עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ORrrr,

זה מבדיקה שערכתי כרגע ששום תוכנית אחרת לא מופעלת ברקע היה לי לפני כן 320aaks חדש שהראה ביצועים טובים ויציבים יותר כמו כן משום מה חסרה משבצת(לעומת 320aaks ישן יותר) מה זה אומר? תודה מראש לעוזרים, אור [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות הארד דיסק חיצוני ואשמח אם תוכלו לעזור לי. 1.האם אני אוכל להעביר אליו קבצים שהם יותר מ 4GB ולראות אותם בDVD?(סרטי FULL HD) 2.אני ממש לא מבין בדברים האלה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הארד דיסק של 1TB תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. זה מהיר מספיק? זה נורמאלי ירידות ל60 בהארדיסק כזה מומלץ? מוזר שאין תשובות לשאלות כאלה בסטיקי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Dark Respect,

שלום התקלקל לי HD של WD והחנות שקניתי ממנה לא כל כך עוזרת לי אז אני רוצה להביא את הHD המקולקל ישירות ליבואן אבל... מי היבואן?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iyehuda,

שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by רפי,

שלום, התקנתי אתמול את PIONEER DVR-107D שמשהו קנה לי בארה"ב. לאחר ההתקנה הסתכלתי ב- device manager כיצד הוא מוגדר וזה מה שראיתי: Pioneer DVD-RW DVR-107D SCSI Cdrom Device מה בקטע של SCSI כאן? המכשיר הזה הוא IDE לא? אינני מכיר בכלל חיבורי SCSI. האם החיבור של SCSI זהה לחיבור של IDE ? במחשב שלי יש כרגע: CD, צורב CD, שני HD ואת הDVD החדש חיברתי בעזרת כרטיס הרחבה של IDE אתו גם קניתי באותה הזדמנות. ניסיתי להשתמש בתוכנת NERO אבל כאשר אני נותן פקודת צריבה הוא מנסה לגשת לצורב CD ולא ל-DVD. חוץ מזה, כאשר אני מכניס מידיה חדשה לצורב DVD לא נפתח שום חלון שמזהה את זה (מה שקורה כאשר אני מכניס מידיה CD-R לצורב CD) מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kobibo,

אני יודע שהרבה דובר על הנושא אך מה לעשות דברים כל הזמן משתנים ונכון גם לבי צורבי ה DVD כל יום יוצא דגם חדיש וטוב יותר. נכון לעכשיו איזה צורב DVD מומלץ לקנות במחירים שבין 450-550 ש"ח ( כמובן אחד כזה שתומך ב Dual Layer ) ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by the kooks,

שלום רב. קניתי היום דיסקים לצריבה של MAXELL והם פועלים מצויין, מה הבעיה?, אני בדרך כלל קונה של סלבר ליין שרוב החברים שלי אומרים שזאת חברה מאוד אכותית של דיסקים, אני אישית לא ראיתי כל הבדל כאשר עשיתי את הצריבה והיא הסתיימה בהצלחה, אבל בכול זאת רציתי לדעת האם באמת יש הבדל משמעותי באיכות של הדיסקים בין 2 החברות האילו? ואיזה סוג של דיסקים הם הכי אכותים (אני מדבר על דיסקים רגילים של 700MB מהירות צריבה לפחות 48X) ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Radeon38,

אחרי קריאת הפרוייקט שכתוב פה שני תרדים למטה ומחקר קטן באוניברסיטת גוגל... החלטת לשנות כיוון ברכישה שלי אני מחפש מארזים לדיסקים קשיחים רצוי עם מעגן שאפשר להכניס אותם לתוכו שיושב בתוך המחשב כמו מגירה נשלפת. ידוע לי שיש את סלברסטון שתומך ב eSATA שיש לו מפרץ עגינה ואשמח לדעת על עוד אפשרויות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sha1823,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 500 גיגה חילקתי לשני כוננים באחד יש 244 גיגה ובשני יש 220 גיגה איפה נעלמו עוד 30 ? תעזרו לי בבקשה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ccc,

המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות כונן קשיח. חשבתי על WD CAVIAR BLUE WD10EALS, או SAMSUNG HD103SJ. מה עדיף, מבחינת ביצועים, וצריכת חשמל? יש המלצות למשהו מעבר להם? (בסביבות אותו המחיר... 300-400 שקל)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. קניתי בשעה טובה הארד דיסק 200 גיגה.(sata) אני רוצה להתקין אותו במקביל להארד הדיסק הקיים שהוא ata הלוח אם שלי הוא: MSI 875P Neo-FIS2R (MS-6758 לאן לחבר את הכונן החדש? לsata1 או לsata 3? ואם אני מחבר את זה לsata 3 , אז האם צריך לחבר את הata לחיבור של ide3 (החיבור הצהוב)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 500G "2.5 למחשב נייד תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by RazorJunior,

