עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. התקנתי הארדיסק WD5000AAKS. פירמטתי אותו בעזרת ישום ה"computer management" של ווינדוס. אציין שהתהליך לקח מעל שעה לפי דעתי- לא בדקתי את הזמנים במדויק, וזה נראה לי ארוך מהרגיל(אמנם עשיתי הרבה דברים תוך כדי הפירמוט ) אחרי שהדיסק פורמט אני רואה ש79 מגה תפוסים כביכול. אני זוכר שבכל הארדיסק יש unallocated space או משהו בסגנון, אבל האם 79 מגה זה נפח נורמלי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yousux,

ב CPANEL אני רואה שההארדיסק SATA2 שקניתי מזוהה כ SATA1 (של סיגייט), דיסקים אחרים במחשב מזוההים כ SATA2 (לא של סיגייט) מה יכולה להיות הסיבה (האם הדיסקים האלו מגיעים מגופמרים כ SATA1 מהמפעל?).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הוא של סיגייט בנפח 1.5 טרה , במהירות של 7200 סל"ד , 3.5 אינצ' , מחיר -560 ש"ח. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=ST315005FDA2E1&Cat2Cat1ID=141&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שמעתי שסיגייט לא אמינים, ואני לא יודע מה לעשות, אני מוגבל בתקציב ומבחינת מחיר תועלת הוא הכי משתלם. השאלה הוא האם הוא אמין. ואם שווה ללכת עליו. אשמח לעזרה. תודה רבה~!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GREATTHUNDER,

שמעתי לפני כמה חודשים שאמורה לצאת גירסת USB 3 חדשה, יש איזושהי "מפת דרכים" שאומרת מתי זה יוצא לשוק המחשבים הביתיים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כמובן שמערכת ההפעלה נמצאת על דיסק רגיל-בודד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by מר מקלדת,

כמה זמן יקח לפרמטט דיסק Western Digital My Book Essential Edition 1000GB ל-NTFS? כמה זמן יקח להעתיק אליו 300GB מהדיסק הפנימי?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש עם SSD EVO 256 אני רוצה להפעיל בביוס את מה שאמרו, אני לא מוצא את זה .. יש שם XHCI - auto השארתי את זה, האם זה טוב ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם. אני יודע שכבר רצו פה עשרות(אם לא מאות) שאלות בקשר למדיות לצריבה של ורבטים אבל לא מצאתי שאלה דומה למה שאני עומד לשאול. אני שוקל לקנות את המדיות הללו לצריבה: http://cgi.ebay.com/5-Verbatim-bluray-dvd-video-50GB-4X-blu-ray-blank-media-/280685057648?pt=BI_Blank_Media&hash=item415a221670 איך אדע מי היצרן שלהן בפועל(Taiyo Yuden או סתם יצרן עלוב) ? האם מישהו התנסה איתן? ואם לא אלה, מישהו יכול להמליץ על משהו אחר(שלא יפער בור בכיס)? תודה ושבת שלום

9. Started by avihy,

יש לי דיסק קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ואני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח לאחסון קבצים בנפח 1TB. אני מתלבט בין 3 דיסיקים קשיחים: WD10EACS .1וWestern Digital עולה 600 ש"ח . 2. WD1001FALSוWestern Digital עולה 700 ש"ח. 3. ST31000340ASוSeagate עולה 544 ש"ח. מה כדאי?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Eden Gueta,

PCIe SSD האם יש משמעות ל PCIe ? אי רוצה לרכוש מחשב שמופיע שם שיש לו PCIe SSD ולא SSD רגיל. השאלה היא האם יש הבדל , ואם כן , מה יותר טוב? סלחו לי על הבורות, אני מרגיש שאני חייב לשאול לפני שאני רוכש http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM זה המחשב תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. אני מחפש כונן שישמש בעיקר לגיבוי וניוד יזום (כלומר, לא צריך שיהיה הכי קטן, נראה לי שגם 3.5 יהיה טוב), אני מעדיף שלא יצטרך כניסת מתח חיצונית, וגם אשמח לחיבור מהיר כמו פיירוייר (אם יש כמה סוגי חיבור, עוד יותר טוב). כמו כן, אחריות, פריט חשוב. יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. השאלה היא בעצם אם כדאי לשנות את ברירת המדחל ל-DVD-ROM כי יוצא שאני שוכח לשנות כשאני מעוניין לצרוב סרט. האם יש לזה איזשהו השפעה פרט לעניין של התאימות? האם צריבה כ-DVD-ROM של מידע (DATA) יכול לצאת פחות טוב מ-DVD+R?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Screw_Master,

צהריים טובים לכולם, לדוד שלי יש בעיה עם צורב NEC שלא צורב DVDים משום מה, והוא רוצה חדש. עוד לא ניסינו את הדרכים לתיקון הבעיה בסטיקי, אבל הוא רוצה חדש בכל. אני אתעסק איתו אצלי בבית בתקווה לתקן אותו, אבל בינתיים... בכל מקרה, בדקתי בכל מני חנויות באיזור, והצורב הזה במלאי בחנות מאוד מאוד מומלצת פה בפורום. השאלה היא האם הוא מומלץ? הדוד צורב המון, גם CD וגם DVD, ואני רוצה לתת לו צורב עם איכות צריבה הכי טובה שיש. לא כל כך חשוב אם הוא IDE או SATA, הלוח שלו תומך בשניהם, רק שיהיה לבן כי זה הצבע של המארז שלו. אז האם הצורב הזה מומלץ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=9762 עברתי על סטיקי המומלצים, והוא אומנם לא מומלץ שם, אבל קרוב רחוק שלו כן…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Ancient1,

IBM DHEA 36480 - Deskstar 5 - 6.4G משמש כ C: במחשב הגיבוי שלי. התחיל לפקשש בעת התקנת XP - אי אפשר להעתיק קובץ XYZ , אחרי REBOOT המחשב HANG אחרי זיהוי הדיסקים (זיהוי נכון) העברתי למחשב הראשי כ SL , הבוט משתהה אבל עלה. אין גישה לדיסק עשיתי תיקון MBR אבל לא פתר את הבעיה. הרצתי IBM DFT זיהוי תקין אבל "device not present" כשניסיתי לבדוק אותו . קיצר. מישהו מכיר דרך לתקן את הבקר ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, חיבור USB 3.0 בגודל 2.5' נפח 0.5 או 1 טרה. על איזו חברה ודגם, הייתם ממליצים לי בבקשה. חשבתי לקנות בסכום, סביב ה 350 ש"ח. במסגרת התקציב, אם היחס בין המחיר לתמורה משתלם, אני מוכן להוציא יותר. בבדיקה שלי לבד, התלבטתי בין http://ksp.co.il/?uin=20971 ל http://ksp.co.il/?uin=19597 . כעיקרון חשבתי, שמשתלם להוסיף 100 ש"ח ולקבל נפח כפול. או אולי בכלל, ללכת על חברה זולה יותר, שגם נותנת 3 שנות אחריות. בתודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מבקש לדעת מה ההבדל בין 2 דגמים :iomega prestige 2tb ל- iomega ego 2tb /

17. היי יש לי SSD 1TB שמחולק ל 2 מחיצות,עכשיו אני רוצה להעביר מקום מ d ל C איך ניתן מבלי לפרמט? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by slip,

קראתי משהו ישן על פיתוח הדיסקים Holographic Versatile Disc (HVD) ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש משהו חדש עליהם.כי לפי מה שקראתי עליהם הם יכילו בהרבה יותר מקום מהבלו ריי ו HD-DVD ויהיו יותר מהירים גם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. הייתי באופיס דיפו חשקה נפשי במדיות ראויות לצורב (שעדיין אין לי) בכל מקרה זכור לי מישהו שפרסם בו 10 דיסקים ב35 שקל שם חיפשתי לא מצאתי לקחתי 25 ב109 באתי לשלם ראיתי בקופה את המבצע של ה35 קניתי 3...עכשיו בגלל החשדנות הגדולה שלי ושאין לי עדיין צורב רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם העשיריית דיסקים ב35 ויכול לתת לי מדיה קוד שלהם או לחילופין לתת לי תמדיה קוד של ה25 מקווה שהם אותו הדבר ולא שה10 סוג ב או סתם דיסקים עמחה שהאופיס דיפו נפטרים מהם. ויהי שלום

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by ggg123,

שלום. אני רוצה לצרוב דיסק עם סרט שמתחלק ל 3 חלקים. 2 חלקים תופסים כ 400 מגה. האם אני אוכל לצרוב את 2 החלקים ומאוחר יותר להוסיף את ה 3 ע"י השארת הדיסק פתוח מבלי לפגוע באיכות הכללית וחייו של הדיסק? תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. BURST RITE - 250 בערך לאינטלSSD ו360 BURST RITE לרייד0 של שני 500 גיגה של סיגייט. האם הSSD תקול?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by QuietRiot,

ברשותי סרטי משפחה שהוקלטו כ DVD, וברצוני להעבירם למחשב, הכיצד? =] תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אהלן אני מתעניין בקניית מארז חיצוני לקשיח 2.5" , הדיסק בו אני הולך להשתמש הוא WD Scorpio 500GB HDD 8MB 5400RPM STAT 2. אני ככל הנראה אבחר בכונן עם USB3 , אך לשם הסקרנות - ההבדלים יהיו משמעותיים בין USB2/3 בשימוש עם קשיח הנ"ל? אגב, אם יש למישהו המלצה, על הדרך, לכונן חיצוני עם USB3 אשמח לשמוע, כרגע אני חושב שאני אקנה את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15128 דווקא אני מתפלא שאין כמעט מבחר בתחום...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gm446,

בוקר טוב, אני רואה שהדעות מאוד חלוקות בנוגע לעניין הכתיבה על SSD. חלק אומרים לעשות אופטימציות לתיקיות Temp ולבטל Swap file, מצד אחד זה יכול להוריד את מספר הכתיבות על הדיסק מצד שני אני מאבד פה ביצועים חשובים שבשבילם בדיוק התקנתי את המערכת על כונן SSD. חלק אומרים שבכוננים מודרניים זה כבר לא רלוונטי ואין צורך. מישהו יכול לעשות סדר בנושא?

דיונים חדשים בפורומים