אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו אני קונה מחשב אוטוטו ואני רוצה להעביר את כל המסמכים השירים ומה שאני צריך מההארדיסק הישן אל החדש איך אני עושה את זה אם אין לי צורב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק הקשיח שציינתי בנושא והורדתי את הכלי לזיהוי בעיות שלwd ותחת הקטוגוריה smart status רשום fail בצבע אדום יש לציין שיש לי עוד דיסק קשיח שלwd והוא sata 3gb כלומר sata 2 ותחת הקטגוריה smart status רשום pass בירוק. אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שעלה לי הוא שאני משתמש בקבל sata שהגיע עם הלוח אם ויכול להיות שהוא לא תומך בsata 6gb כלומר satat 3
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול איזה כונן מומלץ יותר (בחינת עמידות ופחות סיכויים להידפק) 2.5 או 3.5 בהנחה שאני לא הולך להסתובב איתו והוא יהיה על השולחן בבית. או שבכלל אין הבדל ? ואשמח המלצה לכונן חיצוני איכותי 1TB. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק מוזיקה של 84 דקות,איך אני צורב אותו ולא ב-MP3? האם אפשר להשיג תקליטורים של 90 דקות? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציני לשאול... איזה סוג חיבור טוב יותר - USB2.0 480Mbps או 1394 400MBps... (לפי הנתון היבש ה- USB יותר מהיר אבל ראיתי כאן שממליצים מאוד על FW). אני מתעניין כי מחפש מארז חיצוני לכונן שלי, וחשבתי על זה - http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&pid=27. זה דגם הקומבו, אם לא צריך FW אני אלך על הרגיל בפחות כסף. עוד דבר. יש לי שני הארדיסקים זהים לחלוטין של 320GB מחברת WD בחיבור SATA. במקום להעתיק כל פעם להארדיסק אחד ואז שוב לשני, חשבתי לעשות מערך RAID1 - אבל בשום פנים ואופן לא בתוך המחשב, אני רוצה אותם חיצוניים ובתום השימוש להרחיק אותם למקום בטוח (יש מידע חשוב שם). תודה רבה....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הדיסק "320GB 2.5 שהיה לי, מת. החלטתי שאם כבר, אז שווה להגדיל את הנפח ל-1טרה או 750GB ומעלה. אולי מישהו מכיר דיסק פנימי 2.5 (בלבד) מהיר ואמין שיוכל להחליף אותו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי הארד דיסק בגודל 6 ג'יגה כי ה-80 ג'יגה שלי הלך , אז שמתי 6 ג'יגה בנתיים עכשיו המחשב עובד לאט ואני רוצה לפרמט אותו הבעיה שלי עכשיו זה שיש לי רק כונן C וכל הקבצים עליו..איך אפשר לפרמט בלי למחוק את כל הקבצים ? יש לציין שאין לי DOK/צורב ועוד אמצאי איחסון..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו הדגם הכי מומלץ,אם בכלל(אני זוכר שבזמנו היו בעיות עם הארדיסקים של 1.5TB כשהם היו חדשים)? השימוש שלו יהיה בשביל נגן מדיה פופקורן האוור C200 במידה וזה משנה משהו. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקים שרת גיבוי (עם תוכנה של QNAP) -בקונפיגורציית RAID כלשהי. האם זה משנה אם אני לוקח דיסקים קשיחים מסדרות ירוקות (green) ואיטיות עבור שרת גיבוי, או שלצרכים האלה זה פחות קריטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הדיסק הנייד שלי מראה סימני חיים (נורה דולקת) אבל לא מזוהה ע"י המערכת,גם לאחר ניסיון במחשב אחר. האם יש דרך לשלוף את המידע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצעות? יש לי HD SATA והHD שאני רוצה להוסיף הוא IDE 4 GB.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גיליתי שנעלמו לי 2 הקוננים CD. אני מצליח לראות אותם ב-BIOS, הם נפתחים אם אני לוחץ על כפתור אבל לא מופיעים בוינדואס. יש לי XP והמחשב טוב ללא בעיות נוספות. מה זה צריך להיות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי זה די דחוף כי אני הולך לקנות עכשיו, אני מקווה שמישהו יספיק לענות. כמו בכותרת אני צריך 1TB. ראיתי את seagate freeagent שיש לו יחס מחיר לג'יגה טוב, נראה טוב עם 5 שנות אחריות וביקורות טובות. יש אותו בKSP ב460 שח ואני כנראה יקנה אותו. למישהו יש משהו להגיד על הכונן הזה לפני שאני קונה? או אולי קיימת אופצייה טובה יותר? החסרונות שלו מבחינתי הם הצבע שאני מעדיף שחור והוא מגיע בלבן, ושאין כפתור כיבוי שזה קצת מבאס.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי ארד דיסק עם קופסא חיצונית. השאלה היא איך אפשר לנתק אותו בביטחה בחיבור ESATA? בחיבור של USB יש איקון למטה לניתוק בטוח של ה USB (כמו דיסק און קי)... אבל איך עושים את זה לESATA? הרי זה לא טוב סתם לסגור לו את החשמל... אפילו אם אני לא קורא/כותב מהדיסק...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. אני מחפש דיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB. שיהיה קטן (2.5 אינץ') ועדיפות לחיבור USB3.0 (עדיפות לחיבור בודד ולא פתרונות Y split כמו שהיה פעם בחלק מכונני ה- USB2.0) אם אפשר שיהיה לכונן 3 שנות אחריות זה יהיה עדיף. אני חושב לקנות ב- KSP פשוט כי נראה לי שבאזור שלי יש להם את המלאי הכי גדול (לפוחת על הנייר, בפועל רוב הכוניים לא במלאי לצערי) האם יש כונן שהוא יותר מומלץ מהאחרים באזור? היה כונן שהמליצו עליו כאן באתר וקניתי אותו הרבה אבל לצערי נראה שהוא כבר לא במלאי. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר במחשב אחד, 4 כונני HD פניימים? ובנוסף יש לי שאלה, איך אפשר להפוך כונן פנימי לכונן חיצוני? הבנתי שצריך לקנות את הערכה הזו, מה העלות שלה +\-?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ערכתי בדיקת ביצועים ל SSD ורציתי לדעת אם התוצאה תקינה והאם יש מה לשפר? מצורף Screenshot תודה למגיבים...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין לי כוח עכשיו להרדיסק שימות לי אחרי שנה...... איזה הכי טוב ? MAXTOR....WD....? כי המחירים זהים לגבי סדרת ה - 8MB
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הכונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport 2TB 2.5'' יתאים לטאבלט asus transformer infinity tf700t שברשותי? הכונן קשיח: http://ksp.co.il/?uin=15531 הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=16414 שניהם בעלי USB 2, אך אני לא יודע אם זה כל מה שעליי לברר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איך אני יכול לחסום בסיסמא תיקיות שנמצאות על HD נייד. אני צריך למצוא דרך לחסום אותם כך שהסיסמא תתפקד בכל מחשב ולא רק במחשב שמותקנת בו תוכנה כלשהי.. משמע, לא יכול להתקין תוכנה שזקוקה להרצה... תודה מראש, BS.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-