אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
עכשיו סיימתי להרכיב את OCZ Vector 150 מחליף Crucial M4 בגודל זהה השוותי אותו ל-EVO 840 שנמצא יחד איתו על המחשב תוצאות טובות יחסית ללוח הישן שלי P67
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני בגודל של 500G כדי לגבות את תיקית התמונות כדי שבמקרה ויקרוס הארדיסק של המחשב עדיין התמונות ישמרו האם יש כונן שמגיע עם פיצ'ר כך שלגבי תיקיה מסוימת שאני אגדיר הוא יבצע סנכרון כל הזמן לכונן החיצוני? ז"א שאם אני מעביר תמונה חדשה לתיקית התמונות אוטמטית היא תועתק גם לכונן הגיבוי או שאולי יש תוכנה חינמית שעושה את זה? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן גיבוי 500G ובתוכו 400 G תפוס. כאשר אני נכנס אליו איני רואה את התיקיות כולן אלא רק 100 G חומר נגיש. עשיתי הצג תיקיות מוסתרות אך ללא הועיל. נכנסתי אל תוך הכונן עם דיסק MINI XP וראיתי את כל החומר ביצעתי העתקה אל כונן אחר אך הוא לא הופיע למקום שאליו הועתק. כאשר אני עושה מאפיינים על הכונן מופיע שתפוס 400 G. אשמח לסיוע המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המחשב שלי בהזמנה ואמור להגיע ביום שני אבל אני יכול לערוך מחר שינוי בHDD אני בחרתי IDE כדאי לי לשנות לSATA? עידכון האם שווה לי ללכת על SATA DiamondMax 10? של מקסטור
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לארה"ב, אז הוא יקנה לי DVD למחשב כי הכונן שלי נדפק, אז אני צריך דגם טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ולא יפסיק לקרוא דיסקים פתאום. האם יש כונן עם קריאה כמו של כונן CD רגיל.
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם תתכוננו, זה הולך להיות ארוך, אני מספר לכם את כל הסיפור כי כבר באמת שאני אובד עצות הרכבתי שרת לפני כשנתיים וחצי. השגתי מארז טוב של antec (שמתאים למספר רב של דיסקים קשיחים) עם 7 מאווררים + ספק 1500W של thermaltake. וUPS עם הספק מתאים. בגלל שהשרת שלי נבנה לאט לאט והוספתי דיסקים שונים ובגדלים שונים, החלטתי להשתמש בwindows home server. שמי שלא יודע, יש לו תכונה שאתה מוסיף דיסקים קשיחים לPOOL ואז יש לך אפשרות ליצור מחיצות לוגיות גדולות ללא כל קשר לגודל הדיסקים או סוגם. הכל דרך מערכת ההפעלה. בנוסף לתוכנה זו, יש תכונה של Duplication שמאפשרת לי ליצור מחיצות לוגיות שהקבצים בהם משתכפלים פעמיים בין הדיסקים. שיוצר מצב שאם נהרס לי דיסק קשיח אחד, אז מה שגדרתי בתור Duplicatio…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לאחר שרכשתי את Pioneer DVR-111, ראיתי באתר כי הוא ההמלצה הראשונה. אתמול הורדתי מספר קודקים-כדוגמת DIVX, K-LITE, ALL IN ONE, Codecs Pack-קודקים בסיסיים. לפתע כונן הDVD הפסיק לקרוא דיסקים-כל דיסק. לאחר שהגעתי למעבדת המחשבים, הטכנאי אמר כי הקודקים משבשים אותו, ויש להשתמש ב "POWER DVD". הקודקים הורסים את היכולת של הכונן לקרוא דיסקים?! ???
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני אנסה להסביר את המצב והבקשה- מקווה שתבינו- יש לי 3 מערכות עריכה, בכולם יש המון הארדיסקים ו1-2 מגירות נשלפות (ככה אני מעביר HD ממחשב למחשב). במערכת הראשית יש לי 10 הארדיסקים גדולים, כולם פנימיים בתוך המארז. באותה מערכת יש רק מגירה אחת נשלפת. עכשיו התחלתי לעבוד בשיטה של חיסכון בזמן- עובד במערכת הראשית על פרוייקט, מוציא את הכונן מעביר למחשב אחד- ומקודד שם. כך יוצא שרק מה שבמגירה נשלפת יכול לצאת- ואם לא צריך להעביר את הפרוייקט למגירה וזה סתם לוקח זמן (כל תקייה סביב 120 גיגה). חשבתי לקנות לפחות 5 מארזים חיצוניים 3.5 ולשים בהם את הדיסקים הקיימים- ואז רק להחליף כבלי USB בין מחשב למחשב. בגדול כל אותם חיצוניים אמורים להתחבר קבוע למערכת הראשית, ב USB/ פייר וייר. 1. האם זה אפשרי?…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? מה אתם יודעים עליו ? למישהו יש אותו ? ממליץ ? לא ממליץ ?? האם הוא תומך U3 ?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים השנייה בגודלה מצטרפת אל טושיבה עם מוצר בנפח שיא, תוך התבססות על טכנולוגיית ה-PMR הנודעת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין בהארד דיסק חדש של 320 ג'יגה ואני מתלבט בין 2 החברות. מה לדעתכם עדיף? (אני מדבר על דיסק קשיח SATA כמובן)
