עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך לקנות 100 דיסקים 700 מ"ב עם קופסא, בשביל איזה פרוייקט שלי. עדיף קופסא דקה. איפה הכי זול באזור המרכז? תודה מראשד.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  2. Started by henb19,

בשבועות האחרונים המחשב התחיל להתקע הרבה. קצב העברת הנתונים ניהיה איטי מאוד, צריבת דיסקים לוקחת שעות. אז החלטתי לפרמט (פורמט מלא) - לא עזר. בכל מקרה, הרצתי את הכלי Data Lifeguard Diagnostic for Windows של חברת Western Digital, ואלה היו התוצאות: Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD5000AAKS-65YGA0 Unit Serial Number: ****** Firmware Number: 12.01C02 Capacity: 500.11 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected. Test Time: 06:07:13, September 02, 2009 לאחר מכן הורדתי את הכלי HD Tune ואלה היו התוצאות: Benchmark: Error Scan במצב Quick Scan (אני מבצע סריקה רגילה עכשיו - עברו שעתיים והוא רק בשורה השלישית)…

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by The Ripper,

רציתי לקנות את הסמסונג 250G SATA II - SP2504C על לוח אביט IC7 MAX3 שתומך בSATA הראשון (1.5Gbps). חשבתי שלא צריכה להיות בעיה,אבל בחנות אמרו לי שיכול להיות שהלוח לא יזהה את כל הנפח של ההארד-דיסק ולא ברור כמה יזהה. האם מישהו באמת נתקל בתופעות האלה, והאם למישהו יצא להתקין כונן SATA-II כלשהו על לוח אביט מסדרת IC7. תודה, ...המרטש

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by galz,

באפשרויות פרמוט של האקספי, יש format, ויש quick format. יש בעיה כלשהי עם הפרמוט המהיר? יש הבדל כלשהו?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  5. היי, יש לי את הצורב הנ"ל , במהירות של 8x4x32x, ואני עושה שימוש בתוכנת הצריבה Nero בגרסא 5.5.7.6 . אני מעוניין לצרוב דיסק של 800 מ"ב, (90 דקות?) ולפי דיווחים מהרשת הדגם שלי מסוגל אפילו לצרוב דיסק של 99 דקות, כלומר 900 מ"ב. משום מה קראתי על כך מזמן ואין לי מושג איפה למצוא את זה שוב. מה שאני כן זוכר זו טבלה גדולה בדף ראשי של אתר מפורסם העוסק בכוננים אופטיים, שבה מצויין בין השאר כי הצורב שלי מסוגל לצרוב עד 900 מ"ב. אני חושש לנסות,ואין לי שום כוונה לסכן את הצורב, אבל בכל זאת: אני יודע שלמישה קיסלנסקי יש את הצורב הזה, לכן אשמח אם יתן את חוות דעתו ונסיונו. איזה דיסק לצריבה כדאי לקנות (חברה, דגם), של 90 דקות? האם אני צריך תוכנת צריבה מסוימת, או יותר מעודכנת מזו שציינתי למעלה? הא…

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  6. אהלן אני מתעניין בקניית מארז חיצוני לקשיח 2.5" , הדיסק בו אני הולך להשתמש הוא WD Scorpio 500GB HDD 8MB 5400RPM STAT 2. אני ככל הנראה אבחר בכונן עם USB3 , אך לשם הסקרנות - ההבדלים יהיו משמעותיים בין USB2/3 בשימוש עם קשיח הנ"ל? אגב, אם יש למישהו המלצה, על הדרך, לכונן חיצוני עם USB3 אשמח לשמוע, כרגע אני חושב שאני אקנה את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15128 דווקא אני מתפלא שאין כמעט מבחר בתחום...

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by semuel_t,

אני מתלבט... הטכנולוגיה של LiteOn מזהה לפני הצריבה מאיזה סוג הדיסק ומה המהירות הכי בטוחה לכתוב עליו וזה טוב, אבל החיסרון היחיד הוא שאולי המהירות המירבית שניתן לצרוב על הדיסק היא יותר גבוהה ממה שזוהה (נגיד x48) אבל הצורב כותב במיהרות שנקבעה אצלו.... (למשל x40 או פחות) אז אולי הטכנולוגיה של LG עדיפה יותר? כי היא רק מגנה מפני Buffer Underrun.. לגבי אנשים שיש להם צורב של LiteOn עם SMART-BURN איך הצריבות שלכם יוצאות? האם הצורב מנצל את כל פוטנציאל המהירות של הדיסק? תודה.

