אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יכול לעזור לי איך צורבים דיוידי מוגן - copyrighted תודה
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש שם בחנות שני סוגים וההורים שלי שואלים איזה יותר כדאי.. אז מה עדיף ה+ או ה- ?
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מריץ את PcMark2002 ובשאר המבחנים אני מקבל תוצאות גבוהות - רק בהארדיסק אני נופל... התוצאה שאני מקבל היא 770-775 ולפי מה שראיתי זה ממש ממש גרוע... ההארדיסק הוא Maxtor 40GB 7200 (6L040J2), מחובר בכבל 80 גידים כפריימרי מאסטר, אין סלייב בכבל הזה. הכונן עבר איחוי לאחרונה (חוץ מכונן אחד [הוא מחולק ל3] שיש בו סרטים גדולים וזה לא ממש הצליח לאחות הכל), ואין שום וירוסים או ספייוורים למיניהם... הכונן עובד בסדר גמור רק שהוא איטי (זה די מורגש).... מה אני עושה? תודה
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הרד דיסק קשיח הלך לעולמו במחשב נייד מסוג compaq mini 1000 לדעתי זה הדגם, זה איזה נטבוק מעפן של compaq. הדגם של ההרד דיסק הוא MK6028GAL http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=StorageSolutions/PCNotebookHardDrives/MK6028GAL מצאתי את זה: http://cgi.ebay.com/New-Samsung-HS12YHA-120GB-iPod-Zune-Hard-Drive-1-8-/150564066152?afsrc=1 האם זה מתאים? אודה לאישור.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
זוכרים שפעם היו כוננים קשיחים מצקצקים כאלה? ששומעים אותם עושים רעשים כשכותבים אליהם? אז לפני כשנתיים רכשתי דיסק שלא עושה רעש, מכאן הבנתי שהסיפור הזה של הצקצוקים נגמר... עכשיו קניתי מחשב חדש עם דיסק של 320GB, והוא מצקצק! לא רק שהוא מצקצק הוא לפעמים גם עושה רעש של חריקה... הרצתי סריקה ל BAD SECTORS ולא מצא כלום.... אבל הוא רק נקנה ויש עליו 5 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?...
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שה-WD 500 GB הלך לעולמו כנראה סופית, הגיע הרגע להתלבט בקנייה של כונן חדש. בעיקרון הבנתי ש-WD שולטים בתחום ביד רמה, אך האם יש המלצות אחרות? קשיחים מומלצים של סמסונג? אגב, אני עדיין מתלבט בין חיצוני לפנימי, מה שחשוב לי בסופו של דבר זו האמינות. האם קיים איזה קונצזנוס על האמידות של הפנימיים לעומת החיצוניים? בנוסף, האם זה משנה 2.5 או 3.5 חוץ מהקטע של החיבור לחשמל? תודה רבה, ותתפרעו.
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כונן קשיח. חשבתי על WD CAVIAR BLUE WD10EALS, או SAMSUNG HD103SJ. מה עדיף, מבחינת ביצועים, וצריכת חשמל? יש המלצות למשהו מעבר להם? (בסביבות אותו המחיר... 300-400 שקל)
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
ממספר בקורות ודיונים בפורומים השונים עולה מידע מעט לא ברור - האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD שמשמש גם כ CACHE ב Z68 (במחיצה נפרדת ) ? לפי הבנתי את תהליך ההתקנה וממה שכתבו בפורומים אין בכלל אפשרות כזאת . מכיוון שקודם מתקינים WIN7 על ה HDD ורק אחרי זה אפשר להתקין את ה SSD ולקבוע את גודל המחיצה שתשמש ל CACHE ב SRT ואז רק אפשר להתקין תוכנות על יתרת הנפח שנשאר (אם נשאר). במקום אחד אפילו כתבו שניסו להתקין WIN7 על SSD (התקנה חדשה נקיה) ובנוסף היה להם HDD רגיל ו SSD קטן נוסף ל CACHE ומערכת ה SRT בכלל לא אפשרה להפעיל את האפשרות ל CACHE... (בפניה לאינטל נאמר " מהנדסי אינטל לא רואים טעם בCACHE מSSD אחר..." ) מישהו יודע בכל זאת האם יש אפשרות כלשהי להתקנת מערכת ההפעלה על מחיצה…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כמו בכותרת לא מוצא את המדיה של וורבטים כמעט על מדפים... ובאלו שיש מקפיצים מחירים לשמים. למי שיותר בעניינים מאיפה אפשר לקנות 4.7G DVD-R X16 (מיוצר בסינגפור) במחיר הגון אם בכלל זה נמכר עדיין. CAKE של 25-50. ומה התחליף להם?? שיהיה באותה רמה.. ממש לא רוצה להשתמש במדיה שתמות אחרי שהיא סתם פשוט שוכבת בארון.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן צורב DVD (טיפה ישן) Sony DVD-RW DW-D22A האם יש אפשרות להפעלת ערוץ DMA? ואם כן-כיצד?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המחיר אותו מחיר, 8TB ~ 250$ Seagate ironwolf vs HGST - WD שימוש בייתי (עריכת וידאו) מה אתם חושבים ? ח.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
העלתי את המחשב ע"י LINUX BACK TRACK שבמקרה היה לי בבית איזו תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לשחזר קבצים מהארד דיסק שנמחק סתם ככה בטעות דרך לינוקס ? והאם יש דרך יותר טובה ונוחה לשחזר קבצים לא דווקא דרך לינוקס
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום מצ"ב תמונה נתוני מערכת I7 920 X58A-UD7 9GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X SSD 60GB SATA 3 קורסר GT המערכת עובדת על AHCI דרייברים מעודכנים אני לא מבין למה אני מקבל ציון כזה השמח לקבל עזרה
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי HD חדש. 250 ג'יגה של WD. בבדיקה שעשיתי לו ב-HD sentinel קיבל 100 אחוז HEALTH. היום בבוקר ראיתי שהוא ירד ל-96 אחוז. גם ריסטרט לא עזר. שמתי לב באמת שבימים האחרונים הוא עובד על טמפ' של 46-48 מעלות, שנראית לי גבוהה מדי, והיום אני מתכוון להתקין מאוורר נוסף לקירור. האם מכאן זו הבעיה של ירידת אחוזי "בריאות"...? האם יש דרך להעלות אותו בחזרה ל-100? או שזה אחוזי נכות לכל החיים....?
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 500GB של WD הוא ממש טוב אני אוהב אותו הוא מהיר, הרצתי HDTUNE והוא הראה לי תוצאות די טובות. אז חשבתי אולי לקנות 2 כוננים מהירים (שיהיו מאותה סידרה) ולעשות להם RAID 0 תאורתית המהירות מוכפלת והביצועים אני מקווה שגם ופה בעצם השאלה שלי, עד כמה אני ארגיש את השיפור הזה, בתור גיימר ומשהו שעובד בPH וMAYA מידי פעם? וכל זה ביחס לSSD? תודה.
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זה משחק ל XBOX 360 בשם CALL OF DUTY 3 וב LOADING של ההתחלה הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק וכותב DISK IS UNREADABLE או משהו כזה . זה עם דיסק של LG וניסיתי כבר עם דיסק של TEAC ובשנייהם יש את אותה הבעיה . אז יש מצב שה IMAGE של המשחק דפוק ?... לפי הבדיקה זה נראה לי בסדר, אבל אולי אני טועה... מה אתם אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
זה מהיר מספיק? זה נורמאלי ירידות ל60 בהארדיסק כזה מומלץ? מוזר שאין תשובות לשאלות כאלה בסטיקי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קודם כל שבת שלום יש לי שאלה לגבי חיבור אר דיסק נוסף למחשב כרגע מחובר אצלי אר דיסק אחד בחיבור sata וחיבור שכתוב עליו PM שיש בו פיצול-חיבור שכתוב עליו PM ובאמצע הכבל עוד אחד שכתוב עליו PM אני משער לעצמי שמדובר בIDE במידה ואני מעוניין לחבר אר דיסק נוסף שיפעל בו זמנית אני מוסיף כבל sata ובחיבור השני מחבר בחיבור PM שבה באמצע הכבל? חוץ מהכבל הזה מהספק כוח באים הרבה חיבורים שלא מתאימים בצבע לבן כמו אלו http://images.yad2.co.il/Pic/ArticlePicYad2/image/PC-Power-Supply.jpg הבנתי נכון איך לחבר?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה סמרט ריספונט לSSD שלי הוא רושם לי בלוח בקרה לאחר שלחצתי על האץ - בחר כונן להאצה =מכאני וכונן למטמון= SSD ואז הוא מראה לי את חלון האזהרה הזה שאומר שכל הנתונים יימחקו בכונן מטמון ולבחור כונן מטמון והאצה . : http://www.*צונזר*/my/490329164080.png מה לעשות עכשיו ? ומה הקשר למחוק נתונים ? הגדרתי מראש מערך RAID בביוס כמו שהדרכתם כאן , וזה לוח אם שלי - GA Z77 D3H חייב עזרה חברים , תודה מראש ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי קיסק WD My book 1TB עם חיבורי USB FW ו ESATA, כמו כן קניתי ב KSP כבל ESATA ב20 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5609 חיברתי ללוח (Asus p5w DH Delux) והוא לא מזהה, אני משתמש ב VISTA 32. האם אני צריך להגדיר משהוא ?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בבקשה המלצה לדיסק קשיח נייד בעל קיבולת 1.5-2 טרה רצוי 2 שמעתי שהניידים נוטים להתקלל מהר אז מבקש משהו איכותי. רצויי שיהיה מאוד נייד
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NEC 3550 עד היום אני דיי מרוצה ממנו, אתמול קניתי דיסקים ריקים שהם X16 (עד היום צרבתי על X8) אני שם את הדיסק בכונן והמחשב פשוט נתקע ולא מסוגל לקרוא את הדיסק, עד שאני מוציא אותו. ממה הבעייה? מה המקסימום שאפשר לצרוב על דיסקים R- עם NEC 3550 ? זה אותם דיסקים שהייתי קונה רק שכתוב עליהם X16 ובכלל זה אומר שהמקסימום זה 16X כלומר גם אם הצורב יכול לצרוב על מקסימום X8 הוא עדיין יכול להשתמש בדיסקים האלה, יכול להיות שכל החבילה דפוקה? אני בינתיים ינסה אצל חברים אבל אשמח לשמוע דעות ו\או אם זה קרה למישהו.
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 500 GB של WD , עליו מותקנים שני וינדוסים. אבל בזמן האחרון הנפח הזה לא מספיק , חשבתי על לקנות עוד הרד דיסק, אבל אם אני אקנה אותו אני אוכל פשוט לשים אותו מבלי להתקין עליו כלום? ז"א אם יש לי כונן E , C וD , אז שהוא גם יהיה חלק מהם , כאילו אם היה בE היה 300 GB , אז הוספתי מהנפח של ההרד דיסק החדש אליו , ואז יוצא שהכונן הזה למשל 700 GB ? או שצריך בדיוק כונן כמו שיש לי? או שלהתקין עליו וינדוס נוסף עם כוננים נוספים? תודה
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מחפש DOK 16GB שיהיה מהיר (עדיף להכי מהיר שיש היום בשוק ואם אפשר שיהיה גם קטן מישהו יכול לתת לי דגם לאחד כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תותקן עליו מערכת ההפעלה ומשחקים. מחפש הרד דיסק לביצועים מרביים.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-