אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האם יש לזה בכלל משמעות ? מדובר על 1tb c.black +f3 1 tb
-
- 11 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש יום חמים למדי.. אצלי בחדר זה אומר כ 20C +- למרות שאני מרגיש שאני מתאדה ובכן נכנסתי לEverest החביב.. ואני מגלה את הדבר הבא: (WDC WD1600JS-00MHB0 70 °C (158 °F (מארז המחשב פתוח, 120MM מכוון על ה HDD) אני רוצה לציין שהHDD שלי כבר בן.. כמעט 7. עבר הרבה למדי, אני עדיין מופתע שהוא עובד. יתר מכך, הוא תמיד היה בטמפ' ממוצעת של כ 55-60C (חריג לא?) אבל 70C זו כבר הגזמה. הסיבה שבעקבותיה בכלל פתחתי EVEREST לבדיקה: שמעתי צליל מתכתי דק מהמארז..שנמשך כמה שניות ואז עובר..וחוזר חלילה. (כרגע הפסיק). בעצם מזכיר לי את הצליל שהמחשב עושה כש.. טוב באמצע שאני כותב את הפוסט הזה גיליתי שה 120MM שאמור לקרר אותו לא עובד משום מה.. בכל מקרה, דעתכם על הטמפרטורות? (נגע…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם מצטרפת אל המתחרה העיקרית שלה ומבטיחה לנו דגמים בנפח 16 טרה-בייט בקרוב - עם טכנולוגיה חדשה שתבטיח את המשך השיפורים בתחום בעשור הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגמים הנפוצים היום של 4 חברות הגדולות של דיסקים SATA2 עם 16MB זכרון וקיבולת של 320 גיגה הינם: הנה השוואה של כמה: מבדיקת מחירים בזאפ (ע"י חיפוש הדגם הספציפי, יכול להיות שהוא מופיע תחת שם אחר במחירים שונים): סיגייט - 557 - 589 ש"ח ווסטרן דיגיטל - 479 - 674 ש"ח ווסטרן דיגיטל רייד - 586 - 734 ש"ח סטמסונג - 520 - 557 ש"ח היטאצי - 539 - 565 ש"ח הדיסקים RAID של WD והסייגיט מגיעים עם 5 שנים לעומת כל האחרים שמגיעים עם 3 שנים אחריות. אם יש לכם לינקים לביקורות ספציפיות על דגמים אלו או יש לכם אותם ויש לכם חוות דעת אתם מוזמנים לצרף אותה.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
-
אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, ברשותי D.O.K מסוג Sandisk Cruzer micro 8GB אתמול באופן פתאומי הוא קרס אני לא מצליח לגשת לקבצים וכאשר אני מנסה לגשת אליו ווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו מבדיקה עולה כמערכת הקבצים בכונן משום מה מוגדרת כ RAW. מבדיקה עם DiskTest ותוכנות אחרות עולה הרושם כי המחיצה של U3 software היא המחיצה שנדפקה ולא המחיצה של המידע. האם יש דרך כלשהי לגשת ישירות למחיצה של המידע? האם יש דרך אחרת לשחזר את המידע? ניסת להתקין את ה U3 Software מחדש באמצעות הלינק הבא http://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/240 אבל התהליך נתקע לקראת סופו וגם לאחר שש שעות הוא לא הסתיים? איזשהו רעיון כיצד להציל את המידע שהיה על ה D.O.K יש לי שם עבודה להגשה לעוד כמה ימים ולא בא לי לעשות אותה מחדש תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכננת לקנות כונן קשיח חיצוני לאחסן את מאות הג'יגות של סרטים וסדרות שחנקו לי את המחשב. רציתי לשאול אם כונן קשיח יכול להתחבר לדיוידי כך שהדיוידי ממש יקרא ממנו את התוכן (כמו שקורה כשמחברים DOK פשוט?) ואם כן, מה הקריטריונים שאני צריכה לבדוק כשאני מחפשת דיוידי וכונן. תודה ואחלה יום גלית
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום,יש לי DiskOnkey של Kingston בגודל 8GB. כאשר אני מנסה להעתיק אליו קובץ של 5GB הוא מציג לי הודעה שדיסק היעד מלא. פירמתטי את הדיסק והוא ריק. הוא בעל Partion אחד בלבד. במאפיינים שלו הוא רושם שוגדלו 8GB. עשיתי איחוי וניקוי דיסק ועדין הוא לא נותן לי להעתיק קבצים הגדולים מ- 4GB לערך. בעבר לא הייתה בעייה להעתיק אליו קבצים גדולים. במסך האתחול הוא רושם לי Fat32. אודה לכיווני פתרון.תודה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לאחרונה טלוויזית LCD 32 אינץ', דגם LA32C530 של סמסנונג שתומכת בכל הפורמטים שיש ובעלת חיבורי USB וHDMI. היא גם FULL HD. הבעיה היא שאין לי מקום כל כך במחשב (שמחובר לטלוויזיה בכבל HDMI) לאיחסון כל הסרטים ביחד עם המשחקים והשירים וכו' ואני מעוניין באמצעי אחסון חיצוני (שיהיה גם נייד בכדיי להעביר לאחרים או ניידות בעת הצורך לעצמי) שאני אחבר אותו לטלוויזיה ויריץ לי סרטי HD באיכות גבוהה ואמיתית. בנוסף, על הכונן יהיה מאגר משחקים, שירים, תוכנות ותמונות אך זה הפרט השולי והוא יותר לאחסון לעת הצורך ואין לי בו שימוש בבוט וכאלה. על איזה כונן ללכת היום מהמבחר שיש בשוק? WD? SAMSUNG? מה ההבדל בין 2.5 אינץ' ל-3.5 אינץ' חוץ מעניין החשמל ועד כמה הוא מהותי? איזה חיבור כדאי שיהיה ל…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום.. עם המחשב הזמנתי דיסק קשיח של היטצ'י עם חיבור של SATA2. כשהוא הגיע ישר פתחתי אותו ואני עובר על הרכיבים ואני רואה שכתוב ככה..: model: HDTTXxXxXxXx SATA LES מה זה אומר? זה SATA הרגיל??!? (XxXxXx זה מספר ארוך שכתוב שם)