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by zzroni,

אני קניתי צורב חדש של פיליפס וגיליתי שרק תוכנת nero הכי חדישה תומכת בו. תוכנת הצריבה של חלונות xp לא תומכת בו וגם כל מיני תוכנות אחרות. מישהו יכול להמליץ לי על צורב שיעבוד עם כל תוכנה ללא בעיות ???

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by omer358,

צריך המלצה למתאם USB 2.0 to SATA שזה מין כיסוי לדיסק קשיח שמתחבר בעזרת USB למחשב אני צריך שזה יהיה בלי חיבור לחשמל חשוב מאוד!!! אפשר שהוא גם יהיה USB 3.0 אין בעיה ואם יש גם שניהם. הדיסק קשיח שלי הוא 250 GB כך שלא תיהיה לו הגבלה של מקום(אם יש הגבלה של מקום עדיף עם הגבלה של 1TB לעתיד) תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  10. Started by KF,

שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  11. דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  12. דיסק קשיח 500G USB3 חיברתי למחשב תואם בכניסה המתאימה עם כבל מתאים בד"כ הוא מתחבר כ USB 2 ואז המהירות היא נמוכה, אני מפסיק את הכתיבה מנסה כמה פעמים מכבה את המחשב ומדליק כשהכונן מחובר ועוד כל מני דברים כאלו (לא בטוח שזה עוזר) ולפעמים הוא מתחבר בצורה של USB 3 מערכת הפעלה windows 8 לוח אם USB 3 וכבל USB 3

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  13. שלום יש לי DOK (זה: www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=974 ) של 16GB רציתי להפוך אותו למשהו בסגנון "מחשב נייד" זתומרת שלכל מחשב שאני אחבר אותו (חוץ מלמחשב שלי) אני אוכל לראות כאילו זה הדסקטופ שלי עם המועדפים שלי והמסנגר שלי והאימייל שלי והחשבונות באתרים שאני גולש בהם (כמו פה למשל) בנוסף לאפשרות לעלות ולהעביר קבצים כמו כל DOK רגיל והכי חשוב שהDOK יהיה מוגן בסיסמה שאם הוא יעבד שלא יהיה ניתן להשתמש בו האם יש דבר כזה וניתן לעשות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by Moooshe,

הכותרת אומרת הכל... אם אני מקבל כבל IDE עם 80 סיבים, האם יש לי דרך לגלות אם הוא 66/100/133?\ תודה!

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by NIVs,

LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by Symbore,

למחשב שלי מחוברים מספר כוננים כאשר כונן אחד באופן תמידי נתקע למספר שניות וממשיך לפעול כראוי לאחר מכן. על פניו נשמע כתקול? העניין שהתוכנה של western digital מראה כי הסמארט תקין, בדיקה קצרה תקינה ובדיקה ארוכה (אשר בודקת סקטורים פגומים) תקינה. סוג הבעיות: 1) נכנס לתיקיות ואז פתאום המחשב מתחיל לחשוב למספר שניות ורק לאחר מכן נכנס 2) רואה סרט אז לפעמים הסרט נתקע למספר שניות ואז ממשיך לפעול כראוי 3) רואה סליידשואוס ואז לפעמים במעבר מתמונה לתמונה הכונן נתקע למספר שניות ואז ממשיך כרגיל 4) (יכול להיות שלא קשור אך שוב מפויע רק בכונן זה) לפעמים מופיעים בסרט ארטיפקטים ואם אני מחזיר את הסרט אחורה, הארטיפקטים נעלמים. כל הבעיות הן רק בכונן הזה, השאר עובדים כרגיל. כמו כן, זה דבר יחסית ח…

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, חיבור USB 3.0 בגודל 2.5' נפח 0.5 או 1 טרה. על איזו חברה ודגם, הייתם ממליצים לי בבקשה. חשבתי לקנות בסכום, סביב ה 350 ש"ח. במסגרת התקציב, אם היחס בין המחיר לתמורה משתלם, אני מוכן להוציא יותר. בבדיקה שלי לבד, התלבטתי בין http://ksp.co.il/?uin=20971 ל http://ksp.co.il/?uin=19597 . כעיקרון חשבתי, שמשתלם להוסיף 100 ש"ח ולקבל נפח כפול. או אולי בכלל, ללכת על חברה זולה יותר, שגם נותנת 3 שנות אחריות. בתודה.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by slip,

קראתי משהו ישן על פיתוח הדיסקים Holographic Versatile Disc (HVD) ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש משהו חדש עליהם.כי לפי מה שקראתי עליהם הם יכילו בהרבה יותר מקום מהבלו ריי ו HD-DVD ויהיו יותר מהירים גם

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  19. הי! לאחר שיטוט באופיס דיפו גיליתי 3 אזורי יצור למדיות. קראתי בארכיון הפורום דקות ארוכות ויצאתי מבולבל למדי. מה גם שמרבית ההודעות ישנות. אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא. 1. מהו סדר האיכות ביחס למיקום המפעל? 2. האם חשוב להתעקש על כך? זה קריטי? 3. פלוס ומינוס - הבנתי שעדיף ללכת על הפלוס, נכון? (בהנחה בהצורב תומך בשניהם) http://www.cdfreaks.com/article/113 - זה לגבי ה- DVDRW אבל אני מניח שזה תופס גם לגבי החד פעמי, לא? 4. לגבי מחירים, מה המחיר האידיאלי לעוגה של 50? תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  20. אם אני רוכש דיסק כשיח חיצוני ויש לו חיבור ל-usb וגם לדיוידי יש חיבור לusb האם אם יש לי סרטים בכונן הקשיח אני יוכל לצפות בהם בחיבור נכונן אל הדיוידי באמצעות ה-usb ? אם לא הבנתם כלכך תשאלה תגידו ואני יסביר מפורט יותר. תודה ויום טוב. בן.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by KrustyTheKlown,

http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=304&offset=8 יש גם RITEK במחיר נחמד!

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by ggg123,

שלום. אני רוצה לצרוב דיסק עם סרט שמתחלק ל 3 חלקים. 2 חלקים תופסים כ 400 מגה. האם אני אוכל לצרוב את 2 החלקים ומאוחר יותר להוסיף את ה 3 ע"י השארת הדיסק פתוח מבלי לפגוע באיכות הכללית וחייו של הדיסק? תודה!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  23. קניתי כונן קשיח חיצוני, התחלתי לגבות ואז הוא הודיע לי על חלק מהקבצים שהם גדולים מידי אז הבנתי שצריך לפרמט לNTFS עשיתי את זה דרך CMD, וזה לא זז...... כבר כמה שעות רק עם 50% וניראה שזה הולך ומאט ככל שעובר הזמן כבר חצי שעה שזה זז רק ב10% מותר להפסיק באמצע? אם כן אז איך? ומה הפקודה המלאה שצריך לרשום כדי לפרמט מהר לNTFS? תודה

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by nitzanzb,

כאשר אני מכניס את הדיסק און קי ל USB אני יכול לראות את התוכן שלו אך איני יכול לערוך שינויים, איני יכול להעלות קבצים חדשים או למחוק קבצים קימים. יש למישהו מושג מדוע זה? דרך אגב בדקתי את האפשרותשל המתג להגנה בפני כתיבה - זה לא מקור הבעיה.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  25. Started by tk4,

יש לי SAMSUNG 640GB עכשיו אני לא יודע למה זה קורה.... אבל יש פעמים שאני לוחץ נגיד על תיקייה אז לוקח לו איזה שנייה להיכנס ויש רגעים שזה על הרגע... זתומרת אם פעם בקשיח הישן שלי שהיה עם חיבור ATA והיה אפשרי להיכנס לכל תיקייה באותו הרגע שאתה לוחץ עליו, על הקשיח שיש לי עכשיו יש מקרים שזה ברגע ויש מקרים שזה נעצר לשניה ואז נכנס... ואני מדבר על אותה התיקייה עוד פרטים:מערכת הקבצים היא NTFS והוא מחובר בחיבור SATA רגיל... עוד בעיה שאני לא יודע אם אפשר לשאול פה זה שאני לא מצליח לצרוב איתו מעל לX4 בצורב שגם הוא SATA.... מוזר

• 11 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.