עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי WD My Book Home Edition 1TB, המחובר באמצעות כבל eSATA. בכל פעם שאני צריך להשתמש בו אני מפעיל את המחשב מחדש על מנת שמערכת ההפעלה תזהה אותו. חיבור הכונן למחשב תוך כדי שימוש בווינדוס לא נותן כלום, וגם בניהול דיסקים, לאחר סריקה מחדש של הכוננים לא מופיע דבר. יש דרך כלשהי לזהות את הכונן מבלי להפעיל מחדש את המערכת? תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by roes,

הכונן הקשיח הזה טוב? Maxtor 6Y160mo Diamondmax plus 9 Sata

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by kl00m,

אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. יש לי במחשב סרט של 3 דיסקים אני רוצה ליצרוב אותו לדיסקים דיוידי שלי. ויש לי דיוידי קורא רק VCD . ודיוידי מקורי. אז אים אני רוצה ליצרוב אותם אני חייב להמיר לVCD?? ** ועוד שאלה.. נגיד המרתי את שלושת הדיסקים לקבצים של MPEG בפורמט VCD . אני יכול להכניס דיסק של 4.7 גיגה אם 120 דקות . (למרוד ששלושת הדיסקים של הסרט זה יותר מ120 דקות) וליצרוב את כולם ביחד על אותו דיסק דרך הנרו?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by Pleomax,

מישהו מכיר את החברה? האם המדיות שלהם נחשבות איכותיות http://www.nashuamedia.eu/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dress,

שלום, אני זקוק ל-DOK בנפח של 256 מ"ב במחיר של כ-30 ש"ח. לצערי מוכרים DOK בנפח כזה במחירים גבוהים מאד. אשמח להמלצות על חנויות/אתרים במחיר הנ"ל. תודה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by hachling,

יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  9. שלום,יש לי 2 שאלות לשאול כאן בפורום: -האם כדאי בעידן שלנו לקנות כרטיס זיכרון SDHC בנפח של מתחת ל10GB? -האם צריבת קבצי ZIP גדולים בדיסק אחד עלולים לפגוע בקבצים שנמצאים בתוך ZIP? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  10. זה השרת שלי: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box גוף קירור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA790GPT-UD3H ספק כח Chieftec Green Angel 500W זיכרון פנימי Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 דיסק קשיח SAMSUNG Spinpoint F4 HD204UI 2TB 5400 RPM 32MB /X5 הגירסה שהתקנתי היא זאת: FreeNAS-amd64-LiveCD-0.7.1.5127 כשאני מפעיל את ההתקנה של התוכנה דרך הדיסק כבר בשלב של ההתקנה מופיעים לי רק 3 כוננים במקום 5, ושלושת הכוננים האלה הם מופיעים בביוס שהם על חיבור "master" והשניים שלא מופיעים הם על חיבור "slave" וכשהתקנתי את התוכנה(על USB) בכול זאת הכוננים לא הפיעו לי, איך אני יכול לפתור את זה??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מחשב עם 3 דיסקים 1. SSD לא מחולק 2. דיסק פנימי 2 טרה מחולק ל 8פרטישנים 3. דיסק 4 פנימי טרה מחולק ל 10 פרטישנים פורמט ב GPT דיסק חיצוני 4 טרה מחולק ל 10 פרטישנים כשאני מחבר את החיצוני לא רואם חלק מהדיסקים יכול להיות שלא רואים גם פרטישן אחד מהדיסק הפנימי של ה 4 טרה כנראה שעברתי את מס הדיסקים שהמערכת מתירה להציג ראיתי שיש פתרון שקוראים לו דינמיק דיסק של וינדווס 1. איך אני מעביר את המערכת / חלקה לדינמיק דיסק של וינדוס ? 2. מה החסרונות/ 'יתרונות - 3. כמה , אם בכלל אני מוגבל מבחינת פקטישנים / וליומים למערכת ? ואיך המערכת מתיחסת לזה ? 4. איך מתבצעת ספירת הוליומים והפרטישנים …

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום רב . אני מעוניין לקנות כונן קשיח בגודל של 250GB , חשוב לי שיהיה מהיר ושקט (ללא רעשים מכאניים) ובמחיר סטנדרטי . אנא המליצו לי בבקשה . תודה אסי.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by eyahalom,