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מתנה ליום הולדתי ה 18... קיבלתי מבני משפחתי דוק נחמד... 256 מגה (מה לעשות, זה שהוא גם נגן MP3 עלה כ 1000 שקלים... הגזמה קלה לכל הדעות ) לאתר שיטוט קל בפורום, ראיתי שמישהו אמר משהו על תוכנה שמחלקת את הדוק לשתי מחיצות... אחת נעולה ואחת לא... האם יש מין האמת בזה? מה עושים? איך מתקינים אותה? קניתי את הדוק באופיס דיפו (סניף פאוור סנטר אם זה משנה) במחיר "סמלי" של 580 שקלים... על הדוק עצמו כתוב fellow (הידעתם? www.fellow.com אומר שהאתר בבניה... האם זו טעות שלי? או שאין למוצר אתר בית ??? ) בקיצור, איזה עוד פרטים מזהים שלו אני יכול לתת... על הקופסא שלו כתוב Mobile Disk (זו קופסאת פלסטיק כזו...) בפנים היה גם כבל (די קצר למען האמת...) של USB והכי מגניבבבבבבבבבבבבבב... הדיסק …
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
תאמת עברתי על כל הרשימה של הפורומים וכאן היה נראה הכי הגיוני לשאול את זה .. אז לשאלה: אם צרבתי מידע על דיסק dvd 4.7 (קבצי ווידאו) ואז נשאר מקום פנוי בדיסק ולאחר זמן נסתי לצרוב עליו קובץ ווידאו נוסף ולפני תחילת הצריבה של הקובץ השני לחצתי בהגדרות על 'המשך דיסק מולטיסיישן'.. ומה שקרה שאחרי הצריבה המידע הקודם שהיה על הדיסק נעלם ורק הקובץ החדש נשאר.. האם יש דרך להוציא את המידע שהיה שם?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתלבט בין שני מחשבים, שאני רוצה להביא מארה"ב. האחד הוא של אסוס עם זכרון 256GB SSDHard drive size והשני הוא של דל 1TB 5400 rpm Hard Drive כעקרון 256 ג"ב לא מספיקים לי כ"כ, האם להשתמש בכונן גיבוי חיצוני לחומר כבד, לא רצוי, או שזה רק עניין של נוחות. ומה באמת עדיף?? אודה לתשובתכם.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של sandisk מהדיוטי פרי sandisk ultra backup של 16 גיגה ויש לי וונדוס 7 עכשיו שאני בא להכנס זה לא פותח לי את ה u3 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
יש לי ידיד שלומד משפטים שנה ד הבעייה: 1)המחשב הנישא שלו נפל ו ה WINDOWS כבר לא עולה 2)כל פעם שאנו מדלקים את המחשב המחשב עובד אבל הגישה לכונן כרוכה ברעשים מוזרים ושגיעות IO (דרך אובנטו) 3)מחשש שכל פעולה כזו תגרום לנזק גדול יוצר הפסקתי את השיחזור. השאלה: מה אפשר לעשות ..? אני אישית לא מוכן לקחת את הסיכון באיבוד נתונים (לא שלי) איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מחירים נאלצתם לשלם?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קניתי 200JB ורציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר בעזרתה לבדוק את המעלות שלו? או שצריך להשתמש ב"מדחום" חיצוני?
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם כיום ניתן להבחין בהבדל בין SATA ל SATA 2 בהרצה של משחקים או תוכנות יום יומיות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן, קניתי ב DX מתאם SATA TO USB ולא ציפיתי לבעיות מיוחדות. קיבלתי מתאם לחיבור SATA וגם ספק עם חיבור לחשמל. כבל החשמל שהגיע אמנם לא התאים לארץ אז חיברתי כבל קומקום סטנדרטי שלי. יש לציין שהספק הוא 240 ככה שהוא אמור להתאים לחשמל בארץ. בשניה שחיברתי את החשמל להארד דיסק, התחיל לצאת עשן ישר מהחיבור חשמל של ההארד דיסק. הוצאתי מיד אחריי שניה. השאלה שלי, מה הסיכוי שההארד דיסק הלך כתוצאה מהתהליך הזה ?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לפני כשמונה חודשים כונן חיצוני של WD של 1TB, אתמול נסיתי להעביר כמה קבצים מהמחשב ואז ההעברה נתקעה באמצע וקיבלתי הודעת שגיאה של זיכרון מערכת שבעצם חלק המקבצים לא עברו. נסיתי לחלץ את הכונן באופן בטוח אך הכונן לא התנתק לכן, פשוט ניתקתי באמצעות כבל ה-USB. היום שהדלקתי שוב את הכונן הוא לא מגיב לי לא עם המחשב ולא עם הסטרימר. יש משהו שאפשר לעשות חוץ מאחראיות שמרתי עליו כ-700GB של דברים אישיים שאני ממש לא רוצה שימחקו.
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב לפני מספר חודשים וחוץ מ-4 צריבות ראשונות בהתחלה לא יצא לי להשתמש בו...הוא עשה טיפה בעיות, הוא לא קרא דיסקים לדג' אבל לא ממש התייחסתי לזה. לפני שבוע בערך ניסיתי שוב לצרוב, אולי 4 פעמים והוא דפק את כולם. כרגע הוא בכלל לא מזהה דיסקים ורק עושה רעשים של כמו חריקות ומתאמץ. ניסיתי אותו עכשיו אצל חבר לפני שאני מחזיר לחנות והוא עובד בלי בעיות, קורא/כותב והכל חלק... למישהו יש מושג מה הבעיה יכולה להיות? קניתי כבל IDE חדש לכל מקרה (80 פין) ועם הכבל של החשמל אני לא חושב שיש בעיה, הצורב נדלק ופועל, רק עושה בעיות. תודה ענקית!
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
2 תוכנות האמת. האחת חינמית, ובמידה ואין אחת כזאת מספיק טובה אז אחת בתשלום - שתיתן דיאגנוזה מאוד ברורה - תקין או לא תקין. המחשב שלי כל כמה ימים נדפק והוא לא עולה, אני כמעט בטוח שזאת בעיית חומרה בHD, הבעייה היא שהסריקה של הווינדוס לא ממש עוזרת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-