עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by iyehuda,

1.קניתי צורב חדש והגירסה שלו היא DL_11 האם להוריד גירסה חדשה אני יודע שב LG יש גם גירסה של DL_12 אבל משום מה לא מצאתי את הגירסה הנ"ל אשמח לקבל קישור 2. אשמח גם לקבל גם קושחה לא רישמית ראיתי פה http://www.firmware.fr.st/ אבל אני לא יודע אם היא מומלצת

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by davido,

איך עושים הגנה על דיסק? כדי שלא יוכלו לצרוב אותו

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. Started by CaRTeR,

שלום אני רוצה לחתוך כבל של 80 גידים לאורך הקוויםם שלו לצורך (עיגול) הכבל הוא של ההרדדסיק וכמו שנאמר IDE כל כמה צמות אני אמור לעשות חתך ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. ^ איך ניתו לשחזר את אותם הקבצים האבודים? ואיך אפשר לתקן את אלו שהתקלקלו בעקבות ההתנתקות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by bennash,

יש לי גיבוי של גוסט 11.5.1 שיצרתי מדיסק הירנס 10.5 שבתוכו יש את מחיצה C עם מערכת ההפעלה חלונות 7 על דיסק און קי של 64GB. שפחתי אותו למחיצה מורחבת C בדיסק הקשיח של 1TB. גודלה של מחיצה סי הוא 117.53GB.גודלו של הגיבוי אחרי פריסה הוא 55GB וליפני .11.5GB יש לי גם מחיצה D שגודלה 813GB בתוכה יש משחקים בנפח של 214GB . ומחיצה Reserve System. הבעיה היא שבמחיצה מורחבת לא ניתן להפעיל כל מערכת הפעלה. איך אני יכול להפוך את המחיצה המורחבת למחיצה ראשית רגילה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shlosi,

שלום לכל המומחים. יש לי בעבודה הארד דיסק מהדגם הבא: http://www.memoryamerica.com/301359u.html בזמנו, ההארד דיסק פורמט כך שיכיל רק 2TB, כנראה משיקולי מערכת (32 ביט). היום אני מעוניין לפרמט אותו מחדש ולקבל את ה4TB שהוא יכול לספק לי אבל לא באמת יודע איך עושים את זה. מישהו?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by natanbs,

איך הדיסק של WD10FAEX :Western Digital לפי הנתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שקט?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by nsofi,

שלום, יש לי רשת ביתית שמחברת את הסלון עם חדר העבודה דרך ראוטר (שמחובר לעולם החיצון). כל המידע שלי מאוחסן כרגע על דיסק פנימי במחשב בחדר העבודה וכשאני רוצה לראות סרט בסלון אני מנגן אותו ישירות מהמחשב בחדר העבודה. התצורה הזו עובדת יפה עד למקרה שבו המחשב בחדר העבודה כבוי ואז כמובן שאין גישה לנתונים שנמצאים שם. כדי לפתור את הבעיה הזו אני מעוניין לקנות כונן שיתחבר ישירות לראוטר כדי שהמידע עליו יהיה זמין ללא קשר אם מחשב זה או אחר כבוי. אני צריך קיבולת של 1TB ומעלה. המלצות יתקבלו בברכה בנוסף האם אפשר לחבר את כונן כנ"ל ישירות ל ethernet port של המחשב ולגשת לנתונים או שאני חייב לעבור דרך ראוטר? האם יש כוננים כאלו שיש להם גם ממשק usb? תודה למשיבים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by muam,

היי, אני בונה מפרט למחשב חדש, ונשאר לי לבחור צורב. האם יש המלצות לצורבים מתקדמים שצורבים גם 8GB וצורבים מדיות רבות בסביבות ה-100-200 ש"ח. תודה לעונים. נועם.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  10. היי חבר'ה ברצוני להחליף את הכונן (MAXTOR 500GB) בכונן חדש של SAMSUNG 1TB . האם זה אפשרי? האם יש משהו מיוחד חוץ מההחלפה הפיזית בין הכוננים שעליי לקחת בחשבון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Jarhead,

היי, אני רוצה לקנות צורב איכותי שצורב גם דיסקים וגם DVD. התקציב הוא בערך עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו באמת ששווה ת'כסף אז אני יהיה מוכן להשקיע יותר. חשוב לי שהצורב יהיה איכותי מאוד כי אני אשתמש בו הרבה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by ShaSiv,

יש לי מחשב נייד lenovo y700 ואני מעוניין לשדרג באחד מהכוננים הנל. כמה שווה ההשקעה על הpro מאשר הדגם של הevo. והאם כדאי בכלל להזמין בחול בגלל כל עניין האחריות וכו'? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי כונן SSD Samsung 840 Pro 128GB אני עם לוח אם ga-p55a-ud3 ווינדוס 8 הגדרתי AHCI בביוס והפעלתי TRIM למרות זאת אני מקבל ביצועים נמוכים למישהו יש רעיון מה אפשר עוד לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  15. יש מבצע באופיס דיפו ב600 שקל..לפי סרטון שראיתי בYOUTUBE הכונן מכיל בפנים דיסק קשיח של סמסונג. המחיר מתאים ולא רוצה להוציא יותר מזה...דיסק קשיח ככה ריק 3.5 אינץ פנימי עולה יותר מזה..זה מצחיק.. עכשיו השאלה אם עדיף ללכת על 1TB במחיר הזה אפילו יותר נמוך טיפה של סיגייט או WD..האם אני אקבל תמורה יותר טובה? יותר מהירה?יותר בטחון ואמינות? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  16. שלום , יש לי חומר חשוב מאוד לצרוב , ואני אמור לצרוב אותו פעם אחת בלבד!! מהמחשב , לכן אני מחפש דיסקים טובים , שיהיו חזקים ועמידים לאורך הרבה זמן. ד"א , יש לי דיסקים של SERVAL LINE - הם נחשבים טובים? ועוד שאלה : איך אפשר לצרוב דיסק DVD , כשיש רק כונן DVD אחד במחשב -שהוא הצורב- ? תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by yuval12321,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני שיש לו רק יציאת USB (יש כאילו כבל שממיר מאיזה חיבור מוזר לUSB) ואני רוצה להמיר את זה ליציאת eSata כדי שהעברת קבצים תהיה יותר מהירה אני לא מצאתי בארץ מתאם שאני צריך מצאתי רק esata to usb male ואני צריך usb female to esata מצאתי את זה באיביי: http://cgi.ebay.com/USB-Cable-eSATA-2-5-3-5-IDE-Hard-Drive-Disk-Adapter-/260686965845?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb2276c55 אני לא מבין אם זה ספק כוח להארד דיסק או מתאם זה מה שאני צריך? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כונן חיצוני מתוצרת iOmega בגודל 1 טרה המתחבר למחשב באמצעות כבל רשת. לכונן מצורפת תוכנה חיצונית המאפשרת לבצע גיבוי יומי בשעה ייעודית של תיקיות וקבצים שאבחר באופן אישי. ביצעתי את התהליך פעם אחת, וראיתי שבעצם התוכנה יוצרת מעין מספר-קבצים גדולים המכילים, כנראה, את הגיבוי שלי. שאלתי היא, האם שווה להשאר במתכונת הזאת, או לגבות באופן ידני? כלומר, במצב הנוכחי, אני 'תקוע' עם קובץ בסיומת לא מוכרת, שרק התוכנה הספציפית הזאת כנראה יודעת לטפל, מי יודע, עוד כמה שנים, אם חס וחלילה אזדקק לגיבוי, ולא אדע כיצד לחלץ אותו. עצות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, אני חושב אולי להוסיף דיסק קשיח שני למחשב, הלוח אם שלי תומך ב-RAID 0/1, כדי ששני הדיסקים הקשיחים יפעלו במערך הזה הם צריכים להיות מיוחדים מבחינת תמיכה ברייד או פשוט דיסקים קשיחים רגילים? תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  20. אני צריך 500 ענ ושיהיה כמה שיותר זול תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by BlackShadow,

קיבלתי היום את הצורב שהזמנתי, וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו כLG 4165B. יש בעיה בצורב? נ.ב לגבי הRegions, יש אפשרות לפתוח את הצורב כדי שזה לא יהיה רק 5 פעמים?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by Jesper,

יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  23. לא יודע של איזה חברה ליקנות מה אתם אומרים מי הכי איכותית ושקטה? חשבתי על MAXTOR או WD אבל ההיתלבטות קשה...

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by אורבך1,

מחפש מארזי כוננים איכותיים SATA 6 בצבע שחור עם דלת מקדימה להחלפת דיסק

25. Started by Shlomi32,

אני חייב להפוך דיסק של DVD לקובץ ISO כדי שאני יוכל להעביר אותו ברשת ולהתקין את התוכנה שלי בכל המחשבים בגלל שרק בשלי יש כונן DVD.. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים