אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי במחשב איזה 160 ג'יגה של דברים שמאוד חשובים לי, אז חשבתי לקנות איזה כונן גיבוי שאני אשמור עליו את כל הדברים למקרה שהארדיסק שלי יימחק או משהו. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כונן גיבוי חיצוני ורציתי לדעת מה החברות והדגמים המומלצים הנפח הרצוי הוא לפחות 500 גיגה תודה מראש רועי
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מחכה כמה יחידות עבור גיבוי מתגלגל של כמה דברים חשובים רכישה מהארץ
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
- 2 followers
-
-
היי , מבקש המלצה לכונן גיבויים חיצוני בעל נפח 4Tb מינימום עם אפשרות לענן בייתי . מה דעתכם על זה ? כונן קשיח חיצוני Western Digital My Cloud WDBCTL0040HWT 4TB USB 3.0
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום! היום נקרעה לי הגומייה בdvd/r והוא לא נכנס. עכשיו אני צריך לקנות חדש. אני צריך המלצה לכונן חדש במחיר זול ושיהיה חיצוני (חשוב). השימושים שלי הם כלליים ולא ספציפיים. האם סביר שעוד מעט כבר לא ימכרו דברים לdvd וכדאי לי לקנות בלו ריי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שה-WD 500 GB הלך לעולמו כנראה סופית, הגיע הרגע להתלבט בקנייה של כונן חדש. בעיקרון הבנתי ש-WD שולטים בתחום ביד רמה, אך האם יש המלצות אחרות? קשיחים מומלצים של סמסונג? אגב, אני עדיין מתלבט בין חיצוני לפנימי, מה שחשוב לי בסופו של דבר זו האמינות. האם קיים איזה קונצזנוס על האמידות של הפנימיים לעומת החיצוניים? בנוסף, האם זה משנה 2.5 או 3.5 חוץ מהקטע של החיבור לחשמל? תודה רבה, ותתפרעו.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני למחשב ראיתי את שני האפשרויות האלה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11552 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11436 ניסיתי לבדוק ולא מצאתי הבדלים בינהם..יש בכלל? בכללי אני מחפש כונן של 1 טרה חיצוני שיהיה לו חיבור USB3 יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש כונן חיצוני , עדיפות לאחד קטן (2.5 אינץ אם אני לא טועה) , נפח הרצוי הוא בין - 1 ל- 2 TB תקציב: עד 300 ש"ח עדיפות לאחד שאפשר להזמין גם כיסוי מעדיף לקנות בארץ עם אופציה לאמזון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, ברשותי כונן חיצוני של WD בעל נפח של 2 טרה בחיבור SATA II, בכונן הזה נשאר לי עוד כ30 גיגה. אני יחסית מרוצה מהכונן,לא נתקלתי בתקלות איתו,אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לרכוש עוד כונן חיצוני שיהיה בעל אותו נפח(או יותר) אך הפעם עם חיבור SATA III בגלל קצב העברת הנתונים. האם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי בעל הקרטריונים שאני מחפש: - נפח של 2 טרה(או יותר) - SATA III -עדיפות לחברה אמינה -יחסית זול,אבל המחיר לא מהווה פקטור.במידה והפריט אמין ואיכותי,אפשר להתפשר על מחיר תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מעוניינת בכונן נייד. האם יש כונן מומלץ או שהרוב אותו הדבר? מחירים הבנתי שבין 400 - 800, יש סיבה לקנות את הכי יקר? הבדלים משמעותיים באמינות או ברעש למשל? חברה מומלצת? אשמח להפניה למקום עם התשובות או עם מישהו מכם יוכל לתת לי המלצה זה עדיף. תודה רבה,
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שתמליצו לי על כונן חיצוני של טרה בייט השימוש העיקרי שלי הוא לשמור עליו סרטים וסדרות שאני מוריד המהירות של הכונן היא לא דבר חשוב כלכך בשבילי לא אכפת לי לחכות 2 דקות בשביל להעביר סרט ומספיק לי חיבור USB 2 אני נראה לי ילך על 3.5 (לא נראה לי שיש טרה על 2.5 נכון?) העיצוב גם לא ממש משנה לי אני מחפש משהו בסביבות 400-500 שקל ועם אחריות של 3 שנים לפחות יש דברים חשובים שאני מפספס שאני חושב שהם מיותרים אבל כדאי בכל זאת?(חיבורים מסוימים או משהו בסגנון) הטווח מחירים שנתתי סביר נכון? יש המלצות על דגמים (להתקרב או לא לגעת)? תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי להגיד שאני רוצה אותו חיצוני כדי שאני יוכל לחבר אותו ל DVD בעזרת USB ולראות את הסרטים ככה בטלוויזיה בדקתי בזאפ וראי…
