עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ishtein,

האם אפשר לחבר את הדיסק קשיח במחשב נייד לpogoplug? איך?? ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by ohad,

שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by dudik5,

זוהי הודעת השגיאה שאי מקבל כאשר אני מנסה להעתיק קבצים לדיסק און קי החדש שלי(קינגסטון דטה טרוולר 16 ג'יגה). זה קורה רק במחשב שלי. במחשב של הבת שלי הכל עובד חלק ועוברים גם ספריות קבצים של 5 ו6 ג'יגה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Gil Tichon,

היי, יש לי משחב נייד עם הרדיסק דיי קטן ואני רוצה לחבר אליו את ההרדיסק של הנייח הישן שלי... מצאתי פה הסבר אם להרדיסק יש יציאת SATA אבל אין לו... הוא דיי ישן למען האמת, אבל לא ישן לאומת המחשב הנייד שלי... (IBM T42) זה יכול ממש לעזור לי ולחסוך ממני 200 שקל על הרדיסק נייד או פנימי... תודה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה חשבתי על שני דרכים: א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדש ב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?) עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח) דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אשמח לקבל המלצה לכונן חיצוני אמין ככל הניתן לצורך שכבת גיבוי במשרד שבו אני עובד. נפח אחסון לפחות 3TB. אציין שנקנו כבר 2 כונני seagate Maxtor שהתגלו מאד לא אמינים וכבר הוחלפו פעמיים באחריות, לכן אשמח למשהו איכותי יותר. הרעיון לשלבו במערך הגיבוי במשרד בנוסף לגיבוי בענן (DropBox), כאשר אחת לתקופה של נניח שבועיים נחבר אותו למחשב נגבה וננתק. אשמח גם לדעתכם לגבי מערך הגיבוי. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מחפש דיסק קשיח חיצוני 500GB , לצורכי גיבוי ואחסון בעיקר של מוזיקה בקרוב אני פותח פורום מוזיקה , התקציב שלי הוא 500 עד 650 שקל,חשבתי על הווסטרן דיגיטל מיי בוק,מה אתם אומרים?תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, התקינו לך את SSD עם Firmware האחרון לאותה תקופה - יותר מחצי שנה יחד עם כל המחשב. השאלה שלי אחרת, אם אני מתקין ווינדוס מחדש (8) ודורס את מערכת הפעלה הנוכחית (7) - פרמוט כונן דרך ההתקנה של הווינדוס עצמו. האם הפעולה הזאת מוחקת גם את Firmware האחרון שהטכנאי שם לי ברגע שהתקין לי את המחשב ? או שאין קשר וזה נשמר בכונן עצמו? אין לי ניסיון איך עובד Firmware עם SSD תודה רבה !

10. Started by tomerlon,

הי , נגמר לי המקום ב-UNRAID , אני מעוניין לקנות רשיון PRO בשיתוף כדי להוזיל עלויות . בקניית זוג רשיונות העלות בסביבות 270 ש"ח לרשיון במקום 110$ ליחיד . מישהו מעוניין להצטרף ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eo178,

שלום יש ברשותי 2 כוננים בטכנולוגית SATA בביוס שלי יש שני סוגים של הגדרת דיסק קשיח האחד הוא RAID והשני AHCI השימוש במחשב הוא לאודיו בלבד אין לי בעיה עם ההתקנה של מע' ההפעלה רק רציתי לדעת מה ההבדל בינהם ומי יותר טוב? לפני שאני בוחר באחת האופציות intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RazorJunior,

אז ככה: ההרד דיסק שלי בדרך כלל יושב על 45-50 מעלות(נו מה לעשות קיץ...) ועכשיו פתאום הוא התחיל לעשות הרבה רעשים של עבודה אפילו כשאני לא עושה כלום. אז התחלתי לעשות איחוי(DEFRAGMENT) והטמפ' עלתה לסביבות ה 60 מעלות... פתחתי את ה"מכסה" של המפרץ של ההרד דיסק וטמפ' ירדה במספר מעלות... יש סכנה לנזק בטמפ' כאלה? עריכה: ההרד דיסק על 62 מעלות כשהמפרץ פתוח!! עריכה 2: ע"פ האתר של WD מעל 55 אסור לו לעבוד!! ??? :-[ :'(

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכונן הזה נראה לי טוב [חיפשתי הלוך ושוב בזאפ]- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=217&language=en למטרת גיבוי עשרות גי'גה של וידאו, תמונות וקבצים שונים. שווה לקנות אותו ? מה יתרונות \ חסרונות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם! אני צרך בבקשה המלצה לכונן קשיח נייד, 3.5. הוא יהיה לגיבוי של חומר בעיקר, בקושי לעבודה שוטפת. מספיק חיבור USB 2.0. צריך לפחות 1TB עם עדיפות ליותר. מבחינת תקציב אין ממש תקציב מוגדר.. ז"א הבנתי שרוב ההארדיסקים הם בטווח של 400-700, אז זה פחות או יותר התקציב אני מניח.. בגדול עדיפות לזול מן הסתם, אבל מוכן לשלם יותר על איכות (עד גבול מסויים, לא מוכן לשלם מעל 600 לטרה נגיד, נראה לי מוגזם).. בכלליות אני כנראה אצטרך יותר מטרה, אבל ראיתי שהמחירים של 2 טרה מאוד גבוהים ועדיף כבר לקנות 2 כוננים של טרה.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צורב Pioneer DVR-215D הישן שלי כבר לא עומד במשימה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3332819,00.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היה לי על המחשב כונן ריק של 250 GB אז השתמשתי בו לגיבוי הקבצים שלי, עכשיו אני אחרי פירמוט ומנסה לגשת לקבצים, אבל הווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני אוכל לגשת אליו. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את הקבצים שלי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום אם אני בונה מחשב שיהיו הו שני כוננים: כונן SSD של 80GB ועוד כונן מגנטי רגיל של 1TB. הנטיה הראשונית שלי היא לשים את מערכת ההפעלה ואולי גם ה PAGEFILE על כונן ה SSD. אולי ניתן כם להתקין עליו מספר תוכנות שאני משתמש בהן הכי הרבה. האם יש עוד המלצות כדי להאיץ את פעולת המחשב בהקשר של דיסק SSD (בעיקר בעלייה ראשונית של תוכנות) ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by shubilmobile,

שלום לכולם, יש לי DiskOnKey עם נגן MP3, מכשיר מחברה קיברית די פרימיטיבי שמאפשר שמירת קבצים ומשמיע את קבצי ה-MP3 השמורים עליו. כאשר המכשיר מחובר הוא מופיע כ-Removable Disk אך לא ניתן להכנס אליו. Windows נותן הודעה שהדיסק דורש פירמוט אך בעת פירמוט (לא משנה באיזה פורמט -FAT, FA32, NTFS) הוא נותן הודעת שגיאה ("Windows was unabled to complete the format"). כנ"ל בעת פירמוט דרך הדוס. Partition Magic בכלל לא מזהה את הכונן לעומת ה-Windows שמראה אותו ואף נותנת לו אות. היש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by eranmor,

מה ההבדל בין ATA100 לATA133??? זה בכלל ישנה למישהו כמוני שרק משחק משחקים? ומה זה SATA?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מתנה ליום הולדתי ה 18... קיבלתי מבני משפחתי דוק נחמד... 256 מגה (מה לעשות, זה שהוא גם נגן MP3 עלה כ 1000 שקלים... הגזמה קלה לכל הדעות ) לאתר שיטוט קל בפורום, ראיתי שמישהו אמר משהו על תוכנה שמחלקת את הדוק לשתי מחיצות... אחת נעולה ואחת לא... האם יש מין האמת בזה? מה עושים? איך מתקינים אותה? קניתי את הדוק באופיס דיפו (סניף פאוור סנטר אם זה משנה) במחיר "סמלי" של 580 שקלים... על הדוק עצמו כתוב fellow (הידעתם? www.fellow.com אומר שהאתר בבניה... האם זו טעות שלי? או שאין למוצר אתר בית ??? ) בקיצור, איזה עוד פרטים מזהים שלו אני יכול לתת... על הקופסא שלו כתוב Mobile Disk (זו קופסאת פלסטיק כזו...) בפנים היה גם כבל (די קצר למען האמת...) של USB והכי מגניבבבבבבבבבבבבבב... הדיסק …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עדיין לא קראתי רק ראיתי את זה הכותרת הרגיזה אותי http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=153689&sid=10 לא נורא לא הולכים לעצור חצי מהמדינה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

הדגם הוא WD NOTEBOOK אם אני לא טועה, ויש לו נפח של 640GB. כשאני מחבר אותו הנורה עליו נדלקת אבל כלום לא קורה, והמחשב לא מזהה שמשהו בכלל חובר. לאחר כרבע שעה הנורה על הכונן מתחילה להבהב, ונשמע "תיק" כל כשנייה וחצי. עדיין הוא לא מזהה שמשהו חובר. ניסיתי לחבר בכניסות אחרות, אבל זה לא עזר. האם אני יכול לעשות משהו, או כדאי פשוט לממש אחריות ולא להתחיל להתעסק איתו? ד"א הוא לא נפל או משהו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם . כרגע יש ברשותי 2 דיסקים חיצוניים מסוג WD1001FALS . כל אחד כאמור הוא 1TB ובגודל 3.5 . אגב אני ממליץ עליהם בחום . בעתיד כנראה יתווספו דיסקים חיצוניים נוספים בהתאם לדרישות האחסון שלי. הדיסקים משמשים לאחסון מידע שמצטבר מידי פעם , הם מחוברים באופן קבוע למחשב בעזרת חיבורי ESATA או USB2 אבל אני מדליק ומכבה אותם רק בשעת הצורך. ראיתי כמה פתרונות של thermaltake שמצאו חן בעיני אבל אני צריך את עזרתכם בבחירת הפיתרון האמין והטוב ביותר. שני הראשונים הם אלו : Thermaltake Max 4 : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20495&catid=73#details Thermaltake Silver River DUO 3.5 : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 והפיתרון הנוסף שעליו למדתי כאן בפ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי בעיה במחשב, קניתי צורב חדש LG 48X24X48 והוא צורב איטי חבל"ז {14 דקות לדיסק}, חשבתי שאולי הבעיה היא בהגדרות של הכוננים וכל מערך ה-IDE, אז חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי, מה להגדיר לבקר שעליו יושב הדיסק הקשיח? תמונה: ומה להגדיר בבקר שעליו יושבים הסידרום והצורב? תמונה: תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים