אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להכניס קובץ שהוא מעל 4 ג'יגה ! ...מה הבעיה ?<? יש אפשרות לסדר את זה?? תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
באתר היצרן מציינים בפרוש 5 שנים אחריות לסדרת ה Black בארץ הקודש לעומת זאת רוב החניות נותנות רק 3 שנים למרות שחלק כן נותנים 5, למשל: http://www.mor-pc.co.il/index.php?_a=viewProd&productId=98 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=15235 האם זה תלוי ביבואן ואם כן, מי נותן 5 שנים ? ובנוסף אשמח לחוות דעת לגבי MOR. גם 5 שנים וגם מחיר הכי נמוך. האם הם מייבאים בעצמם ???
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חבר פנה אלי עם בעיה, כבר בהתחלה כשמדלקים את המחשב, אחרי קריאת הכוננים, אני מקבל את ההודעה הנ"ל: smart failure preaicted on primary master: maxtor 5To30h3 ואזהרה שכדאי שאני אבצע גיבוי מידי לפני שילך לדרכו הדיסק הקשיח. ואז יש לי שני אפשרויות F1 או DEL להכנס לביוס, כל בדיקה שלי בביוס לא שינתה את ההודעה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות לגבי הרד דיסק IDE, בגודל 250 גיגה. השימוש המיועד הוא העתקה אחת לחודש של כל השרת ולאחר מכן אחסון בארון של ההרד דיסק. לכן דרושה אמינות של החומרה מחד וחיי מדף ארוכים מאידך. אודה על טיפים בנוגע לרכישה, כגון חברה מייצרת, דגם וגם מקום שידוע במוניטין שלו (לא רוצה לקנות בזול מאיזה אלטע-זחן). באיזור המרכז. תודה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך נגיד אני יכול ליצור עוד כונן יש לי נגיד C ו D אני רוצה G נגיד.. ולחלק את הג'יגה איך אני עושה זאת? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אמור להיות צורב טוב, TEAC לא? בכל מקרה הוא לא צורב לי שום דיסק, ואין לי מושג למה... מה שכן יש לי תמונה ולוג, ככה שאולי אחד המבינים פה יוכל לעזור לי... כה אני מקווה לפחות. בכל מקרה זה מאוד חשוב לי אז כל ניסיון יתקבל בברכה... תמונת השגיאה מנרו לוג הצריבה מנרו
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! חבר שלי מעוניין לקנות כונן חיצוני בנפח של 1TB, מהו לדעתכם הכונן הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר? תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוד שלי נכבה המחשב וכשלקחתי את ההארדדיסק אלי אז ב WINDOWS הוא אומר ש1 הכוננים לא מפורמט אבל היה שם מידע ומידע חשוב האם יש דרך לשחזר את המידע הזה??? צריך עזרה מהר תודה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש אולי יישומים שיכולים להקל על הכונן ssd מבחינת שטח האחסון שלא ייגמר מהר? למשל CCleaner יכול לנקות ממנו זבל. זה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
External IDE Hard Drive Case 2.5 פעם קניתי כזה ב 20 ש"ח היום ב KSP רוצים 33 ש"ח יש מקום יותר זול ?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
משום מה שאני מכניס דיסקים שלקחתי מהוידאומט המחשב לא מזהה שהוכנס בכלל דיסק!! למה זה קורה? אולי צריך להתקין תוכנה מסויימת? דרך אגב דיסקים של DVD שאני צרבתי הצורב קולט...
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי כונן IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב בדרך אחרת USB/SATA אני כאילו רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני במקום פנימי האם זה אפשרי? האם קיימים מתאמים כאלה? חוץ מזה אם הכונן לא עובד איזה אפשרויות יש לי לגשת אל המידע שבפנים?
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרחיב את הזכרון של הNokia 6230i, וראיתי שיש שני סוגי כרטיסים: MMC ו- RSMMC. מה ההבדל ביניהם, והאים שניהם מתאימים לסלולרי שלי? כמו כן על איזה חברה אתם ממליצים? ראיתי PQI ו- A-DATA.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אחרי שצורב דיסק עם התקנה של משחק או מערכת הפעלה, הדיסק לא צרוב טוב, יש מלא תקלות בדיסק, בדיסקים אחרים שנצרבו כבר מזמן אין בעיות בכלל. צרבתי בשני צורבים שונים, בכמה תוכנות שונות, וגם בכמה סוגי דיסקים שונים, עדיין אותה תקלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רונה לקנות הארד דיסק של LaCie...... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6770&perur=2&t=14&c=213 אם מישו יוכל להביא לי חוות דעת עליו...אם יש אולי עדיפים ממנו...??? וגם כמה זה מהירות העברה 480mbit/s ב MB???
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לרכוש HDD נוסף בשביל ליצור Dual boot משני כוננים נפרדים(XP ו - 7), אבל לפני שאני עושה זאת הייתי רוצה לוודא שהחומרה שיש לי לא תעשה בעיות. לוח אם - Intel DP35DP מארז - HEC 6AG1 Black מעבד - Intel Q6600 אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1T והייתי רוצה לוודא שלא אמורה להיות בעיה מבחינת מקום/תאימות/זיהויי/בעיות נפוצות וכדומה, לפי מה שראיתי עד עכשיו (גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים כמו Tomshardware) הכי כדאי לקנות עכשיו את ה - "Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5. תודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני ואחרי קצת קריאה בפורום אני נוטה לכיוון הסמסונג 103SJ + מארז חיצוני עם יציאת E-SATA. אני יקנה כנראה מ KSP והמליצו לי שם על Spire Gigabod VIII ב 130 שקל. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=892 מישהו יודע\מכיר עם המארז הזה הוא סבבה או שאני יכול למצוא טובים יותר? האמת היא שאני לא ממש בטוח מה הנתונים שאני צריך לחפש במארז לכונן קשיח... התקציב שלי למארז הוא עד 200 שקל ואני אשמח לקבל המלצות למארזים אחרים אם מניסיון אישי או ביקורות באינטרנט. תודה מראש! אלמוג.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הארדיסק עושה בעיה כשאני מפעיל אותו הוא מזוהה בעליה של הבקר גם הDisk Managment הוא מזוהה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ואי אפשר לפרמט אותו אני על ווינדוס 7 אולטימייט ומעניין לי תתחת מה עם הקבצים שם אני רק צריך את ההארדיסק אצמו לדעת אם הוא תקין חשבתי על לעשות LLF אבל אני צריך מדריך אני עכשיו יריץ את הבדיקה של Samsung בינתיים יש הצעות???
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי צורב חדש LG 4163B. מאז צרבתי דיסק אחד DVD+R, דיסק אחד DVD-R ודיסק אחד CD-RW והכל היה בסדר. היום קניתי חבילת דיסקים של Verbatim (המדיה קוד של הדיסקים: MCC 02RG20). הכנסתי דיסק אחד מהחדשים לכונן (עוד לא עשיתי כלום, רק הכנסתי לכונן) ונשמעו רעשי דפיקות, כאילו מישהו דופק מתוך הכונן. חשבתי שאולי לא שמתי את הדיסק טוב, אבל עוד 2 דיסקים אחרים מאותה אריזה השמיעו רעשי דפיקות דומים מהכונן. עדיין לא צרבתי עליהם, רק בדקתי אותם עם DVD Identifier (וגם בזמן הבדיקה הם השמיעו רעש דומה). הכנסתי אחר כך דיסק CD-R ריק של Maxell ודיסק DVD-R ריק של פיליפס ואיתם לא היה כל רעש. הכנסתי שוב את ה-Verbatim ושוב דפיקות! אני שמעתי כוננים רעשניים, אבל כאלו דפיקות אף פעם! חיפשתי כאן בפורומ…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום יש לי DOK (זה: www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 ) של 16GB רציתי להפוך אותו למשהו בסגנון "מחשב נייד" זתומרת שלכל מחשב שאני אחבר אותו (חוץ מלמחשב שלי) אני אוכל לראות כאילו זה הדסקטופ שלי עם המועדפים שלי והמסנגר שלי והאימייל שלי והחשבונות באתרים שאני גולש בהם (כמו פה למשל) בנוסף לאפשרות לעלות ולהעביר קבצים כמו כל DOK רגיל והכי חשוב שהDOK יהיה מוגן בסיסמה שאם הוא יעבד שלא יהיה ניתן להשתמש בו האם יש דבר כזה וניתן לעשות את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באליאקספרס מוכרים עכשיו כונני nvme במחיר רצפה עם ביקורות סבבה רציתי לשאול מה דעתכם לגבי אמינות וכדומה תודה מראש קישור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.עד לאחרונה היה לי צורב של LG שהיה אצלי 3 שנים, עד שהוא עלה באש וכמעט הרס לי את כל המחשב. ברצוני למצוא צורב טוב, שיחזיק יותר מ3 שנים, והכי חשוב. לא יישרוף לי את המחשב. מומלץ לא של LG. לא אכפת לי מאיזו חנות. (רק לא אייבורי.)שייצרוב DVD לפחות בX16 וCD בX52.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-