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי שני כונני SSD זהים 60GB של mushkin דגם MKNSSDCL60GB, התומכים (לפי המפרט) במהירות כתיבה וקריאה של עד 280MB/Sec. הייתי שמח להשתמש בהם בתצורת RAID 0 במקום סתם שני כוננים במחשב. לוח האם שלי (Gigabyte p35ds3l) לא תומך ב RAID, לכן חשבתי להוסיף בקר שיוכל להתמודד עם RAID 0 בקצבים האלה (ושלא יהווה צוואר בקבוק), על מה הייתם ממליצים? אשמח גם לקישורים לחנויות מחו"ל.. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו ראה ביקורת על המוצר הזה? אפילו באתר של סאמסונג לא ניתן למצוא עליו מידע. ניתן לרכוש אותו בארץ ב210 ש"ח. (משאיר לכם למצוא לבד מי מוכר את זה. לא רוצה להישמע כמו אחד שמפרסם חנויות)
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עכשיו עם המון קבצי וידאו ענקיים וחייב דיסק קשיח חדש. מאחר והמחיר הכי חשוב לי כרגע: איזה דיסקים נותנים את יחס המחיר\נפח הגבוה ביותר ? הבנתי שהיום אלו ה-500GB, יש המלצה לדיסק כזה שידוע כאמין ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עד היום היתי בטוח שאני יודע מה זה ועכשיו אמרו לי שטעיתי....אז בישביל להוכיח טענה מישהו יכול לומר לי מה זה מערך RAID.????
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי גג 900 שקל לבזבז על צורב איזה צורב כדאי לקנות משהו אמין וטוב למה קניתי צורב PLEXTOR לא מזמן והוא נדפק ממש מהר ברצוני לקנות צורב משהו כמו שיצרוב על 48..
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לבקר RAID. אני צריך לעשות RAID 5 ל - 3 כוננים קשיחים. מתאים ל - SATAII. אני רוכש מחשב עם לוח אם שיש לו פונקצית RAID מובנת בתוכו אבל זה יגזול משאבים יקרים ברגע שאני ינסה להפעיל RAID5. המעבד הוא Q6600. הבקר צריך להיות סביר פלוס, אני לא צריך משהו עצבני מידי לשרתים אבל לא בדיוק משהו שהתקלקל או יעמיס יותר מידי למעבד שלי לכתיבה. מותר גם לחרוג מהתקציב רק תנו לי הסבר לשיפור בביצועיים ואם יש אתר שעושה השוואה בין בקרים אני ישמח לראות. תודה יבגני
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים, ולשים בו שני כוננים SSD NVME (ומעוניין לקנות את הכונן המשני כבר כעת במבצעים באמאזון). כונן אחד מתחבר לכניסת ה-M2 בלוח האם, והאם השני מתחבר דרך מתאם? זה אמור לעבד בצורה תקינה? איזה מתאם מומלץ והאם הוא אמור לתמוך בכל הסוגים של NVME (PCI4 לשם דיוק)?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, יש לי M4 128GB, אין לי בעיות איתו, הוא עובד פיקס, אבל יש לי אפשרות למכור אותו במחיר סבבה (250-300 ש"ח) לחבר שמעוניין לשדרג מהקשיח הרגיל שלו. חשבתי לעשות זאת ולהוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת כונן 840 של סמסונג. מה דעתכם, האם שווה מבחינת הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, אני לפני קנייה של כונן 2T ולפי המומלצים ראיתי ש HD203WI מומלץ. ראיתי גם כמה שרשורים שאומרים שהם הזמינו אותו ושכרגע יש רק את HD204UI הם שאלו אם לקחת ואמרו להם שזה בעקרון המחליף של הדגם שבמומלצים, ולכן אין בעיה. השאלה שלי - השבוע אני הולך לקנות כונן, האם לא כדאי לבקש מראש את הHD204UI ? או שעדיין עדיף לבקש HD203WI ורק אם אין במלאי לקחת את השני? תודה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 8 GB של חברת סיליקון פאוור ואני חושב ששניהם דפוקים: אחד מהם הוטס לסין וכשהוחזר לידיי התברר שכל המידע (כ-200 תמונות) נמחק לחלוטין. בשני יש מדי פעם תמונות תקולות עפ פס אפור לכל רוחב התמונה. האם מדובר בתקלה בכרטיסים בוודאות? האם יש חברות יותר מומלצות מבחינת אמינות?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה לוח אם של ASUS P6T WS PRO ואני רוצה לקנות את S25 של WD מאיפה אני יכול לקנות כבל SAS של 6G ?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
חברתי הרד דיסק של WD 80G בחיבור IDE . (ההרד דיסק הראשי סאטא) בכל מקרה, הוינדוס (XP64) מזהה אותו ומוסיף אותו למחשב שלי. אך כשאני רוצה לבצע איתו פעולות, המחשב דורש לפרמט אותו. מה שאני לא יכול לעשות, משום שיש בו מידע של חבר. מדוע זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-