אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אצלי ההרדיסקים עשו די הרבה רעש אז במקום לבזבז 200 שקל על כלובים שמשתיקים את הרעש פשוט סיבבתי סביבם 2 גומיות והחזרתי לכלוב של ההרד דיסקים וזה עזר בהחלט
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לינק http://support.necsam.com/OEM/downloads/FlashFirmware/dl.asp
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה! ברשותי מחשב משנת 2012, לוח אם asrock - h61m-hvs. אני רוצה להתחדש בכונן מהיר חדש. האם יכולות להיות בעיות תאימות? למה עלי לשים לב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי צורב DVD היום וכשאני מכניס אליו דיסק ריק לצרוב אז הוא לא צורב לי. כשאני משתמש בנירו ומנסה לצרוב במקום לצרוב לי את האימג' לדיסק הוא מעתיק לי אותו למחשב. הוא כאילו לא מזהה שיש דיסק לצריבה בכונן. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים! (אגב מצטער אם פירסמו תשובה לזה. עשיתי חיפוש ולא מצאתי).
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לחלוקת USB / DISK ON KEY למספר מחיצות (יותר ממחיצה אחת) תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
כלומר אם אני מתקין עוד הארד דיסק ונגיד מגדיר אותו SLAVE אם הקודם הוא Master ז"א שהחלונות XP שיש לי מזהה אוטומתית או שצריך להגיד משהו ב-BIOS??
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום.. מחקתי בטעות חומר חשוב יש איזו תוכנה שאני יכול לשחזר איתה את התמונות?! (הארד דיסק של ווסרטן דיגיטל 160 גיגה) תודה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כ 3 כוננים כאשר אחד הוא 160G-80G בשביל מערכות ההפעלה והשנים האחרים הם יהיו טרה וחצי כול אחד באפר של 32 וRPM 10000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היה לי ארד דיסק של IBM - 45GB, הוא התקלקל לי מרוב בתים פגומים-המחשב כבר לא זיהה אותו יותר. סידרה של דיסקים אלה הפסיקו ליצר עוד ממש כשהיו חדשים, והיו שמועות או שאלה אפילו לא שמועות שפס היצור היה פגום. שלחתי את דיסק זה ל- IBM בחו"ל, אתמול קיבלית אחר-חדש, אבל אותה סידרה ואותו גודל. אז יש לי מספר שאלות- איך אני יכול לדעת מתי יוצר? מה אומר התאריך שמופיע על המדבקה של IBM שעל הארד דסיק - OCT -02? יש לי אחריות על הארד דיסק הזה,החדש,שלוש שנים מהתאריך שקניתי את זה שיתקלקל או מהתאריך שקיבלתי את החדש? כי אם OCT-02 זה תאריך ההחריות אז זה כאילו שזה מתחיל מהתאריך הזה לא? אם אני יחבר את הארד דיסק שקיבלתי כמשני יש פחות סיכוי שהוא יתקלקל ויפתח בתים פגומים? ומה בקשר לאיוורור הוא גם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחלק את הכונן של מערכת ההפעלה© לשניים, עכשיו הוא אחד של 500 ג'יגה. אני רוצה לחלק בצורה כזאת שישאר לו(למערכת הפעלה) 80 ג'יגה, והיתירה תיהיה ריקה עם ה420(כונן D) מבלי לאבד מידע ולדפוק את המערכת הדבר השני הוא איחוד מחיצה לכונן קיים. יש לי כונן קיים של 1TB, יש לו מחיצה מחולקת של 80 ג'יגה, שהיא בעצם ריקה, אין לי צורך בה. אני רוצה לאחד אותה בחזרה ל900 הנותרים, כהארדיסק בודד בלי מחיצות יותר. וזה כאמור שיש כבר מידע על כל הכונן במלואו(על ה900), בלי שיפגע המידע באיזשהי צורה.. אפשרי? למשל עם פארטישן מג'יק.. איך אפשר לעשות את זה? ראיתי בFAQ כיצד לשנות גודל של מחיצה, אבל אני לא חושב שזה יעזור לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אם אני יקח 5400 סיבובים לדקה, שאני יכנס למחשב שלי וילחץ על תיקיות יהיה לי לאט? אותו דבר לגבי התקנה של תוכנות יהיה לי ממש לאט? הכי חשוב זה הביצוע שלו בווינדוס עם 5400 האם הווינדוס עזבו התקנות יעבוד לי מהר בהנחה שיש לי מחשב טוב והכל?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כונני Crucial T705 יגיעו אל השוק בקרוב עם מהירויות העברה מרשימות במיוחד של עד 14,500MBpsלכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. האם זה אפשרי לעשות רייד 1 בין 2כונני ssd של 250 ברייד 0 לבין כונן מכאני יחיד של 500. האם זה אפשרי והאם זה נכון לעשות דבר כזה כדי לקבל את הגיבוי של רייד 1 אבל לחסוך בעלויות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי DOK 32GB של סוויס ארמי אחרי שעשיתי אותו דיסק בוט לMEMTEST86, עכשיו ווינדוס מזהה לי אותו ככונן נייד עם 49 מגה בלבד ולא 32GB. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי אפשרות להשיג כונן SSD מהאתר Newegg, אין לי שמץ לגבי אילו נחשבים טובים יותר או פחות. הלוח-אם שלי http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Extreme4 תומך ב-SATA III. על הכונן אני אתקין את מערכת ההפעלה שלי וכמה משחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה160$, אפשר לחרוג במקרה וההפרש ביצועים מצדיק. מעדיף 120 ג'יגה ומעלה, אני חושב שפחות לא יספיק לי. אשמח לכונן שהוכח כבעל ביצועים מעולים ועם כמה שפחות בעיות. אעריך כל עזרה שאקבל, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , יש לי צורב DVD של נק מדגם 3540 , קניתי דיסקים של 900 מגה (100 דקות) וניסיתי לצרוב דיסק של 94 דקות , באמצע הצריבה היא נכשלה וזה רשם לי Invalid block , האם לא אפשרי לצרוב דיסק של 94 דקות עם הצורב הזה? אם כן איך עושים את זה? דרך אגב , אני עובד עם נרו 7.5 עריכה : ניסיתי לצרוב פעם אחת במהירות של X16 ופעם שניה במהירות של X8 , שני הצריבות נכשלו
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה דיסק קשיח מומלץ יותר מבחינת אמינות וביצועים ? DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III או 1TB 7200RPM 32MB Sata III ST1000DM003 seagate
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני , 1 TERA , איזה הכי אמין? מיועד לגיבוי תמונות... שמעתי פעם על WD שהיו להם נפילות אבל מצד שני שמעתי גם שהיא חברה אמינה... מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל בוקר טוב. עכשיו לעניין,יש לי הארד דיסק של Maxtor 40GB Ultra ATA/133 7200RPM (לפי EVEREST) עכשיו,הוא מחובר אצלי למחשב ב USB (קבוע!) עם החיבור הזה למי שמכיר : http://www.lamir.co.il/fullscreen.asp?Product=1062&Picture=1 כפי שאתם רואים יש לו מן ספק כוח משלו,עכשיו מה שאני רוצה לשאול,היות והארד דיסק מקבל זרם קבוע (גם כשהמחשב שלי מכובה) האם זה מסוכן בצורה קריטית? או שמה אין השפעה בכלל? אשמח לתשובה. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי לפני כ 3 חודשים HD תוצרת MAXTOR 7200/133 כנראה נדפק לי שליש מהנפח . המקום שרכשתי כבר לא קיים איך אני ממש אצל היבואן בארץ אודה על המידע והנסיון שלכם בנושא בברכה ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהוא תומך עד 2GB המחשב הנ"ל, אך יש שמועות שהוא קורא גם כרטיסים של 4GB. איזה חברה מומלצת? האם הוא יקרא כרטיס של 4GB? אשמח להמלצה לכרטיס איכותי\חברה כלשהי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד עם דיסק מכני ועליו יש מערכת הפעלה של חלונות שיושבת במחיצה העיקרית ובנוסף לה ישנה מחיצת שיחזור ניסתרת בנפח של כ 4 טרה . כדי להימנע מרכישת מערכת הפעלה חדשה , חשבתי להעתיק את מחיצת השיחזור ל ssd החדש ולאחר התקנתו בנייד לעשות בוט מ ה ssd ואז ללחוץ על f11 על מנת להפעיל את אופציית השיחזור המובנית . האם לדעתכם זה אמור לעבוד , בהתחשב בעובדה שמלבד שינוי הדיסק , מדובר באותה חומרה ? הערה : הנפח של הקשיח הוא כמו הנפח של ה ssd .
-
- 29 תגובות
- 20.2k צפיות
- 1 follower
-