עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. עזרההההה עריכה: זו שאלה יותר מפורטת, שתסביר הכל! בבקשה עזרו לי אני לא רוצה לקנות סתם ארדיסק! הארדיסק עושה לי רעשים שממש אפשר לשמוע רעשים כאלה של גחחחח ושומעים את זה אפשר להגיד טיפה חזק זה קורה שאני למשל מפעיל משחק. אני משחק במשחק ופתאום יש לי תקיעה קטנה בול בתקיעה יש רעש (מהארדיסק טיפה חזק) ורק שנעלם הרעש המשחק ממשיך רגיל חלק וכמובן השFPS גבוהה משהו כמו מ 65-100 ולא יורד זה נשאר ככה על 75 ובדקתי זה לא הזיכרון שתוקע אותו! הוא משתמש בסך הכל ב500 מתוך גיגה, בקיצור זה נראה לי הארדיסק כי מתי שיש תקיעה מתחיל הרעש הזה ועד שהוא לא מסתיים התקיעה לא נעלמת וזה משהו כמו 2-5 שניות לפעמים תלוי בגרפיקה של המשחק אבל אפילו כשהיא טיפה נמוכה יש תקיעה וגם כשיש את התקיעה יש באתו זמן את הרעש ו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by itaysk,

היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היום כשקניתי דיסק קשיח (WD2500KS) רציתי גם DOK והמוכר ניסה לדחוף לי את זה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=119 מה תגידו עליו?מקודם הייתי סגור על SAN DISK MICRO CRUZER U3 עכשיו אני מתלבט כי פה אני יכול לקנות ישר מבלי להזמין באינטרנת.האם ההבדל ביניהם גדול?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by neo01,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם ממליצים מניסיון אם אפשר בדגש על הדגמים הספציפיים האלו Pioneer DVR-116D או optiarc ad7200a תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לעשות גיבוי חיצוני להרדיסק שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל ע"י מהירות USB. אבל הבעיה שאין לי חיבור ESATA במארז! האם זה אומר שאין שום סיכוי לחבר הרדיסק חיצוני עם חיבור SATA או ESATA? אם ככה, חשבתי פשוט מדי פעם לפתוח את המארז של המחשב, לחבר הרדיסק פנימי רגיל ולשמור עליו ולהוציא. האם זה פתרון ברברי מדי או שזה בסדר? יש אופציה אחרת?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by TheMadKow,

שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…

9. נגיד יש לי מחשב חדש, אני מתקין וינדוס XP, יש שם אפשרות ליצור מחיצה.. אבל אומרים שזה טיפה מסובך ליצור משם מחיצה.. עדיף דרך תוכנה MagicPartition אכן כך? אם כן, עדיין אפשר הסבר איך ליצור מחיצה בזמן התקנת וינדוס? ועוד שאלה קטנה.. אם גודל ההארדיסק הוא 500 ג"ב.. כמה כדאי להקצות מקום לכונן C ששם יהיה הוינדוס וכל שאר התוכנות.. ולכונן D ששם זה סרטים משחקים וכו'.. במידה ואני רוצה רק עוד מחיצה אחת, D תודה מראש!!! [=

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קניתי היום את הצורב LITE-ON 48X12X48, לא משנה המחיר זה קומבינה. רק רציתי לדעת אם הוא צורב טוב? וכמה זמן הוא מחזיק? (הכוונה עד לשלב שהוא מתחיל לדפוק דיסקים בקצב?). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by LiorZi,

כשאני משנה את המצב של הכונן הקשיח והDVD בביוס ל-AHCI, המחשב עושה ריסטרט כל פעם שמערכת ההפעלה מנסה לעבוד (WINDOWS 7 64BIT). כשאני מחזיר מצב חזרה ל-IDE הכל עובד בלי בעיות. התקנתי את הדרייברים והכל אבל זה פשוט לא עוזר. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ohaddi,

שלום יש לי הארד דיסק seagate st3500320AS הרצתי בדיקה benchmark של hd tune והיא הפסיקה באמצע לכן הרצתי בדיקת error scan ומצאתי 4 אזורים פגומים(0.2% בלוקים פגומים) מה המשמעות של זה? יש דרך לתקן? יש סכנה של איבוד מידע? תודה למגיבים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אוריפ,

יש לי קובץ ISO, מה אני עושה איתו בשביל להפעיל אותו? אני צריך לצרוב אותו או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…

15. Started by ag43,

באתר TOM'S HARDWARE ביצעו סקירה על 4 מארזי חיצוניים בממשק USB3. התוצאות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-superspeed-external-enclosure,2597.html ניתן לראות שיפור עצום ע"פ USB2 (פי 6!) ויש לזכור שזוהי רק ההתחלה, רוחב הפס הפוטנציאלי בטכנולוגיה זו רחוק מהתוצאות האלו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by guy_intel,

היי, לקראת קניית : Samsung EcoGreen 2TB=2000GB Sata HD204UI למטרת איחסון וניגון סרטי HD בעיקר. הצעות שיפור / שינוי ?

17. Started by ציפורים בניוטרל,

שבת שלום לכולם, אוקיי אז לפי המפרט שלי אפשר לראות שיש לי הארדיסק אחד של 250 הבאתי עכשיו עוד הארדיסק SATA 160GB אף פעם לא התעסקתי בכל ה RAID הזה ואין לי מושג איך מתקינים את זה, הבנתי שזה מומלץ פשוט. אשמח אם תגידו לי איך עושים זאת כי אין לי מושג. יש לי לוח ASUS P5N-D nForce 750i. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

צרבתי משהו... והשארתי את הכונן פתוח בערך 5 דקות רציתי לצרוב עוד משהו אבל הצורב לא מזהה את הדיסק כדיסק ריק... ניסיתי דיסק ניקוי לעינית והוא גם קורא דיסקים אחרים אבל פשוט לא מזהה שהדיסקים לצריבה שאני מכניס לו ריקים.. והם ריקים (בדקתי במחשב אחר)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

הבחנתי במשהו מוזר בזמן הפעלתו של המחשב בפעם הראשונה(הפעלת מתח ראשונה) כאשר המחשב פתוח(זאת אומרת שאין את לוחות המארז) כאשר מקרבים את האוזן ל H.D שומעים מן רעש של זרם לשבריר שנייה הדבר הזה חוזר על עצמו כול פעם שהמחשב מקבל הפעלת מתח ראשוני. כל הבדיקות מעידות על תקינותו של ה H.D מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tsr,

שאלה לגבי 840evo 120gb הפעלתי RAPID mode בתוכנה של סמסונג, הרצתי בדיקה עם AS SSD, האם הכונן עובד כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. יש למישהו מושג מתי אמור להיות זמין HD של 1 טרה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. נפח - 256 ג'יגה +- מחיר - 150-180 דולר (בלי משלוח, חבר מביא לי את זה משם) מצאתי את ה OCZ Vertex 4 במחיר שנראה די משתלם. 160 דולר. האם זאת קניה כדאית? http://www.amazon.com/OCZ-Technology-2-5-Inch-Industrys-Warranty/dp/B007RARHSO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1353622675&sr=1-1&keywords=VTX4-25SAT3-256G מנגד יש את m4 ב 175 דולר (שזה עדיין בתקציב, אבל שווה את ה 15 דולר הפרש?) או את סדרה 330 של אינטל שגם ב160 דולר או את http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Solid-SDSSDX-240G-G25/dp/B006EKJ8UI/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1353626327&sr=1-2 של סאנדיסק שנראה שהוא גם בהנחה ממש גדולה. נראה שעל OZC ועל SANDISK…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Darking99,

כשאני מפעיל את המחשב המחשב מנסה לטעון את הדיסק קשיח ולא מצליח. אחרי כמה דקות המתנה הוא מגיע לטעינה ורושם SATA3 HARD DISK HAS AN ERROR PRESS F1 TO RESUME. כמובן ניסיתי את האופציה של הדיסק של מערכת ההפעלה עם הrepair אך ללא הצלחה. רק אחרי שאני לוחץ F1 ומחכה כמה דקות ואז עושה ריסטארט זה מצליח להעלות את הדיסק קשיח וכל זה אחרי כמה ניסיונות של ריסטארטים והמתנה בזמן שהמחשב יעלה. Motherboard: Asus P5QC CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Memory: OCZ 4GB - 2x2 Hard Disk: Westren Digital WD5000AAKS 500GB

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Dmoney,

מישהו יודע מהי תקופת האחריות שIBM מספקת עבור הדיסקים הקשיחים? יש לי דיסק קשיח 40GB 7200RPM 2 cache של IBM....קניתי אותו לפני שנה בערך..ועכשיו פירמטתי אותו ואני רואה שיש בו Bad Clusters....אז אני רוצה לדעת אם מגיעה לי אחריות כך שאני אוכל להחליף אותו.. 10x

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים