אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי דרך לפרמט כונן בחלונות 7 לפורמט FAT 32 , ניסיתי את השיטה דרך ה CMD אבל לצערי הפירמוט כשל . אשמח לשמוע כיצד ניתן לבצע פעולה זו תודה וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חשבתי הארדיסק נייד זה כמו מיני מחשב... שאלה שלי כבר לא רלוונטית אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הי אני מתכנן לבנות file server עם בין 4-6 כוננים קשיחים שיחוברו ב raid5 את כל המערכת אני בונה על ubuntu server אני חושב על זה כבר הרבה זמן וממש נכנסתי לעומק העניין אבל כל פעם יש משהוא אחר שמציק לי עכשיו יש לי 2 שאלות (והפעם בנושא כוננים קשיחים) ראיתי בחוות שרתים שיש נורה שאומרת מתי הגיע הזמן להחליף כונן איך אני דואג שבשרת שלי יהיו נורות כאלה לכל הכוננים דבר נוסף אני רוצה לבצע מעקב של נתוני ה s.m.a.r.t של הכוננים איך אני ידע איך לשייך שם לוגי לכונן פיזי יכול להיות שהשאלה האחרונה קשורה יותר לפורום linux אז... אם צריך אני ישאל גם שם המון תודה urinka
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה הצורב חדש בא עם המחשב צרבתי איתו 5 פעמים סך הכל. כל פעם זה נעשה עם אותם דיסקים. בזמן האחרון אני מנסה לצרוב משהו (וזה לא מנסה מה כי ניסיתי הרבה דברים). והוא נתקע לי קצת אחרי הקאצ'ינג שהוא עושה (בדרך כלל 5% ככה). והוא פשוט נתקע המחשב פועל בסדר אבל הצורב לא צורב כלום. הצורב עצמו הוא 52*32*52 עכשיו אני עושה ריסט בשביל להוציא את הדיסק והכל כי הוא לא נותן לי להוציא את הדיסק היום מישהו נתן לי 2 דיסקים כדי שאני אצרוב לו משהותאני שכחתי שהצורב לא בסדר אבל בכל זאת ניסיתת יש לציין כי שני הדיסקים שלו היו מחברה לא מוכרת (לא היו רשום אפילו שם חברה סתם עטיפה בצבע זהב) אבל מה שכן הצורב הצליח לצרוב לי עליהם. עכשיו השאלה שלי היא קודם כל מה הבעיה, ואם הבעיה היא בדיסקים אז …
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם יש מוצרים משולבים איכותיים במחיר סביר בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי LG 4165B והנרו לא צורב מעל X4, גם תוכנות אחרות. לאחי יש LG 4163B וגם הוא לא יכול לצרוב מעל 4. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איך intel 335 240GB? מוכרים אותו ב-KSP ב 965 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17246 שווה? משתלם?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
Hey I am sorry I am writing in english, I just installed new XP op.. I was trying to install a new printer and I got some 'usb' sys files missings as: usbscan, usbprint I downloaded these files and when the installation was about ending it says that I am missing 'dbghelp.dll' file That error was appeared also when I tried to install WMP. http://up203.siz.co.il/up3/wenzajzkznzy.jpg Now about my CD ROM, it recognize only XP disks, other cd's wont appear on MY computer. Also, When I am trying to boot from the XP disk when the pc is starting it is not working. I don't know if this is the correct forum, so please let me know. And I would be very happy to get some help…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איך ה"RAID" של הלוח "Gigabyte GA-M85M-US2H"?? והאם בכלל עדיף לקנות כרטיס PCI של RAID?? ואיזה RAID הכי מומלץ לעשות??
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הרצתי כמה תוכנות לבדיקת ההארדיסק שלי ובכולם הוא יצא תקין חוץ מSeatools For Windows ששם הוא FAIL. מה שעוד יותר מוזר שב- Seatools for dos הבדיקה כן תקינה. איך אני יודע מה באמת נכון? עריכה: שאלה נוספת - לגבי שמירה על חיי הדיסק הקשיח, האם זה בסדר להזיז מחשב נייח כשהוא עובד (לא להרים, רק להזיז על הרצפה למשל) או שזה יכול לפגוע בהארדיסק?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שלASUS יש צורבים מצוינים אבל אמרתי לו שASUS אולי טובים ללוחות אם אבל לא לצריבה ואמרתי לו שTDK וPLEXTOR הם חברות מצוינות של צורבים והוא ממשיך להתעקש אז אני רוצה את הדעה שלכם אם גם אתם חושבים שאני טועה
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן DVD, כחצי שנה שלא השתמשתי בו לקריאת דיסקים של DVD זמן רב. רק דיסקים רגילים של 700MB אני רוצה להתקין משחק מסוים אך הכונן אינו מזהה את הדיסקים כDVD ורושם שאינו מלא או ריק כאשר נכנסתי למאפיינים היה רשום לי 0GB ריק וגם פנוי... אני אמור לעדכן את החומר או משהו כזה לא? במקרה והכונן תקין מנהל התקן רשום שהוא משנת 2001... אני מניח שזאת הבעיה מישהו יכול לעזור לי לגרום לכונן הזה לקרוא שוב דיסקים של DVD? תודה מראש, עידכון: נחמד מצדך אבל כבר חשבתי על ליכלך זאת לא הבעיה... החיבורים גם תקינים למי שיציע..
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אין לי כוח עכשיו להרדיסק שימות לי אחרי שנה...... איזה הכי טוב ? MAXTOR....WD....? כי המחירים זהים לגבי סדרת ה - 8MB
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי צורב Lite-on LTR-52327S כמו שאפשר לראות בתמונה כאן התוכנת צריבה מזהה את הצורב כמקס X40 Y?
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לא מזמן עשו לי דיסק קשיח 80 GB ב-600 שקל ראיתי דיסק קשיח 160 GB במחיר יותר זול אז רציתי לדעת אם דפקו אותי ?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
היי, כחלק ממסורת ארוכת שנים, שכל דבר מת לי, מעדשות ועד הארד דיסק, גם הוא מת. קיבלתי אותו אתמול, חיברתי, הפעלתי, לכמה שעות עבד סביר, עד שהוא התחיל להתנתק, פשוט להעלם. חשבתי שזה הכל, אז חברתי מחדש, אבל זה לא עזר, וכחלק מהתזמורת, הוא גם התחיל להשמיע רעשים, ממש לא סבירים, של ניסיונות התאבדות. עכשיו, המחשב בכלל לא מזהה אותו, לגמרי, הרעשים נמשכים, ובשיא טיפשותי, העברתי פשוט את כל המידע שהיה לי על המחשב, שהולך אחורה אליו, ועכשיו הכל הלך. כמובן שאני אחליף אותו תחת האחריות, אבל מה לעשות עם כל המידע שהלך? תודה, בייאוש, נעם.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש ברשותי SSD 240GB ואת כונן ההייבריד החדש של סיגייט XT 750GB. אני מעוניין להשתמש בהם ככונני OS, אחד בלפטופ ואחד בדסקטופ. בשני המחשבים יש SATAII (ה- SSD תומך SATAII וה- XT ב- SATAIII/II) כך שכאן אין שיקול. השיקולים שלי הם כאלה (בדסקטופ פחות משנה שלי, את מי מהם להתקין) - SSD בלפטופ: + אין חלקים נעים, עמיד בטילטולים. + לפי נתוני היצרן לוקח פחות מחצי מצריכת החשמל של ה- XT. - אני לא יכול להשתמש ב- Sleep Mode בעקבות הבקר הדפוק של SF. XT בלפטופ: + נפח גדול לאחסון. + יש Sleep Mode. - צריכת חשמל. - בלאי יותר מהיר. מבחינת ביצועים, לצרכים שלי ההפרש לא משחק תפקיד (עליית OS ועליית תוכנות).
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
כרגע יש לי את הארדיסקים שמופיעים פה בתמונות: http://img90.imageshack.us/f/dscn3326l.jpg/ http://img843.imageshack.us/f/dscn3324p.jpg/ ועוד הארדיסקים ירוקים של ווסטון דיגיטל ששמעתי שהם לא מומלצים לשים עליהם ווינדוס... השאלה איך הארדיסקים שיש לי עכשיו מבחינת ביצועים לעומת הארדיסקים שקיימים כיום? האם כדאי לקנות הארדיסק חדש למחשב החדש? או מה שיש לי מספיק טוב?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני (2.5" בלבד) בנפח מינימלי של 1TB. חיבור USB3 כמובן ואין דרישות מיוחדות, שיהיה אמין כמה שאפשר. מבחינת תקציב - גמיש, אבל ממה שאני רואה נראה לי שכונני ה2TB לא משתלמים במיוחד מבחינת עלות לעומת אלו של ה1TB - תקנו אותי אם אני טועה. תודה ושבוע טוב, אדם. * עריכה * טעיתי, דווקא ה2TB, כצפוי, יוצאים יותר משתלמים פר ג'יגה. נרכש Transcend 25H3P 2TB.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היום או מחר אני אקבל SSD חדש, Crucial M4 64GB. רציתי לשאול אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות, כמו עדכון קושחה, כל מיני הגדרות למיניהם, TRIM וכל החברים שלו. אין לי כל כך מושג איך עושים את כל זה, אם תוכלו לעזור לי - אני אשמח, ואם יש לכם איזה מדריך קצר בעניין, זה בכלל יהיה מעולה. אני רק אציין שה-SSD יהיה מותקן במחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 982 צפיות
-