אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קלטת DAT שכוללת גיבוי קבצי עבודה משנת 2000 על DDS-3, ניסיתי לאתר טייפ כזה אבל לא הצלחתי. מישהו יש לו טייפ שתומך או טייפ כזה שהוא יכול להשאיל רק להוצאת המידע? אם יש למישהו טייפ עם חיבור USB זה כמובן הכי טוב. אין לי בעיה גם להגיע רק להשתמש בטייפ להעביר את החומר, אם אתם באזור המרכז.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת שקט ולא רועש ומבחינת מהירות ויעילות מה ההבדל בין חיבור PCI EX לכונן SSD לחיבור רגיל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מן הדיסקים הקשיחים הם טובים בתקופה הזו ראיתי את ה Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB האם הוא טוב ? או יש יותר טובים ... מחפש משו במחיר 350 +- תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה צורב אתם יכולים להמליץ לי לקנות, עד 250 ש''ח, שהוא מאוד אמין, טוב וכמבון בחיבור SATA, ורציתי לדעת אם חיבור זה משפיע או שזה לא משנה לגבי ביצועי הצורב. בתודה..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אחד חיצוני של 1.5 TB של VERBATIM. אני מעוניין לפרק אותו ולחבר אותו כפנימי. מעוניין לדעת אם לא תהיה בעיה עם הספק.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התחלתי לקבל הודעה בחלונות 8.1 שאומרת שה-SMART גילה בעיה בכונן (reallocated sector count) וצריך לגבות את התוכן. אז עשיתי גיבוי ולאחר מספר ימים ה-BOOT סירב להמשיך בגלל בעיה בכונן. הנחתי שהכונן הלך לעולמו אז ניתקתי אותו וחיברתי כונן אחר (ישן) שהיה לי. הכל עבד כשורה לכמה ימים ואז קיבלתי שוב את הודעת השגיאה. וגם כאן הייתה אותה בעיה ב-BOOT. עכשיו, הסיכוי ששני כוננים יהרסו בטווח של ימים ספורים נראה לי לא הגיוני בעליל. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין ששניהם היו מחוברים לאותו כבל SATA ואותו חיבור חשמלי. יכול להיות ששם הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה בלאבלאבלא הכוננים המודרניים חיים לנצח לא צריך לעשות שום דבר, למה קנית SSD. השאלה שלי היא האם יש משהו בכלל שמשתמש בתיקיות האלה שמרוויח מזה שהם על SSD מבחינת המהירות, או שסתם זה לא יעשה בכלל שום הבדל מבחינת מהירות, ואין סיבה שזה יהיה על הSSD וירשום כל יום איזה כמה גיגה מיותרים ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה קורה לעיתים קרובות יחסית לאחרונה, המחשב פשוט לא מזהה את הקשיח החיצוני שלי שמחובר דרך USB, פשוט לא מופיע ב"מחשב שלי". רק לאחר שאני מנתק ומחבר אותו מס' פעמים רק אז הוא מופיע, זה עניין די מציק. האם זה אומר שהוא עומד לשבוק חיים? WD Elements 500GB
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך פועל RAID 1? הכתיבה מתבצעת בו-זמנית לשני הדיסקים הקשיחים, או שמתבצעת כתיבה לדיסק קשיח אחד, ורק אם היא מצליחה אז המידע מועתק לדיסק הקשיח השני? במקרה ומתרחשת תקלה מכנית באחד מהדיסקים הקשיחים, אז הדיסק הקשיח השני ממשיך לפעול. אבל, מה קורה אם מתרחשת תקלה לוגית? האם קיים מנגנון שמונע מהמערך RAID לשכפל את התקלה הלוגית לדיסק הקשיח השני? האם אני צריך להכניס למערך RAID 1 שני דיסקים קשיחים מפורמטים, או שאני מכניס אותם לא מפורמטים ומפרמט אותם ביחד באמצעות המערך? כשאני רוצה להחליף דיסק קשיח פגום, אני צריך להכניס דיסק קשיח מפורמט, או שאני מכניס אותו לא מפורמט והמערך RAID 1 מזהה שהוא לא מפומט, ואז הוא מפרמט אותו בעצמו ומבצע שכפול של המידע?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי ובמקומות אחרים פשוט אין את הB.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיסק קשיח שהיה פעם בתצורת raid, לאחר הבעיות אמרו לי להכנס ל raid במחשב המקורי ולמחוק קונפיגורציה, גם לא עזר... הדיסק מזוהה בביוס (בדרך כלל, קרה גם שלא זוהה כמה פעמים) כאשר אני מעלה את המחשב (עם עוד דיסק SATA) מערכת ההפעלה די נתקעת ולוקח לה כמה דקות טובות לעלות, בסיום, רואים את הדיסקים (מחולק ל 2) הנוספים אבל אין גישה אליהם... אני יודע שאין master ו slave ב SATA אז מה יכולה להיות הבעיה?... בדקתי בשני מחשבים שונים עם חלונות 7 ו XP
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי הרדיסק בן כמה חודשים של ווסטרן דיגיטל 2T GREEN ,לפני כמה חודשים קניתי אותו ביחד עם כיסוי חיצוני להרדיסק בעל חיבור USB3 , אחרי שהבנתי שהמכשיר הזה משבש לי את תנועת העכבר הוצאתי את ההרדיסק ממנו והחזרתי אותו להיות פנימי . ההרדיסק לא מזוהה אלה אם כן אני נכנס לפונקציה של טכנולוגיית אכסון של Intel ומרענן שם את הכוננים. לאחר מכן הוא מופיע במחשב שלי ביחד עם כל הכוננים אבל בתצוגה של אינטל אינו מופיע. אני מקווה שהוא לא נהרס לי או משהו, אולי משהו בחיבורי סאטה ? אשמח לעזרה לפני שיהרס לגמרי(יש לי שם 400 גיגה של סרטים, תוכנות, משחקים והכי חשוב תמונות מכל השנים כולל של הבן שלי). טוב כנראה שהבעיה היא בכבל SATA, הכבל שהיה מחובר הוא כבל SATA2 ולא SATA…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי צרבתי בנרו 6 דיסק בפורמט Audio CD ככה שיהיה אפשרי לשמוע במערכת סטריאו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק במחשב והוא עבד בלי בעיות כאשר המדיה פלייר זיהה אותו בתור Audio CD והשמיע לי אותו. לאחר מכן שמתי את הדיסק במערכת סטריאו והמערכת כותבת שאין דיסק בפנים. לצורך בדיקת המערכת עצמה שמתי דיסק Audio CD אחר שצרבתי פעם והוא כן עובד במערכת סטריאו. ניסיתי לשים את הדיסק החדש שצרבתי בdvd (כזה שמתחבר לטלויזיה) והוא קורא את הדיסק ומשמיע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כנראה שאני יקח תמחשב מ ksp אז .... ככה אני צריך צורב ו dvd אזחשבתי לקחת משהו משולב יש שם (בksp) אני סוגים אחד של lg 52x32x52+dvdx16 ואותו דבר רק החברה aopen אז דבר ראשון שווה לי לקחת משולב?? ואם כן אני צריך לדעת משהו שאני לוקח מכשיר משולב כמו בעיות אופייניות או משהו כזה? ושלישי איזה חברה lg או aopen (שאני לא שמעתי עליה)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי וחג שמח, רוצה לקנות דיסק גיבוי 4T בחו"ל. האם זה באמת יותר זול לחברות הטובות? היכן מומלץ לקנות? יש אפשרות לממש אחריות? לאיזה יצרן? איזה קופסה חיצונית מומלצת (יצרן)? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את מי עדיף לסנג'ר ? ה DVD הוא של אסוס, הצורב של ליטאון.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן קשיח סמסונג 640GB S2. לאחרונה עשיתי כמה בדיקות מהירות והעברות שביטלתי באמצע, והשטח הזה נעלם לי. כלומר ביטלתי העברות והקבצים לא נמצאים על הכונן אבל השטח נעלם. בנוסף יש לי עוד כמה גיבויים שעשיתי מהוינדוס שגם לא ברור לי מה כל דבר לוקח. אם אני מסמן את כל התוכן של הכונן ורואה מאפיינים זה מראה לי 424GB אבל אם אני בודק את מאפייני הכונן רשום שתפוס 587GB בנוסף שמתי לב שגם כשאני מוחק קבצים, עדיין לא מתפנה מקום מה הסיבה שנעלם לי מקום מהכונן? ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד, מעבר לפירמוט שעשיתי בהתחלה כבר שקניתי אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Netgear DGN2200 של בזק, הוא מצוייד בכניסת USB2 אחת. אני רוצה לחבר לכניסה זו כונן קשיח בנפח 1TB כך שה-PC יוריד אליו סרטים במהלך היום, ולאחר מכן אוכל להזרים סרטים אלה לטלביזיה דרך הסטרימר (Boxee Box). חלק מהסרטים יהיו BluRay rip ברזולוציה 1080p, והביטרייט שלהם בהתאמה (אמרו לי בסביבות 20Mbps), כך שההארד דיסק צריך להתאים לסטרימינג של 1080p. ייתכן גם שאשמור על ההארד דיסק גיבויים של מידע חשוב. אינני מתכוון להתנייד עם ההארד דיסק. חשוב לי שהוא לא יקרוס, אין לי כוח להחזרות לחנות או לאובדן מידע. אני מכיר כמה אנשים שהיה להם WD חיצוני ותוך כמה חודשים הלך פייפן, אז בבקשה להמליץ על WD רק מנסיון אישי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לכונן קשיח פנימי בנפח 500 GB פחות או יותר [תלוי אם התקציב מספיק,רצוי יותר נפח כמובן] במחיר עד 370 ש"ח כונן 7200 RPM שיתאים ללוח אם ישן של ASUS מדגם M2A-VM ויתחבר אליו בעזרת IDE המיושן..מדובר בלוח ישן אחרי הכל.. כונן איכותי, מחברה טובה ,כמובן.. את הכונן אני קונה בKSP כך שיש להתייחס למלאי ולמחירים שלהם בבקשה www.ksp.co.il תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Samsung 840 evo 120gb או Kingston v300 120gb מי מביניהם הכי מומלץ, מבחינת האיכות והביצועים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-