עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by נדב15,

שלום לאחי יש מחשב ישן ויצא לי לקבל הארד דיסק וצורב דיוידי ממחשב ישן אחר וניסיתי להתקין לו אותם במחשב שלו אבל נתקלתי בבעיה. ההארד דיסק הקיים במחשב מחובר בכבל SATA אבל אין עוד כבל כזה במחשב אז חיברתי את ההארד דיסק הנוסף בחיבור IDE המקביל לזה שמחובר לצורב (הצורב הישן הוחלף בחדש). הבעיה היא כזו - כששני הכוננים מחוברים ביחד (הכונן הקשיח והצורב על אותו כבל) המחשב לא מזהה אף אחד מהם, כשאחד מהם מחובר והשני מנותק (לא משנה איזה) הוא מזהה את הכונן. מישהו יכול להציע מה מקור התקלה, או במילים אחרות, מה לא עשיתי בסדר? תודה מראש נדב

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. Started by Ivan,

נייד עם קונטרולר של intel "mobile express chipset sata ahci controller" דרייבר אחרון. עם רק דיסק פנימי מחובר מהירות שלו מעל 80MB עם מחובר גם ESATA שרק מחובר ולא עושה כלום מהירות של קונן פנימי יורד ל 50MB פנימי SATA3 חיצוני SATA1 בדיקות עם HDTUNE תופעה ידוע ? רעיונות ? בכול מקרה כדאי לדעת שזה המצב.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  3. Started by FireStar,

הזמנתי הארד דיסק חדש של מאקסטור, 120 ג'יגה. אני מעוניין להתקין עליו את Win XP. האם מבחינת הגודל אני יוכל לעבוד עם FAT32 או שאני אהיה חייב לעבור ל-NTFS? מה גם בנוגע למחיצות? אני מעוניין בשתי מחיצות, אחת של 20 ג'יגה לוינדוס עצמו ותוכנות ...ומחיצה שניה של 100 ג'יגה לכל הסרטים, משחקים ומוסיקה. האם FAT32 תומך במחיצות בגדלים כאלה ???

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by srulikg,

שלום. יש לי כונן קשיח חיצוני לשם גיבוי Western Digital my book 1110 USB Device. שטח האחסון הוא 1 טרה והוא ישן. עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד כונן קשיח נייד לשם גיבוי בגודל 1 טרה. ואני לא מבין בזה, 2.5 אינץ', 3.5 אינץ'. ממש לא מבין בזה. היום משתלם יותר לקנות 2 טרה? אתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. Pentuim 4 786 RAM 9600 Pro HDD - 5400RPM 2MB Buffer TV Card לסיכום: עתיק. שימושי המחשב:כללים, גלישה, אחסון, צפיה בסרטים, TV והקלטה. האם שדרוג ה-HDD לאחד עדכני יתרום לשיפור בביצועים (מלבד הנפח כמובן)? והאם יש מקום להוסיף זכרון RAM? האם זה יתן שיפור?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by almor12,

מה העניינים אנשים? חג שמח, אני רוצה לקנות כונן SSD עכשיו אחרי התלבטויות הגעתי לשניים סופיים אחד: crucial m4 128GB השני: intel 330 120GB מה עדיף מבין השניים? התקציב שלי הוא עד 600ש"ח עכשיו הקנייה תתבצע בKSP. שאלה נוספת: יש לי אפשרות ליצור מחיצות בכונן בלי לפגוע במהירות קריאה וכתיבה? לדוגמה: ליצור כונן C וכונן D

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  7. כשניסיתי לעשות עידכון קושחה לכונן שלי נתקלתי בשאלה מסויימת כשכבר הייתי באפשרויות של הFW בדוס: 2 -> PRIMARY SLAVE(If your drive set up in primary slave, please write number 2) 3 -> SECONDARY MASTER(If your drive set up in secondary master, please write number3) 4 -> SECONDARY SLAVE(If your drive set up in secondary slave, please write number 4) אז דבר ראשון מה זה slave, master ומה זה משנה אם הם primary or secondary? ואיך אני בודק מה מבין האפשרויות האלו הוא הכונן שלי? עריכה: הסברתי את השאלה שלי בתגובה השלישית

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  8. נסיון חדש נועד להנגיש את טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשנית לקהל הרחב, באמצעות סדרת 800p לכתבה

9. Started by Alex2003,

http://www.extrememhz.com/dvr108-p1.shtml

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה בקשר לדרייבר של הארדיסק סאטא ניסיתי להתקין במחשב מסויים וינדוס(כבר היה בו וינדוס והוינדוס עבד חלק) פשוט כמו שאתם יודעים XP זה חרא של מערכת הפעלה לכן מידי פעם צריכים לפרמט. תכנית ההתקנה לא זיהתה כונן קשיח שאפשר להתקין עליו וינדוס אבל הוינדוס כן עולה. מה זה אומר שצריך דרייבר לסאטא? ואם כן באתר של WD אין משהו שנקרא דרייברים לHD.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  11. כיום ניתן בקלות לבנות מערך raid5 או raid1 הודות לבקרי הרייד המשולבים בלוחות האם . אבל מה יקרה אם לוח האם יתקלקל ולא ניתן יהיה להשיג לוח זהה מפני שיצורו הופסק? האם ניתן יהיה לחבר את הדיסקים למחשב אחר, כך שתתאפשר גישה לדיסקים "ולשאוב את החומר " מאותם דיסקים ? ובכלל האם בקר הרייד שיש על לוח האם p35-ds3r שווה משהו לצורך הקמת מערך רייד 5 ?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by burekas,

שלום, קניתי היום כונן קשיח שתומך בחיבור SATA. חיברתי את החיבור ללוח אם, וסיפקתי לו מתח. אך שהדקתי את המחשב, ב-BIOS הכונן לא הופיע בכלל ולא זיהה אותו. ניסיתי להתקין את כל העדכונים של הלוח אם שמתאימים אבל זה לא עזר. הלוח אם שלי הוא של MSI: PM8M-V הכונן שקניתי הוא של Western Digital WD800JD ואמרו לי שהייתי אמור לקבל מהחנות דיסקטים כדי לפתוח את החיבור של ה-SATA זה קשור לזה? ואם כן איך אמורים להשתמש? דבר שני מה לגבי עניין הג'אמפרים אולי זה קשור לזה כי לא הבנתי בדיוק. תודה מראש, עדי

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by hgecmn,

שלום לכם. אני מתלבט בין שני מחשבים, שאני רוצה להביא מארה"ב. האחד הוא של אסוס עם זכרון 256GB SSDHard drive size והשני הוא של דל 1TB 5400 rpm Hard Drive כעקרון 256 ג"ב לא מספיקים לי כ"כ, האם להשתמש בכונן גיבוי חיצוני לחומר כבד, לא רצוי, או שזה רק עניין של נוחות. ומה באמת עדיף?? אודה לתשובתכם.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Hi I apologize for writing in english, the computer doesn't support hebrew... I have a new LG burner and the new NERO I burn 800MB CDs all the time, and I know how to do it I have a few 900MB blank CDs. I can burn 800 on them but I can't burn more 800MB blank CDs work fine also I e-mailed LG and NERO support, but they can't help any help will be appreciated! THANKS!

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by FireFlash,

שלום לכולם קניתי DOC של חברת Patriot Patriot Xporter XT boost 8GB הוא מגיע עם פורמט FAT32 אני מעונין לפרמט אותו בכדי להעלות עליו סרטים שגודלם גדול יותר מ4G האופציות שהמחשב נותן לי הן: NTFS, exfat איזה פורמט רצוי... וזאת מבלי לאבד את תכונות המהירות במיוחד של הDOK

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. הציעו לי את הכוננים הבאים למחשב חדש שאני קונה: אפשרות ראשונה: Samsung SSD 250/512GB 960 EVO NVMe M.2 אפשרות שנייה: SSD PCIe Gen3 256/512GB WD Black MLC הכוונה היא 2 כוננים האחד של 256 והשני של 512. הכוננים הללו יכילו 2 מערכות הפעלה נפרדות ותוכנות להפעלה (משחקים, לייטרום וכדומה). מה ההבדלים בינהם, מי טוב יותר ? מהיר יותר ? אמין יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by TAMIRRR013,

תמיד שאני צורב שירים לרכב אחרי שבועיים בערך מזמן שהדיסק באוטו שירים מסויימים מתחילים להיתקע מידי פעם והשירים לא רצים חלק, חשבתי ליקנות תמדיות האלו http://ksp.co.il/?uin=14858 ששמעתי שהם מצויינות אבל מה זה GOLD כי זה לא verbatim הרגיל , אף פעם לא שמעתי על ה GOLD מישהו יודע מה ההבדל?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by ijar,

היי, אני בעל אולפן הקלטות ובקרוב מאוד אני עובר ללמוד בארה"ב. חלק מהדרישות בקולג' זה עבודה על MAC, ויהיה עליי לרכוש מקבוק דרך הקולג' בתחילת לימודיי. במחשב שלי (PC) כרגע, בארץ, יש קצת פחות מ-1T שעליי לקחת עימי לארה"ב. אני צריך לקנות כונן קשיח חיצוני איכותי, לגבות את כל החומר כאן ולהתקין אותו על המקבוק כשאגיע לשם. העניין הוא שקראתי ששפת קריאת הקבצים בPC וMAC היא שונה, ושהשפה המשותפת ביניהם (FAT32 כמדומני) מוגבלת לעד 4GB לקובץ. ויש לי קבצים ששוקלים גם 40GB... הבנתי שבשביל להתאים את הכונן לMAC, אפשר לפרמט אותו ל-ExFAT. אבל נשמע לי הגיוני שכל הקטע של הפירמוט הוא שהקבצים נמחקים - אז מה עשינו בזה? את הכונן הקשיח החיצוני המיוחל עוד לא קנית…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לגבות את כל הקבצים שלי וגם לפרמט את המחשב, לכן קניתי כונן גיבוי My Home Cloud של WD והעלתי גם קבצים וגם תמונות. לאחר שפרמטתי את המחשב רציתי להוריד בחזרה חלק מהסיפריות למחשב לצורך עריכה. אני לא מוצא דרך להוריד את הספריות אלא רק כל קובץ וקובץ בנפרד. האם יש למישהו פתרון? תודה לכל המסייעים הראל

20. Started by amdORintel,

או 60 ? מישהוא ניסה אולי אצ wd 80gb 8mb SV ? זה על לוח של PCPARTNER מעבד 600MHz EB (133bus או מאיפה אני יוריד עידכון לביוס בבקשה תעזרו לי כי אני קונה בקרוב הארדיסק 80 גיגה של WD אבל אני יקנה 60 אם השמונים לא יפעל לי....

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  21. שלום לכולם! יש לי כונן גיבוי 500G ובתוכו 400 G תפוס. כאשר אני נכנס אליו איני רואה את התיקיות כולן אלא רק 100 G חומר נגיש. עשיתי הצג תיקיות מוסתרות אך ללא הועיל. נכנסתי אל תוך הכונן עם דיסק MINI XP וראיתי את כל החומר ביצעתי העתקה אל כונן אחר אך הוא לא הופיע למקום שאליו הועתק. כאשר אני עושה מאפיינים על הכונן מופיע שתפוס 400 G. אשמח לסיוע המון תודה!

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  22. יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים