאות האלוקציה צריכות יותר מקום ?
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-