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות. תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה לכונן חיצוני 1TB אמין וטוב מ-KSP או מכל חנות אחרת.. http://ksp.co.il/?select=.1033..371..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני שיהיה לי למספר שימושים - גיבויים, העברת מידע(חשוב נושא הניידות) לכן החלטתי שאני רוצה 2.5" שמתי עין על 2 דגמים - 1. My Passport Essential של WD 2. FreeAgent Go של Seagate בתקציב שלי את הסיגייט אפשר לקחת בגרסת ה-500GB ואת ה-WD בגרסת ה-320 בוא נגיד ככה - אני ימצא מה לעשות עם 500GB, מה דעתכם על כל אחד מהכוננים ? האם אחד מהם טוב יותר מהשני במהירויות כתיבה / קריאה באופן משמעותי או שאפשר לקחת את החצי טרה של סיגייט בראש שקט ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, האפשרויות כרגע באמזון: [h=5]Seagate Backup Plus Slim 2TB Portable External Hard Drive with Mobile Device Backup USB 3.0 (Blue) STDR2000102 - ב- 90$[/h][h=5]WD Elements 2TB USB 3.0 Portable Hard Drive - ב- 88$[/h][h=5]Transcend 2TB StoreJet 2.5-Inch Portable Hard Disk Drive - המומלץ של הפורום - היה אתמול ב- 93$ אם אני זוכר נכון. היום קפץ ל 110$[/h] הא לדעתכם כדאי לקחת אחד מהשניים הראשונים? או לחכות שאולי מחר ה transcent יירד? ה- wd elements לא מוצפן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מהן החברות המובילות כרגע בשוק הכוננים הניידים. אני מעוניין לקנות כונן בנפח 1TB או 2TB במידה והפרש לא גדול. אשמח לדעת אילו חברות מובילות ואילו כוננים נותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בבעלותי מחשב (AMD 455, 4GB DDR3, ATI 5770 ושני כוננים 1TB WD ו 1.5TB של SG) אני משתמש במחשב בעיקר למדיה ומשחקים. מזה זמן רב הכוננן של SG עושה בעיות, תוקע ומאט את פעולת המחשב באופן קיצוני. עלה לי רעיון להשתמש בכונן חיצוני 2TB לאיחסון כל המדיה. ובנוסף לקנות כונן SSD לשיפור ביצועי המחשב. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע להצעה הנ"ל ולנחיצותה. ומידה והיא מתקבלת על הדעת אשמח להמלצות (יש להוסיף כי אני חייל ותקציבי מוגבל). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני נעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה כונן חיצוני מומלץ? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו :'( ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך אם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לשני כונני USB חיצוניים אחד בגודל 2.5" והשני 3.5" לשניהם אין צורך לחיבור נוסף מלבד USB2. גודל: 500GB בשני המקרים תודה רבה, Teapot.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתיד לכנות את המזרים מדיה הנ"ל ומתלבט לגבי כונן חיצוני. אין לי כל כך הרבה מושג בחיבואים שיש במזרים מדיה ואני אני אנסה לפרט. אני מעוניין שהכונן יתחבר למזרים מדיה בחיבור המהיר ביותר. החיבורים במזרים מדיה הם: 1x USB 2.0 slave 2x USB 2.0 host (placed at front and back panel each) SATA Hardware Reset Button את התוכן (סרטים וכ"ו) אני אוריד דרך המחשב הנייד או דרך הPC שלי, ואז אני אנתק את הארד דיסק יקח אותו ליד המחשבים יחבר "וישפוך" לתוכו את הסרטים. ואז בחזרה למזרים מדיה. איזה הארד דיסק מומלץ לפי הצרכים שציינתי? תודה מראש על הסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה לכונן חיצוני בגודל 1 טרה לצורכי גיבוי ואחסון של סרטים,תמונות ומוסיקה תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן חיצוני 1TB שמיועד לחיבור לLCD לצפייה בתכני HD. אם ההבדל במחיר הוא לא משמעותי היה נחמד שהוא לא יצטרך חיבור לחשמל. הבנתי שחיבור USB 3 הוא מאוד מהיר, האם המחשב צריך גם לתמוך בזה או שברגע שהכונן תומך אז זה עובד? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-