עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לא משנה איזה חיבורים יש למחשב... אני רוצה לדעת באיזה דרך אפשר לחבר כמות מירבית.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לצורך העניין יש לי SD 8G CRUZER MICRO.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תחת נסיון לעמוד בחוקים הרגולטוריים של יפן, קבוצת רכישה שמורכבת מכמה מן השמות הגדולים ביותר בשוק המחשבים מתקרבת להסכם ענק בשווי של כ-18 מיליארד דולר לכתבה

4. היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני עובד עכשיו עם המון קבצי וידאו ענקיים וחייב דיסק קשיח חדש. מאחר והמחיר הכי חשוב לי כרגע: איזה דיסקים נותנים את יחס המחיר\נפח הגבוה ביותר ? הבנתי שהיום אלו ה-500GB, יש המלצה לדיסק כזה שידוע כאמין ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המותג שהיה שייך בעבר לחברת מיקרון יתחיל להתחרות בה באופן ישיר מעתה ואילך לכתבה

7. בעקבות הכשל החמור שהתגלה בהארדיסקים של סיגייט, שאחד מהם קניתי ממש לאחרונה, אני לא מתכוון לקחת סיכון ופשוט אקנה חדש. הקבצים שלי חשובים מדי. צריך המלצה לדגם ספציפי של 400-700 ג'יגה, שידוע כאמין. רצוי שהדגם יהיה כזה שמופיע באתר של אייבורי, כי זאת החנות הגדולה הקרובה אלי. ההארדיסקים באייבורי: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני זוכר שבעבר חשבתי לקנות כמה כאלה אבל היו תלונות על האמינות שלהם, ידוע לכם אם המצב השתפר? אם לא, מה הדיסק השמן ביותר שנחשב אמין כרגע? פחות מעניין אותי ביצועים, זה דיסק אחסון אז מבחינתי האמינות הכי חשובה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hackermeir,

אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני זה. קראתי במספר מקומות שיש כמה בעיות עם הדיסק הזה: 1. XP לא מזהה את הדיסק- נשמע מאוד לא הגיוני. 2. לא ניתן לעשות הסרה בטוחה של ההתקן- כנ"ל. 3. לא ניתן להעביר קבצים ע"י גרירה פשוטה- כנ"ל. 4. המחשב לא מזהה את ההתקן מבלי להתקין דרייבר\תוכנה מסוים\ת- כנ"ל. ישנם חוות דעת שונות המזכירות דברים אלה וישנם חוות דעת שאומרות בידיוק ההפך כלומר סותרות דברים אלו. למשל בזאפ: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=730225 רציתי לדעת עם הבעיות באמת נכונות או לא? או שהאם כדאי לקנות דיסק חיצוני אחר. תודה

10. Started by מניי,

היי, יש לי בבית מערך אחסון שמשמש בעיקר למדיה, תמונות ומסמכים. זהו מחשב מבוסס i5 עם 12GB זכרון. ללוח הזה יש שני חיבורי IDE ושש חיבורי SATA, כולם בשימוש. על ה- IDE מותקנת מערכת הפעלה Solaris ב- Mirror ZFS. 6 דיסקים ה- SATA נמצאים ב- RaidZ (דיסקים של 2TB), נגמר המקום ולכן אני מעוניין להרחיב. הכוונה שלי היא לרכוש דיסקים נוספים (3TB) ולהוסיף אותם ל- pool הקיים, לצורך כך אני צריך בקר SATA נוסף. אשמח להמלצה על בקר SATA בעל 4 עד 6 (רצוי) פורטים פנימיים. אין צורך ביכולות RAID מכיוון שמערכת ההפעלה עושה את זה מצויין. תודה ! מני.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האם יש לזה בכלל משמעות ? מדובר על 1tb c.black +f3 1 tb

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

אני לא כל כך "אין" בנושאי הצורבים, אבל לאחרונה נתקלתי בויכוח קבוע שתמיד עולה ואף פעם אין לי תשובה עליו. עד כמה שהבנתי, כדי לצרוב סרט ל-DVD יש לרכוש צורב מיוחד אשר יצרוב על הדיסק סרטים לקריאה במכשירי DVD. עד לא מזמן אמרו לי שצריבת סרטים היא יקרה (המכשיר עצמו יקר) וזה עדיין לא באופנה, כך שאם אני אקנה DVD אני אצטרך להרשם לספריית DVD ולהשכיר כל הזמן סרטים. אבל לאחרונה שמעתי שהמכשיר עולה "רק" בסביבות ה-1000 ש"ח (כך התחילו הצורבים של המוזיקה בזמנו), ונוסף על כך שמעתי שזה אפשרי לצרוב סרט גם עם צורב מוזיקה פשוט! האם אני טועה באחד או יותר מהפרטים שציינתי? וכן, האם אפשר לצרוב סרט בצורב מוזיקה פשוט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by walla,

אפשר בכלל לצרוב DVD באמצעות DISK COPY של סרט מהספרייה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by nitzanzb,

כאשר אני מכניס את הדיסק און קי ל USB אני יכול לראות את התוכן שלו אך איני יכול לערוך שינויים, איני יכול להעלות קבצים חדשים או למחוק קבצים קימים. יש למישהו מושג מדוע זה? דרך אגב בדקתי את האפשרותשל המתג להגנה בפני כתיבה - זה לא מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

הדגם הוא WD NOTEBOOK אם אני לא טועה, ויש לו נפח של 640GB. כשאני מחבר אותו הנורה עליו נדלקת אבל כלום לא קורה, והמחשב לא מזהה שמשהו בכלל חובר. לאחר כרבע שעה הנורה על הכונן מתחילה להבהב, ונשמע "תיק" כל כשנייה וחצי. עדיין הוא לא מזהה שמשהו חובר. ניסיתי לחבר בכניסות אחרות, אבל זה לא עזר. האם אני יכול לעשות משהו, או כדאי פשוט לממש אחריות ולא להתחיל להתעסק איתו? ד"א הוא לא נפל או משהו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג חומרה באמצעות דיסק קשיח חדש. יש לי מחשב בן 4 עוד מעט. המפרט שלו הוא: מעבד: Core 2 Duo Conroe 6300 1.86GHZ זיכרון: 3GB DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160GB 8MB 7200RPH כרטיס מסך: ATI HD 4350 חשבתי על דרך לשדרג בעלות נמוכה את המחשב, כי מצד אחד הוא עובד עדיין נהדר ואין צורך להחליפו, מצד שני אני מתחיל להרגיש כבדות קלה מפאת הגיל. מה שחשבתי לעשות, זה להוסיף דיסק קשיח שני (שיהיה הדיסק הראשי עליו יושבת מערכת ההפעלה). חשבתי על דיסק פשוט במונחים של היום, משהו כמו WD 500GB 16MB. שאלותיי הן: 1. האם אני ארגיש הבדל בביצועים ? האם יהיה שיפור. 2. אם אני מחבר את הדיסק הקיים כדיסק נוסף, האם הספק יעמוד בזה ? יש לי ספק של 300W של HEC שבא יחד עם המארז, לא איזה ס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי מחשב עם כונן של 1 טרה וכונן SSD של 128 ג׳יגה בזמן קניית המחשב הפרדתי את הכונן של הטרה לשני מחיצות אחת של 540 ג׳גיה והשניה של 460 ג׳גיה אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק של 500 ג׳יגה לקבצים רגילים ואת הטרה הקיים לאחד שיהיה מיועד כולו למשחקים שאלתי היא: איך אני עושה זאת? מדובר על וינדוס 8.1 פרו 64 ביט

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם. רציתי לדעת האם כדי לי לקנות ארד-דיסק חיצוני למחשב נייד למטרת התקנת vista עליו. השאלה שלי היא כזאת: אם אני קונה את הארד דיסק הזה , ורוצה להתקין עליו ויסטה , האם אני יכול לתת לו בביוס שיעלה את הארד דיסק החיצוני ראשון כאילו זה שמותקן לו ויסטה. האם זה עדיף לי? והאם ארד דיסק נייד הוא כאילו משמש כמו ארד דיסק פנימי של המחשב ( הכוונה היא ל boot למערכת הפעלה שתעלה מהארד דיסק החיצוני). מה הבדל בין ארד דיסק חיצוני לפנימי?(חוץ מי זה שאני יכול לקחת את החיצוני איתי לכל מקום)? בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key עכשיו אין לי ממש מושג איך זה הולך ויש לי כמה שאלות: 1.) יש גדלים של 64, 128 ,512? ככה? או שיש משהו באמצע? 2.) מהוא טווח המחירים של כל אחד מהגדלים? והאם יש חנות טובה שמציעה את זה במחיר זול יחסית לשוק? 3.) האם יש איזה שהיא חברה שמייצרת Disk On Key שאותה אני אקנה? כלומר לא של סתם חברה אלא חברה מוכרת, שידוע ש Disk on key שלה טוב ולא יהרס אחרי חודש? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום כולם, מזה כמה זמן כל פעם כשאני מדליק את המחשב לאחר שהXP מראה לי את ה"מסילה הנעה" הכחולה בהתחלה הוא עובר לבדיקת אחד מההארד דיסקים שלי ואחרי זה ממשיך לעלות - למה זה קורה? יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by POD,

שלום לכם, צרבתי דיסק עם שירים ב- CDA. הצריבה עברה בהצלחה (עפ"י NERO), אבל משום מה לא כל השירים מתנגנים על הצורב! כשבנגנים אחרים הדיסק נשמע במלואו. נזכרתי שהוא לא קרא לי גם איזשהוא דיסק DATA צרוב מצורב אחר. מישהו מכיר בעיה דומה בצורב הזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים