עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך דיסק קשיח נייד לצורך אחסון לכידת וידאו גם בבית וגם במעונות בלימודים. עשיתי חיפוש ועדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: מוצר קומפלט סדרתי או לקנות מארז בנפרד ודיסק בנפרד ולהרכיב. האם מארז חיצוני טוב מאלומיניום ללא מאוורר (כגון vantec thermaltake) טוב יותר נגיד מהמארז של WD עם המאוורר? נ.ב. - אם אני הולך על קניה בנפרד של מארז סביר להניח שאני כבר אשתמש בWD6400AAKS שיושב אצלי במגירה סגור באריזה- אבל אין לי בעיה לקנות משהו נוסף אם זה יהיה יותר טוב בגלל שזה לצורכי וידאו נראה לי אני אוותר על גדלי 2.5" בכלל הסלד הנמוך. בלפטופ אין ברירה ואני אסתפק בחיבור USB2 , בבית אני מעדיף ESATA ולכן מחפש מוצר שכולל הכל בבאנדל.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by kebibas,

אני צריך כונן קשיח חיצוני לשמירת קובצי מדיה, בחיבור eSATA. חשבתי על הכונן סמסונג 2Tb F4 ועל המארז NexStar 3 של Vantec http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ניר_,

היי, עכשיו אחרי שינוי כל ההארדיסקים במחשב (raid0 של 320AAKS ו-500 נוסף) כל ה hd-bays תפוסים ויש לי עוד 250KS שאני רוצה לחבר חיצונית למחשב. מבקש המלצה למארז בתקוה ממישהו שיש לו ומרוצה לפי הצרכים הבאים: 1. ממשק פנימי SATA. ישמש כמו שאמרתי ל 250KS 2. חיבור חיצוני גם SATA - יתחבר למחשב דרך eSATA בחלק האחורי של המארז, וגם USB2, גם בשביל האופציה לקחת ממקום למקום וגם כדי לחבר ל PS3. (יש לי על הלוח FIREWIRE אבל אני אוותר כי לדעתי המחיר גבוה יותר) 3. לא ממש חשבתי על תקציב... 4. לא אכפת לי אם יהיה "יפה" אבל שיהיה אמין. תודה ניר_

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי HDD שולחני 3.5 ואני מעוניין להרכיב אותו במארז יעודי ע"מ שיתפקד כדיסק(גיבוי) חיצוני. דרישות: USB3, מתאים לדיסק של 2TB בגודל 3.5 ו- 7200RPM, מספיק מאוורר וכמה שפחות וויברציות. אשמח להמלצה למארז כזה עד 100 ש"ח. תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, מחפש המלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח 3.5" SATA II. מניסיון שלכם, איזה תכונות חשובות צריך להיות לו? מה אתם אומרים על הדבר הבא שנמכר בקייאספי:http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=675

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by motorishta,

לילה טוב, ברצוני לרכוש מארז חיצוני להארדיסק בעל נפח של 1T, הכי חשוב שהוא יהיה בעל יכולת איוורור או לפחות פתחי איוורור, ושיהיה עם יציאות usb ו-esata. תודה רבה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

אני מניח שאין יותר מידי התלבטות בתחום אבל עדיין רציתי להתייעץ, אני מעוניין להזמין מEBAY התקציב הוא עד 100 שקל מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.ebay.com/itm/WD-My-Passport-2-5-2-5-inch-External-Hard-Drive-Storage-USB-3-0-SATA-Case-Box-/330951386840?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item4d0e3d66d8 רק שיש כמה דברים שנראים לי מוזר לא מצאתי בשום מקום באתר של WD שבכלל קיימת אופציה כזאת לקנות מארז בנפרד וגם בתמונה של המוצר הכבל USB הוא לא כחול ככה שאני בספק אם זה באמת USB3.0 מצד שני המוכר מכר כבר 185 כאלה והמחיר לא רע בכלל.. מה אומרים? יש גם בTMS ב100 שקל מארז של AGESTAR אבל הוא לא נראה כאילו הוא שווה את הסכום הזה.. http://www.tms.co.il/product/8466 אני מחפש שיגן ברמה גבוהה …

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. שלום לכולם א.יהיה בעייה לנגן ווידאו דרך כונן קשיח בDVD למיניהם דרך USB ? 2.אני רוצה המלצה למגירה עדיפות לSATA + IDE. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=809 ראיתי את זה אבל אינני מכיר את החברה. 3.מילת המפתח זה נוחות ואמינות,זה יהיה דיסק בשימוש דיי אינטנטסיבי. 4.האם יהיה בעייה בחלק מהDVD להתמודד עם דיסקים של 500GB? תודה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  9. שלום רב חברים, אני צריך המלצה למגירה לכונן קשיח [samsung 2TB 5400 אם זה משנה..] שיחובר באמצעות USB לסטרימר Popcorn Hour A-210. כמה שיותר שקט אך יחד עם זאת שיהיה איוורור קטן להארדיסק.. זה חשוב. תודה רבה!

10. Started by Krazy-Hawk,

שלום , אני מחפש דיסקים טובים לצריבה לצורב שלי. אני צריך למטרת צריבה של סרטים, פרקים של סדרות, מופעי סטאנד אפ, בקיצור הבנתם דיסק שיחזיק מעמעד הרבה זמן, הבעיה שאין תקציב ל-VERBATIM וסילברן לייין זה דיסקים חרא ממה ששמתי לב... אז מה יש ביניהם ?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by k-o-b-y,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למדיות לצריבה לצורה Nec 4551 מהן אני אקבל את איכות הצריבה המירבית. מקריאת הביקורת ב cdfreaks קראתי שהצריבה עם המדיות Verbatim MCC 004 הייתה טובה. האם אלו הדיסקים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2007_2009_1235&products_id=6358 ? תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by Crash5,

שלום לכולם, אני יודע שהנושא הזה נטחן מכל הכיוונים אך כיום כולם כבר לדון במדיות של DVD, אני מעלה בפניכם את השאלה הנצחית. אני מבקש המלצה למדיית CD-R איכותית שתחזיק זמן רב ותקרא באופן חלק. אשמח גם לקבל קישור לאתר מחו"ל שעוסק בהשוואות של המדיות השונות בשוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by Humpo,

לאחרונה קניתי DOK של חברת SanDisk בגודל 1GB. למזלי, מצאתי מדריך מפורט על DOKs באינטרנט. בין השאר, הוא כולל רשימת תוכנות שמיועדות במיוחד לDOKs כגון: Portable Firefox Portable Thunderbird Metropipe's Portable Virtual Privacy Machine Linux - שזו בעצם מערכת הפעלה שאפשר להתקין על DOK. וגם תוכנות להצפנת מידע על הDOK. כמו כן, האתר כולל טיפים לרכישת DOKs והסבר על נושאים רבים אחרים הקשורים לDOKs. כתובת האתר היא: http://www.myedvisor.com/usbflashdriveguide/index.htm מה דעתכם על האתר, האם אתם מכירים אתרים דומים? נ.ב. לפי דעתי, האתר בנוי בצורה טובה מאוד ומספק מידע רב על הDOK ועל השימושים שלו.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח להמלצה לזיכרון כזה. בחנות מסויימת וגם ברשת קראתי אזהרות לגבי המיקרו SD של סאנדיסק (קבצים וספריות נעלמים). מי שמכיר, אשמח לחו"ד על המיקרו SD של TRANSCEND. תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by netanel38121,

שלום. אני צריך המלצה ל2 כוננים קשיחים שישמשו למערך RAID 1 בנפח 1TB יש לי לוח אם דגם:Gigabyte GA-EP45-DS3R לא משנה לי אם זה יהיה WD או סאייגט העיקר שיהיו טובים. אני יודע שזה לא נועד לגיבו, רציתי לשאול אם זה יפריע לשחק משחקים ולעבודות. תודה מראש .

• 30 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by Zrizi,

מעוניין בכונני SSD להקלטת סיגנל וידאו. הסיבה לSSD הינה עמידות לרעידות. מעוניין ביכולת כתיבה של 20 מגה לשנייה, ולצורך זה מעוניין במערך Raid0. למשל 5 כוננים, משום שלהבנתי בניגוד למהירות קריאה, מהירות הכתיבה של כונני SSD אינה גבוהה במיוחד. סך כל הנפח הדרוש הינו מינימום 500G, ועדיף יותר (בהתאם למחיר). א. אשמח להמלצה לדגם SSD מתאים לדרישות. ב. האם יש צורך בבקר Raid מיוחד ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by dvirba,

שלום, אני מעוניין להקים מערך גיבוי ביתי בנפח של 1TB. אמור בעיקר לשרת מחשב מרכזי אחד, עם גישות ספורדיות ממחשבים אחרים. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM. תקציב משוער של 1000-1500 ש"ח. דרישות החובה הן - 1. הנפח המבוקש 2. אמינות 3. תמיכה ב-RAID-0 (MIRROR( רצוי מאוד 1. שקט 2. תמיכה ברשת (NAS?) 3. ניתן לבצע שינויים בעתיד (הרחבות, החלפות וכו') בעדיפות בינונית 1. תפקוד גם כשרת מדפסות (מדפסת משולבת של HP) 2. תוכנת גיבוי נוחה אני מתלבט לגבי האפשרויות הבאות 1. רכישה של פתרון NAS התומך ברשת 2. רכישה של ראוטר התומך בחיבוריות USB למערך אחסון 3. רכישה של מארז דיסקים, אשר יחובר פיזית למחשב המרכזי ומשם ישותף ברשת. האם יש אפשרויות נוספות שכדאי לשקול? בעתיד, אגב, אני צופה שארכוש מזרימדיה או אבנה…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  18. היי, אני מתכנן שינוי של מערך הכוננים במחשב וזקוק לייעוצכם. אני מעוניין לרכוש באמזון כונן גדול בנפח 2-3 טרה. הוא בעקרון מיועד לאחסון אולם נשאלת השאלה היא האם כדאי יהיה להריץ ממנו גם את ה-OS? כיום מערך הכוננים שלי הוא כמופיע בתמונה, ולדעתי רק כונן #2 הוא SATA2 ב-7200 RPM. האם יהיה כדאי להתקין עליו OS ולהשתמש בכונן הגדול לאחסון בלבד? או כאמור להשתמש בכונן הגדול בלבד וממנו לתפעל הכל, מבלי להשאיר אף אחד מהכוננים הקיימים? שתי שאלות נוספות הן: 1. איזה כונן מומלץ מההיצע של אמזון? בבקשה מתוצרת WD ולא יצרן אחר. 2. בראייה לטווח הרחוק, האם SATA 3 ייתמך גם בחיבור SATA 2? התקציב אגב הוא גמיש ונע סביב ה-600 ש"ח. תודה חבר'ה [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by bneli,

בעקבות שידרוג לSSD הוצאתי את הכונן מערכת הישן (1 טרה של סיגייט) והשארתי ככונן משנה את ה3 טרה עכשיו הכונן טרה עדיין טוב וחשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי ואבל אני צריך מתאם מסויים אני חושב יש לי בלוח 2 יציאות ESATA וחשבתי שאפשר שיעבוד שמה ואבל זה לא מתחבר אליו(צריך כבל מיוחד?) האם צריך חשמל חיצוני (כם עם USB )?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הבקשה בגוף ההודעה . משהו אמין וקל לתפעול.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by andrei21,

בבקשה המלצה לדיסק קשיח נייד בעל קיבולת 1.5-2 טרה רצוי 2 שמעתי שהניידים נוטים להתקלל מהר אז מבקש משהו איכותי. רצויי שיהיה מאוד נייד

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by BONO,

אני מחפש סידירום מהיר מאוד מאוד מאוד ושקט מאוד מאוד מאוד יש לי צורב של ימאהה וכשאני מכניס לו דיסק הוא פשוט ממריא והמשחשב נתקע עד שהוא נרגע אז אני מחפש סידירום שיעבוד מאוד מהר יהיה שקט וילך חלק עם המחשב הכסף לא בעיה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  23. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

הי, בדקתי כמה מהדגמים הנפוצים והתחלתי להתבלבל. ההתלבטות כרגע בין שני דגמים של Seagate, ה-Backup Plus, שקראתי עליו ביקורת מצוינת ומופיע פה - https://www.tms.co.il/product/11962 והשני מדגם STAY2000202, שאם אני לא טועה מופיע גם תחת השם Seagate Expansion. לא מצאתי עליו ביקורת ממש טובה כמו זו שמצאתי על ה-Backup Plus, אבל הוא נמצא כרגע במבצע די אטרקטיבי לפי מה שאני מבין, רק ב-400 שקל, פה - http://bigdeal.co.il/default.aspx?CampaignId=9286 רציתי להתייעץ לפני הרכישה. כמובן שאשמח לשמוע המלצה על כוננים אחרים בנפח 2TB. אין דרישות מיוחדות, רק שיהיה אמין (בעיקר) ונוח לשימוש. תודה. גל

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לקנות כונן חיצוני לגיבוי. אין לי בעיה שהוא יהיה 3.5", אבל במהלך חיפושיי נתקלתי בכונן הבא: [table][tr][td] דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Portable Drive נפח 1000GB [/t]http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 הוא במחיר ממש סביר לדעתי ביחס לכונן 2.5 ומכיל 1TB. האם כדאי ללכת עליו או על כונן 3.5? (ההפרש מצדיק את זה?) תודה רבה! [/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by kolxxx,

שלום לכולם, אני רוצה לייצר מקום מרוכז אחד שיכיל ספריית סרטים וסדרות לכל הבית. חשבתי על אמצעי אחסון כלשהו שמחובר ישירות לרשת (מעין שרת קבצים). אני רוצה משהו שיספק יכולת ל-3 מחשבים לצפות בסרט בו-זמנית. חשבתי על Seagate Personal Cloud או על Western Digital My Cloud.. האם מישהו מכיר? האם ממליץ? האם יעשו את העבודה? אשמח לשמוע המלצות, תודה!

• 12 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים