אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מדובר במפרט שבפרופיל - רציתי לדעת מהו UDMA66 והאם הכונן הקשיח והלוח תומכים בו. הבנתי שהאופציה לUDMA66 מבוטלת כברירת מחדל וניתן לאפשר אותה. על כן הייתי מעוניין לדעת האם המפרט תומך והאם יש הבדל בביצועים, ועד כמה הוא ניכר. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את ההארד דיסק הנל ואני רוצה למכור אותו הוא אפילו לא יחובר למחשב. חדש לגמרי!! בכמה אני אמור למכור אותו איפה אני יכול למכור אותו וכדומה אשמח לכל עזרה שתוכלו לתרום (אם מישהו מעוניין, בפרטי)
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח למחשב נייד עקב כונן שנהרס, אני מחפש משהו לא יקר אבל עם ביצועים טובים, שלא יהיה SSD כי הם יקרים ? דגם המחשב הנייד הוא: G61-424CA של HP תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ניסיתי תוכנות כמו אשמפו BURNAWARE ונרו וכולם עושים ERROR שכאילו הכונן לא נמצא זה הכונן שיש לי: http://www.myce.com/cd-dvd-writers/samsung-22x-dvd-writers/Samsung-SH-S223B-94540/ צילמתי כמה תמונות אולי יעזור לכם http://www.up2me.co.il/images/16035211.jpg מננהל התקנים: http://www.up2me.co.il/images/14927407.jpg וזה אחרי שניסיתי להסיר את הדרייברים ממנהל התקנים אחרי ריסטרט http://www.up2me.co.il/images/64914947.jpg
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שלASUS יש צורבים מצוינים אבל אמרתי לו שASUS אולי טובים ללוחות אם אבל לא לצריבה ואמרתי לו שTDK וPLEXTOR הם חברות מצוינות של צורבים והוא ממשיך להתעקש אז אני רוצה את הדעה שלכם אם גם אתם חושבים שאני טועה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הראשון של ST315005FDD2E1-RK - Seagate http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=7695 והשני של Samsung - HX-DU015EC http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733485&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=SAMSUNG הדיסק ישמש בעיקר כגיבוי, כמו גם לראות סרטי HD מדי פעם. עד כמה שאני מבין, USB2 מספיק גם ל 1080P. תקנו אותי אם אני טועה... אמינות, שזה הדבר הכי חשוב לי, זהה פחות או יותר בדגמים המובילים - ככה לפחות הבנתי מכל החומר הנפלא שיש פה בפורום - כך שלפי זה אני לא יכול להכריע. המחיר של שניהם דומה (אני מניח שבמכרז אפשר לזכות ב 500 ש"ח), והאחריות נוטה לכיוון ה סיגייט - 5 שנים לעומת 3 . אז מה דעתכם ? י…
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי ACTIMA 52X והיום הייתה הפעם הראשונה שניסיתי להקשיב לדיסק במחשב. בכל דיסק יש הפרעות כאלו כל שניה. זה הפרעות של תקיעות קלות כאילו... אני כל הזמן רואה את ה-Maxtor ATA 100 שלי טוען כשהדיסק מנגן מה שנראה לי קצת מוזר... אין שום בעיה אחרת עם ה-CD-ROM...
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש ל י 2 שאלות: 1.יש לי 3 כוננים קשיחים אבל תמיד שאני מתקין תוכניות D הוא הברירת מחדל שתמיד מתקינים שמה את התוכניות אוטומטית. ובגלל זה אין לי בו כבר מקום(רק כמה MB). איך אני יכול לשנות שהברירת מחדל של ההתקנת תוכניות תהיה כונן אחר? 2. כשאני מנסה לבצע איחוי אז המחשב כותב לי שיש שגיאה באיזשהו קובץ ולכן הוא לא יכול להמשיך לבצע את האיחוי. יש אפשרות לתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הדגם הוא WD NOTEBOOK אם אני לא טועה, ויש לו נפח של 640GB. כשאני מחבר אותו הנורה עליו נדלקת אבל כלום לא קורה, והמחשב לא מזהה שמשהו בכלל חובר. לאחר כרבע שעה הנורה על הכונן מתחילה להבהב, ונשמע "תיק" כל כשנייה וחצי. עדיין הוא לא מזהה שמשהו חובר. ניסיתי לחבר בכניסות אחרות, אבל זה לא עזר. האם אני יכול לעשות משהו, או כדאי פשוט לממש אחריות ולא להתחיל להתעסק איתו? ד"א הוא לא נפל או משהו.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
עדיפות ל2.5 אינצ׳ כי השימוש לראיית סרטים וסדרות עד 720p ולכן המהירות שלו תספיק. נפח 500 ג׳יגה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי , ברשותי לוח אם Z97-pro deluxe של ASUS. (לינק) כתוב : Intel® Z97 chipset : 1 x SATA Express port, compatible with 2 x SATA 6.0 Gb/s ports 1 x M.2 Socket 3, with M Key, type 2260/2280 storage devices support (both SATA & PCIE mode)*2 4 x SATA 6Gb/s port(s), gray Support Raid 0, 1, 5, 10 Supports Intel® Smart Response Technology, Intel® Rapid Start Technology, Intel® Smart Connect Technology *3 ASMedia® SATA Express controller : *4 1 x SATA Express port, black ASMedia® PCIe SATA controller : *4 2 x SATA 6Gb/s port(s), black אני רוצה לחבר לו כונן ב m.2 אבל לא כתוב במפורש שהוא תומך ב NVME אבל כן ב PCIe . מה או…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש הארדיסק ל-HTPC בנפח 500GB, חשוב שיהיה מהיר ושקט. לפי דברים ששמעתי, לדיסקים של סמסונג יש הכי מעט פלטות ולכן הם שקטים יותר. האם זה נכון? חג שמח, אור. עריכה: לאותו מחשב, האם הצורב ASUS DRW-2014L1T מומלץ? שמעתי שהוא שקט, אבל עד כמה איטי הוא בקריאת מדיות CD?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי, ברשותי דיסק קשיח, 40GB של WD. בכל מקרה- שום תוכנה לא מוכנה לפרמט אותו וכו'. הבעיה היא כנראה שהמחיצה שלו נדפקה. (כל תוכנה מוציאה שגיאות והודעות על חוסר יכולת לכתוב לדיסק ברגע שאני מנסה לפרמט, עם זאת אני מזהה אותו) בכל מקרה, יש לי את תוכנת Partition Table Doctor שמסוגלת לעשות Patition Recovery- אך היא בגרסת דמו, עושה כאילו היא יכולה לעושת את זה, אבל אי אפשר לעשות Save. אני לא ממש מעוניין לשלם עליה 39 דולר. האם אתם מכירים תוכנה אחרת שמסוגלת לעשות את זה? (אפילו Partition Magic לא יכולה)
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
300GB ב- 499 ש"ח באופיס דיפוט. המחיר שווה. האם גם המוצר?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. תהיתי לעצמי כונן scsi ultra 320 שמתחבר למחשב בבקר PCI או PCIX אם יש בכלל.. נגד raptor 10,000k בממשק SATA או SATA2. מה יהיה יותר מהיר? והאם באמת ירגישו הבדל בביצועים? ואם יש אתר שמראה סכמה של השוואה של הסוגים (כולל כוננים סטנדרטים של 7200 וIDE) אז אני אשמח לקישור.. דבר שני- האם כונני scsi שאני מחבר למחשב אישי דרך PCI איטיים יותר? וגם הביוס יודע לזהות אותם כbootable? דבר שלישי- אני אשמח להסבר על איזה תכונות משנות בבקרי scsi..איך בעצם בוחרים בקר? ואם אפשר גם כמה קישורים לבקרים מומלצים למשב ביתי.. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הצורבים, ועניין ה-DVD-RAM די קורץ לי, אבל אני רוצה להבין איזה חסרונות יש ל-LG לעומת ה-NEC. הוא יותר איטי? משהו משמעותי או זניח? הוא עושה יותר שגיאות? הוא פחות טוב בצריבה על CD? איזה חסרונות יש לו לעומת ה-NEC?
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
השאלה היא אם עושים את זה בתור דיסק DATA כרגיל ב NERO או משהו מיוחד כמו נגיד דיסק MP3 שמראש מגדירים לו שזה הולך להיות מוזיקה בפורמט MP3 כי צרבתי לחבר שלי כמה סרטים ב DATA רגיל והקבצים היו AVI ב XVID וכו' וכל ה 3 לא עובדים לו דיסקים אחרים כן עובדים לו, משום מה... DVD של יונדאי 3899 מהדיו טי פרי רעיונות? שמתי עוד טרד בפורום על העדכון של הכתוביות שלו אם משהו ניסה את זה בקשר לשפה העברית יצא עדכון FW חדש יניב
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לעסוק בעריכת סרטים, לשם כך דרוש הרבה מקום במחשב (כרגע יש לי רק 40 ג'יגה וזה כמובן לא מספיק אפילו לשימוש רגיל במחשב). כמו שאמרתי התקציב נע בסביבות ה250 ש"ח, חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (למשל הכונן הקשיח שיש לי עכשיו מרעיש מאוד). נפח אני מאמין שאני צריך בסביבות ה80G אולי יותר אבל שלא יחרוג מעל 300ש"ח (עדיף שיהיה פחות נפח ואיכות טובה מאשר נפח גדול איכות גרועה). תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-