עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אוקיי, אז תראו מה קיבלתי היום (MCC 03): בהתחלה אני הולך לגבות (NEC3520AW, FW: Dee's 1.0UF) משחקים שיש לי, המשחקים הם למחשב בלבד, לא לשום קונסולה. חלק אני הולך לצרוב כ- ISO על הדיסק, וחלק אני הולך לעשות כ- Autorun. ניקח לדוגמה את הגיבוי של רידיק - אני הולך לצרוב אותו כ- Autorun ישר מהדיסק. המטרה שלי: ללכת על בטוח, ומקסימום תאימות. האם להשתמש ב- DVD-R או DVD+R @ DVD-ROM? לפי האתר של החברות שיצרו את הכוננים שלי (3520A ו- ASUS 16x, הצורבים תומכים בצורה מושלמת בשני הפורמטים, אז לא תהיה בעיה). עוד משהו שאני צריך לדעת? (אגב, איפה אני מאשר את הביטסטינג?) תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by motii011,

יש לי לוח אם מסוג Biostar G31-M7 TE ורציתי לעשות RAID 0 הבעיה שאין לי כניסת RAID מה שמחייב אותי לקנות בקר שיתחבר ל PCI שאלתי היא איזה בקר כדאי לי לקנות? בנוסף יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך שמתחבר לי ליציאת AGP והמאוורר שלו דיי חוסם את הכניסות ל PCI השאלה אם יש מה לעשות עם זה או שפשוט לקנות לוח אם חדש... לוח אם חדש יחייב אותי לקנות עם התאמה למעבד שלי שהוא E7500 כך שאני סתם יוציא מחיר גבוה בלי אפשרות להשתדרג בעתיד למעבדי I COR 5?

3. החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3168&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12109 איך הוא ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. חשוב שיהיה שקט ולא מורגש תודה.

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by EAD,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3165_3101&products_id=25385&PHPSESSID=e1d5b5e229f5acc33b1e3adc5a335c48 OCZ Throttle eSATA Flash Drive 32Gb השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בו באותו הזמן גם כ USB וגם כ ESATA ? כלומר, אני יכול להכניס אותו ל ESATA, לרשום נניח X נתונים ולקרוא Y נתונים וכו'. ואז להוציא, לחבר אותו ל USB2 ולהשתמש בו עם אותם X ו Y נתונים וכו'? כי יש לי לדוגמא כונן USB חיצוני שגם אפשרי לחבר אותו ל ESATA (לא כונן USB, אלא HD חיצוני כזה שמתחבר גם ל USB וגם ESATA) ושם עבור חיבור ESATA אני צריך לפרמט אותו מחדש וכל זה. מה אתם אומרים פה? אני פשוט מפחד לקנות ואז שיתברר לי שבמחשבים שיש ESATA אני יכול להשתמש ובמחשבים שאין, אני לא (אלא אם אני מפר…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. שלום, בנסיון לצרוב על מדיה DVD - RW מתקבלת הודעה : Optiarc DVD RW AD-5170A comunication faliur בוצעה בהצלחה מחיקה (קצרה וארוכה) למדיה. מדובר בצורב : Sony DVD-RW AW-G170A מה פירוש ההודעה ? האם המדיה (הדיסק שעליו כותבים ) דפוקה, או שיש בעיה בצורב? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by danatg,

היי, שני הדגמים הנ"ל נמכרים באותו מחיר ולא הצלחתי להבין את ההבדל בניהם. איזה מהם מומלץ יותר לשימוש? תודה

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  10. הבעיה שלי היא ככה... יש לי צורב (LG 52X24X52) ואין לי עוד כונן דיסקים אחר במחשב. עכשיו, אני רוצה לצרוב מדיסק מלא לדיסק ריק. אני נכנס לתוכנת הצריבה (Nero 6 Ultra Edition), לאחר מכן לקטגורייה Copy CD ואז לוחץ על Copy. במצב הזה זה כותב לי בהודעת MsgBox להכניס את הדיסק המקורי (למרות שהוא בפנים!!). ובעצם יש לי אפשרות רק של Cancel, ככה שאי אפשר להתקדם בצריבה. האם מישהו נתקל במצב כזה? מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה, ולצרוב מדיסק לדיסק כמו שצרבתי בעבר כרגיל? תודה מראש לעוזרים :-*

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by georgeg,

בארצות רבות יש חיבור מהיר לאינטרנט, שהוא באמת מהיר, ולא רק התשלום עליו מהיר :-) של עשרות מגה (ביט) לשניה, מה שמעלה את התהייה הבאה : מהי מגבלת מהירות הכתיבה של דיסקים קשיחים מסוג IDE / SCASI / SATA / SATA II ? (עם X סל"ד כמובן, נניח 7,200) או במילים אחרות, כמה מגה לשניה מסוגל כל דיסק קשיח לכתוב בשניה ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by crik,

אהלן, אני רוצה דיסק נייד לגיבוי המחשבים שלי, מדובר על 6 מחשבים. אני רוצה שיחובר ישירות לSWITCH ע"מ שאוכל לגבות חומר מאד חשוב. (מ1TB והילך) אשמח להמלצות. תודה, משה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מחפש תוכנה לביצוע בדיקת מהירות ב USB3 עם התקן USB האם יש תוכנה חינמית מומלצת ? CrystalDiskMark ? או משהו אחר מומלץ ?

14. צריך המלצה דיסקים לצריבה בשביל LG DVD±RW GSA-H10AK x16 כמות דיסקים 50 אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל אני קניתי כמה פעמים דיסקים והם לא התאימו לצורב מהירויות 16וX מהירות צריבת DVD 8וX מהירות שכתוב DVD 48וX מהירות צריבת CD 48וX מהירות קריאת CD

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש זיכרון נייד למטרת אחסון סרטים.הביצועים חשובים לי ואני מוכן להשקיע עד 100 שח' מתלבט כמה נפח לקנות? ואיזה חברה?,דגם? וביצועים ביחס למחיר?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  16. איך אני יכול לראות את הטמפ' בכונן WD MYBOOK שמחובר ב-USB ? SPEEDFAN, EVEREST, HDTUNE מראות רק דיסקים פנימייים תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by tomer_bb,

שלום מישהו יכול לעזור לי איך צורבים דיוידי מוגן - copyrighted תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by RazorJunior,

אז ככה: יש לי DVD-ROM LG DRD-8160B x16 עם firmware פרוץ RPC1. כשאני מכניס דיסק (שר הטבעות שיבת המלך) ה DVD Decrypter נותן לי מספר נתונים: Disc Information: Status: Complete Erasable: No Sessions: 1 Sectors: 3,929,310 Size: 8,047,226,880 bytes Time: 873:12:60 (MM:SS:FF) Physical Format Information: Book Type: DVD-ROM Part Version: 1 Disc Size: 120mm Maximum Read Rate: 10.08Mbps Number of Layers: 2 Track Path: Opposite Track Path (OTP) Linear Density: 0.293 um/bit Track Density: 0.74 um/track אבל במהלך ה RIP, ה BUFFER לא מתייצב אפילו לרגע, כל הזמן קופץ מעלה מטה... בסופו של דבר אלו התוצאות: I 15:18:15 Operation Successfully Completed! - Duration: 00:45:20 I 15:18:15 Average …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. קניתי דיסק חיצוני בגודל 1.5T של סמסונג HX-DU015EC‎. חילקתי ל 3 מחיצות שוות שאחת מהן מיועדת לגיבוי הדיסק הפנימי של המחשב שלי. כהעתקתי סיפריות גדולות לדיסק החיצוני, שמתי לב שהמהירות משתנה כל הזמן ושהזמן שנשאר להעתקה גדל וקטן כל הזמן. (אני לא מתיחס לתחילתהעתקה) בנוסף השתמשתי ב Paragon Partition Manager, יש שם אופציה לבדיקת הדיסק test surface וגם שם, למרות שלא נמצאו בעיות - הזמן לסיות הבדיקה עלה או ירד כל הזמן. האם זה תקין או שיש בעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש שיטה לשמור על המחשב, כך שביום שכונן יקרוס או איזה ווירוס יעשה נזק בלתי הפיך, אני יוכל לשחזר הכול בקלות ובזמן קצר. יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש בהרבה כסף אז אני חושב שהכי כדי להשקיע בדברים שישארו שנים כמו מסך VP930B שהוא מסך יקר אבל ישאר שנים במארז מעוד יקר שישאר שנים בספק וכו" אז הרדיסק הוא גם דבר שישאר שנים ואת המעבד וכרטיס המסך אני תמיד יחליף אז ככה אני הבנתי שעל RAPTOR יש 5 שנים אחריות שזה מעוד חשוב הוא 74GB שזה מספיק לי הוא עולה 990 שזה לא נורא ולא בשמיים השאלה שלי איזה חברה הכי ממולצאת חשוב לי השקט והאם לא הולך לצאת איזה משהוא חדש בתחום ששווה לחכות אליו (מה שממש לא נראה לי) והאם אני מחבר אותו רגיל או שזה מסובך ללוח אם החדש שלי (עוד לא קניתי אם זה משנה משהוא בלוח שאני צריך לדעת לפני שאני יקנה) וזהו אם יש לכם משהוא שאני צריך לדעת חוץ מזה אז תודה ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני רוצה גם…

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  22. עידכנתי קושחה דרך האתר של NEC ומאז המחשב עובד רגיל רק שאני מנתק את הצורב. יש מצב לבטל את העידכון לא דרך WINDOWS? יש מצב שדפקתי את הצורב ב-3 דקות ? HELP

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  23. חיברתי למחשב החדש שלי , בכניסת USB דיסק קשיח חיצוני של 160GB. נסיתי לפרמט אותו ב- NTFS וקבלתי הודעת שגיאה "the format did not comlete successfully" במחשב אחר זה הצליח אבל המחשב שלי לא מזהה את הדיסק עם הפורמט של NTFS. לעומת זאת ניתן לפרמט את הדיסק ל- FAT 32 ולעבוד איתו. היכן הבעיה שלא מצליח לפרמט ל NTFS ואיך ניתן לתקן זאת ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום, LG דגם GH22NS40 SonyOptiarc דגם AD-7260S באותו מחיר.. איזה? ואם אפשר למה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  25. ברצוני לקנות כונן קשיח חיצוני והשימוש שלו זה פשוט שאני שם עליו הרבה סרטים דרך המחשב הנייח והלפטופ מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=717077 הדברים שהייתי רוצה זה 500 גיגה בית,2 וחצי אינץ,שיהיה מהיר וזהו תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.