עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש באפשרותי להשיג כוננים של סמסונג או WD באותו מחיר פחות או יותר (הסמסונג אפילו יותר זול). בדגמים של ה 250 לWD יש 16 מול סמסונג עם 8. הסמסונג מדגם : SP2504C וה WD WD2500KS בדגמים של ה 320 לשניהם יש 16. הסמסונג מדגם HD321KJ וה WD מאותה סדרה, KS. הבנתי שהכוננים של סמסונג לרוב שקטים יותר, אך מה לגבי ביצועים ואמינות? עוד לא החלטתי אם 250 או 320, כך שאשמח לקבל ביקורות עליהם בנפרד. ומלבד זאת מה לגבי הצורב LITE-ON 20A1H? הוא מדורג ב X20, איך האיכות צריבה והמהירות תכלס? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by The Ripper,

רציתי לקנות את הסמסונג 250G SATA II - SP2504C על לוח אביט IC7 MAX3 שתומך בSATA הראשון (1.5Gbps). חשבתי שלא צריכה להיות בעיה,אבל בחנות אמרו לי שיכול להיות שהלוח לא יזהה את כל הנפח של ההארד-דיסק ולא ברור כמה יזהה. האם מישהו באמת נתקל בתופעות האלה, והאם למישהו יצא להתקין כונן SATA-II כלשהו על לוח אביט מסדרת IC7. תודה, ...המרטש

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by shaul,

מה כל כך מיוחד בהארד דיסק הזה WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache ? יענו מזה במיוחד ה8 MB CACHE?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  4. שלום , ראיתי בפורום כמה פעמים את המונח LIGHTSCRIBE בהקשר לצורבים אבל ללא הסבר מה זה. צריך מדיות מיוחדות בשבילו (סוג\עלות\אמינות) או שאפשר לצרוב על מדיות DVD רגילות ?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  5. Started by 00Amir,

שבת שלום אני מעוניין לקבל קצת מידע לגבי כונן SSD שישמש ככונן ראשי במחשב. ראיתי שבין המובילים יש את OCZ שהדגמים הטובים הם או Vertex 2 או Vertex Turbo . כרגע אני מתכוון לרכוש או כונן Vertex 2 50G או שני כוננים של30 Vertex Turbo ולחבר ב RAID0. למרות שהטורבו יותר מהיר לוורקס 2 יש צ'יפ Sandforce ואיתור ותיקון באגים - ככה הבנתי. ותוחלת החיים שלו הרבה יותר משאר הדגמים. אשמח לקבל קצת עצות מבעלי הניסיון. תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by Frequency,

הי, מתלבט בין 3 דיסקים קשיחים למחשב חדש לאדריכלית. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue Westren Digital 500GB 64MB Green Sata3 WD5000AZRX מחירים: 453 397 395 זכור לי שלסמסונג יש ביצועים טובים והוא מהיר. משמעותי שהוא SATA 2? ה WD אני ממש לא מכיר. תודה.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  7. אני בן אדם שצריך נפח אכסון, וה80 של הנייד לא הכי מספקים. הדגם+מפרט בצד, האם יש HD כמו בכותרת?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by mystikal,

שלום , אני לא בטוח אם הנושא שייך לפורום הזה או לפורום אמרצעי אחסון בכל אופן: אחרי כמה שעות שהוינדוז מפרמט לכאורה את הדיסק הוא מודיע לי ש windows cannot complete format כרגע הדיסק מופיע אך אין אליו גישה לעזרתכם אודה .

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  9. שלושה דגמים נראו לי הכי בסדר מבחינת הגודל והמחיר WD Caviar Green 640GB IntelliPower, 64MB, SATA II WD6400AARS WD Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ מה הטוב ביניהם מבחינת ביצועים? הגודל פחות משנה אלה יותר הביצועים?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  10. עשיתי חיפושים אבל התייאשתי, כי כל הת'רדים הדומים לזה הם אנשים שהיה להם רק דיסק SATA ואז לא הייתה להם בעיה להתקין דרייברים במהלך התקנת הWIN. אבל לי כבר מותקן הווינדוס בהארדיסק IDE (WD400JB(.. בכל אופן, קניתי את הWD2500KS, בביוס הוא מזוהה אך לא בהפעלת הווינדוס. אין לי מושג איך לפרמט אותו ולמען האמת לא קיבלתי שום דרייברים של SATA עם הלוח שלי. יש לו ג'ימפור לSATA150 במקום SATA300, עשיתי את זה. חשבתי שזה יועיל אבל המצב לא השתנה. הלוח שלי הוא 775Dual-VSTA של ASRock. קישור להורדת דרייברים מאתר החברה ללוח הספציפי: (כי אני לא מצאתי שם כלום) http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=775Dual-VSTA תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. אבד לי הג'אמפר של ההארד דיסק ויש לי שניים אני כרגע אז פועל רק עם הארד דיסק אחד (אין לי אפשרות לשניהם כי בראשון לא היה לי ג'אמפר) איפה אני יכול להשיג ג'אמפרים בלבד? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by mystikal,

שלום לכולם , יש לי דיסק של ווסטרן דיגיטל, 120 גיגה אני מנסה לחלק אותו ל2 פרטישנים כדי להתקין על אחת מהן מערכת הפעלה אבל התוכנות המחלקות לא מאפשרת לי הן מציגות אותו בתור dynamic disc ולא מאפשרות לי לחלק אותו את ההרדיסק השני שיש לי הן מראות בתור ntfs ומאפשרות לחלק אותו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ולחלק את ההרדיסק ל2 חלקים ? (אני לא יכול לפרמט אותו כי יש לי עלי ומידע חשוב ככה שזאת לא אופציה) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by zohar678,

הבעיה היא למעשה של חבר, הוא עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 והוא טוען שהצורב עובד אך לא קורא דיסקים. האם מקור הבעיה בהגדרות או שיתכן והצורב הלך?

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  14. סאטה 3. 2 טרה. 7200 סל"ד. 64 מגה קאש. http://www.bigbruin.com/content/xtpreview_1 מי מזמין לי ארבעה כאלה ?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by x-dude,

אוקיי, אחרי שעשיתי את הסקר על צורבי NEC שנדפקו, אנשים התחילו להתווכח איתי שאחוז הצורבים התקינים עדיין משמעותי ושזה לא מראה על שום מגמה שלילית. לכן, הסקר הזה יראה פעם אחת ולתמיד מי היא החברה עם מספר הכוננים הדפוקים הגבוהה ביותר. - למי שאין כונן דפוק, נא לא להצביע. - למי שיש יותר מחברה אחת, איפשרתי מקסימום שני הצבעות. - אם היה לך צורב דפוק והחלפת, תצביע. - אם אתה מכיר מישהו (או יותר מבנאדם אחד) והוא לא משתמש בפורום hwzone (מה? איך לא?), אז "תצביע בשבילו". "נדפק": לא קורא דיסיקים, פעם קורא פעם לא קורא, צריבה גרועה... כל מה שמצביע על מגמת בעיית חומרה שלא קשורה למשתמש (אם לא חיברת את הג'מפר נכון, זה לא כונן דפוק ). תודה ל Decktor שהביא לי את הרעיון, אפילו אם זה לא היה …

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  16. Started by ggg123,

שלום. אני רוצה לצרוב דיסק עם סרט שמתחלק ל 3 חלקים. 2 חלקים תופסים כ 400 מגה. האם אני אוכל לצרוב את 2 החלקים ומאוחר יותר להוסיף את ה 3 ע"י השארת הדיסק פתוח מבלי לפגוע באיכות הכללית וחייו של הדיסק? תודה!

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  17. Started by yotamavi,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן דיסק קשיח פנימי של Segate 1TB. עכשיו עברתי לשימוש במחשב נייד (מקבוק אייר) ובקשיח החיצוני שלי נגמר המקום (רק 320GB). אשמח להמלצה למארז חיצוני איכותי (ניתן ועדיף גם מאיביי), בעדיפות לאחד עם בולמי זעזועים. ובכלל אשמח להמלצה - האם בכלל כדאי לעשות את הפרוצדורה הזו? שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by 00Amir,

שלום יש לי השערה שהכונן הקשיח שלי מגביל את המחשב במהירות. יש לי WD Caviar Blue 500GB 7200Rpm. אני רוצה לשמוע חוות דעת של שדרוג לכונן למערכת הפעלה . אשמח לשמוע עצות. אני רואה הרבה המלצות על הסמסונג F3 למה? תודה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by walla,

אפשר בכלל לצרוב DVD באמצעות DISK COPY של סרט מהספרייה?

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by oren99,

יש לי אחד חיצוני של 1.5 TB של VERBATIM. אני מעוניין לפרק אותו ולחבר אותו כפנימי. מעוניין לדעת אם לא תהיה בעיה עם הספק.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by NIR-T,

היי, יש לי שני הארד-דיסקים: 1.WD 40GB 8MB BUFFER 7200RPM 2. WD 20GB (wd20 0bb-00aua1) את ההארד דיסק השני הוספתי לא מזמן מהמחשב הישן ורציתי לשאול עם אני יכול לעשות רייד עם שני הארד דיסקים שהם לא זהים בנפח שלהם ויכוללהיות שאפילו לא זהים בשאר הנתונים... אני לא מצליח למצוא נתונים על ההארד דיסק הישן אז שמתי את המספר דגם שלו אולי תצליחו למצוא באינטרנט אני לא הצלחתי....

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  22. עם חיבור USB 2.0 או Firewire למחשב. חשבתי בכיוון המארז הבא: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=enclose35&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855 מה דעתכם על הדגם/חנות? יש המלצות למשהו יותר טוב עד 150 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  23. Started by ctx,

יש לי יואסבי של SanDisk Cruzer 16GB שכשאני מעתיק אליו סרטים מהמחשב בהתחלה זה מעתיק ממש המר ואחרי קצת זמן, בדרך כלל באמצע זה יורד למהירות של בין 10-8MB לשניה.. מישהו יודע אולי למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by Spitted,

היי חברים יש לי במחשב 2 כוננים קשיחים, האחד בנפח 160GB והוא משמש לאחסון, והשני בנפח 640GB שמכיל מחיצה למערכת ההפעלה ומחיצה נוספת למשחקים/סרטים וכל הדברים הכבדים יותר. שניהם כבר לא כל כך צעירים. התקנתי את התוכנה HD TUNE בכדי לבדוק אותם והתוצאות שגיליתי היו מפתיעות: קודם ה-160GB (שתכלס הוא פחות חשוב), יש מידי פעם נפילות חדות במהירות אבל זה פחות מדאיג אחר כך ה-640GB, שהביצועים שלו חשובים כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכמה משחקים תובעניים. אפשר לראות שמהירות הקריאה ממש ממש נמוכה בהשוואה לכונן הקודם, ובכלל הגרף הזה נראה מזעזע צירפתי גם INFO על כל כונן בכדי שתוכלו להסתכל על הנתונים, אני לא מבין בזה ואין לי מושג מה המשמעות של רובם מה אפשר לעשות בשביל לתקן את זה? יש לציי…

• 4 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.