אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לקראת קניית : Samsung EcoGreen 2TB=2000GB Sata HD204UI למטרת איחסון וניגון סרטי HD בעיקר. הצעות שיפור / שינוי ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של סטה 1 מה המהירות של סטה 2 והאם החיבורים שלהם שונים או מצריכים התקנה מיוחדת כדי להשתמש במלוא המהירות שלהם בנוסף רציתי לדעת האם במידה ויש לי כונן סטה 2 ואני לא מפעיל בביוס את אופציית הahci האם המהירות תהיה במהירות של כונן עם חיבור ide כמו הכוננים של פעם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בהארדיסק 1TB של WD Green דגם WD10EZRX שנקנה לפני שנה+ יחד איתו ישנם עוד 2 דיסקים קשיחים במחשב + SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. לאחר עידכון Windows Update, פתאום אני מגלה בשורת המשימות שחיבור SATA נותק (Intel Rapid Storage מודיע לי על זה). לאחר ריסטרט, הווינדוס לא עולה, מגיע ללוגו ולא קורה כלום. אני מתחיל לחשוד שמשהו לא בסדר עם ה SSD כי עליו מותקנת מערכת ההפעלה. בדקתי בביוס וראיתי שהכונן הקשיח של ה 1TB של WD לא מזוהה. ניקתי אותו מהמחשב ומערכת ההפעלה כן עולה. חיברתי אותו חזרה והוינדוס עדיין נתקע בלוגו. ניסיתי לחבר בכל חיבורי ה SATA בלוח כולל החלפת כבלים אחרים ועדיין אותה בעיה רק עם הדיסק הספציפי הזה. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר והוא כן זיהה אותו בביוס, הריץ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צפויה ירידת מחירים של דיסקים 8.5 ג'יגה אחרי בואו של PS3 לארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש. אבל אינני יודע איזה חיבור יתאים למחשב שלי.. יש לי כרגע דיסק קשיח 80 ג'יגה של סאמסונג דגם בשם samsung sp0812c באתר של החברה סאמסונג כתוב - Serial ATA Interface זה אומר שאני צריך לקנות דיסק עם חיבור של סאטה ? קישור לאתר של סאמסונג עם הדגם שלי.. http://www.samsung.com/Products/HardDiskDrive/SpinPointPSeries/HardDiskDrive_SpinPointPSeries_SP0812C.htm אני מעוניין לקנות דיסק של 320 ג'יגה וראיתי באתר של זאפ את הדיסק הבא ב608 שקל http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1662 ורשום שם שהחיבור שלו זה סאטה 2 מה ההבדל בין סאטה לסאטה 2 ? האם זה יתאים למחשב שלי ? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי disk on key ואני רוצה לנעול אותו ככה שהיה אפשר להיכנס אליו רק עם סיסמא, מישהוא יודע איך אפשר לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
700 ש"ח. שווה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DT01ACA300
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איך אפשר לשחזר קובץ iso של 8 גיגה שנמחק בטעות מההארדיסק? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בן דוד ששמר ספר שהוא כתב בדיסקט יש מהישנים 5.25" ... יש למישהוא מושג איך . האם יש שירות לחילוץ המידע מהדיסקט הזה? תודה,שי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט צורב DVDRW LG H10A וקיבלתי דגם אחר מימה שהזמנתי GSA-H10N האם מישהו יכול לומר לי איזה דגם עדיף יותר? והאם יש הבדל משמעותי בין שתי הדגמים הללו? האם המושג DULE LAYER מדבר על צריבה על דיסק בנפח של 8.5 ג'יגה? האם בצורב שאינו תומך בפורמט הזה אינני יכול לצרוב על דיסק בנפח כזה? כיצד עושים בדיקה (טסט) ליפני צריבה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההארד דיסק הישן שלי נהרס לי לפני שבוע ואני מחפש לקנות לעצמי הארד דיסק טוב עם נפח גדול(500 GB+) עם מהיריות כתיבה וקריאה טובות(לא חשוב לי יותר מידי פשוט שלא יהיה איטי,זתומרת כל הכוננים הירוקים האלה הם לא אפשרות) והכי חשוב לי שיהיה אמין! כי שתי ההארד דיסקים הקודמים שלי מתו לי אחרי חצי שנה-שנה וכל המידע שהיה בהם הלך וזה מאוד קשה לי לשחזר את כל ה500 ג'יגה שהיה שם אז הכי חשוב שהוא יהיה אמין עם כמה שפחות סיכויים להתקלקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DOK U3. אני רוצה לעשות שתהיה לו מערכת הפעלה ואוכל לעשות boot ישר ממנו עם אתחול המחשב איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת דיסק קשיח HD204UI F4EG 2tb אך כל הסיפורים סביב הבעיות עם הדיסקים של ה4K סקטור ,תחת XP (מערכת הפעלה שאני לא אעזוב בזמן הקרוב) מרחיקים אותי מקנייתם. (זו הסיבה שעזבתי את WD בזמנו). מצד אחד יש לא מעט מאמרים ברשת שמדברים על כל בעיות ה- alignment שנוצרות, למשל המאמר הזה: http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/03/why-new-hard-disks-might-not-be-much-fun-for-xp-users.ars/2 מצד שני, מוכרים בחניות ששאלתי אותם על זה, אמרו שהם לא מבינים על מה אני מדבר. השאלה היא, האם החשש מוצדק? במידה וארכוש את הדיסק הקשיח, מה אצטרך לעשות כדי שלא ייווצרו בעיות כלשהן? האם בכלל אמורות להיווצר בעיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים ישנים שלראשון יש חומר חשוב בטוח, ולשני לא זוכר.. לראשון הלוח הירוק נשרף, ולשני כנראה שרוף ויש לי שני דיסקים קשיחים שעובדים עם לוחות תואמות (תמונות בהמשך) הראשון בדרך אליי מאיביי והשני השגתי את זה שהשגתי הוצאתי את הלוח וחיברתי לדיסק שלי, וחיברתי אותו למחשב בחיבור SATA והדלקתי את המחשב.. הדיסק קשיח מסתובב, אבל הוא נתקע על המסך הראשון השחור איפה שכתוב F12, DEL וכו' - ולא זז משם גם כשאני לוחץ על DEL או כל כפתור אחר.. הוא לא מגיב חשבתי אולי הלוח לא ממש תואם, בדקתי בגוגל מצאתי אותה בעיה פחות או יותר אבל הפיתרון שם היה להוריד שם איזה דיודה על הלוח https://forum.hddguru.com/viewtopic.php?f=1&t=16113…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך דיסק אחד שיחליף מספר דיסקים קטנים יותר. שימושים - אחסון דאטה, ניגון סרטים. יש לי 10 טרה חיצוני שמגבה אותו כך שלנקודה הזו לא צריך לדאוג. מה לקנות ? האם לקנות בארץ או בחו"ל ? זמן אספקה לא דחוף, והתקציב נמוך ככל שאפשר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר ליצור מערך רייד כלשהו בעזרת דיסק קשיח בנפח 500 גיגה ואחד 160 גיגה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק נשלף עם מגירה שאוכל להוציאו מתי שארצה 1.האם כל המגירות מגיעות עם מאווררים? 2.איזו חברה אתם ממליצים? 3.מה המחירים של הארד דיסק נשלף עם מגירה===250 ג'יגה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות בישביל מהירות טעינה ועבודה עם קבצים גדולים בתוכנות גרפיקה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-