עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yuvalrubi,

לחברים שלום. אני מנסה להתקין דיסק SATA ב MB של ASUS P4S800D ( גם 500GB וגם 80GB - התוצאה זהה ). ה BIOS מזהה אותו כשהמחשב עולה , אפילו עם תוכנת ACRONIS אני מצליח לדבר עם הדיסק. הבעייה מתחילה כאשר אני מנסה להתקין WINDOWS , אני מקבל הודעה שאין דיסק .... יש רעיון ? תודה יובל.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  2. הממ.. כותרת.... תודה על כל עזרה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by AmL1,

יש לי כונן נייד של מקסטור 500G והוא מחובר למחשב כל הזמן...פתאום הגישה אליו נחסמה,ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר ואז הוא אומר לי שצריך לפרמט אותו כדי לגשת אליו....יש אפשרות להוציא ממנו משהו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Sting,

יש לי ארד-דיסק של מקסטור 80 +8 מגה קאש חדש פחות משנה, הארד-דיסק מחולק לשני מחיצות 10 - מערכת הפעלה ותוכנות 70 - משחקים , תוכנות , סרטים , שירים , מסמכים חשובים ועוד היום פתאום לאחר שאחותי אמרה לי שהיה מסך כחול והמחשב נכבה , מאז המחשב לא מזהה את המחיצה השנייה בארד-דיסק ניסתי לעשות כל מיני בדיקות ולנסות לעשות לו dir מהדוס אבל שום דבר לא עובד יש עוד דרך כלשהיא לשחזר את המידע (אל תגידו לי יש אחריות כי זה רק חצי נחמה) ? יש לי שם מלא דברים חשובים ואני לא מדבר על דברים שאפשר להוריד שוב אלה על מלא מסמכים ואתר אינטרנט שבניתי... :'( תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ביום שבת החלטתי לעדכן לווינדוס 10 את המחשב האישי שלי. גיביתי הכל על 2 הארד דיסקים (דברים שונים בכל הארד דיסק) ומפה לשם אחד מהם הפסיק להגיב היום.. כבר מת לי אחד לפני כשנתיים וקיבלתי אחד אחר במקומו באחריות.. בקיצור אל תקנו Transcend... בכל אופן, לא חשדתי בשני, מה אני חשדניסט? אבל הורדתי CrystalDiskInfo ובדקתי את הדיסקים האחרים, וראיתי שהשני במצב מוזר.. הוא עומד למות גם כן? מצ"ב תמונת מצב מדובר בHDD חיצוני של סיגייט, בן כשנתיים וחצי... אם הוא עומד למות, אשמח לקבל המלצה לHDD חיצוני של 5-6TB, אם לא - אשמח לקבל המלצה ל4TB, מעדיף מהארץ ומחנויות במרכז. באיזור ה700 ש"ח ל4TB, לא יודע כמה עלול לעלות היותר גבוהים, סומך על המלצה סולידית שלכם. הש…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. פרמטתי את המחשב, ופרמטתי רק מחיצה אחת, זאת שבה אני מתקין את הווינדוס. אחרי הפרמוט והתקנת הוינדוס, הוא לא מראה לי את 2 המחיצות שלא נגעתי בהן. מישהו יודע למה?? תודה.

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by Art Tatum,

חשבתי שיהיה מעניין לדעת כמה הבדל יש בזמן טעינות השמירות הארוכות במשחקים מסוימים בין הרדיסק לSSD. הבדיקה הספציפית שמעניינת אותי היא טעינת שמירה בCIV5 שלוקחת הרבה זמן. אם יש לכם SSD ויש לכם CIV5 ובא לכם לבדוק עם טיימר כמה זמן לוקח לטעון שמירה, אל תתביישו לרשום את התוצאה כאן. גם אנשים עם המשחק שיש להם הרדיסק או RAID מוזמנים לבדוק ולרשום את התוצאה כאן. ואם יש לכם משחק אחר שלוקח הרבה זמן לטעון או לשמור אתם מוזמנים לבדוק ולרשום גם אותו. אולי זה משתלם להשקיע בSSD למשחקים, כי למי יש כוח לחכות כל כך הרבה זמן לטעינות ושמירות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by skullfacer,

איך שניים כאלה יעבדו בraid http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3073 האם המהירות שווה תכסף או שעדיף לקנות אחד

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by zekit,

תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by DXT,

יש לי לוח 7VRXP וכתוב בהפעלה על ההרד דיסקים שלי: S.M.A.R.T capable but disabled אז הפעלתי אז זה ועכשיו רשום S.M.A.R.T capable and status OK אז מה זה בכלל? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by B0necrack3R,

hey I had winXP, wanted to make another partition for installing linux - I have installed linux, its work fine. - as I choose WinXP from the boot screen it's probably loading but in hte last moment there 2 XBATCH errors (some kind of partition magic errors) and the pc reboots \: so god blessed people! how do I solve this problem? (yeah i am stupid, didnt make system recovery diskets..) 100.000$ for one who will help me lefahot yesh li linux! davar magnuv!

13. הטרה שלי עושה בעיות ואני הולך לקנות בנתיים עוד הרדיסק כדי להעביר אליו את כל המידע ואחר-כך אני יחליף את הבעייתי במסגרת האחריות. השאלה היא איך להעביר את כל המידע? מן הסתם את הקבצים הרגילים אני יעבור בCOPY רגיל בין ההרדיסקים , אבל מה עושים עם כל עיניין מערכת ההפעלה וכל מה שמותקן עליה? איך עושים את העברה הזאת? תודה..

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום עשיתי מחיצה של 10 גיגה שעליה מותקן הוינדוס וזה קטן ויש לי עוד מחיצה שזה כונן F אני רוצה להעביר מF ל C או אפילו לחבר אותם ביחד! פעם עשיתי את זה אני פשוט לא זוכר איך ! הגעתי לאיזה שלב בפרטישן מג'יק תיראו אם מה שעשיתי זה בסדר(וזה לא ימחוק את הקבצים) תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, ברשותי שני כוננים חיצוניים. האם גם אותם צריך לאחות מדי פעם, ואם כן, אז האם ניתן להשתמש בתוכנת מאחה הדיסק של ויסטה, או שיש צורך בתוכנה אחרת? הערה: מקווה שהפניתי את השאלה לפורום המתאים, כי אולי זה גם שייך לפורום של מערכת ההפעלה או תוכנות ??? תודה

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by tikot,

שלום, האם מומלץ להתקין מ"ה על הכוננים הירוקים של ווסטרן דיגיטל (1 TARA) או שלא משנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by Yaniv_sosner,

מה ההבדל בין LG GSA-H55L X20 ל H66NK ומי יותר טוב.....?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צרבתי קובץ של 600M במצב מולטיסשן, לאח"מ ביקשתי להוסיף קובץ נוסף, וכעת אני רואה רק את הקובץ הנוסף, והקובץ הראשון "נעלם", האם יש אפשרות לראות אותו באיזו שהיא צורה, או שאיבדתי אותו?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני לא יודע אם אני בפורום הנכון, הבעיה היא כזו, נראה לי שקצב העברת הנתונים ב-USB 3 שלי נמוכה מאוד. לפי מה שקראתי בהתקן של USB 3 אפשרי להעבר בקצב של עד כמה גיגה לשניה . ברור שזה תלוי גם במה שההתקן שאני מחבר(דיסק און קי) מסוגל. חיברתי את הדיסק און קי שלי מדגם קרוזייר 16 גיגה של סאן דיסק לכניסת USB 3 וניסיתי להעביר סרט בנפח 8 גיגה בקירוב. הוא התחים בכ100 ומשהו מגה בייט לשניה וירד ל20 מגהבייט לשניה שזה נראה לי מאוד איטי אפילו לUSB 2. איך אני יכול לבדוק את זה ולדעת שהכל בסדר? דרך אגב במנהל ההתקנים רשום לי USB 3 לוח האם שלי הוא Z77X-D3H של גיגהבייט. יכול להיות שמצאתי את התשובה ואני מוגבל בגלל הדיסק און קי שלי ? http://usbspeed.nirsoft.net/?pdesc=S…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Jack_g,

יש לי צורב TEAC48 הוא הפסיק לקרוא דיסקים ריקים וכך גם בכלל כל דיסק של נתונים. מלא מצאתי בכלל עדכון קושחה לצורב והווינדוס תקין לחלוטין צורבים אחרים עובדים מצויין במחשב הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by RonCohen,

אני מחפש בקר RAID במחיר של 200-300 דולר יותר לכיוון ה200 אני צריך בבקר יהיה 2 חיבורי SAS או 8 SATA ואני צריך שיתמוך בRAID 0/1/5/6/01/10

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by vmaddog,

אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מפרט המחשב שלי כיום : Processor Intel® Core i5-2400 CPU @ 3.10GHz, 3101 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s) Installed Physical Memory (RAM) 4.00 GB AsusTek H61M/U3S3 - H61 1TB - SAMSUNG HD103SJ ATA Device AMD Radeon HD 6700 Series היום למעשה אני די מרוצה מהמחשב אבל רוצה לעשות בו שיפור קל, שהוא בעצם גדול - להוסיף SSD. העניין הוא כזה, ההרדיסק של המחשב היום הוא בכונן אחד פיזי ובפועל C:, אשר מכיל 1TB ובאמת 900GB בערך תפוס, קבצי ה SYSTEM - בערך 60GB. אני שוקל לקנות את ה SSD הבא של INTEL : http://ksp.co.il/?uin=15533 ההרדיסק במחיר סביר וגם INTEL מציעים תוכנה שמשכפלת את ההרדיסק ל SSD, מבצעת ALIGN והכל בצורה פשוטה - העניין הוא שכל השיטות האלה של "שכפול" גם לא תמיד מומלצות ובוו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by nimrodim,

אני שוקל לקנות אותו מאחר והמחיר שלו מאוד נמוך כ 320 ש"ח. בסטיקי רשום שיש 2 וורסיות: מהירה איטית ע"פ ה FIRMWARE המותקן ב HD. כיצד אני יכול להבדיל בין השניים טרם הקניה - מספר סידורי, תאריך או משהו כזה? בנוסף קראתי שיש הבדל במספר הפלטות בין הוורסיה הישנה (3 פלטות) לחדשה (2 פלטות) - האם יש בכך אמת כולשהיא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים