אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כמהה ימים הייתה לי הפסקת חשמל ומאז המחשב עולה לי רק במצב בטוח.. המחשב שלי כבר דיי ישן 5 שנים אבל הוא מצויין כי אני לא צריך אותו לדברים מעבר לגלישה באינטרנט ולהורדות. החלטתי להחליף את הארד דיסק כי זה כבר לא פעם ראשונה שזה קורה ואחרי פירמוט הוא ממשיך לקרטע. קניתי דיסק קשיח חדש 250GB של WD בטכנולוגיה SATA2... והדיסק קשיח הישן הוא 80GB IDE.. יש לי המון דברים על הארד דיסק שאני רוצה להעביר לחדש אבל אני לא יודע איך.. יש לציין שעדיין לא חיברתי את החדש ולא התקנתי עליו כלום ושהישן עולה רק במצב בטוח. אודה לכם על העזרה מה בידיוק אני צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
-
היי יש לי איזה 1 טר שצריך להעביר על הרד דיסק חדש (2 טרה ) ורציתי לדעת אם זה בריא להעביר את הכל במכה אחת או יותר טוב בשלבים שהכונן לא יתחמם או יתאמץ ? ואם בשלבים איך זה ? יעני להעביר 100 ג'יגה ולחכות ולתת לו לנוח איזה 10 דקות וכך הלאה .........? עוד שאלה בכונן הישן (טרה וחצי ) עשיתי לו מחיצות , השאלה איך אני מבטל אותן אחרי שאני מעביר את כל החומר ........?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם !! קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק 250 ויש לי בקודם עוד 2 של 80 כל אחד אחד SATA ואחד IDE... אני רוצה להעביר את 2 הישנים לחדש ולהעביר את כל הקבצים לחדש (כמו לגבות) ואז להחזיר לישן... צריך להתקין משהו או שזה יזהה ישר אותם בחדש ?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת אם ניתן להעביר HD מהמחשב הנוכחי אל המחשב החדש כולל כל החומר שעליו כרגע. ה HD עליו אני מדבר הוא בגודל 200GB והוא משמש "כמחסן" בלבד, לא מותקן עליו שום דבר אלא הוא רק מאחסן תמונות, סרטים, משחקים (שלא הותקנו עדיין) וכו.. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד בהעברתו לחדש או פשוט לתת למערכת לזהות אותו לבד או משהו בסגנון ? כמו כן כרגע אני עובד עם XP והתכנון הוא לרכוש את המחשב החדש עם VISTA, אם זה משנה משהו.. תודה רבה מראש על התגובות, חג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם קרתה לי איזו בעיה במחשב ואני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין לי דרך להגיע לסייפמוד ולגבות את הדברים שני רוצה. ראיתי שאני יכול להעביר את הHDd ממחשב אחד למחשב אחר ולהגדיר אותו בתור סלייב. סוג הכונן שברשותי הוא hitachi stardesk 7k160 721616pla380 sata 160 Gb ובגדול הבנתי איך לנתק אותו ולחבר אותו. הבעיה שלי היא שקראתי שצריך להגדיר אותו כסלייב ע״י הג׳אמפרים שנמצאים על הכונן עצמו, אך אני פשוט לא מוצא אותם בשום מקום. אם אני אחבר אותו למחשב השני שבו מותקנת מערכת ההפעלה על כונן אחר, אני אוכל לגבות מהכונן השני את הנתונים? אולי אפשר להגדיר אותו בביוס כסלייב? מה אני צריך לעשות? תודה ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המצב. יש לי מחשב עם 2 HD בחיבור RAID עם MIRROR בגודל 250GB כ"א. כמו כן נשאר לי רק חיבור SATA אחד פנוי על לוח אם (זה nforce4, ואני מריץ win xp). אני רוצה לקנות 2 HD חדשים בגודל 500GB, וליצור מהם mirror raid array חדש. האם אפשר לעשות את זה? 1) להכניס HD500 ל-SATA הפנוי. 2) להעתיק הכל אליו. 3) לנתק את הHD250 הישנים. 4) להכניס את ה-500 השני. 5) לבנות דרך ה-BIOS את ה-mirrored set. האם שלב (5) לא הורס את את כל מה שהעתקתי בשלב (2)? אופציה אחרת: 1) להוציא אחד מה-250. 2) להכניס את ה-500 ולבנות מהם mirrored set. 3) להעתיק מה-250 שנשאר את המידע לraid array. 4) להוציא את ה-250 השני. האם ניתן להעתיק מידע מ-array חלקי? (אני מזכיר שמדובר ב-mirror).
