אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד דיי חדש, Dell Inspiron 13 7348 2-in-1 עם מעבד i5 5200u, 8gb ram וכונן ssd (Samsung 250Gb EVO850). כאשר המחשב עולה נקי מריסט, המחשב מהיר מאוד וכאשר אני מבצע בדיקת ביצועים ב samsung magician אני מקבל: Sequential Read - 543(Up to 540)Sequential Write - 513(Up to 520)Random Read (IOPS) - 74,103 (Up TO 97,000)Random Write (IOPS) - 51,660 (Up to 66,000) לאחר עבודה ממושכת במחשב, המחשב מתחיל להיות איטי מאוד, כאשר אין אף תוכנה שפועלת, אפילו שאחוז השימוש במעבד/SSD עומד על כ0%. כדי לקבל את בעיית האיטיות במהרה, אני פותח הרבה כרטיסיות בכרום והמחשב ישר נהיה איטי. הבעיה היא, כאשר אני יוצא מהכרום (ובודק שהוא לא פועל במנהל המשימות), המחשב ממ…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי יש לי דיסק קשיח sata ולא ניראה לי שהוא עובד בצורה הזאת צירפתי כמה תמונות: http://img102.imageshack.us/my.php?image=7an3.jpg http://img438.imageshack.us/my.php?image=150615061506tv6.jpg http://img69.imageshack.us/my.php?image=88ue5.jpg אני לא כל כך מבין את כל הסיפור ואשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כל פעם אני שם לב שאני בודק טמפרטורות שהטפרטורה שלו נעלמת (רק של הכונן הזה) זה משהו ששמתי לב כמה פעם שקרה שנעלמה התוצאה של הטמפרטורה ב2 תוכנות CPUID HWMonitorPro וגם PerfectDisk 12 יש אולי משהו שאפשר לעשות? אולי עדכון לקושחה?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אז ככה: ההרד דיסק שלי בדרך כלל יושב על 45-50 מעלות(נו מה לעשות קיץ...) ועכשיו פתאום הוא התחיל לעשות הרבה רעשים של עבודה אפילו כשאני לא עושה כלום. אז התחלתי לעשות איחוי(DEFRAGMENT) והטמפ' עלתה לסביבות ה 60 מעלות... פתחתי את ה"מכסה" של המפרץ של ההרד דיסק וטמפ' ירדה במספר מעלות... יש סכנה לנזק בטמפ' כאלה? עריכה: ההרד דיסק על 62 מעלות כשהמפרץ פתוח!! עריכה 2: ע"פ האתר של WD מעל 55 אסור לו לעבוד!! ??? :-[ :'(
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520. שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
well אח שלי צריך cdrom אז החלטתי לתת לו את שלי ולקנות כונן DVD, אין לי מושג מה הכי טוב או שווה, אבל אני צריך שתהיה דרך קלה לפרוץ אותו למולטיזון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב שאני עובד עליו הוא מחשב נייד. כדי להוסיף על הצרות, הוא מחשב נייד "ישן" (בן שנה וחצי-שנתיים בערך), כלומר הוא מצויד בהרבה דברים, אבל USB 2 זה לא אחד מהם. עכשיו בהנחה שאני רוצה לחבר צורב - מה עושים ? הרי המהירות המוצהרת של צורב חיצוני היא נניח X48 או X42, בתנאי שעובדים ב USB 2. ב USB 1.1 , מהירות העברת המידע נמוכה בהמון (פי 200?) מ USB 2. אז השאלות הן: א) האם יש אפשרות בכ"ז לחבר צורב חיצוני - בהנחה שלא נורא אכפת לי שבמקום 3 דקות זה ייקח 20 דקות לצרוב ? ב) האם יש דרך להתקין USB 2 (צריך לזכור שזה נייד) - ואם כן אפשר קצת פרטים (בעיקר מחיר) ? ג) האם יש צורבים חיצוניים שאפשר לחבר בדרך אחרת ? חוצמזה - על איזה צורב חיצוני הייתם הולכים (המבחר די דל - פלקסטור משני סוגים - ר…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שמעו אני קונה מחשב אוטוטו ואני רוצה להעביר את כל המסמכים השירים ומה שאני צריך מההארדיסק הישן אל החדש איך אני עושה את זה אם אין לי צורב?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המתחרים : Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit ש"ח646 או את ה 200GB אני פשוט לא יודע ממש כי אני רוצה כמה שיותר לחסוך בזה וזה כולה ארדיסק לא צריך כל כך הרבה אבל עדיף עכשיו מאשר אחר כך להיתקע אתם מבינים, אני יחסית מוריד הרבה משחקים וסרטים ותוכנות יש מקום אחר בשבילם. או את ש"חWD SATA 160GB 8MB 7200 RPM -565 או אם יש לכם המלצה לארדיסק אחר חופשי ואני צריך חיבור סאטא ככה אני לא יודע אם זה קיט ובעיקרון אין לי תמיכה ב NCQ ככה שזה לא ממש לחוץ יש לי MSI NFORCE 3 K8N NEO PLATINUM 250GB אבל אולי לשידרוג עתידי, אז יאללה תעזרו לי אני ממש משתגע מזה לא יודע מה יותר טוב. :s05:
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עד כמה השיפור בביצועים משמעותי ? האם כדאי ? אני מתנגד ל RAID 0 בעיקר בשל הסרבול : צריך לחבר פיזית את הדיסקים בהתאם צריך לקנפג ב BIOS צריך לקנפג במערכת ההפעלה אם אצטרך להעלות את המערכת מדוס (למשל כשיש בעיה בחלונות), אז הדוס לא יכיר ב RAID אם תהיה תקלה באחד הדיסקים, זה משפיע על כל המערך הסיכוי לתקלה כפול אם רוצים לבטל את המערך, צריך להריץ איחוד של הקבצים וכו' אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
האם הכונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport 2TB 2.5'' יתאים לטאבלט asus transformer infinity tf700t שברשותי? הכונן קשיח: http://ksp.co.il/?uin=15531 הטאבלט: http://ksp.co.il/?uin=16414 שניהם בעלי USB 2, אך אני לא יודע אם זה כל מה שעליי לברר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
בע''ה, שלום חברים, יש לי DOK 8GB ונתקלתי בו בתופעה מוזרה: לפי ה"עוגה" הכחולה-ורודה של בדיקת הנפח במחשב מצוין שיש לי כ-4.5GB פנויים וכ-2.5GB בשימוש. אולם מבדיקת הנפח הכללי שביצעתי לכל הקבצים על הDOK נפחם לא עולה על כ-500 MB ז''א שהמחשב כותב שבדיסק יש לי 2.5 GB בשימוש ובפועל על הDOK יש רק 500 מגה בשימוש. למישהו יש מושג מה קרה ?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד ונייח ובשניהם המורב מאותת לי שבקרוב אני יצטרך חדש... החלפת צורב בנייד זה עסק יקר למיטב זכרוני והם גם לא הכי אמינים ואילו בנייח זה זול ואין בעיה למצוא כונן טוב... חשבתי לקנות אחד חיצוני שיוכל גם להתחבר לנייח ומתי שצריך גם לנייד... (אני יודע שאפשר לעשות שיתוף קבצים אבל להעביר 4 GB זה הרבה זמן..) האם מישהו יכול להמליץ על צורב חיצוני טוב... (דרישותי שיהיה אפשר לצרוב DVD DL, אם אפשר שיהיה לו עוד חיבורים למעט USB אם קיים כזה דבר) תודה!
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה SEAGAT 10 BARAKODA 320GB. יש לי בבית 80GB של WD והוא 8MB BUFFER, אז אם אני יקנה את ה 320 שהוא 16, הוא יעבוד לי כמו 8MB ?? בקשר לRAID, ראיתי שיש לי תמיכה כזאת בלוח אבל לא הבנתי מה ההבדל בינה ל S-ATA2 רגיל ?< אני רוצה להשתמש בH.D כמו גיבויי ושמירה של קבצים.
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
בנפח של 80 ג'יגה עד 400 שח? אפשר קצת יותר ... אם יש לכם שאלות מסויימות תשאלו אני יענה בהקדם . תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני אסביר: קניתי דיסק קשיח של 80GB 8MB של מקסטור, כרגע יש לי דיסק קשיח של 40GB 2MB של WD - שעליו מותקן ה windows XP. והתקנים נוספים שיש לי: CD ROM - מחובר לדיסק הקשיח הישן. צורב DVD - מחובר בנפרד ללוח. אני מעוניין לעשות שהדיסק החדש יהיה ה Master (עליו יותקן ה XP) והדיסק הישן יהיה ה slave. אני חשבתי לעשות ככה: לפרמט את הדיסק הישן. לחבר את הדיסק הקשיח החדש ראשון ואת הישן שני. להתקין את מערכת ההפעלה על החדש. ואת ה CD ROM לחבר ביחד עם הצורב DVD. זה יהיה בסדר ככה? ולא הבנתי כלכך את הקטע עם הג'ימפור, כלומר מה צריך לעשות כשמחברים? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לרכוש SSD 120GB... חשבתי על זוג של 60GB כל אחד...עם רייד 0 בינהם...האם יהיה איזהשהו שיפור?? או שעדיף 1 של 120GB אני משתמש בתוכנות שדורשות עבודת רצינית של ההרד דיסק...
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם XP, לו 3 כוננים, וכנראה שאחד מחולק בפרטישן, כך שמופיעים 4 כוננים. כיצד ניתן לדעת מה הנפח של כל כונן פיזי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כאמור יש לי WIN2000 איך אני יכול לגלות בעיות ב HD עם יש בכלל :saint: עם הSCANDISK של 2000 אין שורה של BAD SECTORS ב2000 ולא רואים שהוא מתקן תקלה
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קיבלתי את התוצאות שמופיעות בתמונה שציפרתי. רציתי לשאול מה זה הדברים האלה שמסומנים בצהוב והאם ניתן לתקן אותם ?! עוד שאלה, היה לי הארד דיסק קודם של WD 160gb, וכשהוא התחיל להיות איטי, הייתי רואה דרך speedfan שלאופציה Power on hour count יש אזהרה...מה זה אומר וזה ישפיע גם כן על הדיסק ? אם יש משהו בנוסף שכדאי לדעת כדי לשפר את הביצועים וזמן החיים של הדיסק אני אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב 2 הארד דיסקים שמוגדרים על MASTER וגם כונן DVD שמוגדר על מאסטר. השאלה שלי היא אם זה משנה אם הם על מאסטר או סלייב? והאם להעביר אחד מהארד דיסקים או את הכונן לסלייב?
-
הDOK הגיע בFAT32.. אם אני יפרמט אותו לNTFS זה ישנה משהו?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
נקרע לי קצת הכבל חשמל ושחיברתי אותו לחשמל הוא עשה רעשים לא כ"כ נעימים. עכשיו הוא לא עובד. איזה שנאי אני צריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-