אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום הכונן הקשיח שלי התחיל להישתגע . בקיצור אני צריך המלצה כונן קשיח 250 שקל - 300 שקל ללוח BioStar P4M80-M4 הוא תומך בsata 1 - 1.5G אני חייב מ-KSP
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום.. קיבלתי את המחשב החדש ואיתו SAMSUNG 103UJ עכשיו מידי פעם יש מן כזה רשרוש.. בעיקר בדקות הראשונות אחרי שהמחשב נדלק ואחרי זה זה מפסיק.. מה זה? זה משהו עם הפלטות או משהו? זה נורמאלי?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכונן C יש לי 20 GB , במאפיינים של הדיסק אני רואה שפנוי לי 2 GB בעוד שכשאני סוכם את כול הקבצים שעל הדיסק נראה שהכול תופס לי גג 5 GB , מה קרה ?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אז ככה , אחרי שראיתי פה לא מעט דיונים בנושא ..דיונים שלא פעם נגררים לפסים אישיים משהו ..והאשמות ביחצנות או בהעדפה עיוורת של כונן/חברה זו או אחרת . הגעתי למסקנה שחייב לעשות סקר קטן , בנוגע לאיזה כונן בסופו של יום אנשים העדיפו/יעדיפו . שכל אחד בנוסף להצבעה יכתוב מה הייתה ההצבעה והאם לאחר קנייה הוא מרוצה מהכונן אותו קנה (מבחינת - ביצועים/ רמת הרעש/וכו'). בבקשה לא להצביע סתם ...רק מי שיש ברשותו אחד או יותר מהכוננים הנ''ל שיצביע , או שבכוונתו לרכוש אחד בקרוב וכונן מסויים קורץ לו יותר מאחרים.. שיכתוב מה השיקול שגרם לו לבחור בכונן הזה . אנא תתיחסו לאשכול כסקר והשתדלו להשאר בגבולות סקר (סקר הוא לא דיון ,נא לא להפוך אותו לכזה) אני מודע שיש עוד דגמים של 1TB ..וזה שהם לא בסקר לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני כוננים קשיחים באחד מהם שהוא הכונן הראשון שהיה לי במחשב שאני נכנס לקבצים שם כל המחשב נתקע ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב לפעמים אני מצליח לגשת לקבצים בלי שזה נתקע רק חסר לי שהלך לי הדיסקק הקשיחחח מישווו יכולל לעזורר לי בבקשההה אני לא יודע מה לעשות =[
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שצרבתי דיסק DAATA ניסיתי לקרוא אותו, אבל מופיעה הודאת שגיאה "אין גישה אל F:\ הפונקציה שגויה"" ניסיתי הכל, שמתי firmware עדכני,הלכתי למנהל ההתקנים הסרתי את ההתקנה, והתקנתי אותה מחדש (הוינדוס עשה זאת לבד). פה נראה לי הבעיה- הXP מזהה את הצורב אבל בתור CD-ROM כי אחרי שעשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה"(בשביל שהXP יזהה אותו מחדש) בשורת המשימות ליד השעון הופיעו בלונים שאמרו- ההתקן החדש מוכן לשימוש וגם היה כתוב בבלון נפרד CD-ROM drive זתומרת הוא זיהה את הצורב בתור cd-rom ופה אולי הבעייה. אם מישהו יודע מה לעשות אני משתגע וחייב עזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש אפשרות לשנות אותו לntfs אני לא יכול להעביר קבצים מעל 4 ג'יגה. הusb של סן דיסק.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם הדיסק Western Digital 5000AAKS, אך להפתעתי קיבלתי את המחשב עם הדיסק Western Digital 5000AADS. מה אתם אומרים יצאתי מקופח או מרווח? מה ההבדל בין הדיסקים? לפי הנתונים היבשים שאני רואה לAADS יש 32MB זיכרון מטמון ולAAKS יש 16MB זיכרון מטמון, וגם הAADS הוא מגרסת ה"Green" ולפי מה שאני יודע הAAKS לא. אשמח לתשובות חברה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע הזמנתי דרך האינטרנט צורב LG GSAH62N לאחר קריאת ההמלצה בסטיקי. את מול קיבלתי את הכונן והסתבר לי ששלחו לי את הדגם LG-GH22NS30 22x לא היתעצלתי וחיפשתי ביקורת ב cdrinfo הנה הלינק: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=25053&PageId=0 לפי מה שראיתי שם, הצורב טוב בלקרוא דיסקים ודיסקים פגומים ולא ממש טוב בצריבה (אני צודק?) השאלה אם שווה לי להתחיל איתם מלחמה או שהצורב הזה גם בסדר. ועוד שאלה, את המבחנים ב cdr info עושים על דגמים מסויימים של מדיות. פה בארץ ניסיתי לחפש דיסקים לפי דגם המדיה אבל כנראה שהנושא מוזנח מחוסר עניין לציבור. הייתי רוצה לקנות מדיות שעברו את המבחן בצורה טובה, האם יש חניות שמוכרות מדיות לפי דגם ולא סתם "דיסקים …
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שיש בו הכל חוץ מכרטיס מסך וHDD, אז חיברתי אותם והכל עלה כמו שצריך וחיכה להתקנת WINDOWS ואז אמר לי שאני צריך לחבר HDD. אז בדקתי וראיתי שהכל מחובר כמו שצריך אבל הוא לא עובד, ואני לא יודע אם הוא פתאום תקול או שהוא לא מקבל חשמל, והוא מתחבר בעזרת מתאם כזה שמתחבר לחיבור מהספק כוח של ה 4 פינים הרגיל ומחברים עם כזה חיבור שחור דק לHDD. בדקתי עם עוד HDD עם חיבור רגיל והוא כן עבד עם חשמל ובדקתי עם ספק כוח אחר וגם שם לא עבד. ואני לא משתמש ב HDD האחר כי הוא IDE והכונן דיסקים הוא IDE ויש רק 2 חיבורים שלאחד מהם חסרים פינים. אז רציתי לשאול איך יכול להיות שהיום בבית שלי הוא עבד, ושבאתי לחבר אותו למחשב אחר הוא לא עובד? אז אם יש פתרון לבעיה זה מאוד יעזור כי זה יחסוך לי את …
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין פנימי לחיצוני מחשב ישן בן -5 שנים, אני רוצה כונן של טרה בייט שימשיך למחשב הבא מיתלבט בין ההצעות הבאות, ??? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3809&CatCode=405 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1058&CatCode=399 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 אודה לכם על העזרה,גולן
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להריץ מערכת הפעלה WIN XP ושאר התוכנות שלה, באופן די שוטף בטווח הזמן הבינוני, כאשר החיבור חיצוני. זה כונן שיחסית יטייל, ככה שאני לא יודע עד כמה כונן חיצוני 3.5אינץ מתאים, למרות שהם הכי זולים וגם הכי מהירים... השאלה עד כמה כונן 2.5 יתאים כי הם יותר איטיים... אז בקיצור - מה הכי רצוי, ותתעלמו שנייה מדקויות של המחיר (למרות שצריך מחיר נורמלי יחסית) ומהנפח - דיסק קשיח חיצוני 2.5 אינץ שהוא אלגנטי וקטן אבל רק 5400RPM? דיסק קשיח חיצוני 3.5אינץ שמנמן ורגיל שמצריך ספק כח? מצד שני אפשר אולי להשקיע ולקחת אחד עם חיבור ESATA/FIREWIRE/USB למרות שלמחשב המדובר אין esata, אבל לשימוש עתידי זה יותר טוב, לא?? DOK 8/16GB סטנדרטי, למשל של sandisk או של kingstone?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אחותי חזרה מדרום אמריקה ומאחד המחשבים שם נכנס לה וירוס לכרטיס זכרון של המצלמה. שחיברתי אותו למחשב בבית האמת האנטי וירוס התריע והסיר את הוירוס אבל עדין אין אפשרות לראות ולהוריד את התמונות למחשב. הוא מראה ש 1 ומשהו ג'יגה תפוס אבל שנכנסים לכרטיס הוא ריק. יש איזו תוכנה כדי לסדר את הכרטיס ולראות את התמונות? תודה יואב.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ובכן בוקר טוב חברים קראתי מאמר בטומס ויש 3 תתי סוגים ל 1 טרה המהולל. 1 - גרסת רייד 2 - הרגיל המוכר 3 - גרסת אקו גרין - צריכת אנרגיה נמוכה עובד ב 5400 סל"ד. מי עדיף ???? מה כדאי לקחת אם אני רוצה לבנות מערך רייד מראש על בקר פרק 5 ??? אני מתכנן איחסון אמיול סרטים אבל שימוש מאד אינטנסיבי. בטומס אמרו ש ה 5400 יהווה צוואר בקבוק. דעות בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ST315005FDD2E1-RK http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=STFED1500&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE ST310005EXD101RK http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=ST310005EXD101&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE ST310005FDD2E1 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=STFED1000&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE 1- מה עדיף ביחס ל מחיר לעומת נפח 2- האם מכל הסוגים האלו יש אחד עם חומרה דפוקה? 3- שימוש לגבות את כל הדיסקים והמחשב (כ 700-800GB) 4- צריך שיהיה אמין כמו טנק. תקציב בערך במחיר של הקשיחים האלו 700+-
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
קניתי צורב חיברתי לו את ה IDE והחיבור של הספק אבל הוא לא קולט דיסקים אלא רק נפתח..לא משנה איזה דיסק אני מכניס הוא לא קורא.. הצורב הוא LG GH22NP20 עכשיו ראיתי את הכבל שנראה כזה כמו סרט ארוך ומחובר ל 2 התקנים וללוח אם אז ידעתי שיש לי כניסת IDE .. אבל עכשיו אני רואה שכניסת ה scsi היא דומה במראה... אז אולי יש לי את הכניסה הזאת? שאלתי תשאלה הזאת בפורום ואמרו לי IDE
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לפי האתר של WD רשום שיש 5 שנים גם לגרסת הBULK וגם ל RETAIL ... אבל החנויות בארץ רושמות שיש עליו 3 שנים ... מה הולך פה ?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
סליחה על הבורות,אני אפרט את זה הכי פשוט. קניתי לוח אם חדש וחיברתי אליו את 2 הכוננים הקשיחים שלי-אחד 60 גיגה והשני 40.הWINDOWS מותקן על ה40. עכשיו,בלוח אם יש רק חיבור אחד של IDE אז זה אומר שכדי להכניס את הסידירום אני צריך להוציא את אחד מהם.לא קריטי בשבילי,אני לא צורב כלום בעיקרון אבל צריך להתקין דרייברים. חיברתי את הצורב בכל אופציה אפשרת ביחיד עם אחד ההארדיסקים וזה לא עובד. כשחיברתי ל40 הוא הביוס שם את ה40 כסלייב ולא הראה שהוא מזהה את הצורב,והמחשב לא טען את המערכת הפעלה. כשחיברתיל60 הוא הפעיל את ה60 כסלייב ואת הצורב במסטר ודרש לעשות פורמט-לא בא בחשבון(צריך קבצים). אני פשוט רוצה לחבר את הכונן להארד דיסק של ה40 גיגה,להתקין דרייברים וזהו.למה זה לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-