עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, רציתי לדעת על הצורבים של חברת samsung לפי כל הסקרים המחקרים אני הולך לקנות כנראה צורב של samsung 52x24x52 אבל הבעיה היחידה שקראתי על הצורב הזה שיש לו רק 2mb והצורב של המהירות samsung 48x24x48 שיש לו 8mb המחיר של הצורב של המהירות הזאת נע בין 300 שקלים. מה הבדל בין הצורבים האלה?, ומה עדיף לקחת!!! ? ואם יש לכם המלצות נוספות בקשר לצורבים נוספים לפי דעתכם. בתודה רבה זאביק, תעזרו לי אנשים זה חשוב . :-\

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Demagh,

הצורב שירת אותי נאמנה כבר 3 שנים בערך, ופתאום היום בבוקר החליט שהוא לא צורב יותר דיסקים דו שכבתיים, למרות שהסכים לעשות זאת בעבר. נרו מקפיץ שגיאה "Could not start disk-at-once". מה שכבר ניסיתי: * קניתי דיסקים אחרים. ניסתי גם דיסקים של SONY וגם של FORTIS. * עידכנתי את הגרסא של נרו. * עידכנתי את ה FIRMWARE של הכונן לגרסא 1.03. היה כתוב שהיא מספקת תמיכה טובה יותר בפורמטים דו שכבתיים. לא סיפקה. * הגדרתי את הכונן כמאסטר. * בדקתי שאכן DMA מאופשר. (כל אלה פתרונות אפשריים שמצאתי באינטרנט) השאלות הן: * האם אפשר לשנות את שיטת הצריבה disk-at-once של נרו ולראות אם זה עוזר? * מה עוד אפשר לבדוק? * על איזה כונן אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by cleric,

הביצועים של הדבר הזה פשוט מטורפים עריכה - כן, אני מודע לזה שזה פרסומת ויראלית מטעם סמסונג, אבל זה עדיין מדהים.

4. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה הנ"ל הפורום המתאים - אם לא , עמכם הסליחה... רציתי לדעת איך אני מוציא (בשלום) את ההארד דיסק מתוך המארז שלו. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום אני מנסה כבר למעלה מ12 שעות לאט לאט עם התוכנה של HP לפרמט זיכרון נייד של WD 750GB והוא לא מסיים את העבודה זה התחיל מכך שפירמטתי בWIN7 הרגיל וקיבלתי את ההודעה הבאה לwindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול וגם שמתי לב שכשאני מעתיק תיקיה בגודל של 313 GB פשוט באמצע העתקה ,העתקה נעצרת לכן הדעתי למסקנה שמשהו שם לא טוב ולכן עשיתי פירמוט ואז קיבלתי את ההודעה שכתובה למעלה מהWINDOWS וקצת חקרתי בגוגל את הענין ואז נכון להרגע אני משתמש בכלי של HP והוא לא מסיים את העבודה... מה עושים הלאה? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח 120 גיגה עליו החילוק הוא: d: 6 גיגה c: כל השאר ... רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת על אותו הדיסק הבעיה שאני לא יכול להתקין ווינדווס 7 על כונן d כי יש בו רק 6 גיגה... האם ניתן לקחת חלק מכונן c (ולהשאירו פעיל כולל מערכת הפעלה עובדת) שלא בשימוש (יש בו 40 גיגה פנויים)? אם הדבר אפשרי, כיצד?

7. שלום, בדיוק קניתי את ה HDD הנייד הנ"ל, כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים מ 4 גיגה, הוינדוס 7 אומר לי שהקובץ שאני מנסה להעביר הוא גדול מדי ועל כן מתבטל. איך אני מסדר את זה? נשמע לי ממש לא הגיוני ש HDD של 320GB לא נותן להעביר קבצים מעבר ל 4 גיגה - אולי זה מוגדר כ FAT32 ובגלל זה לא ניתן? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by elad-k1,

הוספתי הארד דיסק עכשיו יש לי שתיים חיברתי תשני הוא רושם לי שזיהה חומרה חדשה אבל "במחשב שלי" אני לא רואה אותו..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Western Digital brings Advanced Format to Caviar Green For quite some time now, mechanical hard drives have stored data in 512-byte chunks called sectors. That sector size worked for lower capacity points, but as areal densities rise, it's become increasingly inappropriate for new drives. As a result, the industry has decided to transition to a 4KB sector size dubbed Advanced Format. So-called legacy formatting schemes sandwich each 512-byte sector between Sync/DAM and ECC blocks that handle data address marking and error correction, respectively—and also take up space. You still need those blocks with Advanced Format, but only every 4KB rather than every 512 byt…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by orenaz,

דיסק שעבד תקופה מסויימת עם וינדוס 7, לפתע גורם לאתחול של הוינדוס אחרי כמה דקות פעולה. אם עובדים עם מערכת הפעלה XP שנמצאת על דיסק אחר ומנתקים את הדיסק הבעייתי - זה לא קורה, ככה אבחנתי שהבעיה טמונה בדיסק. אם עובדים ב Safe Mode בדיסק הבעייתי זה גם לא קורה. יש רעיונות? אגב, במקביל אני מעוניין לעשות אימאג' של הדיסק הבעייתי לדיסק אחר גם להציל את המידע וגם שאני לא אצטרך להתקין וינדוס מחדש, פעם הייתה תוכנה נורטון גוסט, עוד עובדים איתה או שיש כבר פתרונות אחרים? אם אני לא טועה גם אי אפשר לעשות את זה מתוך הוינדוס כשעובדים עם הדיסק הבעייתי, אז צריך איזה בוט, אני משתמש כעת במדריך לבניית בוט ל DOK בשביל זה. הדיסק הוא של סיגייט 250GB. תודה.

11. הייתי באופיס דיפו חשקה נפשי במדיות ראויות לצורב (שעדיין אין לי) בכל מקרה זכור לי מישהו שפרסם בו 10 דיסקים ב35 שקל שם חיפשתי לא מצאתי לקחתי 25 ב109 באתי לשלם ראיתי בקופה את המבצע של ה35 קניתי 3...עכשיו בגלל החשדנות הגדולה שלי ושאין לי עדיין צורב רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם העשיריית דיסקים ב35 ויכול לתת לי מדיה קוד שלהם או לחילופין לתת לי תמדיה קוד של ה25 מקווה שהם אותו הדבר ולא שה10 סוג ב או סתם דיסקים עמחה שהאופיס דיפו נפטרים מהם. ויהי שלום

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by myjunkmail0000,

קניתי מחשב לא מזמן עם לוח אם GA-P55M-UD2 וארדיסק 1 טרה של סמסונג (שעובד ב SATA) קבלתי ארדיסק מחבר של עוד 80 גיגה ואני מעוניין להתקין אותו במחשב בתור כונן גיבוי... הכונן הוא IDE אז איך מחברים אותו? צריך להגדיר את הגמפרים ל SLAVE ורק לחבר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי שתי אפשרויות בין 2 צורבים דואל לייר שגם לייטסקריב הראשון צורב של LG ב145 LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail שהוא נראה לי ממש טוב +מגיע בקופסא שאני שונא כשהם לא והשני ‏DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata והשלישי ‏DRW-20B1LT DVD±R x20 LightScribe Black Sata‎ ושניהם אותו מחיר (המחיר דומה בין כולם אז לא אכפת לי מה הכי זול חשוב לי איכות ) ועוד שאלה כבר יש בארץ דיסקים של LIGHTSCRIBE שהם דואל לייר ואם המציאו פנטנט לאיזה מדבקה או משהוא צריך את זה דחוף למחר כי מחר יש לי טרמפ במיוחד לאיפה שמוכרים! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by creed111,

מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בחיבור USB, עדיפות לנפח כמה שיותר גדול, אך בתנאי שהחיבור שלו למחשב דרך ה- USB גם יספק לו את החשמל כך שאני לא אצטרך ספק כוח נוסף שיתחבר אליו.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  15. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7118 מחפש חוות דעת לגביו, יש לו שנתיים אחריות והוא עולה 620 ש"ח, ככונן לגיבוי, שווה ?

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  17. אז ככה: יש לי CD וצורב DVD. יש כבל IDE שמחבר בין ה-CD שלי לדיסק הקשיח הנוכחי שלי וממנו למחשב. (כאילו הוא מפוצל). עכשיו מהצורב DVD שלי יש גם פיצול כזה. האם אני יכול לחבר את הדיסק הקשיח לשם? למעשה אני שואל אם אני יכול לקנות כבל מאריך ל-IDE ולחבר אותו לפיצול שיוצא מהכבל של ה-DVD? (בגלל שהפיצול רחוק מהמקום בו צריך לשבת הדיסק הקשיח - אז אני צריך מאריך). אין לי עוד אפשרות לחבר את הדיסק... מקווה שלא בילבלתי אותכם...

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by verynoti,

אני קונה דיסק קשיח חדש SATA2 אבל לא יודע איזה לבחור westrean Digital או Seagate מה יותר כדאי מבין השניים תודה

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות Disk On Key עכשיו אין לי ממש מושג איך זה הולך ויש לי כמה שאלות: 1.) יש גדלים של 64, 128 ,512? ככה? או שיש משהו באמצע? 2.) מהוא טווח המחירים של כל אחד מהגדלים? והאם יש חנות טובה שמציעה את זה במחיר זול יחסית לשוק? 3.) האם יש איזה שהיא חברה שמייצרת Disk On Key שאותה אני אקנה? כלומר לא של סתם חברה אלא חברה מוכרת, שידוע ש Disk on key שלה טוב ולא יהרס אחרי חודש? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  20. שלום לכולם. אני יודע שכבר רצו פה עשרות(אם לא מאות) שאלות בקשר למדיות לצריבה של ורבטים אבל לא מצאתי שאלה דומה למה שאני עומד לשאול. אני שוקל לקנות את המדיות הללו לצריבה: http://cgi.ebay.com/5-Verbatim-bluray-dvd-video-50GB-4X-blu-ray-blank-media-/280685057648?pt=BI_Blank_Media&hash=item415a221670 איך אדע מי היצרן שלהן בפועל(Taiyo Yuden או סתם יצרן עלוב) ? האם מישהו התנסה איתן? ואם לא אלה, מישהו יכול להמליץ על משהו אחר(שלא יפער בור בכיס)? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  21. אהלן חברים, שמתי לב ששום דבר לא מגובה אצלי וחשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני לגבות את מה שיש לי על המחשב. אני מתלבט בין 500GB ל 1TB. אם ההוספה במחיר לא גדולה מדי אולי אלך על 1TB למרות שלדעתי 500GB יספק אותי. פחות חשוב קצת העברה ודברים כאלה. רוצה מהירות סבירה, אמינות כמה שאפשר ושטח אחסון סבבה בצורה שיהיה לי את היחס הטוב ביותר עבור הכסף שלי. לא שמתי תקציב כי אני לא יודע כמה זה אמור לעלות, אם אפשר להזמין מחול בזול ויש קישור אשמח לראות גם. בכלל ההעדפה היא להזמין מחול כי זה יותר זול. אשמח לשמוע הצעות תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by GMTK,

צריך אחד מהיר וטוב שלא יתקע בחיפוש וסרטים ושלא יגמגם ויעבוד חלק. היתי לוקח 4T אבל זה 1200 שקל לפחות שאפשר להביא כבר 2 כוננים של 3T שזה יוצא בסופו של דבר 6T. אשמח לדעות הבנתי שיש כאלה שמחולקות ל3 פלטות 2 ו1. מהירות לפחות 7200 סלד. וכמובן SATA 3 לא מאמין שמיצרים עדיין 2 קצת ישן. צריך גם שקט כן. אז תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין 2 הצורבים האלה בלבד AOPEN 52X32X52 - 190 שקל SONY 52X32X52 - 200 שקל יש לי חנות ליד הבית ולכי אני לא רוצה לקנות LITEON וכל אלה כי צריך לסוע ממש רחוק ואין לי כוח לזה אני צורב 3-2 דיסקים בחודש גג!!! אז אני לא צריך משהו מקצועי! אני רק רוצה אמינות ואיכות!! הכי חשוב אמינות לא אכפת לי מי יותר מהיר כי זה לא משנה בכלל המפרט שלי הוא פנטיום 3 - 800 , 512 זכרון , המחשב הוא די בסדר אפשר לומר אז איזה מבין הצורבים האלה אתם ממליצים? מי שמבין שיכתוב לי בבקשה תודה!

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  24. מבקש לדעת מה ההבדל בין 2 דגמים :iomega prestige 2tb ל- iomega ego 2tb /

• 1 תגובה
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.