שלום לכולם, האם זיכרון מהסוג הנ"ל התומך בחיבור USB2 יתמוך גם בUSB הרגיל מהדור הישן? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by ztahie,

שלום, יש לי צורב של סוני 24\10\40 הבעייה היא שאטני לא מצליח לצרוב מעל מהירות X8 אני משתמש ב -NERO , ויש לי את האופציה לצרוב X24. אבל שמתחיחלים לצרוב המהירות יורדת ל-X8. אם אתם יכולים לעזור........... תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. רציני לשאול... איזה סוג חיבור טוב יותר - USB2.0 480Mbps או 1394 400MBps... (לפי הנתון היבש ה- USB יותר מהיר אבל ראיתי כאן שממליצים מאוד על FW). אני מתעניין כי מחפש מארז חיצוני לכונן שלי, וחשבתי על זה - http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&pid=27. זה דגם הקומבו, אם לא צריך FW אני אלך על הרגיל בפחות כסף. עוד דבר. יש לי שני הארדיסקים זהים לחלוטין של 320GB מחברת WD בחיבור SATA. במקום להעתיק כל פעם להארדיסק אחד ואז שוב לשני, חשבתי לעשות מערך RAID1 - אבל בשום פנים ואופן לא בתוך המחשב, אני רוצה אותם חיצוניים ובתום השימוש להרחיק אותם למקום בטוח (יש מידע חשוב שם). תודה רבה....

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by jambo222,

שלום ביום שישי המחשב קרס ואתחל את עצמו מחדש , בדקתי את הטמפרטורות של ssd והם עמדו על 76 ת כיבתי את המחשב . אתמול בלילה הפעלתי שוב את המחשב וקיבלתי תוצאות של 60 מעלות ( תמונה ) האם יש בעיה ב ssd ?

17. Started by hardgore1,

הי, ראיתי פה כל מיני.. http://ksp.co.il/?select=.1033..152..375..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בוא נתחיל מההכי זול, ה kingston. איך הוא? בסדר? סוחב? .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש למישהו מושג איזה תוכנה מתקנת סקטורים פגומים בהרדדיסק.. אבל משהו טוב ...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום יש לי בעיה עם כונן במחשב מצורף תמונה E ו F זה אותו הכונן אשר מפוצל ברגעים הלו אני מגבה את החומר לפני שמחר אני הולך למעבדת תיקון רציתי להציעת לאיזה כונן כדאי לי להחליף ? ( איזה חברה ? ) ואם יש משהו נוסף שכדאי לי לבקש מהמעבדה ? בנוסף אני גר בראשון לציון ואני אשמח לקבל המלצה איכן ללכת לתקן ? תודה

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלום הביאו לי הארדיסק שהוא V5,הוא פנימי אבל קטן ביחס לפנימי רגיל אז נראה לי זה 2.5 בכל מקרה,יש מתאם או מארז שיהיה חיצוני ?עדיפות רק USB יהיה מחובר רק לנייד ואם כן,יש משהו מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by vovka43r,

קניתי דיסקים לצריבה רב פעמית של SILVER LINE. CD_RW 700MB. זה מה שרשום על הקופסה, אבל על הדיסקים עצמם רשום : 12X CD-RW data 4.7Gb / video 120 min הצורב שלי לא מוכן למחוק מהדיסים האלה. לצרוב קובץ שתיים יכול, אבל משהו גדול לא מסוגל. כל פעם נעצר בטענה : DISK SPEED ERROR. השאלה מה זה הדיסקים האלה? DVD??????????????

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by ex_,

היי איפה אני יכול לראות בווינדוס שהדיסק שלי הוא באמת SATA2? והאם ב DEVICE MANGER אמור להיות כתוב sata2 ליד תאור החומרה? יש צורך בדרייברים בכלל? תודה

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. אני ועוד חבר רוצים לקנות יחד כונן חיצוני שישמש רק לגיבוי של תמונות ומוסיקה ושאר ירקות. אחנו מתלבטים בין 320 ל 500 גיגה. וכמובן מחפשים את הזול ביותר. חשוב מאד מהירות ואמינות. יש המלצות? משהו להיזהר/להקפיד עליו? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by sazoulai,

היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים