אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
1. קניתי DOK 2.0, העתקת קובץ של 700 MB לוקחת כ 11 דקות (אליו וממנו) - אם אני לא טועה זה המהירות שאמורה להיות ב USB 1.1 לא? עדכנתי את הדרייברים של הלוח אם לגרסה 6.66 החדשה והבעיה נשארה כאשר אני מחבר את ה DOC המחשב מזהה אותו כ USB 2.0 ולא מראה על שום בעיה המחשב שלי: amd athlon xp 3000 Gigabyte GA-K8NF-9 1GB RAM winxp pro האם יש תוכנה חינמית שתוכל לבדוק האם ה DOC הוא באמת 2.0? או שמא זו המהירות האמיתית של USB2? 2. מסתבר שבנוסף למהירות השגוייה, כאשר מעתיקים ל DOC קובץ גדול (100MB) הקובץ נוצר בצורה פגומה (כיווץ שלא ניתן לפתוח/ וידאו שלא ניתן ליראות) בינתיים עשיתי פירמוט ובדיקת שגיאות לכונן וזה לא עזר. האם יש דרך לתקן את הבעיה? (אין אחריות על המוצר - הוא נקנה בחו"ל…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שניהם מKSP א. מי יותר טוב מבחינת אמינות ? ב. למה לקחת צורב DL אם המדיות כול כך יקרות ? (המלצות לצורבים אחרים יתקבלו בברכה). ג. קראתי כבר את הסטיקי ! ד. כמה זמן לוקח לצרוב DVD 4.7 במהירות X16 ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מארז לקשיח חיצוני 2.5", חשוב שתהיה תמיכה ל-USB3, ושירגיש איכותי, מחו"ל גם בא בחשבון. בחנויות פה בארץ, משום מה אין כמעט מבחר, וגם מה שנראה בסדר - אין במלאי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל אתר של מחשבים אני רואה דיסקים קשיחים של אותה החברה באותו הגודל אבל שבאחד מהם יש JS JB KS YS מה זה כל הדברים האלה? מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קניתי צורב חדש של פיליפס וגיליתי שרק תוכנת nero הכי חדישה תומכת בו. תוכנת הצריבה של חלונות xp לא תומכת בו וגם כל מיני תוכנות אחרות. מישהו יכול להמליץ לי על צורב שיעבוד עם כל תוכנה ללא בעיות ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! ברשותי גלקסי 3, 16 ג'יגה. זיכרון הפלאפון התמלא ולכן אני מעוניין בהרחבתו. אני מתלבט בין 16 ג'יגה ל 32 ג'יגה(לצורך העניין- 16 ג'יגה מילאתי אחרי שנה ו 4 חודשים (בעיקר תמונות) וכרגע הוא מלא) אם מישו יכול להמליץ על גודל שמתאים לי + סוג ספציפי אני אשמח. תקציב שלי הוא עד 150. לדעתי גם זה יותר מדי לדרישות שלי. אני רוצה משהו שפשוט יספק את העבודה כמו שצריך וזהו. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השנה 2012 חדשה. האם בחנויות מוכרים כל סוגי דיסק קשיח ירד אחריות לשנה או ישאר אחריות 3 שנים וגם 5 שנים אחריות? מה המצב היום בשוק בחנויות מחשבים לשנת 2012? מיקי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני שפתאום הפך להיות מוגדר כלא הוקצה למרות שהיה עליו מידע והוא עבד טוב. חיברתי אותו ישירות למחשב לא דרך USB, וניסיתי להפעיל עליו תוכנות לשחזור מחיצה או שחזור מידע כמו EaseUs, Mini tool power recovery, Acronis ולכולם לוקח המון זמן לזהות אותו ולנסות לשחזר וכולם לא מצליחות למצוא או לשחזר שום דבר. מה עושים במקרה זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם אפשר ליצור מערך רייד כלשהו בעזרת דיסק קשיח בנפח 500 גיגה ואחד 160 גיגה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
100 CD-R 2-40 SPEED 80Min 700MB - SLIM PLASTIC BOX ב 240 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המהירות של USB 2 לא אמורה להיות כמה מאות מגה? אני מעתיק מכונן חדש של טרה, לכונן חדש של 250GB בלפטום של HP מסדרת פביליון DV6690, וזה זוחל על 20 מגה לשנייה בלבד... מה שעוד יותר מוזר, זה שהחליפו לי את הכונן בלפטופ לכונן חדש (אמור להיות בדיוק אותו דגם), ואפילו בכונן הישן שהוחלף, המהירות המקס' הייתה 30 מגה לשניה (ואני מנסה להעתיק ספריה ספריה ללא מבני קבצים מסובכים, ככה שזה לא אמור להשפיע)... אז למה זה כזה איטי באופן כללי? ואיך ייתכן שבכונן החדש המהירות העתקה אפילו יותר נמוכה? אגב חשבתי שזה איטי בגלל הויסטה, אז אני מבצע את ההעתקות דרך UBUNTU וזה עדיין ככה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בת'ראדים הדביקים בכל מיני מקומות שבמידה ויש צורב איכותי ודיסק איכותי איןטעם לא לצרוב על המהירות המקסימאלית. עכשיו, רציתי רק לשאול- בהנחה שזמן הוא לא פקטור כאן, ואני צורב על מהירות נמוכה (4X) אז הסיכויים שהדיסק ייצא עם פחות טעויות קטנים, נכון? כי העניין הוא שזמן יש לי, אבל אני לא מתכוון לבדוק כל דיסק אם הוא יצא טוב כי אין לי כח לזה אז הצריבה על מהירות נמוכה יותר בטוחה? ועוד משהו- איך המדיות של פיליפס ושל TDK? וגם הצורב שלי של פיליפס איך הם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אחרי שעשיתי את הסקר על צורבי NEC שנדפקו, אנשים התחילו להתווכח איתי שאחוז הצורבים התקינים עדיין משמעותי ושזה לא מראה על שום מגמה שלילית. לכן, הסקר הזה יראה פעם אחת ולתמיד מי היא החברה עם מספר הכוננים הדפוקים הגבוהה ביותר. - למי שאין כונן דפוק, נא לא להצביע. - למי שיש יותר מחברה אחת, איפשרתי מקסימום שני הצבעות. - אם היה לך צורב דפוק והחלפת, תצביע. - אם אתה מכיר מישהו (או יותר מבנאדם אחד) והוא לא משתמש בפורום hwzone (מה? איך לא?), אז "תצביע בשבילו". "נדפק": לא קורא דיסיקים, פעם קורא פעם לא קורא, צריבה גרועה... כל מה שמצביע על מגמת בעיית חומרה שלא קשורה למשתמש (אם לא חיברת את הג'מפר נכון, זה לא כונן דפוק ). תודה ל Decktor שהביא לי את הרעיון, אפילו אם זה לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים ב-raid 0 שמחולקים ל-2 מחיצות : C עם מערכת הפעלה, D כל מיני דברים. אם אצתרך, בעתיד, לפרמט את C ולהתקין מחדש, מה עלי לעשות ? המחשב הורכב בחנות. האם יש צורך להכין זכרון פלאש לפני ההתקנה ? אולי מספיק להשתמש באופציית F6 בתחילת תהליך ההתקנה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה הדיוידי: איך אני יכול לחבר דיוידי כזה לחיבור IDE כדיוידי רגיל במקום סידירום? אני יודע שהתמונות באיכות ששווה לאיזורים מסוימים בגוף שאני לא אזכיר אותם כרגע, אבל הסידירום שלי שבק חיים אז אין ברירה! (זה מה שקורה כששכן שלא מבין בגרוש במחשבים מחליט לקנות מצלמה דיגיטלית...)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך "אין" בנושאי הצורבים, אבל לאחרונה נתקלתי בויכוח קבוע שתמיד עולה ואף פעם אין לי תשובה עליו. עד כמה שהבנתי, כדי לצרוב סרט ל-DVD יש לרכוש צורב מיוחד אשר יצרוב על הדיסק סרטים לקריאה במכשירי DVD. עד לא מזמן אמרו לי שצריבת סרטים היא יקרה (המכשיר עצמו יקר) וזה עדיין לא באופנה, כך שאם אני אקנה DVD אני אצטרך להרשם לספריית DVD ולהשכיר כל הזמן סרטים. אבל לאחרונה שמעתי שהמכשיר עולה "רק" בסביבות ה-1000 ש"ח (כך התחילו הצורבים של המוזיקה בזמנו), ונוסף על כך שמעתי שזה אפשרי לצרוב סרט גם עם צורב מוזיקה פשוט! האם אני טועה באחד או יותר מהפרטים שציינתי? וכן, האם אפשר לצרוב סרט בצורב מוזיקה פשוט?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בהארד דיסק הזה WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache ? יענו מזה במיוחד ה8 MB CACHE?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אז יש לי כונן ירוק של WD בעייתי. הוא מתקשר אצלי למספר בעיות שבאו והלכו כעומת שבאו.. ורגע לפני שאני שובר לו את הצורה וקונה אחד חדש, אני רוצה לברר האם אולי עוד אפשר להצילו. הבעיה הנוכחית היא כזו: הכונן משמש לאחסון ולהורדות ואיננו הכונן הראשי ואף לא המשני שלי. במחשב הנ"ל אין אנטיוירוס שפועל ברקע (המחשב נקי מוירוסים ורוגלות) וגם לא ה-defrag. עם זאת, לפעמים, קשה לי לדעת מתי ולמה, הוא מתחיל לעבוד לאט. קריאה וכתיבה יורדות למהיריות נמוכות מאוד ושוב, ככל הידוע לי, אין שום פעילות רקע המצדיקה זאת בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בכבל הSATA והחלפתי אותו - פעמיים. אפילו חיברתי את הכונן לנקודה אחרת ועדיין אותו הדבר. מספר רב (רב) של פעמים עשיתי בדיקת תקינות על ידי התוכנה באתר של WD המתאימה לכ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ארד דיסק עם באפר 64 MB מה נותן מול 32 MB ? ראיתי דיסקים 1 GB או 2 שההבדל בינהם הוא באפר אבל האם זה משפיע ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הצורב חדש אבל עושה רעשים וגם נראה כאילו הו לא קורא חלק אלא מקוטע. אני צריך תוכנה כלשהי (אם יש) שתבדוק את תקינות הצורב. נ.ב. זה תקין שאין לי כונן CD אלא רק צורב? שימוש בצורב כCD לא יגרום לשחיקה מיותרת של הלייזר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהמחשב עושה BOOT ולפעמים כשהWINDOWS עולה נשמע צליל קריאה חזק מהכונן משהו יודע מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קיצור לקחתי הרד דיסק של מישהו כדי להעביר חומר , אבל לרוע מזל זה נפל מגובהה 20 ס"מ על הרצפה ,וכאשר חיברתי מחדש המחש לא זיהה אותו מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-