עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ron1999,

על הלפטופ שלי יש כונן של 11 גיגה, כשאני בודק מקום פנוי עליו בעזרת לחצן ימני ומאפיינים - בווינדואוז הוא כותב לי שיש 4 גי'גה פנויים. אם אני בודק כמה שטח תופסים הקבצים על כל הכונן [sELECT ALL ובוחר PROPERTIES] הוא כותב שהם תופסים, כולל חבויים ונסתרים ומערכת - 3 ג'יגה. לאן נעלם לי שאר המקום הפנוי שכביכול אמור להיות? רון.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. ל-WD2500JS

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Posford,

ההארדיסק מיועד לגיבוי של סרטים, מוזיקה, תמונות וכו'. באחת החנויות שבדקתי לא המליצו לקחת הארדיסק נייד ואמרו לי כי עדיף לקחת הארדיסק נייח, להניח אותו במחשב ולחבר אותו מתי שצריך להעתיק גיבוי וככה האורח חיים שלו יהיה ארוך יותר. מה דעתכם בעניין? מצד שני הוא לא יהיה נייד בכלל, לא אוכל לעבור איתו ממקום למקום (מה שפחות מעניין אותי). אז מה בעצם מומלץ? נייד או נייח? של WD? איזה דגם מדוייק? ומה סביבת המחירים? והאם אתם ממליצים WD או SEGATE? תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by JohnnyBravo,

אם זה לא בפורום הנכון-אני מצטער, לא ידעתי איפה לשאול

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם ממשיכה לקדם את חזון הכוננים ההיברידיים הכפולים עם אב טיפוס אשר כולל קשיח מכאני בנפח 4TB בשילוב כונן SSD בנפח 128GB - ועם המהירויות הגבוהות של תקן ה-SATA Express החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-western-digital/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, קניתי מחשב חדש, כל הכוננים מחוברים אך הוא מזהה רק את הכונן של ה 80GB, כלומר אני לא רואה את הכוננים של 250. Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS X2 לפני שהתקנתי את הwindows הוצאתי מהחשמל את שני ה 250, אחרי זה החזרתי אותם. כרגע זה מראה שיש לי שרק ה 80GB פעיל.. (לא שלפני זה זה הראה משהו אחר, הרי הם בכלל לא היו פעילים בזמן התקנת ה windows) תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. יש לי הארדיסק ישן .. ואני רוצה להעביר אותו למחשב שלי הוא יזהה אותו לבד? לא צריך לפרמט?.. הוא יהיה הארדיסק משני תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by oren99,

יש לי צורב DVD SATA חדש *18 אני מצליח לצרוב עם נירו בלי בעיות והוא גם קורא את מה שצרבתי אבל, כמה פעמים אני שם דיסק DVD (אפילו משחק חדש מקורי) והוא לא קורא אותו מה אפשר לבדוק? אני מסתכל עכשיו ב"מחשב שלי" וכתוב CD DRIVE בכונן הזה. זה יכול להיות קשור?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  9. איני יודע איזה חברה הכי נחשבת או מהן החברות שמובילות בתחום. אני שוקל גם לקנות (בשביל שהמחיר יצא זול יותר) ב ebay אולי אחד שכבר השתמשו בו מעט אבל הוא במצב תקין . מה אתם אומרים ?? או שבכלל עדיף לחכות מעט כי אולי בקרוב ירד משמעותית המחיר של ההארדיסקים הממזרים האלו? או שיש כן חברה שרוצים אולי לארגן קנייה קבוצתית של הארדיסק ssd כלשהו?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. קניתי לפני כשבוע ראפטור, היום קניתי את הראפטור השני. (שניים של 74 GB כ"א) התכנון שלי הוא לשים אותם ברייד 0, כדי להנות מביצועים גבוהים, רייד 1 לא מעניין אותי, מכיוון שהמידע שלי מאוחסן על דיסקים נפרדים הבעיה, שאני תקוע בלי כונן דיסקטים, האם יש איזושהיא דרך "לעקוף" את השלב הזה? האם לאחר שהכוננים הוגדרו בביוס ככונן אחד, הWIN לא מזהה את העסק ככונן אחד? עריכה: גם אני אשיג את הפלופי הארור הזה.. איך אני אמור להכין דיסקט?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by BubbaJ,

אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by siin,

ב- הודעות נבחרות (FAQ) - פורום 'אמצעי איחסון' יש הסבר איך להגדיר את הכוננים שיפעלו ב-DMA. משום מה לאחר שאני בוחר במאפיינים אין אצלי את הלשונית של "הגדרות מתקדמות" ( ADVANCED SETTINGS) מה פה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by 111111,

האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום לכולם. במחשב של הבן שלי יש כונן SSD SATA, של ADATA, די איכותי ומהיר, דגם SU800, בנפח 128 ג"ב, עם מהירות קריאה/כתיבה של 500+ מ"ב לשנייה. הבעייה שלי איתו היא הנפח הקטן יחסית שלו. יש לי אופציה להחלף אותו לכונן גם SSD SATA של סמסונג מסדרת 840 basic, בנפח 250 ג"ב שמהירות הקריאה שלו היא גם 500+ מ"ב לשנייה, אך מהירות הכתיבה שלו, היא בסביבות 240 מ"ב לשנייה. האם כדאי להחליף? הוא יקבל עוד נפח, אך במחיר של מהירות כתיבה נמוכה יותר. האם זה משמעותי, או שלא יורגש הבדל? המחשב משמש גם ללימודים וגם למשחקים, בחודשיים הקרובים זה בעיקר למשחקים.

15. Started by cha_had,

ערב טוב לכולם, משיטוטים בפורומים שמתי לב שהרבה אנשים מציינים לטובה את ה-SSD של סמסונג ואני לא כל כך מבין על מה? מהירות הכתיבה שלו היא 410 מגה, ויש SSDים עם מהירות שמגיעה ל-500 ו-550 מגה לשנייה! הנה לדוגמא SSD חדש של SANDISK שקיבלה תגובות רעות, ומופיע בדגם חדש ב-Sandisk Ultra II SDSSDHII ---KSP. מהירות הכתיבה שלו 500 מגה לשניה. הדגם של 120GB עולה ב-40 שקל יותר מסמסונג, הדגם של 240GB הוא אפילו זול יותר! והנה דוגמא שניה מאייבורי- כונן של טושיבה Toshiba HDTS212EZSTA שמהירות הכתיבה שלו היא 501 מגה לשניה והוא עולה ב-50 שקל יותר מסמסונג! אפילו הדגם הזה Kingston V300 120GB SV300S37A שקיבל תגובות זועמות במהירות כתיבה של 450 מגה לשניה (יותר מסמסונג) ועולה 100 שקל פחות. א…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jara14,

שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  17. הכונן הגיע מפורמט ב FAT32. לא ראיתי סיבה לשנות את שיטת הקבצים עד שעכשיו כשאני מנסה להעביר קבצי HD לכונן, מופיעה הודעה שהקובץ גדול מדי בשביל מערכת הקבצים. האם לפרמט את הכונן לNTFS. קיימים אולי פתרונות אחרים כמו יצירת מחיצה של NTFS או דרך אחרת להעביר את הסרטים לכונן?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. שלום רב! יש לי תוכן ממש חשוב בהארד דיסק הגיבוי שלי ואין באפשרותי להכנס אליו. הקונן מחולק ל:C ול כך שיש לי בעיית גישה - . כשאני מנסה להכנס אליו המחשב חושב 10 שניות ואז שואל אותי אם אני רוצה לפרמט את הכונן - כמובן שאני לא מאשר... ועכשיו לתאכלס... האם קיימת תוכנה שיכולה לעזור לי להגיע לקבצים ולהעביר אותם למקום בטוח? אם כן אשמח להסבר... ואם לא איזו אלטרנטיבה יש לי?! מדובר ב60GB קריטיים... אני ממש אודה למי שיכול לשפוך אור בנידון... אופיר[br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 06:38:28 תיקון קטן להודעה שלי: הסמיילי אמור להיות- כונן די.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by corefff,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 כמות: 1 - מחיר: ₪568 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 סה"כ: ₪1148 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1126 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/c7fjn1xq איזה בין שני הרדיסקים עדיף? הSEAGATE עם הSATA 3?? או הסמסונג?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by 996,

קניתי דיסקים בגודל 900M. ברגע שאני מנסה לצרוב אם כול מיני תוכנות צריבה,הם מציגים לי את הדיסק בגודל 80 דקות ולא 100 דקות כמו שאמור להיות. מה לעשות? דרך אגב יש לי צורב מחברת MSI 40X12X48 תודה.

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by nadav275,

שלום בדיוק כרגע סיימתי להתקין WIN XP PRO במערכת חדשה שאני מרכיב לחברים... הכל רץ חלק ממש, רק דבר אחד הטריד אותי.. בסרגל שלמטה (תפריט "התחל") מופיע הסמל של הסרה בטוחה של חומרה וכשאני פותח את זה כתוב שאפשר להסיר את ה HDD ואל ללחוץ על "עצור" כדי לבטל את פעולתו. אני מדבר על תפריט safely remove hardware או משהו כזה למי שיש win באנגלית... כשאני מנסה ללחוץ על הסר חומרה הוא כותב שכרגע אי אפשר להסיר חומרה זו... בכל מקרה- מה פשר ההודעה הזו? זה לא מפריע לכלום... אבל זה פשוט קצת מרגיז. (ואולי זה מראה שמשהו לא בסדר) מי שיודע על מה אני מדבר , ויש לו פיתרון בשבילי שיגיד אני ;D

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  22. שלי והמחשב לא מזהה לא את הדיסק הקשיח ולא את הצורב, ומקודם בצורב NEC 3540A הכל עבד... פשוט יש לי בלוח אם רק כניסת IDE אחת ואמרו לי שאין בעיה לחבר 2 כוננים ואפילו עבד לי הצורב והדיסק הקשיח ביחד ועכשיו כלום, אפשר רק דיסק קשיח או צורב בנפרד .. מישהו יודע למה זה? דא ההבדל היחיד בביוס בין הNEC לSONY זה שבסוני זה DMA-4 ובנק זה DMA-2 ושיניתי בביוס את ההגדרה הזאת לסוני גם לDMA-2 וגם עדיין המחשב לא מזהה לא את הHDD ולא את הDVD..

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by BandiT,

קורא הכרטיסים לא עובד, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אבל הדיסק פגום ולא הצלחתי לפתוח אותו, איך אני יכול לסדר שזה יעבוד לי ויצליח לקרוא כרטיסים.. תמונות מצורפות של המכשיר.. וזה הארור שאני מקבל כאשר מכניס memory card מסוג SD לתוך במכשיר ומנסה לפתוח את כונן H..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אני מעוניין שבמקום שיהיו לי 2 כוננים שכל אחד מהם בערך 20 ג'יגה ובמקום שיהיה לי כונן F ו H יהיה רק אחד איך אני יכול לעשות זאת אם בכלל? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  25. צהריים טובים, אשמח לדעת מה ההבדל בין Western Digital My Passport Essential לבין Western Digital My Book Essential. ניסיתי לבדוק עליהם קצת וההבדל היחיד שמצאתי זה שה Passport הוא קטן יותר בממדים ולכן הוא גם יקר יותר משמעותית. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים