אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, ברשותי כונן קשיח חיצוני בנפח 2TB שנפל בתאונה מצערת במיוחד, מאז, ברגע חיבורו למחשב הוא משמיע תקתוקים (click of death) ולא מזוהה על ידי המחשב כלל, יש אפשרות לשחזר ממנו משהו באמצעים ביתיים? ראיתי בכמה וכמה אתרים שממליצים להקפיא (?!) את ההרדדיסק ולבדוק שוב...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נכנסתי ל MANAGE ורשום לי Dynamic ומתחת invalid ולא נותן לי לעשות כלום.. אני מנסה לעשות reactivate disc ורושם לי this operation is not alowed on the invalid disk pack אני לא מוכן לאבד את מה שיש לי שם :'(
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע עם מפרט: GB P35-DS3 Intel Core 2 Quad (Q6600 4giga ocz WS3200AAKS אני לא משחק משחקים, רק צופה איתו בסרטים וגולש, מידי פעם קצת תוכנות לא כבדות כגון אופיס או פוטושופ, ואין לי בעיה של מקום בגדול, ה 320 מספיק לי. לאחרונה אני מרגיש שהמחשב נהיה כבד וחסר לי מהירות וזמן תגובה מהיר טיפה. יחד עם זאת, זו הוצאה לא מתוכננת בכלל, ואפילו לא בטוח שהכרחית. אז בכל זאת אולי אקבל המלצה ממכם למשהו זול וטוב שיעזור. הבנתי שהלוח אם שלי תומך ב SATA2 בלבד, אפשר המלצה בבקשה לכונן SSD רק בשביל כונן C? אני מאמין שאשאר עם WIN7 וסדר גודל של קבצים כרגע בכונן C זה 45 גיגה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי בעיה עם הצורב שלי, יש לי כמה שאלות 1) 4160B יכול לצרוב DVD מדיסק DVD? אם כן למה אני לא מצליח? זה אומר שזה לא מוצא כונן בתוכה POWERPRODUCER 2 GOLD שקיבלתי עם הצורב 2) מישהו יכול לתת לי לינק לDRIVER הכי חדש של הצורב הזה? חיפשתי לא היה באתר של LG למישהו יש לינק ספציפי לא להביא לי בבקשה לך לחפש באיזה אתר מעפן שאין לי מושג איך אני אמצא את עכשיו תודה רבה! 3) באיזה תוכנה טובה אפשר לצרוב DVD מדיסק לדיסק יש לי רק כונן 1!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על SSD Samsung 850 EVO 250GB יש מעוניינים? עוד לא ניסיתי להציע לחנויות. מה אתם/ן אומרים/ות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקום להקפיץ ט'רד ממש ישן שלי אז אני יצטט: ובכן היום סוף כל סוף קיבלתי את הבקר הזה הבקר עצמו הוא ל SATA-II למרות שאין לי דיסקים קשיחים מבוססים SATA-II החלטתי ללכת עליו כדי שתיהיה לי אופציה לשדרוג עתידי (איזה דיסקים יש לי נא להסתכל במפרט). למרות שהזמנתי OEM קיבלתי איתו חוברת (עבה רצח, 4 עמודים אנגלית, היתר שפות אחרות חחח) ו 4 כבלי SATA. יש לכרטיס 4 כניסות SATA. אחרי ההתקנה של הכרטיס עצמו (שיושב על PCI רגיל) חיברתי את הלד שאחראי על פעולת הדיסקים הקשיחים וחיברתי את כבלי ה SATA שכבר מחוברים לדיסקים הקשיחים שלי לבקר. התחלתי ובום מסך כחול, ניסיתי כמה אפשרויות ועדיין מסך כחול. הסתכלתי על כבלי ה SATA שהיו מחוברים ועל החדשים שקיבלתי, נראים אותו הדבר, אותו האורך רק הפין שמ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסק קשיח שהיה פעם בתצורת raid, לאחר הבעיות אמרו לי להכנס ל raid במחשב המקורי ולמחוק קונפיגורציה, גם לא עזר... הדיסק מזוהה בביוס (בדרך כלל, קרה גם שלא זוהה כמה פעמים) כאשר אני מעלה את המחשב (עם עוד דיסק SATA) מערכת ההפעלה די נתקעת ולוקח לה כמה דקות טובות לעלות, בסיום, רואים את הדיסקים (מחולק ל 2) הנוספים אבל אין גישה אליהם... אני יודע שאין master ו slave ב SATA אז מה יכולה להיות הבעיה?... בדקתי בשני מחשבים שונים עם חלונות 7 ו XP
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ שלי (יש דיון אחר על למה). ממה שקראתי לדגם של הלפטופ של (Acer Aspire S3) חייבים כונן בעובי של 7 מילימטר, בעוד רוב הכוננים הם בעובי 9.5 מילימטר. אני לא מוצא כונן כזה מחיפושים ברשת לרכישה מיידית בארץ. אתם מכירים אולי איפה אני יכול למצוא כונן כזה? הנפח לא מאוד חשוב, בין 120 - 320 GB זה בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש הרד דיסק חיצוני גדול 2 או 3 Tb ומהיר 7200 בלי לקרוע את הכיס. יש כזה דבר? ישמש בעיקר לאיחסון מדיה (אני כמעט כל יומיים אני מעביר תיקיות גדולות במיוחד 10-20 גיגה)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במזל טוב החלפתי בורד ומעבד. נפרדתי מהבורד הישן כחברים - ליקקתי את הבורד החדש והתקנתי XP PRO חדש. יש לי 4 כוננים - 2 מהם בתצורת BASIC ו-2 DYNAMIC ה-BASIC נקלטו ללא שום מאורע חריג והדינמיים מופיעים עם איקס אדום (אני שונא איקסים) וכיתוב UNREADABLE כמובן שאני יכול להחזיר אותם לתצורת BASIC אבל במחיר איבוד כל המידע (כ-750GB) אין לי מספיק מקום על שני הכונני BASIC כדי לבצע FILE RECOVERY (הווליומים מופיעים במצב אקסלנט) האם יש דרך להפוך את הדינמים לבייסיק ללא איבוד מידע (חרשתי את האניטרנט בלי תוצאות משמעותיות)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Samsung 840 evo 120gb או Kingston v300 120gb מי מביניהם הכי מומלץ, מבחינת האיכות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת צריבה נרו 5 .אני רוצה לצרוב קבצים mp3 על דיסק במצ ב data ולסדר את הקבצים בסדר שלי אך אני לא מצליח זה מאפשר לי לסדר את הקבצים רק לפי סדר א,ב (לפי שם). אני מנסה לגרור את הקובץ ולסדר את זה לפי הסדר שאני רוצה אבל זה לא מצליח וכמו כן גם ב לוח תצוגה view ב arrange icon האפשרות היא רק במצב by name ולא ניתן לשנות את האפשרות. ואני חושב שיש את האופציה הזו כי בתוכנת נרו יש את האופציה והיא במצב קבוע אומנם של תצוגה לפי שם שזה הגורם למצב קבוע לפי סדר הא,ב.ואני משאר שניתן לשנות גם את זה,אבל אני לא יודע איך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הכונן הוא משנת 2009 סביר נכון? הוא עומד למות? זה מה שיש לי כרגע? WDC WD1001FALS-00J7B1 ATA Device וזה הסירטון שהעלתי http://www.youtube.com/watch?v=qZwkswK-IWo יש המלצות למשהו חדש איכותי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום היתי בטוח שאני יודע מה זה ועכשיו אמרו לי שטעיתי....אז בישביל להוכיח טענה מישהו יכול לומר לי מה זה מערך RAID.????
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הופנתי לפה מפורום מפרטים - הייתי רוצה לשמוע דעה על המוצר הבא: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=MG-35-500&cart=11805259113363796〈=heb למרות הכתוב באתר - התרשמתי לפי השוני במחירים שהמחיר דווקא כן כולל דיסק - מישהו יודע איזה סוג דיסק מגיע עם המארז? האם אמין? האם קיים בארץ פריט דומה אבל עם חיבור FW ולא USB בנוסף לחיבורים השונים לטלויזיה? ולגבי כונן גיבוי - האם מקובל בארץ לקנות כיום כונן גיבוי למחשב ביתי או שמדובר בפריט שהוא מחוץ לטווח המחירים ואם כך, האם כדאי לקנות לצרכי גיבוי דיסק חיצוני גדול - ואז - אשמח להמלצה לדיסק גדול, במחיר שפוי אבל אמין. (או למארז ולדיסק המתאים לו, שוב במחיר שפוי) - האם אפשר עד 1000 שקל? תודה, ורד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. ממש היום קיבלתי את ה- Seagate backup plus שהזמנתי ומיהרתי לבדוק אותו. המהירויות שצוינו בביקורות \ אצל משתמשים הגיעו לאזור ה100 Megabyte לשניה, אבל המקסימום שאני מגיע אליו הוא 70. בדרך כלל זה יותר באזור ה40 וכשמדובר בהרבה קבצים קטנים זה בערך באזור ה12. הכל מחובר דרך פורט USB 3 עם כבל מתאים (שהגיע יחד עם הכונן). רציתי לברר האם יש משהו שאני יכול לעשות בנוגע לזה, האם זה משהו נורמלי וכדאי להתרגל, או שיש עילה להחזיר את המוצר? תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - לוג של קריסטל דיסק מארק ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.3 x64 © 2007-2013 hiyohiyo Crystal Dew World : http://crystalmark.inf…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיפרית הווידאו שלי מורכבת ברובה מסרטים/סדרות באיכות 4K, קבצי המדייה הגדולים (10GB) דורשים איחסון על תקליטורי BR ואני משתמש במדיות של DL (50GB). יש לי כרגע שני צורבים, אחד במחשב ואחד ב HTPC, שמשמשים לצריבה ולצפייה ובחודשים האחרונים הצורב ב HTPC התחיל לפספס (קורא את הדיסק נורא לאט, לא מצליח לצרוב גם במהירות הכי נמוכה) והחלטתי לרכוש חדש במקומו. הזמנתי מאמאזון LG WH16NS40, הגיע שבוע שעבר והוחזר אחרי שגיליתי שהוא לא מזהה שום דיסק... אשמח להמלצה לצורב BR איכותי פנימי במחיר של 200-300 ש"ח. אני צריך צורב שיכול להתמודד עם מדיות לא איכותיות במיוחד מבחינת כתיבה והמהירות כתיבה שלו הרבה פחות חשובה לי מאשר איכות הכתיבה שלו (הצריבה מתבצעת פעם ב ואני משתמש ב HTPC בלילה ב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של הבן שלי יש כונן SSD SATA, של ADATA, די איכותי ומהיר, דגם SU800, בנפח 128 ג"ב, עם מהירות קריאה/כתיבה של 500+ מ"ב לשנייה. הבעייה שלי איתו היא הנפח הקטן יחסית שלו. יש לי אופציה להחלף אותו לכונן גם SSD SATA של סמסונג מסדרת 840 basic, בנפח 250 ג"ב שמהירות הקריאה שלו היא גם 500+ מ"ב לשנייה, אך מהירות הכתיבה שלו, היא בסביבות 240 מ"ב לשנייה. האם כדאי להחליף? הוא יקבל עוד נפח, אך במחיר של מהירות כתיבה נמוכה יותר. האם זה משמעותי, או שלא יורגש הבדל? המחשב משמש גם ללימודים וגם למשחקים, בחודשיים הקרובים זה בעיקר למשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב כף יד (iPaq) ואני רוצה לקנות לו כרטיס SD של לפחות 4 ג'יגה. מי יכול להסביר לי מה ההבדך בין SD HC לבין SD ? וגם למה גרסת ה-HC זולה יותר ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
700 ש"ח. שווה? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DT01ACA300
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-