אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,917 דיונים בפורום זה
-
יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני לא מבין הוא לא מזהה לי דיסקים של דיוידי שצרבתי,מזמן וגם לא לפני הרבה זמן.הוא נמצא אצלי כבר חצי שנה והוא תמיד זיהה לי הכל. אני לא יודע מה קרה.הוא מזהה לי רק דיסקים רגילים.לא של דיוידי. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
הצורב LITE-ON 40X12X48 הוא צורב טוב? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר שלי צרב לי דיסק עם תמונות. התוכן של הדיסק כשני ג'יגה. משום מה הצורב שלי לא מזהה את הדיסק בכלל. אפשר אולי לגלות מה הבעיה? (למרות שהבעיה נשמעת כללית מדי). בנוסף, הצורב לא מזהה דיסק דו שכבתי... יכול להיות שהצורב נדפק "קצת"?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אתמול בערב שמתי לב שהצריבה של מדיה DVD מתבצעת שונה מהרגיל, עם הפסקות קצרות בתהליך הצריבה. אחרי הצריבה, סריקת שגיאות הראתה שיש כמות שגיאות עצומה. מאז ניסיתי לצרוב עוד 5 מדיות DVD, סריקות היו יותר גרועות מדיסק לדיסק. מדיות CD הוא צורב כרגיל. שינוי גרסאות firmware לא שינה שום דבר. האם הצורב פשוט גוסס לאט לאט?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי צורב חזק בכינוי : pinor עכשיוו אני מכניס לו דיסק של 700 mb הוא עושה קצת רעש שאני מכניס לו דיסק של די וי די 4.7 הוא קורא אותו חלש מאוד..! לא איכפת לי הבהעיה היא שאני מנסה ליצרוב בnero כמו שצורבים מישחק מחשב? לדיסק bin cue עכשיו שאני מנסה ליצרוב אותו הוא מוציא לי את הדיסק ואומר לי שהדיסק לא טוב .. למה.... גם שניסיתי דיסקים של 700 מב הוא מוציא את הדיסק ולא מתחיל בצריבה העם אני צריך איזה דריברים בישביל זה או תוכנה אחרת או שפשוט הצורב לא טוב תעזרו לי בבקשה אני מיואשש :bash:
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
במפרט תראו.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב דיוידי שלי של PIONEER צורב מצוין וסוגר דיוידי ואודיו אך לא סוגר את הדיסקים של המידע הרגילים שאני צורב. ניסיתי בתוכנה נרו, בצורב של חלונות, בEASY CD CREATOR ובכולם אותה הבעיה אבל זה לא הגיוני שזה יהיה בעית חומרה. עזור לי בבקשה!! :-\
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)? שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting? ומה עם PI/PIF Scanning? דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צורב פנימי רב פעמי דגם: PHILIPS 4816 הצורב החדש והמהיר בעולם! צריבת דיסק בפחות מ-3 דקות. בעל מהירויות: קריאה X48, שכתוב X16, כתיבה X48. בעל חיבור פנימי IDE וזיכרון מטמון ליציבות מקסימלית. בטכנולוגיות צריבה חדישות: Seamless Link: לשליטה על זרימה רציפה של נתונים למניעת תקלות וטעויות בצריבה. Thermo Balanced Writing: לצריבה מדויקת, גם על גבי מדיות באיכות ירודה. התקנה פשוטה מתאים למחשבי P-2 500 עם מערכת הפעלה Windows 98 ומעלה, כולל XP מחיר כולל דמי משלוח: 448 ש"ח שווה לי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא מתאים רק IDE או ל SATA 2 יש לי בלוח רק IDE האם הוא יתאים?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחרי שהצורב שלי התקלקל (MSI 52*24) קניתי לפני מספר ימים צורב DVD LG H10A. יש לי דיסקים של Verbatim הצבעוניים. ממה שזכור לי בעבר הם זוהו לי כתוצרת TY, אבל היום משום מה שום דבר לא מפורט, לא בInfoTool של Nero ולא בDVD Info Pro. מישהו יודע למה זה? זה בגלל הצורב, או בגלל שVerbatim החליטו להכניס מידע על הדיסקים רק במדיות הראשונות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15168 כולל DVD RAM
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לגבי הדגם הזה- 1. מתי הוא מגיע לארץ? 2. מי מייבא אותו? 3. מה המחיר שלו? (או כמה בערך) 4. האם יש המלצות מיוחדות לגביו (משהו מיוחד שיש לכם להגיד עליו תחסכו את המילים על טכנולוגיית הטקסט שלו Disk T@2) תודה מראש, :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/products_new.php מהיר
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום,הצורב שלי נדפק ואני צריך חדש...ואני רוצה שיהיה עם SATA ועם LIGHTSCRIBE חשבת על הצורב liteon 20a3l אבל משום מה כל צורב של לייטון לא מגיע לארץ בגרסת ה LIGHTSCRIBE . אז למישהו יש המלצות אחרות? ומה החסרונות שלך הצורבים שאתם נותנים לעומת הלייטון כי הבנתי שהוא הטוב ביותר (הגרסת SATA במקום הראשון באתר פה) אפילו ששמעתי שהלייטון החסרון שלו שהוא רועש.. אבל הכי חשוב לי זה אמינות...(הייתי מאלה שהתפתתו לקנות צורב NEC שפעם אמרו שהוא הכי טוב) מה דעתכם על צורבי LG היה לי פעם צורב של LG עדיין עובד והוא אצלי כבר לפחות 6 שנים. אמנם צורב דיסקים רגילים (לא DVD) אבל עדיין... הצורב שאתם מציעים צריך להתאים גם למדיות לא יקרות כמו SILVERLINE או TEAC וזהו אני חושב... בתודה מראש עידו
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון הצורב כבר לא קורא לי דיסקים...זאת אומרת שאני נכנס לדיסק אני לא רואה שום קבצים שאמורים להיום שם... האם הוא הלך לעולמו??? למרות שהוא צורב (כביכול) בסדר אבל כשאני מנסה לראות את הקבצים...שום דבר... :2girls:
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
1C82-0000-19E5-MAAX-4006-3080-9819 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 16/08/2006 22:44:04 NT-SPTI used Nero Version: 7.2.3.2 Internal Version: 7, 2, 3, 2 Recorder: <YAMAHA CRW-F1E> Version: 1.0b - HA 1 TA 0 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 Drive buffer : 8192kB Bus Type : default (0) -> SCSI, detected: ? CD-ROM: <VJ1570Y PFZ681O >Version: 1.0 - HA 1 TA 1 - 7.2.3.2 Adapter driver: <SCSI> HA 1 === Scsi-Device-Map === DiskPeripheral : Maxtor 6Y120P0 nvatabus Port 0 ID 0 D…
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ברשותי צורב YAMAHA ישן אך טוב ,שהוא במהירות 8X8X24 מספר דגם CRW8824E לאחרונה אני לא מצליח לשכתב על כל דיסק שהוא CD-RW , כל פעם שאני מנסה לשכתב על דיסק כזה אחרי שהצריבה מסתיימת , לא מופיע שום מידע אל הדיסק (מופיע שהוא ריק , כאילו לא היתה צריבה בכלל ) אני צורב עם נרו וניסיתי לצרוב על דיסקים שהם CDRW של SILVERLINE ושל TDK צריבה רגילה ,לדיסקים CD-R ,אני צורב מעולה וללא כל קושי השאלותשלי הם : 1. האם יש מישהוא נתקל בבעיה דומה לשלי 2. זה הגיוני בכלל ,שרק לשכתב הצורב לא יכול ??? 3. למישהוא יש פתרון לבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פרמטטי את המחשב מ WINXP (נדבקתי בוירוס האהבה) ואני לא מצליח להתקין מחדש גם לא בעזרת 6 הדיסקטים התקנתי WINME ואני לא רואה את כונן ה- DVD ולא את הצורב (בדוס אני מצליח לראות את הכוננים) במאפיני המערכת מופיעים לי מספר התנגשויות (מצ"ב תמונה) תודה http://www.geocities.com/md220466/index.html
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לאחרונה פירמטתי את המחשב וצצה בעיה (שאולי הייתה ישנה ואולי לא אבל עכשיו שמתי אליה לב) יש לי צורב (Lite-On DVDRW SOHW-1653S) במשך תקופה של שנתיים והוא צרב בסדר גמור ועכשיו הוא לא מזהה DVD (ובטח שלא צורב אותם) אבל הקטע המוזר זה שהוא צורב ומזהה דיסקים רגילים (cd-r/cd-rw) ללא כל בעיה... חרשתי באינטרנט ומיליון אנשים עם בעיות דומות אבל לא מצאתי את אותה הבעיה בדיוק...(או שכן בלי הפתרון) יש ברשותי מערכת הפעלה windows xp Home edition version 2002 service pack 2 אני ניסיתי לצרוב עם nero 6.... גם הווינדוס וגם הנרו מקוריים היישר מהחנות...(+5 שנים אצלי) תודה על כל עזרה בנושא!
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב גיגהבייט דוידי וצורב דיוידי , הבעיה שהוא לא צורב שום דבר, אני משתמש ב NERO 6 חוקי, והצריבה פשוט מהתחלה יוצא הדיסק ולא פועל. HELP
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קניתי באופיס דיפו לפני כ 4 ימים דיסקים של DVD+R X8 אבל הסוני שלי לא קורא + אז החלפתי ל DVD-R X16 של וורבטים! הכנסתי את הדיסק לכונן כדי לצרוב והצורב מראה שגיאה שהכונן ריק הוא פשוט לא מזהה את הדיסק ראיתי את זה גם בסקירה אחת על צורבים שזה קרה להם! הדגם של הצורב של זה:SONY DWD 23A בדקתי כ 7 דיסקים מהאריזה(חבילה של 25 דיסקים) וכולם אותו דבר הדיסק לא היה שרוט לא שום דבר אז הלכתי והחלפתי ל DVD-R X8 והראה הוא הפלא הדיסקים עובדים מצוין! הכל כאן מדובר על דיסקים איכותיים של וורבטים מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה פשר הבעיה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-