אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היום חזרתי מנווה מונוסון מ זיגזג מחשבים WWW.ZIGZAG2000.co.il קניתי את ה 80 8 מגה של WD מה אני יגיד לכם !??? טסססססס! שקט......(אפילו ששים אוזן על המארז לא ניתן לשמוע ) (8 שניות מהדלקת המחשב עד לסיום העלאת הWINDOWS ורק 725 שקל ! מי שמתלבט בקניית הרדיסק חדש ! פשוט לא לחשוב פעמיים!! נ.ב אחריות ל 3 שנים מלאות !
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצה מעונין להחליף את הטייפ הישן hp 40/80 dlt בעבודה. תקציב 5k+- חייב להיות scsi בעל נפח איחסון של בין -80 -ומעלה
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמליץ על כונן SSD חיצוני עם חיבור USB במיוחד עמידות בפני נפילות וזעזועים. התקציב הינו 350 ש"ח ללא קשר למידת אחסון. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התחדשתי בלנובו y50 העקב אכילס שלו זה בעצם הקשיח 5400 מהירות שגורם לפגיעה בביצועים שלו אני מעוניין להחליף אותו ל ssd בנפח 512 אשמח לשמוע המלצות בנוסף ראיתי כונן היברדי של wd black 2 אבל לצערי המידה שלו גדולה ב 2.5 מילימטר האם יש דרך כן להתאים אותו ללפטופ שלי..? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כונן נייד בין 2-4 טרב הכיוון שלי הוא לחברת ווסטרן דיגיטל מדגמי פספורט השאלות שלי הם כאלה אני מחפש כונן נייד הכי טוב מבחינת אמינות, קודם כול שאני אהיה בראש שקט ואיכותי. 1.איזה כונן מומלץ מהניידים של ווסטרן דיגיטל אפשר גם חברה אחרת שיהיה בין 2-4 טרה הכיוון 4טרה. ויציאה של USB2+3? 2.האים יש כונן נייד שהוא SSD אים כן איזה הכי טוב ואמין מבין החברות שיהיה 4טרה ? 3.איזה כונן מכילים הניידים כמו הפספורט של ווסטרן דיגיטל נמצא שם כונן רגיל SATA רק מוקטן או משהוא אחר אשמח להסבר? 4.מה ההבדל בן הדגמים של ווסטרן דיגיטל My Passport Elements Portable,My Passport Ultra,, Elements SE תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש DISKONKEY בנפח 2GB אמין מהיר ובסביבות ה 200 ש"ח (לא נראה לי שאצטרך את ה U3 ).
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי וחיפשתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה אני אנסה להעזר בכם. אני מתכנן לקנות HD 120. מה שחשוב לי זה השקט ופחות הביצועים. (הוא הולך להיות דיסק משני בעוד הראשי הוא RAPTOR 36). ההצעות שקיבלתי הן ¤620 על WD ו¤650 על הברקודה. כדאי לנסות גם דיסקים של מקסטור וסמסונג? איזה מבין הבאים יהיה הכי שקט? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה להארד דיסק בנפח עד 320 GB והארד דיסק נוסף של 1 TB. חשוב לי שההארד דיסקים יהיו מאוד טובים ושיפעלו הכי טוב שיש, שיהיו כמה שיותר שקטים ולא יעשו רעש כמו ההארד דיסק שיש לי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש DOK בנפח 256/512MB (לגבי SanDisk, קראתי שדגמי Cruzer איטיים בהעברת תיקיה עם מספר גדול של קבצים, ומהירים בהעברת קובץ אחד גדול) אשמח לקבל המלצות על דגמים של DOK קומפקטים, אמינים ועם קצב העברה גבוה ללא תלות בגודל/סוג הקובץ
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני צריך DOK לצורך אחיסון מידע יומי, הDOK יהיה בשימוש הרבה במהלך כל יום ויום ולכן דרוש מהיריות כתיבה וקריאה. רצוי נפח של 16GB מחיר עד 150 ש"ח. לפי כמה שהוא זמן, היה אשכול שהמלצתם על PATRIOT, האם זה עדיין תקף? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לגרסא של הקושחה הלא רשמית של ליגי ודי..? ואם הוא יוכל לציין בדיוק את היתרונות זה יהיה נחמד.. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס PCI של asus שיש בו SATA 6Gb/s ורציתי המלצה לכונן קשיח של 640-1TB של samsung או WD מחיר עד 700₪ תודה.
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב, אנחנו רוצים לנצל את ההנחות המתקרבות לקנות אמצעי אחסון חיצוני למחשבים שיוכל לשמש אותנו כגיבוי לתמונות / סרטונים וכו’ של המשפחה. אנחנו רוצים שהוא יהיה זמין לכל המחשבים המחוברים לרשת הביתית (לפטופים, מחשבים נייחים, טלפון וכו’). אשמח לקבל המלצה למה כדאי לקנות ו/או לנתונים לשים עליהם לב.
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם לאחר קריאה ממושכת שברובה ניסיתי להבין איזה חברה עדיפה יותר { המלחמה בין seagate ל WD } עדיין לא הגעתי למסקנה ולכן אבקש את עזרתכם אני רוצה לקנות HD חיצוני לשימוש רצוף בזמן הפעלת המחשב { או ליתר הדיוק הנייד } ולא לצורך גיבוי פעם ביום אני יודע של WD יש גרסה ללא חיבור של חשמל אלא רק חיבור של USB 2 האם זה קיים גם בחברות האחרות ? בקיצור אני מעוניין ב HD חיצוני בסביבות ה 500 GB בחיבור של USB 2 ללא צורך בחשמל { הכוונה לשקע חשמל בקיר.... } אני כנראה הקנה את זה בארה"ב מ - http://shop2.outpost.com/search?query_string=&sort=vendor&order=desc&cat=-48968&pType=pDisplay&order_by=v06d&from=0&to=24 הודה לכם על העזרה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי. הכותרת ממצה את רוב הדרישות שלי...עוד כמה דברים שכדאי להוסיף: הדיסק הוא עבור המחשב הנוכחי הישן שלי (P4 2.4), אבל ישמש גם למחשב חדש שאקנה מתישהו.... כרגע יש לי דיסק 120GB בן כ 4 שנים של WD SATA2 . הדיסק ישמש גם לאיכסון וגם למערכת הפעלה, כך שהוא צריך להיות מהיר. כ"כ גם חשוב לי מאד שיהיה שקט. מערכת ההפעלה שלי כרגע היא XP ולכן חשוב שהדיסק יתמוך בו (בזאפ קראתי שיש דיסקים שעובדים רק עם ויסטה ומעלה). קראתי את הסטיקי, ויש רק שני כוננים של 1T שמומלצים, שניהם של סמסונג. על אחד מהם קראתי שהוא מרעיש,(למרות שיש לו רק שתי פלטות), והשני לא נראה לי שנמכר יותר. חשבתי על אחד מדגמי ה CAVIAR של WD. ה BLACK הוא יקר יותר אבל זה לא ממש מפריע לי. מה שכן, זה שקראתי שהוא די מרעיש. סידרת ה GRE…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש 500GB מהיר ושקט, [glow=white,2,300]חשוב שיהיה מאוד שקט[/glow] תקציב 450¤ אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
הי, ראיתי פה כל מיני.. http://ksp.co.il/?select=.1033..152..375..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בוא נתחיל מההכי זול, ה kingston. איך הוא? בסדר? סוחב? .. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה מומלץ לגדלים אלו? איך ה Transcend? http://ksp.co.il/?uin=23484 תודה
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש בנושא של חומרת SSD ולכן הייתי צריך להמלצה על SSD מהיר (למרות שכולם מהירים) חשבתי על X25 של אינטל אבל אני כבר לא יודע אם זה רלוונטי להיום. הנפח שהייתי רוצה הוא 32 או 64-בסה"כ הSSD ישמש למערכת הפעלה WIN 7 64 BIT והתקציב הוא באזור של ה 500 ש"ח ורצוי אפילו פחות. כנראה אני אזמין מ EBAY אשמח להמלצות בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע עם מפרט: GB P35-DS3 Intel Core 2 Quad (Q6600 4giga ocz WS3200AAKS אני לא משחק משחקים, רק צופה איתו בסרטים וגולש, מידי פעם קצת תוכנות לא כבדות כגון אופיס או פוטושופ, ואין לי בעיה של מקום בגדול, ה 320 מספיק לי. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נהיה כבד וחסר לי מהירות וזמן תגובה מהיר טיפה. יחד עם זאת, זו הוצאה לא מתוכננת בכלל, ואפילו לא בטוח שהכרחית. אז בכל זאת אולי אקבל המלצה ממכם למשהו זול וטוב שיעזור. הבנתי שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, אפשר המלצה בבקשה לכונן SSD רק בשביל כונן C? אני מאמין שאשאר עם WIN7 וסדר גודל של קבצים כרגע בכונן C זה 45 גיגה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב HP ELITEBOOK 8440P, בן כמעט שנתיים, ואני רוצה לשדרג את ההארד דיסק ל SSD, 120\160 GB. לפי מה שהבנתי, המחשב שלי תומך רק ב SATA 2. מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על הכונן הכי אמין שאפשר להתקין על המחשב (נראה לי שהייתי מעדיף אינטל, ואם אפשר גם לתת קישור לאמזון, יהיה אפילו יותר טוב (אני כרגע בקנדה, אז כנראה אזמין מאמזון). תודה רבה, דני.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של alienware m15x חשבתי להאיץ אותו קצת עם SSD, ובתקופה הקרובה יש לי אנשים שנוסעים לארה"ב. אשמח להמלצה על כונן במחיר וגודל סבירים.. סדר גודל תקציב 100-150$ אולי עם מעט אפשרות לחריגה, תלוי במאפיינים. בנוסף ראיתי ש deal extreme התחילו למכור SSD של SANDISK נראה לכם שווה? תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-