עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם! קיבלתי SSD חדש זה הדגם: Corsair 60GB Sata3 Force3 GT כמובן אני מתכנן לפרמט עכשיו את המחשב לגמרי ולהתקין את הווינדוס על ה SSD. השאלות שלי הם כאלה: 1. מה צריך לעשות בכדי לשפר את הביצועים ואיך? 2.איך בודקים ביצועים? 3.הבנתי שיש דרך לשלב את ה SSD בייחד עם ההארדיסק הרגיל איך עושים את זה?יש לי סמסונג F3 1TB ועוד שניים של WD כל אחד 250GB בסופו של דבר השאלה שלי העיקרית היא איך אני גורם לכל ההארדיסקים האלו לעבוד הכי טוב בשיתוף פעולה? תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם, היום (טוב אתמול >.>) צרבתי את דיסק ה-DL הראשון שלי (המחיר! ), וקיבלתי את זה בבדיקת האיכות: הטקסט שקיבלתי היה: אני יודע שאני אמור להתעלם מספייקים, אבל הקוץ הזה הרבה יותר גדול מכל מה שראיתי אי פעם... האם הדיסק יפעל כהלכה, או שעלי לזרוק אותו ולצרוב על עוד דיסק DL (יקר מפז) שוב?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות צרוב ואין לי מושג מה טוב בצורב, מה צריך להיות טוב בצורב, מה הכלל צריך שיהיה בו, איזה חברות טובות, ממש אין לי שמץ של מושג איזה אחד לקנות, אני לא צירך את הצורב הכי כי טוב שיש (אני בטח גם לא יכול להרשות לעצמי את זה עכשיו) אבל אני רוצה לדעת לפחות מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה צורב, אני לא רוצה ללכ ולבזבז סתם כסף על משהו לא טוב. בקיצור אני זקוק לטיפה עזרה, אין לי מושג מאיפה להתחיל אפילו.... מישהו יוכול לעזור???

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני מעוניין לרכוש SSD 120GB... חשבתי על זוג של 60GB כל אחד...עם רייד 0 בינהם...האם יהיה איזהשהו שיפור?? או שעדיף 1 של 120GB אני משתמש בתוכנות שדורשות עבודת רצינית של ההרד דיסק...

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. Started by adam7777,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני (2.5" בלבד) בנפח מינימלי של 1TB. חיבור USB3 כמובן ואין דרישות מיוחדות, שיהיה אמין כמה שאפשר. מבחינת תקציב - גמיש, אבל ממה שאני רואה נראה לי שכונני ה2TB לא משתלמים במיוחד מבחינת עלות לעומת אלו של ה1TB - תקנו אותי אם אני טועה. תודה ושבוע טוב, אדם. * עריכה * טעיתי, דווקא ה2TB, כצפוי, יוצאים יותר משתלמים פר ג'יגה. נרכש Transcend 25H3P 2TB.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  6. בלחיצה כפולה על כונן התקליטונים , לאחר נסיונות של כמה שניות טובות, מתקבלת הודעה שמשהו לא זוהה... שגיאה וכו' יש בדיסקט קובץ חשוב. תודה

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  7. ברצוני לקנות הארד דיסק חיצוני אני לא כזה מבין בזה אז אציג בפניך 2 שמצאתי תגיד לי מה אתה אומר.... http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823952 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796222 מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר: 5400 rpm אשמח להסבר קצר ואם זה מספיק בשביל שמחשב ירוץ עם ההארד דיסק.....אם יש לך הצעות אחרות בנוגע למשהו יותר זול ושווה את זה או להשקיע טיפה יותר ולרקבל משהו ממש שווה אשמח.....תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by tomer_bb,

שלום מישהו יכול לעזור לי איך צורבים דיוידי מוגן - copyrighted תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  9. הי וחג שמח, רוצה לקנות דיסק גיבוי 4T בחו"ל. האם זה באמת יותר זול לחברות הטובות? היכן מומלץ לקנות? יש אפשרות לממש אחריות? לאיזה יצרן? איזה קופסה חיצונית מומלצת (יצרן)? בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by aquas,

שלום ההודעה שבכותרת מופיעה לי כמה שבועות , קצת רקע....... לפני חודשיים בערך , xp לא עלה לי , מישהו שאני מכיר הצליח לעזור , היה צריך לפרמט את c - wd 120 gb , שמחולק ל 2 מחיצות C עבר פירמוט D- המחיצה השניה נשארה כמו שהייתה , כונן E - seagate 320gb גם נישאר אותו דבר - מה שנאמר לי זה שבסריקה של C התברר שיש bad sector וככל הניראה זה מה שגרם לבעיה. *רק כדי לתת מידע , אחרי שהותקן אקס פי , explorer.exe+ie היו קורסים , ויש עוד בעיה שנכנסים לכונן או מחיצה , לא משנה איזה אקספלורר לוקח כמה שניות של ריפרש , מה שלא היה קודם לגבי ההודעה , זאת הודעה "שקופצת" כשאני מנסה להעביר קבצים באחד מהצורבים שלי (ההעברה תמיד נכשלת) אני מתכנן להחליף את C בכונן של SEAGATE 320/250GB , ושוקל לקנות את ה -…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Mr_SnaKe,

שלום, קניתי היום את הצורב די וי די של פיוניר מקי אס פי והוא הגיע ללא דרייברים (כצפוי). מערכת ההפעלה אמנם מזהה אותו והוא קורא וצורב דיסקים, הוא גם מזוהה בשמו בנרו 6, אך משום מה שאני בודק בDevice Manager איזה צורב יש לי מופיעה השורה CD-ROM ללא כל פירוט על שם היצרן או הדגם. הצלחתי למצוא את שם היצרן והדגם רק תחת הלשונית פרטים במאפיים של הרכיב, וגם שם במעורפל. הייתי רוצה המלצה על דרייברים (נא לא להתבלבל עם עדכוני קושחה Firmware Updates), שישפרו את ביצועי הצורב ויראו את שמו במלואו במנהל ההתקנים. תודה (:

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by KoM,

עד עכשיו הייתי דיי נעול על ה-320 40GB של אינטל, אבל כעת אני רואה כי יש להם בעיות רבות עם באג ה-8MB. איזה כונן מומלץ למערכת שצריכה שרידות גבוהה ונפח קטנטן, האם לחזור ל-X25 הישן והטוב ? האם יש אופציות נוספות ? שרידות גבוהה אומרת : אופציות לכיבויים לא מסודרים של המערכת, ועבודת IO גבוהה, בקיצור כל הדברים שגורמים לכונן אינטל סדרת 320 להפוך ל-8MB...

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by tiger3,

אני מחפש DOK 16GB שיהיה מהיר (עדיף להכי מהיר שיש היום בשוק ואם אפשר שיהיה גם קטן מישהו יכול לתת לי דגם לאחד כזה? תודה

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by taotao,

שאני מעוניין לקנות צורב די וי די שקורא/צורב את כול הפורמטים? בין החברות של LG NEC POINEER TOSHIBA וחשוב שיתמכו בDUAL LAYER

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by תמיד מחייך,

שלום רב, אני מחפש דיסק קשיח חדש בשביל המחשב שלי. אני מחפש משהו שיהיה אמין מאוד ושקט. תודה רבה על העזרה.

16. Started by Yaron-Cohen,

ST3000DM001 VS ST33000651AS של סגייט האחד הוא ברקודה והשני הוא ברקודה XT מיועד למחשב עבודה. דבר חשוב זה אמינות אמינות ואמינות!! מה ההבדלים בינהם?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  17. אז ככה, הזמנתי לאחרונה כונן קשיח חדש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=5036 טרם קיבלתי אותו אבל עלו במוחי כמה שאלות חשובות (לטעמי לפחות). אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... 1) מבחינת התקנה, אני פשוט מוציא ישן ומכניס חדש? 2) איך אני מפצל את הכונן לכמה חלקים כך שבמערכת ההפעלה יהיו לי כמה כוננים (C, D, E וכאלה)? 3) יש מצב שאולי עדיף בכלל לא לפצל ולהישאר עם כונן אחד? 4) צאו מנקודת הנחה שמעולם לא התעסקתי בחומרה, איזה עוד דברים קריטיים אני צריך לדעת לפני החלפת הכוננים? המון תודה מראש, אורי טרטאקובסקי, ערוץ ניקולודיאון (ערוץ 47, רק ב YES).

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by semuel_t,

אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by or_y,

שלום, אני צריך לקנות HD חיצוני 1.5TB ממשק USB2 esata יהיה נחמד, תלוי במחיר על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by User,

זה משחק ל XBOX 360 בשם CALL OF DUTY 3 וב LOADING של ההתחלה הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק וכותב DISK IS UNREADABLE או משהו כזה . זה עם דיסק של LG וניסיתי כבר עם דיסק של TEAC ובשנייהם יש את אותה הבעיה . אז יש מצב שה IMAGE של המשחק דפוק ?... לפי הבדיקה זה נראה לי בסדר, אבל אולי אני טועה... מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  22. אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  23. קניתי כונן קשיח 160 גיגה הוא בר כמובן עם מערכת קבצים של FAT 32 מה ההתקונותוהחסרונות של מערכת קבצים זו? על פי הפקודה convert e: /fs:ntfs זה המיר לי השאלה מה זה עזר לי זה יות מהיר עשיו חוץ מהעניין של האחסון ושל גודל קובץ יחיד שניתן להעברה במשקל גבוהה האם להישאר ב NTFS

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by andrei21,

אני מחפש לקנות מתאם ללפטופ שבמקום הCD אני מכניס SSD , איך קוראים לחלק כזה ואיפה אני קונה את זה בארץ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by Dimka,

זקוק לעזרה עקב התלבטות בין שני קשיחים החיצוניים (לא סגור עדיין על גודל הכונן שאקנה) פה ניתן לראות את 2 הכוננים בכמה גדלים: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=405 נפח כונן מול מחיר: 320GB של WD יעלה 360 ש"ח. 320GB של Seagate יעלה 430 ש"ח (70 ש"ח יותר). 500GB של WD יעלה 525 ש"ח. 500GB של Seagate יעלה 610 ש"ח (85 ש"ח יותר). מבחינת איכות בניה, ראיתי את WD במו עיניי והאיכות בניה לא אהבתי, נראה פלסטיק זול ורגיש. הסתכלתי ביקורות ושם ראיתי את Seagate וטענו שהאיכות בניה טובה. אודה לכל דעה שלכם וגם למי שיש את הכונן של Seagate ועל איכות הבניה שלו.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.