אז ככה: ההרד דיסק שלי בדרך כלל יושב על 45-50 מעלות(נו מה לעשות קיץ...) ועכשיו פתאום הוא התחיל לעשות הרבה רעשים של עבודה אפילו כשאני לא עושה כלום. אז התחלתי לעשות איחוי(DEFRAGMENT) והטמפ' עלתה לסביבות ה 60 מעלות... פתחתי את ה"מכסה" של המפרץ של ההרד דיסק וטמפ' ירדה במספר מעלות... יש סכנה לנזק בטמפ' כאלה? עריכה: ההרד דיסק על 62 מעלות כשהמפרץ פתוח!! עריכה 2: ע"פ האתר של WD מעל 55 אסור לו לעבוד!! ??? :-[ :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by idanus22,

אני מתלבט מה לקנות או את Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS‎ או שאת1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ‎ F3 SpinPoint אז מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by enter,

בשביל הXBOX360... דיסקים לא משהו של MATRIX , INTENSO , OFFICE DEPOT ,הוא קורא לי בסדר גמור , כן אני יודע שוורבטים הם ההכי מומלצים אבל יקר לי.. בקיצור כדאי להסתפק ב TEAC ? או שהם ישחקו לי תעינית של הכונן של הקונסולה...??יכול להיות מצב כזה??תודה..(דרך אגב 10 דיסקים של TEAC ב 80 שקל ממש זול, חצי מחר מוורבטים).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. סמסונג שולטת, קינגסטון מתחזקת, ואיפה כל השאר? דיווח עדכני מספק לנו את תמונת המצב לכתבה

20. מתי יצאו הVertex 3 והחדשים של אינטל וכמה יעלו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by aaawwe1,

שלום רב, כנראה מישהו נגע לי בכונן 1טרה בית שלי החיצוני, ואתחל אותו או משהו, ועכשיו הוא מציג אותו, אבל מראה כאילו יש בו 0 מקום, ואי אפשר לפתוח אותו. הוא ישר אומר שצריך לאתחל אותו, וניסיתי לאתחל, אבל הוא אומר שוינדוס לא מצליח לסיים את האתחול. ד"א יש לי וינדוס 7. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מעבד מרובע 6600. לוח אסוס pkc35. בקיצור מחשב חזק יחסית. אבל אני רואה כל הזמן צואר בקבוק במהירות הדיסק. האם נתקלתם? תודה, חגי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, התקינו לך את SSD עם Firmware האחרון לאותה תקופה - יותר מחצי שנה יחד עם כל המחשב. השאלה שלי אחרת, אם אני מתקין ווינדוס מחדש (8) ודורס את מערכת הפעלה הנוכחית (7) - פרמוט כונן דרך ההתקנה של הווינדוס עצמו. האם הפעולה הזאת מוחקת גם את Firmware האחרון שהטכנאי שם לי ברגע שהתקין לי את המחשב ? או שאין קשר וזה נשמר בכונן עצמו? אין לי ניסיון איך עובד Firmware עם SSD תודה רבה !

24. Started by LockOn,

היי, קניתי לפני כמה ימים הרד דיסק SAMSUNG F3 500GB. נתתי לחבר שלי והוא התקין לי עליו WINDOWS 7 . עכשיו אחרי שחיברתי אותו ו(נסיתי) להגדיר אותו בביוס הוא לא מזוהה בשום דרך ובשום מצב. נסיתי להחליף חיבורים וכבלים. לא דרך דיסק התקנה (שהעלתי מהBOOT) לא דרך הBIOS ולא דרך המערכת (מותקנת על הרד דיסק אחר) *כשהדלקתי את המחשב היה בסרגל המשימות סימן כזה של מתקין וכשלחצתי עליו היה כתוב בחלון "SATA 3 3!3!3!3!3... מתקין " ואחרי כמה שניות זה השתנה ל"נותק". תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by devek,

שלום יש לי כונן חיצוני של MAXTOR בנפח 500GB הייתי עובד איתו נון סטופ ופתאום בזמן האחרון החלו ניתוקים הוא יכול להתחבר לכמה שניות ולהתנתק או לא להתחבר בכלל אני מקבל את השגיאה הזאת מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אין לי כבל נוסף כזה אז אני לא יכול לנסות להחליף כבל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים