עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by HitmanW,

שלום לכולם, שמעו יש לי ד.קשיח 160GB של MAXTOR בחיבור SATA. 160GB כבר לא מספיק לי אז אני שוקל לקנות עוד 160GB או אולי אפילו 250. לפי מה שהבנתי אם מגדירים מערך RAID אז המידע משני הד.הקשיחים נמחק. יש דרך שאני מוסיף עוד ד.קשיח בלי שהמידע ימחק? או נגיד בלי מערך RAID? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום רב, ברשותי מערכת חדשה בה דיסק סיגייט 500 גיגה בייט עם 32 מגה BUFFER, כמו כן יש לי 2 דיסקים קשיחים נוספים , שאני מתלבט איזה מהם להוסיף למערכת: אחד מהם של WD 500GB עם 8 מגה BUFFER והשני של היטאצ'י 320GB עם 16 מגה BUFFER אני מעדיף לחבר את ה500 ,השאלה היא האם חיבור דיסק של 8 מגה באפר יחד עם דיסק 32 באפר יכול להאיט את המערכת? מערכת ההפעלה (XP) כבר מותקנת על הסיגייט 32 מגה באפר. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bugosdckh,

האם זה מסובך להוסיף דיסק SATA למחשב? האם זה מצריך אתחול מסוים בboot?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by rboot,

ברשותי מחשב בן 5.5 עם דיסק קשיח 40GB, ואני מתכוון לקנות מחשב חדש, כשהטכנולוגיה בחדש היא SATA2 אני לא יודע מה הטכנולוגיה שבה הדיסק הקשיח הישן עובד (כנראה SATA) אבל האם אפשר לחבר אותו למחשב החדש כך שהוא יעבוד?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by tiger2014,

יש לי הארדיסק של 750 גיגה שאני רוצה להעביר למחשב החדש הבעייה שיש עליו ווינדוס 7 ובמחשב החדש ווינדוס 8 איך אני יכול למחוק את המחיצה עם הווינדוס 7 בדיסק קשיח הישן? לחבר אותו אני יודע השאלה מה עושים עם המחיצה של ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by oh-da,

שלום! ברשותי נייד toshiba a300-1nd יש בו מקום ל 2 כוננים קשיחים, כאשר הוא מאוייש כעת ע"י כונן יחיד בעל 320ג'יגה, והייתי מעוניין בכונן נוסף, בגודל זהה. התקציב לא מוגבל. השאלה שלי היא א. המלצות ודעות על כונן שיתאים ל'דרישות' ב. המחשב עדיין באחריות, האם התקנת כונן נוסף באופן עצמאי תפגע באופן כלשהו באחריות? בסה"כ כיסוי פלסטיק עם בורג 1 על חלל הכונן, אך אני לא מעוניין לפגוע באחריות. תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by redead,

כרגע יש לי במחשב הרדדיסק אחד ויחד SATA עליו מותקנת מערכת הפעלה ויסטה.. השאלה שלי האם יש איזה בעיות או משהו שאני צריך לדעת בקשר להוספת הרדיסק נוסף? פשוט לחבר את כבל הSATA והמחשב ומערכת ההפעלה יזהו אותו והכול יעבוד כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by winner100,

שלום לכולם, יש ברשותי דיסק קשיח דגם HD103SJ של סמסונג. 1 טרה כמובן. אני רוצה בימים הקרובים להוסיף עוד אחד עקב מכירה של דיסק קשיח חיצוני ודרישה של נפח איחסון נוסף. רציתי לדעת האם הוא עדיין המוביל כאן במבחינת המלצות או שיש כבר דיסק קשיח טוב יותר שעדיף לי לקנות? חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מהHD103SJ, מהיר מאוד ושקט, פשוט טוב. ודרך אגב: יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון במעמד הוספה של עוד דיסק קשיח כזה או אחר למחשב? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שבת שלום, אני מעוניין להוסיף למחשב דיסק קשיח נוסף, בגודל 1000GB. במחשב כיום יש כבר 2 דיסקים קשיחים, פלופי וסידירום (בחיבור IDE). 1. האם הספק מספיק חזק בשביל זה? 2. האם יש עוד מגבלה למעט מספר חיבורי הSATA בלוח (4) למספר הכוננים שניתן לחבר? 3. חשבתי על ה WD10EACS, יש משהו רע לאמר עליו? המחשב הוא מארז + ספק Compucase-HEC CI-6A19 300W מעבד AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 דיסק קשיח Western Digital WD800AAJS לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 זיכרון Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 כרטיס מסך Gigabyte FX6600 GV-NX66128D דיסק קשיח נוסף WD5000AAKS

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by Windows4Ever,

כרגיל, לקראת פסח עשיתי סדר בארונות ומצאתי דיסק קשיח ישן שהיה במחשב הישן מדובר בדיסק קשיח Seagate 250GB 7200RPM ואני מעוניין להוסיף אותו למחשב שלי שיש לו את אותו הארד דיסק (Seagate 250GB 7200RPM), כזכור לי מותקן עליו חלונות XP, ובמחשב שלי חלונות 7 ואני לא רוצה שהם יתנגשו.. מה אני צריך לעשות כדי להוסיפו שיהיה עוד אמצעי אחסון ויופיע לי למשל ככונן D לקבצים או לגיבוי? לחבר אותו מהדטא ללוח ואת הSATA למקור חשמל מהספק ולא יקרה כלום ? תודה מראש לעוזרים .. P:

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אם אני רוצה להוסיף למחשב שלי דיסק קשיח ממחשב אחר, האם אני חייב לפרמט את שני הדיסקים הקשיחים, או שיש אפשרות אחרת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Niv golan,

איך מוסיפים עוד דיסק קשיח למחשב??? אם זה אפשרי ??

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by ZacNaboot,

יש לי שרת בעבודה שיש בו שני הרדיסקים בחיבור של SCSI ושניהם פועלים בmirror, הקיבולת של כל דיסק הקשיח היא 34.1 GB, נכון לעכשיו נשאר רק רק ג'יגה וחצי פנוי אני חושב על אפשרות של הוספת שני דיסקים קשיחים בשני אפשרויות: האפשרות הראשונה היא: בגלל שבלוח אם של השרת יש רק חיבור אחד של IDE והכונן סידירום משתמש בו אז אני לא יכול להתקין סתם ככה שני דיסקים קשיחים אז מקסימום אני יתקין כרטיס PCI שיתן לי שני ערוצים של IDE (כמו זה לדוגמה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1545 ) ואל הכרטיס הזה אני יתקין את שני הדיסקים הקשיחים על כבל IDE אחד האפשרות השניה היא: פשוט לקנות עוד שני דיסקים קשיחים עם חיבור של SCSI וזהו הבעיה פה זה העלות של כל המוצרים, לדוגמה: דיסק קשיח 80 ג'יגה עם ח…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. ההארד שלי כמעט נגמר וכל דבר שאני מוריד,אני צריך למחוק משהו אחר בשבילו(נותר לי בכל כונן [C D F] כ-2-4 גיגה) כרגע 80 גיגה יספקו אבל בעתיד אני לא יודע.. חשבתי על לקנות הארד דיסק חיצני,אבל אני לא בטוח. ואם אני קונה הארד דיסק,איך אני מגדיר אותו וכו' ? עריכה:אני צריך אותו SATA 1 ולא 2 וזאת הבעיה העיקרית..המחשב די ישן אבל הוא יותר בתור אחסון )

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by elad-k1,

הוספתי הארד דיסק עכשיו יש לי שתיים חיברתי תשני הוא רושם לי שזיהה חומרה חדשה אבל "במחשב שלי" אני לא רואה אותו..

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by dudik5,

הוספתי דרך חיבור SATA מזוהה במנהל ההתקנים (רצ"ב תמונה) אך לא במחשב שלי מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קניתי מחשב חדש והחיבור של ההארד דיסק שלי הוא עכשיו sata אני רוצה להעביר מידע מההארד דיסק הישן לחדש ההארד הדיסק הישן הוא ide איך אני עושה את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by maorbe,

יש לי הארד דיסק ממחשב ישן במצב טוב שמותקן עליו ווינדוס אני רוצה לחבר אוותו למחשב שלי כדי לפרמט אותו וכדי שיששמש אותי לאחסון דברים מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לעשות זאת האם מספיק רק לחבר אותו? או שצריך לעשות כמה דברים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by .AloN,

אחרי שאני מרכיב את הכונן השני למחשב (אגב זה משנה אם הכבל IDE מחבר על הסידי+הארדיסק או הארדיסק+הארדיסק ?) אני צריך להכנס לביוס ולהגדיר לו שיחפש את הכוננים הקשיחים, אחרי שהוא מצא Windows אוטומטית קולט אותו נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Y-T-M,

שלום חבר'ס הגעתי למצב שאין לי כבר מקום על המחשב ..כי אני רואה כל הזמן סרטים וסדרות HD ומתקין מלא משחקים חדשים שיוצאים שתופסים הרבה מקום בהארד דיסק.. כרגע יש לי הארד דיסק יחיד Western Digital 320 aaks ויש לי לוח אם GIGABYTE P35 DS3L עכשיו אני רוצה לקנות עוד הארד דיסק של טרה בייט ראיתי במומלצים אתSAMSUNG HD103SJ .. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לקנות אותו ולהוסיף ? אני אצטרך לפרמט בשביל להתקין עוד הארד דיסק?? וכמה בערך יעלה לי??..תודה מראש.. נ.ב שכחתי לציין יש לי ספק Thermaltake TR2 RX 500W

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by oded6188,

יש לי במחשב 4 הארד-דיסקים בנפחים: 1 - 80 2 - 250 3 - 250 4 - 500 אם אני אנתק את הארד-דיסק מספר 1 ואחבר במקומו הארד-דיסק חדש של טרה בייט זה יעבוד? או שיש מגבלה מסויימת על נפח ההארד-דיסקים הכולל?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by pringles,

אני חושב להוסיף עוד הארדיסק כנראה את ה WD ספיישל אדישן 8 מגה באפר 40 ג'יגה אחשיו יש לי הארדיסק WD 40 7200 האם יורגש הבדל בהעברת נתונים?? בין שניהם ו איך הארדיסק (בהנחה ואני מפצל אותו) יעביר נתונים בין אצמו

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by BentziBoy,

אהלן, בדיוק קנינו לבית עוד מחשב ונשאר מחשב שממנו לוקחים חלקים. מה שאני מעונין לעשות זה לקחת את ההארד דיסק שהוא יחסית חדש ונקנה לפני משהו כמו שנה וחצי ולהוסיף אותו למחשב הקיים, השאלה שלי היא איך אפשר לעשות את זה כי ברגע שאני מחבר אותו המחשב מצפצף ולא נדלק, על ההארד דיסק מותקנת מערכת הפעלה ומה שהייתי מעדיף זה באמת להיכנס אליו ולהוציא ממנו דברים, או במקרה הכי גרוע אם אין ברירה, לפרמט אותו

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by mp91,

אהלן חברים! ברשותי גלקסי 3, 16 ג'יגה. זיכרון הפלאפון התמלא ולכן אני מעוניין בהרחבתו. אני מתלבט בין 16 ג'יגה ל 32 ג'יגה(לצורך העניין- 16 ג'יגה מילאתי אחרי שנה ו 4 חודשים (בעיקר תמונות) וכרגע הוא מלא) אם מישו יכול להמליץ על גודל שמתאים לי + סוג ספציפי אני אשמח. תקציב שלי הוא עד 150. לדעתי גם זה יותר מדי לדרישות שלי. אני רוצה משהו שפשוט יספק את העבודה כמו שצריך וזהו. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  25. Started by AdiD,

יש לי במחשב 300GB, אני רוצה להגדיל את המקום, האם אני יכול להוסף כונן עם זכרון נוסף או שאני צריך להחליף את מה שיש עכשיו, ואם אפשר להוסיף אז האם זה צריך להיות אותה חברה כמו שיש עכשיו? יש לי של חברת Western Digital , ולוח אם של גיגבייט P35-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים