אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי חברי וחברות הפורום. שמעתי וקראתי בהרבה מקומות שהדיסקים של Verbatim הם הכי אמינים ומחזיקים כ15 שנה בערך. הלכתי לקנות באופיס דיפו כ25 דיסקים ב60 ש"ח כולל מע"מ, ואז הקופאית אמרה לי שיש מבצע שהשני בחצי מחיר. לקחתי עוד יחידה של 25. מתברר ש2 הקופסאות שקניתי של 25 כל אחד זה דיסקים PRINTABLE... הם חלקים בצבע לבן ועשויים ממעיין ציפוי של גומי. כתבתי עליהם עם דיסק מיוחד של דיסקים. רציתי לדעת האם זה יכול לפגום בדיסקים או לא. לפי הבנתי, על הדיסקים האלה צריך להדפיס עטיפה בעזרת מדפסת מיוחדת. ושאלה קצת בנושא אחר: האם הדגם WD5000KS נחשב לאמין? אשמח לפרטים נוספים עליו. (וסטון דיגיטל 500 גיגהבייט SATA) תודה מראש, אפי
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
DVR-S18LBK DVD±RW x22 Black Sata או DRW-22B2S DVD±RW x22 Black Sata איזה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אני מחפש מדרי לצריבת דיסק d.v.d בצורה הטובה ביותר...במיוחד לצריבת סרטים.והאם אני יכול לצרוב סרט שהוא פחות מ-700 מגה על דיסק רגיל ולראות במכשיר ה-d.v.d שלי גם אם הוא לא קורא divx והקובץ הוא לא d.v.d? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
ערב טוב לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא מצאתי דרך לפרמט כונן בחלונות 7 לפורמט FAT 32 , ניסיתי את השיטה דרך ה CMD אבל לצערי הפירמוט כשל . אשמח לשמוע כיצד ניתן לבצע פעולה זו תודה וערב טוב
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח חיצוני. אני מחפש דיסק קשיח בעל קיבולת של 1TB. שיהיה קטן (2.5 אינץ') ועדיפות לחיבור USB3.0 (עדיפות לחיבור בודד ולא פתרונות Y split כמו שהיה פעם בחלק מכונני ה- USB2.0) אם אפשר שיהיה לכונן 3 שנות אחריות זה יהיה עדיף. אני חושב לקנות ב- KSP פשוט כי נראה לי שבאזור שלי יש להם את המלאי הכי גדול (לפוחת על הנייר, בפועל רוב הכוניים לא במלאי לצערי) האם יש כונן שהוא יותר מומלץ מהאחרים באזור? היה כונן שהמליצו עליו כאן באתר וקניתי אותו הרבה אבל לצערי נראה שהוא כבר לא במלאי. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח למחשב נייד עקב כונן שנהרס, אני מחפש משהו לא יקר אבל עם ביצועים טובים, שלא יהיה SSD כי הם יקרים ? דגם המחשב הנייד הוא: G61-424CA של HP תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי LG 4165B והנרו לא צורב מעל X4, גם תוכנות אחרות. לאחי יש LG 4163B וגם הוא לא יכול לצרוב מעל 4. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
שלום , ברשותי דיסק פנימי SAMSUNG 103SJ בנפח 1T . הדיסק נרכש לפני כשנה וחצי . אחריות ל 3 שנים . בעבר שימש רק לאיכסון , היום יושבת עליו מערכת ההפעלה 100G והשאר במחיצה נפרדת לאיכסון . הרצתי את הבדיקה של SPEED FAN וקיבלתי את התוצאה המצורפת בצילום מסך עם התראה על ביצועים 86% וכשירות 90% . חצי שנה לאחר הרכישה הבדיקות לא היו 100% אבל עדיין טובות יותר מאשר היום . ד"א יש לי דיסק נוסף WDC WD2500YS , משנת 2008 שעליו ישבה עד לא מזמן מערכת ההפעלה . בבדיקה שלו קיבלתי : The overall fitness for this drive is 97%. The overall performance for this drive is 100%. בנוסף : ביצעתי הצלבה בין כבלי הSATA וחיבור ללוח אם וניתוח הביצועים נשאר אותו דבר . האם יש לי סיבה לדאגה לגבי הSAMSUNG ? …
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
WIN7 מכיל בתוכו את הדרייברים להתקנת RAID ? ערכת שבבים X48, אני מקווה שאין לי שוב צורך להכניס את הדרייבר בפלופי כמו שעשיתי לפני שנתיים.. אני מאמין שיש אפשרות לDOK, במקרה והדיסק לא מכיל בתוכו את הדרייבר.. דעתכם? כמו כן, כונן בודד של אינטל 80GB SSD יתן שיפור משמעותי לRAID0 של צמד ראפטורים? סה"כ המערכת לא איטית, ואני די מתלבט. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הפעלתי את סורק הדיסק ע"י לחיצה על מחיצה מסויימת ואז יש אפשרות בכלים של בדיקת שגיאות. זה הדבר היחיד שמצאתי שקשור לסורק הדיסק ואז אני מסמן בדיקת סקטורים פגומים ושחזורם אבל בסוף הוא לא רושם לי אם יש פגומים או אין הוא רושם שהבדיקה הסתיימה וזהו... איך אני יכול לדעת אם יש לי סקטורים פגומים? :AR15:
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
עד כמה השיפור בביצועים משמעותי ? האם כדאי ? אני מתנגד ל RAID 0 בעיקר בשל הסרבול : צריך לחבר פיזית את הדיסקים בהתאם צריך לקנפג ב BIOS צריך לקנפג במערכת ההפעלה אם אצטרך להעלות את המערכת מדוס (למשל כשיש בעיה בחלונות), אז הדוס לא יכיר ב RAID אם תהיה תקלה באחד הדיסקים, זה משפיע על כל המערך הסיכוי לתקלה כפול אם רוצים לבטל את המערך, צריך להריץ איחוד של הקבצים וכו' אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא מזמן עשו לי דיסק קשיח 80 GB ב-600 שקל ראיתי דיסק קשיח 160 GB במחיר יותר זול אז רציתי לדעת אם דפקו אותי ?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי נגן Jukebox של CREATIVE ויש בו הארדיסק של LAPTOP (ככה כתוב באינטרנט, וגם הוא נראה ככה).. יש אפשרות לחבר אותו למחשב רגיל ?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הדגם הוא WD NOTEBOOK אם אני לא טועה, ויש לו נפח של 640GB. כשאני מחבר אותו הנורה עליו נדלקת אבל כלום לא קורה, והמחשב לא מזהה שמשהו בכלל חובר. לאחר כרבע שעה הנורה על הכונן מתחילה להבהב, ונשמע "תיק" כל כשנייה וחצי. עדיין הוא לא מזהה שמשהו חובר. ניסיתי לחבר בכניסות אחרות, אבל זה לא עזר. האם אני יכול לעשות משהו, או כדאי פשוט לממש אחריות ולא להתחיל להתעסק איתו? ד"א הוא לא נפל או משהו.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין ?Optiarc AD-5170A DVD±RW x18,DL x8? ובין Optiarc AD-7170A DVD±RW x18,DL x8? שזה חברת NEC רוצה לקנות צורב DVD אמין אם יש לכם נצעה אחרת תתקבל בברכה רצוי להסביר למה סוג אחר
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מצאתי בZAP את הכונן הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 מישהו מכיר את זה\היה לו ניסיון עם הכונן הנל? ואם יש לכם המלצות לכוננים אחרים ב500 שקל (600 גג) אני אשמח. אני מחפש בעיקר משהו שיהיה אמין וזול, לא כל כך חשוב לי עניין החיבורים, גודל (פיזי) או הצורך לחבר לחשמל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היה פה טרד שאני לא מוצא אותו בו דיברנו על הטכנולוגיות העתידיות. היו שתי טכנולוגיות מובילות: בלו ריי שאותן הובילו 9 חברות ענק (סוני, פנסוניק, LG וכו'...). לעומתן טכנולוגיה של NEC וטושיבה שנקראה בלו לייזר או HD DVD הטכנולוגיה השניה לפי דעתי יותר חכמה שכן אינה דורשת שינויים מהותיים במערכות הייצור של הדיסקים. כמובן שהפורמט הזוכה יגרוף תשלום תמלוגים ענק מכל המשתמשים ולכן מתנהל קרב לא קטן בנושא. ההודעה הבאה אומרת ש FOX אימצו את את הבלו ריי של סוני כפורמט הבא מה שאומר לדעתי מכה לא קטנה ל NEC וטושיבה. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=10884 שוב כמו בווידיאו (שם הקלטות הגדולות ניצחו את הקטנות למרות שהקטנות הרבה יותר נוחות), נראה שיש יתרון לגודל גם אם אין …
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 16GB SDHC מהדגם הזה: http://www.adata-group.com/EN/product_show.php?ProductNo=ASD2CL6BU עבד לי פעם/פעמיים ועכשיו פשוט מסרב לעבוד המחשב נתקע עד שאני מוציא אותו מקורא הכרטיסים. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בכל אתר של מחשבים אני רואה דיסקים קשיחים של אותה החברה באותו הגודל אבל שבאחד מהם יש JS JB KS YS מה זה כל הדברים האלה? מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי ע"י אמצעים ביתיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן , שמדברים פה על הארד דיסקים ירוקים שהם כביכול יותר איטיים ואומרים שהם טובים למטרות אחסון מה זה אומר אחסון? אחסון מידע ולא לגעת בו ? או אחסון שירים סרטים ותמונות בשימוש יומיומי ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הי אני מתכנן לבנות file server עם בין 4-6 כוננים קשיחים שיחוברו ב raid5 את כל המערכת אני בונה על ubuntu server אני חושב על זה כבר הרבה זמן וממש נכנסתי לעומק העניין אבל כל פעם יש משהוא אחר שמציק לי עכשיו יש לי 2 שאלות (והפעם בנושא כוננים קשיחים) ראיתי בחוות שרתים שיש נורה שאומרת מתי הגיע הזמן להחליף כונן איך אני דואג שבשרת שלי יהיו נורות כאלה לכל הכוננים דבר נוסף אני רוצה לבצע מעקב של נתוני ה s.m.a.r.t של הכוננים איך אני ידע איך לשייך שם לוגי לכונן פיזי יכול להיות שהשאלה האחרונה קשורה יותר לפורום linux אז... אם צריך אני ישאל גם שם המון תודה urinka
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה לפניי כמה זמן הייתה לי בעיה במחשב שלוח האם לא זיהה את כונן דיסקטים בשום חיבור פנימי ועד היום אין לי כונן דיסקטים יש לי צורב במקום עכשיו לשאלתי העם אני יוכל לחבר כונן דיסקטים ב-usb למחשב למרות שהלוח אם לא זיהה את הכונן בחיבור פנימי והעם יש כונן דיסקטים בחיבור usb ותודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-