אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות שלי בין WD SATA 120 גיגה 8 מגה 3 שנים אחריות. לבין MAXTOR SATA120 מגה 8 מגה 3 שנים אחריות. אני חייב להחליט עד מחר בבוקר, לא הצלחתי למצוא תשובות ברורות בפורום, אם יש ממבחני ניסוי אשמח לקבל לינקים.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. אני צורב מלא ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אני צורב סרטים בDATA על דיסקים של DVD של חברת VERBATIM דיסקים DVD+R כשני מכניס את הדיסק לנגן DVD בסלון הוא מזהה לי רק חלק מהסרטים,לפעמים רק אחד מתוך 5. במחשב הוא מזהה את כולם. אני צורב במהירות X8. צורב NEC 3550A מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550 בקיצור המחשב לפעמים מזהה אותו ולפעמים לא...ושהוא מזהה ואני מנסה לצרוב הצורב לא מצליח לצרוב לי...נראה לכם שזה יכול להיות בעיה בכבל שמחובר אליו מהלוח אם או שהצורב נדפק?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק שמתאים לפמפרט הבא: P3 600 128SDRAM RIVA TNT 2 MODEL 64 16MB וכו'... קיצר משהו שמתאים לשלושת הדברים האלו!
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר dvd לקובץ באמצעות hund brake אבל כל פעם זה יוצא מטושטש. ניסיתי גם באמצעות פורמט פקטורי אבל זה דורש כתוביות וערוץ ברירת מחדל. מישהו יכול לתת עצה לאיך זה יכול לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכונן קשיח הזה: Hitachi HDT721010SLA SCSI Disk Device ? איך הוא טוב? מה המהירות שלו?
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקע לי המחשב מספר פעמים בצורה מוזרה. חשבתי שזה כונן חיצוני חדש שקניתי, כעת מסתמן שיש "תקיעה" גם בלעדיו. יש לי במחשב כונן אחד שמחולק ל 2 מחיצות ועליו OS. איך אני יכול וודא שהכונן עדיין בסדר ולא לקראת קריסה ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו צורבי DVD או יותר נכון האם אחד מהסוגים הבאים יודעים לצרוב ב Overburning במדיות רגילות, כלומר יודעים לצרוב גם על מדיות של 800-900MB ? 1.LG 4163b 2. Nec 3500A 3. Nec 3520
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המחירים זהים סה"כ 155 ש"ח מה שמעניין אותי איזה דוק נותן ביצועים טובים יותר מבין ה 2 הללו : 1. Kingston DTIG2/16GB 2. SanDisk Cruzer Micro U3 16GB יש לכם להמליץ על DOK בנפח 16 גיגה טוב יותר במחיר דומה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי מחשב שאני יתקן לו, הלוח שלו שהיה כולל חיבורי סאטה נשרף, נתתי לו לוח אחר שלא כולל חיבורי סאטה, אני צריך בקר IDE TO SATA לא יקר והכי חשוב שיכלול בוט... ראיתי כמה אבל לא כתוב אם הם כוללים בוט או לא... אשמח ללינק לכרטיס כזה מחנות רשת, ( KSP,IVORY וכו" ) תודה
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שימו לב שניתן לעשות לו CROSSFLASHING ל H10N שיתן כמה שיפורים משמעותיים, אבל שימו לב שקושחה לא רשמית מבטלת אחריות. GSA-H10A -> GSA-H10N These two drives appear to be identical internally. The firmware revision code for both drives shows the string GSA-H10NMAIN, indicating that the firmware used for both drives is meant for the same drive. This alludes to the fact that the drives use identical hardware. The H10N has more powerful features, which is the main reason behind cross flashing the H10A -> H10N : H10A : - 8x DVD+DL max writing speed - 5x DVD-RAM max writing speed H10N : - 10x DVD+DL max writing speed - 12x DVD-RAM max writing speed …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אותו או את הסמסונג 500gb 7200RPM? אותו מחיר
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יודי שלא ניתו לעתיק אותו במלאו ... אני רק רוצה להעתיק את הקטעים שכן ניתן להוריד ..השאלה אם יש מצב להריד משהו מהדסקים הללו ? ואיך ? אני שיפרתי את המצב של הדיסקים עם שימוש ב משחת שיניים זה עזר ..אבל עדיין לא יכול להוריד את כל הסרט במלאו .. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ...ברשותי צורב מחברת NU הוא מותקן למחשב אבל לא קורא כלום ולא מעלה שום דיסק חיפשתי המון באינטרנט דרייבר לצורב אך ללא הצלחה...אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא דרייבר להורדה לצורב שלי... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עד היום בכל המחשבים שלי הייתי מחלק ל3 חלקים : 1. מערכת הפעלה , 2. הורדות+משחקים , 3. דיברי מולטימדיה שהייתי שומר ( המון המון סרטים ותמונות). עכשיו שאני קונה מחשב חדש עם הרדיסק אחד של טרה חשבתי שאין בעצם שום יתרון לחלק ל3 ואולי כדאי לחלק ל2 וזהו, ניתן איזה 100ג'יגה למחיצה של המערכת הפעלה וכל השאר במחיצה השניה. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב עז ככה זקנה לקוחה שלי קנתה מחשב חדש היתי צריך לעביר את המידע באשמת אח שלי בן 14 שעוד מעת אני יהרוג אותו אם לא עשיתי את זה כבר הארד דיסק הגיעה על הריצפה עכשיב אני צריך לעציל לה את המידע. המידע שהיא צריכה זה PPS קבצי power point הדיסק קשיח מזוהה אבל עשה רעשים ואי אפשר ליקרוא קבצים maxton 40g תודה על עזרה אני יודעה שהסיכוים אפסיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 1553 זיכרון בערך משהו כזה........ מעבד AMD 2500 עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח 500GB בשביל שהוא ירוץ טוב אני צריך גם מחשב חזקקקק ? או שאין קשר כי המחשב שלי קצת ישן ואני אומר בראש שלי שעם אני קונה 500GB אז אולי המחשב צריך לחשוב הרבה או משהו קיצר אני מקווה שמובן ועוד שאלה עם אני קונה Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS איך הכונן קשיח הזה סבבה? רציתי לקנות של סמסונג אבל הוא עולה יותר 70-80 שקל בפנדה! אז אמרתי נקנה תחברה אזות וגם ראיתי שלחברה אזות הזיכרון פה32MB ושל הסמסונג 16MB
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש של 1000GB ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר מהיר, למסגרת המחיר. אני מוכן לשלם עליו 600 ש"ח, ואני מעדיף שהוא יתמוך בSATA3, במהירות של 7200 RPM עכשיו אני יודע שהמחירים עלו עקב השיטפונות בתילאנד, אבל אני רואה שיש הרבה דיסקים קשיחים דומים אבל שונים, מצאתי תדיסק קשיח שהכי משתלם לדעתי, מאייבורי, דיסק קשיח של SEAGATE מפרט: קוד דגם Model ST3000524AS נפח Capacity 1000GB חיבור SATA3 Interface 6Gb/s זכרון מטמון Cache 32MB מהירות Spin Speed 7200rpm אריזה Packing OEM עכשיו אני יודע שבאתר של SEAGATE יש דגם דומה רק שיש לו 64 זיכרון מטמון, האם זה חשוב? זה הבדל משמעותי ל1000GB? האם SATA 3 משמעותי לעומת SATA2? והאם אריזה של OEM אומר שזה יגיע ללא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו בכותרת, מותקן על המחשב VISTA 64BIT ULTIMATE ואין שום בעיות מלבד זיהוי של כונן קשיח IDE בביוס הכונן מופיע רק במערכת ההפעלה לא. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-