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שנשרף לו הלוח אם ואני רוצה להעביר את כל החומר מהדיסק קשיח למחשב השני אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי שאני יחבר את אותו כונן שמותקן עליו כבר ווינדוס למחשב החדש שיש לו דיסק אחר שמחובר ב-SATA ואני יחבר את הדיסק הישן בחיבור IDE (אין לו SATA... קשיח ישן מאוד..) האם זה אפשרי? האם הווינדוס יעלה בלי שום בעיה והוא יזהה לי את הכונן ואני יוכל להעביר בלי שום בעיה או שאפשר להגיד ביי ביי לכל הקבצים שהיו בו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב עם E6750 ו8500GT. אח שלי קיבל מחשב חדש נייד ויש לו גם מחשב נייח הרבה יותר חזק משלי ואני צריך את המחשב רק בשביל סימולטור בגלל שיש לי מחשב מדיה סנטר חזק מאוד למשחקים. אז אח שלי הציע לי את המחשב הנייח שלו עם הQX9770 ו8800GT שיריץ לי את הסימולטור הרבה יותר טוב. הבעיה היא שיש לי על המחשב בחתימה הרבה תוכנות שאני לא רוצה לוותר עליהן. איך אני יכול להעביר את מה שיש לי במחשב למחשב של אח שלי? האם אפשרי לקחת את הדיסק מהמחשב שלי ולשים אותו במחשב של אח שלי בלי לפרמט?
-
- 12 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש שמגיע עם דיסק היברידי ווינדוס עליו. אני רוצה להחליף את הדיסק בSSD שקניתי גם. השאלה איך לבצע את ההעתקה? האם אפשר פשוט לקחת את הסריאל מאיפשהו וישן להתקין על הSSD? כמו כן על הדרך עצם ההחלפה זה מבטל את האחריות? מדובר על נייד של דל. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצב קיים :יש זוג דיסקים של 1TB בRAID1 המשתשמים בבקר של GRAID (יעודי של GIGABYTE). אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר ללא בקר של GIGABYE אלא הסטנדרטי של אינטל המובנה בלוח אם P5N-T DELUXE. הדיסקים יקראו רגיל או שצפוי לי סקס ארוך מול המחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה, אבל אני פותח פה למקרה שיש פה כאלה שמבינים בזה אך לא גולשים בתוכנה. אז מתנצל אם זה עובר על חוקי הפורום. בעבר הייתה לי בעיה במחשב כשהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי הארד דיסק אחד שמחולק ל3 מחיצות. 1. NTFS בגודל 12GB בערך שעליה מותקן הווינדוס. 2. FAT32 בגודל 30GB בערך. 3. FAT32 בגודל 30GB בערך. הכונן 1 התמלא עד הסוף ואין כבר מקום, אני רוצה להעביר מהכוננים האחרים קצת מקום לכונן הראשי. האם זה אפשרי? נ.ב בלי פרמוט או משהו שיפגע בקבצים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי ושבוע טוב, יש לי מחשב ווסטרו עייף אך פועל רכשתי מחשב חדש ללא HD רגיל אלא עם SSD אני רוצה להעביר את ה-HD מהווסטרו למחשב החדש ולחברו באמצעות USB ׁ(האפשרות היחידה) פעולות כלשהן לפני הוצאותו ואחרי חיבורו למחשב החדש? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן; רציתי לדעת איך הנ"ל מתבצע לאחר שמערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן SSD? ובנוסף, מה ההבדל בין RAID לבין AHCI ומה עדיף? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את ההארד דיסק שלי והבאתי כונן של 500 ג'יגה (במחשב שלי יש שני כוננים של 80 והכונן של ה-500 יבוא במקום אחד מהם, זה שעליו לא מותקנת מערכת הפעלה) השאלה שלי היא איך אני יכול להעביר מידע מהכונן הישן אל הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי דיסק קשיח של WD 60G שאם הזמן התמלא כמעט לחלוטין, אז בשעה טובה החלטתי לקנות חדש גדול בהרבה... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להעתיק את כל הקבצים מהדיסק הישן לדיסק החדש (כולל מערכת ההפעלה וכו..) פשוט הדיסק הישן הולך למחשב אחר... תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים 1נייח ibm 600e מערכת הפעלה me win השני נייח p2 מערכת הפעלה xp pro שאלתי חברים איך אני יכול להעביר חומר בין הibm הנייד לp2 הנייח. אבקש תשובה צעד אחרי צעד ממש מהתחלה ותודה על העזרה חברים.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ושרת שנמצאים בשתי רשתות נפרדות. אני רוצה להעביר חומר מהשרת למחשב תוך כדי שימור ההרשאות NTFS (כלומר שהן לא ישתנו). אני לא יכול לפתוח את השרת לחבר את ה HD של המחשב לתוך השרת פיזית. אני גם לא יכול להעביר את החומר דרך הרשת. מערכת הקבצים של ה-Disk On Key היא Fat32 כך שהיא לא תשמור את ההרשאות גישה לקבצים בזמן שאני אעביר את המידע בין שני המחשבים. מה אני יכול לעשות כדי להעביר את המידע בין שני המחשבים ולשמור על הרשאות הגישה לקבצים. האם צריבה תשמור על הרשאות הגישה? האם חיבור ה-HD של המחשב לשרת תוך שימוש בכל עם מחבר USB יעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה השיטה הטובה ביותר להעביר את כל המידע מהארדיסק קיים להארדיסק חדש? בעזרת איזה תוכנה...?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן HDD במחשב שמשמש אותי להתקנת תוכנות, משחקים, גיבוי וכדומה. רכשתי SSD חדש ואני מעוניין להעביר את כל התוכן של ה- HDD אל ה-SSD. מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? חשבתי לעשות העתק הדבק ואז לשנות את האות של הכונן, אבל אני מפחד שזה יצור בעיות. דעתכם?
-
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-