אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה. השאלה שלי היא כזו: הבנתי שיש אפשרות להשתמש בתוכנה אשר מגבה את כל הדיסק הקשיח ויוצרת קובץ Image, כלומר אם קורה מצב שהדיסק הקשיח שלי קורס, אני תמיד יכול לשחזר את המצב לקדמותו באמצעות קובץ הImage הזה. עכשיו, הבנתי שאת הקובץ הנ"ל אני אוכל לשמור אך ורק על גבי דיסק קשיח חיצוני (בגלל גודל הקובץ). חשבתי על זה מעט.. בעצם, בשביל מה לי לשמור קובץ Image של כל הדיסק הקשיח? מה שחשוב לי באמת על הדיסק הקשיח, אלו בעיקר תמונות ומסמכים כאלו ואחרים, ותו לא(נפחם הכולל אולי 20 ג'יגה..). אז בעצם, האם כדאי לי פשוט לקנות דיסק און קי ועליו לגבות את כל המידע הרלוונטי, או שבכל זאת כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חיצוני "לכל מקרה"? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בנרו אני לא בדיוק יודע מה זה. האם זה פורמט של DVD על דיסק רגיל? *אני לא יודע איפה לשים את הנושא הזה, מנהלים, אם אפשר להעביר לאיפה שצריך*
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני צריך HD נייד עד 400 ש"ח שיהיה בקיבולת ההכי גדולה שאפשר והכי טוב שאפשר במסגרת התקציב..מה אתם ממליצים לי?כמובן אני מדבר על נייד! תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
הי, קניתי מחשב חדש והתקנתי XP 64bit במהלך ההתקנה ביקשתי לעשות מחיצה 250 ג'יגה וחשבתי לתומי שעכשיו יהיו לי שתי מחיצות C ו D כ"א בערך 250 גיגה. כרגע מה שקורה זה שיש לי רק כונן C עם 250 גיגה, כאשר הדיסק הוא 500. מה אני יכול לעשות?!! תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני מנסה לפתוח תיקיה גדולה, המחשב שלי נתקע לכמה שניות, ואז אני שומע קליק מההארדיסק ואז התיקיה נפתחת. זה לא לעיתים מאוד תכופות, זה מדי פעם. קראתי באינטרנט שהקליקים האלה יכולים להצביע על זה שההארדיסק הולך ומתקלקל. זה נכון? זה מה שקורה אצלי? הרצתי בדיקות על ההארדיסק ולא מצאתי שום בעיה. אז מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק ושתי כוננים אחד צורב חדש של LG ואחד כונן סי די רום רגיל ואני לא יודע בדיוק איזה סוג של ATA הם 33/100/133 עכשיו אם אני יקנה כבלי ATA133 ויחבר אותם אליהם הם יפעלו ברגיל אפילו אם הם נגיד ATA 100 או ATA 33 כנ"ל ההארד דיסק :s05:
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אז ככה לאחרונה אני עוסק הרבה בדגימה עריכה וקידוד של סרטים ויצירת סרטיי DVD רציתי לדעת האם מעבר לתצורת עבודה של שני הארד דיסקים ברייד 0 תתן שיפור במהירות? והא השיפור יורגש כם בדברים אחרים כגון פעולה של מערכת ההפעלה , משחקים... בתודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק חיצוני אני לא כזה מבין בזה אז אציג בפניך 2 שמצאתי תגיד לי מה אתה אומר.... http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823952 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796222 מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר: 5400 rpm אשמח להסבר קצר ואם זה מספיק בשביל שמחשב ירוץ עם ההארד דיסק.....אם יש לך הצעות אחרות בנוגע למשהו יותר זול ושווה את זה או להשקיע טיפה יותר ולרקבל משהו ממש שווה אשמח.....תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. אני מחפש דיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB. שיהיה קטן (2.5 אינץ') ועדיפות לחיבור USB3.0 (עדיפות לחיבור בודד ולא פתרונות Y split כמו שהיה פעם בחלק מכונני ה- USB2.0) אם אפשר שיהיה לכונן 3 שנות אחריות זה יהיה עדיף. אני חושב לקנות ב- KSP פשוט כי נראה לי שבאזור שלי יש להם את המלאי הכי גדול (לפוחת על הנייר, בפועל רוב הכוניים לא במלאי לצערי) האם יש כונן שהוא יותר מומלץ מהאחרים באזור? היה כונן שהמליצו עליו כאן באתר וקניתי אותו הרבה אבל לצערי נראה שהוא כבר לא במלאי. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6925 איך הצורב הזה ביחס לצורבים המומלצים בסטיקי ? ומה ההבדל בין הדגם שמסתיים ב - H לזה שמסתיים ב - P ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
פירמוט מלא של כונן 2TB עורך יותר מ8 שעות דרך מערכת הפעלה WIN? להבא כדי לפתוח CMD ולפרמט דרכו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הזמנתי WD 60 GB 7200 RMP ואני רוצה להוסיף אותו ל 40 GB הקיים שלי איך אני מוסיף אותו מבחינת JUMPER עם ה 40 שלי הוא כמובן MASTER? ועוד שאלה יש לי מספר חיבורי IDE פנויים זה משנה לאיזה אני מחבר? אני לא מתכוון בלוח אלה בכבלים עצמם, החיבור האמצאי.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי פרמטתי את המחשב היום ופיצלתי את ההארד דיסק לשניים. כשההתקנה הסתיימה ונכנסתי למערכת ההפעלה ראיתי שיש רק כונן c עם החלק היחסי של הכונן הקשיח ואילו המחיצה השניה לא היתה שם בכלל, כלומר לא זוהתה על ידי המערכת. יצויין שהסידי רום שלי הוא כונן d. כיצד אפשר לסדר את העניין שהמחיצה השניה תופיעה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512 לא כתוב בשביל מה זה...
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין מערכת הפעלה LiberElec על כרטיס micro sd ל raspberry pi 3, מה לא ניסתי, אני לא מצליח להתקין את הקובץ או לפרמט, ניסתי גם עם rufus ובכל פעם מגיע למצב של שגיעה. יש לי 2 לפטופים ובהם קורא כרטיסים, יש לי 2 כרטיסים, אבל ב WUNDOWS 10 עצמו הדיסק מופיע כ write protected בסוף שמתי את אחד הכרטיסים בתוך טלפון והצלחתי לפרמט אבל כאשר אני מעביר ללפטופ בכדי לצרוב את הקובץ אז שוב אותה הבעיה. אני די בטוח שה wundows 10 1909 עצמו, הוא זה שחוסם אותי. בבקשה עזרה לפתרון יצירתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים תוכנה שאמורה לנטר את סטטוס ה-S.M.A.R.T ולהתריע על בעיות.שלשום בערב היא התריעה על בעיה במאפיין שנקרא Seek Error Rate, וחזתה שהדיסק הקשיח יקרוס באוגוסט 2005. אתמול בבוקר היא כבר עדכנה את התאריך לאפריל 2005, ואתמול בערב התאריך עודכן שוב ועכשיו הוא עומד על ה-17 באוקטובר 2004, שזה עוד יומיים. הפאניקה גרמה לי להוריד תוכנה אחרת שצופה גם היא שהדיסק ימות באוקטובר 2004 (היא לא ספציפית עד כדי יום מסוים). מנסיוני בעבר אני יודע שה-S.M.A.R.T לא חכם כמו שהוא נשמע, ולא תמיד מדווח נכון... אבל עדיין, ההתראות האלה מפחידות אותי... יש למישהו נסיון עם מקרה דומה? אגב, התוכנה נקראת SIGuardian, והדיסק הוא ה-80GBSE של WD.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי אותם בבאג הם מין דיסקים ורודים כאלו http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000508&categoryId=CTG1000506&parentId=CTG1000439&modelPrefix=400000&globalCode=DRG408V1-25C&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING ככה זה הגיע רק חבילה של 25 הקוד שלהם הוא של LG כתוב מין LGE קניתי אותם בבאג עכשיו לפי מה שהבנתי אני עדין יכול להחליף אותם כדי? או שהם לא אסון גדול והם דיסקים טובים ? עוד משהו הצורב שיש לי הוא של LG לא יודע אם זה חשוב או לא.
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום עלי לקנות כונן קשיח חיצוני 2.5" בנפח 320 GB. האם עדיין שליט האיכות הבלתי מעורער הינו WESTWERN DIGITAL או שגם פירמות אחרות נותנות מוצר איכותי ואמין? למשל יש לי אפשרות לקנות כונן של SEAGATE או של IOMEGA במחיר יותר נמוך - האם מומלץ? תודה ;D מראש
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אהלן חברה .. ברצוני לשדרג את המחשב הנייד שברשותי acer 5740 g כרגע יש לי 640 ג'יגה 5400 שמאוד מאט לי את המחשב מה אתם אומרים על ההארדיסקים הנל? מה עדיף? ssd samsung 840 120 gb ב 525 או corsair neutron 120 ב 495 מה האופציה העדיפה?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים למחשב רציתי לדעת איזה חברות נחשבות ליותר מומלצות? וראיתי דיסקים של סיגייט שלידם רשום NCQ, מה זה אומר?
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-